View Full Version : probleme Gamepad
scoobyy
13-10-2007, 01:08 PM
salutare.. am un gamepad apollo 3070, am driverele instalate, dar in fifa nu merge analogu drept. am schimbat in reg numele(Logitech Dual Action) si merge aproape perfect la single player.
Problema e k la multiplayer imi schimba mereu butoanele cu cele default(pe clasic; io joc pe new).
Are cineva idee c trebuie sa fac sa pot sa joc si in multiplayer????
styLe30
13-10-2007, 10:05 PM
cum fac sa imi mearga si mie analogu drept??
(am un Speedlink StormTrooper)
scoobyy
14-10-2007, 09:26 AM
gasesti pe alt topic cum sa faci sa mearga analogul drept(dai search 'gamepad')
problema e .. k dak vrei sa-ti schimbi butoanele.. la multiplayer nu merge..
Mah baieti, problemele legate d gamepad s-au discutat la sectiunea gamepad vs. tastatura. uitati si voi p acolo si o sa vedeti k a afisat cineva un link kre o sa va trimita p o adresa d und puteti lua un manual kre va ajuta sa faceti sa mearga analogul din dreapta.
scoobyy
14-10-2007, 11:01 PM
gata... s-a rezolvat..
cand schimbi in reg Logitech Dual Action analogul dreapta este decalat cu 90 grade (doar in fifa).
treaba asta se rezolva schimband din reg la axele 2 si 5 la attributes nijte chestii pe acolo
problema era k schimbat putim km mult.. si aveam probleme la multiplayer..
acum e ok :)
Aniytza_c.ronaldo
10-04-2008, 06:00 PM
poti s explici si mie ce trebuie s fac...k reg......pls si eu am tot un apollo 30-90.....pls scoobyy....;)
Varaloi
10-04-2008, 06:16 PM
poti s explici si mie ce trebuie s fac...k reg......pls si eu am tot un apollo 30-90.....pls scoobyy....;)
Uita-te de cat nu s-a mai scris in thread :mad: Si tu il reactivezi, ca sa ce? Nu vezi ca omul are 4 posturi si n-a mai dat pe forum de nmii de zile? :mad:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.