PDA

View Full Version : Comentariu in lb romana (ajutati-ma!)

Sebi
20-10-2007, 07:18 PM
Stiti ca mereu sa pus problema de comentariu in romana. Cei de la PES au facut un super patch cu comentariu in romana (90% din comentariu e in romana). Am reusit sa extrag fisierele audio cu comentariul si ma intrebam dak nu putem cumva sa le bagam in joc^_^ . am postat mai demult ideea acesta dar mi sa spus ca nu e timp si nici studio pt asa ceva. dar acum am fisierele audio, deci, putem sa o facem?:confused: . yo nu prea ma pricep ( nu stiu cum leam putea baga in joc) dar dak stie cineva sa posteze aici!:D . Pt oricine interesat, o sa fiu zilele astea pe forum:cool:

VilleValo
20-10-2007, 07:24 PM
nu poti lua pur si simplu munca altora si oricum intre fifa si pes este o diferenta de la cer la pamant in privinta constructiei fizice propriu-zise.

Urmelinho
20-10-2007, 10:04 PM
păi există un soft care se numeşte sound master şi se pot edita fişierele audio din joc. e foarte uşor de lucrat cu el. baftă cu patchul şi sper să nu renunţi cum am făcut şi eu după vreo 3 zile de muncă

DarkComy
20-10-2007, 10:39 PM
Stiti ca mereu sa pus problema de comentariu in romana. Cei de la PES au facut un super patch cu comentariu in romana (90% din comentariu e in romana). Am reusit sa extrag fisierele audio cu comentariul si ma intrebam dak nu putem cumva sa le bagam in joc^_^ . am postat mai demult ideea acesta dar mi sa spus ca nu e timp si nici studio pt asa ceva. dar acum am fisierele audio, deci, putem sa o facem?:confused: . yo nu prea ma pricep ( nu stiu cum leam putea baga in joc) dar dak stie cineva sa posteze aici!:D . Pt oricine interesat, o sa fiu zilele astea pe forum:cool:

Spre binele tau, cred ca ar trebui sa le ceri acordul celor de la PESROMANIA, inainte sa te apuci,sa te "joci" cu patchul lor.

Sebi
21-10-2007, 08:14 AM
da... cred ca ai dreptate darkcomy. dar dak tin patchul numai pt mine no sa se supere nimeni:p

alexfifaistos
21-10-2007, 08:41 AM
E patchul facut de DRZU la care te referi,nu...E...Nu cred ca o sa fie foarte reusit pentru fifa...

Urmelinho
21-10-2007, 08:49 AM
Spre binele tau, cred ca ar trebui sa le ceri acordul celor de la PESROMANIA, inainte sa te apuci,sa te "joci" cu patchul lor.

Eu am vorbit cu DRZU despre problema asta şi mi-a zis că nu ar fi nicio problemă dacă se va scrie ale cui sunt sunetele. Īn fine astept rezultatul!

Sebi
21-10-2007, 02:20 PM
sicer, eu nu am inca fifa 2008 dar o sa incerc sa-l bag cu sound master in fifa 2007. daca merge la 2007, o sa mearga si la 2008.^_^

Sebi
21-10-2007, 05:12 PM
ok, am incercat sa-l fac cu sound master si fisierele audio din celalalt patch dar mi-am dat seama ca comentariul de la fifa este mult mai complex decat cel de la PES, asa ca singura varianta este sa inregistrez cuvintele:( ... poate ca o sa reusesc sa finalizez si asta candva:rolleyes:

Seth_15
25-10-2007, 08:32 PM

unde e comentariul ? un site ceva ?

Urmelinho
25-10-2007, 09:39 PM
www.pesromania.net
cauta ca nu stiu nici eu exact unde este

\U|T|A/
20-11-2007, 04:19 PM
ok, am incercat sa-l fac cu sound master si fisierele audio din celalalt patch dar mi-am dat seama ca comentariul de la fifa este mult mai complex decat cel de la PES, asa ca singura varianta este sa inregistrez cuvintele:( ... poate ca o sa reusesc sa finalizez si asta candva:rolleyes:

Sebi de unde esti? ca poate inregistram intr-un studiou comentariul daca tu sti cum sa-l bagi apoi in FIFA 08

John_Terry
20-11-2007, 04:52 PM
nu stiu... mie mi se pare mai realist in lb engleza dar nici un comentariu in romana n-ar fi rau :rolleyes:

jacko
25-11-2007, 10:02 PM
Pana acum nu m-am bagat in"detaliile"tehnice,dar mai invat si yo....am o vaga idee,dar nu's sigur,ce inseamna sa faci BACKUP la un fisier:confused:Mi se cere sa fac aceasta miscare la instalarea unui comentariu in limba italiana....Rog sa ma lumineze4 si pe mine cineva:bere:

VilleValo
26-11-2007, 02:59 PM
backup = copie de rezerva a unuia sau mai multe fisiere
de obicei nu e obligatoriu ci recomandat