View Full Version : patch pentru zapada
viorel_82
19-10-2007, 09:04 PM
stie careva da pot gasi pe undeva patch pentru zapada?
stefan
19-10-2007, 09:41 PM
In FIFA 08 exista si ninsoare :p
Bogdan_RBF
20-10-2007, 03:24 AM
poate se referea la un patch care sa adauge zapada klumea in joc,nu cum ii akuma,ca in bataie de joc...parca la 2006 era un patch fain cu zapada si inca ceva smekerii :D
xdevil
20-10-2007, 07:32 AM
Eu nu am ninsoare... Si nici manusi in asa-zisul sezon de iarna.
chiar nu am vazut de unde se poate selecta din joc ninsoare
andrei_fcmbacau
20-10-2007, 01:15 PM
cand alegi noaptea pe teren este oleaca de zapada ;)
diarra
20-10-2007, 03:41 PM
eu cand sunt in sezonul de iarna nu imi apare zapada...poate doar la high apare
ar fi misto sa existe un patch pentru zapada si o minge rosie cum se joaca pe ninsoare ar fi mai klumea ;)
andrei_fcmbacau
20-10-2007, 04:44 PM
si ce nu ai resurse sa joci fifa08 pe high :D
diarra
21-10-2007, 04:16 PM
....nu ma joc fifa la cutia de chibrituri...:|
lfcfan
22-10-2007, 07:36 PM
la mine apare zapada
vlad89
23-10-2007, 03:37 PM
chiar de ce nu imi apare zapada,conteaza de campionatul in care joci, sau...eu joc in spania si joc pe hight
pana la urma care sunt conditiile ce trebuie indeplinite ca sa apara zapada?Ca vad ca fiecare mai adauga cate ceva.Sa zica unul clar:asta,asta si asta si e zapada
DjS3ba
23-10-2007, 06:32 PM
nici la mine nu apare zapada in timpu carierei...doar la quick match ....dak selectezi d akolo ...
John_Terry
23-10-2007, 06:50 PM
hai ma, mai lasati zapada. ce e asa minunat dak ninge in fifa? :confused:
Cata_fifa_God
24-10-2007, 09:22 AM
Nush ia incercati sa luati o echipa Nordica,poate acolo ninge,zic si eu.;):D
eu inca nu am prins zapada, si joc cu detalii high, cea mai nordica echipa cu care am jucat a fost liverpool probabil(banuiesc ca trebuie sa iau si ceva din suedia ), chiar sunt curios cum apare, am sa mai caut
TheDayWalk3r
24-10-2007, 06:37 PM
fratilor....intrati la friendly meci "classic"...si cand va alegeti echipa apasati "e" si o sa apara optiunea "winter" si dati "on"....cam asa ceva :)
Multumesc, am facut asa si am jucat in sfarsit doua meciuri pe zapada. Sincer ma asteptam la mai mult, adica la mine era zapda doar pe gazon, nu am vazut sa si ninga.
eLiTe
25-10-2007, 08:00 PM
In FIFA 08 exista si ninsoare :p
Din an in paste :p
_christi_
26-10-2007, 11:44 AM
Pana acuma in manager mode nu am prin sa ninga niciodata...joc cu Chelsea deci nu sunt in sud unde ii mai mult cald...daca conteaza aspectul asta dar inca nu am ajuns in decembrie sau ianuarie...poate numai atunci ninge ca atunci ii iarna.
In fine sunt curios si eu sa vad cum arata un gazon complet alb....sper sa nu fie si mingea alba:D
Profethu
26-10-2007, 12:11 PM
In fine sunt curios si eu sa vad cum arata un gazon complet alb....sper sa nu fie si mingea alba:D
Keep dreaming !
M.I.L.32
26-10-2007, 12:32 PM
Pana acuma in manager mode nu am prin sa ninga niciodata...joc cu Chelsea deci nu sunt in sud unde ii mai mult cald...daca conteaza aspectul asta dar inca nu am ajuns in decembrie sau ianuarie...poate numai atunci ninge ca atunci ii iarna.
Stai linistit ca nu e stadionul complet alb... sunt ceva urme de zapada dar si acelea pe marginea terenului... dar toate acestea sunt doar pentru decor , nu te ajuta cu nimic altceva...
daca nu se vede ningand si sa alunece jucatorii chiar nu merita efortul
Ionut cel Intelept
27-10-2007, 01:45 PM
joc cu Chelsea deci nu sunt in sud unde ii mai mult cald...
Unde ai vazut tu sa joace Chelsea pe ninsoare in realitate? In Anglia nu prea ninge. In mod normal zapada ar trebui sa fie la echipele din nordul Italiei (Juve, Milan, Inter si care mai sunt pe acolo), in Elvetia, Austria si Polonia si in campionatele scandinave.
boggy
30-10-2007, 08:04 PM
Vezi la frendly ai optiune sa alegi vremea .... nu e bine realizata ninsoarea:p
BoSs_JoKeR
31-10-2007, 01:12 AM
fratilor....intrati la friendly meci "classic"...si cand va alegeti echipa apasati "e" si o sa apara optiunea "winter" si dati "on"....cam asa ceva :)
merge cum ai spus tu...pacat ca nu se vede cum ninge...e zapada in afara terenului de joc , pe langa bannerele publicitare...si un pic asa...o idee...vaga...de zapada pe teren...in schimb este minge portocalie si jucatorii au manusi . este frumos oricum...;)
BoSs_JoKeR
31-10-2007, 01:12 AM
un patch pt asa ecva nu a aparut inca ?? ? sa se vada clar cum ninge...si sa fie zapada pe teren.. ?
merge cum ai spus tu...pacat ca nu se vede cum ninge...e zapada in afara terenului de joc , pe langa bannerele publicitare...si un pic asa...o idee...vaga...de zapada pe teren...in schimb este minge portocalie si jucatorii au manusi . este frumos oricum...;)
se poate intampla sa ninga in timpul meciului...depinde cum ai noroc
Maniak
02-11-2007, 10:39 PM
ninsoare pt meciuri amicale: inainte de a intra in meci ... alegeti winter on...apoi dati la weather overcast (pt stadioanele care au). In meci in loc de ploaie va "fulgui". da arata destul de mishto. In rest eu cred ca e destul de realista zapada de pe gazon (doar nu vezi in fiecare zi meciuri gen Steaua - Villareal)
boggy
02-11-2007, 11:16 PM
mi s-a intamplat sa ninga si in campionat ....da' a fost ceva intamaplator ca meciurile in care am avut parte de ninsoare au fost pe la inceputu' campionatului :p:p
John_Terry
03-11-2007, 07:28 AM
de aici se vede ca nu prea au lucrat la zapada, si ca s-ar putea sa ne ninga chiar si prin iulie :p
.::Doriano10::.
07-11-2007, 06:46 PM
depinde...dak joci in siberia...tot ce ii posibil.....eu nu am vazut pana acuma sa ninga....ar fi fain dak atunci cand ar ninge sar si depune zapada..adik sa ramana terenu alb...si sa joci cu minge portocalie.......cer prea multe..jtiu..:))......:D
Bogdan_RBF
19-11-2007, 09:58 AM
voi ziceti ca nu ati avut parte de zapada pana akuma....au,am jucat niste meciuri de mam urat de zapada...mio iesit pe toate urechile :D eu joc cu darlington din liga a4a engleza initial,akuma in a2a...si is in sezonu de iarna...ninge intro veselie...mai ales la meciurile pe timp de noapte...incepe asa ca o fulguiala si apoi se pune serios pe nins...cel mai bun meci de pana akuma pe ninsoare din asta grea lam facut.ii fain cu zapada...chiar f.fain :D
la mine in 4 sezoane nu a nins nici macar o data si joc in Franta unde mai ninge cateodata
Bogdan_RBF
19-11-2007, 10:07 AM
noh,chiar nu stiu...uite o chestie interesanta...faza cu zapada so intamplat de cand miam bagat patchu cu plase si gazon...ca,cu patchu lu monkey dragon daka schimbam gazonu nu ningea deloc...wierd,asai?si apropo...am jucat si in franta la rennes cu echipa mea,in uefa,si o nins si akolo....cre ca amu nu mai scap de zapada...pana la primavara...primavara noastra,nu aia din joc :))
John_Terry
19-11-2007, 01:29 PM
eu am bagat patch-ul cu gazon si plase si tot n-a nins :(
mytimeisnow
19-11-2007, 09:34 PM
Ca sa ninga in cariera, jucati un meci intreg la friendly cu winter setat pe on, dupa ce terminati meciul dati pe quit to main menu si intrati direct in cariera. Veti vedea ninsoare, indiferent de luna.
yo_paul4u10
19-11-2007, 09:42 PM
Merita incercat ! ;)
Bogdan_RBF
19-11-2007, 11:20 PM
Ca sa ninga in cariera, jucati un meci intreg la friendly cu winter setat pe on, dupa ce terminati meciul dati pe quit to main menu si intrati direct in cariera. Veti vedea ninsoare, indiferent de luna.
yep asai...io nu miam dat seama ca din cauza aia ii...ii drept ca am jucat 1 meci 2 inainte si pe zapada..si apoi am intrat in cariera...da cand am vazut ca ii decembrie-ianuarie-februarie am zis ca ii firesc sa fie zapada...apoi am vazut carei treaba...:huh:
si ninge tot timpul si vara chiar?Ar fi trebuit ceva ca sa setezi zapada atunci cand vrei
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.