View Full Version : C.F.Braila
Maryusake
09-10-2007, 04:35 PM
Probabil multi ati auzit de acesta echipa(fosta Dacia Unirea Braila).Anul trecut a fost "ciuca batailor"in liga a II-a datorita hotiilor de la club si a retragerii investitorilor.Asadar Cibu(primarul Brailei),a refuzat sa mai ajute echipa asa cum o facea Anton Lungu in anii trecuti(povestea este mult mai lunga dar nu vreau sa va plictisesc).Acum echipa se afla in Liga a III-a,cu un lot compus 100% din jucatori braileni(tot din lipsa banilor)si in mare parte de juniori.Iar de stadion...nu se ocupa deloc.Este pacat pt. ca echipe din liga a II-a nu au stadion ca al nostru.
Una peste alta vestea cea trista este ca CF Braila s-ar putea desfiinta dupa 85 de ani de activitate.O veste extrem de trista pentru mine(nu cred ca mai e vre-un "fraier" care sa tina cu braila:()in conditiile in care in municipiul Braila este doar o sigura echipa(CF-ul)
Braila a realizat multe in campionatul romanesc,4 ani in "A",o finala cu Universitatea Craiova pierduta in ultima parte a jocul(little_foot stie mai bine:D),dominarea categorica a Diviziei "B" apoi treptat treptat
s-a stins in 2004 dupa ce a batut pe rapid bucuresti si pe apulum alba-iulia.
Astristul
09-10-2007, 04:54 PM
Imi pare rau pentru tine si pentru echipa ta. Stiu prin ce treci pentru ca si eu am trecut deja prin asa ceva.
Anul asta Astra Ploiesti a disparut, locul ei fiind luat de CSM Ploiesti, un club care aduce mai mult a Petrolul, decat a ASTRA!:(
Maryusake
13-04-2008, 04:45 PM
Ma bucur ca am reusit sa fac un mic pas.CF Braila se intoarce din nou pe net,momentan doar cu un forum si cu un site ce va fi gata in cateva saptamani.Am gasit niste oameni de treaba si calitatea publicului de pe "Municipal"incepe sa creasca:p
Sper sa nu se considere reclama,oricum nu ma bag in trafic.(stati 5 secunde pe site si veti fi trimis pe forum)
Site (http://www.cfbraila.ro)
pikciu
13-04-2008, 06:21 PM
Si de ce doar forum? Site-ul este oficial? Bafta ;)
Maryusake
13-04-2008, 06:40 PM
Da,siteul este oficial.Weekend-ul viitor va aparea si siteul,cu o gramada de facilitati.Acum vrem sa facem niste afise gen "Sustine echipa locala/Nu fi slavul celor din capitala"-Cum s-a intamplat la Reghin:p
Varaloi
13-04-2008, 07:06 PM
Felicitari pentru echipa ta, era pacat sa se desfiinteze o echipa cu o traditie de 85 de ani :). Sincer ma bucur pentru tine, si pentru ca Braila este unul dintre marile orase ale tarii si ar fi pacat sa se stinga ultima speranta fotbalistica acolo. Va urez mult noroc si sper sa va scoateti din noroiul care se numeste Liga III :)
Maryusake
13-04-2008, 07:12 PM
Nu se desfiinteaza,a trecut ceva timp de la starea aia.:pAcum toate merg bine(financiar).Peste 2-3 ani s-ar putea sa ne intoargem in liga II.Acum,la fiecare meci de acasa avem poze.Poate si din deplasare,daca fug de acasa:rolleyes:
Felicitari, faci treaba buna :*
xdevil
13-04-2008, 07:47 PM
Bravo. E bine ca lumea isi aduce aminte si de echipele din localitate.
Maryusake
13-04-2008, 07:48 PM
Bravo. E bine ca lumea isi aduce aminte si de echipele din localitate.
"Baaaa"din municipiu.^_^
Varaloi
13-04-2008, 07:58 PM
"Baaaa"din municipiu.^_^
Maryusake, e voie sa-ti faci cont pe forum daca nu tii cu CF Braila?
Maryusake
13-04-2008, 08:00 PM
Evident,dorim a creem o comunitate cat mai mare.;)
Varaloi
13-04-2008, 08:04 PM
Evident,dorim a creem o comunitate cat mai mare.;)
Nu ma lasa sa-mi fac cont, zice ca mail-ul e deja la un user inregistrat, desi e prima oara cand imi fac cont...:huh:
Maryusake
13-04-2008, 08:15 PM
WTF!?Mie imi apare ca te-ai inregistrat.Incearca cu user-ul si parola aleasa.Daca apare ceva cu "debug mode..."e de la ilive.:nashpa:
Varaloi
13-04-2008, 09:08 PM
Information
You have specified an incorrect or inactive username, or an invalid password.
Click Here to try again
Click Here to return to the Index
Chiar ca nu inteleg nimic :huh: Adica tie-ti apr ca m-am inregistrat, dar aici imi zice ca am introdus un nume incorect sau o parola incorecta. Si nici mail nu am primit. O sa incerc sa-mi fac din nou pe alt mail.
Le: Apare chestia aia cu debug
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.