PDA

View Full Version : De ce unii jucatori nu ai Market Value ?

djbril
31-10-2007, 11:01 PM
cine ma ajuta si pe mine??? sunt multi jucatori importanti din joc care au de ex. 70 la toate...nu au level si nu au market value...este bug...stie cineva? :D plss

LoLzZz
11-11-2007, 05:17 PM
cine ma ajuta si pe mine??? sunt multi jucatori importanti din joc care au de ex. 70 la toate...nu au level si nu au market value...este bug...stie cineva? :D plss

Trebuie sa trimiti un scouter sa il urmareasca ... nu uita sa bifezi To Popularity 10 ca sa stii absolut tot despre el

timisica_cristian
11-11-2007, 05:58 PM
unii jucatori nu poti sa ii cumperi fiindca nu pot sa obtina permis de munca, ex.: Zapata

Astristul
11-11-2007, 11:10 PM
Nu stiu despre ce vorbesti!!
Daca tu alegi Rapid, si vrei sa-l cumperi pe Zapata nu poti?? Nu cred ca nu-ti da voie din cauza permisului de munca.
Cea mai buna solutie este totusi sa bifezi la toate ligile la "foreign players rule" NO LIMITS! Si ma refer la TOATE LIGILE EXISTENTE IN JOC!
Asta ca sa nu mai ai probleme pe viitor. Este o veche problema de la EA Sports.

DFA1
12-11-2007, 07:33 AM
Trebuie sa trimiti un scouter sa il urmareasca ... nu uita sa bifezi To Popularity 10 ca sa stii absolut tot despre el

am scouter dar nu stiu sa il trimit dupa jucatori...ma poti ajuta? :(

Astristul
12-11-2007, 08:25 PM
Te duci la scouting -> dai pe un scout si vezi ca in dreapta este un buton si alegi "assign a new task" dupa aia iti alegi jucatorul de unde e (tara-liga-echipa) si bifezi optiune "until level 10 popularity" ca sa afli toate informatiile despre el! ;)

samsung757
16-02-2008, 10:14 AM
are dreptate colegu, eu am echipa mea in romania si am mai adaugat un manager la chelsea cu care intentionam sa cumpar niste jucatori de la mine da nu ma lasa ca nu au permis de munca , scrie ceva de genu "jucatorum xxxx nu a jucat nici un joc pentru tara lui si nu are rost sa-l cumperi ca nu i se acorda permis de munca"
chiar e naspa ca asta e o idee buna de facut bani un jucator de 7-10 mil il pot vinde afara cu 25mil da nu vor sa-l cumpere :(

vood0o
16-02-2008, 12:26 PM
Faza cu permisu de munca este doar in tarile din Marea Britanie. Vezi cazu Marius Niculae, care joaca acum in Scotia la Hibernian sau Iverness parca. Oricum, singurii jucatori pe care-i poti aduce in aceste tari, fara ca sa fi jucat un meci pt nationala sunt jucatorii tineri de viitor, pe care-i aduci prin intermediul echipei de tineret.
samsung757 e normal ca sa nu-ti cumpere jucatoru la o astfel de suma. iti evaluezi mult prea mult jucatorul. Acu depinde si de jucator daca este foarte bun iti poti adauga la valoarea sa pe piata la ora respectiva cate milioane(4-5) ca sa fi sigur ca ti-l va cumpara cineva.
Uite eu joc cu steaua, sunt in sezonu 3 , dica valoreaza 27mil si l-am oferit cluburilor mari pt 33mil, pretul fiind acceptat si de clubul cel cumpara.

liquid
16-02-2008, 01:09 PM
Fifa manager intrebari si raspunsuri :p