View Full Version : Football Manager 2008 vs. FIFA Manager 2008
bullzeye2k8
31-10-2007, 02:25 PM
Discutii, pareri, daca veniti cu o parere argumentati si de ce. :p
si cel mai important lucru: FARA FLAMING PLS. :rolleyes:
Mie mi se pare mai bun Football Manager 2008, in FIFA manager se pune accentul pe viata personala cel mai mult ci nu pe jocul echipei si tactica, la ce ma intereseaza pe mine cu cine sunt maritat (optiune pe care o ai in FIFA manager 2008), football manager mi se pare MULT mai real, jucatorii tin cont de ce le spui la pauza, la fifa manager gameplayul e un fel de arcade. Incet incet, FIFA manager devine un SIMS unde vei putea antrena o echipa de fotbal.
dragos_015
31-10-2007, 02:52 PM
Eu am jucat doar Football Manager 2008 insa cred ca este mai bun decat Fifa Manager,cel putin daca Fifa Manager e la fel ca in celelalte serii,se incarca greu,prea multe optiuni care nu au legatura cu fotbalul si nu este realist. O sa spun mai multe pareri dupa ce joc si Fifa Manager 2008.
bke_serg
31-10-2007, 03:06 PM
fiecare joc are plusurile si minusurile lui.poate ziceti ca sunt de moda veche dar prefer fifa manager,imi plac mult pozele si meniul care parca te atrage.
de partea cealalta la football manager este mai dezvoltat gameplayul si tacticile,prefer fifa manager:p
M.I.L.32
31-10-2007, 03:57 PM
imi plac mult pozele si meniul care parca te atrage
Sunt de acord cu tine si tot fifa manager am votat.
bullzeye2k8
31-10-2007, 05:49 PM
Ma bate gandul ca la anul vom avea THE SIMS MANAGER 2009. (la cate implementari vor fi la PRIVATE LIFE...).:p De aceea nu mi se pare un joc real, parca 08 arata mai bine ca celelalte dar au facut acel private life mult prea detaliat si fara rost...+ ca nu prea se bazeaza pe tactici. :eek:
Football manager, again, again and again. Fifa Manager are acelasi 3D de rahat, cu niste script-uri facute parca de niste amatori -_-
Zizou
01-11-2007, 11:26 PM
Pai macar are 3d nu ca la football manager care are format lego
Da, unu de rahat, mai bine cu nasturei decat cu maimute -_-
andrei_fcmbacau
02-11-2007, 12:21 AM
Football Manager 2008 e cel mai tare singurul lucru pe care il are in plus fifa manager 08 sunt meciurile 3D in rest e mult sub football manager 2008
bullzeye2k8
02-11-2007, 07:10 AM
Pai macar are 3d nu ca la football manager care are format lego
Lol, poate sa aiba si 4D tot varzica ramane jocul. :lol:
Zizou
02-11-2007, 03:58 PM
Fiecare cu ale lui.La Football manager nici macar nu is poze la jucatori...doar la cativa...si aicea se face diferenta
shinoda
02-11-2007, 05:08 PM
Fiecare cu ale lui.La Football manager nici macar nu is poze la jucatori...doar la cativa...si aicea se face diferenta
Joc de mult timp football manager, si ma descurc si fara acele poze. Am votat football manager.
Da mah, ce sa zic, pozele dau farmecul jocului <_<
andrei_fcmbacau
02-11-2007, 05:38 PM
ce ma voi jucati cu pozele si meniul jocului :D
Deci anul asta FIFA MANAGER e prea tare.
Pt FM-isti:daca va simtiti in stare castigati CL-u in primul sezon.se poate dar iti trebuie o tactica perfecta.va invit sa o descoperiti fiecare in functie de lot :D
bullzeye2k8
02-11-2007, 10:32 PM
De ce e prea tare ? ca poti sa ii dai cadouri la nevasta ? :eek:
andreiutzu
02-11-2007, 10:32 PM
Comparatia asta e inutila...Fifa Manager o sa fie mai bun ca Football Manager cand nu se va mai scoate pe piata FM-ul!
stefan
02-11-2007, 10:50 PM
Inca raman la Football Manager, spre deosebire de FIFA Manager unde imi vine sa dau next de cateva ori pana la meci si la ala sa vad doar rezultatul, in FM 08 cea mai mare parte a timpului o petrec intre meciuri, mai caut un junior, mai trimit jucatorii iesiti din forma pe la sateliti, ma ocup de tactica, de personal, ma mai cert cu conducerea sau cu federatia, daca intru in joc nu ies din el cel putin 3 ore :p Pozele si meniurile incarcate din FIFA Manager nu ma intereseaza deloc, vreau un joc bun cu o interfata cat mai simpla in care pot face cat mai multe lucruri pe care le face un antrenor.
bullzeye2k8
02-11-2007, 11:06 PM
Inca raman la Football Manager, spre deosebire de FIFA Manager unde imi vine sa dau next de cateva ori pana la meci si la ala sa vad doar rezultatul, in FM 08 cea mai mare parte a timpului o petrec intre meciuri, mai caut un junior, mai trimit jucatorii iesiti din forma pe la sateliti, ma ocup de tactica, de personal, ma mai cert cu conducerea sau cu federatia, daca intru in joc nu ies din el cel putin 3 ore :p Pozele si meniurile incarcate din FIFA Manager nu ma intereseaza deloc, vreau un joc bun cu o interfata cat mai simpla in care pot face cat mai multe lucruri pe care le face un antrenor.
asta poti face si in fifa manager...dar in football manager nu ai facilitatile din FIFAM. Alea dau un plus de realism. Voi aveti doar youth academy si cam atat.
Desi am nevasta sa stii ca o data m-a invitat Ze Kalanga la ziua lui si nevasta sa iesim in oras si am ales pe Ze :P nu ma intereseaza asa mult consoarta(in joc)
bullzeye2k8
03-11-2007, 08:39 AM
Pai jocul asta se bazeaza mai mult pe PRIVATE LIFE ceea ce e sux :D la anul v-am zis o sa faca EA un joc numit : EA GAME (all in one, o sa poti sa iti faci casa cu SIMSII, fugi cu masinile din NFS la stadion sa iti privesti echipa cum joaca quidich cu mingile de fotbal). La manager fifa manager e 0 la fel ca si FIFA la fotbal. :D
sisu_stelistul
03-11-2007, 09:39 AM
Football Manager 08, parca la 08 mi-a revenit pofta de joc, deja intru pe al treilea sezon cu Inter. Fifa Manager, am avut toate versiunile pana la 07, si doar tcm 03 am jucat mai demult, restu le bagam si le stergeam.
Football Manager imita cel mai bine munca de manager, la ce iti trebuie 3d la un manager, doar nu controlezi tu jucatorii.
vladnego
03-11-2007, 10:43 AM
Ba oameni buni...ca sa fii un bun antrenor trebuie sa iti vezi echipa jucand...dar daca vezi niste nasturei iti dai seama cum lovesc mingea???ca si antrenorul adevarat trebuie sa VEZI MECIUL si nu 2D...raman la parerea cu toate ca o sa isc niste batalii interminable ca FIFA MANAGER 08 este mult peste Football Manager 08...iar sa stiti ca faza cu nevasta este in + fata de football manager...nu este obligatorie...deci Fifa Manager are tot ce are FM si foarte multe in plus...
Are pe dracu, iar tre sa ma cert cu voi ca sa va explic faptul ca football manager cu n clase peste porcaria de Fifa Manager? Ce naiba, voi vedeti ce 3d de cacat si ce gameplay aiurea au pastrat astia de la BF? Sa fim seriosi, pana si transferurile sunt cel putin penibile, poti sa iei orice jucator daca ai banii potriviti, nu exista un ranking al cluburilor, tacticile poti doar sa le ghicesti, oricum ce le spui tu la jucatori nu se aplica pe teren, ei fac tot cum le zice scriptu, AI-ul tinde spre 0. Ei lovesc mingea intrun fel, mingea se duce altfel, ball physics e la pamant, realism 0, jucatorii nu cresc la antrenamente cum ar trebui, multe optiuni inutile bagate pentru a-ti lua ochii si asa mai departe. Cred ca la urma urmei cei care nu suporta football manager au un motiv bine intemeiat, mai bine zis, cand vad ca ii bate o echipa mai slaba datorita faptului ca ei sunt habarnisti in ale managementului, se duc la fifa manager, ca acolo iei CL-u cu Stelutza, Rapiduletzu, Clujuletzu in primii 2 ani.
bullzeye2k8
03-11-2007, 11:05 AM
Ba oameni buni...ca sa fii un bun antrenor trebuie sa iti vezi echipa jucand...dar daca vezi niste nasturei iti dai seama cum lovesc mingea???ca si antrenorul adevarat trebuie sa VEZI MECIUL si nu 2D...raman la parerea cu toate ca o sa isc niste batalii interminable ca FIFA MANAGER 08 este mult peste Football Manager 08...iar sa stiti ca faza cu nevasta este in + fata de football manager...nu este obligatorie...deci Fifa Manager are tot ce are FM si foarte multe in plus...
:eek: :lol: , pai uite ca eu imi dau seama cum nastureii aia 2D lovesc mingea mult mai bine decat hartiile din 3D-ul de la FIFA Manager. Tu probabil nu stii ca tacticile si indicatiile care le dai la FIFA manager nu conteaza aproape de loc, jucatorii fac ce vreau, mai ales ca poti controla un jucator, asta deja e o porcarie, atunci mai bine sa faca un FIFA cu manager si gata. E prea usor jocul, prea multe optiuni in joc si nefolositoare (in private life), si optiunile tactice sunt foarte putine si de 10 ori mai slabe ca cele din Football Manager. Multi zic ca "oo fifa manager e clar cel mai bun ca are 3D" pai nu inseamna ca daca un joc e 3D e neaparat mai bun ca altul, sau daca are grafica mai buna. Un joc calumea de manager e un joc in care ai optiuni de antrenor and so on, nu ca in fifa manager unde alea culmea tis limitate. Ce sa mai zic de asezarea in teren la Fifa manager, un jucator e un patrat jumate cat terenul, nu mai stii fiecare unde sta. Interfata e reusita dar prefer sa joc cu interfata de pe vremea lui Stefan cel Mare decat cu aia de la fifa manager cu care am 20 FPS pe un Ge Force 8800 GT si 2 gbram. Alta chestie enervanta e cea cu stadionul, prea multe facilitati ai la stadion si nefolositoare, un antrenor nu se ocupa de stadion, se ocupa de jucatori/transferuri/tactici/antrenament. La youth facilities Football Manager domina clar, si asta este un lucru important. Si cel mai important la un manager sunt optiunile tactice, instructiunile care poti sa le atribui fiecarui jucator si multe altele, chiar si nivelul de dificultate care in FIFA MANAGER e de amatori, adica daca te pui cu Steaua de exemplu si il controlezi pe Dica, ai toate sansele sa invingi si Liverpool si Barcelona la scoruri de 2-3 la 0.
.::Doriano10::.
03-11-2007, 06:33 PM
Fifa manager clar...dekt football maneger..care este un joc...vai de capul lui....la sim iti arata nijte..cercuri casre se misca...atata ca fifa manager se incarca un pic cam greu....:| ....:D
bullzeye2k8
03-11-2007, 06:53 PM
:lol::lol: Citeste ce am scris eu. :lol:
Real_Madrid
03-11-2007, 07:06 PM
Am votat FIFA Manager 2008.
De ce?
Pentru ca imi place mai mult decat Football Manager 2008.
andreiutzu
03-11-2007, 07:21 PM
Fifa manager clar...dekt football maneger..care este un joc...vai de capul lui....la sim iti arata nijte..cercuri casre se misca...atata ca fifa manager se incarca un pic cam greu....:| ....:D
LOL...cine prefera Fifa manager e clar ca niciodata nu va stii cum e sa castigi un titlu in ultimele etape...sa gasesti un pustan pe la nu stiu ce echipa si sa il cresti..cum e sa fii manager..in legatura cu "grafica incredibila" de la fifa manager..nu am mai jucat Fifa manager de la 2007 ..si imi amintesc ca avea grafica de la 2004 sau 2005..:lol:
andrei_fcmbacau
03-11-2007, 07:37 PM
Football Manager 08 e de 100 de ori mai realist ca fifa manager 08 la fifa manager meciuri cu echipele mici sunt ca si castigat in timp ce la football manager mai ei bataie si de la echipe de la care nici nu te astepti,la transferuri e ca in realitate sunt jucatorii pe care nui poti transfera nici daca le oferi si 100 milioane euro si chiar daca nu are 3D se vede si cu nasturii cum paseaza,suteaza,dribleaza,faulteaza sau se accidenteaza jucatorii
extreme
03-11-2007, 07:55 PM
voi chiar ati jucat ambele jocuri ca sa faceti comparatii intre ele? nu poti sa compari 2 jocuri daca nu le-ai jucat cel putin cateva ore ca sa-ti dai seama. si in fifa manager 08 e greu sa castigi cu o echipa de valoare apropiata iar cu o echipa de valoare superioara e foarte greu spre imposibil. cel mai mare avantaj la fifa e grafica 3d ... e o placere sa urmaresti meciul, sa traiesti fiecare faza ca si cum ai fi pe banca.
si in viata reala un antrenor trebuie sa aiba o relatie buna cu presa, publicul, conducerea.. iar comentariile facute presei dupa unele meciuri pot afecta jucatorii (teoretic) :)
Robb...cica stelist :)
03-11-2007, 08:36 PM
bah oameni buni...eu nu imi permit sa zic, ca fifa manager ii mai bun ca si footnall manager....mie imi place mai mult fifa manager si atat...daca la unii nu le place nu inseamna ca nu ii fain, vad ca de cateva pagini incoace ii cearta aici....io zic sa ne intalnim toti si sa ne batem... :|
timisica_cristian
03-11-2007, 09:09 PM
bah oameni buni...eu nu imi permit sa zic, ca fifa manager ii mai bun ca si footnall manager....mie imi place mai mult fifa manager si atat...daca la unii nu le place nu inseamna ca nu ii fain, vad ca de cateva pagini incoace ii cearta aici....io zic sa ne intalnim toti si sa ne batem... :|
...yo ii tin si tu le dai:D:lol::D
Ma astia cu FM-u daca e asa grozav jocul de ce sunt de 2 ori mai multi carora le place FIFAM? asa ca liniste ca sunteti minoritari :lol:
bullzeye2k8
04-11-2007, 09:48 AM
:eek: ma uimesti ! cata inteligenta. :rolleyes:
totty86
04-11-2007, 05:24 PM
Mie imi place mai mult FIFA Manager pentru 3d dar si pentru meniul si viata personala pe care ti-o poti crea
andrei_fcmbacau
06-11-2007, 01:15 AM
este inutil asta cu viata personala :)
Urmelinho
06-11-2007, 01:49 PM
păi să zicem că ai 500mil EURO. ce faci cu ei? în Fifa Manager ţi se dă şansa să faci ceva cu ei
andrei_fcmbacau
06-11-2007, 02:35 PM
cum ma nu ai ce face cu banii in football manager 08,cumperi jucatorii si iti ei oamenii in staff ca doar e manager si nici nu prea poti face atatia banii
raul_blanco_gonzales
06-11-2007, 03:37 PM
Cu ce pana mea va deranjeaza p voi treaba cu viatza personala .... cu kt jocul are mai multe kestii cu atat e mai interesant ....cu cat e mai simplu cu ata te plictisesti de el mai repede....treaba cu viata personala implica o grija mai mult ...te face sa fii mai responsabil ...sincer eu nu am juca fotbal manager dar ma enerveaza ca va luatzi toata lumea de kestia asta pe kre Fifa manager-ul a introdus-o cu scopul de a face jocul mai interesant ...asha k mai lasatzio moale si nu va mai luatzi degeaba de Fia manager...:mad::mellow::eek:
bullzeye2k8
06-11-2007, 03:39 PM
Pai ma iau pentru simplul fapt ca e asa cum a zis Kellerman, un "cacat". :rolleyes: Se bazeaza PREA mult pe viata personala incat uita chestiile de manager. :D Si e prea usor jocul.
totty86
06-11-2007, 06:10 PM
bai fratilor da jucati fiecare ce vreti si cu asta basta acum trebuie sa ma trageti la raspundere ca de ce imi place asta cu viata personala , imi place si e de ajuns pentru mine
Una e ce iti place tie si alta e ce e mai bun si mai de calitate :p
eu sincer prefer fifa manager 08. :D
catalin212
06-11-2007, 10:33 PM
fifa manager e mai bun decat fotbal manager din mai multe puncte de vedere. Mie imi place ca echipele sa aiba stemele ....si daca nu ma insel la fotbal manager juve are o stema banala....!!!
totty86
06-11-2007, 11:00 PM
Nu am spus ca ce imi place mie e si implicit mai bun
.::Doriano10::.
07-11-2007, 01:44 PM
singura problema la fifa manager este ca trebuie sa ajtepti prea mult pana sa incarca....:(...in rest....ok ;).....:D
Urmelinho
07-11-2007, 04:01 PM
bai fratilor da jucati fiecare ce vreti si cu asta basta acum trebuie sa ma trageti la raspundere ca de ce imi place asta cu viata personala , imi place si e de ajuns pentru mine
păi eu niciodată nu o să pot juca Fotball Manager şi aflând câte ceva de la Alex sau cine mai povesteşte câte ceva despre acel joc pot oferi idei celor de la EA ca jocul cu care m-am obijnuit şi de care nu pot sa mă despart să devina din ce în ce mai bun.
Eu cred că şi inversa e valabilă
ZapPy
07-11-2007, 04:37 PM
Football Manager ii mai fain...daca ar pune si meciuri 3d....ar inchide gura la toti care sustin fifa manager....
sisu_stelistul
07-11-2007, 09:44 PM
Football Manager ii mai fain...daca ar pune si meciuri 3d....ar inchide gura la toti care sustin fifa manager....
De ce sa puna meciuri 3d, tocmai ca nu are meciuri 3d si ca nu se bazeaza pe viata personala jocul e atractiv. Eu nici nu ma uit la meci la FM, fac echipa, si ma uit doar la scris.
Cine zicea mai sus de sigle, daca stii unde sa cauti pe net e plin de sigle si tricouri, eu mi-am pus pus cam pentru toate campionatele.
extreme
08-11-2007, 01:12 PM
De ce sa puna meciuri 3d, tocmai ca nu are meciuri 3d si ca nu se bazeaza pe viata personala jocul e atractiv. Eu nici nu ma uit la meci la FM, fac echipa, si ma uit doar la scris.
HAHA hai ca m-ai facut sa rad :lol: probabil ca nici nu ai vazut cum arata 3d. Sa traiesti meciurile importante, sa dai un super gol de la 30m in ultimele minute si sa egalezi scorul, sa vezi cum atacantul suteaza in bara in ultima faza a jocului cand tu aveai nevoie de inca un gol ca sa te califici.... sunt unele meciuri si faze care te fac sa sari de pe scaun.
Daca ar pune 3d la FM ar fi altceva dar pana atunci... raman la fifa manager
Eu nu sunt un fan fifa; spre exemplu imi place mai mult PES decat Fifa.
andrei_fcmbacau
08-11-2007, 11:47 PM
se vede ma si la football manager cand dai bara sau gol de la distanta :p
champion
12-11-2007, 10:37 PM
Football Manager 2008, cel mai tare! Faci echipa, cumperi, vinzi jucatori ... etc.
eLiTe
12-11-2007, 11:00 PM
Clar Football Manager este si mai vechi si mai cumparat si mai jucat :D
totty86
13-11-2007, 07:22 AM
Football Manager 2008, cel mai tare! Faci echipa, cumperi, vinzi jucatori ... etc.
De parca la FIFA Manager nu le faci si pe astea :lol:
eLiTe
13-11-2007, 12:06 PM
Ba le faci dar de exemplu la FM nu ti-l da pe Goian la Rapid/Dinamo decat pe o suma enorma gen 5-6 mil.euro in schimb la Fifa Manager ti-l da lejer pe 500 k ;)
totty86
13-11-2007, 06:36 PM
Pai si tu te crezi Gigi sa ceri atatia bani pe Goian ? bine ca nu face nici 500k dar oricum
Si ia dai la greu la treansfer acolo sa fie hard ca nu til mai da cu 500k poate chiar nu til da deloc din cauza rivalitatii , mie mi sa intamplat ceva asemanator cu un alt jucator
KERLON MOURA DE SOUZA
06-12-2007, 10:59 PM
Alexinho, De Unde Ai Downloadat Sigle Shi Tricouri La Football Manager 08?
http://www.sortitoutsi.net/
KERLON MOURA DE SOUZA
07-12-2007, 12:05 PM
ok mersi de link, clau dar cum fac sa le import in joc??
Maryusake
07-12-2007, 01:00 PM
ok mersi de link, clau dar cum fac sa le import in joc??
"Logouri: "C:\Documents and Settings\user name-ul tau\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2007\graphics\logos"
--=subfoldere=-
- logourile background in folderul "background"
- logourile mari (120x120 px) in folderul "huge"
- logourile normale (70x70 px) in folderul "normal"
- logourile mici (18x18 px) in folderul "small"
Echipamente: "C:\Documents and Settings\user name-ul tau\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2007\graphics\kits"
--=subfoldere=-
- echipamentele cluburilor in folderul "clubs"
- echipamentele echipelor nationale in folderul "nations"
Facepacks: "C:\Documents and Settings\user name-ul tau\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2007/graphics/players"
--=subfoldere=-
- facepack-urile mari (140x180 px) sau normale (95x95 px) in folderul "normal"
- facepackurile mici (20x18 px) in folderul "small"
"
KERLON MOURA DE SOUZA
08-12-2007, 12:04 AM
mie tot nu mi le importa in joc, chiar dac a am creat foldarele de care mi-ai zis. nu trebuie un program de editare sau trebuie sa sterg carierele incepute?
IliciMan
17-12-2007, 05:31 PM
kellerman, ce faci nea? ai ajuns sa te certi si pe alte forumuri? :D
Va iau apararea ca un adevarat razboinic bai obositilor <_<
IliciMan
17-12-2007, 10:35 PM
macar daca ai avea cu cine sa te certi :D
vladnego
18-12-2007, 12:01 AM
Se cearta cu el...cand nu are cu cine...cauta stai linistit ca mereu gaseste...
stelistul92
19-12-2007, 07:42 PM
Fifa manager .. mult mai complex , un 3D destul de bine realizat ( fata de football manager care nu are deloc ... ) . Sincer am inceput cu football manager si mi-a placut , dar nu stiu daca vi s-a intamplat dar mie mi se accidenteaza jucatorii in draci . Ma rog poate nu asta ar fi problema principala . Si de ce spuneti ca Fifa Manager se axeaza pe viata privata ? Ce e asa mare lucru ca poti sa dai un cadou sau sa inveti o limba straina ? Asta inseamna obtiuni ca la sims? Imi place mult mai mult Fifa Manager acum , juniori impartiti pe grupe , imbunatatirea centrului de juniori , construirea centrelor in alte tari unde poti gasi mai multi juniori dar si cu calitati mai mari , sunt multe . Nu prea conteaza , stiti vorba aia : gusturile nu se discuta ;) nu vom avea decat conflicte in astfel de thearduri ca pes versus fifa , fifa manager versus football manager , steaua versus dinamo si altele . Bafta !
Fifa Manager cel mai tare. ^_^
margarit
19-12-2007, 10:03 PM
sincer nu pot sa fac diferenta intre fotbal manager si fifa manager .....fotbal manager se bazaeaza mai mult pe tactica , fifa manager se bazeaza pe relatia cu jucatorii . oricum 3d la fifa manager e slab rau de tot ,speram sa il imbunatateasca patchu ala de craciun cu care se dau ei mari
Astristul
20-12-2007, 11:58 AM
sincer nu pot sa fac diferenta intre fotbal manager si fifa manager .....fotbal manager se bazaeaza mai mult pe tactica , fifa manager se bazeaza pe relatia cu jucatorii . oricum 3d la fifa manager e slab rau de tot ,speram sa il imbunatateasca patchu ala de craciun cu care se dau ei mari
O fi 3d slab la fifa manager (parerea mea e ca anul asta e destul de bun), dar decat nimic (vezi football manager...)!:rolleyes:
margarit
20-12-2007, 12:14 PM
mai bine joc cu cerculete decat sa imi fac 1000 de nervi cu fundasii astia de cacat
Pai decât sa-ti faci nervi nu juca 3D. ;)
The 1 and only
27-12-2007, 03:14 PM
http://l3g3nd-sp3cter5.forumgratuit.ro/ forum de fifa , ucl , nfs prostreet,si multe altele,si campionate de fifa cu transferuri,cupe de fifa si ucl.............merita incerkt :D:D:D:D:D:D
BughyRy
07-01-2008, 07:45 PM
Multi ziceti ca nu va place FIFA pentru 3d si ca cei de la EA sunt varza. Ce mai cautati aici? Din cate vad eu acest site implicit forum este dedicat jocurilor FIFA, nu v-as vedea rostul pe acest forum daca nu va place FIFA.
Nu scriu acest mesaj pentru a va sfatui sa treceti la FIFA dar cei care n-au tangente catre FIFA nu prea vad rostul lor aici decat pentru a isca conflicte.
cabina
08-01-2008, 10:04 PM
pt simplu motiv pt ca nu poti juca cu echipa ta :( deci ii najpa insa dak sar putea shi juca cu echipa,cu siguranta Footballmanager 08 chiar dak grafica ii mai altfel ;)
BughyRy
09-01-2008, 02:41 PM
cabina, realizezi ce vorbesti?
putzulica_magica
14-05-2008, 10:50 AM
din 99 joc fm , dar anul acesta am indraznit sa joc fifa man, pararea mea e ca fifa e mai complex, exceptand faza cu implicarile familiare =)) , desi nu sunt un fan al EAsports, si urasc jocul FIFA ( PES este cu mult peste) , sunt de parere ca FIFA man este mult mai reusit decat fm08....iar FM08 cu patchul 8.02 (parca) se incarca cu mult mai greu decat fara el ( wtf ! ). daca stie cineva niste patchuri care merita incercate pt FIFA MANAGER imi dati si mie un mail pls. la putzulica_magica@yahoo.com
MS mult
shinoda
14-05-2008, 07:19 PM
Multi ziceti ca nu va place FIFA pentru 3d si ca cei de la EA sunt varza. Ce mai cautati aici? Din cate vad eu acest site implicit forum este dedicat jocurilor FIFA, nu v-as vedea rostul pe acest forum daca nu va place FIFA.
Nu scriu acest mesaj pentru a va sfatui sa treceti la FIFA dar cei care n-au tangente catre FIFA nu prea vad rostul lor aici decat pentru a isca conflicte.
Ma, tu cred ca vrei sa ma dai afara de pe forum. Am dreptate?
Saint
15-05-2008, 04:11 PM
FIFA Manager de ce e mai bun? Ca poti juca cu echipa ta? La naiba, pentru asta este FIFA, PES! Ca manager, Fm de la Sega e mult mai bun.
totty86
15-05-2008, 07:42 PM
FIFA Manager de ce e mai bun? Ca poti juca cu echipa ta? La naiba, pentru asta este FIFA, PES! Ca manager, Fm de la Sega e mult mai bun.
Parerea ta ;) dar sa sti ca sunt multi cei care prefera sa antreneze o echipa si nu sa conduca una ca la FIFA
Astristul
15-05-2008, 09:03 PM
Chiar vrei sa polemizezi pe tema asta? :mellow:
Ti-am raspuns in alt topic. Dar cred ca l-ai ratat! ^_^
...."Gusturile nu se discuta"!
Sau vrei sa promovezi imaginea acelui joc pe aici? :rolleyes:
Daca vrei sa discuti despre FM discuta pe forumul celor de la FM Romania. Nu e nevoie sa ne spui tu noua cat de bun e FM si cat de prost e FIFA_M! Eu nu fac asa ceva pe site-ul celor de la FM Romania, asa ca te rog sa nu faci nici tu asta pe site-ul FIFA Romania! ;)
Saint
15-05-2008, 09:12 PM
Nu am ratat raspunsul, dar acolo nu era tocmai topicul potrivit in care sa aduc argumente :)
Asa e, gusturile nu se discuta ^_^
Btw, nu e FIFA MANAGER Romania. Si chiar daca ar fi, pot sa imi exprim opinia.
George05
15-05-2008, 09:58 PM
Btw, nu e FIFA MANAGER Romania. Si chiar daca ar fi, pot sa imi exprim opinia.
Gresit prietene, e forumul FIFA ROMANIA, adica legat de jocurile scoase de EA Sports. (FIFA si FIFA Manager). Imi pare rau sa te contrazic
Saint
16-05-2008, 05:31 AM
Ok, si asta imi interzice sa imi exprim parerea? :huh:
Astristul
16-05-2008, 12:43 PM
Si chiar daca ar fi, pot sa imi exprim opinia.
Ai voie, dar prea insisti cu promovarea acelui joc pe acest topic! :rolleyes:
Saint
16-05-2008, 01:30 PM
Dar nu il promovez deloc. Cum se numeste topicul? Cred ca asta era si ideea in acest topic, sa spunem de ce apreciam jocul x si de ce nu jocul y.
dragos_015
16-05-2008, 02:03 PM
Scuze de double post...
Rog un admin sa stearga acest post.
dragos_015
16-05-2008, 02:06 PM
Gresit prietene,daca era cum zici tu se numea EASPORTSROMANIA,FIFA s-ar putea interpreta ca fiind 'Fédération Internationale de Football Association' asa ca nu te lua dupa nume,nici macar in regulament nu scrie ca aici este un forum exclusivist,in care se accepta doar dependentii de jocul FIFA FOOTBALL. Daca ar fi asa nu ar mai exista alte topicuri,ar exista doar topicuri despre joc. Asa ca ... mai gandeste odata inainte sa zici o prostie...:p
On topic: Football Manager este mult mai frumos,chiar daca nu e 3D simuleaza mai bine viata profesionala a unui antrenor,cand joc Football Manager ma deconectez de orice si traiesc emotiile unui antrenor adevarat(cred) iar atunci cand joc Fifa Manager nu simt nimic iesit din comun,simt ca joc inca un joc plictisitor,lipsit de viata.
Kelly
18-08-2008, 12:46 PM
FM 2008 clar, who the f**ka re EA SPORTS ? :D
Topic BUMPED up. :lol:
Danicuts
19-08-2008, 08:25 PM
intradevar fifa manager este mai complex dar baza de date a jucatorilor este mult sub fotbal manager 2008
vladnego
19-08-2008, 09:09 PM
Este sub, din ce punct de vedere?
Kelly
19-08-2008, 09:44 PM
FiFa Manager e sub Football Manager din toate punctele de vedere.
De ce ?
pentru ca exista Fifa Manager. :rolleyes:
Saint
20-08-2008, 07:28 AM
Cu ce e mai bun Fifa Manager ca Football Manager?
Sa o luam asa:
- baza de date este mai complexa in Football M.
- in FM (Football Manager) poti sa faci tactici mult mai complexe
- nu sunt sigur de asta, dar parca in Fifa Manager nu poti face decat 15 ani de cariera, dar am zis, nu sunt sigur
Sunt foarte sigur ca am omis multe, dar n-am acum timp sa caut diferente intre cele doua jocuri. Poate da, grafica este mai buna in Fifa Manager, dar la ce avem nevoie de grafica cand jucam un Manager? De ce trebuie sa joci chiar tu cu jucatorii intr-un Manager? Pentru asta e modul Manager din jocul de fotbal Fifa.
Probabil asta e cea mai mare diferenta: Football Manager e jocul mai realist, jocul pe care il joci doar daca esti pasionat de tactici , in primul rand, si de o lume dezovltata a fotbalului; Fifa Manager e mai de (scuzati expresia) labareala.
PS: tin sa zic ca asta este strict opinia mea.
margarit
20-08-2008, 10:44 AM
- baza de date la fifa manager poti sa o modifici tu si sa o faci mult mai complexa ....pozele tuturor jucatorilor , date despre club etc
-am jcuat si eu fotball manager si mi se parea aiurea , orice tactica puneam primele 3-4 meciuri pierdeam si urmau 13-14 victorii sau meciuri fara infrangere ...deci la asta cu tactica nu sunt de acord cu tine . Fifa manager e mai comlex si la tactica
- nu toti joaca cu jucatorii , totul este la alegerea ta , daca vrei poti doar sa te uiti la meciul 3d nu e neaparat sa controlezi un jucator .
pentru voi jocurile realiste sunt alea la carecastigati intruna ( dupa 2-3 ani de cariera in Fotball manager am batut chelsea cu 6-2 si jucam cu rapidu:)) )
Kelly
20-08-2008, 11:30 AM
dupa 2-3 ani de cariera in Fotball manager am batut chelsea cu 6-2 si jucam cu rapidu:)) )
Printsreen or it never happend.
- baza de date la fifa manager poti sa o modifici tu si sa o faci mult mai complexa ....pozele tuturor jucatorilor , date despre club etc
La fel si la Football Manager, dar baza de date DEFAULT e mult mai mare la Football Manager decat la FIFA Manager.
pentru voi jocurile realiste sunt alea la carecastigati intruna ( dupa 2-3 ani de cariera in Fotball manager am batut chelsea cu 6-2 si jucam cu rapidu
Te inseli amarnic ! asta se intampla la FIFA Manager nu la Football Manager.
-am jcuat si eu fotball manager si mi se parea aiurea , orice tactica puneam primele 3-4 meciuri pierdeam si urmau 13-14 victorii sau meciuri fara infrangere ...deci la asta cu tactica nu sunt de acord cu tine . Fifa manager e mai comlex si la tactica
Mai complex la tactici ? pui un 4-4-2 la Fifa manager si jucatorii joaca 4-3-3. :eek: In plus, la Football Manager ai mai multe optiuni tactice si instructiuni care i le poti atribuii fiecarui jucator in parte. De exemplu la cornere, poti pun sa mascheze portarul, sa centreze in careul de 6 metrii, poti pune felul tackling-ului, si multe altete, dar optiuniile alea SE RESPECTA, nu pot spune asta despre FIFA Manager. :lol:
margarit
20-08-2008, 11:51 AM
se respecta? vezi cercul cum baga piciorul ? crezi ca am prin screen de acum 6 luni?
Kelly
20-08-2008, 11:58 AM
No print screen ? ok it never happened ! :D Cat despre cerculete, multora nu le place jocul pentru ca sunt "cerculete" dar prefer de 99 de ori cerculetele decat hartiile alea shifonate din FIFA care dau gol din poarta in poarta, so no THANX !
margarit
20-08-2008, 12:10 PM
fratele meu daca nu ai jcuat fifa manager , nu vorbii prostii . daca tu ai dat gol din poarta in poarta vinde-mi si mie pontu sa il folosesc cand nu pot sa castig . intradevar modul 3d a fost foarte prost la inceput ....dar sunt unii care muncesc la patchuri care imbunatatesc foarte mult partea 3d ..jcuatorii chiar respecta ce le spui.
Ps : nu am nevoie sa ma crezi ...nu am dc sa te conving pe tine
Sincer am jucat Total Club Manager 2003...A fost singurul joc bun scos de ea din seria lor.Este singurul care mi-a placut.In momentul acesta Football manager 2008 surclaseaza usor Fifa Manager din aproape TOATE punctele de vedere.Mai bine vad niste bulinute decat un joc care este facut pe engine-ul fifei.Imi ajunge Fifa.Asa ca parerea mea FM 08 on-line este cel mai bun joc produs vreodata!
Kelly
20-08-2008, 12:20 PM
fratele meu daca nu ai jcuat fifa manager , nu vorbii prostii . daca tu ai dat gol din poarta in poarta vinde-mi si mie pontu sa il folosesc cand nu pot sa castig . intradevar modul 3d a fost foarte prost la inceput ....dar sunt unii care muncesc la patchuri care imbunatatesc foarte mult partea 3d ..jcuatorii chiar respecta ce le spui.
Ps : nu am nevoie sa ma crezi ...nu am dc sa te conving pe tine
Pai nu ai cum sa ma convingi pentru ca nu cred, si nu cred ca sunt singurul care nu crede. (na hai ca am imbarligat-o).
Modul 3D e si acum foarte prost, oricate patchuri ai pune, jocul (intreg jocul) nu se poate compara cu Football Manager pentru ca:
1. Baza de date din Football Manager e NET superioara celei din FiFa Manager. (se poate vedea cu ochiul liber).
2. Decat sa joc un rahat de 3D Engine mai bine joc cu nasturei/cerculete/bulinute sau cum vreti voi.
3. Uneori nici nu ma uit la meci asa ca prefer TEXT-MODE care iarasi e mai bun ca cel din Fifa Manager.
4. Cum spuneam, ai MULT mai multe optiuni tactice la football manager decat la fifa manager.
5. Fifa manager e prea usor, e FOARTE usor, mai lipsea sa ii puna sa alegi nivelul de dificultate la cat de arcade e. :lol: Daca joci Steaua - Manchester United si il controlezi pe Dayro Moreno (daca e, dar nu ma bag la DB, poate au fost updateuri si l-au bagat), poti sa treci pe langa Ferdinand ca prin brânză.
6. Interfata prea incarcata si nefolositoare in Fifa manager care mananca foarte multi RAMI.
7. Multe utilitati/optiuni nefolositoare in fifa manager, adica eu sunt ANTRENOR , la ce ma ajuta cariera de antrenor daca ii dau lu nevastamea un buchet de flori si un pachet de seminte ? :eek:
8. Un antrenor nu se ocupa cu marirea stadionului, fapt IREAL care este in FIFA MANAGER. (la football manager faci request clubului sa ti-l mareasca, asta numesc eu REALISM).
9. Facilitatile echipei. Youth team, mai dezvoltat in Football Manager, sa vedeti cum e sa cresti un jucator de la 12 ani si la 20 de ani sa rupa tot in echipa.
10. Antrenamentele din Football manager dupa cateva luni de practica se aplica la jucatori, la fifa manager daca il pui pe ronaldinho sa invete sa suteze, dupa 10 ani tot pe langa minge da.
Si multe altele. Mai pot gasii inca 100 pe langa astea 10. :D
Cum a spus cineva pe la inceputul topicului, poate face EA un joc ALL IN ONE (care sa aiba manager, sa umblii cu masinile de la need for speed prin tari dupa jucatori, etc) =)).
P.S: SEGA va lansa si Football Manager LIVE, un joc ONLINE, un fel de MMO. Acum e in stadiul BETA.
margarit
20-08-2008, 12:31 PM
intradevar fotball amnager e un pic mai realist .... imi aduc amitne ca am primit oferta de vreo 7 milioane sau asa ceva pentru cesinha ...eu nu vroiam sa -l dau da sa bagat cheliosu de copos si l-a vandut:))
Astristul
25-08-2008, 05:39 PM
Sincer am jucat Total Club Manager 2003...A fost singurul joc bun scos de ea din seria lor.Este singurul care mi-a placut.In momentul acesta Football manager 2008 surclaseaza usor Fifa Manager din aproape TOATE punctele de vedere.Mai bine vad niste bulinute decat un joc care este facut pe engine-ul fifei.Imi ajunge Fifa.Asa ca parerea mea FM 08 on-line este cel mai bun joc produs vreodata!
Asta crezi tu deoarece nu ai jucat TCM 2004! :D
alecs
29-08-2008, 09:00 AM
Eu le joc pe amandoua , depinde cum am chef . Oricum dupa parerea mea football manager este mai bun, dar ce nu are un joc are celalat si tot asa. Daca s-ar "unii"(ceea ce nu se va intampla niciodata) cele 2 jocuri ar iesi un joc mult mai bun .Aceiasi situatie si in cazul fifa vs pes .
Astristul
29-08-2008, 03:10 PM
Eu le joc pe amandoua , depinde cum am chef . Oricum dupa parerea mea football manager este mai bun, dar ce nu are un joc are celalat si tot asa. Daca s-ar "unii"(ceea ce nu se va intampla niciodata) cele 2 jocuri ar iesi un joc mult mai bun .Aceiasi situatie si in cazul fifa vs pes .
O parere foarte pertinenta si realista, ce a scos la iveala exact ceea ce se intampla cu cele 2 jocuri. ;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.