PDA

View Full Version : lipsa stadion

DjS3ba
28-09-2007, 11:24 PM
am ovservat k nu e in joc stadionul lui real madrid...santiago bernabeu...iar realul joaca p "oval style",.,,,,asa e si la voi ????

G-Cute
29-09-2007, 07:38 AM
Da
Nu sau inteles cei de la Real Madrid cu Ea iar cei de la madrid leau spus sa nu bage stadionul in joc...
Si nici sponsori pe tricou nu au parca...

PItyCU07
29-09-2007, 07:52 AM
sa mai discutat despre asta .. ! de ce nu ai cautat in topicul Fifa 08

DiSk
05-10-2007, 03:38 PM
Da
Nu sau inteles cei de la Real Madrid cu Ea iar cei de la madrid leau spus sa nu bage stadionul in joc...
Si nici sponsori pe tricou nu au parca...

ba sponsor pe tricou au si oricum actualmente nu mai e benq e unu Bwin.pacat de stadion ca nu figureaza

poli tm in fifa
05-10-2007, 03:53 PM
ba sponsor pe tricou au si oricum actualmente nu mai e benq e unu Bwin.pacat de stadion ca nu figureaza

Exista un patch care adauga stadionul Santiago Bernabeu.Il gasesti in topicul cu patchuri pentru fifa 08;)

Fantoma
06-10-2007, 06:44 PM
exista, dar nu prea e bun, merge doar daca e "sunny", daca selectezi cumva overcast sau night, se blocheaza jocul. somebody fix this ... please

Urmelinho
06-10-2007, 06:49 PM
exista, dar nu prea e bun, merge doar daca e "sunny", daca selectezi cumva overcast sau night, se blocheaza jocul. somebody fix this ... please

vorbeste cu cel care a facut stadionul cu cu cei ce doar l-au pus la download

Fantoma
06-10-2007, 07:07 PM
nu stiu poloneza ... plus ca nu cred ca e mare chestie, nu trebuie sa iei tot stadionul de la capat... :|

Urmelinho
06-10-2007, 07:16 PM
nu stiu poloneza ... plus ca nu cred ca e mare chestie, nu trebuie sa iei tot stadionul de la capat... :|

nu stiu poloneza ... si nu cred ca ar fi mare lucru sa schimbe cate ceva, ca nu cred ca trebuie luat stadionul de la inceput ... :|

1. mai usor cu dublu postingul
2. daca cineva editeaza sadionul ala nu are voie sa il puna la download ci doar sa il foloseasca doar pentru el
3. nu trebuie sa stii poloneza ci engleza

nVIDIA
06-10-2007, 07:30 PM
1.baiatu si-a cerut scuze doh-_-

Urmelinho
06-10-2007, 07:31 PM
1.baiatu si-a cerut scuze doh-_-

compara la ce am dat eu quote si ce scrie in postul lui. ti se pare ca poate fi din cauza netului?

GO ON TOPIC!!!!!!!!!!!

nVIDIA
06-10-2007, 07:33 PM
ok am inteles,scuze de remarca

->>> ON TOPIC

Fantoma
07-10-2007, 01:10 AM
Mi-am cerut deja scuze, ca am avut o problema cu IE. Nu inteleg de ce trebuia sa subliniezi asta. Si, apropo, tradu-mi si mie asta, daca scrie in engleza:
Leírás:
A kiegészítő a Santiago Bernabeu stadiont tartalmazza.

EZ A PATCH FELÜLÍRJA AZ ADATBÁZIST, TEHÁT A JELENLEGI KARRIEREDDEL NEM DOLGOZIK EGYÜTT!

Urmelinho
07-10-2007, 05:15 AM
Mi-am cerut deja scuze, ca am avut o problema cu IE. Nu inteleg de ce trebuia sa subliniezi asta. Si, apropo, tradu-mi si mie asta, daca scrie in engleza:
Leírás:
A kiegészítő a Santiago Bernabeu stadiont tartalmazza.

EZ A PATCH FELÜLÍRJA AZ ADATBÁZIST, TEHÁT A JELENLEGI KARRIEREDDEL NEM DOLGOZIK EGYÜTT!

ra vorba de mail trimis celul ce afacut patchul nu sa scrii mai stiu eu pe unde

DiSk
07-10-2007, 03:54 PM
ma intreb de ce n-o fi pus si alte stadioane mari din nume cum ar fi cel mai mare din lume cel din Pyongyang ,Korea de Nord Rungrado May Day Stadium 150,000 sincer nu l-am vazut in lista de stadioane