View Full Version : tcm bugs
ma enerveaza la maxim cand se blocheaza in mijlocul jocului!!! :injur: :injur: :injur: :injur: :injur: :injur:
mai un pic si innebunesc!!!a
apropo...nu-mi merge patch-ul :( :scaun: :sanshine2: :sanshine2:
mooooooooooooooooorrrrrrr!!!!!!!!!!!! :sanshine2:
RaPiDuTz
16-02-2004, 12:17 AM
stai mha nu muri ca esti inca tanar...
de cand mi-am bagat patchul numai am nici o problema :P
la mine a iesit din joc cand am vrut sa vad eciul si s-a blocat cand am salvat eu, nu la autosave...grr naspa faze
rapidutz,ai originalul???
Mi s-a intamplat la fel si azi,cand am luat de pe net divizia din thaiti,am jucat un sezon(l-am terminat pe primul loc la 15-20 puncte avans,o echipa de 50-60 fff buna pentru thaiti cu pr estige 4),am castigat european cup cu turcia,apoi la sfarsitul sezonuli mi s-a blocat !!! :injur:
RaPiDuTz
16-02-2004, 10:38 PM
nu il am original... :P
Inainte sa bag patchul mai mi se bloca si mie cand vroiam sa salvez
IMI SPUI TE ROG CUM AI FACUT
PLS,PLS
NU M AI SUPORT!!!
grrr, jocul asta e insuportabil, si extrem de complicat...un singur lucru va spun dupa ce la-m jucat, asta numai manager de fotbal nu e...parca am fi sim soccer team city
stefan
17-02-2004, 03:19 PM
pt mine cel mai enervant e ca se blocheaza la cuvantarile de la pauza....de asta joc numai pe show final result....in rest mie imi place asta partea unde tre sa te ocupi de maturat pe jos si zidit magazine....ca poti sa vorbesti cu jucatorii si alte chestii ca mam saturat numai de facut tactica si antrenat jucatori
s itotusi cum instalez patch-ul???
dj_mozart cum maturai pe jos?
totusi patchurile sunt facute naspa rau, de ex daca iei patchl 1.30, nu ai rezolvate si problemele de 1.2 de x sau de 1.1, si tre sa le iei pe toate 3 patchurile...
exista si 1.30???
intru pe tcm.com sa-l iau daca e!!!
eu sunt stupefiat de cate erori sunt in jocul asta, incep sa cred ca ea sports nu testeaza deloc jocurile mai nou...inteleg ca baza de date cu jucatroii a fost finalizata foarte tarziu, dar banuiesc ca engine-ul a fost gata cu ceva timp inainte...daca l-ar fi testat mergea acceptabil jocul...
RaPiDuTz
19-02-2004, 07:18 PM
hmz...si cam care sunt erorile alea multe mns ? :o
mns patch-ul 1.30 e pentru tcm 2003!!!
rapidutz,cum ai instalat patch-ul?
RaPiDuTz
19-02-2004, 11:35 PM
llooll stiam eu ceva ca nu exista decat 1.1 si 1.2 pt tcm2004 :D
eu ti-am zis ca l-am instalat dupa ce am bagat executabilul d p cd2...
asa am facut si eu da nu a mers
deviance?
RaPiDuTz
20-02-2004, 12:35 PM
pai da...
altfel nu imi permit :D
si eu tot deviance,dar nu stiu de ce nu merge.le-am trimis un mail lu` aia` de la EA,dar m-au intrebat daca am originalul.:)
cred ca pana la urma imi iau originalul:)
RaPiDuTz
21-02-2004, 12:24 PM
looool
sa nu faci prostia sa dai atatia bani pe tcm... :P
o sa-l primesc de la cineva :)
supermoro
23-02-2004, 08:03 AM
adica de ce sa nu dea atatia bani pe tcm? nu merita? :angry:
sunt sigur ca merita :),e jocul meu preferat!!!
supermoro
24-02-2004, 08:10 AM
eu am dat "atatia bani" si nu imi pare rau. ce faci, RaPiDuTz, incurajezi pirateria?
pai daca nu ar mai fi unii care sa mai si dea bani pe jocul asta, atunci nu ar mai avea ceilalti ce sa joace. :cuminte:
RaPiDuTz
24-02-2004, 09:21 PM
pai nu ca incurajez pirateria...doar ca nu prea isi merita bani acest joc... <_<
la inceput mi-a placut si mie recunosc pana cand se tot repetau anumite chestii din el si gameplayul acela aiurea... yacky
nu e rau de loc tcm.un prieten l-a instalat la minim si a jucat 22 de ani!!!Am incercat si eu dar tot mi se blocheza,acum chiar mai devreme!!!
supermoro
26-02-2004, 08:03 AM
cum adica l-a instalat la minim?
doar 500 mb sau asa ceva.ruleaza mai mult de pe cd.
bobby
30-05-2004, 07:56 AM
de ce unii dintre voi toti aveti buguri?
Eu nu am avut nici odata problema cu jocul?
vali16_84
30-05-2004, 11:50 AM
Nici eu nu am avut nici o problema cu jocul :mishto: mi-a mers perfect si l-am jucat pana in 2018 :D
eu inainte sa bag patchul 1.1 mi se bloca cand salvam manual si inainte sa bag ultimele drivere de sunet si video imi iesea din joc cand dadeam full match. Acum merge fara oprire si foarte lin fara nici un bug ani intregi :D
vali16_84
30-05-2004, 01:38 PM
Si mie imi merge perfect tot cu patchul 1.1
31-05-2004, 12:22 PM
misto mi se pare ultimul patch care rezolva si bugul de nu puteai juca noaptea...era chiar enervanta chestia asta
bobby
31-05-2004, 12:33 PM
Este bine sa iti pui toate patchurile sau doar 1 ,2?
RaPiDuTz
31-05-2004, 01:48 PM
pai din cate stiu e bine sa le pui pe toate...eu cel putin asha am facut ;)
danutz_andrey
31-05-2004, 02:42 PM
Eu nu am pus nici un patch,iar jocul imi merge destul de bine fara ele!
le am puse pe amandaua si tot nu joaca noaptea lol
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.