PDA

View Full Version : fifa career

Pages : [1] 2

dinamovistu2007
04-10-2007, 10:17 PM
aici puteti sa va laudati cei care au terminat cariera la fifa 08
ios pe la jumatea drumului momentan
scz pt topic nou daca nu era cazu

P.S.cum se simuleaza???

rrambo
05-10-2007, 10:14 AM
dai next match...si dai quick sim sau visual sim.......
yo is in 2013 cu real madrid...:D

sdc
05-10-2007, 11:06 AM
si cu ce te incanta ca doar simulezi?

poli tm in fifa
05-10-2007, 02:56 PM
aici puteti sa va laudati cei care au terminat cariera la fifa 08
ios pe la jumatea drumului momentan
scz pt topic nou daca nu era cazu

P.S.cum se simuleaza???

Cred ca se referea la cum simulezi un fault :huh:

sPiKe3
06-10-2007, 02:59 PM
Cred ca se referea la cum simulezi un fault :huh:

nu cred ca se referea la fault pt ca topicul e pt career .....si asha se simuleaza dai next match si quick sim sau visual sim

dinamovistu2007
06-10-2007, 03:23 PM
stiu ca mam exprimat gresit
mam referit la faulturi
cum se simuleaza un fault era intrebarea
de simulat stiu cum se face ca doar noi fii orb,si oricum toate meciurile din campionat le simulez numa ecc joc si finala cupei interne

cRisTy_fifa
06-10-2007, 03:26 PM
stiu ca mam exprimat gresit
mam referit la faulturi
cum se simuleaza un fault era intrebarea
de simulat stiu cum se face ca doar noi fii orb,si oricum toate meciurile din campionat le simulez numa ecc joc si finala cupei interne

SHIFT+E+D in careu si SHIFT+E+SAGEATA SUS sau SAGEATA JOS in afara careului

cristiano_ronaldo
06-10-2007, 08:00 PM
Eu sunt in cariera cu Man Utd. in primul sezon...eu nu inteleg de ce unii dau simulate next match, este mai frumos sa termini cariera jucand meci de meci "classic" nu "quick sim".

nVIDIA
06-10-2007, 09:14 PM
Da si pana la Craciun termin un sezon! :lol:

LegendOfMasters
06-10-2007, 09:22 PM
E mult mai real sa joci toate meciurile mai ales acum cand oricne iti poate pune probleme , laso balta ce folos sa ai fifa daca nu joci decat finalele , ce oameni !

Maniac_Fifa
07-10-2007, 03:15 PM
Sunt in sezonul 2 cu Manchester United.Mi-am facut un mijloc foarte puternic(cu Cristiano Ronaldo,Kaka,Ribery si Baraja)In atat joc cu Henry si Rooney.In aparare cu Abidal,Rio Ferdinand,Vidic si Chivu.In poarta apara Van der Sar.O echipa bunicica nu?In curand il i-au pe Ronaldinho si il dau afara pe Baraja deoarece joaca foarte prost.

sdc
07-10-2007, 07:02 PM
eu sunt in sezonul 2 cu Athletico Madrid,am terminat pe locul 7 primul sezon si am mers in cupa Uefa.Acum sunt pe la jumatatea clasamentului,dar nu am repetat nici un meci chiar daca am pierdut.Cel putin granzii din Spania m-au cam spulberat

serginho89
07-10-2007, 08:50 PM
eu sunt pe la inceputul sezonului 5 cu Manchester Utd. si deja am un adevarat dream team:
-atacanti: Rooney(97), Al.Pato(98 ), Benzema(94), C.Tevez(93), Bojan(93)
-mijlocasi: C.Ronaldo(99), Dos Santos(96), Anderson(96), Nani(94), Messi(98 ), Lulinha(93)
-fundasi: D.Alves(92), S.Ramos(94), Mertesaker(93), Bale(92)
-portar: M.Neuer(90) si mai am cativa juniori care vor creste si ei in curand
Cat timp am jucat pana acuma, pot sa spun ca am insistat foarte mult pe antrenametele ce se programeaza in timpul saptamanii, in rest jucam doar meciurile din europa, FA Cup, cupa ligii angliei si derby-urile din campionat.
Ce n-ar da Ferguson pentru o asemena echipa :saliveaza:

dinamovistu2007
07-10-2007, 09:02 PM
uitati la primu meu 11 in cariera cu barca si mai vb
si nu am schimbat statusurile jucatoriilor la player edit
si inca o chestie:julio iglesias o devenit portar si nu stiu eu???
http://files.filefront.com/My+Picturesrar/;8740028

PS:scuzati ca nu leam pus pe imageshack dar nush sal folosesc
PPS:jucatoru cu 62 lam luat pt ca era free agent si am vrut sal vand pe bani numa ca nu lo vrut nimeni

eLiTe
07-10-2007, 10:02 PM
Tare faza...

stelistul92
08-10-2007, 10:02 AM
sdc la ce dificultate joci ? :D PS: Eu va recomand cu caldura jucatorii astia , cresc foarte bine : Alexandre Pato ( Ac milan ) , Bojan ( Barcelona ) , Dos Santos ( Barcelona ) , Aguero ( Atletico Madrid ) , Fabregas ( Arsenal ) si parca mai erau .. aa da Barragan .. numai stiu echipa ^_^ bafta :)

alex_007
08-10-2007, 01:22 PM
pt toti ..eu nu am nici un patch de bani ,chestii din astea...joc la world class la atletico madrid(sunt in al 3 lea sezon )..si am jucat doar in uefa pt ca e f greu in spania...primul sezon locul 14 al 2 lea locul 5 si sper1 acum..echipa mea e una de tineri:D...ochoa (86) bale (92) huth (85) pablo(82) seitaridis(80) quaresma (92) jurado(88) raul garcia (86) reyes (86) altidore(82) si aguero:X(96)-app celmai bun din fifa 08...cam atat deocamdata..:D

Seth_15
08-10-2007, 02:13 PM
joc cu Chelsea, nu folosesc niciun trainer sau alt fel de cod, sunt in sez 3, am cumparat pe chivu si mutu, si am vandut cam jumate din lotu care il aveam, si au ramas aceeasi in primii 11, si nu am pierdut niciun meci, nici in UCL, nici in alta liga, cam toti sunt peste 90, si joc pe Professional, si cam atata de zis ....

mytimeisnow
08-10-2007, 05:21 PM
sdc la ce dificultate joci ? :D PS: Eu va recomand cu caldura jucatorii astia , cresc foarte bine : Alexandre Pato ( Ac milan ) , Bojan ( Barcelona ) , Dos Santos ( Barcelona ) , Aguero ( Atletico Madrid ) , Fabregas ( Arsenal ) si parca mai erau .. aa da Barragan .. numai stiu echipa ^_^ bafta :)
Anderson de la Manchester United a crescut in 3 sezoane de la 80 la 96.
La Manchester in sezonul 3 am urmatoarea echipa:
Hildebrand - Dani Alves, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Vincent Kompany - Cristiano Ronaldo, Nasri, Obi Mikel, Anderson - Rooney , Tevez.
Rezerve: Chivu , Brown, D'Alessandro, Quaresma, Heargraves, Sneijder, Mutaldi , Signama - Pongolle si Jozy Altidore.

Real_Madrid
08-10-2007, 06:15 PM
Primul meu 11.
Iker Casillas

Dani Alves. Sergio Ramos. Kompany

Robben. Fabregas. Gerrard. Wesley Sneijder.

Kaka.

C.Ronaldo. Rooney.

xdevil
08-10-2007, 07:06 PM
11le meu
Neuer - dani alves, rio ferdinand, vidic, bale - miguel veloso, c ronaldo, nani, anderson - rooney, aguero

cristiano_ronaldo
09-10-2007, 09:05 PM
Eu va recomand, daca incepeti o cariera noua jucatoru Altidore de la NY Red Bulls din Major League, este atacant ate 17-18 ani si creste foarte repede si costa la inceput decat 3.500.000.Ar mai fi Anderson si Nani de la Man Utd si multi altii pe care icna nu am reusit sa ii cumpar...Apropo ati vazut ce a slabit Theo Walcott de la Arsenal?

Varaloi
09-10-2007, 09:53 PM
Eu azi mi-am cumparat jocul, si am inceput MANAGER MODE cu o echipa din Australia, Perth Glory. Echipa nu pot sa v-o spunt pt ca sunt jucatori arhi-necunoscuti, de care nici mama dreaq n-a auzit :D

sdc
10-10-2007, 10:00 AM
am reusit performanta sa ma dea afara de la ATHLETICO MADRID.Asta dupa ce am fost eliminat din Uefa,patronii mi-au zis ca au investit multi bani dar randamentul a fost slab si ca trebuie sa plec

Varaloi
10-10-2007, 01:32 PM
Eu acum cateva ore m-am transferat de la perth glory la Zaragoza.

MitzaBraveheart
10-10-2007, 05:17 PM
eu sunt in al treilea sezon cu ac milan.Dupa asta cred ca semnez cu o echipa mica din liga a 2 ca vreau sa o promovez.in primu sezon am iesit pe loku 4:mad:al doilea sezon pe loku 3 firar zici ca portaru la world class e superman cand a baut gatorade:mad:Si am fost si descalificat din champions league in semifinala:|:cenzurat::sanshine2::alida::injur2:

mytimeisnow
10-10-2007, 06:04 PM
Eu va recomand, daca incepeti o cariera noua jucatoru Altidore de la NY Red Bulls din Major League, este atacant ate 17-18 ani si creste foarte repede si costa la inceput decat 3.500.000.Ar mai fi Anderson si Nani de la Man Utd si multi altii pe care icna nu am reusit sa ii cumpar...Apropo ati vazut ce a slabit Theo Walcott de la Arsenal?
Pe Jozy Altidore l-am luat si eu cand avea 20 de ani cu vreo 9 milioane si ceva.
Dupa 2 sezoane, are 88. E destul de bun. Daca tin bine minte, el a dat un interviu despre FIFA la Gamespot si IGN, si s-ar putea sa fie pe coverul de la versiunea americana.
P.S.: Si Bale are 91 la doar 21 de ani si e un fundas lateral foarte bun.

cristiano_ronaldo
10-10-2007, 09:31 PM
Dar spune-mi si mie la ce echipa joaca Bale..si in legatura cu Altidore, da a dat un interviu pt. GameSpot ( sursa e sigura ca l-am citit si ue), in legatura cu IGN ( nu am de une sa stiu)...va rog daca mai stiti jucatori tineri si buni sa mi spuneti caci am nevoide in Manager Mode.

MitzaBraveheart
10-10-2007, 11:31 PM
sezonu 3 gata finished,acu am decis sa nu mai traiesc in glorie si bani si am luat o echipa din liga a 3-a a angliei pe nume morecambe.Sa o promovez pe asta macar in premiership si dupa aia mi-as dori sa semnez si eu cu chelsea sau barca(tampit ca nu am luat barca dl inceput:()

mytimeisnow
11-10-2007, 02:43 PM
Gareth Bale joaca la Tottenham.
De la Schalke: Rakitic, Rafinha, care vor ajunge mari mari jucatori in viitor.
Eu am in sezonul 4 doar doi jucatori peste 30 de ani, Hildebrand si Ferdinand.
In rest, in jur de ~25 de ani si destui de 21-23.
De altfel, singurii jucatori care au peste 95 sunt la mine in echipa: Anderson [97], Cristiano Ronaldo [99] si Rooney [98]

Profethu
11-10-2007, 03:06 PM
Dar spune-mi si mie la ce echipa joaca Bale..si in legatura cu Altidore, da a dat un interviu pt. GameSpot ( sursa e sigura ca l-am citit si ue), in legatura cu IGN ( nu am de une sa stiu)...va rog daca mai stiti jucatori tineri si buni sa mi spuneti caci am nevoide in Manager Mode.

Jucatori Buni -
@Lulinha - Corinthians
@Marcelo Moreno - Cruzeiro
@Anderson - Manchester United
@Bojan - Barcelona
@Alexandre Pato - Ac Milan

Care mai stie sa mai adauge
P.S in lista nu sunt inclusi jucatori care au confirmat si in fotbalul profesionist ca Messy sau Ronaldo

plusaru
11-10-2007, 04:36 PM
sezonu 3 gata finished,acu am decis sa nu mai traiesc in glorie si bani si am luat o echipa din liga a 3-a a angliei pe nume morecambe.Sa o promovez pe asta macar in premiership si dupa aia mi-as dori sa semnez si eu cu chelsea sau barca(tampit ca nu am luat barca dl inceput:()

pai c satisfactie ai knd la inceput iti iei o echipa buna ... q multe milioane si q juktori de top ???? ..... mereu knd am inceput am luat echipe mici (liga 2) ..... doar odata la 2007 am luat pe Ajax

cristiano_ronaldo
11-10-2007, 07:44 PM
Fiecare face ce vrea, nimeni nu trebuie criticat...daca unii, printre care si eu prefera o echipa mai buna cu jucatori cunoscuti nu este nici o problmea...fieare face ce vrea...Apropo stiti daca se da cevas daca termini cele 15 sezonae in Manager Mode? Poate nivelul de dificultate Legendary sau altceva..?

blondu_barnney
11-10-2007, 08:00 PM
pt. legendary trebuie sa deblocezi 2 zone din Fifa 08 challenges si dupa cele 15 sezoane iti da un mare, Congratulations !:lol: apropo sunt in sez 9 (am promovat o echipa din liga 3 engleza) si Bale mai mult de 91 nu creste, la fel si Jozy Altidore nu creste mai mult de 88 !

Varaloi
11-10-2007, 08:47 PM
Eu acum cateva ore am terminat 15 sezoane. Tin sa spun, ca din cate mi-am dat eu seama, Manager Mode este foarte sec, fara nici un scop. Adica muncesti, te chinui sa-ti faci echipa competitiva din niste desculti, trudesti sa te poti bate de la egal la egal cu puterile campionatului, ca pe urma, dupa 15 sezoane, sa primesti un mare CONGRATULATIONS. Adica chiar asa, n-ai si tu nici o satisfactie. Gata, deci mi s-a urat de jocul asta. Pana la RLSP nu ma mai ating de el :mad:

poli tm in fifa
11-10-2007, 09:03 PM
Eu acum cateva ore am terminat 15 sezoane. Tin sa spun, ca din cate mi-am dat eu seama, Manager Mode este foarte sec, fara nici un scop. Adica muncesti, te chinui sa-ti faci echipa competitiva din niste desculti, trudesti sa te poti bate de la egal la egal cu puterile campionatului, ca pe urma, dupa 15 sezoane, sa primesti un mare CONGRATULATIONS. Adica chiar asa, n-ai si tu nici o satisfactie. Gata, deci mi s-a urat de jocul asta. Pana la RLSP nu ma mai ating de el :mad:

Daca tu nu o sa te mai atingi de el pana la RLSP eu inca nu m-am atins de el.Am strans bani si cand apare RLSP ma duc si mi-l cumpar frumos din magazin...

MitzaBraveheart
11-10-2007, 09:25 PM
pai c satisfactie ai knd la inceput iti iei o echipa buna ... q multe milioane si q juktori de top ???? ..... mereu knd am inceput am luat echipe mici (liga 2) ..... doar odata la 2007 am luat pe Ajax

pt ca asa am vrut:p da uite ca acu joc cu o echipa care am luat-o din liga 3 engleza din sezonu 4 ca pan acu am jucat cu milan si acu am luat echipa asta din liga 3 pe nume morecambe si acu am adus-o pan in english championship si mai joc inca un sezon ca sa o promovez in premiership.Deci nu poti sa zici ca joc numai cu echipe de top:p

Alehandro
12-10-2007, 04:25 AM
Am inceput o cariera pe profesional cu 6 min repriza, fara smecherii si joc toate meciurile.
Am luat Leeds United, divizia a III in Anglia. Primul sezon toate bune si frumoase, i-am pensionat pe unii, am adus cateva tinere sperante, am castigat detasat cu 15 puncte avans. Insa in divizia a II-a s-au cam schimbat lucrurile, am cedat nervos dupa vreo 30 de etape aflandu-ma pe locul 19 (la cca 15 pct in spatele leaderul-ui). Nu-i de'n mirare, daca eu trag 15-20 suturi pe poarta si cpu le scoate pe toate iar el marcheaza din orice pozitie, foarte enervant.

nVIDIA
12-10-2007, 01:55 PM
Mai spuneti jucatori tineri.-_-

cristiano_ronaldo
12-10-2007, 03:51 PM
Cauta si tu la Borussia Dortmund, Arsenal, Vfb Stuttgard si Werder Bremen...daca te vei uita cu atentie o sa vezi o gramada de jucatori buni si tineri ;)

mytimeisnow
12-10-2007, 06:14 PM
si Ajax. :) .

nVIDIA
12-10-2007, 07:57 PM
Multumesc baieti dar "direct la sursa" nu stiti adica direct jucatorul doar daca stiti din cariera voastra.

diarra
12-10-2007, 08:16 PM
un jucator tanar si bun ar fi Marcel Jansen de la Bayern sau Yoann Gourcuff de la Milan...si mai sunt multi altii dar fara fete

Real_Madrid
12-10-2007, 10:16 PM
Tineri si buni mai sunt:Benzema,Nasri,A.Pato,Richards.

Profethu
12-10-2007, 10:23 PM
Astia deja au OVR mare...Si sunt scumpi...Aici ne refeream la jucatorii tineri si ieftini

Real_Madrid
13-10-2007, 12:44 PM
Nu scrie nicaieri ca trebuie sa fie ieftini,omu a intrebat jucatori tineri si buni,nu a mentionat sa fie ieftini sau nu.

nVIDIA
13-10-2007, 03:23 PM
Pai Profethu zice bine din aia ieftini,tineri si buni in afara de cei care sau dat inainte!

http
13-10-2007, 04:45 PM
Nasri,Messi,Richards,A.Pato etc.

Varaloi
13-10-2007, 04:48 PM
Nasri,Messi,Richards,A.Pato etc.

Toti jucatorii astia au fost zisi inainte ;) Cat despre jucatori tineri si buni, eu iau de la Youth Academy unde sunt pe gratis :P

leut
13-10-2007, 04:55 PM
Si daca aveti scout de zece...Dati un deep search pentru orice pozitie...si va gaseste niste tineri jucatori extraordinari

xdevil
13-10-2007, 05:12 PM
castro

nVIDIA
13-10-2007, 06:14 PM
Castro l-am luat e fundas nu? E bun.-_-

1860Muchen
13-10-2007, 06:17 PM
mai e Schrot(nush dak am scris bn) si Bierofka de la 1860 Munchen :D

MitzaBraveheart
14-10-2007, 01:04 AM
auziti e obligatoriu sa fac mereu training session din alea in calendar?:mad:ca ma irita mereu sa pun in fiecare sezon:mad:

dinamovistu2007
14-10-2007, 07:55 AM
uitati ce so intamplat in cariera la un penalty http://files.filefront.com/fifa+08rar/;8792285;/fi
PS:al treilea penalty consecutiv intrun SINGUR meci
PPS:si iata si scoru acelui meci(doamne feri credeam ca mor de emotzie la penalty shootout):)
PPPS:eu eram cu bury nu cu manchester:cool:

xdevil
14-10-2007, 10:55 AM
pe mine nu ma faulteaza deloc. primesc si eu un fault odata la 4, 5 meciuri :|

dinamovistu2007
14-10-2007, 11:48 AM
pe mine nu ma faulteaza deloc. primesc si eu un fault odata la 4, 5 meciuri :|

la ce dificultate joci???
la mine aproape in fiecare meci primesc un fault pe langa careu

1860Muchen
14-10-2007, 01:25 PM
11 meu de la real madrid Buffon - Dani Alves , Sergio Ramos , Cannavaro , Chivu - C. Ronaldo , Diarra , Ballack , Kaka - Van Nisterlooy , Raul :D

mytimeisnow
14-10-2007, 07:21 PM
la ce dificultate joci???
la mine aproape in fiecare meci primesc un fault pe langa careu

Cand joc in cariera cu Schalke primesc mai mereu penaltiuri cand fac incursiuni cu Lovenkrands , care e foarte rapid, si nu poate fi stopat de fundasii masivi.

diarra
14-10-2007, 07:37 PM
voi cum faceti antrenamentele?? ca eu nu faca decat la inceputul sezonului si in rest nu fac...e mai bine daca faci???

cristiano_ronaldo
15-10-2007, 05:58 AM
Nici eu nu fac..dar s-ar putea sa te ajute in privinta cresterii jucatorilor...

DFA1
15-10-2007, 08:07 AM
Nici eu nu fac..dar s-ar putea sa te ajute in privinta cresterii jucatorilor...

te ajuta destul de mult insa eu care am echipa de liga a4a engleza cu fitness de lvl 3 iti dai seama cum stau jucatorii numai pe rosu nu? :))

Rico
15-10-2007, 09:25 AM
fitnessul pare sa fie o mare problema, la fel joc si eu, coca-cola championship 2..si sunt la pamant. iti trebuie lot de 25-30 de jucatori ca sa poti sa faci fatza:eek:

jacko
15-10-2007, 11:06 AM
la fifa07 exista un CareerEvolution,l-am luat de pe fifamania.it shi cu acesta puteai ajusta toate atributziile jucatorilor(inclusiv fitness),chiar nivelul tau de manager,banii shi transferuri in orice moment...un fel de CreationMaster,dar special pentru manager mode

CHaNc3
15-10-2007, 11:28 AM
fitnessul pare sa fie o mare problema, la fel joc si eu, coca-cola championship 2..si sunt la pamant. iti trebuie lot de 25-30 de jucatori ca sa poti sa faci fatza:eek:
vezi ca poti face antrenamente pentru rezistenta sio te vor ajuta, nu o sa mai obosesca jucatorii asa repde, dar asta se va intampla in timp

Rico
15-10-2007, 03:38 PM
da? hmm..interesant, la inceput chiar ma bucurasem ca au aparut aceste antrenamente la manager mode, dar cand am vazut cum ramaneau starurile mele (rating 55-60:cool:) fara putere m-am lasat de ele. am sa incerc sa fac antrenamente de rezistenta, poate chiar au succes

gicanu82
18-10-2007, 07:49 AM
Pentru tineri jucatori ieftini si buni da-ti un search pe brazilian league cu jucatori peste 75 si luati jucatori pana in 25 ani.Sunt mai multe avantaje:
1. In primu rand salariile foarte mici in genu de 10mii de lire pe meci
2. Preturile jucatorilor mici
3. JUcatorii cresc repede si multi fac peste 90
4. daca nu jucati pe world class cu portaru pe world classs degeaba mai jucati mai bine simulati ca oricum nu foloseste la nimik. Cand jucati cu cioneva pe nmet nu jucati pe semi pro sau pro;
Alti jucatori buni nu stiu daca si ieftini:nasri,benzema,rafinha,mertsaker,ramos,jesu s navas,nani,pato,quaresma,bale,obi mikel abregas(cel mai bun cdm),aguero,dos santos ,bojan,castro,messi,cristiano ron, etc acum nu mai stiu altii ca nu am mai jucat de 1 luna in cariera am facut vreo 5 sezoane decat cu barca si am vrut sa schimb echipa.aveam vreo 600 milioane de lire si m-am dus la amnchester la 50 milioane.Cand m-am intors am luato de la inceput cu 56 milioane.Inainte sa plec le-am renegociat contractele la jucatori pe 4-5 ani toti.salariile erau mici gen 20 30 mii ope meci.cand m-am intors toti aveau salarii de peste 60-70 mii si cu skilurile scazute cu 3-4 puncte.
Inca un pont sa faceti bani cumparati jucatori de peste 90 care sunt in scadere gen tevez are 95 da ii apare 90(forma actuala) sau f torres sau van persie daca joaca la alte echipe skilurile lor sunt variabile ;dupa ce ii cumparati o sa aiba mai mult si mai scoateti 5-10 milioane la ei;
Degeaba are scouterul nivel 10 daca voi ca antrenori nu aveti tot 10 asa ca nu mai cautati degeaba cu scouter.Nici jucatorii tineri nu sunt buni ocupa locu degeaba //
Vorbesc de primele 6-7 sezoane dupa ce faceti ca antrenor level 10 probabil ca o sa fie rentabil sa luati jucatorii cu scouter sau din club

gicanu82
18-10-2007, 07:49 AM
Pentru tineri jucatori ieftini si buni da-ti un search pe brazilian league cu jucatori peste 75 si luati jucatori pana in 25 ani.Sunt mai multe avantaje:
1. In primu rand salariile foarte mici in genu de 10mii de lire pe meci
2. Preturile jucatorilor mici
3. JUcatorii cresc repede si multi fac peste 90
4. daca nu jucati pe world class cu portaru pe world classs degeaba mai jucati mai bine simulati ca oricum nu foloseste la nimik. Cand jucati cu cioneva pe nmet nu jucati pe semi pro sau pro;
Alti jucatori buni nu stiu daca si ieftini:nasri,benzema,rafinha,mertsaker,ramos,jesu s navas,nani,pato,quaresma,bale,obi mikel abregas(cel mai bun cdm),aguero,dos santos ,bojan,castro,messi,cristiano ron,anderson,rakitic etc acum nu mai stiu altii ca nu am mai jucat de 1 luna in cariera am facut vreo 5 sezoane decat cu barca si am vrut sa schimb echipa.aveam vreo 600 milioane de lire si m-am dus la amnchester la 50 milioane.Cand m-am intors am luato de la inceput cu 56 milioane.Inainte sa plec le-am renegociat contractele la jucatori pe 4-5 ani toti.salariile erau mici gen 20 30 mii ope meci.cand m-am intors toti aveau salarii de peste 60-70 mii si cu skilurile scazute cu 3-4 puncte.
Inca un pont sa faceti bani cumparati jucatori de peste 90 care sunt in scadere gen tevez are 95 da ii apare 90(forma actuala) sau f torres sau van persie daca joaca la alte echipe skilurile lor sunt variabile ;dupa ce ii cumparati o sa aiba mai mult si mai scoateti 5-10 milioane la ei;
Degeaba are scouterul nivel 10 daca voi ca antrenori nu aveti tot 10 asa ca nu mai cautati degeaba cu scouter.Nici jucatorii tineri nu sunt buni ocupa locu degeaba //
Vorbesc de primele 6-7 sezoane dupa ce faceti ca antrenor level 10 probabil ca o sa fie rentabil sa luati jucatorii cu scouter sau din club

sdc
18-10-2007, 11:34 AM
spui ca nu ai mai jucat de o luna in cariera,dar acum o luna nu aparuse inca FIFA08,sigur la ultimul FIFA te referi?

gicanu82
18-10-2007, 01:15 PM
Nu la ultimu, la 2008, ca e topic despre 2008.Acum 20 zile poftim nu mai stiu exact oricum cateva saptamani.
Am vazut ca in anumite campionate amicalele progrramate se joaca dupa term campionatului.Atentie mare si cu antrenamentele alea unu ca au legatura unu cu altu puneti si voi cate 1 sau 2 pe sapt da sa nu se repete intr-o luna. Oricum din sezonu 2 nu am mai pus nicicun antrenament

Suman Negru
18-10-2007, 05:55 PM
ma fratilor poate m-a luat pe mine valul ca am jocul de cateva zile si am jucat ff putin da' eu n-am vazut antrenamentele la career mode.
luminati un "noob"
oricum ca idee si on topic eu am luat inter din pasiune si am scapat de cativa batrani gen cruz dacourt toldo etc si am luat cativa tineri sub 20 si skill sub 80.in cativa ani sper sa mearga destul de bine.
ca si gameplay mi se pare mai dificil parca tre'sa ai directia mai buna la pase si la suturi, cel mai dureros e cand dai pase in adancime cu W sew duce draq mingea. una peste alta nu e ce ma asteptam de la noul Fifa da' asta e...sa speram ca iese frumos patchu' pt campionatu' nostru.

Profethu
18-10-2007, 06:02 PM
La cariere dai office->calendar si in zilele libere selectezi tipul de antrenament pe care il preferi.Ce e drept ca nici eu nu stiu cum sta treaba cu antrenamentele si am dat decat odata acolo sa selectez un tip de antrenament si apoi m-am trezit cu 2 atacanti accidentati:D

dancic
18-10-2007, 06:19 PM
Pasele alea pe w se duc asa pentru ca la Controls-Through ball este la ON
Dai la OFF si nu mai ai nici o problema cu pasa in adancime

nVIDIA
18-10-2007, 07:54 PM
O doamne mersi dancic,acuma e super tare frate. :lol:

Suman Negru
19-10-2007, 03:27 PM
am rezolvat cu antrenamentele prin eliminare, dar cu pasa cu W nu am incercat inca.merci mult pt sfaturi si raman dator daca descopar vreo tehnologie noua :D
inca o chestie, am vazut ca daca selectezi antrenamente pt doua tipuri de linii..portar, aparare, mijloc sau atac, o ia doar pe ultima dintre ele, deci poti sa faci doar pt fiecare rol din echipa antrenament intr-o zi anume??

Rico
20-10-2007, 01:25 AM
da, din cate am vazut eu fiecare zi cu compartimentul sau, luni-atac, marti-mijloc, miercuri-aparare, de exemplu..

Suman Negru
22-10-2007, 01:08 PM
cu pasele in adancime am rezolvat merci mult, da' am mai gasit una tare.la board objectives in vara ai unele cerinte.daca le faci pana-n iarna..iti apar altele pana-n vara..sa zicem ca n-r fi mare lucru..da' la 2 etape dupa cerintele din iarna...conducerea mi-a transmis ca nu le-am indeplinit motiv pt care mi-a sczaut skillu' sau ce naiba e la antrenor cu 750 pct.
wtf?!?!?!?asa pana-n vara ma rupa baietii din conducere.
vi s-a intamplat si voua asta sau sunt doar eu norocos?

sdc
22-10-2007, 01:21 PM
deci de asta m-a dat afara de la ATHLETICO MAdrid

MitzaBraveheart
22-10-2007, 03:29 PM
lol si ma miram eu dc m-a concediat chelsea dupa un singur sezon cu ei si eram prin al 12 sezon:mad::cenzurat::injur:si cand ma trezesc ca ma da afara de la club am ramas mut.Deci asta-i explicatia:(

cristiano_ronaldo
22-10-2007, 04:00 PM
http://www.youtube.com/watch?v=fQWlVWEjGnY Dati click sa vedeti noul meu clip cu goluri si scheme sau momente amuzante din FIFA 08, majoritatea sunt din Manager Mode.Sper sa va placa! Enjoy!PS: Lasati comenturi si dati si stelute, va rog...!

mihu
22-10-2007, 05:37 PM
hmmm

cristiano_ronaldo
22-10-2007, 06:36 PM
hmmm:eek:adica??? nu inteleg...ti-a placut sau, nu?

incepatoru
22-10-2007, 06:44 PM
care imi spune si mie cum fac transferuri la career

cristiano_ronaldo
22-10-2007, 07:23 PM
care imi spune si mie cum fac transferuri la careerPai in Manager Mode poate....e simplu....cand e perioada de transferuri dai acolo la Transfers si de acolo te descurci tu...dai la prima chestei de sus si daca vrei sa cumperi un anume jucaotr dai la Search by Surname..si scri numele de familie al jucatorului..Perioada de transferuri este pe la inceputul sezonului si la sfarsitul sezonului.Sper ca ai inteles si spor la treaba!:rolleyes:

lfcfan
22-10-2007, 07:32 PM
cum ai dat pasa aia de pe loc peste jucatoru' advers??:)

cristiano_ronaldo
22-10-2007, 07:47 PM
cum ai dat pasa aia de pe loc peste jucatoru' advers??:)Pai mergi cu un jucator ( care vrei tu, da sa fie "nitel"bun) de la stanga la dreapta si apesi E ( dar ai grija ca s-ar putea sa prelungeasca mingea daca tii prea mult apasat...)...asa si dupa ce ai apasat pe E, ciupesti un pic tasta A si iti va reusi^_^.Ai grija sa nu te enervezi si tine minte...mergi frumos si apesi E ( dar nu prea mult)...apoi repde apesi A ( dar nici aici sa nu apesi prea mult, decat sa ciupesti tasta..).Good luck!:lol:

lfcfan
22-10-2007, 09:22 PM
ok....ms mult

vlad89
23-10-2007, 03:35 PM
ronaldo e fain filmuletu' dar vreau sa te intreb daca sti cum se fc rabona?

cristiano_ronaldo
23-10-2007, 07:30 PM
ronaldo e fain filmuletu' dar vreau sa te intreb daca sti cum se fc rabona?1.Mersi ;) ma bucur ca ti-a placut cat de cat
2.Nu, nu stiu exact cum se face Rabona dar sa stii ca am reusito si la FIFa 08, numai ca nu am pus chiar tot in clip...am pus si eu ce mi-a placut mie.

vlad89
24-10-2007, 02:35 PM
voi la ce nivel de dificulatate jucati? eu joc la pro dar e tare greu...joaca cineva la legendary in cariera?

diarra
24-10-2007, 03:00 PM
eu joc la semi pro ca la pro e muuult prea enervant...doar portaru e pe pro

vlad89
24-10-2007, 03:10 PM
inca o intrebare, care vi se pare cel mai bun jucator din fifa? eu cred ca messi...

bke_serg
24-10-2007, 03:32 PM
depinde ce joc folosesti,eu folosesc mult centrarile si cel mai bun jucator mi se pare TONI:p

Profethu
24-10-2007, 03:36 PM
Eu joc la world class cu portarul la pro :|...dar e aiurea tare i-au gol numai in minutul 90'

cristiano_ronaldo
24-10-2007, 04:21 PM
http://img162.imageshack.us/my.php?image=fifa082007102215003325ui1.jpg Acesta este primul 11 al meu la Manchester United ( sezonul 2) in Manager Mode.As vrea sa il cumpar pe Casillas caci Lloris gafeaza meci de meci.

poli tm in fifa
24-10-2007, 06:30 PM
http://img162.imageshack.us/my.php?image=fifa082007102215003325ui1.jpg Acesta este primul 11 al meu la Manchester United ( sezonul 2) in Manager Mode.As vrea sa il cumpar pe Casillas caci Lloris gafeaza meci de meci.

Apararea este varza dar restul echipei este destul de buna:cool:

bke_serg
24-10-2007, 08:55 PM
http://img89.imageshack.us/img89/147/septembrie2008pp2.th.png (http://img89.imageshack.us/my.php?image=septembrie2008pp2.png)
echipa mea la bayern in septembrie 2008,ce ziceti?

cristiano_ronaldo
24-10-2007, 09:05 PM
http://img89.imageshack.us/img89/147/septembrie2008pp2.th.png (http://img89.imageshack.us/my.php?image=septembrie2008pp2.png)
echipa mea la bayern in septembrie 2008,ce ziceti?E buna n-am ce zice;)...dar parca lipeste un jucator care sa dea plus jocului, unul mai bun ca ribery...

RF7
24-10-2007, 09:33 PM
Beche ai putea sa il cumperi pe Nasri(94) caci creste foarte repede si .... o sa ajunga bun :P

Real_Madrid
24-10-2007, 09:55 PM
Sunt si eu in sezonul 6 cu Real Madrid
Primul meu 11: http://img1.myimg.de/primul11a1d53_thumb.jpg (http://www.myimg.de/?img=primul11a1d53.jpg)

Rezerve: http://img1.myimg.de/rezervee068d_thumb.jpg (http://www.myimg.de/?img=rezervee068d.jpg)

cristiano_ronaldo
25-10-2007, 06:13 AM
Sunt si eu in sezonul 6 cu Real Madrid
Primul meu 11: http://img1.myimg.de/primul11a1d53_thumb.jpg (http://www.myimg.de/?img=primul11a1d53.jpg)

Rezerve: http://img1.myimg.de/rezervee068d_thumb.jpg (http://www.myimg.de/?img=rezervee068d.jpg)E super buna echipa, dar tu ai alta versiune de FIFA? Ca lam ine unde aparare la tine cu rosu este gri..:eek:

sdc
25-10-2007, 07:10 AM
nu are alta versiune,a folosit patch-ul de la Monkey Dragon

C.RoNaLdO7
26-10-2007, 10:14 AM
echipa mea : http://img81.imageshack.us/my.php?image=echipagq7.jpg in 2010

_christi_
26-10-2007, 11:23 AM
Salut!!! Ce faceti sunt nou pe forum...:D

De curand am facut si eu rost de FIFA 08 si am inceput si eu o cariera cu Chelsea pana acuma am jucat vreo 7 meciuri si intradevar se vede ca e mai realistic ca gameplay fata de precedentul implicit si mai greu,dar asta imi place.
La upgrade staff la Chelsea toate is pe 10 in afara de stadium care ii pe 6,si mai ai si un buget de 100 mil euro,nu o sa fie prea greu sa ma descurc.
La transferuri ma gandesc sa mai adaug vreo 3-4 jucatori ca in rest echipa ii destul de buna deja...si fara sa fac transferuri....dar si asa ma gandesc sa ii dau
pe Makelele,Pizarro sau Ben Haim...si sa iau ceva de gen Aguero sau Pato....
ma gandesc sa fac o echipa numai de pusti de 18-19 ani care sa creasca un fel de "gasca nebuna".:D

poli tm in fifa
26-10-2007, 12:32 PM
echipa mea : http://img81.imageshack.us/my.php?image=echipagq7.jpg in 2010

Tu ori ne minti ca esti in 2010 ori ai editat unii jucatori deoarece van der Sar se retrage pana in 2010...:p

cristiano_ronaldo
26-10-2007, 01:22 PM
Tu ori ne minti ca esti in 2010 ori ai editat unii jucatori deoarece van der Sar se retrage pana in 2010...:pDa poli_tm, ai mare dreptate:lol:...nici nu observasem..si chiar vruiam sa ii zic sa schimbe portarul.

_christi_
26-10-2007, 04:49 PM
ca portar vi-l recomand pe Swarzher de la Middlesbrough am jucat un meci impotriva lor si nu am reusit sa dau nici un gol,am dat vreo 20 de suturi pe spatiul portii si toate le-a scos,si Petr Ceh ii foarte bun - apropo are casca pe cap de la accidentarea aia veche...ma bucur ca sau gandit si la detalii cei de la EA.

C.RoNaLdO7
26-10-2007, 05:27 PM
Tu ori ne minti ca esti in 2010 ori ai editat unii jucatori deoarece van der Sar se retrage pana in 2010...:p

nu am niciun patch instalat ! nu am editat nimic ! daca ma crezi bine , daca nu asta e. si scrie si jos ca sunt in 2010:) nu stiu de ce la voi s-a retras. la mine apare ca are 40 de ani van der Sar http://img220.imageshack.us/my.php?image=vandersarse3.jpg cat despre schimbat portarul...apara destul de bine van der Sar,nu-l schimb pana nu se retrage :D

stephen
26-10-2007, 06:52 PM

Spre exemplu si eu la 07 terminam cariera(15 sezoane) si nu se retrasesera Raul si Danciulescu :p

John_Terry
26-10-2007, 07:21 PM
as avea si eu o intrebare. ce faceti sa aveti fonduri asa de mari ca sa platiti asa jucatori, si multi, si buni ???? :o

Spre exemplu si eu la 07 terminam cariera(15 sezoane) si nu se retrasesera Raul si Danciulescu :p

pai cred ca i-ai editat acolo cu CM sau CC sa joace pana la 45 de ani, nu?

apropo. uitati lotul meu in august 2008
http://img86.imageshack.us/img86/1255/41604450611gq1.jpg

stephen
26-10-2007, 07:28 PM
as avea si eu o intrebare. ce faceti sa aveti fonduri asa de mari ca sa platiti asa jucatori, si multi, si buni ???? :o

Nup,nu au fost editati absolut deloc...asta iti garantez .

C.RoNaLdO7
26-10-2007, 07:35 PM
Se poate uneori ca jucatorul sa nu se retraga repede chiar daca imbatraneste si nu este la fel de bun.Si pentru fonduri mari trebuie sa castigi cupele si sa fi la o echipa destul de buna.:)

_christi_
26-10-2007, 07:39 PM
Daca esti la una dintre echipele de top,toate au bugete mari si e mai usor sa ii inmultesti daca incepi cu 80 sau 100 de mil decat daca ai incepe cu 5-10 mil.
Plus ca echipele mari au si contracte mult mai bune cu sponsorii,dar asta nu conteaza prea mult pentru ca si jucatorii au salarii foarte mari.

C.RoNaLdO7
26-10-2007, 07:43 PM
Eu am acum 65 de milioane la buget,dar daca esti la o echipa mica poti cumpara jucatori de la free agent si ori ii vinzi ori ii tii in echipa.:)

_christi_
26-10-2007, 07:54 PM
partea proasta la echipele mici e ca ai de cheltuit prea mult cu staff upgrade-u
si nu iti mai raman bani pentru transferuri,numai free agents pe care tre sa ii cumperi si dupa aceea sa ii vinzi ca sa iti faci buget ca altfel te duci pe minus. la echipele mari de exemplu cum e in cazul meu la Chelsea staff upgradeurile sunt facute aproape in totalitate si atunci iti poti concentra bugetul pe transfer market.
in concluzie daca iti iei o echipa mica ai de muncit mult,de aceea multa multa apeleaza la trainere sau la patchuri pt money.

John_Terry
26-10-2007, 08:06 PM
da, dar dak esti la o echipa mare pierzi bani din salariile jucatorilor. cum mai poti si transfera? eu de ex acuma la juventus am ajuns destul de bine ca la un meci acasa castig vreo 900.000 euro si in deplasare vreo 100.000 . eu am facut toate transferurile alea la juve si am ramas doar cu 15 mil buget, si puteti vedea pe pagina anterioara ca nu am cine stie ce lot eu... chiar, 08 nu are trainere inca de gen pztrain?

C.RoNaLdO7
26-10-2007, 08:09 PM
Eu rareori castig bani acasa...in rest pierd bani si in deplasare si acasa,dar banii ii strang din cupele castigate si cand sunt intr-o situatie grea cumpar de la free agent si vand

John_Terry
26-10-2007, 08:25 PM
da, dar nu-s asa multe cupe.dar la chestia cu free agent nu m-am gandit

cristiano_ronaldo
26-10-2007, 08:48 PM
Eu la FIFA 07 jucam cu Inter in Manager Mode si avea totul la maxim la Staff Upgrades...Si in legatura cu Free Agents, este o chestie buna, sunt unii jucatori buni acolo, de ex: eu dadusem peste figo la free agent dar nu am vrut sa il iau pe gratis caci strica toata echipa.

John_Terry
26-10-2007, 08:58 PM
acuma stiu cum sa fac. ma apuc si iau la juve jucatori buni de la free si ii vand daca n-am nevoie de ei :D

_christi_
26-10-2007, 09:11 PM
asta ii cea mai simpla metoda de a face bani...sa iei free agents si sa ii vinzi...daca reusesti sa ii vinzi in aceeasi perioada in care iai si transferat si mai bine.
numai ca nu intotdeauna gasesti la free agents vedete care sa valoreze bani grei,nu cred ca sunt sanse sa gasesti un Ronaldinho sau un Kaka.
eu pana acuma in 08 cei mai valorosi de la free agents i-am avut pe M.Petrov si Farias.
Eu l-am luat pe M.Petrov gratis si l-am vandut cu 5.700.000 euro.

John_Terry
27-10-2007, 07:18 AM
asta ii cea mai simpla metoda de a face bani...sa iei free agents si sa ii vinzi...daca reusesti sa ii vinzi in aceeasi perioada in care iai si transferat si mai bine.
numai ca nu intotdeauna gasesti la free agents vedete care sa valoreze bani grei,nu cred ca sunt sanse sa gasesti un Ronaldinho sau un Kaka.
eu pana acuma in 08 cei mai valorosi de la free agents i-am avut pe M.Petrov si Farias.
Eu l-am luat pe M.Petrov gratis si l-am vandut cu 5.700.000 euro.

eu pana acuma am avut ocazii sa iau free agents buni dar am dat cu picioru'...

xdevil
27-10-2007, 08:16 AM
la free agent se poate gasi orice jucator inclusiv ronaldinho sau kaka pt modul in care ei sunt la free agent e la intamplare. ca sa faceti bani, vindeti-va jucatorii buni dar batrani (sau care au ajuns deja la maturitate) si luati-va altii tineri care cresc enorm si au si salar mic. eu asa fac tot timpul si nu am fost niciodata pe minus nici la 2007, nici la 2008

John_Terry
27-10-2007, 08:22 AM
asa-i. si eu fac la fel. in iarna lui 2008 am sa fac destul de multe schimbari la juve... cred ca jucatori ca Buffon, Camoranesi, etc am sa-i vand cat mai iau pe ei cateva milioane

M.I.L.32
27-10-2007, 08:29 AM
E l-am luat pe Gerrard de la "free agents" si am luat apoi pe el 15 milioane de la Milan... chiar daca valoarea lui era undeva pe la 7 milioane

_christi_
27-10-2007, 08:45 AM
am observat ca ofertele pe care le primesti pentru un jucator pe care l-ai pus pe transfer list sunt mai mici decat daca ai primi oferte pentru el si nu ar fi pe lista ta de transferuri

poli tm in fifa
27-10-2007, 09:35 AM

apropo. uitati lotul meu in august 2008
http://img86.imageshack.us/img86/1255/41604450611gq1.jpg

Mai sa inteleg (din semnatura ta) ca tu ti cu AC Milan si iti faci cariera cu Juventus ?:mellow:

John_Terry
27-10-2007, 09:41 AM
tin cu Milan, dar asta e un joc. pot sa-mi fac cu ce echipa vreau eu, nu? trebuie neaparat sa joc doar cu Milan?

_christi_
27-10-2007, 10:58 AM
si eu sunt un fan Milan si am cariera cu Chelsea:D...deci nu ii o regula sa iti faci cariera cu echipa cu care tii neaparat....singura echipa cu care nu mi-as face niciodata cariera este Inter.

cristiano_ronaldo
27-10-2007, 11:57 AM
si eu sunt un fan Milan si am cariera cu Chelsea:D...deci nu ii o regula sa iti faci cariera cu echipa cu care tii neaparat....singura echipa cu care nu mi-as face niciodata cariera este Inter.Eu tin cu Chelsea si am cariera cu Manchester United :D...Oricum suunt in sezonul 2 si dupa acesta voi pelca la o alta echipa, sa vad ce oferte 'bune" primesc :D

_christi_
27-10-2007, 12:13 PM
si eu o sa mai stau la Chelsea 2 sau 3 sezoane si dupa aceea ma duc la alta echipa,ma gandesc sa incerc in Germania sau Franta...mi-ar placea la Lyon:)...acuma sa vad ce oferte o sa am si eu.
Daca pleci dupa 2-3 sezoane nu o sa mai ai oferte de la echipe asa mari gen Chelsea sau Milan...acuma depinde si de prestigiul tau ca manager.

cristiano_ronaldo
27-10-2007, 12:21 PM
si eu o sa mai stau la Chelsea 2 sau 3 sezoane si dupa aceea ma duc la alta echipa,ma gandesc sa incerc in Germania sau Franta...mi-ar placea la Lyon:)...acuma sa vad ce oferte o sa am si eu.
Daca pleci dupa 2-3 sezoane nu o sa mai ai oferte de la echipe asa mari gen Chelsea sau Milan...acuma depinde si de prestigiul tau ca manager.Da, la inceput te lasa sa iti alegi ce echipa vreit tu, dar dupaia...vei primi oferte in functie de valoarea ta ca Manager...

John_Terry
27-10-2007, 12:29 PM
uitati ce am facut in 2 sezoane la Juventus :) nici cu salariile nu-i problema. si acasa, si in deplasare castig bani pe meciuri :)

http://img165.imageshack.us/img165/2138/41604450611qa2.jpg

va place ? ;)

stelistul92
27-10-2007, 01:29 PM
Eu am jucat mult dar de fiecare data m-am decis sa o iau de la capat :) Momentam sunt pe la jumatea primului sezon cu arsenal deoarece am renuntat la alte cariere incepute :) Mie imi placea foarte mult faza ca la cariera la inceput sa poti alege primul sezon doar echipe de 3 stele - 3 stele jumate . Parca la fifa 05 era asa . Si dupa un sezon bun primeai oferte de la echipe ca sevilla , everton etc abia apoi dupa un nou sezon bun erai dorit la barcelona si alte echipe . Mi se pare mai real asa , daca eu ma apuc acum sa antrenez in real-life ma ia direct barcelona ? Nu in cel mai bun caz joc in div 2 Anglia Italia undeva? :) Ar fi mult mai frumos asa . In rest nu stiu ce sa zic , cred ca frumusetea jocului este sa iti faci o echipa de pusti care sa cresca frumos :)

Real_Madrid
27-10-2007, 03:16 PM
Si la Youth Academy gasiti jucatori buni,cel mai bun jucator pe care l-am primit eu de la youth academy este un fundas latarel cu 75 la OVR,destul de mult.
Care e cel mai bun jucator al vostru pe care lati luat de la youth academy?

M.I.L.32
27-10-2007, 03:21 PM
Am primit un portar cu 71 OVR de 17 ani... si acum este titular dar cred ca il voi vinde (stau cam prost cu banii). Are 76 OVR acum si este evaluat la 7.500.000.

xdevil
27-10-2007, 03:53 PM
nu mi`au venit pana acum la youth academy decat un atacant care in sezonul cica o sa ajunga la 88 :)
echipa mea din sezonul 3 la lyon
http://img1.myimg.de/sas9bede.jpg (http://www.myimg.de)

John_Terry
27-10-2007, 05:46 PM
dar ce trebuie sa faci ca sa iti vina jucatori buni la youth academy? mie imi vin la juvantus doar din astia de 55-65 :(

poli tm in fifa
27-10-2007, 06:08 PM
dar ce trebuie sa faci ca sa iti vina jucatori buni la youth academy? mie imi vin la juvantus doar din astia de 55-65 :(

Uneori mai ai si norocul de a-ti veni cate un jucator mai bun dar destul de rar se intampla asta...Si ca sa ii faci buni pe aia slabi care ti da trebuie sa ii bagi in echipa pentru ca ei cresc foarte repede...Exemplu sunt in liga a II-a Germana cu 1860 Munich si am primit un jucator de la youth academy (nu mai stiu exact cum il chema) cu OVR 51 si un sezon l-am bagat titular aproape in toate meciurile si mi-a ajuns la 60...Cam asta este secretul ^_^

John_Terry
27-10-2007, 07:05 PM
interesant da eu am luat de multe ori jucatori de la youth academy dar cel mai mult mi-a ajuns unul in 5 ani cu overal 70-75 abia :(

Profethu
27-10-2007, 08:30 PM
Pai da trebuie sa ai si la staff upgrades level cat mai mare :)

John_Terry
28-10-2007, 05:11 AM
pai dar am la maxim. mai mare nu pot...

_christi_
28-10-2007, 09:50 AM
mai bine faceti upgrade la maxim pentru scout si trimiteti un scouter sa va caute tinere talente asa primiti jucatori buni.

stelistul92
28-10-2007, 09:54 AM
La mine la Barcelona era la maxim si am cautat fundasi imi gasea scoutul daia de 55-60:|

_christi_
28-10-2007, 09:59 AM
de 80 nu o sa iti gaseasca niciodata...iti da ceva de genul cum ai zis tu 60 sau maxim 70-75 si aia cresc in 3-4 ani si ajung buni...unii dintre ei nu toti.

vlad89
28-10-2007, 11:41 AM
voi cand primiti oferte de la alte cluburi?

M.I.L.32
28-10-2007, 11:44 AM
Dupa un sezon bun, primesti noi oferte de la cluburi pentru serviciile tale.

dancic
28-10-2007, 03:10 PM
Sunt si eu la jumatatea sezonului 2 cu Barcelona si am o echipa destul de buna:Portar-Valdes; Fundasi-Mertesacker, Puyol, Castro, Bale; Mijlocasi-C. Ronaldo, Fabregas, Anderson, Nasri, Jesus Navas, Messi, Dos Santos; Atacanti-Kun Aguero, Marcelo Moreno, Pato, Bojan si Carlos Eduardo. Sunt doar aia mai buni ca restu' sunt de la Youth academy. Pe C. Ronaldo l-am cumparat acum si am dat 120.000.000 mil. euro si el valora 40.000.000. Antrenamente le-am bagat pana acum da nu cred ca o sa le mai bag ca am un program cam incarcat si o sa-i obosesc prea tare(cu toate ca ma ajutat pana acum).De la Youth academy am primit cam 6 jucatori din care am luat decat doi si decat unul ajunge la 85 OVR in sezonul 4 iar celalat cred ca-l trimit in Liga a 2-a:D

vlad89
29-10-2007, 05:21 PM
cat ai dat?120.000.000...de ce asa mult?

cristiano_ronaldo
29-10-2007, 06:31 PM
cat ai dat?120.000.000...de ce asa mult?Pai e normal sa dai atatia bani ( daca ai..) pe un jucator ca C.Ronaldo....si bineintels cu cat e mai mare suma cu atat vrea si jucaotru sa vina si clubu sa il lase...

Nicu_dinamovistu
29-10-2007, 06:47 PM
ce echipa aveti?
care e echipa ideala?

Nicu_dinamovistu
29-10-2007, 06:54 PM
asta e echipa mea
in poarta :Cech
fundasi:dreapta :sergio Ramos ,stanga:Bale,central:Alex
Mijlocasi:dreapta:Cristiano Ronaldo ,stanga:Messi,Central dreapta:Nani,central stanga:fabregas
Atacanti:stanga:anderson,dreapta:Pato,central;Kaka
eu sunt in al 3 -lea sezon momentan

xdevil
29-10-2007, 06:59 PM
ustari
sergio ramos - richards - chivu - marcelo
miguel veloso
barnes - fabregas
lulinha
benzema - pato

andrei_fcmbacau
29-10-2007, 06:59 PM
topic aiurea, mai este asa ceva aici http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=7232

liquid
29-10-2007, 07:05 PM
Deci continuati aici :p

Nicu_dinamovistu
29-10-2007, 09:49 PM
cu ce program a facut baitul ala sai apara meniul rosu sau albastru

sdc
29-10-2007, 10:54 PM
cauta la patch-uri pentru fifa08 o sa gasesti acolo programul

Bogdan_RBF
30-10-2007, 01:14 AM
Darlington(prima si unica de pana akuma)...liga a3a engleza,da akuma am promovat intra 2a :)

cu ce program a facut baitul ala sai apara meniul rosu sau albastru

se numeste theme :D si il gasesti la patchu asta (versiunea finala) http://monkey.fifapoland.net/files/08mdse2.zip

Cata_fifa_God
30-10-2007, 10:32 AM
Atl.Madrid fara nici un patch fara nimic. 1013

-------------------Riou(90)------------------

Viti(52)-----Xhu(72)---Richards(92)------Bale(91)

---------Lunlinha(96)------Jurado(90)---------

---Junuzovic(87)---------------R.Garcia(90)----

-----------Vella(94)---------Aguero(98)---------

Nu am nici un patch,dar am luat niste jucatori de la FREE Agent si porma i-am vandut,am facut afaceri dastea.
L-am luat pe Torres,C.Ronaldo,Roney si i-am vandut.
Toata echipa mea are sub 26 ani,Garcia e cel mai batran.

Viti are 16 ani,si Zhu 18 ,si vreau sa ii cresc eu.

sdc
30-10-2007, 11:07 AM
nu am trecut de turul 3 preliminar din ECC si m-a dat in cupa UEFA,exact ca in realitate.Pe asta chiar ca n-o stiam,in sfarsit s-au desteptat si ei.Si mai mult imi arata si ce se intampla in ECC in continuare

vlad89
30-10-2007, 02:39 PM
care stil de joc vi se pare cel mai bun?eu cred ca (3-4-1-2) sau (3-4-3)

cristiano_ronaldo
30-10-2007, 02:42 PM
eu folosesc celebru 4-4-2 dar cateodata si 3-4-3 :D

_christi_
30-10-2007, 03:15 PM
eu folosesc intodeauna 4-4-2 mam obisnuit cu stilul asta si nu cred ca la-s mai schimba.
am mai cochetat si cu 4-1-2-1-2...cu un numar 10 in spatele atacantilor si cu un inchizator in fata fundasilor...

boggy
30-10-2007, 03:42 PM
cu 3-4-3 ma impac cel mai bine ,combin bine intre varfuri ..... merg si variantele 4-4-2 cu unu coordonator (4-1-2-1-2 ;4-3-1-2 ) ;)

John_Terry
30-10-2007, 03:48 PM
eu folosesc 4-4-2 aproape mereu

sdc
30-10-2007, 03:58 PM
3-4-3 este stilul de joc care mi se pare cel mai spectaculos

vlad89
30-10-2007, 04:43 PM
hei a primit cineva pana acum gol de la portar la un corner? eu am fost aproape sa inscriu cu portarul meu dar am dat bara...

cristiano_ronaldo
30-10-2007, 05:42 PM
Sa va arat 2 poze pe care le-am facut in timp ce jucam in Manager Mode cu Man. Utd....Asta este prima http://img134.imageshack.us/my.php?image=funnybugfifa08wh4.jpg si aceasta este a 2 a http://img141.imageshack.us/my.php?image=funnybug2fifa08jy6.jpg uitati-va cum a aterizat prostu' =))

alexfifaistos
30-10-2007, 05:53 PM
Eu sunt in al 11-lea sezon cu Real Madrid...Ma simt atat de mandru...:p...Si folosesc 3-5-2

mytimeisnow
30-10-2007, 06:36 PM
Eu sunt in al 11-lea sezon cu Real Madrid...Ma simt atat de mandru...:p...Si folosesc 3-5-2
Eu imi aleg sistemul in functie de echipa si tara in care evolueaza. De exemplu, cu Schalke folosesc 3-5-2, pentru o posesie superioara, si o constructie lenta.
Cu Manchester folosesc 3-4-3 [created by myself] , deoarece doresc un atac continuu. :p

vlad89
30-10-2007, 06:44 PM
cred ca l-a durut ronaldo...

cristiano_ronaldo
30-10-2007, 08:10 PM
cred ca l-a durut ronaldo...Cred si eu:lol:

ak47
30-10-2007, 08:15 PM
am si eu o intrebare:la ce nivel jucati? ca asa la amteur sau semipro as juca si cu 2 fundasi daca as putea.

John_Terry
30-10-2007, 08:19 PM
eu mai joc putin la amator pana ma obisnuiesc cu jocul

dany
30-10-2007, 08:33 PM
eu joc la semipro si e bine ,la profesional e putin cam greu

mytimeisnow
30-10-2007, 08:44 PM
am si eu o intrebare:la ce nivel jucati? ca asa la amteur sau semipro as juca si cu 2 fundasi daca as putea.

Poti. Fa-ti o formula de joc la my squads :D

boggy
30-10-2007, 08:50 PM
joc la professional cu fiorentina :p

Profethu
30-10-2007, 09:19 PM
Joc la World Class...e cam enervant primesc gol numai in minutul 90 :|

cristiano_ronaldo
30-10-2007, 09:20 PM
Uitati ce gol frumos am dat cu C.Ronaldo, eu am apasat A ca sa centreze si el a sutat...dati clickhttp://www.youtube.com/watch?v=zBRle1-qOKg

vlad89
30-10-2007, 10:06 PM
super golul dar am dat mai faine din unghiul ala.bv vreau sa dau gol din rabona.cine a reusit?

.::Doriano10::.
30-10-2007, 10:25 PM
World class..logik..ca dak joc pe orice alt nivel de dificultate mi se pare mult prea usor....p.s:nu joc numa cu echipe de 4.5 stele...joc si cu echipe mici...:D

Deeny
31-10-2007, 11:23 AM
Am inceput si eu o cariera in FIFA08 ieri,pt ca am cumparat jocul original.Am inceput cu Bayern Munchen si l-am luat pe Pato si Zlatan Ibrahimovici.Mai am cateva meciuri din primul sezon(80% am jucat).

adi_tgv
31-10-2007, 08:01 PM
eu am inceput 2 cariere:una cu Darlington(Coca-Cola League Two)si am castigast tot ce se putea din anglia si cupa Uefa acum sunt in Coca-Cola Championship dar mam plictisit si am mai inceput o cariera cu atletico madrid care are un lot bunicel si tanar

undertaker
31-10-2007, 08:31 PM
^joci la world class si ai castigat in anglia cu darlington tot????

sdc
31-10-2007, 09:36 PM
la world class,nu are cum,astea sunt povesti,mai ales cu o echipa mica

01-11-2007, 01:14 PM
hmm..nu neaparat povesti...dak baiatu jtie..nu vad d c nu ar putea castiga....desi suna un pic cam imposibil dar...Imposible is nothing...:D

sdc
01-11-2007, 01:39 PM
zmeu oricine se poate da atata timp cat nu-l poate verifica nimeni

RF7
01-11-2007, 01:59 PM
dar unde a zis ca joaca la world class "adi_tgv" ca eu nu vad

sdc
01-11-2007, 03:20 PM
el nu a zis asa e,dar a zis urmatorul care a postat dupa el

John_Terry
01-11-2007, 04:02 PM
da, si de atunci toti ati inceput sa-l acuzati. poate joaca la amator... asa e absolut posibil

vlad89
02-11-2007, 09:08 PM
care a fost cea mai rusinoasa infrangere a voastra?

John_Terry
02-11-2007, 09:11 PM
0-1 ^_^

Maniak
02-11-2007, 09:16 PM
0-3 contra lu barcelona, eu fiind cu arsenal (pre season friendly)

ak47
02-11-2007, 09:43 PM
lazio 3-0 udinese(world class)

xdevil
02-11-2007, 10:15 PM
0-3 :ss

zicu7
02-11-2007, 10:22 PM
real - inter 0-3 world

vali_valcea1991
02-11-2007, 10:35 PM
0-5 eu cu man.utd contra lu barca :-s

Rico
02-11-2007, 11:23 PM
0-6 eu cu Barnet(ultima liga engleza) contra Arsenal in cupa ligii

Deeny
03-11-2007, 01:54 AM
Chelsea(eu) 0 - 2 Porstmouth (Professional)

sdc
03-11-2007, 08:23 AM
0-4 cu Barca,eu cu Atletico Madrid

cristiano_ronaldo
03-11-2007, 09:19 AM
3-4 contra ui Middlesbrough, eu fiind cu Man.Utd....Era in League Cup, parca...

boggy
03-11-2007, 09:23 AM
lyon 4 - 1 fiorentina (eu)

John_Terry
03-11-2007, 10:46 AM
dar cea mai mare victorie a voastra?

a mea Barcelona(eu) 7-0 Getafe la Semi Pro

03-11-2007, 10:55 AM
world class...Barcelona5-0REal ...

xdevil
03-11-2007, 11:10 AM
semi-pro manchester united - bristol rovers 16-0 la 4 minute repriza :D

boggy
03-11-2007, 11:20 AM
man. utd. 5 - 1 bayern

John_Terry
03-11-2007, 12:06 PM
dati-mi voie sa actualizez : Sevilla 0 - Barcelona 9 Semi Pro :D

Rico
03-11-2007, 12:19 PM
cea mai mare victorie? din cate imi amintesc Liverpool(eu) 8-0 cu Preston Nord End

cristiano_ronaldo
03-11-2007, 12:23 PM
Semi-Pro 6-1 contra Watford ( eu cu Manchester United)

C.RoNaLdO7
03-11-2007, 12:27 PM
Proffesional 13-1 ManUTD - Watford

Maniak
03-11-2007, 01:16 PM
Milan (eu) 7-2 Juventus (world class)(friendly)

ak47
03-11-2007, 02:36 PM
Barcelona 6-0 Zaragoza(manager mode/world class/repriza de 4 min)

vlad89
03-11-2007, 07:47 PM
cea mai mare victorie a mea a fost 6-0 pro(real m vs getafe)si infrangere 3-0 am luat de la valencia, joc doar cu real...

Maniak
04-11-2007, 02:47 AM
cel mai dramatic meci?
Milan-Inter 0-1 (season derby) am ratat in meciul asta de mi-o venit a plange la sfarsit + ca am ratat un penalty in minutul 92:injur2:

John_Terry
04-11-2007, 07:07 AM
Benfica 0-1 Juventus(eu)

am ratat o gramada, dar pana la urma am inscris prin minutul '90

boggy
04-11-2007, 09:25 AM
meci de cupa manchester - liverpool (1-1 in timpul reglamentar si 2-2 in prelugiri)... am reusit sa castig pana la urma la penalty

04-11-2007, 10:59 AM
bun..acuma care ii cea mai groaznica infrangere suferita????de voi....:D

cristiano_ronaldo
04-11-2007, 11:01 AM
bun..acuma care ii cea mai groaznica infrangere suferita????de voi....:DHai frate ca se deviaza de la subiect...puteti face alt thread pt.asta cu numele " Scoruri FIFA...samd"....

dinamovistu2007
04-11-2007, 12:14 PM
meci dramatic:manchester utd vs bury(eu) in cupa angliei
4-4 (4-5 la penaltyuri)cred ca era la profesional

vlad89
05-11-2007, 06:24 PM
care a fost cel mai super gol pe care l-ati marcat?ati reusit foarfeca din afara careului?

John_Terry
05-11-2007, 06:49 PM
un gol de la vreo 25 m de poarta, cu un jucator de la Sporting Braga

Maniak
05-11-2007, 06:54 PM
adversarii atacau, am recuperat mingea la 16 m de poarta mea apoi am pornit pe contraatac, mingea pe dreapta la kaka, rabona, vine gilardino cu viteza din spate, sut din alunecare, vinclu

mytimeisnow
05-11-2007, 08:34 PM
Prima oara am jucat cu Manchester in cariera, dar era prea buna asa ca am inceput o cariera noua cu Schalke.
Si acum , golurile:
O semifoarfeca cu Kuranyi din interiorul careului [voi cauta reluarea], si multe suturi de la distanta, in special cu Rakitic.
P.S. : sunt exasperant de mari reluarile astea. Pentru o reluare de 10 secunde mi-a luat 30 de MB.

Bogdan_RBF
05-11-2007, 08:54 PM
am reusit un gol super tare mai devreme...lob peste portar,mingea loveste bara de sus,apoi cade pe linia portii si se indreapta spre stalpul din stanga aproape sub vinclu loveste din nou bara si goooooool :D pacat ca nu am salvat replayul...ca era un gol de milioane !!!

cristiano_ronaldo
05-11-2007, 09:03 PM
Cel mai tare gol al meu a fost inscris cu Wayne Rooney contra echipei FC Barcelona la Semi-Pro...Eram la jumatatea terenului cu Rooney ( era min88,89..) si m-am gandit sa trag la misto:D si s-a dus direct la vinclu si la dat si cu stangu'...;)il puteti vedea chiar aici http://www.youtube.com/watch?v=fQWlVWEjGnY uitati-va si o sa il vedeti...

ak47
05-11-2007, 09:05 PM
asta l-am reusit la demo:braziliana cu rooney, am trecut de puyol si apoi lob peste valdes

06-11-2007, 02:18 PM
un gol fain care l-am dat am sutat cu messi din 30 m am lovit transversala mingea a batut in pamant si a sarit iara in bara...pakt ca era direct ip si nu am salvat..:((...:D

styLe30
06-11-2007, 08:25 PM
sunt cu eintracht frankfurt in 2017

07-11-2007, 01:26 PM
nuj...pana acuma nu am reusit sa termin jocu..,adik sa joc toate sezoanele...ca ma cam plictisesc...mai mult imi place sa joc pe direct ip......trebe neaparat al termin...:D

lfcfan
11-11-2007, 11:02 AM
poti lua mai mult de 5 rezerve??daca da spuneti-mi cum

boggy
11-11-2007, 11:31 AM
depinde unde joci in cupele europene stiu sigur ca ai vreo 7 rezerve .... dar in campionat depinde de tara unde joci (eu am avut cariera in camp. italiei si aveam mai mult de 5 rezerve dar in cel al angliei era numai 5 pe banca )

bogdartzz00
11-11-2007, 12:20 PM
echipa mea la liverpool dupa 1 sezon:
http://xs.to/xs.php?h=xs221&d=07450&f=echipamea.png

zicu7
11-11-2007, 03:53 PM
aproape ca a mea
portar:ustari
fundasi:ramos,carragher,terry,lahm
mijlocasi:kaka,gerrard,obi mikel , ronaldinho
atacanti:messi,villa

John_Terry
11-11-2007, 04:26 PM
apoi daca ai facut-o fara patchul ala cu ticket price eu sunt un peste intr-un acvariu...

TaZ
12-11-2007, 10:57 PM
va recomand jucatorii:
Ari - AZ Alkmaar
C. Alberto - Werder Bremen
Neuer - Schalke 04, portar
A. Ferdinand (fratele lui rio ferdinand) - West Ham parca
M. Richards - Manchester City
Nani - Manchester U
Anderson - Manchester U
F. Adu - Benfica
Bojan - Barcelona.

toti tineri.

John_Terry
13-11-2007, 01:26 PM
eu l-as baga pe Dos Santos in locul lui Andreson...

si Nasri?

TaZ
13-11-2007, 07:25 PM
au mai zis multi inaintea mea de Nasri, avea vreun rost sa il pomenesc si pe el ? Intr-adevar e bun, si il am si pe el.
Mie mi se pare mai bun Anderson decat Dos Santos pentru ca ... Dupa parerea mea e mai rapid.

boggy
13-11-2007, 07:44 PM
va recomand jucatorii:
Ari - AZ Alkmaar
Nani - Manchester U
Anderson - Manchester U
F. Adu - Benfica
Bojan - Barcelona.

toti tineri.

am cativa jucatori de adaugat la lista :p : Silva - Valencia
Benzema - Lyon
Mertesaker - W. Bremen

xdevil
13-11-2007, 07:48 PM
lulinha - corinthians
barnes - derby county
adu este un jucator mediocru

TaZ
13-11-2007, 08:09 PM
lulinha - corinthians
barnes - derby county
adu este un jucator mediocru

Cum sa fie mediocru ? Are viteza buna si suteaza bine ... are 78 pe la 20 ani... face vreo 92 pana la 25 ani daca joaca meci de meci ...

John_Terry
13-11-2007, 09:47 PM
asa-i, Adu e chiar un jucator foarte bun

.:TH3:.[BoSS]
13-11-2007, 10:15 PM
Cum sa fie mediocru ? Are viteza buna si suteaza bine ... are 78 pe la 20 ani... ...

Daca il compari cu MESSI este mediocru... MESSI are 86 la 19 ani ;)

cristiano_ronaldo
13-11-2007, 10:23 PM
;151592']Daca il compari cu MESSI este mediocru... MESSI are 86 la 19 ani ;):lol:Tu stii macar ca L.Messi joaca la Barcelona pe langa F.Adu care este la primul sau sezon in portugalia..?

:._.:LucyY:._.:
13-11-2007, 11:38 PM
va recomand jucatorii:
Ari - AZ Alkmaar
Nani - Manchester U
Anderson - Manchester U
F. Adu - Benfica
Bojan - Barcelona.

toti tineri.

pe langa astia eu las baga pe alexandro pato in locu lu bojan are el 81 la 18 ani da ajunge in acelasi timp cu cristiano ronaldo si messi la 98 cam in 4 sezoane deci 98 la 22-23 de ani e prea bun....:D:p apropo PATO e la MILAN

.:TH3:.[BoSS]
14-11-2007, 12:15 AM
Eu doar am vrut sa dovedesc ca poate fi mediocru daca il comparam cu MESSI :P

M.I.L.32
14-11-2007, 03:23 PM
Da Pato e un jucator foarte bun... L-am luat si eu in sezonul al 2-lea. si a ajuns la sfarsitul sezonului pe la 90

John_Terry
14-11-2007, 04:00 PM
;151592']Daca il compari cu MESSI este mediocru... MESSI are 86 la 19 ani ;)

o zici de parca toti ar fi ca Messi... :rolleyes:

P.S. Adu are vreo 80 la 17 ani da ma rog...

xdevil
14-11-2007, 04:21 PM
am spus ca Adu e mediocru pt ca mie nu mi-a crescut mai mult de 80 in 4 sezoane...
ps. am observat acum ca in sezonul 4 poate ajunge la 84 dar cand l-am cumparat eu nu crestea. bug? anyway, my bad :D

John_Terry
14-11-2007, 04:24 PM
nu siu ce sa zic... mie imi vreste si e un jucator bun pentru echipe ca Celtic, Roma, Bolton si altele de acest rang. echipe cu buget nu destul de mare ca sa-l cumpere pe Messi :D

:._.:LucyY:._.:
14-11-2007, 04:34 PM
da la voi are 80 la 17 k la mn are vreo 71 la 17 ani....:( si in sezonu 4 e la 80 k am vrut eu sa-l iau si m-am razgandit k am o echipa prea buna pt el:D
http://img137.imageshack.us/img137/5982/echipaok0.jpg