View Full Version : Portarul
tnyxero
28-09-2007, 03:15 PM
Dupa cum stiti cu totii in fifa 2008 se pot bate lovituri libere,cornere si penaltiuri si cu portarul....dar am descoperit cand jucam contra calculatorului,ca la un corner si-a chemat portarul in careul meu,deci nu a batut cu portarul...voi aveti idee cum se face ?
Razor
28-09-2007, 04:01 PM
nu stiu dar sunt curios sa aflu...si eu am patit sa vina portarul advers in careul meu si sunt sigur ca nu doar eu am patit.....stie cineva cum il poti chema in careul advers la cornere ?
andrei_fcmbacau
28-09-2007, 04:14 PM
poti doar sal aduci in careu daca il pui sa bata el cornerele sau loviturile libere altfel nu cred ca se poate :(
Saint
28-09-2007, 04:22 PM
poti doar sal aduci in careu daca il pui sa bata el cornerele sau loviturile libere altfel nu cred ca se poate :(
Cand vine la corner, banuiesc ca nu vine sa le bata, ci vine sa dea o mana de ajutor :p
Aseara am vazut pe finalul meciului, cand trebuia sa bat un corner, si eram condus, ca a aparut o tasta, R, pt a chema portarul, insa cred ca e de la ps tasta aia.
cRisTy_fifa
28-09-2007, 04:29 PM
MERGE SI PE CALCULATOR! Io am reusit odata sa-l chem ..... nici nu mai stiu pe ce am apasat.... pe shift sa zic ....
Lord_mario
28-09-2007, 04:29 PM
este tasta shift(R=Shift)
daca esti condus apesi shift si vine portaru
o sa zica comentatoru
"and it looks like the GK is making a run for ..."
serginho89
28-09-2007, 04:44 PM
eu l-am tot adus in careu, dar nu reusesc sa dau gol cu el, tot pe langa el trece mingea :lol:
macar e acolo un om in plus pe care trebuie sa-l "tina" adversarul si iti poti face loc cu altul sa dai gol...
eu am dat 2 goluri cu portarul,dar din lovituri libere de asta nu stiam ca poate veni sa ajute echipa la cornere
undertaker
28-09-2007, 05:29 PM
am reusit eu sa-l chem......da trebuie sa fie minutul 90 sa ai corner si sa fii condus si iti apare in stanga ce sa apesi.........pe shift il chemi,dar doar sa se indeplioneask conditiile de mai sus
Urmelinho
28-09-2007, 06:35 PM
am reusit eu sa-l chem......da trebuie sa fie minutul 90 sa ai corner si sa fii condus si iti apare in stanga ce sa apesi.........pe shift il chemi,dar doar sa se indeplioneask conditiile de mai sus
eu am apasat niste tase prin mijlocul primei reprise eram cu un jucator de-al meu ma luptam pentru minge spre coltul careului si am reusit sa centrez si m-am trezit ca a dat cu capul portarul meu. stiu sigur de tasta shift dar ata si nimic mai mult
CHaNc3
28-09-2007, 06:53 PM
si eu l-am chemat fara sa vrea(nu stiu pe ce am apasat) dar era o lovitura libera de la mijlocul terenului si aparat prin apropierea calculatorului
Dinutz
29-09-2007, 05:37 PM
Dupa cum stiti cu totii in fifa 2008 se pot bate lovituri libere,cornere si penaltiuri si cu portarul....dar am descoperit cand jucam contra calculatorului,ca la un corner si-a chemat portarul in careul meu,deci nu a batut cu portarul...voi aveti idee cum se face ?
iti spun eu cum se face...poti face doar daca ai corner prin minutu 87 incolo...dai shift inainte sa bati corneru si iti cheama portaru;)
PItyCU07
30-09-2007, 08:00 AM
am reusit si eu .. mijto .. imi place cum au facut cei de la EA protarii anu asta. . apara bine ..
poli tm in fifa
30-09-2007, 11:07 AM
Mda...Am reusit si eu sa aduc odata portarul la corner da nu am reusit sa marchez cu el.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.