View Full Version : Cateva intrebari despre editare
LyVyU VT
07-10-2007, 11:52 AM
Am si eu cateva intrebari...
Unde gasesc in FIFA 2008 texturile de la stadioane, steaguri, echpamente, mingi etc.? Cu ce program pot deschide acel/e fisier/e?
Cu ce program faceti fetele la jucatori? (3DS MAX?)
Am putea face si o versiune in limba romana? Ar fi super tare o versiune de patch care sa includa limba romana.
Daca ma ajutati sa gasesc texturi, alea pe acolo sa vad si eu cam ce trebuie facut as putea sa va ajut si eu la realizarea patch-ului.
Multumesc anticipat!
CHaNc3
07-10-2007, 12:11 PM
Am si eu cateva intrebari...
Unde gasesc in FIFA 2008 texturile de la stadioane, steaguri, echpamente, mingi etc.? Cu ce program pot deschide acel/e fisier/e?
Cu ce program faceti fetele la jucatori? (3DS MAX?)
Am putea face si o versiune in limba romana? Ar fi super tare o versiune de patch care sa includa limba romana.
Daca ma ajutati sa gasesc texturi, alea pe acolo sa vad si eu cam ce trebuie facut as putea sa va ajut si eu la realizarea patch-ului.
Multumesc anticipat!
foloseste si tu search ca am vazut intrebarea asta de o mie de ori,
si toate chestiile alea le gasesti pe google, unele progamele folosite sunt photoshop, o-edit pt fete, kituri, mingi, steaguri. sa nu ziceti ca nu gasiti pe google pt ca eu am gasit acolo o gramada de poze cu kituri, mingi, fete pentru jucatori samd.
pe wikipedia.org puteti gasi sponsori si logourile echipelor de fotbalchiar si poze cu jucatori
http://www.soccergamegear.com/ pt poze cu echipamente
si pentru cei de la fifaro, daca vor sa faca un topic special gen Kitmaking resource thread:D pt ca o sa mai apara si alti care o sa intrebe
LyVyU VT
07-10-2007, 12:15 PM
nu mai inteles...
eu am intrebat IN FIFA 2008 in joc unde gasesc acele texturi
CHaNc3
07-10-2007, 12:32 PM
scuze nu am inteles eu, le gasesti in fisierele zdata_XX.big, dar nu stiu exact care sunt pt echipamente sau care sunt pt stadioane
LyVyU VT
07-10-2007, 12:55 PM
si cu ce program deschid acele fisiere .big?
vali_valcea1991
07-10-2007, 01:50 PM
big Gui
versace
07-10-2007, 07:06 PM
cel mai bine folosesti file master cand va aparea pentru ca acesta identifica fisierele ,si pentru fsh'uri folosesti eagraph ;)
big Gui
nici eu n-am gasit big gui pe net nici nu cred ca exosta
liquid
13-10-2007, 01:06 PM
Chiar crezi? BigGui (http://files.filefront.com/BigGuirar/;8786126;/fileinfo.html )
bogdy2007
14-10-2007, 05:39 PM
de ce nu faceti un tutorial in car e sa aratati toti pasii expliciti k asa nu intzelegem. va rog plz. multumiri anticipate:)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.