View Full Version : RLSP 2008 (dar pt full)
Petrov
28-01-2008, 08:44 AM
se poate rezolva bug-ul: sa nu mai treaca mingea prin reclame, peluze... etc. si sa ricoseze din ele???
Tu ar trebui sa iei un warn ca ai postat acelasi mesaj si la topic-ul cu Probleme....:huh:
coss_87
28-01-2008, 10:07 AM
vai-vai, nu stiam... o sa fac si parnaie? ":huh:"????????
BOB0CIK
28-01-2008, 08:01 PM
stefan sau darkcomy kre sunteti scouteri de talente in editat fifa.???vreau sa aruncati o privire la http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=7996
este un thread unde " oRiCaRe " face dupa aproape orice poza minifete pe care sa le importam in fifa ...sunt sigur k o sa fiti de acceasi parere cu mine k este bun si poate o sa il includeti in echipa fifaromania...in caz k sunteti multumiti de calitatea minifetelor pls da-ti si mie un pm sa stiu si eu dak il luati sa va ajute ..k sunt sigur k ar putea face minifete la toate echipele dak are poze....^_^
Shark
28-01-2008, 10:21 PM
stefan sau darkcomy kre sunteti scouteri de talente in editat fifa.???vreau sa aruncati o privire la http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=7996
este un thread unde " oRiCaRe " face dupa aproape orice poza minifete pe care sa le importam in fifa ...sunt sigur k o sa fiti de acceasi parere cu mine k este bun si poate o sa il includeti in echipa fifaromania...in caz k sunteti multumiti de calitatea minifetelor pls da-ti si mie un pm sa stiu si eu dak il luati sa va ajute ..k sunt sigur k ar putea face minifete la toate echipele dak are poze....^_^
ai PERFECTA DREPTATE!!!
BOB0CIK
29-01-2008, 05:44 PM
are foarte mult talent si sunt sigur k dak il lasati sa colaboreze cu voi la patch va iesi un patch minunat ;)
liquid
29-01-2008, 06:04 PM
Minifetele alea se pot face foarte usor, mai mult de 2 3 minute pentru o minifata nu necesita. Incercati sa editati ceva mai serios cum ar fi fete, kituri, minikituri si apoi mai vorbim despre colaborari cu Fifaromania.
cristiano_ronaldo_7_95
02-02-2008, 05:53 PM
ce miau mah??? ti cu stelele cazatoare???
Petrov
02-02-2008, 10:00 PM
Pe tine ce te-a apucat omule???:D Aici vb despre probleme cu Rlsp nu nush ce miau:D Doamne:mellow:
dj mihai
04-02-2008, 01:30 PM
ceai patzyt omule !!!:eek:Te doare capu, ia o pastila...:lol: ...:::DJ MIHAI:::...
dj mihai
04-02-2008, 06:42 PM
voua va place rlsp mie nu hahahahahahahhahahahahahhahaha iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaa ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fifa romania e najpa............................................. ..:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::****::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::............ .................................................. ....................
Marius_stelist_4ever
05-02-2008, 04:39 PM
va rog nu va suparati pe mn dar am si eu o intrebare ati inceput munca la rlsp 1.5 ...pt ca din cate stiu sa terminat perioada de transferuri...Fortza FIFA Romania!!
stefan
05-02-2008, 05:17 PM
Perioada oficiala de transferuri in Romania incepe pe 1 februarie si se termina pe 28 februarie. http://www.lpf.ro/comunicate.htm
Marius_stelist_4ever
05-02-2008, 06:16 PM
aaa...ms:D eu credeam ca deja sa incheiat:D fortza Fifa Romania!!
tigrutzu15
12-02-2008, 03:27 AM
Vreau sa spun ca acuma bagasem si eu patchu de la asa numiti Fifa*** deci e foarte nereusit au lucrat 5 luni la el si au facut cateva fete 5 stadioane :)))....foarte urat si multe greseli.....aiurea rau mai ales vreau sa zic de o faza....daca bagi acel patch infect....nu mai poti sa dai edit player la nika iti da eroare si ei zic pe forum ca e de la fifa :| lol nu mam putut ambtine leam comentat deci in concluzie sunteti mult peste ei sunteti cea mai buna echipa din romania si vreau sa va felicit :) abia astept patchu cu transferurile :) multa bafta in continuare fortza Fifa Romania4Life :)
andrei9
12-02-2008, 06:43 AM
Vreau sa spun ca acuma bagasem si eu patchu de la asa numiti Fifa*** deci e foarte nereusit au lucrat 5 luni la el si au facut cateva fete 5 stadioane :)))....foarte urat si multe greseli.....aiurea rau mai ales vreau sa zic de o faza....daca bagi acel patch infect....nu mai poti sa dai edit player la nika iti da eroare si ei zic pe forum ca e de la fifa :| lol nu mam putut ambtine leam comentat deci in concluzie sunteti mult peste ei sunteti cea mai buna echipa din romania si vreau sa va felicit :) abia astept patchu cu transferurile :) multa bafta in continuare fortza Fifa Romania4Life :)
imi vine sa rad la comentariu asta aberant pe care l-ai facut.:lol::lol:si mai esti si mare prost pe deasupara.vai de capul tau
Rica25
12-02-2008, 09:23 AM
imi vine sa rad la comentariu asta aberant pe care l-ai facut.:lol::lol:si mai esti si mare prost pe deasupara.vai de capul tau
De ce?Esti de la Fifa***?
Chester_SV
12-02-2008, 09:50 AM
va rog nu va suparati pe mn dar am si eu o intrebare ati inceput munca la rlsp 1.5 ...pt ca din cate stiu sa terminat perioada de transferuri...Fortza FIFA Romania!!
LOOOOOOLL ce ti pasa tie mah daca se supara pe tine mare treba , ce e un delict daca intrebi , astea is aere de-a lor ai tot dreptu sa intrebi daca nu dc au mai creat forum , nu le mai suflati atat in bors ca nu sunt zei ,ca fac treaba buna e altceva !:cool:
Chester, e un privilegiu sa intri pe acest forum, nu un drept. ;)
stefan
12-02-2008, 10:01 AM
Hai nu le mai faceti atata reclama pentru ca nu merita. Prin decembrie ne faceau patchul in toate felurile la ei pe forum, ba chiar a fost si un topic intitulat "Cum sa-i torturam pe cei de la FifaRomania" sau ceva de genul asta deschis de un user in care si un membru al echipei lor isi dadea cu parerea. Acum au scos un patch care e sub orice critica. De exemplu la Iasi aproape toti jucatorii au acelasi tip de par. Singurii care arata altfel sunt Andrei Cristea si Ion Barbu (care defapt joaca la Farul de 8 ani). Chibulcutean e negru, Daouda e alb, Bornescu are codite impletite, si lista poate continua cu infatisari suspecte, pozitii gresite sau jucatori de 7 ani. Si tribuna oficiala a stadionului Dinamo e alb-albastra :eek:
Asa ca ii rog pe aia 3 fani ai lor care care mai umbla pe aici sa ramana pe forumul lor si sa isi laude acolo "patchul"
tigrutzu15
12-02-2008, 11:36 AM
Hai nu le mai faceti atata reclama pentru ca nu merita. Prin decembrie ne faceau patchul in toate felurile la ei pe forum, ba chiar a fost si un topic intitulat "Cum sa-i torturam pe cei de la FifaRomania" sau ceva de genul asta deschis de un user in care si un membru al echipei lor isi dadea cu parerea. Acum au scos un patch care e sub orice critica. De exemplu la Iasi aproape toti jucatorii au acelasi tip de par. Singurii care arata altfel sunt Andrei Cristea si Ion Barbu (care defapt joaca la Farul de 8 ani). Chibulcutean e negru, Daouda e alb, Bornescu are codite impletite, si lista poate continua cu infatisari suspecte, pozitii gresite sau jucatori de 7 ani. Si tribuna oficiala a stadionului Dinamo e alb-albastra :eek:
Asa ca ii rog pe aia 3 fani ai lor care care mai umbla pe aici sa ramana pe forumul lor si sa isi laude acolo "patchul"
Ce penal....faza cu topicu..sti cum e faza Fifaromania fata de asa numiti Fifa*** sunt in fata cu mult ca si cum facem diferenta USA fata de Romania...astept cu nerabdare vs 1.5 cu transferurile la zi :)
PS:cel care ma facut si prost nu mai comentez nika...numa eu cu stefan avem dreptate is mari greseli si ei dau vina pe fifa dupa ce bagi patchu ala infect nu mai poti edita player din joc si zic fifa e devina :| ma rog....
Danutz_dark_one
12-02-2008, 11:44 AM
ma,dupa ce au stat 5 luni au scos un patch MAI MIC si infinit mai slab decat ce au scos baietii in 3 luin :p. Bravo, FifaRomania, pentru ca le-ati dat iar clasa ;)
Mie imi place fff mult patchul celor de la *******.Ei au si sunete de galerie jucatorii au skillurile mai reale(voi iati subestimat).Mie imi plac ambele patchuri sunt foarte reusite.
stefan
12-02-2008, 03:47 PM
Daca tu crezi ca Zicu merita 83 (cat Mutu) si jucatorii din Liga II 70, de ce mai intri pe forumul asta? Si cu portarii aia cu skilluri intre 16 si 29 cum ramane? Ca Martin Tudor nu e chiar de 29. Oricum, aici vorbim de RLSP, asa ca mai lasati discutiile despre amatorii aia.
cosmin targoviste
12-02-2008, 07:53 PM
La RLSP nu imi place faptul ca steaua este cea mai buna echipa,pe nedrept.Steaua anul trecut si in acest tur de campionat a fost clar sub Dinamo,respectiv CFR Cluj.Nu mi se pare normal asta.Inteleg simpatia celor care au creat patchul pentru culorile ros-albastre,dar ganditi-va ca si dinamovisti si rapidisti si polisti si olteni si cfr-isti joaca acest patch.Luati-o ca pe un sfat pentru urmatoarea versiune.Nu o zic cu rautate.Bafta!
Rica25
12-02-2008, 08:32 PM
Daca tu crezi ca Zicu merita 83 (cat Mutu) si jucatorii din Liga II 70, de ce mai intri pe forumul asta? Si cu portarii aia cu skilluri intre 16 si 29 cum ramane? Ca Martin Tudor nu e chiar de 29. Oricum, aici vorbim de RLSP, asa ca mai lasati discutiile despre amatorii aia.
Ai dreptate, dar vreau sa va spun ca nici macar lui Mutu nu i-au facut fata, asta dupa ce sa laudau ca i-au facut o super fata, iar Dayro Moreno e CHINEZ:lol:!Sunteti mult,mult,mult,mult mai buni ca ei!Respect Fifa Romania
Ps: Din nefericire, am descoperit ca unii useri de pe site injura Fifa Romania pe site-ul Fifa***...:mad::scaun::sniper:
Eu am descoperit k si aici pe site ii injurati pe cei de la *******
ultras48
13-02-2008, 03:38 PM
Nici voi nu sunteti mai breazi la loturi. Voi nu puteti accepta concurenta, asta este. I wait the ban.
stefan
13-02-2008, 04:07 PM
Loturi asa de proaste nu am facut niciodata. Concurenta asta de care vorbesti tu se bazeaza doar pe niste skilluri exagerate pentru nivelul fotbalului romanesc, ca in rest au lucrat in bataie de joc chiar daca a fost vorba de steme, minifete sau stadioane.
andrei9
13-02-2008, 05:55 PM
Loturi asa de proaste nu am facut niciodata. Concurenta asta de care vorbesti tu se bazeaza doar pe niste skilluri exagerate pentru nivelul fotbalului romanesc, ca in rest au lucrat in bataie de joc chiar daca a fost vorba de steme, minifete sau stadioane.
tu vb ma despre fete?nu aiti vazut ca ati pocit toti jucatorii?mai ales pe zicu care zici ca e mortaciune.nici o fata nu ati facut-o calumea.si ce au gresit ma asa grav la loturi?sunt niste mici greseli atat(de parca voi nu aveti greseli):mad:
stefan
13-02-2008, 07:00 PM
Parca ti-am mai spus sa-i pupi in cur pe forumul lor.
andrei9
13-02-2008, 07:02 PM
vezi ca eu nu te-am jignit nesimtitule(ca sa nu-ti zic altfel)si vezi ca eu nu pup pe nimeni in cur cum fac alti.
stefan
13-02-2008, 07:07 PM
Ba cam asta faci. Eu chiar credeam ca te simti onorat ca faci asta, nu credeam ca te vei simti jignit :p
Zicu macar e alb spre deosebire de alti jucatori romani din patchul lor.
darius_fifa_ romania_ fan
13-02-2008, 08:08 PM
Buna !!! sunt nou pe forum dar sunt un mare fan al patchurilor voastre . In opinia mea sunteti cei mai buni din romania(fara suparare nu vreu sa ..... dar asta este adevarul ) . In opinia mea ar trebui sa scoateti un V1.5 cat mai devreme pt ca perioada de transferuri a trecut. Si chiar dak oficial mai dureaza nu cred ca vor mai vi surprize. Scoateti va implor si un V1.5 pt. ca se merita. Poate unpic mai multe echipe din liga a II-a, fete pt. jucatori cum ar fi Fabianii , Dorsin pt ca totusi sunt pe primu loc si merita si poate cateva fete pt jucatorii noi veniti in liga I, sa faceti toate trensferurile la zi si sa fizati bug-urile . Ar mai fii sunete la galerii si cand sunt la manager mod sa aveti in romania si liga II-a.Ps: sunt foarte sigur ca daca patchu vostru pe care ma bazez ca va aparea dak va contine cele mentionate mai sus va fi un patch de nota 10. ....AAA da ar fi bun si un up-date la toate transferurile din lume ( echipele importante). Stiu ca cer cam multe dar fanii vostri merita mai mult . Apropo as dori sa stiu dak a inceput lucrul la V1.5. Va salut cu respect fifa romania!!
liquid
13-02-2008, 08:21 PM
Ca sa vin si eu cu o mica remarca. "- Numere reale pentru 6 echipe." cred ca spune tot
cosmin targoviste
13-02-2008, 08:39 PM
fratilor,cred ca noi,userii obisnuiti ar trebui sa decidem care patch e mai bun,nu cei care fac patchurile.Normal ca voi va veti jigni non-stop pentru ca sunteti rivali.Eu zic sa ne lasati pe noi sa decidem,si daca chiar credeti ca este encesara o astfel de discutie deschideti careva un topic special pentru asta.Acest topic se numeste RLSP 08.Eu nu am jucat patchul celorlalti si nici nu am de gand.
stefan
13-02-2008, 08:59 PM
Tinand cont ca acum 2 luni faceau misto de noi si acum 3 zile au scos un patch de toata jena, cred ca am si eu dreptul sa comentez. Cat despre "jignirile reciproce" eu zic sa nu va bagati daca nu stiti despre ce e vorba ca eu n-am amenintat pe nimeni cu moartea sau cu bataia, n-am spus ca ii impusc sau ii ingrop in cacat asa cum au facut-o ei.
liquid
13-02-2008, 09:01 PM
sau topicuri in genul "cum ati vrea sa torturati pe cei din fifaro" :-j
George
13-02-2008, 09:02 PM
pe mine sincer ma satisface mai mult fifa pro dintr-un singur motiv... inca mai fac update la patchul lor de FIFA 07... In schimb fetele si unele minifete sunt GROAZNICE CU G mare... Dar tac... ca stefan imi este con-cetatean... (iesean ca si mine :P) Acum vreau sa spun ca forumul FIFA Romania e de 9999999999999999999999999999999 de ori mai bun. Desi RLSP cam lasa de dorit. Aceasta e parerea mea si sper sa nu iau ban din cauza ca mi-am exprimat-o
cosmin targoviste
14-02-2008, 06:40 AM
ok,stefan.Poate cand terminati ne anuntati si pe noi.
andrei_fcmbacau
14-02-2008, 03:58 PM
patchul celor de fifa pro e praf
1.stadioane se vad in ceata
2.skiluri exagerate
3.echipamentele sunt decolorate
4.fetele sunt varza
5.nu exista reclame ca la rlsp pe marginea terenului sunt cele de la ea sports
6.minifete nu exista asa cum se lauda ei ca au toti jucatorii
doar sunetele la galerii sunt misto in rest e varza
FIFAmon
14-02-2008, 06:11 PM
ce-ar fi sa mai tacetz mah *******?! mergetzi de unde atzi venit ...e adevarat k unii jucatori au fetzele lui messi,eto'o si asa mai departe?
Petrov
14-02-2008, 07:00 PM
La patch celor de la fifa*** farul constanta are stadionul lui shalke 04 :D...ce bataie de joc...FifaRomania cei mai tari(sa vazut ca aveti mult mai multa experienta)
danny_75
14-02-2008, 07:55 PM
Fortza Gloria!!!!
Rica25
14-02-2008, 08:31 PM
Fortza Gloria!!!!
Nu vad egatura cu topicul?:confused:
Singurul lucru bun al lor sunt sunetele din galerie,in rest e praf,tandari, ca sa citez pe cineva:lol:...
alex180189
14-02-2008, 08:42 PM
salut baieti as vrea in primul rand sa va felicit pt munca pe care o depuneti la acest patch,mai ales la prima versiune unde stadioanele si chiar si fetele jucatorilor mi-au placut. sper sa scoateti un patch bun asa cum an de an ne-ati obisnuit ca cei de la echipa cealalta sincer sunt 0 in comparatie cu voi care ne bucurati an de an cu patchurile voastre.FIFAROMANIA SUNTETI CEI MAI TARI SI ABIA ASTEPT PATCHU VOSTRU!:D
U_Craiova
15-02-2008, 01:30 AM
salut baieti as vrea in primul rand sa va felicit pt munca pe care o depuneti la acest patch,mai ales la prima versiune unde stadioanele si chiar si fetele jucatorilor mi-au placut. sper sa scoateti un patch bun asa cum an de an ne-ati obisnuit ca cei de la echipa cealalta sincer sunt 0 in comparatie cu voi care ne bucurati an de an cu patchurile voastre.FIFAROMANIA SUNTETI CEI MAI TARI SI ABIA ASTEPT PATCHU VOSTRU!:D
Ce patch astepti tu mah? RLSP? :eek::eek:
cosmin targoviste
15-02-2008, 06:45 AM
Probabil RLSP v 1.5 sau v 2.0
alex180189
15-02-2008, 12:20 PM
In aceasta versiune 1.5 vor fi toate transferurile la zi si veti mai pune si echipe din liga a2a pls raspundeti-mi.
U_Craiova
15-02-2008, 03:00 PM
Da tu crezi ca asa usor se scot versiunile? Pe fiecare luna cate o versiune :))..asteapta si tu ca daca vrei echipe din liga 2 mai multe..e mult de munca...nu se face asa usor cum cred multi de aici !
alex180189
15-02-2008, 06:23 PM
ma fraiere eu am intrebat nu am dat cu paru consider ca am si eu dreptu sa stiu ce va fi in patch asa de curiozitate
cosmin targoviste
15-02-2008, 06:49 PM
Asa si?El ti-a raspuns.Ai rabdare si nu mai arunca asa cu cuvintele ca pe maidan ca nu e frumos :) .
andrei_fcmbacau
16-02-2008, 01:38 AM
cei de la fifa fraieri se fac de ris cu patchul si pe fifa4fans.de :rolf:
Petrov
16-02-2008, 08:49 AM
Gata ma dai naiba...nu mai discutam aici despre ei ca nu e topicul potrivit!
alex180189
16-02-2008, 11:52 AM
Salut baieti as avea si eu o mica intrebare:este compatibil Creation Master 08 cu RLSP?
andrey_0745
16-02-2008, 12:51 PM
wa da cum sa creez si yo un patch...
:P ...spunetimi si mie...
pls
Petrov u nu mai vb k lafel scrii si pe forumul celor de la *******.Scrii numai de rau despre fifaromania.Mai bn taci din gura.
Petrov
16-02-2008, 01:17 PM
si ce anume am scris ma? Ia zi...am fost putzin dezamajit de inaltimea jucatorilor si cateva buguri dar cand am vazut cum a iesit patch de la fifa*** imi dau seama ca sa vazut care sunt mai buni si au mai multa experienta;)
cosmin targoviste
16-02-2008, 01:33 PM
Adica te dai dupa cum bate vantul?Azi ii injuri pe cei din echipa Fifa Romania iar maine te dai cu ei pentru ca te dezamagesc cei de la fifa pro?
On Topic-Cred ca e compatibil CM 08 cu RLSP.Cel putin parca la mine mergea.ACum nu prea mai folosesc CM.
Petrov
16-02-2008, 03:26 PM
De unde ai mai scos-o si pe asta ma:confused:??? Nu iam injurat nicidoata. Si daca tot susti asta te rog frumos fa o poza la postul pe care presupui ca lam facut eu si aratami-o...scz pt offtopic dar ma invinovateste fara nici o dovada
cosmin targoviste
16-02-2008, 03:43 PM
Din postul de deasupra mea eu asta inteleg prin chestia "am fost putin dezamagit etc.".tu nu negi ceea ce a zis sad:"Scrii numai de rau despre fifaromania.Mai bn taci din gura."Deci eu asta pot sa inteleg.Ca tu chiar ai vorbit de rau Fifa Romania.De fapt nici nu ma intereseaza ce se petrece pe alte site-uri asa ca nu mai am de gand sa fiu off topic.Poti sa lalai despre ******* cat vrei si tu si ceilalti.
U_Craiova
16-02-2008, 06:24 PM
si ce anume am scris ma? Ia zi...am fost putzin dezamajit de inaltimea jucatorilor si cateva buguri dar cand am vazut cum a iesit patch de la fifa*** imi dau seama ca sa vazut care sunt mai buni si au mai multa experienta;)
Eu cred despre tine ca esti un om cu 2 fete...adik aici ii critici pe cei de la fifa*** si pe forumul lor ii critici pe cei de la FifaRo...tu vrei doar sa te folosesti de cele 2 echipe...dak iti place 1 din cele 2 patch-uri facute de echipe ..nu mai posta comentarii de genul: Sooper Patch..pe situ ala si aici zici ca e super RLSP !!! Am vazut cateva comentarii deale tele si am ramas total dezamagit ! Stii vorba aia: Tu vrei si capra si varza...:confused:
Pai pe ******* nu tot lafel vroiau adminii sai dea ban.Ca tot lafel scria numai de bn de ei si de rau fifaromania si dupaia cand au vazut adminii posturi opuse aici vroiau sai dea ban.
Rica25
16-02-2008, 10:47 PM
Pai pe ******* nu tot lafel vroiau adminii sai dea ban.Ca tot lafel scria numai de bn de ei si de rau fifaromania si dupaia cand au vazut adminii posturi opuse aici vroiau sai dea ban.
nu e singurul cu 2 fete...
alex180189
17-02-2008, 03:18 PM
forta FIFAROMANIA SI SPER SA SCOATETI UN PATCH ASA CUM NUMAI VOI STITI ADICA CEL MAI BUN.;)
ciber_master_x89
18-02-2008, 10:47 AM
deabea astept versiunea 1.5 cat despre patch e super ;)
18-02-2008, 08:26 PM
deabea astept versiunea 1.5 cat despre patch e super ;)
Danutz_dark_one
18-02-2008, 11:27 PM
e versiunea 1.5 :D.... a zis mai demult mns...
alex180189
19-02-2008, 07:00 PM
salut baieti cum mai merge treaba la patch va aparea macar pana saptamana viitoare? FIFAROMANIA THE BEST!!!!!!!!!!!!
De unde stiti ca se lucreaza la un patch? S-a anuntat ceva?
cosmin targoviste
19-02-2008, 07:48 PM
alex cred ca viseaza.Alex,esti pe forumul fifaromania!A iesit prima versiune a patchului,urmatoarea nu se stie cand se va lansa.Trezirea!
Rica25
19-02-2008, 08:23 PM
alex cred ca viseaza.Alex,esti pe forumul fifaromania!A iesit prima versiune a patchului,urmatoarea nu se stie cand se va lansa.Trezirea!
Lasa-l cred ca se referea la urmatoarea versiune a patch-ului-_-...
Cred k se referea la v1.5
alex180189
19-02-2008, 09:34 PM
paiu eu stiu ca a aparut prima versiune eu ma intrebam cand o sa apara v 1.5 ca parca se zvonea ca va apoarea dupa perioada de transferuri care aproape s-a incheiat.
van_nastea
20-02-2008, 02:55 PM
Am si eu o rugaminte pentru cei care realizeaza patch-ul RLSP. Daca la noua versiune a RLSP vor aparea echipe de liga a III-a as vrea ca sa apara si FC International Curtea de Arges!
Echipa are site propriu dar nu au fost actualizate ultimele transferuri. Site-ul este http://fcinternational.ro iar noii jucatori sunt Liviu Hapaina(Dacia Mioveni), Ovidiu Vezan(Minerul Lupeni), Dorin Radoi(CFR Timisoara) si Codrut Ciobanu(Ariesul Turda).
Acestea sunt datele echipei si sper ca rugamintea mea sa fie auzita pentru noul patch RLSP.
Petrov
20-02-2008, 05:00 PM
Hai ca ai fost tare:) Nare ma cum sa o bage pt ca ar mai fi de bagat inca 32 de echipe numai din liga a II-a ca sa o completeze si daca ar mai introduce cateva echipe din liga a III-a nu cred ca ar baga FC International Curtea de Arges pt ca sunt altele mai bune
cosmin targoviste
20-02-2008, 05:08 PM
Da' omu' a zis si el.De unde stii ca nu or sa o bage?Ar fi tare sa joci un inter Milano-Inter Curtea de Arges :))
Cristi_ionut
20-02-2008, 05:12 PM
sal sunt nou pe acest forum :D am si eu o intrebare de unde pot face rost de programul de facut stadioane ? :D
Petrov
20-02-2008, 05:15 PM
Da' omu' a zis si el.De unde stii ca nu or sa o bage?Ar fi tare sa joci un inter Milano-Inter Curtea de Arges :))
Sincer si mie mi-ar place mai ales ca sunt din Pitesti si foarte aproape de Curtea de Arges dar cred ca nu o vor baga in v2.0:(
yo_mutu_2008
20-02-2008, 05:19 PM
Am si eu o rugaminte pentru cei care realizeaza patch-ul RLSP. Daca la noua versiune a RLSP vor aparea echipe de liga a III-a ,si as vrea ca sa apara si FC Cetatea Suceava (LOCUL 1,SERIA1 la 10 pct de locul 2...eu zic ca merita sa fie)
Echipa are site propriu.Site-ul este http://www.cetateasuceava.ro .Transferurile le puteti gasi pe site deoarece se actualizeaza zilnic,dar stati sa se termine perioada de trensferuri
Acestea sunt datele echipei si sper ca rugamintea mea sa fie auzita pentru noul patch RLSP.
U_Craiova
20-02-2008, 08:41 PM
Ma da nu vi se pare ca visati cam mult:))) si io as vrea sa bage echipe din liga IV-a dina lea de pe la tara:))) si sa faca stadioane cu caini pe margini sa fie mai mijto jocu:)))..
patchul celor de fifa pro e praf
1.stadioane se vad in ceata
2.skiluri exagerate
3.echipamentele sunt decolorate
4.fetele sunt varza
5.nu exista reclame ca la rlsp pe marginea terenului sunt cele de la ea sports
6.minifete nu exista asa cum se lauda ei ca au toti jucatorii
doar sunetele la galerii sunt misto in rest e varza
1. Stadioanele is super super
2. Lol
3. Echipamentele is perfecte :eek:
4. Le-ai vazut macar?
5. Cred ca ai probleme cu vederea... Exista la 8 sau 9 echipe personalizate si restu normale...
6. Prin asta se intelege ca sunt minifete la orice jucator...
Si asta e parerea mea, ei au muncit mai mult (*******) si v-au intrecut anul asta :p
Si chestia aia cu tortureaza fifaromania a facut-o un user obisnuit...
Cand apare versiunea viitoare?
tigrutzu15
22-02-2008, 05:31 PM
lol ma dupa ce vi aici si lauzi patchu lu aia te mai intereseaza si versiunea urmatoare :))) poi joaca cu ala dc vrei versiunea urmatoare de la rlsp? :)))
teddy_96
22-02-2008, 05:35 PM
:mellow:Sunt nou pe forum. As vrea, daca se poate sa-mi spuneti numele programului cu care se fac stadioane, fetele jucatorilor, etc......
M.I.L.32
22-02-2008, 05:40 PM
In primul rand , trebuia sa scri cu caractere mari ? Si in in al doilea rand scrie pe forum, O Edit si Rhino, asa se numesc.:p
cosmin targoviste
22-02-2008, 07:21 PM
Si Photoshop te poate ajuta.Dar aici nu e forum de nevazatori :)
DarkComy
22-02-2008, 07:57 PM
@Cristi_ionut... stadioanele se fac cu Rhino3D. Poti downloada de AICI (http://www.rhino3d.com/download.htm) o versiune trial (valabila 30 de zile)
@teddy_96...stadioanele se fac cu Rhino3D si fetele cu Photoshop(textura) si Oedit (modelarea)
@sad...Cand o sa stii cata munca intra in modelarea unui stadion, atunci sa iti dai cu parerea legat de care echipa a muncit mai mult. Pot sa zic ca noi am muncit mai mult decat ei doar daca ma gandesc la stadioane (nu mai iau in calcul si restul). Faptul ca ei au scos patchul cu 2-3 luni mai tarziu decat noi nu inseamna ca au muncit mai mult ci poate nu s-au coordonat bine, poate ca "managerul" lor, portarul de la PROtv nu a mai pus biciul pe ei.
Rica25
22-02-2008, 08:24 PM
[QUOTE=@sad...Cand o sa stii cata munca intra in modelarea unui stadion, atunci sa iti dai cu parerea legat de care echipa a muncit mai mult. Pot sa zic ca noi am muncit mai mult decat ei doar daca ma gandesc la stadioane (nu mai iau in calcul si restul). Faptul ca ei au scos patchul cu 2-3 luni mai tarziu decat noi nu inseamna ca au muncit mai mult ci poate nu s-au coordonat bine, poate ca "managerul" lor, portarul de la PROtv nu a mai pus biciul pe ei.[/QUOTE]
De acord cu tine;).
andrei_p0p92
23-02-2008, 12:05 PM
Stiu ca s-a mai discutat problema aceasta insa ,sincer,fara suparare,nu am nici chef si nici timp sa caut,si as vrea sa ma lamuriti pe scurt in legatura cu aceasta problema.
In legatura cu RLSP...carui fisier trebuie sa ii fac backup inainte de a instala RLSP,pentru ca,dupa ce il instalez,sa pot juca alternativ,si cu rlsp si fara rlsp fara a dezinstala rlspul....multumesc anticipat
alex180189
23-02-2008, 01:08 PM
veti scoate patchu pana pe 1 martie asa ca un cadou de martisor ? va rog raspundetimi ca sa stiu cat sa mai astept orikum sunteti cei mai buni si voi astepta si 10 ani patchu.
cosmin targoviste
23-02-2008, 01:21 PM
Nu se stie cand vor scoate patchul.Tu nu vezi ca nici nu s-a pus problema asta?Ce crezi ca e asa usor sa faci un patch?Cu totii il dorim,dar trebuie sa avem rabdare si incredere in echipa.
americanu 2008
23-02-2008, 02:30 PM
salut FIFAROMANIA sunt nou pe acest forum si vreau sa va spun ca sunteti preferatii mei si ca de-a lungul anilor am jucat doar patchurile voastre care sunt totate excelente.Abia astept v 1.5 a patchului si sunt sigur ca veti scoate un patch bun si ca ne veti bucura asa cum stiti numai voi sa o faceti.SUCES FIFAROMANIA SI SPER SA NU NE DEZAMAGITI SI SA FITI CEI MAI BUNI ASA CUM INTOTDEAUNA A-TI FOST EU AM INCREDERE DEPLINA IN VOI SI CRED CA VA IESI UN PATCH SUPER! BAFTA FIFAROMANIA.;)
FIFAmon
24-02-2008, 09:36 PM
salut FIFAROMANIA sunt nou pe acest forum si vreau sa va spun ca sunteti preferatii mei si ca de-a lungul anilor am jucat doar patchurile voastre care sunt totate excelente.Abia astept v 1.5 a patchului si sunt sigur ca veti scoate un patch bun si ca ne veti bucura asa cum stiti numai voi sa o faceti.SUCES FIFAROMANIA SI SPER SA NU NE DEZAMAGITI SI SA FITI CEI MAI BUNI ASA CUM INTOTDEAUNA A-TI FOST EU AM INCREDERE DEPLINA IN VOI SI CRED CA VA IESI UN PATCH SUPER! BAFTA FIFAROMANIA.;)
Mi-au dat lacrimile...:mellow:
U_Craiova
24-02-2008, 10:21 PM
=)))Tare FifaAmon eu deja ma tavalesc pe jos de ras:))
steaua1986
25-02-2008, 07:50 AM
auziti, as vrea sa stiu si eu cand si daca v-a aparea RLSP v2 cu echipele actualizate (cel putzin in cazul stelei)....sau un patch doar pt echipa noua a stelei :D.....
sisu_stelistul
25-02-2008, 11:22 AM
Tot timpul apare o noua versiune cu toate echipele din retur, momentan ei nu au anuntat nimic, deci asteptam...
cata_dinamo
25-02-2008, 02:10 PM
auziti, as vrea sa stiu si eu cand si daca v-a aparea RLSP v2 cu echipele actualizate (cel putzin in cazul stelei)....sau un patch doar pt echipa noua a stelei :D.....
ai putea sa-ti faci tu cu CM noile transferuri ale stelei pana va aparea versiunea 2
:._.:LucyY:._.:
25-02-2008, 06:16 PM
dar nu inteleg de ce va grabiti atat dupa versiunea urmatoare.....o s apara cand va aparea:mellow: lasati oamenii sa-si faca treaba si o sa fim anuntati cand o sa apara
DarkComy
25-02-2008, 06:45 PM
Dar de ce doar pentru Steaua? Cu ce e mai speciala de ar trebui sa facem doar pentru ea?
U_Craiova
25-02-2008, 09:14 PM
de acord cu DarkComy...explicatia ar fii ca 70% din Romania tin cu Steaua!:|
Rica25
25-02-2008, 09:39 PM
de acord cu DarkComy...explicatia ar fii ca 70% din Romania tin cu Steaua!:|
si care e problema?ii obliga cineva?n-ai auzit de democratie?
U_Craiova
25-02-2008, 10:48 PM
Pai ma Rica25 ce numai Steaua e echipa cea mai buna din Romania sau a fost din toate timpurile? Alte echipe nu mai exista..? Ex:Timisoara,CFR,CRAIOVA...sa nu mai zic de rapid si dinamo...! Daca Becali se joaca cu sutele de mii de $ si ia jucatori pe fiecare luna si schimba sponsorul ca pe ciorapi,inseamna ca e buna echipa sau are performanta?:|
steaua1986
26-02-2008, 08:07 AM
eu mi-as face dar inafara de emeghara, care este si dat la echipa Jose/Pepe Moreno, Habibou si restu astora care au venit acu la nu apar in niciun campionat :|.....
lehandro
26-02-2008, 10:47 AM
cu ce program pot face fetele si embleme de ediat?spunetim va rog din suflet
Rica25
26-02-2008, 11:00 AM
cu ce program pot face fetele si embleme de ediat?spunetim va rog din suflet
cu photoshop parca
U_Craiova:tot n-ai inteles, ma refer ca toti au dreptul sa tina cu ce echipa vor,nimeni nu-i obliga sa tina cu steaua, cum nimeni nu-i obliga sa tina cu Craiova;).
steaua1986
26-02-2008, 01:50 PM
va rog frumos....pana apare patchu nou, in care campionbat ii gasesc p'astia noi veniti la steaua ?...si la ce echipe ?
crazy boy 2008
26-02-2008, 02:58 PM
Nui gasesesti
lehandro
26-02-2008, 06:35 PM
prin ce se face o liga noua in fifa?prin creation master ?sau prin altceva ? dak vreti sami spuneti imi spuneti dak nu asta e.eu mai stateam si pe forumul celor rivali pana cand am luat ban pentru ca iam spus ca nu au valoare si ca oi iati dat clasa am observat ca voi sunteti mult mai de treaba decat ei ei cand auzeau de voi dadeau ban sau continua sa va injure si ei sunt bucuros ca am ales FifaRo;);)
bogdang
26-02-2008, 06:44 PM
prin ce se face o liga noua in fifa?prin creation master ?sau prin altceva ? dak vreti sami spuneti imi spuneti dak nu asta e.
Da,prin Creation Master 08.
crazy boy 2008
26-02-2008, 06:53 PM
Si Db Master care e mai complicat
og_loCk
26-02-2008, 07:32 PM
cu cm cum se face????:D
lehandro
26-02-2008, 10:50 PM
in RLSP 06 are si Laminorul Roman???spunetimi va rog sunteti tari fifaRo abia acum miam dat seama ce prost sunt
Rica25
26-02-2008, 10:52 PM
nu stiu daca e locul potrivit unde sa intreb, dar imi poate spune cineva daca poti sa ai de 2 ori instalat Fifa in calculator, ca as dori unul cu care sa joc CEP cu prietenii, si unul cu RLSP...
Saint
27-02-2008, 07:27 AM
nu poti sa instalezi fifa de 2 ori :p
lehandro
27-02-2008, 10:59 AM
dar unde locul potrivit?/?
tigrutzu15
27-02-2008, 08:46 PM
nu stiu daca e locul potrivit unde sa intreb, dar imi poate spune cineva daca poti sa ai de 2 ori instalat Fifa in calculator, ca as dori unul cu care sa joc CEP cu prietenii, si unul cu RLSP...
Iti explic eu cum sa faci da-mi mesaj cu id tau si o sa-ti spun :P
lehandro
28-02-2008, 10:17 AM
de ce numi da voie sa copi RLSP 06 fix???imi spune ca in cateva clipe va incepe si astept o ora si tot nu incepe dc???
lehandro
29-02-2008, 11:06 PM
dc numi da voie sa copi patchurile de la fifa 06 ???:(??spunetimi a rog
GiggsOne
02-03-2008, 08:50 AM
cand apare noua versiune a RLSP 08, cu toate transferurile facute ?:) multumesc anticipat !
Petrov
02-03-2008, 09:33 AM
cand apare noua versiune a RLSP 08, cu toate transferurile facute ?:) multumesc anticipat !
Nu se stie...ca nu au o data fixa asa ca o sa mai asteptam:(
Cand apare Liga I aia buna?imi puteti da o data aproximztiva?
ra2van
03-03-2008, 09:20 PM
As dori sa stiu cand va aparea Rlsp 2008 versiunea 2(in care vor aparea la steaua:mendoza,dayro moreno,pepe moreno,habibou;rapid:despotovic;dinamo:miranda
Rica25
03-03-2008, 09:30 PM
As dori sa stiu cand va aparea Rlsp 2008 versiunea 2(in care vor aparea la steaua:mendoza,dayro moreno,pepe moreno,habibou;rapid:despotovic;dinamo:miranda
s-a mai spus de zeci si zeci de ori:nu s-a stabilit inca.Intrebarea ar trebui reformulata in: cand va veti apuca de lucrat la o noua versiune?
americanu 2008
05-03-2008, 11:18 AM
salut baieti cam cand va veti apuca de noua versiune a rlsp si cam cand va aparea aceasta?RESPECT FIFAROMANIA!;)
Danutz_dark_one
05-03-2008, 11:24 AM
ma dar tu nu citesti deloc celelalte pagini? puneti o intrebare de 1000 de ori!
andrey_0745
05-03-2008, 07:41 PM
aproximativ atunci cand va fi gata + inca vreo 5 zile :p
wa da cum se editeaza patchul RLS 2008??
pls zicetimi si mie....
andrey_0745
05-03-2008, 07:43 PM
wa da cu ce program se editeaza RLS 2008??
cata_dinamo
05-03-2008, 08:27 PM
stie cineva daca modific fetzele unor jucatori cu CM si am cariera inceputa merge sa o continui ?
liquid
05-03-2008, 08:31 PM
Rlsp nu se editeaza, daca o faci o faci pe propria raspundere.
Petrov
06-03-2008, 06:52 PM
stie cineva daca modific fetzele unor jucatori cu CM si am cariera inceputa merge sa o continui ?
Da iti mere 100% te asigur ca iti va merge;)
crazy boy 2008
06-03-2008, 07:51 PM
'wa'? Ce cuvant e asta:eek:ce dumnezeu tot inventati,presupun ca inseamna 'ba',daca intrebi asa nu-ti va raspunde nimeni
99308
07-03-2008, 03:48 PM
poate sa imi zica plsss cineva cum sa fie un stadion plin?stiu ca am mai citit dar nu mai gasesc unde si eu am uitat.stiu ca umblu pe la game settings....
tigrutzu15
07-03-2008, 09:49 PM
poate sa imi zica plsss cineva cum sa fie un stadion plin?stiu ca am mai citit dar nu mai gasesc unde si eu am uitat.stiu ca umblu pe la game settings....
pune detaliile pe high
Gabonex_fifa
09-03-2008, 09:08 PM
fratilor 1 post mic si spuneti si voi in ce stare sunteti cu rlsp ala v2 ca au trecut dreaq 3 etape
GiggsOne
10-03-2008, 11:29 AM
asa greu e sa vina un admin si sa ne zica cand o sa apara rlsp v2 ? respect pt prima versiune, rusine ca nu ne informati despre cea de'a 2'a...
DarkComy
10-03-2008, 11:39 AM
asa greu e sa vina un admin si sa ne zica cand o sa apara rlsp v2 ? respect pt prima versiune, rusine ca nu ne informati despre cea de'a 2'a...
Pai pentru ca nici noi nu stim inca. Rabdare si tutun
stefan
10-03-2008, 01:57 PM
N-au cum sa va spuna cand apare pentru ca inca nu s-au apucat de el. Probabil asteapta sa ma intorc eu sau sa vina sfarsitul lumii. Si sfarsitul lumii s-ar putea sa vina mai repede :p
DarkComy
10-03-2008, 02:35 PM
Asteptam sa se apuce mns de treaba....adica sfarsitul lumii :rolf:
catos
10-03-2008, 06:16 PM
nu se mai face si liga 2 la fifa 08?
k ar fi mijto
myself93
10-03-2008, 07:02 PM
redeschid si yo un subiect care s-a discutat si mai demult, probabil: pe cand comentariu in limba romana & meniu in limba romana in RLSP? :confused: lamuriti-ma si pe mine, este posibil? :confused:
liquid
10-03-2008, 07:08 PM
De comentariu nu se poate pune vorba.
myself93
10-03-2008, 07:11 PM
Si asta ce inseamna? Da sau nu? :confused:
Dinam0
10-03-2008, 07:11 PM
Am auzit ca din cauza ligi profesioniste de fotbal nu ne baga direct liga I.... ar fi bagato de si in fifa 07 da nusthyu ce nu lea convenit astora...de la LPF .... exista in fifa campionate mai slabe..ce DUMNEZEU !!!!
liquid
10-03-2008, 07:28 PM
redeschid si yo un subiect care s-a discutat si mai demult, probabil: pe cand comentariu in limba romana
Daca ai vazut discutiile trecute inseamna ca stii si motivele pentru care nu se poate.
Gabonex_fifa
10-03-2008, 08:02 PM
BA liquid astia mns apucativa dreaq de treaba cu v2 ala si vreau si yo 1 post ce dreaq va e lene sa ne spuneti mereu postu "nu avem o data aproximativa"ce draeq sunteti roboti in slbz:confused:
liquid
10-03-2008, 08:14 PM
Apare peste 1 an, multumit? Acum aseaza-te confortabil pe scaun ca ai de asteptat.
Vad ca vorbesc la pereti. Ok, deacum orice intrebare de genul sanctionata cu ban. :)
Nu avem o data aproximativa inca. :p
99308
11-03-2008, 02:51 PM
nu tot mai va pacalitzi singuri oricum nu mai apare probabil .ei se ocupa acuma sa faca pachuri care nu le instaleaza nimeni.si aia cu stutgar de cand tot lucrati la ea marica nu mai are par lung?vai de voi:lol:
americanu 2008
11-03-2008, 04:11 PM
ba baieti eu va inteleg ca e mult de lucru la un patch si ca viata voastra nu sta numai in editari de patchuri da de acuma dati-o incolo de treaba cat sa mai asteptam pentru v 2 pana la pasti? cat ????? atat vrem sa ne spuneti o data exacta cand credeti ca veti termina si apoi ne comunicati.chiar si asa sunteti nr 1 si luati-o asta ca pe o sugestie si nu ca pe o amenintare. I LOVE FIFAROMANIA!:D
Danutz_dark_one
11-03-2008, 04:20 PM
de ce sa spuna o data exacta? ca apoi, daca apar ceva probleme, sa se apuce userii pe forum sa ii injure ca de ce au depasit termenul??
U_Craiova
13-03-2008, 09:50 PM
Sigur apare patch-ul pana in iunie,iulie ..asa ca puneti si invatati ca vine bacu :))
DarkComy
13-03-2008, 10:30 PM
Sigur apare patch-ul pana in iunie,iulie ..asa ca puneti si invatati ca vine bacu :))
Cea mai bun idee. Puneti mana pe carte ca am auzit ca subiectele de anu' asta sunt "criminale" :p
13-03-2008, 10:53 PM
in RLSP care va aparea vor fi si alte echipe sau tot astea updatate?
Cea mai bun idee. Puneti mana pe carte ca am auzit ca subiectele de anu' asta sunt "criminale" :p
sa le vezi cum sunt:mellow:.....cel putin la romana sunt total pe langa ce stiu
americanu 2008
14-03-2008, 08:11 PM
sa invatati voi pentru BAC tocilarilor ca eu astept patchu si pana in decembrie daca e nevoie astept sa apara asa ca forta fifaromania si poate iepurasu va veni mai devreme cu patchu ca sa nu mai asteptam probabil pana pe la pasti.FORTA FIFAROMANIA CEI MAI BUNI!
stephen
14-03-2008, 08:22 PM
sa invatati voi pentru BAC tocilarilor ca eu astept patchu si pana in decembrie daca e nevoie astept sa apara asa ca forta fifaromania si poate iepurasu va veni mai devreme cu patchu ca sa nu mai asteptam probabil pana pe la pasti.FORTA FIFAROMANIA CEI MAI BUNI!
Off Topic : Aoleu,adica daca inveti pentru BAC esti tocilar ?
aLexBN
14-03-2008, 08:51 PM
nu stiu de ce sunteti toti asa innebuniti sa apara rlsp v2 ... eu cred ca ar fi bine sa se termine chestia cu transferurile in liga 1 ca pe urma asteptati v3 , mai bine apare mai tarziu si sunt toate transferurile...cel putin asta-i parerea mea.
cezar22f
14-03-2008, 11:58 PM
am si eu o intrebare pt. cei de la rlsp,puteti sa introduceti in noua versiune si prima liga din republica moldova,sunt doar 12 echipe si cred k au toate sire oficial,sau macar echipa nationala a moldovei,pana la urma tot romani sunt si ei.Multumesc anticipat,bv fifaromania tinetio tot asa!!!
DarkComy
15-03-2008, 12:02 AM
am si eu o intrebare pt. cei de la rlsp,puteti sa introduceti in noua versiune si prima liga din republica moldova,sunt doar 12 echipe si cred k au toate sire oficial,sau macar echipa nationala a moldovei,pana la urma tot romani sunt si ei.Multumesc anticipat,bv fifaromania tinetio tot asa!!!
Nu...
cezar22f
15-03-2008, 12:34 AM
pacat:((
U_Craiova
16-03-2008, 11:40 PM
Vreau sa stiu un singur lucru,v-at apucat de facut v2 la RSLP?
Ca sa nu mai intrebe toti ''cand apare patchul,mai e mult,apare pana la pasti...etc''.
Doar asta vreau sa stiu daca se poate sa zica cineva (stefan,mns,DarKComy)?Ms moLt
sobby_07
19-03-2008, 08:41 AM
vad ca rlsp`u din 07 a fost pus pe site pe 4 MARTIE.....inseamna ca luna asta ar trebui sa apara si vs 1.5 din 08......sper,dar macar da`ti si voi niste detalii nu ne lasatzi asa fara nicio veste noua
U_Craiova
19-03-2008, 05:15 PM
tot nu mi sa raspuns la intrebarea de mai sus :-s Wait Wait :)
stefan
19-03-2008, 06:38 PM
http://blog.fifaromania.net/2008/03/18/update/ :p
U_Craiova
20-03-2008, 09:41 PM
deci sa inteleg ca se va reface FIFAROMANIA si veti face la RLSP toate update-urile (aici nu ma refer decat la loturi....echipamentele noi la unele echipe,sponsori...etc) NU?:)
Rica25
21-03-2008, 12:24 PM
deci sa inteleg ca se va reface FIFAROMANIA si veti face la RLSP toate update-urile (aici nu ma refer decat la loturi....echipamentele noi la unele echipe,sponsori...etc) NU?:)
eu am inteles ca se reface site-ul :D
ra2van
21-03-2008, 02:50 PM
stie cineva cand va aparea versiunea a 2a...snt nerabdator sa joc cu dayro moreno,pepe moreno,habibou,mendoza sau sa vad ce se prinde de despotovici asta.
dbnor
22-03-2008, 10:35 PM
Imi spune cineva cand va aparea a 2 versiune a rlsp 2008?
23-03-2008, 12:33 AM
Imi spune cineva cand va aparea a 2 versiune a rlsp 2008?
nu au inca o data de aparitie asa ca asteapta:D
sobby_07
23-03-2008, 09:21 AM
macar da`tzi si voi niste informatii despre vs.1.5 ca au trecut aproape 3 luni de la uploadul primei vs....deci ar putea sa fie niste upgradari in patch destul de majore nu doar transferuri kituri,poate si liga a 2{sincer ar fi super daca ati adauga liga 2 chiar daca echipele nu ar avea stadion real,deja 4 au...}
PS:Stefan....deja a parasit FIFAROMANIA?????!!!!!
kl@udiu
23-03-2008, 12:41 PM
nu va mai faceti sperante degeaba daca aveau ceva scos un update ceva il puneau ei la download si anuntau ei data aparitiei....dca era ceva de zis;)
liquid
23-03-2008, 01:56 PM
Ba voi iar incepeti? NU AM ZIS O DATA CLAR NU AVEM NICI O DATA STABILITA.
americanu 2008
23-03-2008, 02:19 PM
salut fifaromania. de cand nu a-ti mai dat nici o veste despre patch nici nu mai joc fifa 2008.da eu sper ca in curand va veti rezolva problemele cu siteul si sper ca si atunci sa va apucati de lucru si sper ca macar in aprilie sa iasa update-ul.eu sper sa fiti seriosi asa cum va stiu ca sunteti si sper totusi daca veti vrea sa ne spuneti o data fixa cand credeti ca va iesi stiu ca intrebarea asta a mai fost pusa da chiar nu mai am rabdarepana apare? va multumesc si va doresc succes la lansarea noului site .:):):):):):romania::
South_boy
26-03-2008, 08:19 PM
eu desi sunt nou pe forum nu pun intrebari dastea stupide cum ar fi "cand iese patchu" pt ca vine bacu si cand o sa avetzi si voi bacu o sa vi se cam ia sa tot lucratzi la fifa sa iasa liga 1 sa fie useri multzumitzi
**adrian**
29-03-2008, 10:18 AM
salut!sunt nou pe forum!si as vrea sa stiu ce va mai aparea in viitoarea versiune rlsp!!
South_boy
29-03-2008, 03:50 PM
adrian sa zis de 1000 de ori nu este o data fixa
**adrian**
30-03-2008, 09:08 AM
ok am inteles!!!
americanu 2008
30-03-2008, 04:45 PM
salut la toti.mai apare patchu luna asta sau asteptam pana la vara ca sa il scoateti si voi odata? va rog in genunchi spuneti-ne si noua o data cand apare sa nu mai asteptam atata m-am saturat sa mai astept. stiu si va inteleg ce greu e sa faci o fata un jucator ca sa nu mai zic de stadiaone si alte chestii. stiu ca mai aveti si voi probleme si scoli servicii etc etc dar macar nu va costa nimic daca ne anuntati si pe noi daca v-ati apucat de treaba si cam cand credeti ca veti termina.asa ca fac apel la bunavointa voastra si sper si astept sa ne dati o veste buna rea da macar sa tim si noi ceva.anu asta deocamdata nu a-ti avut prea mari realizari dar am incredere ca veti reveni si veti scoate cel mai cool patch care a existat vreodata. va multumesc pentru intelegere si sper sa ne bucurati cat de curand cu o veste buna. :(:(:(
liquid
30-03-2008, 06:54 PM
Da m-am apucat de facut fete din toamna. Multumit?
DarkComy
30-03-2008, 06:59 PM
va rog in genunchi
Fa si tu o poza ca sa fiu sigur ca nu minti si dupa aia iti zic.:p
Dan-Progresul Bucuresti
30-03-2008, 07:45 PM
Va rog, daca ma poate ajuta cineva, dau FIFA 2008, CD original, cu cheie, cu manual de utilizare, pentru FIFA 2006 sau mai vechi. Mie nu imi duce placa video 2008. Am un demo FIFA 2006 care merge super bine. Nu mai gasesc in magazine FIFA 2006 sau mai vechi. No cost. Daca vrea sa faca cineva acest schimb, il rog sa ma contacteze pe adresa de e-mail: dandamian1960@yahoo.com.
Cu multumiri anticipate,
Dan
Dan-Progresul Bucuresti
30-03-2008, 08:52 PM
La mine merg oricum amandoua, nu conteaza.
stefan
31-03-2008, 01:57 PM
Nu va mai agitati atata cu patchul ca nu s-a facut nimic, si daca mai apare n-o sa fie nici liga 2 sau alte lucruri noi.
Apokalyps
31-03-2008, 03:46 PM
cred ca au falimentat.nu cred ca mai apare.
Parerea mea!!!
radurapid
05-04-2008, 12:09 PM
am si eu 2 sugestii pt. urmatoarea versiune
1. la manager mode, liga 1 sa aiba 7 rezerve pe banca, nu 5 .
2. dos santos sa aiba numele cesinha
ms
Varaloi
05-04-2008, 12:13 PM
am si eu 2 sugestii pt. urmatoarea versiune
1. la manager mode, liga 1 sa aiba 7 rezerve pe banca, nu 5 .
2. dos santos sa aiba numele cesinha
ms
ca fara 7 rezerve nu poti sa traiesti...cu nr 2 n-am nimic :)
On-topic: Cel mai lult si cel mai mult, chanturi la galerii :)
Danutz_dark_one
05-04-2008, 12:22 PM
cel mai mult imi doresc sa aiba aceiasi calitate impecabila ca la v1. nu conteaza cand apare
radurapid
05-04-2008, 07:29 PM
Pai daca vrea sa imite realitatea, sa aiba 7. Sa am ca omu' un portar, 2 fundasi, 2 mijlocasi si 2 atacantzi :p
americanu 2008
06-04-2008, 12:55 PM
ba parerea mea este urmatoarea eu cred ca voi a-ti falimentat. sunteti cea mai neserioasa echipa de editare din Romania.parca odata s-a spus ca va aparea dupa perioada de transferuri adica cand incepe sezonul de primavara si pana la urma ioc nika n-a aparut!acus e luna mai si se termina campionatu cand mai aveti de gand sa-l scoateti in fifa 2010 cand????????????:( eu stiu ca este mult de lucru la un patch da chiar asa de mult de acuma bate serios la ochi:confused:
DarkComy
06-04-2008, 03:30 PM
ba parerea mea este urmatoarea eu cred ca voi a-ti falimentat. sunteti cea mai neserioasa echipa de editare din Romania.parca odata s-a spus ca va aparea dupa perioada de transferuri adica cand incepe sezonul de primavara si pana la urma ioc nika n-a aparut!acus e luna mai si se termina campionatu cand mai aveti de gand sa-l scoateti in fifa 2010 cand????????????:( eu stiu ca este mult de lucru la un patch da chiar asa de mult de acuma bate serios la ochi:confused:
Cine a zis ca iese dupa perioada de transferuri? Voi ati presupus chestia asta.
BuLiBaSa17
08-04-2008, 09:01 AM
M-am uitat in arhiva......sincer in anii precedenti scoteati miiii de patchuri (ex:in 2005 ati scos o groaza de patchuri.2004 la fel. 2006,7 la fel ati scos cu DIVIZIA A o groazaaa ) ce se intampla anu asta baieti.... asteptam de o groaza de timp RLSP v.2 si nu mai iese.. :(:( a aparut si euro si acum va dati seama k o sa ceara lumea patchuri si la euro :(:(.......BAFTA MULTA....si hai cu RLSP v.2
forzafifaromania
08-04-2008, 06:57 PM
da frate aia a fost atunci :D ei erau mai tineri si nuaveau atatea chestii de invatat la scoala:D acum ...au crescut mult 3-4 ani:D ...intelegi? :confused:
tigrutzu15
09-04-2008, 11:39 AM
da frate aia a fost atunci :D ei erau mai tineri si nuaveau atatea chestii de invatat la scoala:D acum ...au crescut mult 3-4 ani:D ...intelegi? :confused:
da asa e dar a iesit si stefan ;) din echipa daca nu iesea acuma poate iesea si versiunea urmatoare pana acuma :p
americanu 2008
12-04-2008, 12:34 PM
ce versiune urmatoare sa apara fratilor . nu cred ca va mai aparea vro versiune s-a lasat pe tanjala fifaromania si ca o inhformatie pentru voi in 2 poate 3 zile cei de la o alta echipa adversa nu vreau sa dau nume vor scoate patchu asa ca voi dormiti in continuare ca doar patchu se face singur..........
12-04-2008, 01:08 PM
ce versiune urmatoare sa apara fratilor . nu cred ca va mai aparea vro versiune s-a lasat pe tanjala fifaromania si ca o inhformatie pentru voi in 2 poate 3 zile cei de la o alta echipa adversa nu vreau sa dau nume vor scoate patchu asa ca voi dormiti in continuare ca doar patchu se face singur..........
-_-daca vrei astepti daca nu numai vorbi despre patchurile altor echipe aia-_-
Maryusake
12-04-2008, 01:12 PM
Si ce va contine acel patch?3 stadioane bombardate,jucatori cu fete lovite de troleu,echipamente bagate la apa si mingi de la taraba?
Nu conteaza cand va aparea,voi juca RLSP 2.^_^
FLORYYN
12-04-2008, 08:00 PM
am incercat patchu de la fifa pro si mi a facut numai probleme deocamdata joc cu o minge la care i se vede numai umbra
FLORYYN
12-04-2008, 08:01 PM
aaa si inca ceva,nush de ce se lauda cu fetele jucatorilor k arata k dreaq
Johnny13
12-04-2008, 08:05 PM
Off-topic:1.Ai facut dublu post
2.Ai facut reclama => citeste regulamentul...scuze daca am facut pe adminul...
sobby_07
16-04-2008, 07:36 AM
asa frate....zicetzi ca nu updatatzi decat loturi si echipamente,da intr`o jumate de an voi sa nu mai facetzi nicio schimbare majora.....pai cred ca updaturile astea se faceau in cateva saptamani....
Oamenii de obicei mai au si o viata. Una e sa ai 14-16 ani si alta e sa ai 24.
Cata_fifa_God
16-04-2008, 03:38 PM
Salut Am si eu o intrebare la Liga 2 puteti sa adaugati Petrolul Ploiesti + stadionul Ilie Oana.
Deoarece in acest retur nu a pierdut deloc iar ei sunt peste Progresul.
Multumesc Anticipat,suntem multi Ploiesteni care jucam cu Liga 1 Burger pe Direct Ip si ne-ar face placere sa jucam cu echipa locala.
Dark_lord
16-04-2008, 04:41 PM
Urmatoarea versiune
15 Aprilie 2008 16:29
Am dori sa va anuntam si in acelasi timp sa facem putina lumina in cazul urmatoarei versiuni a RLSP. Urmatoarea versiune va fi doar un update (echipamente, loturi, stadioane etc.) al RLSP v1 si nu va contine Liga II asa cum se crede.
Stirea este de pe prima pagina a sitului :( asta este..baietii acum nu mai au timp sa faca altceva...au examene de dat...etc...
sobby_07
19-04-2008, 06:09 PM
au trecut frate aproape 3 luni de la terminarea perioadei de transferuri{cam.... pe atunci preciza stefan k va aparea vs. noua}ne tinetzi de o luna cu anuntzuri ca vetzi da detalii despre RLSP ca nush ce.....
Cata_fifa_God
20-04-2008, 08:26 AM
ia zi tu intr-o luna il faceai cu totu.
Eu zic sa iti fie rusine,dai vrun ban ce ei sunt obligati sa iti faca tie patch...
Ei fac de placere nu obligati..infantil..
Cand o sa fie gata patchu o sa fie.Crezi ca toata lumea sta la PC ca tine 24/24.
americanu 2008
20-04-2008, 10:02 AM
frate cu parere de rau da aici te cam contrazic baiatu are dreptate ce te legi de el? ne tin 5 luni de zile cu anunturi ba ca apare ba ca nu stiu ce.... si alte chestii menite sa amane aparitia versiunii urmatoare.oricum fata de alti ani cand scteati patchuri pe banda rulanta anu asta cred ca nu numai eu ci si ceilalti useri de pe acest forum au ramas cu un gust amar fata de maniera voastra pe care o aveti fata de noi. stiu ca nu sunteti obligati sa ne faceti noua patchuri ci ca faceti asta din pasiune da de acum v-ati intins mai mult decat va e plapuma si cam bate la ochi de acu.fata de anii ceilalti sunteti de nerecunoscut.
Varaloi
20-04-2008, 11:31 AM
frate cu parere de rau da aici te cam contrazic baiatu are dreptate ce te legi de el? ne tin 5 luni de zile cu anunturi ba ca apare ba ca nu stiu ce.... si alte chestii menite sa amane aparitia versiunii urmatoare.oricum fata de alti ani cand scteati patchuri pe banda rulanta anu asta cred ca nu numai eu ci si ceilalti useri de pe acest forum au ramas cu un gust amar fata de maniera voastra pe care o aveti fata de noi. stiu ca nu sunteti obligati sa ne faceti noua patchuri ci ca faceti asta din pasiune da de acum v-ati intins mai mult decat va e plapuma si cam bate la ochi de acu.fata de anii ceilalti sunteti de nerecunoscut.
Tu crezi ca oamenii astia nu au si ei o viata? Tu crezi ca ei au timp sa stea zi si noapte numai la patch? Ia mai usor cu tonul, ca nu tu esti ala in masura sa-i crtitice pe baieti...
sobby_07
20-04-2008, 12:52 PM
da mah cumetre,yo poate le faceam intr`o luna ca e nicio schimbare sa ceara multa pricepere si in plus ei sunt o echipa{inteleg cu examenu},da in 5 lunii,niste amaratzi de jucatori si cateva tricouri, nu stadioane si nici a 2 liga care da mai zic chiar ia o perioada de timp
americanu 2008
22-04-2008, 08:49 PM
sunt sanse macar ca patchu sa apara de pasti? sau daca nu macar in mai pe la inceputul lunii. am dreptate sau nu? fifa romania rullllllzzzz
Danutz_dark_one
22-04-2008, 09:37 PM
hai sa va zic ceva, la astia nerabdatori:
- echipamentele nu sunt asa de usor cum par a fi de facut
- loturile si ele, pentru ca se lucreaza in baza de date, care poate crapa oricand
- daca ar fi doar loturi si echipamente, si nicio fata in plus ati da din gura ca nu aveti fete. si ca sa stiti si voi, dureaza destul de mult sa faci o fata perfecta, cum face liquid, nu doar 2-3 ore ca la facemakerii de pe forum(nu la toti).
So, in concluzie, e destul de mult de lucru si la acest update!
22-04-2008, 09:48 PM
si sa nu mai zicem ca unii nu mai au 17-18 ani....si sa faci un patch asa mare dureaza,si mai bine sa fie asa decat sa fie unul care,dupa ce il instalezi,sa se duca de rapa Fifa si sa nu mai poti sa joci:D
Danutz_dark_one
22-04-2008, 09:55 PM
da, ma bucur ca si tu intelegi travaliul depus la un patch... pana sa ma apuc si eu de editat fifa, ziceam la fel ca ei, dar acum stiu ce inseamna si ca este stresant sa intri pe forum si in loc de intelegere, sa ai parte de injuraturi ca tu preferi sa inveti, sa muncesti sau sa iesi in oras cu prietena, in loc sa muncesti la ceva, care desi e bine facut, lumea nu iti recunoaste efortul, ci te injura.
latinu_stelistu
23-04-2008, 04:21 PM
ma...mi se pare aiurea tare rlsp-ul asta 2008...la 2005-sau 2006 mi s-a parut facut bn...au stricat pach-ul cu fetele jucatorilor care au iesit penale rau si cu stadioanele...care sunt...facute aiurea...mai bn arata daca aveau fete normale din fifa...si stadioane din fifa...aaa si app...mi se par cam stridente culorile echipamentelor...asta e parerea mea...inainte imi placea rlsp-ul...dar acum...:-J
adryanboy
23-04-2008, 10:14 PM
auziti patch dak il faci poti sa`l faci maxim intr`o luna da nu faci cine stie ce de el. da dak vrei sa`l faci k-lumea dureaza...si oricum astia care il fac nu pot sa stea non-stop la calculator ca doar au si ei o viata nu?...
americanu 2008
24-04-2008, 01:34 PM
intr-o buna zi o sa inebunesc tot asteptand sa apara un amarat de update pe care voi va chinuiti de secole sa-l terminati. ce fel de echipa sunteti voi ma? una de lenesi probabil sunteti si voi 0 ca si ceilalti ce sa mai.......
latinu_stelistu
24-04-2008, 07:13 PM
asa ca fratilor...incercati sa faceti ceva simplu k iese mai bn...nu are rost atatea chichite si detalii...
gigimures
24-04-2008, 07:51 PM
nu-ti plac nu-l juca si pa!
stephen
24-04-2008, 09:02 PM
@americanu2008 - datorita copilasilor ca tine piere tot cheful baietilor sa se apuce de munca.
@latinu_stelistu - detaliile fac deliciul patchului, fara ele RLSP ar fi un patch comun dar el a fost mereu peste medie. Nu-ti plac editarile grafice, te invit sa vii cu sfaturi si sugestii nu sa spui ca "e aiurea".
PICIU_PCH
24-04-2008, 11:18 PM
intr-o buna zi o sa inebunesc tot asteptand sa apara un amarat de update pe care voi va chinuiti de secole sa-l terminati. ce fel de echipa sunteti voi ma? una de lenesi probabil sunteti si voi 0 ca si ceilalti ce sa mai.......
de ce nu te apuci tu de facut un patch daca tot te dai asa istetz ? ? ?
Ingerul.Stelist
25-04-2008, 08:47 AM
aveti o data aproximativa cand va aparea ... !?!!!??!?... si bagati si voi niste sunete de galerii ? ca din cele 3 ''clanuri'' numai noi nu avem sunete de galerii :((( .... si cum zice americanu ... dc etidati daka scoateti parchu peste 2 luni .. nu mai anuntati macar ca faceti :| ... cine intreaba ban si nu mai ziceti nimic ar trebui sa faceti .. nu ca urmatoarae versiunea bla bla ziceti o data sa stim sa nu ami asteptam macar ... ne ducem al www.***************.net ... care are toate trasnferurile si suntete si fete pacat ca are daor 1 stadion .. sau la www.*******.net ... SUNTETI JALNICI .. chiar daca e foarte reusit ce faceti .. da lucrati mai repede ! .. creca voi faceti cate un om sau un echipament pe zi :| ... si stiu ca o sami iau ban ptr ca e adevarat ce zic ... !
25-04-2008, 08:55 AM
pai poate vrei poti sa faci tu cate 5 echipamente si 5 oameni pe zi ca este foarte "usor"...:mellow: eu nu stiu de ce va tot stresati atat daca nu stiti cat de greu e sa faci lucrurile astea...
Ingerul.Stelist
25-04-2008, 09:09 AM
******* si fifa underground ... cum pot sa le faca ?!:eek::eek: numai astia nu pot .. chiar dak nu le fac atat de reusite da macar le fac ....
latinu_stelistu
25-04-2008, 07:08 PM
pai...nu mai incercati sa faceti fetele jucatorilor...k nu ies bn...si stadioanele...in primul rand...e aiurea cand p banca d rezerve nu e nimic...de ex pe ghencea se vede aiurea tare...si suporterii prea colorati :))...si sunt folosite culori prea stridente...parerea mea...
Tzaka-Paka
27-04-2008, 11:52 AM
cand apare versiunea cu update ??? :D:D:D:D si pt cei care au vb mai sus .... FRATE NU VA CONVINE NU MAI INTRATI PE FORUMUL ASTA ... SI NU MAI LUATI RLSP DE AICI ... NU VA CONVINE PA ... NU II MAI STRESATI PE BAIETII ASTIA K DUPAIA CHIAR K NU O SA MAI FACA NIMIK ASA K CIOQ MIC
marco_taddei
29-04-2008, 09:44 AM
baieti de la fifa romania eu impreuna cu cei de la fifaevolution am facut un patch LPG care introduce liga 1,2si8 echipe din liga a 3 si toate fetele si minifetele a jucatorilor din liga 1. nmia introduce sponsori care cand ii alegi sunt pe tricou{o sa fie in fifa09} deci cine vrea sa il ia de pe www.fifaevolution.net. si msn,stefan astia de la fifa romania fifa evolution vrea sa lucrati impreuna la patychuri cu liga 1in fifa ca sa doboram editori de la fifa pro.
al fostu drag rudy_voller 1 EDITOR FIFA{de la fifa underground mesaj}
marco_taddei
29-04-2008, 09:45 AM
scuze pt mesaj dar nam fost eu plssss dati si mie patch de la www.nu-ceri-aici-asa-ceva.ro k nu pot sal i-au de pe site id:leul_din_ghencea
marco_taddei
29-04-2008, 03:25 PM
dc ma n-am voie fifa pro hai fifa pro hai fifa pro
XposeX
29-04-2008, 09:44 PM
Mah fratilor tot anu nu suntetzi instare sa facetzi un update?>intru p fifa romania d4-5 ani d iau patchuri si mereu am fost multzumit d treaba voastra....da cu tot respectu suntetzi varza anu asta?nu numai k nu facetzi un patch..da nu suntetzi in stare sa facetzi nici un update...fitzi seriosi...dk va depaseste facetzi un site d vanzare-cumparare sau d matrimoniale...ce draq mkr distrugetzi domeniu pkt d noi k stam 10 ani sa vedem incompetentza voastra..dk avetzi un pik d respect pt voi lasatzi mesaju sa apara p forum...d ban nu am ce sa zic facetzi cum va cere inima...JALNIC.
Hmm, s-a facut un acord intre FifaRomania si cei ce downloadeaza patchul si eu nu stiu? Vad ca toata lumea vorbeste de parca FifaRo ar fi obligata sa scoata un patch.
Ma da voi nu sunteti normali!Frate faceti-va patch singuri daca sunteti asa de buni si asa de dezamagiti!Chiar nu pot sa va inteleg!Auzi si la ila sa numai faca fete si stadioane,ma mai bine taceai!
gigimures
30-04-2008, 12:36 AM
Poate sa apara si peste 3 luni ca eu nu oblig baietii sa se grabeasca.Nu sunt obligati!Ganditi-va ca si ei sunt oameni, au scoala, unii loc de munca etc. nu pot sa renunte la asa ceva important din cauza unora care le cer patchul!Cum a zis si RF7:"Frate faceti-va patch singur daca sunteti asa de buni si asa de dezamagiti!".Parca ar fi sfarsitul lumii daca nu se face un update!Atata am avut de spus.
americanu 2008
30-04-2008, 11:03 AM
FIFA PRO SUNT CEI MAI TARI !!!!!!!!!!!!!!!!! iar voi sunteti 0 sunteti niste incompetenti m-am convins ca altii ca si voi sunteti 0 ca si ceilalti. mai bine a-ti face site de pompe funebre decat de editari fifa. lasati-va de meserie ca sunteti JALNICI.
liquid
30-04-2008, 11:10 AM
Sau nu -_-
gigimures
30-04-2008, 11:14 AM
Astia m-au innebunit cu aia, sa se duca la aia si sa ne lase in pace.Iauzi si la ala patch fara fete si stadioane :lol:.FifaRomania este ce-a mai buna echipa de editare din Romania!
tigrutzu15
08-05-2008, 12:08 PM
Se mai aude ceva de urmatoarea versiune de rlsp? :-S cu uptade la transferuri? :( ca sa gatat si sezonu si nah :(
fabryfabregasdragos
10-05-2008, 07:50 AM
bey nene s-a terminat sezonu steauaa deja a facut 2 transferururi dinamo a facut 1 si cfr la fel astia crek au falimentat eo nu mai astept nici un rlsp v2 astept fifa 2009 si poate rlsp pt ala ;)
Mai taci ma!V-am mai zis voi dezamagitilor faceti-va singur patch ca sunteti voi cei mai buni;)Voi nu aveti viata sociala ba?O labariti toata ziua pe net si pe "Mesinger"?Get a life man,get a life!
semedo_0
11-05-2008, 08:09 PM
Se mai aude ceva de urmatoarea versiune de rlsp? :-S cu uptade la transferuri? :( ca sa gatat si sezonu si nah :(
MA FIFARO SUNT NOU PE SITE SI AS VREA SA SPUN CA IMI PARE FOARTE RAU DE STEFANN PT CA A PLECAT DAR DE ATUNCI ATI MAI LUCRAT CEVA????:confused:
semedo_0
11-05-2008, 08:10 PM
Chiar Imi Pare Rau De Stefan!!!!!!
Dark_lord
15-05-2008, 03:15 PM
o postare pe blog mai veche:Update
March 18th, 2008
Da, stiu, suntem neseriosi, se termina campionatul si nu se aude nimic de RLSP v1.5/v2, de cand Stefan a luat o pauza nu se mai misca nimic, se aproba comentariile pe blog cu intarziere etc.
Partea buna este ca in curand vom avea un nou site online cu multe facilitati noi fata de versiunea actuala. Speram sa avem cat mai multe stiri (zilnic), articole, reviewuri si informatii legate de Fifa, Fifa Manager si alte jocuri de fotbal.
In maxim 2 saptamani vom avea cel putin o persoana care se va ocupa non stop de site si vom posta si mai multe detalii cu privire la ce se va intampla cu urmatoarea versiune a RLSP.
pana acum:
-site (nerealizat)
-detalii (nerealizat)
eu nu vreau as va stresez sau sa iau ban...dar macar zicetine..daca mai apare sau nu...stiu ca o faceti din pasiune si nu sunteti obligati...
Jah Warrior
15-05-2008, 05:00 PM
Yo nu il am ce ma fac bagatzi id meu in lista shi datzimil please!uitatzi id:seanpaul_alin
Ingerul
16-05-2008, 03:17 PM
MAI FACETI PATCH`UL SAU NU ?!?!?
Albertino99
17-05-2008, 07:09 AM
Probabil a-ti citit pe forum spusele lui Liquid, mns (si alti membrii din "staff-ul" echipei FifaRomania) ce ne spuneau sa avem rabdare caci patch-ul o sa apara.Deci : WAIT,IS LOADING
Ingerul
17-05-2008, 07:51 AM
albertino ... astia zic asta de o luna si cateva zile :lol::lol:
sobby_07
17-05-2008, 10:44 AM
hai bah frate ce va ia atata,a trecut jumate de an de la ultima versiune....cand mai era stefan a zis vs1.2 apare dupa perioada de transferuri de iarna....si acum e deja cea de vara o sa mai facetzi degeaba transferuri voi pt. loturile echipelor o sa schimbe foarte mult...deja steaua si cfr au luat 4-5 jucatori...o fi oare atat de greu sa creezi 15-20 de jucatori si sa mai umbli la niste kituri timp de 6 luni{atat ce era mai greu,fetele...unde liquid a fost activ,a creat destule fetze}in rest nicio schimbare doar cateva posturi pe blog si pe prima pagina ca vor schimbari in site si nush ce....
Dupa fiecare post prin care cineva cere socoteala se trezeste vre`un ciumpalac cu gura mare sa comenteze si sa zica ca ''mai bine sa ne facem singuri patch'' si altele...chiar daca ei nu fac parte din echipa sau sa fie vre`un moderator
Albertino99
17-05-2008, 11:40 AM
albertino ... astia zic asta de o luna si cateva zile :lol::lol:
Si eu astept patch-ul asta mai mult decat astept rezultatele la teza^_^Dar asta e,RLSP-ul nu o sa apara asa,pocnind din "taste",chiar daca a trecut ceva vreme.Sper totusi sa apara cat de curand.;)
cristiano
17-05-2008, 11:50 AM
speram sa apara ... dar acum ii rog eu frumos sa astepte perioada de achizitii a lu poli timisoara...daca se poate ca au spus ca saptamana asta finalizeaza toate transferuriile...si de aceea...daca tot scoate un update sa-l faca si pe placul celor din timisoara...ca suntem multi suporteri infocati si dorim sa ne petrecem timpul in fata PC-ului datorita lui Fifa...si de aceea...daca se poate sa fie un update recent...ca suntem cu totii nerabdatori sa vedem...si apropo ... la Bucur...eu zic ca valoarea lui e mult mai mare...si cat despre alexa...e bataie dejoc...el e mult mai bun ... si popa...e cam dus...sa nu-l mai bagati titular...si sai scadeti valoarea lui si sa io mariti lui pantelimon...pentru ca el macar e bun.... va rog... eu mult sa dati add la ID meu : nike_adidas64 ... sa va dau ceva date despre poli...si despre cum s-au miscat jucatorii in ultimul timp :p ... ca pana acum ati facut deliciul echipelor ... din Bucuresti...si Cfr...acum vrem si noi sa nu fim uitati ... :p
creek2105
20-05-2008, 01:05 PM
Eu inca astept patchul 1.5 cu transferurile din iarna dar pana atunci miam facut patchul meu, mare scofala nu e, oricum eu il astept k nu se compara cu al vostru(al vostru e mai bun) dar nu ma vait... Cu faza asta cred k faceti si voi `audienta` pe site k eu unul intru cel putin de 3 ori pe zi pe fifaromania.net
sobby_07
21-05-2008, 05:45 PM
numai zicetzi nimic...va inteleg cu bacu da chiar asa nicio informatzie noua despre mult asteptata vs 1.2 care se presupune ca ar contzine doar updaturi minore si cateva fetze
Vad ca numa` liquid mai este prezent pe forum,mai este activ...da in rest niciun semn de viatza...!!!plecarea lui stefan a adus falimentu....???
andrei1980
28-05-2008, 03:25 PM
eu sper sa iasa ceva frumos,avand in vedere cat a durat realizarea acestuia si cat va mai dura. Daca am asteptat atat eu zic sa mai asteptam pana se mai realizeaza transferuriile verii . Dar un update ar fi foarte bine primit si v2 sa fie scos dupa transferuriile verii si pana ce toate echipele isi anunta official lotul complet ! . Si mai ales sa stim ce lot au cei din liga 2 si mai multe detalii asteptam la v2 . Dar acum sper sa primesc un raspuns la intrebarea mea : Cam cat la suta este realizat update-ul ?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.