PDA

View Full Version : Probleme cu calculatorul!

Mihnea912
10-11-2007, 09:47 PM
Am deschis acest topic pentru a ne scrie problemele pe care le avem calculatorul si ,daca este cazul, pentru a le rezolva.
Am si eu o problema la sunet.Nu merge pe internet si la aplicatiile minore(sunet cand se deschide calculatorul,buzz si sunet de primirea unui mesaj pe messenger,etc...).In scimb imi merge la Winamp si la jocuri.Poate cineva sa imi spuna ce problema are si daca se poate rezolva.

mns
10-11-2007, 10:47 PM
Cauta un fisier wav si da-i play sa vezi daca iti merge.

boggy
10-11-2007, 10:51 PM
nush ce sa zic:confused: .... vezi poate s-au modificat unele configuratii ... sau sfatul meu e sa instalezi windowsul din nou

mns
10-11-2007, 10:54 PM
Incercati sa nu mai dati sfaturi de genul reinstalarii windowsului, mai ales la probleme minore ca asta. fa numai ce ti-am zis.

Pe langa asta, te duci in Device manager - Sound, video and game controllers - Audio codecs - Properties - Selectezi tabul Properties, faci un screenshot si il postezi aici.

andrei_fcmbacau
11-11-2007, 01:59 AM
la mine nu se aude doar cand deschid pc aia de la WELCOME

Tuby
11-11-2007, 02:34 AM
chiar asa de important e sunetul ala? :)

sanshine
12-11-2007, 02:14 AM
Pentru sunetul de Windows: Control Panel -> Sounds and Audio Devices, tab-ul Sounds; acolo e lista cu toate evenimentele la care Windozu poate sa scoata sunete; cauta-l in lista pe ala de "Start Windows" si vezi daca e selectat ceva; daca da, se aude ceva cand apesi butonul ala de Play?

mns
12-11-2007, 10:48 PM
Pai a zis ca nici la Yahoo Messenger nu-i merg, acolo tot wav-uri parca sunt, nu?

PS: Bine ai revenit. :D