PDA

View Full Version : o intrebare !!!

DiSk
14-10-2007, 08:44 PM
ziceti-mi si mie cum fac sa copiez din fisierele de la fifa 08 echipa ce mi-am creat-o in fifa 08 la create club sa nu mai ma muncesc iara sa o creez din nou dupa ce o sa imi reinstalez din nou fifa 08.ce fisiere sa copiez si unde ca sa pot sa dau paste dupa ce voi instala jocul din nou ca sa pot sa am echipa gata creata anterior inainte de dezinstalare.

Va multumesc Anticipat !!!

DJD
15-10-2007, 07:25 AM
normal ar trebui sa-ti faci copie la folderul "D. My Squads" , dar iti recomand sa-ti faci copie la tot folderul "FIFA 08" din "My Documents" pt. ca acolo se mai salveaza profilul, carierele, turneele, IP-urile de la multiplayer etc.

DiSk
15-10-2007, 05:07 PM
normal ar trebui sa-ti faci copie la folderul "D. My Squads" , dar iti recomand sa-ti faci copie la tot folderul "FIFA 08" din "My Documents" pt. ca acolo se mai salveaza profilul, carierele, turneele, IP-urile de la multiplayer etc.

da nu cred ca decat folderul my squad deoarece eu mi-am creat jucatori si echipa mea care cred ca s-a salvat unde sunt si celelalte echipe din fifa 08 .nu cumva s-or fi salvat prin alocale sau in cmm sau in data ?