View Full Version : care sunt driblingurile sau fentele pe care le folositi de obicei
incepatoru
23-10-2007, 04:53 PM
care sunt dribligurile sau fentele pe care le folositi de obicei:confused:
in primul rand se scrie "driblinguri" nu "briblinguri",iar "braziliana" nu "blaziliana" si nu prea folosesc scheme.:p;)
cristiano_ronaldo
23-10-2007, 07:27 PM
Bicicleta o folosesc aproape mereu, m-am indragostit de ea cand il vedeam pe ronaldo ca o face mai demult prin Champions League la TV :D.Si as mai folosi "schimbarea de directie", dar nu chiar mereu.
nu prea folosesc sunt mai mult de fite. Schimbarea de directie o folosesc pentru ca e eficienta daca stii cand sa o faci.
TheDayWalk3r
23-10-2007, 08:52 PM
cum e schimbarea de directie ?
si care sunt driblingurile simple si eficiente....
Cata_fifa_God
24-10-2007, 09:04 AM
eu folosesc Bicicleta,Braziliana si pasele cand bagi piciorul sub minge.
M.I.L.32
24-10-2007, 11:32 AM
Eu folosesc schimbarea de directie cel mai des...mi se pare la indemana...;)
vlad89
24-10-2007, 11:55 AM
eu le folosesc aproape toate...chiar daca nu imi iese de fiecare data.tot incerc sa fac rabona...nu-mi iese
emanuel89
24-10-2007, 01:21 PM
eu le folosesc aproape toate...chiar daca nu imi iese de fiecare data.tot incerc sa fac rabona...nu-mi iese
dar combinatiile nu le da nimeni? am vazut k sau cerut inca de vreo 10 ori!
sunt oameni care nau jucat fifa 07 si nu le stiu....plz daca puteti da combinatiile la fifa 08!!!! xyzzy89@yahoo.com care le stie......
vlad89
24-10-2007, 02:31 PM
daca vreti driblinguri: de obicei se fac tinand SHIFT apasat + sagetile si desigur in timp ce jucatorul se afla in miscare de la "stanga la dreapta"*... Acestea sunt combinatziile: "shift" + "right" + "right" "shift" + "right" + "down" respectiv "up" "shift" + "down" respectiv "up" + "right" "shift" + rapid "up" + "down" sau invers "shift" + "down" + "right" + "up" in timp ce jucatorul alearga cu "e" apasa "shift" + "left" + "right" Pt cei care nu stiu acestea sunt combinatzii standard adica le fac mai toti jucatorii ex: bicicleta, mersul pe minge, ridicatul mingii etc... daca vreti Dribling unic: driblingul elastic al lui Ronaldinho - "shift" + "right"apasat + "up" respectiv "down"- driblingul unic al lui Cristiano Ronaldo - "shift" + "right" + "left" + "up" respectiv "down" mai sunt si alte driblinguri unice ... dar inca nu le-am aflat Braziliana sau rainbow flick e simpla dar o fac numai jucatorii peste 80 la skill ... dar depinde "shift" + "left" + "down" + "up" + "right" Tehnica: "q"+"w" = lob "shift"+"e" = sprint impins daca primesti o pasa apasa "z" in tp ce mingea se indreapta spre jucator shi o va lasa sa treaca "d"+"c" = fenta de sut (cand esti in careu sau prin preajma careului) "s"+"c" = fenta de pasa (oriunde pe teren) "a"+"c" = fenta de centrare (oriunde pe teren" pasa "rabona" relativ simpla ... trebuie decat ca jucatorii cu care o centratzi sa nu fie incomodati pe teren ... se centreaza de pe laterala careului. Se face astfel ... "e" apoi dati drumul la tasta respectiva dupa care apasati rapid "shift" va intoarcetzi d la cheile directzionale dp care "shift"+"z"+rapid"a" "q"+"d" = sut bolta "c"+"d" = sut din prima (mai mult accuracy) centrare de pe margine shi apasati "d" dar nu datzi drumul ... vedetzi cum va incadrati in timp in asa fel incat s nimeriti poarta reusiti FOARFECA Lovituri libere: "d" pt a bate ... daca doritzi sa adaugatzi efect apasatzi "d" shi pana ca jucatorul sa suteze mingea apasatzi tasta "stanga" sau "dreapta" depinde cum doritzi efectul daca doriti mai multa putere in sut ... "d" + "up" respectiv "down" Pt a schimba jucatorul cu care datzi loviturile tzinetzi apasat "e" shi selectatzi cu "up" si "down Pt a da o lovitura pasata de catre un coechipier apasatzi "c" iar daca doritzi sa sutatzi cu fenta (coechipierul suteaza) tineti apasat "c" vreo 1-2 secunde + "d" Pt a suta pe sub zid apasati "q"+"d" Sper sa meraga!!!enjoy it...
petredinfzn
24-10-2007, 03:55 PM
LOL voi nu ati auzit de elastico?:)))numa asta si braziliana o fac
TheDayWalk3r
24-10-2007, 06:31 PM
cine imi da niste exemple de driblinguri simple si eficiente si cum se fac...ms
eu nu folosesc,pase din prima ca sa destabilizezi apararea,apoi verticalizare si sut sau centrare;driblingurile mi se par inutile si ca te incetinesc
incepatoru
24-10-2007, 06:38 PM
am vazut intr-un filmultz pe youtube in care ronaldinho tinea mingea intre picoare si sarea peste portar (ps.dar cand portaru sea arunca la picorul tau sa-ti ia mingea) si ii se punea mingea pe voleu si as vrea sa stiu cum se face
John_Terry
26-10-2007, 08:08 PM
eu nu prea folosesc driblinguri. am exersat la practice si imi ies unele destul de grele dar nu mi se par de folos
boggy
27-10-2007, 07:57 AM
Nu mi se par folositoare .... trebuie sa stii cand sa le folosesti da' se poate si fara ele
andrei_fcmbacau
27-10-2007, 01:40 PM
fotbalul se joaca pe goluri nu pe driblinguri ;)
emil_mth
27-10-2007, 02:35 PM
mda asa e..dar ca sa ajungi pana la poarta mai trebuie si un dribling simplu cum ar fii shift+sus+jos
Razor
27-10-2007, 02:50 PM
am vazut intr-un filmultz pe youtube in care ronaldinho tinea mingea intre picoare si sarea peste portar (ps.dar cand portaru sea arunca la picorul tau sa-ti ia mingea) si ii se punea mingea pe voleu si as vrea sa stiu cum se face
Filmuletul ala era pentru xbox360 si pentru play station 3, pentru ca era varianta next-gen.....deci pe calculator nu o sa poti face asa ceva (cel putin in fifa 08:))...e mult mai real pe xbox360 si pe PS3, poti face duble, driblinguri mai reale si fente din corp.....mult mai real....dar asta e :(....
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.