PDA

View Full Version : V-ati inceput viata sexuala?

Alex
14-11-2007, 09:33 PM
Eu nu, i`m still a virgin :rolleyes:

PS: Rog seriozitate -_-

KlaU
14-11-2007, 09:37 PM
Pai voteaza ma -_- .

sanshine
14-11-2007, 09:51 PM
Si cand aflam raspunsul la ultima intrebare? :D

Urmelinho
14-11-2007, 10:03 PM
da, am īnceput viaţa sexuală de multişor. in mod serios de vreo 4 ani dar īn joacă de cānd aveam vreo 6 ani.
PS: La ultima variantă de răspuns aş vrea să văd ce gāndiţi voi şi ce gāndesc medicii....

Alex
14-11-2007, 10:07 PM
In joaca insemnand? Te jucai cu ea in nisip? :D

KlaU
14-11-2007, 10:07 PM
Pai stai ca te-am prins in offside . Cum adica in joaca sau in serios ?

Urmelinho
14-11-2007, 10:09 PM
In joaca insemnand? Te jucai cu ea in nisip? :D

Pai stai ca te-am prins in offside . Cum adica in joaca sau in serios ?

la 6 ani poţi spune că te f**eai īn serios?
PS: scuze de limbaj, dar ăsta e riscul unui topic de genul ăsta

KlaU
14-11-2007, 10:10 PM
Adica tu vrei sa zici ca prima scoica pe care ai vazut-o a fost la 6 ani ?

sanshine
14-11-2007, 10:12 PM
Adica:

in joaca - http://www.freesmileys.org/emo/dance009.gif
serios - http://www.greensmilies.com/wp-includes/images/smilies/smiley_emoticons_sex4.gif

:P

Urmelinho
14-11-2007, 10:13 PM
da... şi nu īnţeleg ce am putut simţi atunci...sau mai bine zis ce a simţit tipa aceea care este mai mare decāt mine cu patru ani

mns
14-11-2007, 10:13 PM
Adica tu la 6 ani ai luat viezurele si l-ai bagat in vizuina?

Alex
14-11-2007, 10:14 PM
Ce vrajeala are URML -_-

KlaU
14-11-2007, 10:15 PM
Omul este un adevarat Don Juan in Gologanu daca a reusit sa aduca in dormitorul lui tipe cu 4 ani mai mari decat el . GG omule !!11

Urmelinho
14-11-2007, 10:19 PM
Adica tu la 6 ani ai luat viezurele si l-ai bagat in vizuina?

Ce vrajeala are URML -_-

Omul este un adevarat Don Juan in Gologanu daca a reusit sa aduca in dormitorul lui tipe cu 4 ani mai mari decat el . GG omule !!

# mns : da

# Alex : dacă vrei să crezi, crezi

# KlaU : defapt tipa m-a luat pe mine şi nu invers... că eu nu ştiam cu ce se mănāncă chestia asta :lol:

Alex
14-11-2007, 10:20 PM
Nu stia sa scrie (nici acum nu stie, vezi semnatura :D) nu stia sa faca 1+1, dar stia sa f**a, trendy -_-

PS: mns, ai uitat sa-l cenzurezi pe asta :D

mns
14-11-2007, 10:22 PM
Si cati ani avea tipa?

Urmelinho
14-11-2007, 10:22 PM
Nu stia sa scrie (nici acum nu stie, vezi semnatura :D) nu stia sa faca 1+1, dar stia sa futa, trendy -_-

omule, nu ma cunoşti, nu te cunosc, nu ma cunoaşte aproape nimeni după forum şi nu cunosc pe nimeni după forum personal, deci care ar fi motivul pentru care aş mānca caca?

Omega
14-11-2007, 10:23 PM
defapt tipa m-a luat pe mine şi nu invers... că eu nu ştiam cu ce se mănāncă chestia asta :lol:
Ai şi māncat-o mă ? Tot la 6 ani ? :o

Alex
14-11-2007, 10:23 PM
mns, el zice ca era cu 4 ani mai mare, deci 10. Si mai penibil :lol:

KlaU
14-11-2007, 10:25 PM
omule, nu ma cunoşti, nu te cunosc, nu ma cunoaşte aproape nimeni după forum şi nu cunosc pe nimeni după forum personal, deci care ar fi motivul pentru care aş mānca caca?Sa te lauzi ?

Urmelinho
14-11-2007, 10:27 PM
Si cati ani avea tipa?

cu exactitate nu ştiu. tot ce pot să iţi zic este că eu cānd terminam clasa I ea termina clasa a IV-a. deci circa 4 ani diferenţă, aşa că avea vreo 10 ani

Alex
14-11-2007, 10:31 PM
Aha, deci ea era o tipa (la 10 ani :D) si avea si experienta si curaj :D Misto!!!

mns
14-11-2007, 10:33 PM
V-ati recursivizat. Pe tine te baga la puscarie ca ea era minora si tu erai baiat, pe ea o baga la puscarie ca tu erai minor si ea cu 4 ani mai mare.

Urmelinho
14-11-2007, 10:34 PM
# KlaU: şi ce cāştig dacă mă laud īn faţa unor oameni care nu mă cunosc?

Feciorul Marian
14-11-2007, 10:36 PM
Urml, Zomg Master, Plz Teach Me How 2 Fsck!

Can u teach me plz?

Alex
14-11-2007, 10:36 PM
Rrespekt :coco:

Urmelinho
14-11-2007, 10:48 PM
Urml, Zomg Master, Plz Teach Me How 2 Fsck!

Can u teach me plz?

1. nu am userul URML
2. nu īnţeleg ce scrie īn postul tău

shinoda
14-11-2007, 10:57 PM
1. nu am userul URML
2. nu īnţeleg ce scrie īn postul tău

scrie ca esti virgin:P

Alex
14-11-2007, 10:58 PM
Tu ai votat ba, moldovene? <_<

Feciorul Marian
14-11-2007, 11:07 PM
Īntrebam īn acel aşa zis post dacă poţi să mă inveţi şi pe mine cum să cuceresc o fată, iar apoi ea să mă ducă la domiciliul ei şi acolo să aibe loc actul sexual.

Adică cum să bag veveriţa īn scorbură, mă.

Urmelinho
14-11-2007, 11:15 PM
man, tu crezi că la 6 ani mă ducea mintea la aşa ceva?
Dacă tu te referi la prezent, atunci stau să mă gandesc la vārsta pe care o ai şi la ce varstă vei renunţa la stānga sau dreapta

Feciorul Marian
14-11-2007, 11:29 PM
Păi trebuie să fii cel puţin Don Juan dacă ai marcat de la vārsta aia. Spune dacă nu vrei să mă ajuţi. :(

mns
14-11-2007, 11:30 PM
Cred ca la 6 ani e imposibil si din punct de vedere medical sa iti iei penisul si sa-l bagi in vaginul unei femei, daca intelegi ce vreau sa zic. ;)

Urmelinho
14-11-2007, 11:32 PM
Cred ca la 6 ani e imposibil si din punct de vedere medical sa iti iei penisul si sa-l bagi in vaginul unei femei, daca intelegi ce vreau sa zic. ;)

dacă voi nu credeţi ce vreţi acum? să zic că da oameni buni mi-am pus-o la varsta de 25 de ani că pānă la vāsrsta asta nu eram capabil să o fac din punct de vedere fizic. FOR ME THIS TOPIC IS CLOSE

Alex
14-11-2007, 11:41 PM
Te intelegem, iti respectam grandomania si te apreciem.

Off: Dar totusi, imi sare in ochi de fiecare data, uita-te si tu la semnatura aia ca vad ca scrii cu diacritice dar stai al dracu` de prost la gramatica. Sa nu mai zic la Engleza -_-

Sa nu-mi zici ca ai si ejaculat :rolleyes:

little_foot
15-11-2007, 12:01 AM
Ce tare e topicul sa ma bata mama! Mai tare decat ala cu masturbatul.
Fara suparare urmelinho dar sa spui ca ti-ai inceput viata sexuala la 6 ani cu una de 10 ani care stia ce face...si cainii ar casca pe strada daca te-ar auzi spunand asa ceva. Iti garantez eu ca nici la 15 ani nu stiai prea bine ce altceva poti face cu batul ala impadurit in afara faptului ca te usurezi.
Si ca sa fiu si on-topic da am inceput viata sexuala la 19 ani si nu mi se pare nimic deosebit. Consider a fi doar o nevoie fizica. Asa ca nu va grabiti "fetelor". Nu merita sa ramaneti cu traume pentru 5 minute de placere.:p^_^

liquid
15-11-2007, 11:04 AM
Urmelinho probabil ca atunci ti-a scapat putulica printre picioarele ei -_- si tu nu ai realizat.
Eu virgin :imbujorat:

stephen
15-11-2007, 12:03 PM
Ce discutii... ce topic... eu varianta 2.

sisu_stelistul
15-11-2007, 12:32 PM
Interesant topic, adevarat il depaseste si pe ala cu manuela :)
Si eu sunt virgin, dar vad ca avem un adevarat Don Juan pe aici. Poate faci un topic separat si ne inveti si pe noi cum ai facut, niste lectii ceva...

Feciorul Marian
15-11-2007, 03:37 PM
Uite, suntem doi care vrem să invăţăm. Hai ajută-ne !!! :(

alexinho , asl pls.

M.I.L.32
15-11-2007, 04:21 PM
DA. Am iceput-o la 17 ani...

shinoda
15-11-2007, 05:10 PM
Tu ai votat ba, moldovene? <_<

da

off, tare as dori sa am si eu 6 ani sa incerc :rolleyes:

Alex
15-11-2007, 05:22 PM
Poti sa incerci cu una de 6 ani :rolleyes:

gianni
15-11-2007, 06:37 PM
Nu m-am distrat atat de bine cum m-am distrat in acest topic!
Da, eu mi-am inceput viata sexuala demult.
Asa cum a remarcat si Daniel, la varsta de 6 ani, cam greu se poate realiza actul sexual in sine.Tentativa, cu siguranta!
Conteaza foarte mult si cu cine iti incepi viata sexuala! Pentru baieti este mai simplu, mai greu pentru fete!

boggy
15-11-2007, 06:49 PM
mda .... interesant ;)) ... eu sunt deocamdata la varianta a2a:p ..... dar sunt curios care ia "titlul de casanova"

gianni
15-11-2007, 06:55 PM
Eu in niciun caz, desi sunt foarte "batran"! Nu conteaza numarul,doar calitatea!

Feciorul Marian
15-11-2007, 07:02 PM
mda .... interesant ;)) ... eu sunt deocamdata la varianta a2a:p ..... dar sunt curios care ia "titlul de casanova"
Eu īl votez pe Urmelinho. Mulţumesc.

Alex
15-11-2007, 07:07 PM
Eu pe Incepatorul!

Parol ! :D

dragos_015
15-11-2007, 08:06 PM
Varianta 2 :-j...

Urmelinhno ...de la 6 ani ai facut sex zilnic ? ;))

cristiano_ronaldo
15-11-2007, 08:27 PM
Bravo Urmelinho! Esti atre frate..la varsta de 6 ani..? Nu stiai nici abecedarul sau ce ii ala axul sexual...=)) oricum eu te felicit..si spune si tu mai multe detalii, cat a durat, unde si cu ce ocazie..pls, sunt foarte curios..

Feciorul Marian
15-11-2007, 08:40 PM
Nu m-ar mira să aflu că a făcut sex anal atunci deoarece fata a vrut să rămānă virgină.

*InCePaToRuL*
15-11-2007, 08:52 PM
Eu pe Incepatorul!

Parol ! :D

Pufff, mă măguleşte votul tău dar nu pot fi niciodată īn faţa ta:p (cel puţin la femei).
Ştim cu toţii că moldovencele sunt cele mai bune...

Omega
15-11-2007, 10:04 PM
Păi fetele de unde eşti tu sunt naşpa ? Că văd că la Location ai : "Īn spatele tău", :-j

champion
15-11-2007, 10:23 PM
Bravo Urmelinho! Esti atre frate..la varsta de 6 ani..? Nu stiai nici abecedarul sau ce ii ala axul sexual...=)) oricum eu te felicit..si spune si tu mai multe detalii, cat a durat, unde si cu ce ocazie..pls, sunt foarte curios..

Intrebati-l si la ce ora s-a intamplat, ziua, anul ... credeti ca el isi mai aduce aminte ? :lol:
Sau stie? :-j

*InCePaToRuL*
15-11-2007, 11:23 PM
Păi fetele de unde eşti tu sunt naşpa ? Că văd că la Location ai : "Īn spatele tău", :-j

Ai folosit un cuvānd cam dur(naşpa) .... Dacă zic eu iau ban:))

shinoda
15-11-2007, 11:48 PM
urbelinho sau cum iti zice...te-am prins cu morcovu. in topicu manuela sustineai ca ti-ai inceput viata sexuala la 14 ani. deci..esti in kkt pana in gat :p

sunshine_claus
16-11-2007, 10:54 AM
Ce rai sunteti. Si mai spuneti de fete ca sunt rele si barfitoare. Vreau sa fac cateva observatii. Sexul nu e doar o nevoie fizica ci o placere. Apoi cei care spun ca sunt virgini cam ce varsta au???? Ca eu nu prea o cred nici pe asta. Majoritatea baietilor isi incep viata sexuala pe la 17-18 ani. Sau cam asa se lauda. Oricum topicul e tare. Poate imi gasesc pe aici iubirea :p .Avand in vedere performante fiecaruia.... mai vedem.

gianni
16-11-2007, 02:59 PM
Nu v-ati prins! Suntem la "camera ascunsa"!
Hai sa lamurim cate ceva: nu neparat trebuie sa-ti incepi viata sexuala la 17-18 ani! Voi credeti ca numai fetele trebuie sa fie atente cu cine "incep"?
Credeti ca pentru baieti nu este important?
Sincer, va spun ca prima data apropape m-am facut de rusine! Nu sunt un super mascul ca sa zic ca nu dau gres, dar prima data era sa ma fac de rusine!
De ce? Pentru ca am ales un moment foarte prost!Nu era nici timpul, nici ,momentul, nici locul! Am vrut sa-mi demonstrez mie cat de "mare si tare" sunt si era sa fie naspa!
De aceea chiar conteaza foarte mult prima data, atat pentru fete, cat si pentru baieti!
Hai sa vedem, cati dintre " experimentati" recunosc ca au mai dat si chix?

M.I.L.32
16-11-2007, 04:16 PM

Nu cred ca exista supermasculi ...toata lumea da "rateu"... si cred ca toti toti patesc acest lucru cel putin o data in viata...
Eu recunosc, am avut si eu vreo 4-5 rateuri. :)

Omega
16-11-2007, 04:20 PM
Urmelinho nu dă niciodată greş...Mussolini al dexterităţii p3nn15-ului şi sfidător al masturbării TEACH US!

gianni
16-11-2007, 05:38 PM
Cred ca nici cei care presteaza in filmele de gen, nu sunt niste "erectomani"!

liquid
16-11-2007, 06:11 PM
Apoi cei care spun ca sunt virgini cam ce varsta au???? Ca eu nu prea o cred nici pe asta. Majoritatea baietilor isi incep viata sexuala pe la 17-18 ani. Sau cam asa se lauda.

1. De ce nu ar putea fi asa, inteleg sa minti ca ti-ai inceput viata sexuala doar pentru a nu te face de rusine cu virginitatea ta, dar sa minti ca esti virgin cand tu nu esti? :D

2. Eh lasa-i sa se laude... ce nu au timp?

gianni
16-11-2007, 06:13 PM
Da, ai dreptate! Numai ca este o virtute acest lucru doar pentru fete! Daca esti virgin ( me refer la baieti), toti spun despre tine ca esti fraier!

liquid
16-11-2007, 06:45 PM
Dar aici depinde si de fiecare persoana, adica mie cel putin mi se rupe daca x sau y rade de mine doar pentru faptul ca sunt virgin, dar sunt multi care doresc sa faca impresie prin diferite grupuri si nu se lasa "injositi".

vladinho
16-11-2007, 06:54 PM
17-18 ani....mie mi se pare cam mult. Am inceput'o mai repede, nu stiu de altii.

Nu stiu dar e cam aiurea sa ai 18 ani si sa fii virgin dupa parerea mea...dar fiecare face ce vrea cu viata lui nu?

gianni
16-11-2007, 06:56 PM
Prea putini gandesc asemenea tie! Asa am gandit si eu la vremea mea si s-a dovedit a fi o decizie foarte buna! Deja sexul, betia si violenta au fost ridicate la rang de virtute de catre multi dintre semenii nostri!

*InCePaToRuL*
16-11-2007, 09:14 PM
Nu v-ati prins! Suntem la "camera ascunsa"!
Hai sa lamurim cate ceva: nu neparat trebuie sa-ti incepi viata sexuala la 17-18 ani! Voi credeti ca numai fetele trebuie sa fie atente cu cine "incep"?
Credeti ca pentru baieti nu este important?
Sincer, va spun ca prima data apropape m-am facut de rusine! Nu sunt un super mascul ca sa zic ca nu dau gres, dar prima data era sa ma fac de rusine!
De ce? Pentru ca am ales un moment foarte prost!Nu era nici timpul, nici ,momentul, nici locul! Am vrut sa-mi demonstrez mie cat de "mare si tare" sunt si era sa fie naspa!
De aceea chiar conteaza foarte mult prima data, atat pentru fete, cat si pentru baieti!

Offf, Adevăr Grăeşti...
Mulţumim de sfaturi.:rolleyes:

little_foot
16-11-2007, 10:52 PM
17-18 ani....mie mi se pare cam mult. Am inceput'o mai repede, nu stiu de altii.

Nu stiu dar e cam aiurea sa ai 18 ani si sa fii virgin dupa parerea mea...dar fiecare face ce vrea cu viata lui nu?

Hai Dica ca sa mor de nu mi se ridica sangele in cap cand va aud cu fazele astea. Parca iti scrie pe frunte ca nu mai esti virgin. Crezi ca te priveste altfel cineva in metrou daca ai implinit 18 ani si nu ai bagat maimuta in vizuina? Asta este o chestie care tine de fiecare...la varsta aia inca nu zburda hormonii aiurea ca la 23-24 de ani cand dupa o seara de plimbari sau un film "asortat" unui pahar de vin duce la sex. La 17-18 ani arata-mi mie cate fete pun botul imediat. Te mananca si de bani si tot nu apuci sa "adulmeci" nimic.

vladinho
16-11-2007, 11:10 PM
Hai Dica ca sa mor de nu mi se ridica sangele in cap cand va aud cu fazele astea. Parca iti scrie pe frunte ca nu mai esti virgin. Crezi ca te priveste altfel cineva in metrou daca ai implinit 18 ani si nu ai bagat maimuta in vizuina? Asta este o chestie care tine de fiecare...la varsta aia inca nu zburda hormonii aiurea ca la 23-24 de ani cand dupa o seara de plimbari sau un film "asortat" unui pahar de vin duce la sex. La 17-18 ani arata-mi mie cate fete pun botul imediat. Te mananca si de bani si tot nu apuci sa "adulmeci" nimic.

Probabil asta patesti tu. Eu sincer nu am patit asa ceva. Fiecare e cum e.

Eu asa gandesc. Sunt mai prost :)

*InCePaToRuL*
16-11-2007, 11:18 PM
Probabil asta patesti tu. Eu sincer nu am patit asa ceva. Fiecare e cum e.

Eu asa gandesc. Sunt mai prost :)

Nu eşti prost dar ai exagerat puţin:p

vladinho
16-11-2007, 11:21 PM
Nu. Asa gandesc eu. Am zis fiecare face ce vrea cu viata lui. Doar ca e cam anormal sa fii virgin la 18 ani ca baiat.

Parerea mea personala. Nu rad nu nimica dar e ciudat pentru mine.

Urmelinho
16-11-2007, 11:37 PM
Nu. Asa gandesc eu. Am zis fiecare face ce vrea cu viata lui. Doar ca e cam anormal sa fii virgin la 18 ani ca baiat.

Parerea mea personala. Nu rad nu nimica dar e ciudat pentru mine.

e anormal să fii virgin din punct de vedere al psihologilor dar din punct de vedere religios? eu ştiu cel mai bine că doar nu am fost īmpărtăşit 3 ani şi mai am de stat aşa īncă 4 (cică pe sec :lol:)

little_foot
17-11-2007, 12:08 AM
Cum adica anormal? Ce ti se pare anormal ca oamenii sunt diferiti si ca unii nu vad o prioritate in asta iar altii mai degraba un mod de a razbate in anumite cercuri? In liceu aveam cateva fete considerate curvele liceului...toata lumea "buna" se lauda ca le intorsese pe toate partile. Intamplator cu una dintre ele m-am reintalnit in facultate (fosta facultate :p) peste doi ani (era mai mica cu doi ani decat mine). Unui coleg de grupa i-a placut de ea, au descoperit ca sunt si vecini de cartier si s-au combinat. Afland de chestia asta i-am atras atentia ca ar fi avut fata ceva aventuri inca din liceu si sa aiba grija sa nu se implice mai mult decat trebuie. Stiti care era surpiza? Ca fata era virgina. Respectiva l-a luat de mana si au fost la ginecolog atunci cand el i-a reprosat ca nu vrea sa se culce cu el si cu mine nu au mai vb niciunul timp de cam 2 luni pana am reusit sa clarific problema. Asa ca experientele sexuale timpurii pot fi si simple "arfe" de licean cu grave probleme de adaptare si integrare in societate.

vladinho
17-11-2007, 12:22 AM
Am zis ca baiat....

Alex
17-11-2007, 12:23 AM
Vladinho, ma lasi? Ai aparut si tu sa faci pe gigolou aici? Vezi ca ai concurent, umezinho a facut-o la 6 ani.

vladinho
17-11-2007, 12:28 AM
Unde am zis ca fac pe gigoloul?

Mi'am zis doar parerea. Scuze ca nu sunt virgin la 30 de ani. Ma vei ierta vre'odata?:|
Anyway. Asta e parerea mea ca e un pic anapoda sa nu o faci CA BAIAT la 18 ani. Atat am avut de zis.

Restu' trageti voi concluzii si spuneti povesti de fete pe aici sau trageti concluzia ca am venit sa fac pe gigoloul....si asta doar ca sunt vladinho.

little_foot
17-11-2007, 12:30 AM
Am zis ca baiat....

Ideea era ca se lauda juma de liceu ca se culcase cu ea...:confused:

vladinho
17-11-2007, 12:31 AM
Da ai dreptate. Multi vorbesc degeaba.....asta e....se cred mai cool ei.

Alex
17-11-2007, 12:32 AM
Cine vorbeste :rolleyes:

shinoda
17-11-2007, 01:04 AM
Parerea mea e ca fiecare ar trebui sa isi piarda virginitatea atunci cand se simte pregatit. Adevarul este ca baietii devin complexati daca nu si-o trag cat mai rpd.

mns
17-11-2007, 02:57 AM
Ce rai sunteti. Si mai spuneti de fete ca sunt rele si barfitoare. Vreau sa fac cateva observatii. Sexul nu e doar o nevoie fizica ci o placere. Apoi cei care spun ca sunt virgini cam ce varsta au???? Ca eu nu prea o cred nici pe asta. Majoritatea baietilor isi incep viata sexuala pe la 17-18 ani. Sau cam asa se lauda. Oricum topicul e tare. Poate imi gasesc pe aici iubirea :p .Avand in vedere performante fiecaruia.... mai vedem.

Hellow there. :naughty:

Sper ca faptul ca sunt mai tanar cu 21 de zile nu e o problema. :cool:

sunshine_claus
17-11-2007, 01:52 PM
mie imi plac intre 30-35 de ani. cine se potriveste descrierii? pentru detalii vorbiti cu little.....
oricum ce am citit pe aici e destul de subiectiv. modul cum este privita o fata mi se pare cel putin strange. daca e virgina la 20 de ani e proasta, daca s-a culcat cu 1-2 baieti e *****. pe faza asta nu va inteleg niciodata.

mns
17-11-2007, 01:55 PM
:alida:

Inseamna ca trebuie sa vorbesti cu Gianni.

PS Eu n-am facut fetele nici proaste nici *****. :naughty:

Tuby
17-11-2007, 02:53 PM
ah...ce ma oftic ca nu am prins topicul asta de la inceput...despre mine varianta 1, eram in vacanta dintre a 10 si a 11 si am facut-o cu o turcoaica de la tara care avea statutul de usuratica...a fost destul de lejer avand in vedere ca eram pilaf facut insa nu va recomand pentru ca urmatoarea data veti fi de 2 ori mai nesigur decat daca ar fi fost prima data..Dupa vacanta aia a urmat un an intreg de frecat batzu cu gandul la seara aia.. :) Apoi o relatie relativ de durata a rezolvat totul... Cand esti mic esti destul de prost, dupa vara aceea neavand pe ce-mi etala barbatia am fost la tarfe in cateva randuri lucrul pe care din nou nu vi-l recomand pentru ca e posibil sa ajungeti sa priviti altfel femeile.

Cat despre ce am citit aici..urmelinho..trebuia sa te documentezi un pic inainte sa arunci vulpea aici, eu stiu ca e in gena noastra sa suferim cand e vorba de subiectul asta dar aici chiar nu isi are rostul..

Hai bafta all.. :)

M.I.L.32
17-11-2007, 03:06 PM
am fost la tarfe in cateva randuri lucrul pe care din nou nu vi-l recomand pentru ca e posibil sa ajungeti sa priviti altfel femeile.

Aici ai dreptate. Am prieteni care au ajuns la aceasta concluzie dupa ce vizitau mai mult bordelul in loc sa caute o femeie pe placul sau.

vladinho
17-11-2007, 03:10 PM
Mie mi se pare foarte aiurea sa mergi la tarfe.

Barbatul care nu e in stare sa agate o fata si sa o aduca la el in pat sau sa o iubeasca si ajunge la tarfe nu e barbat.

Sa dai bani ca sa faci sex?....aiurea.

Din nou e doar parerea mea...no offence

DFA1
17-11-2007, 05:06 PM
Salut oameni buni.

Mişto topicul, doar că mă lasă rece unii care se dau mari cu experienţele lor si poate chiar sunt virgini. Penibil.

Cāt despre mine sunt incă virgin, nu mi-e ruşine aşa(nu am motiv), nu a rās nimeni de mine(şi dacă rāde ce?). Hormonii nu prea īmi dau pace, am prietenă iar in vacanţa de iarnă cred ca voi renunţa la statutul ăsta. Uraţi-mi baftă, am nevoie :) .

Mai revin pe topic mai īncolo, sunt sigur că pot afla multe lucruri folositoare, mai ales acum cānd sunt pe punctul de a renunţa la virginitate.

p.s. Dacă e careva dispus să mă ajute cu sfaturi in legătură cu "prima-dată", īl/o rog să mă contacteze pe messenger. Mulţumesc anticipat. Ştiu că mă pot baza pe voi. FiFaRo=o adevărată familie.

vladinho
17-11-2007, 05:14 PM
Multa bafta. Na...ti'am urat bafta :-)

shinoda
17-11-2007, 06:17 PM
Salut oameni buni.

Mişto topicul, doar că mă lasă rece unii care se dau mari cu experienţele lor si poate chiar sunt virgini. Penibil.

Cāt despre mine sunt incă virgin, nu mi-e ruşine aşa(nu am motiv), nu a rās nimeni de mine(şi dacă rāde ce?). Hormonii nu prea īmi dau pace, am prietenă iar in vacanţa de iarnă cred ca voi renunţa la statutul ăsta. Uraţi-mi baftă, am nevoie :) .

Mai revin pe topic mai īncolo, sunt sigur că pot afla multe lucruri folositoare, mai ales acum cānd sunt pe punctul de a renunţa la virginitate.

p.s. Dacă e careva dispus să mă ajute cu sfaturi in legătură cu "prima-dată", īl/o rog să mă contacteze pe messenger. Mulţumesc anticipat. Ştiu că mă pot baza pe voi. FiFaRo=o adevărată familie.

Sa nu uiti prezervativele :P

Omega
17-11-2007, 07:05 PM
băieti vreau să vă anunţ că pe planeta mea s-au inventat fetele. la voi? Īn cel mai rău caz dacă e să fie vreo labă e facută de tipă ;)
Mă voi sunteţi veri ?

vladinho
17-11-2007, 07:21 PM
Ma tu esti virgin? =))

cristiano_ronaldo
17-11-2007, 07:42 PM
Eu am 14 ani si inca de pe acuma ma gandesc la ziua in care voi fi liber :D! Eeuuhh..Stiti voi...! La varsta mea mai am multe de aflat ( nu intru in detalii) si nu ma grabesc deloc ( oricum sunt prea mic sau prea tanar:D) am multe de facut....In primul rand trebuie sa imi vad de scoala si abea mai tarziu o sa vad ce pot sa fac...Inca sunt in cautare de o prietena, o sa ma intrebati:" N-ai avut pana acuma nici una..?"...Ei bine am avut si inca multe dar, am fost foarte ocupat ( scoala, meditatii...jocuri pe calc..plimbarile prin mall..) incat am si uitat de ele si astfel am ajuns unde am ajuns..Eu consider ca ar trebui sa iti incepi viata sexuala la ce varsta vrei tu! Nu este o lege...Asa ca aveti grija ce faceti si nu aruncati cu briose in avansurile facute de catre prietena, credeti-ma, stiu ce vorbesc chiar daca sunt tanar;)..Respect!

Omega
17-11-2007, 07:51 PM
Ma tu esti virgin? =))
Răspunzi la o īntrebare cu o altă īntrebare şi te mai şi hlizeşti pe deasupra. E aroganţa sau proasta creştere ?

mns
17-11-2007, 10:41 PM
Urmelinho, acuma m-am prins, tu acuma ai reusit sa dai cu marmelada in gogoasa si fiind entuziast ai venit sa te lauzi pe aici. :D

Urmelinho
17-11-2007, 10:49 PM
Urmelinho, acuma m-am prins, tu acuma ai reusit sa dai cu marmelada in gogoasa si fiind entuziast ai venit sa te lauzi pe aici. :D

:lol::lol::lol:
aş lăsa doar alea dar nu am voie :D

vladinho
18-11-2007, 03:53 AM
Răspunzi la o īntrebare cu o altă īntrebare şi te mai şi hlizeşti pe deasupra. E aroganţa sau proasta creştere ?

Esti cool dude. Poate o sa scrii si ontopic anu' asta

Alex
18-11-2007, 10:26 PM
:D Oare andreituzu si-a inceput viata asta smechera? :D

Nu fi timid, stii ca noi suntem alaturi de tine :D

Blue
19-11-2007, 07:01 AM
Tare topicu asta :D numai ca e mai complicata faza as zice eu pt ca nu e greu sa futi mai greu e sa futi bine. Virginitatea mi-am pierdut-o pe la 14 ani si nu a fost un moment de referinta sa spun asa in schimb viata sexuala am inceput-o pe la 16 ani, o mare diferenta intre astea 2, cu una cu 2 ani mai mare. Nu arata nemaipomenit, nu ma invidiau multi tovarashi sa spun asa dar plm stia meserie fata si m-a invatat ce si cum. Stiu ca e o stigma sa fii virgin in zilele de azi si am un sfat pt cei ce sunt virgini: profitati de orice sansa. Nu sunteti fete, numai ele asteapta printul fermecat si sunt triste daca se culca cu unu si ala e un bulangiu. Practice makes perfect cum zic americanii si ca si Zenga trebuie sa incepi din C2 si dupaia sa te gandesti la titluri pt ca 5 minute de gafait cu o fata pe care chiar o placi nu o lasa prea incantata. Cu astea spuse zic eu a ar fii mai benefic ca in loc sa ne luam la misto sa venim cu sfaturi, diferite pozitii sau dc nu diferite cai de a combina pe una.

Allexx11
19-11-2007, 08:28 PM
Mijto topic,in primu' rand salz la all,am intrat si eu pe forumul vostru :p
Vreau sa va spun parerea mea,am citit tot topicul de la cap la coada,si parerea mea despre "urmelinho" e k minte cam mult,eu am 16 ani si mi-am inceput viata sexuala cam de un an si ceva,sincer,cu prietena mea de aceeasi varsta :)
Continuati...

Alex
19-11-2007, 09:50 PM
:coco: Stateam si ma gandeam la Incepatorul, oare el la ce varsta a inceput, daca a inceptut :coco:

:coco: Ah, si ma mai gandeam la ceva...stii InCePaToRuLe la ce? :coco:

:coco: Da, ai dreptate, la conjugarea verbului "a lasa" :coco:

Promit sa te ajut cat de curand, daca imi ceri ajutorul, desigur

*InCePaToRuL*
19-11-2007, 10:05 PM
^

Viaţa sexuala am inceput-o pe la vārsta de 18 ani...Prin martie mai exact...şi pe cuvānt de nu mă gāndeam la tine AleX īn momentele acelea:wub::oops::rolf:

Nu mai zic de "manuela", numele tău este mai puternic decāt 30 de pastile viagra:o

gianni
20-11-2007, 02:06 PM
Baieti, fara certuri, macar in ceea ce priveste "sexul" sa fim pe lungimi de unda apropiate!

Alex
19-02-2008, 08:30 PM
Acum ca am aflat cand si-a inceput incepatorul viata 2sexuala, invit si userii care nu au observat acest topic sa isi dea cu parerea. Ricafarafrica25, cosmin din targoviste, omega :D, cristiano rolando, danuts neinfricatul, champion s.a.m.d

Nu va fie teama, nu muscam.

cosmin targoviste
19-02-2008, 08:53 PM
Nu mi-am inceput-o :P

si se zice "masturbez"nu masturbesc :))

shinoda
19-02-2008, 09:19 PM
Acum ca am aflat cand si-a inceput incepatorul viata 2sexuala, invit si userii care nu au observat acest topic sa isi dea cu parerea. Ricafarafrica25, cosmin din targoviste, omega :D, cristiano rolando, danuts neinfricatul, champion s.a.m.d

Nu va fie teama, nu muscam.

pt omega inca nu s-a inventat femeia ideala, cu care si-ar incepe viata sexuala ^_^

Omega
19-02-2008, 09:42 PM
C'mon man, cine te crezi să ma judeci ? Bud Bundy ? :crazyboy:

r5m
19-02-2008, 10:36 PM
Deci povestea cu capra era falsa, Omega? :alida:

Omega
19-02-2008, 10:48 PM
Aşa ţi-a zis mămica ? :alida:

r5m
19-02-2008, 10:53 PM
Mi-ai povestit tu... "Seringa atarna de vena, afara era frig, capra behaia incetisor... de placere". Rings a bell?

Omega
19-02-2008, 10:59 PM
Don't remember. Nu-s eu ăla poreclit Sven īn orice caz :fluier:. http://img301.imageshack.us/img301/9601/av6199xj7.gif

Danutz_dark_one
19-02-2008, 11:12 PM
alex, eu mi-am inceput viata sexuala asta vara :). a fost BIIIINNNNNEEEEEEEEEE!!!!!!!!! :))

KlaU
19-02-2008, 11:15 PM
Tu ai 14 ani ba, ce zici acolo ?

r5m
19-02-2008, 11:15 PM
Cate zile te-a durut fundul? :crazyboy:

Omega
19-02-2008, 11:17 PM
Tu ai 14 ani ba, ce zici acolo ?
Ai auzit vreodată de mitul lui URML mă? Posta acum cāţiva ani pe forum. E renumit. La 6 ani īţi transforma un kinder bueno īntr-o maşină automată de făcut sex.

Danutz_dark_one
19-02-2008, 11:28 PM
mai oamenilor, la mine in oras nu se mai respecta normele virginitatii :lol:, asa ca eu nu fac exceptie ;). plus de asta, nu conteaza varsta la care iti incepi viata sexuala, de fapt conteaza cat esti de pregatit sa faci asta...
@r5m: eu nu te fac pe tine poponar, ok? nici macar nu te-am bagat vreodata in seama de cand postez aici :). ce ar fi sa ma ignori, ok?

KlaU
19-02-2008, 11:35 PM
mai oamenilor, la mine in oras nu se mai respecta normele virginitatii :lol:, asa ca eu nu fac exceptie ;). plus de asta, nu conteaza varsta la care iti incepi viata sexuala, de fapt conteaza cat esti de pregatit sa faci asta...
@r5m: eu nu te fac pe tine poponar, ok? nici macar nu te-am bagat vreodata in seama de cand postez aici :). ce ar fi sa ma ignori, ok?In Slatina acolo umblati imbracati in frunze sau ce?

Danutz_dark_one
19-02-2008, 11:41 PM
am spus doar ca lumea nu isi mai incepe viata sexuala asa de tarziu ca pana acum, nu ca TOTI o incep la 14 ani ^_^ eu asa am ales, a fost decizia mea. altii o incep la 16, altii la 18, eu am ales la 14. nu vad ce problema e in asta...

KlaU
19-02-2008, 11:45 PM
Mai baiatule, daca tu ti-ai inceput viata secsoala in vara, atunci aveai 13 ani, ca esti nascut in noiembrie. A, si inca ceva: Occupation: fuck master =)) ?

Danutz_dark_one
19-02-2008, 11:48 PM
in octombrie mai exact ;). eu unul ma retrag de pe acest topic ca nu am chef de cearta si nici sa iau warn sau ban :D

Alex
19-02-2008, 11:56 PM
Tu ai ales sa o incepi inainte sa ai buletin? Pai daca e asa si ea e mai mare ca tine, da-o tati la politie, abuz sexual, faci si tu un ban gramada.

r5m
20-02-2008, 12:14 AM
Ma, e greu sa faci diferenta dintre un lucru serios si o gluma?

Danutz_dark_one
20-02-2008, 07:30 AM
stiam ma r5m ca glumesti :lol:, am vrut sa te supar putin :p....
@Alex, multumesc de sfat, dar ea e in clasa cu mine, nascuta pe 20 octombrie, la 4 zile dupa mine :)

sdc
20-02-2008, 11:09 AM
hai sa zic si eu:mi-am inceput viata sexuala in 1990(unii nici nu erau nascuti atunci)

gianni
20-02-2008, 01:13 PM
Conteaza momentul si dispozitia in care te afli la momentul respectiv! Sa nu cumva sa nu credeti ca si barbatii nu pot avea "deceptii"!

boggy
20-02-2008, 02:59 PM
am spus doar ca lumea nu isi mai incepe viata sexuala asa de tarziu ca pana acum, nu ca TOTI o incep la 14 ani ^_^ eu asa am ales, a fost decizia mea. altii o incep la 16, altii la 18, eu am ales la 14. nu vad ce problema e in asta...

Se emancipeaza lumea din toate punctele de vedere ...

r5m
20-02-2008, 07:11 PM
hai sa zic si eu:mi-am inceput viata sexuala in 1990(unii nici nu erau nascuti atunci)
Ai putea sa fii tata la unii. :lol:

Danutz_dark_one
20-02-2008, 08:07 PM
in cazul meu, ar putea fi tata fara probleme ;)

cosmin targoviste
20-02-2008, 08:51 PM
Cam de tinerel,sdc.La 16 ani...Deci nu e asa cum zic babacii ca pe vremea lor incepeau sa se hanca-hanca la 20 de ani...Nu e cazul tau,nu ma intelege gresit,ca ai doar 33 de ani,dar totusi 1990 pare deja o alta epoca pentru noi,bobocii :))

sdc
20-02-2008, 09:28 PM
e adevarat ca era mai greu atunci,dar am avut noroc cu nebunia care a fost dupa revolutie cand fetele vroiau sa-si traiasca viata fara sa se mai fereasca.Si recunosc ca un prieten mi-a facut intrarea ca sa zic asa,el m-a trimis la punct ochit,punct lovit

gianni
21-02-2008, 11:05 AM
Asa erau vremurile atunci! Mancam libertatea pe paine! Acum este mult mai greu!

sdc
21-02-2008, 02:15 PM
erau vremurile cand banul nu prea conta,cam toti barbatii aveau sansele lor indiferent de cat castigau,ma rog ramanea sa faca diferenta ceea ce aveai in cap si sarmul personal

gianni
21-02-2008, 02:38 PM
Exact! Acum trebuie sa fii "tare in buzunare si cu masina in dotare"!

shinoda
21-02-2008, 07:38 PM
Asa este, fetele care arata bine tind spre baietii cu bani si tot ce tine de acestea. Insa stati linistiti ca se gasesc fete pentru toate gusturile. Si decat sa stai alaturi de o tipa care arata bine si atat, iar peste putin timp te vei plictisi de ceea ca iti ofera (sa ii zic asa), mai bine cu una care are minte si cu care poti avea o relatie serioasa. Acum, depinde ce urmareste fiecare la o fata.

gianni
25-02-2008, 12:11 PM
Da, de aceea tipii cu bani le schimba ca pe sosete!
Se poate sa fie si inteligenta si frumoasa!

liquid
25-02-2008, 01:51 PM
Asa este, fetele care arata bine tind spre baietii cu bani si tot ce tine de acestea.

In general genul asta de fete sunt proaste de bubuie.

gianni
25-02-2008, 04:10 PM
Bubuie prin partile cu silicoane!
Acum, serios vorbind, cred ca orice fata viseaza la un Fat-Frumos, vanjos si tare in toate: cont, masina, casa, si "Pix"! Dar din acestia sunt cam putini, asa ca trebuie sa se multumeasca cu alde babati ca noi!

shinoda
25-02-2008, 06:22 PM
In general genul asta de fete sunt proaste de bubuie.

Lasa ma. Sa tot am parte de dintr-astea. ^_^

liquid
25-02-2008, 06:26 PM
Esti barosan? Ai masina si bani?:o

gianni
25-02-2008, 06:43 PM
Ce preferati? Sa aveti parte de tipe care desoi sunt atragatoare sa va intrebe mereu cati bani aveti in cont si care sunt cheltuilelile care sunteti dispus sa le faceti cu ele, tipe care apoi va dau cu flit si dispar ca magarul in ceata sau o fata normala, inteligenta, draguta, care cu siguranta valoreaza de zece ori mai mult decat una de genul acela?
Sa va vand un pont: niciodata sa nu dai vrabia din mana pe cioara de pe gard! Daca sunteti baieti destepti puteti avea langa voi fete cu care sa traiti fericiti pana la adanci batraneti, sa fiti fericiti din toate punctele: intelectual, social, intim!

Omega
25-02-2008, 07:28 PM
Esti barosan? Ai masina si bani?:o
Are cāte o fabrică pentru fiecare.

gianni
25-02-2008, 07:36 PM
Fabrica de .......?

liquid
25-02-2008, 08:04 PM
Boss de boss dar atunci :wub:

shinoda
25-02-2008, 08:55 PM
La varsta asta parerea mea e ca trebuie distractie la greu, fete cat mai multe si diversificate, sa capeti experienta. Nu sa te opresti de la 18 ani la o singura fata, pe care mai tarziu o iei de sotie. Mai tarziu, dupa 27 de ani, eu stiu... sa iti gasesti o femeie cu care sa poti zice: cu ea vreau sa imi traiesc restul zilelor( ouch...it sounds very gay).

xdevil
25-02-2008, 09:02 PM
da si faci copii pe care nu-i prinzi insurati ? :)

shinoda
25-02-2008, 09:13 PM
:lol: Lasa ma asta. Daca ai o viata lunga, prinzi si momentul ala.

gianni
26-02-2008, 02:07 PM
Statisticile indica faptul ca viata sexuala este mult mai benefica si mai "oragsmica" alaturi de o partenera stabila!
Fete, diversitate, dar oare cate consecinte, temeri, implicatii, esecuri?
A avea orgasm este o arta! Conteaza cat de lunga a fost senzatia; conteaza nu numai faza propriu-zisa, ci tot acel complex de senzatii, de emotii, de sentimente care insotesc actul! Faza cu "tigara de dupa" este o aberatie, dupa parerea mea! Momentul de dupa ar fi o continuare a savurarii momentelor anterioare si nu o distragere printr-o alta placere (fumatul)!
NOTA: Fumantul dauneaza grav sanatatii!

shinoda
26-02-2008, 05:08 PM
Statisticile indica faptul ca viata sexuala este mult mai benefica si mai "oragsmica" alaturi de o partenera stabila!
Fete, diversitate, dar oare cate consecinte, temeri, implicatii, esecuri?
A avea orgasm este o arta! Conteaza cat de lunga a fost senzatia; conteaza nu numai faza propriu-zisa, ci tot acel complex de senzatii, de emotii, de sentimente care insotesc actul! Faza cu "tigara de dupa" este o aberatie, dupa parerea mea! Momentul de dupa ar fi o continuare a savurarii momentelor anterioare si nu o distragere printr-o alta placere (fumatul)!
NOTA: Fumantul dauneaza grav sanatatii!

Hai ma da-o naibii de treaba cu orgasmu ca arta. Pentru mine nu exista departajare intre dragoste si sex, asa ca nu pot spune ca vad sexul ca pe o arta sau ceva de genul. Mi se pare ca e ceva cam exagerat. Pana mea, asta inseamna ca e lumea plina de artisti.

gianni
26-02-2008, 05:41 PM
Orice se poate masturba si poate sa obtina un orgasm! Si? Ai vreo senzatie de lunga durata? A fost si gata s-a dus!
Obtinerea unui orgasm de calitate superioara este o chestie care este o arta!
Ai inteles ce am vrut sa spun?

shinoda
26-02-2008, 06:14 PM
Iti raspund printr-o intrebare. Dupa parerea ta, care este diferenta dintre sex si dragoste?

gianni
27-02-2008, 08:54 AM
Dragostea este imbinarea tuturor factorilor emotionali si sexuali, care produce senzatii de neuitat atat in plan sentimental, cat si in plan sexual.
Sexul este o descarcare animalica, facuta cu orice persoana care-ti trezeste anumite simturi situate in pareta inferioara a corpului.
Deosebirea dintre o partida realizata in compania iubitei si o oarecare?
Incearca si apoi o sa-mi dai dreptate!

shinoda
27-02-2008, 02:27 PM
Dragostea este imbinarea tuturor factorilor emotionali si sexuali, care produce senzatii de neuitat atat in plan sentimental, cat si in plan sexual.
Sexul este o descarcare animalica, facuta cu orice persoana care-ti trezeste anumite simturi situate in pareta inferioara a corpului.
Deosebirea dintre o partida realizata in compania iubitei si o oarecare?
Incearca si apoi o sa-mi dai dreptate!

Am incercat si... it's the same shit.Probabil ca dragoste e doar atunci cand iubesti persoana respectiva. Poate eu nu iubeam cum trebuia. Who knows... Raman la parerea ca sexul este sex si atat. Ii spui dragoste doar ca sa para mai dulce, dragastos.

gianni
27-02-2008, 04:18 PM
Da, poate ca nu era cine trebuia!
Tot ceea ce am spus, am spus din punctul meu de vedere si nu trebuie sa concorde cu ceea ce ati trait voi! Insa la mine sexul se transforma in dragoste!

ciniqueBM
14-10-2008, 09:52 AM
pana la urma nu am inteles... daca ma masturbez is virgin sau nu?
:-/

ady_26_07
14-10-2008, 09:42 PM
still a virgin

gianni
16-10-2008, 08:25 AM
Yeap! Teoretic! Practic: esti un mare l*****u!

Hobbit
17-10-2008, 05:35 PM
not very nice giann :)
ma rog... eu nu am de gand sa ma grabesc cu sexul... cand va veni vremea va veni insa pana atunci nu. am multi colegi care au facuto numai ca sa se afle in treaba si sa spuna "mah eu nu mai sunt virgin mah".
it's a shit.
oricum bunaciuni am :D ... dar mai astept ... nu consider 15 ani ca fiind o varsta potrivita.

Tuby
17-10-2008, 06:42 PM
Yeap! Teoretic! Practic: esti un mare l*****u!
i have to say..ROFL..
hobbit zici ca ai 15 ani si deja ai prieteni care au facut-o...ok sa zicem ca maxim 10% din aia si spun adevarul...tot mi se pare cam mult..sincer eu cand aveam 15 ani nu concepeam sa ajung in pat cu cineva in viitorul apropiat si nici nu ma apasa..am impresia ca acum varsta la care incepe sa te jeneze chestiunea e din ce in ce mai mica..deja sunt eu demodat ? sunt alte mentalitati in decurs de 5 ani?

Hobbit
18-10-2008, 02:05 PM
nu ma lua pe mine cu chestii filozofice de genul "la ce varsta te jeneaza" ... ma rog ... pt 90% din cei care mi-au zis ca au facuto ii cam cred... eu inca stau pe stand by :D

gianni
20-10-2008, 09:52 AM
Care-i faza cu grabitul la facut sex? Multi o fac doar ca sa fie la moda. Sunt de admirat cei care inteleg ce inseamna acest lucru si ce implicatii are. Hobbit, imi place modul tau matur de a gandi aceasta problema.

Hobbit
22-10-2008, 06:17 PM
Mersi gianni.

Totusi principiul dupa care merg nu este tocmai cel mai indicat insa pana acum e bun. Eu sunt omul "prima data sa fie special... apoi mai vedem".

Citind mai sus am vazut ca era vorba de sex si dragoste. Sincer sunt oameni care dupa ce fac sex nu inseamna sau nu simt nimic pt partenerul cu care. Am doi veri , unul se numeste Alex , are 19 ani si este sa zicem un mare amator de sex cu multe tipe. El le tine numai pt placeri ocazionale. Celalalt este Adrian , are 25 de ani si cred ca e cea mai la locul lui baiat din cate stiu.

In Iarna , Alex a fost cu o fata super simpatica , Iulia. Fetei nu i-a placut atitudinea varului meu deci nu a durat relatia lor prea multa vreme. Prin Aprilie , Adrian a cunoscut-o pe Iulia si s-au indragostit unul de altul.

La inceputul verii Adrian a fost diagnosticat cu o boala la piciorul drept si a trebuit sa fie operat. La operatie , doctorul i-a taiat chiar si o bucata din os. Oricum important e ca Iulia a fost alaturi de el fiecare secunda cat a fost la spital , mai ales ca ei toti despre care am pomenit sunt din Gura Humorului si operatia lui Adrian a avut loc la Bucuresti.

Cred ca prin aceasta mica povestire am spus ce rezultate are sexul facut cu dragoste si cel fara.

gianni
24-10-2008, 05:29 PM
Da, te rog citeste si cele relatate de catre mine cu cateva pagini in urma. O sa intelegi cat de avantajoasa este o relatie bazata pe iubire fata de cele trecatoare.
Imi pare bine sa vad ca sunt si tineri care mai gandesc.

Hobbit
17-11-2008, 05:00 PM
Ok ... Need your advise...

Ok . Prietena mea Malina , face presiuni asupra mea destul de urat. Adica si parintii ei si parintii mei ne stiu pe fiecare , parintii ei chiar ma si plac.

Oricum... Se apropie balul bobocilor si Malina vrea sa... ma-ntelegeti. In acest scop , atat parintii ei , cat si sora ei mai mare , "pleaca cu o treaba urgenta" la Sinaia.

Deci in noaptea balului ar cam veni vremea...

Am nevoie de sfaturi pana pe 27 dec ora 15.

Cum ar trebui sa incep , ce ar trebui sa fac , preludiu etc. etc.

Cei care "joaca" pe World Class ;-) spuneti aici!

kanye_west
17-11-2008, 05:14 PM
Nu joc pe World Class si inca sunt virgin dar iti spun sa te comporti ca si cum nu e prima oara sa vada ca nu tie teama sau rusine, fi barbat in adevaratul sens al cuvantului, fa-o sa te placa mai mult....si nu uita de prezervative!

shinoda
17-11-2008, 06:50 PM
Dupa cum ai expus problema, imi pari destul de speriat de acest moment. Ai spus ca prietena ta pune presiune pe tine, sa inteleg ca tu nu ai vrea? Ea este virgina? Cat despre momentul magic, nu te panica, sa fii relaxat si sa faci astfel incat sa fiti satisfacuti amandoi. Oricum, daca sunteti amandoi virgini, nu exista prea mare placere prima data. Dar nu-i nimic, vor mai fi si alte ocazii. Conteaza experienta pe care o capeti.

@canii uest, lasa-te de sfaturi de genul.