View Full Version : fifa career
John_Terry
14-11-2007, 04:37 PM
ok, ok... am gresit dar oricum eu zic ca este un jucator bun pentru o echipa mai mititica ;)
normal ca nu avea ce sa caute intr-o echipa ca a ta
John_Terry
14-11-2007, 08:14 PM
scuze de dublu post dar nu-l vazusem pe asta
mytimeisnow
14-11-2007, 11:10 PM
Ati mai vazut jucator cu 101 la Finishing?
http://www.best-stuff.evonet.ro/out.php/i874_kuranyi.PNG
MitzaBraveheart
14-11-2007, 11:33 PM
Mai fratilor eu tot nu am intzeles pana acu.E obligatoriu sa pun training session din alea la calendar acolo?Cresc mai repede jucatorii daca pun sesiuni din alea de antrenament sau cresc si fara alea?Asta m-a lasat nelamurit de cand a aparut fifa si nu am auzit si eu un raspuns clar.E obligatoriu sa pun sau nu?
sanshine
15-11-2007, 12:18 AM
nici eu nu sunt lamurit 100%, dar din ce am vazut, cresc mai mult jucatorii daca in saptamina in care fac 100 de experienta si trec la valori noi, faci un antrenament pe tipul lor. Am incercat cu jucatori tineri de valoare si antrenori de nota 10 si de fiecare data le cresteau cate 10-15 skilluri, unele cu +2 daca ii antrenam in saptamina aia. Daca nu-i antrenam, cresteau mai putin sau deloc.
.::Doriano10::.
15-11-2007, 03:10 PM
cresc skillurile un pic mai repede...iti scrie si la training results care cu cat o crescut...+1 si tot asa.....:d
mytimeisnow
15-11-2007, 03:24 PM
Rezultatele apar in PDA , ca sa zic asa, si nu conteaza daca faci antrenamentele in saptamana in care se completeaza un nou nivel la Player Growth.
John_Terry
16-11-2007, 02:47 PM
Mai fratilor eu tot nu am intzeles pana acu.E obligatoriu sa pun training session din alea la calendar acolo?Cresc mai repede jucatorii daca pun sesiuni din alea de antrenament sau cresc si fara alea?Asta m-a lasat nelamurit de cand a aparut fifa si nu am auzit si eu un raspuns clar.E obligatoriu sa pun sau nu?
cresc incet incet skil-urile. totusi, eu prefer sa nu ii bag la antrenamente
cristiano_ronaldo
16-11-2007, 03:43 PM
S-ar putea sa iti oboseasca mai repede jucatorii daca ii bagi la antrenamente "suplimentare"...dar totodata cresc mai repede, dac asa ziceti voi..
vlad89
16-11-2007, 05:07 PM
depinde de jucator, stilul de crestere...
Rocambole
16-11-2007, 10:30 PM
aia din aparare cresc mai incet, pentru ca nu dau goluri, iar cei din mijloc si atacantii cresc repede. cei de la mijloc cresc repede aia de pe laturi, dreapta si stanga mijlocasi.
giutong
16-11-2007, 11:21 PM
Nu cred ca e adevarat . Aia din aparare cresc la fel de repede dak faci treaba buna si cu ei . Fiecare linie are propriile obiective in fiecare meci . Apararea tre sa-i opreasca pe fraierii astia de la echipa adversa sa dea gol sau macar sa suteze , mijlocul are mai mult de-a face cu pasele centrarile si astea , si atacul tre sa inscrie , sa faca pericol cat mai mare la poarta adversa . Daca toate liniile isi indeplinesc obiectivele , primesc toti cam aceeasi experienta . :)
Singuru lucru de care depinde cresterea experientei (XP) e varsta lor, intr-un fel creste unu de 19 ani (exemplu Tiago Ronaldo, Bojan), unu de 30 de ani (Rio Ferdinand, Scholes) sau unu de 38 de ani (Van der Sar, Ballota)
giutong
17-11-2007, 03:37 PM
Nu cred ca ai dreptate. De exemplu :
Il am pe bojan si daca echipa la care joaca el ia bataie , bojan creste la XP cu vreo 7 , insa daca echipa la care joaca el castiga , bojan castiga la XP inca 10 puncte . Deci , un jucator depinde de mult mai multi factori cand vine vorba de cresterea sa , nu numai de varsta .
cristiano_ronaldo
17-11-2007, 07:47 PM
Uite ca am terminat si eu al 2-lea sezon din Manager Mode cu Manchester United...si exact cum mi-am propus m-am dus la un alt club, nu la unul foarte bun fiindca nu am primit oferte prea bune...am ales echipa Toulouse din Franta Ligue 1..O dau sa tot ce este mai bun din mine si sper sa fac performanta acolo;)..Revin cu informatii cat de curand..
Diabolyk
17-11-2007, 07:55 PM
ce panarama de jok e fifa 08...acu mi-am dat seama:((am cariera cu arsenal am jucat in campionat si am batut aston villa si porma am jukat in cupa angliei cu o echipa de o stea jumate.....si jucau mai bn ca barca....ce tampenie:((
Ovidiu--10---Ovidiu
17-11-2007, 07:57 PM
Am mai multe Manageruri incepute.....am inceput unul cu Steaua(ii in loc de FC Basel) si am o echipa destul de buna zic eu(vb de Steaua).Am inceput cu un buge de 3 mil. parca sau 2....iar acum in sez 2 am 15 mil buget...primul 11 e asta: Zapata-Golanski(Feussi),Senderos,Rada,Emeghara-Nicolita,Radoi,Miguel Veloso-Sturridge,Quansah,Badea.
PS:pe Senderos l-am luat gratis,la fel si pe miguel veloso(care valoreaza acum 13 mil).
Top 5 : Veloso-85;Senderos-79;Rufay,Banel,Radoi-77.
John_Terry
17-11-2007, 07:59 PM
cum ai bagat tu steaua in locl lui FC Basel :confused:
Maniak
17-11-2007, 08:08 PM
cum ai bagat tu steaua in locl lui FC Basel
si-a facut-o singur
John_Terry
17-11-2007, 08:12 PM
cu tot cu echipamente, emblema etc? si daca da, atunci asta cum a facut ? :D i'm a n00b
Bogdan_RBF
17-11-2007, 08:24 PM
eu am bagat numa echipamentu stelei la darlington(echipa cu care joc in cariera)....mii de ajuns
John_Terry
17-11-2007, 08:30 PM
folositi kit raptor nu? de unde il pot lua? cine stie un link?
octavian8b
17-11-2007, 10:56 PM
poti sa joci cu echipe nationale la cariera?
mytimeisnow
18-11-2007, 12:09 AM
Nu poti juca cu echipe nationale la cariera.
@John_terry:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14345
Ovidiu--10---Ovidiu
18-11-2007, 02:51 PM
cum ai bagat tu steaua in locl lui FC Basel :confused:
Am gasit un patch care introduce Steaua in loc la Fc Basel....echipamentele le-am incarcat cu Kit Raptor...si gata...insa numele echipei e tot Fc Basel..iar stema echipei e a lui Basel :D
Nu stiu daca am voie sa zic site-ul de pe care am luat patchul.
cristiano_ronaldo
18-11-2007, 02:59 PM
Uitati ce bug am gasit in cariera mea cu Toulouse...http://img413.imageshack.us/my.php?image=lolfifa08yk1.png
night_killer
18-11-2007, 05:26 PM
ba poti dar mai intai asteapta sa apara creation master
pui national drept liga
si uita ca poti[testat(la fifa 07)si aprobat dermatologic]
mytimeisnow
18-11-2007, 05:33 PM
Am gasit un patch care introduce Steaua in loc la Fc Basel....echipamentele le-am incarcat cu Kit Raptor...si gata...insa numele echipei e tot Fc Basel..iar stema echipei e a lui Basel :D
Nu stiu daca am voie sa zic site-ul de pe care am luat patchul.
Modifica fifa.db cu DBMaster si foloseste 08 Menu Maker de la monkey si o sa ai si numele echipei, si sigla.
haSSen
24-11-2007, 02:49 PM
http://i233.photobucket.com/albums/ee10/Abujamala/untitled-1.jpg
M.I.L.32
24-11-2007, 04:25 PM
Da si ??? Ai terminat cariera. Bun si farmecul de a juca FIFA unde e ? Nu cred ca ai terminat jocul , jucand meci de meci...
Maniak
24-11-2007, 04:38 PM
de cand joc eu fifa (oricare versiune), nu am ajuns niciodata mai sus de 4 sezoane, mereu ma plictiseam. :(
Ovidiu--10---Ovidiu
24-11-2007, 06:04 PM
http://i233.photobucket.com/albums/ee10/Abujamala/untitled-1.jpg
Intrebare..dupa ce termini managerul...ce se intampla...am auzit ca incepi altul nouy.da continui cu tot aia jucatori(adik c.ronaldo de exp. are 99 nu 90 caatunci cand incepi).Io sunt in sezonul 9...mai am 6 sezoane si il termin...
Intrebare..dupa ce termini managerul...ce se intampla...am auzit ca incepi altul nouy.da continui cu tot aia jucatori(adik c.ronaldo de exp. are 99 nu 90 caatunci cand incepi).Io sunt in sezonul 9...mai am 6 sezoane si il termin...
nu ar avea nici o logica, adica, din ce motiv s-ar incheia manager mode-ul la sezonu 15, si cand incepi alt manager mode sa ai aceeasi jucatori ?!
dannyromdan
24-11-2007, 11:25 PM
Io joc in manager cu Arsenal ( asta ca inca nu a aparut liga I sa joc cu cea mai buna echipa romaneasca STEAUA , care castiga cu 1-0 astazi cu dinamo \:D/ ) , si nu am dat deloc pana acum quick sim si nici visual sim .... am jucato toate meciurile , da evoluez foarte lent , am castigat toate meciurile pana acum ( cu greu ) , si am acumulat sub 12 puncte ... si m-am apucat de mai bine de o saptamana :D . Da daca pierd vreun meci , nu salvez si il joc din nou :D ..... am avut totzi atacanti accidentati , ca faceam ca obsedatu antrenammente in fiecarei ziii !!! Ma cam enerveaza ca e greu sa imi gasesc calea spre poarta adversa , io dau goluri numai din centrari , cornere , lovituri libere , si cand imi iese cate un sut de la distantza .... ca nu am reusit deloc pana acum sa strapung linia de fundadi adversa .... nici macar cu W .... apropo , daca ma setat ca pasa cu W sa se duca automat , io mai trebuie sa directionez pasa sa se duca mai bine ??
Da daca pierd vreun meci , nu salvez si il joc din nou :D .....
Si unde mai e farmecul ? E ca si cum nu ai putea fii invins. Eu am ajuns cu Manchester United pana in semifinalele UCL, unde am picat cu Valencia, primu meci 0-0, iar in retur 2-1 ptr ei (gameplay - proffesional, portaru - world class). Asta e, nu ma oftic, desi nu prea vad farmecu sa termin astfel un sezon ...
nici un farmec nu mai are jocul daca nu ai adversari si bati chiar tot,ca sa nu mai zic ca in sezonul de transferari nu mai ai nici o motivatie sa cumperi sau sa vinzi daca ai numai jucatori de 5 stele
:._.:LucyY:._.:
25-11-2007, 09:28 PM
sunt de acord cu TAZ si yo am terminat un campionat cu manchester pe locul 2 in spatele lui everton care a fost pe 1 si sincer m-am ofticat k eram pe primu loc si in ultima etapa am luat bataie si ei au castigat si au ajuns cu 2 pct in fata mea da tot am ajuns in ECC sau cum ii zice la UCL in 2008.:D
night_killer
25-11-2007, 09:55 PM
da poyi sa joci cu echipa aia
vezi ca scrie undeva ad/replace club
e supe tare
Villareal
01-12-2007, 02:58 PM
Eu amu incep sezon cu MAN UTD. deocamdata tot pe Direct IP jucam luam bataie cu nemiluita da incerc sa vad cum merge :D :D
Man United e buna... dar va trebuii sa o schimbi dupa 3-4 sezonae
andrei_fcmbacau
10-12-2007, 10:43 PM
am inceput si eu acu 3 zile carera la manager mode am terminat deja primul sezon cu Sevilla in care am castigat Super Cupa,Cupa Spaniei si Titlul am juca la Semi Pro acum in sezonul 2 joc la profesional am inceput cu un amica cu chelsea incheiat cu scorul de 0-0 dar in care am avut 2-3 suturi pe poarta si o posesie de 38 % si ma spulbera Barcelona cu 4-0
Primul 11 cu buget de 520 milioane euro din care mai am 170 milioane euro
http://www.imagehost.ro/pict/10223750475da39e5e908.JPG
zicu7
10-12-2007, 11:16 PM
GOOd app Alves ii mai bun ca Sergio Ramos ?? k Alves n-am jucat deloc
cristiano_ronaldo
11-12-2007, 07:50 AM
GOOd app Alves ii mai bun ca Sergio Ramos ?? k Alves n-am jucat delocIti spun eu ca mai bun este Sergio Ramos!
Bobolinho
11-12-2007, 12:29 PM
PE G. Bale punel LWM sa vezi k la inceput are dupa aia mai mult cel putin al mn avea 84
stelistul_1000
11-12-2007, 01:39 PM
Eu nu am scris nimic in topicul asta??! Las' ca o fac acum! :P 1. Deci nu stiu de ce unii dintre voi se grabesc chiar asa tare... Eu nu am comandat NICIODATA vreo simulare (a meciului)! 2. Cu toate ca sunt un mare fan Fifa, sunt abia in sezonul 5 cu Juventus (acum mai intervine si timpul liber, mi s-a intamplat sa nu deschid o saptamana Fifa)... PS: Juve 4 ever!!! :D
vlad89
11-12-2007, 05:18 PM
cred ca cel mai bun fundas din joc e sergio ramos...care credeti ca este echipa ideala?
boggy
11-12-2007, 05:25 PM
depinde cu ce tactica joci ... si oricum sunt o gramada de jucatori buni (ai de unde alege:p)
Danutz_dark_one
11-12-2007, 05:42 PM
vi-i recomand pe lulinha si kerlon din campionatul brazilian. nu aveti ce regreta daca ii aduceti la echipa :P
vlad89
11-12-2007, 06:07 PM
sau marcelo moreno sau carlos eduardo.sunt ieftini si cresc repede(cheia succesului este viteza)
11-12-2007, 06:13 PM
cred k potrivit ar fi Alesandro Pato de la MILAN.e tanar creste foarte repede si e si foarte bun.....dar fiecare cu parerea lui
vlad89
11-12-2007, 06:14 PM
e bun si pato, dar cred ca cel mai bun e messi
cristiano_ronaldo
11-12-2007, 08:31 PM
cred k potrivit ar fi Alesandro Pato de la MILAN.e tanar creste foarte repede si e si foarte bun.....dar fiecare cu parerea luiSau Aguero de la Atl.Madrid, este un atacant tanar si foarte bun care creste repede la overall...si Alesandro Pato de la Milan cum ai spus tu, sunt foarte multi daca va uitati atenti la fiecare echipa.Apropo, recomand 2 atacanti buni de la Toulouse..Eldnemar si Gignac...si ar mai fi un fundas bun tot la Toulouse pe nume Mathieu.
zicu7
11-12-2007, 09:08 PM
Jucatori mai tineri ce am vazut eu
Portari:Ustari (Getafe)
Fundasi:Kompany(HSV) , G.Bale (Tottenham )
Mijlocasi:Fabregas (Arsenal)
Atacanti :Pato ( Milan) , Tevez (Man Utd daor 23 de ani) , Kun Aguero (Ath. Madrid ) , Messi ( Barca ) Higuain (Real) Soldado (Real) km atat :)
boggy
11-12-2007, 09:16 PM
obi mikel; debuchy; gago; kerlon
carlos eduaro si lulinha vii recoman
11-12-2007, 09:30 PM
Portari:Ustari (Getafe)
Fundasi:Kompany(HSV) , G.Bale (Tottenham )
la portar mai e NEUER,fundas RICHARDS si mijlocas C.RONALDO:D
Danutz_dark_one
11-12-2007, 09:31 PM
de asemenea, vi-l recomand si pe drenthe de la real madrid si pe rafinha de la Schalke 04
Bobolinho
11-12-2007, 09:43 PM
Eu din ce am vaz spun k Fundas G Bale si drenthe...Mijlocasi Robinho C RONLADO Messi...ATACANTI:Giovanni Dos Santos...Bojan Rakitic(Shalke 04) kUN Aguerro walcott
cristiano_ronaldo
11-12-2007, 10:09 PM
Si Quaresma de la FC Porto e bun.
Suman Negru
11-12-2007, 10:18 PM
fundasi: bale, drenthe care joaca ff bine mijlocas la inchidere, marcelo
mijlocasi: miguel veloso are 91 joaca la inchidere da' poate sta oriunde la ce skill are, barnes, iriome mijlocasi de banda, lulinha si kelron mijlocasi ofensivi da' pot spune ca NU-s ff multumit de ei
atacanti: adu, altidore si bojan..ultimu' e piesa..iar primii 2 sunt ff spectaculosi
pe walcott nu mi-l vinde arsenal si pace..zice ca n-are destui jucatori :(
Bobolinho
11-12-2007, 10:23 PM
Nici mie nu mi-l da pe walcott i-am dat 35 mil si no venit :((
cristiano_ronaldo
11-12-2007, 10:24 PM
Nici mie nu mi-l da pe walcott i-am dat 35 mil si no venit :((Theo Walcott avea mult mai mare overral in FIFA 07 ca atacant decat are acuma in FIFA 08 ca mijlocas!
haSSen
12-12-2007, 12:14 AM
jucator bun e Nasri are vreo 21 de ani si are 90
12-12-2007, 04:51 PM
sunt multi jucatori care cresc repede si mult.. de exemplu Messi,Walcott,Kompany,Nasri,Dos.Santos,Bojan K. si multi altii.........:D
jucator bun e Nasri are vreo 21 de ani si are 90
S-a pomenit de cel putin 20 de ori despre el in acest topic ...
Bobolinho
13-12-2007, 01:52 PM
Am uitat sa spun si Ben Arfa si Benzema
Benzema mi se pare excelent... Adica poate fii jucatorul care o sa vina dupa plecarea lui Ronalidiho... In joc nu in realitate:)
Diego Capel este tot o alegere buna
pai da dar pana il dezvolti... iti scoate peri albi...
xdevil
14-12-2007, 04:51 PM
si walcott si capel sunt slabi. capel stiu ca nu creste prea mult, iar walcott creste pana la 82...
bogdang
14-12-2007, 05:39 PM
Silva de la Valencia mi se pare un jucator bun(si tanar)da nu stiu cat de repede creste:confused:
boggy
14-12-2007, 06:21 PM
depinde ... daca ai fazele alea (goalkeper coach, midfielder coach, etc) din staff upgrades jucatorii cresc mai repede .... pe silva l-am avut la man.utd si intr-un sezon a crescut de la 88 la 90
cata_dinamo
14-12-2007, 06:22 PM
eu am inceput o cariera , am jucat vreo 5 sezoane si apoi mi-am reinstalat fifa pt am instalat un patch .ca jucatori va recomand(alti decat cei de pana acum):
-patrik(sao caetano) e atacant,are 65 dar in sezonul 5 ajunsese la 90 si nu prea jucasem cu el
-dabo saint-etienne fundas dreapta are 73 dar cred ca el creste doar pana la 88
-richards de la manchester city creste pana la 91
-song de la arsenal.
-jaiteh-joaca la brann in norvegia
-celsinho-de la sporting,creste insa foarte putin..bine dar nici nu prea jucam cu el
*nu faceam antrenamente cu ei...poate daca faceam cresteau mai mult(unii)
si cam atat in rest cei care au mai fost spusi:benzema, lulinha, pato,neuer,bale,aguero,lennon
benny13
14-12-2007, 07:53 PM
am si eu o intrebare ...... ce trebe sa fac .. la fifa 2008: joc cu real madrid si cand vreau sa ma mut de la echipa ma lasa sa joc doar cu majoritatea echipelor din liga 2 sau 3 dc ?... ce trebe sa fac ca sa pot sa ma mut si eu la o echipa mai buna ... ca ma chinui de cand a a aprut fifa 2007:lol::lol::lol:
daca am facut ceva gresit in legatura cu ce am postat ... sorry dar sunt nou pe aici nu am nici macar 1 saptamana si nu ma pricep dar o sa invat pe parcurs
brv fifa romania sunteti cei mai tari .. bravo voua astept liga I chiar daca este in weekendul asta aparitia lui sau weekendul viitor^_^^_^
cristiano_ronaldo
14-12-2007, 07:56 PM
am si eu o intrebare ...... ce trebe sa fac .. la fifa 2008: joc cu real madrid si cand vreau sa ma mut de la echipa ma lasa sa joc doar cu majoritatea echipelor din liga 2 sau 3 dc ?... ce trebe sa fac ca sa pot sa ma mut si eu la o echipa mai buna ... ca ma chinui de cand a a aprut fifa 2007:lol::lol::lol:
daca am facut ceva gresit in legatura cu ce am postat ... sorry dar sunt nou pe aici nu am nici macar 1 saptamana si nu ma pricep dar o sa invat pe parcurs
brv fifa romania sunteti cei mai tari .. bravo voua astept liga I chiar daca este in weekendul asta aparitia lui sau weekendul viitor^_^^_^Pai daca vrei sa ajungi la o echipa mai buna sau cel putin la fel de buna, trebuie sa castigi majoritatea competitiilor puse in joc si vei primi oferte dar dupa vreo 5-6 sezoane in cariera ta de succes!
Legend_Killer
14-12-2007, 08:21 PM
pai joc cu Man Utd si sunt deja la al 3-lea sezon:p pana acum am castigat campionatul, si ambele cupe de 2 ori la fel ca si supercupa angliei, am castigat ECC si supercupa europei etc...
boggy
14-12-2007, 08:26 PM
depinde la ce nivel e antrenorul
roby_stelistul
15-12-2007, 06:19 PM
eu sunt cu AC Milan in sezonul al 13 le-a si singurul jucator care a jucat acolo din primul sezon era alexandre pato
cata_dinamo
15-12-2007, 08:26 PM
am si eu o intrebare:in my fifa 08-->game settings--> online everywhere--> ticker in manager mode ce trb sa dau : manager sau real world...apropo influenteaza cu ceva cariera ?
Bobolinho
15-12-2007, 09:21 PM
Cum fak antrenamente pe manager mod cu jukatorii???????
cata_dinamo
15-12-2007, 09:28 PM
Cum fak antrenamente pe manager mod cu jukatorii???????
dai la office si apoi...iti pui antrenamentele in calendar in ce zile vrei
roby_stelistul
15-12-2007, 11:17 PM
am si eu o intrebare:in my fifa 08-->game settings--> online everywhere--> ticker in manager mode ce trb sa dau : manager sau real world...apropo influenteaza cu ceva cariera ?
real world...daca vrei sa poti schimba portarul cu un jucator in timpul meciului in rest nu prea face altceva(din cate stiu eu)
cosmin targoviste
19-12-2007, 06:58 AM
Pai eu pe Direct Ip am schimbat portarul cu un jucator de camp din greseala si nu am activat cont pe EA sa pot juca online
cristiano_ronaldo
19-12-2007, 03:07 PM
Am ajuns in sezonul al 5-lea in Manager Mode..si dupa ce am stat 2 ani la Man Utd si 2 ani la Toulouse, am ales Ajax Amsterdam.Si imi propun sa raman 2 sezoane la fiecare echipa.Aveam oferte bune, cum ar fi Alt.Madrid, Villareal, W.Bremen, Stuttgard, Newcastle, Fiorentina + multe altele, dar eu am ales Ajax, deoarece imi place campionatul olandez! Si AJAX este echipa mea preferata din liga olandeza de fotbal!
CRonaldo7
19-12-2007, 03:18 PM
Inter Milano:
---O.Ustari(87)---
---D.Alves(87)---W.Samuel(84)---P.Mertesacken(91)---S.Ramos(89)---
---E.Cambiasso(84)---S.Brown(90)---Anderson(87)---Quaresma(90)---
---Adriano(88)---Z.Ibrahimovich(88)
Transfers:
Figo>W.Bremen
Materazzi>Roma
Zanetti>Monaco
Vieira>Arsenal
Dacourt>Manchester City
Cruz>Chelsea
Toldo>Sampdoria
Crespo>Anderlecht
R.Cesar>Torino
Sunt in al doilea sezon cu Inter si am facut o gramada de transferuri,deoarece lotul echipei era f. batran.In locul jucatorilor de mai sus,au fost adushi cativa jucatori care intaresc lotul,facandul mai puternic shi mai tanar:Ursani,D.Alves,S.Ramos,P.Mertesacken,S.Brown ,Anderson sunt cativa dintre jucatorii cheie ai echipei.In primul sezon,avand echipa normala a Interului,am reushit sa cashtig Serie A,shi ajungand in finala Cupei Nazzionale,acolo fiind invins de mereu rivala A.C.Milan.Jok pe Professional la jucatori si la portar.Sper ca in al doilea sezon sa nu mai fie asha de greu ;)
Inter Milano:
---O.Ustari(87)---
---D.Alves(87)---W.Samuel(84)---P.Mertesacken(91)---S.Ramos(89)---
---E.Cambiasso(84)---S.Brown(90)---Anderson(87)---Quaresma(90)---
---Adriano(88)---Z.Ibrahimovich(88)
Transfers:
Figo>W.Bremen
Materazzi>Roma
Zanetti>Monaco
Vieira>Arsenal
Dacourt>Manchester City
Cruz>Chelsea
Toldo>Sampdoria
Crespo>Anderlecht
R.Cesar>Torino
Sunt in al doilea sezon cu Inter si am facut o gramada de transferuri,deoarece lotul echipei era f. batran.In locul jucatorilor de mai sus,au fost adushi cativa jucatori care intaresc lotul,facandul mai puternic shi mai tanar:Ursani,D.Alves,S.Ramos,P.Mertesacken,S.Brown ,Anderson sunt cativa dintre jucatorii cheie ai echipei.In primul sezon,avand echipa normala a Interului,am reushit sa cashtig Serie A,shi ajungand in finala Cupei Nazzionale,acolo fiind invins de mereu rivala A.C.Milan.Jok pe Professional la jucatori si la portar.Sper ca in al doilea sezon sa nu mai fie asha de greu ;)
Misto. ;)
Legend_Killer
19-12-2007, 10:57 PM
sunt in sezonul al 3-lea cu Dinamo deja am facut eventul de 2 ori si am luat ECC si Dinamo a crescut de la 3 stele la 3 stele jumate :palme:
champion
21-12-2007, 08:43 PM
Sezonul 3, cu Steaua. Am castigat campionatul, cupa Romaniei odata, si am castigat Champions League-ul. Transferuri in: Torje, Stancu, Homei, Luchin, Tatarusanu,Ochirosii, (etc. numai stiu); Out: Iacob V., Cristocea, Neaga, Cernea, Croitoru.
Bobolinho
21-12-2007, 08:57 PM
Eu i-am adus la CFR pe : N. Dica D. Goian M. Radoi SI R. Zapata
mario_cassilas
21-12-2007, 09:47 PM
io am vandut tot la steaua
si am adus jucatori tineri si buni din campionat
rrambo
21-12-2007, 10:39 PM
ce parere aveti....care este cea mai buna echipa din joc....? Eu zic ca e AC Milan.....
Bobolinho
21-12-2007, 11:06 PM
AC Milan si eterna BARCELONA kre la multiplayer o aleg toti pastalaii( In general)
Maniak
21-12-2007, 11:27 PM
AC Milan, Barcelona, Manchester UTD
thereau21
22-12-2007, 12:24 AM
arsenal e buna .. :)
22-12-2007, 01:04 AM
eu zic ca cea mai buna e AC Milan dupa care vin Manchester si Barca dar joc la fel de bine in multiplayer si cu Marseille :p
Legend_Killer
22-12-2007, 02:32 AM
e buna Bayern Muchen la care sunt acum
am fost la Dinamo 3 sezoane unde am luat 3 tiluri 3 cupe si 2 ECC, apoi la Ol Lyon un sezon unde am luat tilul si ambele cupe si acu la BAyern unde deja am luat Supercupa
e buna Bayern Muchen la care sunt acum
am fost la Dinamo 3 sezoane unde am luat 3 tiluri 3 cupe si 2 ECC, apoi la Ol Lyon un sezon unde am luat tilul si ambele cupe si acu la BAyern unde deja am luat Supercupa
atat de repede dupa ce a aparut RLSP ? Ori ai dat multe quick sim, ori ai jucat meciuri de 2 min repriza, ori nu ai fost la baie de cand a aparut RLSP si nici nu ai mancat ... si oricum... la ce dificultate ? dupa parerea mea nu e nici o frumusete cand castigi in continuu orice campionat / cupa ...
mariusgardelli
22-12-2007, 11:33 PM
in cariera joc cu manchester k am skilurile peste 90 la primu 11 :P ex:rooney 94,c.ronaldo96,adrian mutu 90:)
Bobolinho
23-12-2007, 10:26 AM
in cariera joc cu manchester k am skilurile peste 90 la primu 11 :P ex:rooney 94,c.ronaldo96,adrian mutu 90:)
Kate simulari ai dat ;))
theo_fifaromania
23-12-2007, 06:58 PM
nu ma laud k sunt in sezonu 15 deci va zic sunt in sez. 3 cu dinamo si pana aqm am castigat 2 campionate, in ucl am fost eliminat in semifinale de ac milan abia la pen. si astept sunt destul de aproape sa ajung in semifinale din nou sa speram! ce echipa imi recomandati dupa? m-am cam plictisit si mai stau maxim un sezon dupa asta
mariusgardelli
23-12-2007, 08:30 PM
multe numa un sezon lam simulat pe tot aproape :lol:.In UCL doar in grupe dau simuylez:))
zicu7
23-12-2007, 10:17 PM
http://i146.photobucket.com/albums/r264/Zicu/untitled.jpg
ce echipe o retrogadat ;)))
JiJi_Ciobanu
23-12-2007, 11:08 PM
asta sigur e bug... :lol:
cristiano_ronaldo
23-12-2007, 11:14 PM
A dat spaga Becali ca sa promoveze din nou Steaua si Farul!
boggy
23-12-2007, 11:53 PM
A dat spaga Becali ca sa promoveze din nou Steaua si Farul!
iti arata ca promoveaza aceleasi echipe da de fapt vin 4 echipe din liga a2a
mariusgardelli
24-12-2007, 11:19 AM
http://i146.photobucket.com/albums/r264/Zicu/untitled.jpg
ce echipe o retrogadat ;)))
asa e...da promoveaza altele :p
:D
zicu7
24-12-2007, 11:43 AM
acu ma bat cu progresu ptr titlu :)))
24-12-2007, 07:51 PM
din moment ce echipe din liga II sunt numai 4 mi se pare normal sa fie asa.....:D
dinamovistu2007
25-12-2007, 02:11 PM
si mie mi so intamplat(atat am ras cand am vazut ca steaua o retrogradat(jucam cu cfr))pacat ca nam facut screenshot
zicu7
26-12-2007, 04:48 PM
apoi eu i-am ajutat ca un stelist adevarat ce is :)) le-am dat 4 in ghencea
roby_stelistul
27-12-2007, 06:54 PM
si mie mi so intamplat(atat am ras cand am vazut ca steaua o retrogradat(jucam cu cfr))pacat ca nam facut screenshot
:lol:pacat ca nu se intampla in realitate nu:p:p
27-12-2007, 07:34 PM
ii najpa ca si fara rlsp dak ati observat careva dupa cateva sezoane incep sa retrogradeze echipe mari gen barcelon ,real........foarte amuzant ....:D
zicu7
27-12-2007, 10:34 PM
mie in al 2 sezon in primera o retrogadat atetico madrid si villareal
roby_stelistul
27-12-2007, 11:28 PM
mi se pare o porcarie ...eram in penultimul sezon si real avea 2 stele jumate....batraneii 3...cea mai buna echipa era arsenal pt ca aia au jucatori tineri...si stiti cum e la fifa cu transferurile (parca le face jiji:lol::lol::lol:)
28-12-2007, 12:44 PM
ai dreptate....si la mine arsenal era cea mai buna......:D
vlad89
30-12-2007, 12:09 PM
am reusit sa introduc comentariul in joc in limba spaniola,ce super se aude,e si mai corect,si cand striga gooooooool chiar simti ca ai dat gol.
poli tm in fifa
30-12-2007, 12:20 PM
am reusit sa introduc comentariul in joc in limba spaniola,ce super se aude,e si mai corect,si cand striga gooooooool chiar simti ca ai dat gol.
Fa un filmulet si pune-l pe youtube :p
mariusgardelli
06-01-2008, 02:25 AM
moama soper frate;) fa un filmulet fix cum a zis"poli tm in fifa"
mokanu
06-01-2008, 11:38 AM
Am impresia ca la comentariul pentru fifa in spaniola e comentatorul ala care tipa tare cand dai gol si repeta de multe ori cuvantul "gol".Chiar ca simti ca dai gol.
Ovidiu--10---Ovidiu
06-01-2008, 12:28 PM
ai instatalt vreun patch.daca da da-mi si mie linkul plz.
jacko
10-01-2008, 10:14 PM
comentariul in spaniola,l-ai bagat cu sound master?mi-ar placea un comentariu italian,in fifa 07 a fost....:)
U_Craiova
10-01-2008, 10:37 PM
De unde pot lua comentariul in limba spaniola?
vlad89
11-01-2008, 06:35 PM
cred ca am voie sa pun linku-ul http://www.fifachile.cl/descargas/index.php?act=category&id=35 de aici puteti da download pt comentarii in ale limbi (spaniola, portugheza, italiana) p.s. nu cred ca va mai merge rlsp daca instalati patch-ul. foarte bune comentariile (spor la instalat)
jacko
17-01-2008, 09:39 PM
am inceput cariera de manager la Inverness(unde joaca M.Niculae)...deshi sezonul incepe in august 2007,joc pe"zapada":eek:cred c-am citit pe undeva ca,daca setezi ceva,ai zapada in manager mode...ce se seteaza sa nu mai am zapada?macar acum,in realitate,este zapada:p
inca ceva,ce inseamna"ticker in gameplay",la ce se refera?
U_Craiova
18-01-2008, 01:30 PM
am inceput cariera de manager la Inverness(unde joaca M.Niculae)...deshi sezonul incepe in august 2007,joc pe"zapada":eek:cred c-am citit pe undeva ca,daca setezi ceva,ai zapada in manager mode...ce se seteaza sa nu mai am zapada?macar acum,in realitate,este zapada:p
inca ceva,ce inseamna"ticker in gameplay",la ce se refera?
Zi si mie ce ai dat ca sa ai zapada in cariera ca n-am vazut deloc zapada de cand joc , indiferent de echipa:D:D?
andrei_fcmbacau
18-01-2008, 03:49 PM
au incalzire terenurile de asta nu este zapata ^_^
zicu7
18-01-2008, 05:25 PM
Zi si mie ce ai dat ca sa ai zapada in cariera ca n-am vazut deloc zapada de cand joc , indiferent de echipa:D:D?
inainte sa incepi o cariera joci un meci normal "classic" si setezi pe zapada , trebuie sa joci tot meciul , dupa aceea iti faci cariera si ai zapada
18-01-2008, 05:49 PM
inainte sa incepi o cariera joci un meci normal "classic" si setezi pe zapada , trebuie sa joci tot meciul , dupa aceea iti faci cariera si ai zapada
si nu tebe nici un patch..?numa atata??:O...
vlad89
18-01-2008, 07:12 PM
sau sa faci un antrenament
U_Craiova
18-01-2008, 08:14 PM
Si dupa joc toate meciurile din cariera pe zapada ?
vlad89
19-01-2008, 10:25 AM
Si dupa joc toate meciurile din cariera pe zapada ? da
jacko
20-01-2008, 11:04 PM
cum ziceam,macar acum e iarna in realitate...inca sunt la Inverness(cam firava valoric,echipa),shi toate meciurile's pe zapada!
Suman Negru
21-01-2008, 12:52 AM
cred ca am voie sa pun linku-ul http://www.fifachile.cl/descargas/index.php?act=category&id=35 de aici puteti da download pt comentarii in ale limbi (spaniola, portugheza, italiana) p.s. nu cred ca va mai merge rlsp daca instalati patch-ul. foarte bune comentariile (spor la instalat)
a incercat cineva asta peste patchul cu divizia A?
Villareal
21-01-2008, 08:45 AM
Am inceput carriera cu Tottenham chiar dsaca tin cu Villareal
am 2 nelamuriri:
1 de ce nu mai merge jocul in cariera cand termin un sezon (cel mai mult am facut 3 sezoane) dupa care imi da o eroare de windows....daca exista vreo rezolvare a problemei poate imi ziceti si mie
2 pot sa joc in CL cu o echipa care nu are nocturna?(de ex FC VASLUI)
aaa si o sugestie in urmatorul patch poate faceti si pentru stadionul din Vaslui nocturna ca in realitate:)
04-02-2008, 03:34 PM
nocturna nui nici o problema...k dak nu poti juca pe stadionul vasluiului o sa joci pe altul...banuiesc...dar cel mai sigur...fa upgrade la stadium manager.....:D
asta sa zicem ca n-ar fi o problema atat de mare....eroarea aia a mai intalnit-o cineva, si daca da cum rezolv?
nu merge sa pun imaginea cu print screen.....da e chestia aia cu send si don't send eror
octavian8b
05-02-2008, 01:14 PM
Eu joc cu Rapid am ajuns in sezonul 8 iar echipa am facut-o de 4 stele .
Jucatori ( in paranteze e trecut OVR):
--------Sestak(74)-----Dobroiu(84)------Birsa(83)--------------
--------Sunny(86)----O.Garvan(78 )------Iriome(82)------------
-----Cordos(70)---Cristicio(81)----Keita(79)----M.Constantin(67)
------------------------Krul(80)--------------------------------
Rezerve:
Maftei(68 )
Cohade(75)
Caliskan(80)
S.Camara(72)
Mazilu(73)
Palmarez:
7 Ligi 1 Burger, 7 Cupe ale Romaniei, 2 cupe UEFA, 1 UEFA Champions League, 2 Super Cupe Ale Europei
Dificultate:Pro
Dificultate GK:Pro
Buget:40,957,090 Euro
zicu7
09-02-2008, 06:28 PM
Sunt la Fc Sevilla
-----Ustari----
-Alves--FerdinaND-Kompany-Bale
Navas-Fabregas--Obi mikel-Joa Mountinho
-----Pato-Marica(pe care l-am facut la 80 cu cm)
Deci am modificat doar bugetul la 100 de mil , ma ajutat foarte mult ca l-am vandut pe Fabiano cu 35 de mil
marianbotosanim
18-02-2008, 01:54 PM
Eu am inceput un sezon Cu Yovil Town, in liga 1 din Anglia!
Joc fiercare meci,nu simulez nici un meci,si asta are farmec..sa lupti pt fiecare punct..
Setarile sunt la World Class,viteza normala..bugetul echipei marior 5.5mil euro
Am 4 victorii,si 2 egaluri,toate victoriile au fost obtinute la mare lupta 2-1(2mec),1-0(2mec)...
Am reusit sa-i aduc la echipa pe Pulhac de la Dinamo,am dat doar vreo 700.000 euro,Ochirosii (steaua),vreo 300.000 euro,si inca un tinerel argentinian!Am vandut vreo 3 mosneguti peste 30 ani,si isi mai pregatesc bagajele inca 4-5..
Astept cu nerabdare meciurile din LDV Cup,League Cup,si Cupa Angliei...
ciber_master_x89
18-02-2008, 06:54 PM
Joc fiercare meci,nu simulez nici un meci,si asta are farmec..sa lupti pt fiecare punct..
Am 4 victorii,si 2 egaluri,toate victoriile au fost obtinute la mare lupta 2-1(2mec),1-0(2mec)...
Am reusit sa-i aduc la echipa pe Pulhac de la Dinamo,am dat doar vreo 700.000 euro,Ochirosii (steaua),vreo 300.000 euro,si inca un tinerel argentinian!Am vandut vreo 3 mosneguti peste 30 ani,si isi mai pregatesc bagajele inca 4-5..
bv. ;) imi place cum ai zis "mosneguti" ;))
U_Craiova
18-02-2008, 09:09 PM
Foarte buna cariera ta , mai ales ca antrenezi la o echipa mica cum este Yeovil Town decat altii care joaca cu Barca si se lauda ca bat cu setarile la amateur..Bafta in continuare !:D
marianbotosanim
20-02-2008, 04:22 PM
http://img90.imageshack.us/img90/3940/yeovilao0.jpg (http://imageshack.us)
Voi posta incepand de astazi toate meciurile.transferurile etc. din cariera mea!
Dupa cum am mai spus echipa cu care joc este Yeovil Town din League One(a3a liga)!
Yeovil Town - infiintata in anul 1890
- cea mai mare perioada a jucat in Southern Football League si
Football Conferince
-cea mai buna plasare din toata istoria a fost locul 5 in
League One(au pierdut barajul de promovare)
Diseara am sa incep postare carierei mele!
cristiano_ronaldo
20-02-2008, 06:32 PM
Interesant..dar sincer, cariera a pus prea mult stapanire pe tine.Stai calm..
Suman Negru
20-02-2008, 07:40 PM
salut,
eu am inceput cariera cu Craiova, si in al doilea sezon la sfarsit nu am indeplinit un obiectiv si anume sa bat toate rivalele...e ciudat pt ca n-am avut nici macar un egal in toata cariera, recunosc ca joc semipro si portar la professional..asta e..deocamdata e diferenta prea mare intre ce joc in divizia a si CL...voua vi s-a intamplat asta..sa indeplinesti un obiectiv si sa ti se puna ca nu l-ai facut?sau la sponsori in fiecare an pierd castigarea titlului sau calificarea in CL..eu stiu ce conditii mai am...pt ca sunt ultimele meciuri..de ex aveam bonus pt un sezon fara infrangere si alt bonus pt castigarea campionatului..ambele le-am realizat..bani nimic...
marianbotosanim
20-02-2008, 09:48 PM
Interesant..dar sincer, cariera a pus prea mult stapanire pe tine.Stai calm..
Ei nu chiar..:pSunt baiat serios cu servici si scoala...nu cred sa joc mai mult de 1-2 ore poate sa ma destind seara..
Am vazut azi cateva forumuri straine..am ramas masca ce cariere faceau baietii,dupa fiecare etapa,un montaj cu golurile din meci,analiza clasament,impresii...foarte misto..de aici mi-a venit si ideea:cool:
Ei nu chiar..:pSunt baiat serios cu servici si scoala...nu cred sa joc mai mult de 1-2 ore poate sa ma destind seara..
Am vazut azi cateva forumuri straine..am ramas masca ce cariere faceau baietii,dupa fiecare etapa,un montaj cu golurile din meci,analiza clasament,impresii...foarte misto..de aici mi-a venit si ideea:cool:
Da-mi si mie forumul acela :D
marianbotosanim
20-02-2008, 11:04 PM
Bord Expectations:
League 1- termin in prima jumatate
F.A. Cup- turul 2
Upgrade medical staff:mishto:
Extindere contract 3 jucatori cu minim 3 ani :mishto:
Buget de inceput: 5.5 mil euro
Jucatori cei mai importanti cumparati:
Pulhac (Dinamo Bucuresti) 23 ani 630.000 Euro
Ochirosii (Steaua Bucuresti) 18 ani 345.000 Euro
Daminuta (Poli Timisoara) 17 ani 417.000 Euro
Traore (Arsenal) 18 ani 870.000 Euro
Cadelago (San Lorenzo) 17 ani 903.000 Euro
Vanzari:
6 jucatori (toti peste 28 ani)-1,6 mil Euro
Buget actual: 2,94 mil Euro
Rezultate
Iulie:
Carlisle United (A) 1-1
Leyton Orient (A) 0-1
August:
Cheltemham Town (H) 2-1
Doncaster (A) 0-0
Millwall (H) 1-0
Ghillingham (A) 1-2
Nottingam Forest (H) 0-1
Grimsby (A) 2-1 - League Cup (round 1)
Southeand United (A) 0-0
Septembrie:
Port Vale (H) 2-1
Hartlepool (A) 0-1
Tranmere (H) 0-2
Northampton (A) 1-0
Octombrie:
Luton (H) 1-0Huddersfield (A) 0-4
Bighton (H) 1-1
Walsall (A) 0-0
Noiembrie:
Swansea (H) 0-1
Crewe (H) 3-1
Bounemouth (A) 1-2
Clasament:
http://img184.imageshack.us/img184/2107/y1wd2.th.jpg (http://img184.imageshack.us/my.php?image=y1wd2.jpg)
Sper ca nu v-am plictisit cu vorbaraia mea,dar mie unul imi face placere sa postez...si mi-ar placea sa nu raman singurul..:rolleyes:
marianbotosanim
20-02-2008, 11:07 PM
Da-mi si mie forumul acela :D
maine ti le dau,caci nu am le-am accesat de acasa si nu le stiu..dar maine am sa ma uit in History la calc de pe care le-am accesat si iti trimit un pm;)
BoSs_JoKeR
20-02-2008, 11:36 PM
Bord Expectations:
League 1- termin in prima jumatate
F.A. Cup- turul 2
Upgrade medical staff:mishto:
Extindere contract 3 jucatori cu minim 3 ani
Buget de inceput: 5.5 mil euro
Jucatori cei mai importanti cumparati:
Pulhac (Dinamo Bucuresti) 23 ani 630.000 Euro
Ochirosii (Steaua Bucuresti) 18 ani 345.000 Euro
Daminuta (Poli Timisoara) 17 ani 417.000 Euro
Traore (Arsenal) 18 ani 870.000 Euro
Cadelago (San Lorenzo) 17 ani 903.000 Euro
Vanzari:
6 jucatori (toti peste 28 ani)-1,6 mil Euro
Buget actual: 2,94 mil Euro
Rezultate
Iulie:
Carlisle United (A) 1-1
Leyton Orient (A) 0-1
August:
Cheltemham Town (H) 2-1
Doncaster (A) 0-0
Millwall (H) 1-0
Ghillingham (A) 1-2
Nottingam Forest (H) 0-1
Grimsby (A) 2-1 - League Cup (round 1)
Southeand United (A) 0-0
Septembrie:
Port Vale (H) 2-1
Hartlepool (A) 0-1
Tranmere (H) 0-2
Northampton (A) 1-0
Octombrie:
Luton (H) 1-0Huddersfield (A) 0-4
Bighton (H) 1-1
Walsall (A) 0-0
Noiembrie:
Swansea (H) 0-1
Crewe (H) 3-1
Bounemouth (A) 1-2
Clasament:
http://img184.imageshack.us/img184/2107/y1wd2.th.jpg (http://img184.imageshack.us/my.php?image=y1wd2.jpg)
Sper ca nu v-am plictisit cu vorbaraia mea,dar mie unul imi face placere sa postez...si mi-ar placea sa nu raman singurul..:rolleyes:
ai un caiet special pentru asta , in care sa sa scrii toate rezultatele , marcatorii , cornere , lovituri libere ? hai man....e doar un joc...:lol: joaca de placere , joaca de amuzament...:D sfatul meu... ;)
JaRdEl
21-02-2008, 01:14 PM
Am si eu o intrebare...daca bag patchu ala ptr buget si am deja RLSP mai imi merge jocul???
S3BBY
21-02-2008, 01:37 PM
Am si eu o intrebare...daca bag patchu ala ptr buget si am deja RLSP mai imi merge jocul???
Da...;).Cel putin mie mi-a mers...:D
zicu7
21-02-2008, 03:58 PM
merge ....
cristiano_ronaldo
21-02-2008, 07:01 PM
Merge fara probleme...As incepe si eu o noua cariera la FIFA 08 dar ..astept RLSP 2008 v2 ca sa pot jcua cu transferurile la zi..Parca imi imaginez cum o sa il vand pe D.Moreno cu 7 mil. de euro si pe P.Moreno cu 5:D
marianbotosanim
21-02-2008, 07:18 PM
November:
Yeovil Town 0 - 2 Bristol Rovers
Leeds 2 - 1 Yeovil Town
Yeovil Town 0 - 1 Swindon
December:
Oldham 0 - 2 Yeovil Town
Yeovil Town 3 - 1 Leyton Orient F.A. Cup (1 round)
Yeovil Town 0 - 2 Bradford LDV Trophy (1 round)
Crewe 2 - 1 Yeovil Town
Yeovil Town 1 - 0 Leyton Orient
January:
Yeovil Town 0 - 0 Walsall
Cheltenham 0 - 1 Yeovil Town
Milwall 0 - 1 Yeovil Town
U_Craiova
21-02-2008, 09:29 PM
November:
Yeovil Town 0 - 2 Bristol Rovers
Leeds 2 - 1 Yeovil Town
Yeovil Town 0 - 1 Swindon
December:
Oldham 0 - 2 Yeovil Town
Yeovil Town 3 - 1 Leyton Orient F.A. Cup (1 round)
Yeovil Town 0 - 2 Bradford LDV Trophy (1 round)
Crewe 2 - 1 Yeovil Town
Yeovil Town 1 - 0 Leyton Orient
January:
Yeovil Town 0 - 0 Walsall
Cheltenham 0 - 1 Yeovil Town
Milwall 0 - 1 Yeovil Town
Se pare ca pui mult suflet in cariera asta dak ai ajuns sa scrii si meciurile din fiecare luna:D Foarte bine asa :D:D
marianbotosanim
21-02-2008, 10:35 PM
Se pare ca pui mult suflet in cariera asta dak ai ajuns sa scrii si meciurile din fiecare luna:D Foarte bine asa :D:D
Ei..:pDoar ca am o slabiciune eu pt statistica,cifre,etc:p
Rica25
21-02-2008, 10:38 PM
mi-ar placea ca la fifa 2009,la career, sa fie mai multe statistici...
JaRdEl
22-02-2008, 06:13 PM
de unde pot sa fac rost de ticketpatck ... daca vreau sa-l iau de pe victorMarcao nu ma lasa antivirusu
Rica25
22-02-2008, 07:11 PM
de unde pot sa fac rost de ticketpatck ... daca vreau sa-l iau de pe victorMarcao nu ma lasa antivirusu
eu nici nu mai intru pe site-ul ala ca iau numai virusi:(:mad::mad:...
cosmin targoviste
22-02-2008, 07:25 PM
Gasesti la tot pasul.Google.ro e cea mai buna alternativa,sau poti sa iti editezi bugetul cu CM08.Eu nu mai joc in manager deloc la Fifa.M-am plictisit de aceleasi meciuri mereu.
23-02-2008, 07:49 PM
nu vad de ce vreti sa aveti mai multi bani..care e farmecul jocului dupa aceea...?.....:D
FIFAmon
24-02-2008, 09:23 PM
va fac pe toti la fifa...:))
Danutz_dark_one
24-02-2008, 09:27 PM
va fac pe toti la fifa...:))
ce legatura are asta cu topicul???
On-Topic: acum am cariera cu Steaua, si sunt pe locul 3, cu buget de 15 milionade de $, dupa ce i-am vandut pe Goian, Dica si Cernea :D
JaRdEl
26-02-2008, 09:07 PM
nu vad de ce vreti sa aveti mai multi bani..care e farmecul jocului dupa aceea...?.....:D
Ai dreptate mare dreptate defapt...scopul nu este numai sa castigi ci sa faci clubul sa scoata profit...daca iti da bani la fiecare meci joci dejeaba
JaRdEl
26-02-2008, 09:11 PM
astept fifa 09 si RLSP vreau Brasov in prima liga ;)
bogdartzz00
09-03-2008, 10:39 PM
echipa mea la craiova dupa un sezon: (ps l-am luat pe jesus navas de la free agent :eek: si avea 89 dar cand l-am luat a urcat la 90 ;) )
--------------------Bornescu 63------------------
--------Barragan 79--Caceres 78--Song 77--------
---Navas 90-Ionescu 65----Miguel Veloso 84-Torje 76
------B.Stancu 70-----Bojan 80----Dos Santos Giovanni 80
Forumula 3-4-3
rezerve: prepelita 61, baird 62, rose 60, dananae 58, wobay 61, curteanu 55, velcoivici 61, garagalie 56, dina 59, barboianu 54
:D am folosit si ticket patch dar pt putzin timp :) ca sa imi permit jukatorii
Emil Sandoi
09-03-2008, 11:09 PM
Da Navas asta ce salariu are?
bogdartzz00
10-03-2008, 10:43 AM
75 de mii ;)) a acceptat
roby_dinamo39
10-03-2008, 09:32 PM
Cine ami zice si mie niste jucatori slim ,si jucatori care nu obosesc repede.
prescura_andy
11-03-2008, 08:04 PM
pana in ce an se poate jcua un sezon la career care ati incercat ??????????
Ovidiu--10---Ovidiu
11-03-2008, 08:34 PM
pana in ce an se poate jcua un sezon la career care ati incercat ??????????
15 sezoane.....
prescura_andy
11-03-2008, 08:40 PM
multumesc frumos ai jucuat tu ???? si apoi ce se intampla ??
tigrutzu15
12-03-2008, 12:03 PM
multumesc frumos ai jucuat tu ???? si apoi ce se intampla ??
se gata jocu adica nu mai poti continua carrea aia doar sa incepi alta iti arata recordu tau ce ai obtinut castigat...
thereau21
12-03-2008, 07:25 PM
Cine ami zice si mie niste jucatori slim ,si jucatori care nu obosesc repede.
Pai upgradeaza-ti medical staff-u si nu mai obosesc asa repede ;).
roby_dinamo39
12-03-2008, 09:06 PM
Pai upgradeaza-ti medical staff-u si nu mai obosesc asa repede ;).
le am pe toate la 10 . Si acuma in sezonul 3 vad ca toti jucatori obosesc repede . Nu mai este niciunu sa nu aiva galben in prima repriza
Hei stiti a tot postat mariusbotosim cu clasamente si alte cele ... eu va propun sa postam fiecare carierele noastre,postam clasamente(poze si scris de preferat) golgheteri echipa stafful si tot ce faceti in carrer de exemplu ce achizitii noi aveti in echipe etc.
Eu de exemplu am acum o cariera cu 1860 Munich,(nu pot posta poze acum,dar nu e neaparat)Am reusit sa gasesc un jucator bun la Free agent cu 72 l-am cumparat e un mijlocas bun si tehnic,in atac l-am acizitionat pe Szekely cu 500 de mii parca dar l-am vandut cu 800 si ceva in prima liga belgiana la Charerloi,am adus 2 jucatori tineri din brazilia si sunt foarte multumiti de ei :Pozitii :CB(skill 65),ST(skill 68 ) am platit pe amandoi in jur de 1 milion si jumatate.Am inceput cu un buget mediocru de 750 de mii dar am reusit sa ajung la 2,450 de mii.Mi-am upgradat stafful:Medical,Midfielders si Negociator.
Pana acum am jucat doar 2 meciuri in campionat: cu FC Augsburg(3-2 pentru mine) si cu Fc Gologne(2-1 pentru mine).O sa va mai povestesc si maine ce am mai reusit cu 1860 Munich "batrana doamna" a ligi a doua Germane.
bogdang
12-03-2008, 11:13 PM
Mie m-i s-a intamplat ceva foarte ciudat in cariera.In al doilea sezon am primit accept la 2 din 4 amicale,si,spre marea mea surprindere nu le-am jucat,defapt nici nu mi-au aparut ca ar trebui disputate.In acelasi timp si ceva nostim:am incercat sa import niste ghete si nu stiu ce sau cum s-a intamplat ca unii jucatori nu au picioare,defapt ghete.22
Am inceput o cariera cu cea mai slaba echipa posibila dinte echipele existente si anume Dagenham & Redbridge din liga 4 engleza.Am promovat in 3 din primul sezon fara probleme,dar pe planul cupelor doar eliminari normale zic eu.Dupa 4 etape sunt pe primul loc si am trecut de Swensea in English Cup.Sper sa nu patesc ca pana acuma:am jucat in career cu mai multe echipe si dupa 2-3 sezoane eroare `Don`t send`.Cat despre jucatori,va sugerez fratii Bender de la 1...nu stiu cat Munchen.
1860 munich :) acolo sunt eu:P
si in legatura cu ghetele ai mai multe patchuri instalate?
U_Craiova
13-03-2008, 03:23 PM
ce patch ai instalat de-ti apare scorul asa? imi place e mai adevarat:D
urSus
13-03-2008, 03:38 PM
sal all bai care stiti exact care sunt locurile din Spania,Anglia,Germania,Italia,Franta,Romania etc care duc in Champins League(ECC)si Uefa Cup (EFA)?
bogdang
13-03-2008, 07:12 PM
ce patch ai instalat de-ti apare scorul asa? imi place e mai adevarat:D
Pai defapt nu am niciun patch instalat,asta il poti pune cu MonkeyDragon.Il iei de pe net(daca nu-l ai deja)intri in Popups Manager,alegi unul din alea de acolo(eu il am pe ala cu Uefa Champions League),apoi dai import si gata.;)
Alecs_alecks
19-03-2008, 09:28 PM
SAlut! Am si eu o problema cu Fifa08 si sper ca puteti sa ma ajutati! Am instalat CEP 08 cu tot ce trebuie dar...... !!! dupa ce termin sezonul , cum ajung la Board Expectations ...imi arata acolo cate puncte am strans pentru indeplinirea obiectivelor si cand dau Advance se blocheaza jocul :-?? mai am nevoie sa instalez alt Tool sau ceva ?
:| pls Help
BoSs_JoKeR
20-03-2008, 09:54 AM
spuneti`mi si mie niste juactori tineri , de perspectiva inafara de benzema , marcelo moreno , ben arfa , pato , wallcot , dis santos , bojan...ca pe astia ii stie oricine....tineri la vreo 17-18 ani asa....care sa joace bine...
mario_cassilas
20-03-2008, 11:21 AM
SAlut! Am si eu o problema cu Fifa08 si sper ca puteti sa ma ajutati! Am instalat CEP 08 cu tot ce trebuie dar...... !!! dupa ce termin sezonul , cum ajung la Board Expectations ...imi arata acolo cate puncte am strans pentru indeplinirea obiectivelor si cand dau Advance se blocheaza jocul :-?? mai am nevoie sa instalez alt Tool sau ceva ?
:| pls Help
tre sa astepti 5 minute sa se simuleze alea alea bla bla bla ... etc.
creek2105
20-03-2008, 07:15 PM
Bai fratilor ce facem cu postul LB !!!??? M-am saturat sa-l tot cumpar pe Bale!!! L-am mai luat si pe Chivu dar nu are farmec... Mai stiti jucatori pe acest post care sa 'reziste' la Manager Mode?
20-03-2008, 07:20 PM
dai la scouting si poate ai sansa sa gasesti vre-un LB bun cum am gasit eu pe Berglund de 97 sau alti 2 super jucatori: Cazorla(fundas) care ajunge la 97 si un mijlocas lateral Crilly(RWM parca) care creste pana la 99:p
xdevil
20-03-2008, 07:42 PM
Mai pentru LB ai putea sa mai incerci cu Marcelo, Drenthe de la Real Madrid, sau la fel de simplu poti cumpara un RB care are acelasi skill si pe postul de LB :). La RB sunt mai multi... Iti recomand Van den Borre, Castro, Anderson Pico, Barragan.
BoSs_JoKeR
20-03-2008, 08:06 PM
si pana la urma imi spune`ti si mie niste " tinere talente " ? ? ? inafara de cei mentionati de mine mai sus ? ? ?
xdevil
20-03-2008, 08:09 PM
Vezi ce am scris eu Boss Joker. Ai mai putea incerca cu Ionescu de la Craiova care creste foarte mult. Lulinha, Kerlon, Ustari, Neuer, Altidore, Barnes, Patrik...
BoSs_JoKeR
20-03-2008, 08:22 PM
ms ;)
20-03-2008, 10:20 PM
boss_joker un jucator bun si tanar e Kun Aguero(Atletico M.) sau Silva (valencia sau o ehipa din Spania nu stiu sigur:p)
ellyass
20-03-2008, 10:54 PM
uite niste jucatori tineri:cassio-portar(olanda) adu-atacant(benfica) augusto renato-are un sut ff puternic de la departate di maria-mijlocas dreapta(benfica) si mai sunt ff multi...:D
BoSs_JoKeR
21-03-2008, 12:11 AM
va multumesc
BoSs_JoKeR
22-03-2008, 04:10 AM
am creeat eu o echipa , la " create club " si niste jucatori la " create player " , si nu stiu cum sa introduc echipa asta intr`un campionat , sa joc cu ea....aveti idee cum o pot insera intr`un campionat , sau nu merge ? ? ?
pt admini , sry pt dublu post , dar nu mi`a aparut obtinuea " edit " , priviti poza : http://img211.imageshack.us/my.php?image=12313nw5.jpg
22-03-2008, 01:53 PM
intri in manager si iti alegi campionatu in care vrei sa joci dupa care,cand iti cere sa alegi echipa ai la optiunile de jos una numita:ADD/REPLACE CLUB dai pe ea si o sa poti sa inlocuiesti o echipa cu cea creata de tine;)
BoSs_JoKeR
22-03-2008, 04:22 PM
a...ms mult...gata merge... :D
kl@udiu
23-03-2008, 01:23 PM
http://imageshack.us/ce mai stiti nou... aproop am ajuns cu C.Ronaldo la 99 in sezonu 6-7...
leomessi
23-03-2008, 02:37 PM
imi putei spune si mie niste jucatori tineri romani care cresc in timp?? pls :D
23-03-2008, 04:25 PM
cauta la paginile 44-45 ca sunt acolo cativa:D
creek2105
28-03-2008, 02:39 PM
:( doar Ionescu de la Craiova dar creste foarte greu si e cam scump, torje ajunge pe la 85, andronic(CB) e bunicel, Radu Stefan(Dinamo) si as mai putea spune de Gueye Mansour de la Poli Timisoara, Nicolita (aprox80), Cristea(dinamo)-da nu prea mai e tanar, si cam atat restul `pleava`...
South_boy
28-03-2008, 03:17 PM
torje, radu stefan, nicolita, bogdan stancu, ionescu, dar te sfatuiesc sa ieie si un pusti brazilian lulinha are 17ani si creste mult ;)
SebiP
28-03-2008, 09:47 PM
torje,bogdan stancu,nicolita in rest nu prea stiu ...
Danutz_dark_one
28-03-2008, 10:52 PM
pentru cei ce joaca doar cu echipe mai mici din liga 1, eu vi-l recomand pe Scarlatache de la Dinamo, dar sa il luati imediat ce ati inceput cariera, ca altfel o sa ii creasca pretul :)
29-03-2008, 01:19 PM
Echipa mea din manager sezonu 7:p+rezervele de lux:D
http://img8.myimg.de/ECHIPA6ab7e_thumb.jpg (http://www.myimg.de/?img=ECHIPA6ab7e.png)http://img8.myimg.de/rezerve1dc32_thumb.jpg (http://www.myimg.de/?img=rezerve1dc32.png)
cata_dinamo
29-03-2008, 06:05 PM
Echipa mea din manager sezonu 7:p+rezervele de lux:D
http://img8.myimg.de/ECHIPA6ab7e_thumb.jpg (http://www.myimg.de/?img=ECHIPA6ab7e.png)http://img8.myimg.de/rezerve1dc32_thumb.jpg (http://www.myimg.de/?img=rezerve1dc32.png)
Lucy pe Grandet l-au gasit scouterii ? ca si eu am avut un grandet,tot atacant(cf) la atletico.seamana cu robinho nu ?
adrian_oo7
29-03-2008, 07:11 PM
Jucatori tineri si buni : Marcel Moreno( ff puternic, 187cm, 80kg ) , Guilherme ( joaca in brazilia ) , Buenanuete(river plate) restu sau cam spus dar mai sunt : Anderson Pico, Kerlon, Guilherme(fundas stanga ff bun) , Breno, Thiago Heleno, Ofrata(scout) Denilson:D,
Steaua3000
29-03-2008, 07:28 PM
Dar...Cum pot cumpara jucatori ? fara sa dau la scouting sau youth academy...
timisica_cristian
29-03-2008, 07:43 PM
Dar...Cum pot cumpara jucatori ? fara sa dau la scouting sau youth academy...
te duci la transfer market si dai acolo, dar trebuie sa fi in perioada de transferuri
29-03-2008, 08:29 PM
Lucy pe Grandet l-au gasit scouterii ? ca si eu am avut un grandet,tot atacant(cf) la atletico.seamana cu robinho nu ?
da scouterii l-au gasit la fel si pe Cazorla,Berglund,Rindler,Crilly(care creste la 99),Aroyo si ceilalti necunoscuti cu OVERALL mare:D
zicu7
29-03-2008, 08:43 PM
mai ii danilinho de la mineiro in al 2 sezon ajunge la 80 OVR si nu costa mult
ReMoVe79
06-05-2008, 07:48 PM
cate sezoane se cer pt. carrer?
cate sezoane se cer pt. carrer?
15 sezoane.
SaRSaiLA_43v3r
19-05-2008, 06:42 PM
sall all am facut fisieru` cu transferurile din liga1 care al vreti bagati in liste sarsaila_4ever
Echipa steaua
Zapata
Golansky Goian Ghionea Emeghara
Dayro Radoi Dica Mendoza
Stancu Badea
Acum am inceput cariera bagati id`u meu si revin cu transferurile ;):rolleyes:
SaRSaiLA_43v3r
19-05-2008, 09:26 PM
Echipa Steaua
Vatca
Emeghara Andronic Rada Djapka
Szekely Dayro Bicfalvi Lulinha
Fabbiani Vale Badea
Am vandut : cernea , zapata , golansky , goian , ghinea , nesu , petre marin , ov petre , lovin , nicolita , radoi , dica , neaga , etc....
Am cumparat : Silviu lung jr, Djapka , tudose , andronic ,
bicfalvi , lulinha , fabbiani , gaman , deac , torje , ochirosi , iordache , vasilache , goga , costea
Din 13 mil lire la inceput acum am doar 3 mil o sa vand revin cu echipa noua :))
Campionat
Loc 5 prima etapa 1 victorie :D srry de dublu print daca vreti un fisier` cu tranferuri bagati in liste sarsaila_4ever
macabis2
20-05-2008, 09:18 AM
te credem
....yo c sa zic...k am o echipa la dinmao zici k e manchester...am luat aproape toata echipa:|...:))
SaRSaiLA_43v3r
21-05-2008, 12:27 AM
Haules baules am dat faliment :( loasem pe kaka si ronaldo si am dat faliment
SaRSaiLA_43v3r
21-05-2008, 12:46 AM
Priviti aici STEAUA in sezon 2 primu` castigat 3 sau 4 victorii in ucl :D
Vatca
Djapka Andronic Radu Stefan Emeghara
Bicfalvi Johnson Lulinha
Stancu Badea Costea
Rezerve : Lung Jr. , tudose , gaman , dobrovsky , negoe , torje , vasilache , pretel , dayro , altidore
Vanduti : Habibou(Anderlecht parca) , mendoza + pepe (gremio) , goian(deportivo la coruna) , golansky (porto) , ghionea(deportivo la coruna ) , surdu + nesu (pandurii am loat aproape 1 mil pe ei 2 :)))=)) ) , marin (poli tm), petre(ma enerva fata lui lam dat la craiova ) , lovin (buzau) , balanel(Sevilla:O:O) , szekely(lens) , neaga (buzau) , cernea (cotbus) , zapata (Celtic :O:O:O) ,rada (VFL Volfsburg), radoi + dica(Fiorentina am loat mai mult de 10 mil pt ei = mai pun ceva de la mine pt lulinha , plesan (dinamo q un mil ),
Imprumutati : ehman(brasov) , gouron (jiul)
Am cumparat : Djapka 1.5 mil , andronic 0.5 mil , radu stefan 2.5 mil ,johnson free agent , lulinha 13 mil :D in sezonul 2 lam loat , costea 2 mil , tudose 0.4 mil , gaman 0.5 mil , dobrovsky academy , torje 5 mil sez 2 , vasilache 2 mil , pretel academy , altidore 6 mil , ehman academy , gouron academy , lung jr 0.3 mil , deac si goga nu au vreut sa vina ... revin dupa sez 2 sau 3 cu echipa ;)
Buget 2 mil mai am :))
Si care mai vreti fisieru` cu tranferurile din liga 1 + cate ceva din strainatate cautatima sarsaila_4ever ;) cred ca am cam exagerat la pusti cu overall`u
SaRSaiLA_43v3r
21-05-2008, 12:48 AM
In echipa mea pustii sunt baza cresk` 2 3 ani la ei si scoate yo loveaua :)))) si srry am scris mai sus 3 sau 4 victorii :))) fac romana cu femeia de servici si srry pt post`uri fara nr ....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.