PDA

View Full Version : Trist

Commando
07-10-2007, 10:32 PM
stefan :
"Dupa o saptamana in care nimeni nu a lucrat la RLSP si eu am stat toata ziua la facultate si la scoala de soferi, nu cred ca mai are rost sa mai vorbim de RLSP 2008 anul asta."

sincer sa fiu penibil .....nush cum vine asta ...dupa cate imi amintesc yo la fifa 07 si 06 dupa o saptamana maxim 2 era scos deja patch rlsp aku sa ia mai mult de 4 luni ....hmm penibil ....

cum vine asta ca doar nu toata lumea are facultate si scoala de soferi .....nu se poate lucra la patch ?? ...stiu ca nu e ushor dar chiar 4 luni deja e trist sa auzi asa ceva :|

DarkComy
07-10-2007, 10:53 PM
stefan :
"Dupa o saptamana in care nimeni nu a lucrat la RLSP si eu am stat toata ziua la facultate si la scoala de soferi, nu cred ca mai are rost sa mai vorbim de RLSP 2008 anul asta."

sincer sa fiu penibil .....nush cum vine asta ...dupa cate imi amintesc yo la fifa 07 si 06 dupa o saptamana maxim 2 era scos deja patch rlsp aku sa ia mai mult de 4 luni ....hmm penibil ....

cum vine asta ca doar nu toata lumea are facultate si scoala de soferi .....nu se poate lucra la patch ?? ...stiu ca nu e ushor dar chiar 4 luni deja e trist sa auzi asa ceva :|

Ai dreptate, unii nu avem scoala de soferi de facut (am terminat-o) dar avem SERVICI, daca stii ce e aia... si nu pot sa ii zic sefului si clientului: "Stai domne ca nu pot sa iti fac casa acum, ca trebuie sa lucrez la patch la FIFA"

Cat despre facultate, toata lumea e la facultate mai putin Ratonul si r5m. Nu sunt nici macar facultati gen A.S.E. in care sa avem cateva ore pe saptamana. Eu sunt la Arhitectura, Stefan e la Politehnica in Iasi, Deadhope, tot la Poli dar in Bucuresti...la mns nu stiu exact cum ii zice la facultate dar oricum e ceva greu.

Stefan are tot dreptul sa fie suparat, dar poate a exagerat cu termenul de 4 luni ca era nervos atunci.

*InCePaToRuL*
07-10-2007, 11:02 PM

Si dacă o să se grabească ce câstigă?
Cu cât aşteptaţi mai mult cu atât veţi juca mai cu "poftă" :p
Întelegeţi şi voi că sunt oameni,nu animale sau roboţi...

^_^

Ionut cel Intelept
08-10-2007, 12:07 AM
Si celelalte echipe de editare de unde or sa mai fure materiale (nu dau nume ca sa nu intru in polemica cu nimeni)? What a disaster :D It's a tragedy. :p

Bogadam
08-10-2007, 07:46 AM
bai fratilor voi aveti prea mult timp liber......
de ce nu-i gata patch-ul, da de ce dureaza asa mult
cand baietii considera ca va fi gata o sa apara, dar nu voi presati oamenii pana ori n-o sa-l mai scoata deloc ori il vor scoate doar de lehamite
Ce Dumnezeu dupa ce ca-i gratis tot voi cu gura mare
Pt. baietii de la FifaRomania: nu-i bagati in seama pe carcotasi eu respect munca voastra si sper ca patch-ul de anul asta sa fie la fel de bun ca cel de anu trecut.Bafta!

mns
08-10-2007, 07:51 AM
Commando, daca nu-ti convine, esti liber sa mergi si sa downloadezi alt patch de pe alt site.

VilleValo
08-10-2007, 10:02 AM
stefan :

singurul penibil de pe aici esti tu...
manelistule :huh:

vladinho
08-10-2007, 10:21 AM
singurul penibil de pe aici esti tu...
manelistule :huh:

Nu e frumos sa jignesti.

Asteptam frumos pana iese patchu...anu' asta, anu' viitor cand o iesi :)

eLiTe
08-10-2007, 10:56 AM
Commando, daca nu-ti convine, esti liber sa mergi si sa downloadezi alt patch de pe alt site.

Ai dreptate.Si mai bine sa asteptati decat sa iasa repede si prost

stefan
08-10-2007, 11:58 AM
stefan :

Din cate stiu eu, pentru ca tot eu faceam o mare parte din patch si atunci, RLSP pentru FIFA 07 a iesit dupa o luna si pentru FIFA 06 parca prin decembrie a aparut. Nici macar un patch care sa contina doar loturile la Liga I si echipamentele nu poate fi facut in 2 saptamani :p

Commando
08-10-2007, 12:37 PM
da deci in priumul rand nu sunt manelist (urasc acest gen stupid si copiat de muzik)
si in al 2-lea rand stiu ca aveti facultate dar nici char asa ...si nu se poate sa aveti toti trb in acelasi timp ce naiba ...si mai usor cu jignirile ca yo nu am jignit pe nimeni ;)
VilleValo vb frumos ca nu vreau sa incep cu jignirile ca iese urat .....

DarkComy
08-10-2007, 02:14 PM
da deci in priumul rand nu sunt manelist (urasc acest gen stupid si copiat de muzik)
si in al 2-lea rand stiu ca aveti facultate dar nici char asa ...si nu se poate sa aveti toti trb in acelasi timp ce naiba ...si mai usor cu jignirile ca yo nu am jignit pe nimeni ;)
VilleValo vb frumos ca nu vreau sa incep cu jignirile ca iese urat .....

Tu esti la facultate? Nu prea ai idee cum sta treaba cu orarul la facultati. Inca o chestie...cand o sa urmezi o facultate(una grea de stat) sa vedem ce chef o sa mai ai tu sa editezi cand te intorci frant de oboseala. In conceptia ta, probabil ca ar trebui sa editez si dupa un examen de 10 ore(chiar am astfel de examene...nu zic la misto)

Iti fac si eu aceasi recomandare ca mns... Daca nu iti convine, downloadeaza alt patch.

ego
08-10-2007, 03:38 PM
Eu sa fiu in locul vostru as da si ban pt terminati de genu, care habar n'au cat de greu e sa faci un patch! Si inca un sfat: eu zic sa nu mai fie moca ca prea se baga toti copiii in seama si va preseaza! Nu dom'le da ce tot mocaciuni si atata presiune? Eu asta nu inteleg! Commando decat sa te strofoci atat, mai bine fa rost de niste informatii despre loturi si atunci ai sa ai dreptul sa comentezi, dar poate nici atunci!

cristiano_ronaldo
08-10-2007, 03:50 PM
Eu stiu ca este mult de lucru la acest mult asteptat patch si este si greu...toti sutnem ocupati si stiu cum este pt, voi! Pt.mine nu este nici o problema, pot sa astept in continuare, nu mai sa iasa cum a fost si in anii trecuti!

Dusk_D3ViL
08-10-2007, 05:20 PM
Eu sa fiu in locul vostru as da si ban pt terminati de genu, care habar n'au cat de greu e sa faci un patch! Si inca un sfat: eu zic sa nu mai fie moca ca prea se baga toti copiii in seama si va preseaza! Nu dom'le da ce tot mocaciuni si atata presiune? Eu asta nu inteleg! Commando decat sa te strofoci atat, mai bine fa rost de niste informatii despre loturi si atunci ai sa ai dreptul sa comentezi, dar poate nici atunci!
Omule in mare parte sunt de acord cu tine si as fi printre primii kre l-as cumpara(am cumparat si jocul). insa 95% din gamerii din romania nu dau banii nici macar pe joc, dapai pe un patch.

Commando
08-10-2007, 05:56 PM
nu am zis ca nu pot sa astept sau ceva dar deja pana la sfarsitul anului e prea de tot si nu zic ca nu faceti asta pt ca nu vreti sau ceva dar nu aveti facultate toata ziua ....cand aveti un pic de timp liber(ca nu se poate sa nu aveti de loc) sa lucrati la el nu sa asteptam 4 luni sa iasa un patch

si incetati cu jignirile mai ratati ....dak nu va convine nu postati ....

pot sa zik orice vreau :mad:

vladinho
08-10-2007, 06:03 PM
Zi mersi ca face cineva patchu' :-)

CHaNc3
08-10-2007, 06:19 PM
mah commando dar tu crezi ca baietii astia nu mai au altceva mai bun de facut dupa facultate decat sa iti termine tie patchul, poate mai vor sa iasa si ei cu prieteni la o bere sau sa joace un fotbal sau sa se duca la un suc cu o fata, au si ei o viata personala, asa ca asteapta si taci

mns
09-10-2007, 12:30 PM
Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat, dar celorlati tin sa le reamintesc ca singurul punct de vedere oficial la FifaRomania e cel exprimat de stefan sau de mine, cel putin in problema asta.

Asadar va rog sa fiti toti mai temperati, deoarece atitudinea asta nu ajuta pe nimeni.

sorin
09-10-2007, 01:14 PM
FIFA 08 a aparut de 2-3 saptamani si deja unii vor ca patch-ul sa fie gata.Ok, dar priviti problema si din alt punct de vedere:rolleyes:.

Baza de datePresupunand ca RLSP va avea 18+4 echipe, rezulta cam 550 de jucatori care ar trebui introdusi in baza de date.

EchipamenteSa presupunem ca vor fi 22 de echipe care vor avea echipamente acasa/deplasare/portar.In total 66 de echipamente si 44 minikituri.

Bannere,flaguriLa FIFA07 fiecare echipa avea 6 flaguri.Daca si la FIFA08 este la fel, rezulta 132 de bannere si 132 de add-boarduri personalizate.

Ar mai trebui puse la socoteala si stadioanele,mingile si alte elemente.Daca reuseste cineva sa faca toate chestiile astea in 2-3 saptamani si sa mearga si la servici/facultate/scoala, tin sa il felicit:D.

champion
09-10-2007, 03:24 PM
E nevoie de liniste si de mult timp pentru un asemenea patch. Va sustin in tot ceea ce faceti.
Hai FifaRomania !!! ;)

vladinho
09-10-2007, 03:40 PM
Vor fi mai multe decat ai zis tu acolo

Varaloi
09-10-2007, 03:43 PM
Chiar nu aveti de ce sa va certati. Pana la urma, baietii fac patchul acesta gratis an de an. Si nu se poate sa-si abandoneze facultatile, serviciile etc. sa ne faca noua patch ;)

andrei_fcmbacau
09-10-2007, 03:53 PM
anu trecut a aparut rlsp pe 29 Octombrie asa ca acuma eu nustiu ce tot atata sunteti disperati dupa rlsp :rolleyes:

Real_Madrid
09-10-2007, 06:24 PM
Eu cred ca baietii vor scoate RLSP si anul acesta,dar ar trebui sa ii intelegeti si pe ei,au si ei vietile lor personale.Aveti rabdare.

Varaloi
09-10-2007, 06:37 PM
anu trecut a aparut rlsp pe 29 Octombrie asa ca acuma eu nustiu ce tot atata sunteti disperati dupa rlsp :rolleyes:

Ai dreptate. Mai ales ca FIFA 07 a aparut anul trecut tot cam pe la sfarsitul lui septembrie.

eLiTe
09-10-2007, 07:02 PM
Si cand apare toata lumea ii pupa`n...

*InCePaToRuL*
09-10-2007, 07:27 PM
omg-_-

Maaa!!! dar voi fifa fără un patch nu puteţi juca???
Dacă fifaro nu ar mai scoate nici-un patch ce aţi face??? aţi juca Mario?
Incercaţi şi voi să jucaţi jocul fără nici-un patch în el că de asta s-au chinuit cei de la EA să scoata acest joc, nu pentru a jucat toată lumea cu patch-uri...
Şi nu mai fiţi atât de stresanţi(unii)... puteţi pune aceeaşi întrebare de 20 de ori că tot nu o să rezolvaţi nimic!!!

Eu zic să incercam CU TOŢII! sa îi ajutăm pe baieţi cu poze(stadion,feţe) şi informaţiile necesare pentru a-i ajuta!
Bafta.

vali_valcea1991
09-10-2007, 07:36 PM
da, si eu gandesc la fel k incepatorul. zic sa facem un topic cu resurse. ce ziceti team ?

stephen
09-10-2007, 07:39 PM
Mie mi se pare normal sa apara fix cand vi se nazare voua..."sa moare putin concurenta",ca nu o sa aibe...inspiratie.Si parerea mea ar fi sa scoateti o singura varianta si niste update-uri dupa...Dar e cum vreti voi :p

Varaloi
09-10-2007, 07:52 PM
omg-_-

Maaa!!! dar voi fifa fără un patch nu puteţi juca???
Dacă fifaro nu ar mai scoate nici-un patch ce aţi face??? aţi juca Mario?
Incercaţi şi voi să jucaţi jocul fără nici-un patch în el că de asta s-au chinuit cei de la EA să scoata acest joc, nu pentru a jucat toată lumea cu patch-uri...
Şi nu mai fiţi atât de stresanţi(unii)... puteţi pune aceeaşi întrebare de 20 de ori că tot nu o să rezolvaţi nimic!!!

Eu zic să incercam CU TOŢII! sa îi ajutăm pe baieţi cu poze(stadion,feţe) şi informaţiile necesare pentru a-i ajuta!
Bafta.

In sfarsit unul care gandeste ca mine :). Eu o sa fac tot ce pot, pt ca RLSP de anul trecut a fost superb. Cat despre "munca" pe care au depus-o cei de la EA, cred ca te inseli amarnic. EA scoate acelasi joc an de an, iar singurul lucru care mai indulceste situatia este patchul celor de la FIFA RO.

DarkComy
09-10-2007, 08:01 PM
nu am zis ca nu pot sa astept sau ceva dar deja pana la sfarsitul anului e prea de tot si (1)nu zic ca nu faceti asta pt ca nu vreti sau ceva dar nu aveti facultate toata ziua ....cand aveti un pic de timp liber(ca nu se poate sa nu aveti de loc) sa lucrati la el (2)nu sa asteptam 4 luni sa iasa un patch

si incetati cu jignirile mai ratati ....dak nu va convine nu postati ....

(3)pot sa zik orice vreau :mad:

(1)Da ma, nu avem facultate toata ziua dar poate in putinul timp liber prefer sa ma odihnesc si eu. In ultimile 2 zile, am dormit 5 ore. Azi am plecat la 8:00 si m-am intors la ora 20:00... am mancat ceva, stau sa ma relaxez nitel si dupa ma apuc iar de lucru pentru servici iar maine am examen de 10 ore.

Nu e vorba ca nu avem timp liber dar lumea e prea obosita ca sa mai poata lucra la patch in orice clipa libera.Eu in momentul asta nu pot lucra la stadioane decat in weekend, si atunci am putin timp.

(2)Decat sa iasa ceva in graba si nasol, mai bine astepti...nu crezi? Sau esti liber sa joci cu alt patch.

(3)Atata timp cat ai un limbaj civilizat, nu o sa fie probleme...altfel spus: NU AI VOIE SA ZICI ORICE!!.:p

P.S. Ceilalti vorbiti civilizat ca altfel aveti warn!

Urmelinho
09-10-2007, 08:28 PM
eu prefer un patch bun decat multe si sa ma plictisesc in 3-4 zile. asa ca astept. abia pana atunci ma obijnuiesc cu jocul bine si cand o sa am liga 1 o sa castig campionatul cu orice echipa din romania.
Aaaaaa si inca ceva pentru forumistii de aici. Va dati seama ca acum odata cu Be a pro s-ar putea ca multe din echipele de editat din romania sa se lase pagubase? stiti ca la modul asta deja e mai greu de lucrat in joc si de la anul daca se baga elemente next-gen va fi si mai greu. Asa ca invatati-va cu patchuri profesioniste care apar pe piata mai tarziu pentru ca vor fi singurele

spurky
09-10-2007, 09:41 PM
Eu zic sa-i lasam pe baieti in pace si cred ca nu ne vor dezamagi.Cu cat asteptarea este mai lunga...cu atat va fi mai ''dulce'' patch-ul :p
Multa bafta la examene baieti!

Varaloi
09-10-2007, 09:48 PM
Si oricum, sa stiti baieti, va respect foarte mult munca nu numai pt ca faceti an de an un patch fff bun(gratis), ci si pt ca va stresati, va rapiti din timpul liber sa faceti un patch fff bun pt o ZDREANTA de joc cum e FIFA. Oricum, patchul vostru face jocul de la 6/10,la 10/10 :)

eLiTe
10-10-2007, 10:16 AM
Lol fiecare post al tau tre sa fie legat de RLSP :D cred ca tu esti mai disperat decat restu`

Varaloi
10-10-2007, 01:33 PM
Lol fiecare post al tau tre sa fie legat de RLSP :D cred ca tu esti mai disperat decat restu`

poate ca sunt disperat, dar sa sti tu ca nu toate posturile(595)din decembrie nu sunt despre RLSP ;)

andrei_fcmbacau
10-10-2007, 01:35 PM
daca as fi in locul celor de la fifaromania leas da ban la toti cei care comenteaza aiurea si cred ca un patch se face prin apasarea unui buton de pe tastatura :confused:

Varaloi
10-10-2007, 01:38 PM
daca as fi in locul celor de la fifaromania leas da ban la toti cei care comenteaza aiurea si cred ca un patch se face prin apasarea unui buton de pe tastatura :confused:

poate ca sunt spammer, dar tot ce fac eu sa ii incurajez pe baieti, nici de cum sa ii imping de la spate cu forta :mad: Si asa stiu ca ei au multe lucruri mai bune de facut decat sa ne faca noua patch. Eu sunt adeptul ideei ca daca nu pot(nu au timp)sa il faca, sa nu il faca.

jacko
10-10-2007, 05:48 PM
shi yo sunt adeptul calitatzii,nu cantitatzii,asha ca,mai bine mai tarziu shi mai de calitate;)altfel,putetzi juca acel patch,CEP,care deshi aduna cam tot ce se poate in materie de ligi,pare a nu avea o stabilitate buna!
bafta shi rabdare celor care lucreaza la patch...macar sunetele galeriilor daca se pot adauga,ca upgrade fatza de cel de la 07:romania:

MitzaBraveheart
10-10-2007, 06:11 PM
eu sper sa fie implementate fetele lui liquid in rlsp 08:(ca sa avem si noi romanii stelele noastre:lol:sa vada si valdes sau van der sar de la cine a luat gol cand conduce dinamo pe barca sau manchester:lol:

Commando
10-10-2007, 06:43 PM

sau poate sa iti dea tie ban .....yo nu am comentat aiurea asa ca taci dak nu iti convine pa

a si cand ziceam ca pot sa zic orice inseamna ca sa intreba sau sa zic ca e trist ca un patch ia 4 luni stii tu .....nu sa vb urat sau cu jigniri cum fac unii distrusi de aici

GATA NUMAI POSTATI AICI......INCHIDETI TOPICUL:eek:

Urmelinho
10-10-2007, 07:02 PM

sau poate sa iti dea tie ban .....yo nu am comentat aiurea asa ca taci dak nu iti convine pa

a si cand ziceam ca pot sa zic orice inseamna ca sa intreba sau sa zic ca e trist ca un patch ia 4 luni stii tu .....nu sa vb urat sau cu jigniri cum fac unii distrusi de aici

GATA NUMAI POSTATI AICI......INCHIDETI TOPICUL:eek:

o sugestie pentru voi: NU MAI FACETI PE MODERATORII CA NU VA VENI PATCHUL MAI DEVREME DACA CRITICATI AIUREA!

DarkComy
10-10-2007, 07:22 PM
CLOSED! http://www.iplay.ro/pic/smilies/locked.gif