View Full Version : RLSP 2008 (dar pt full)
zagloba
12-12-2007, 07:25 PM
salutare tuturor si mai ales fifaromania...si in special stefan.ma folosesc de patchurile facute de voi de 4 ani dar nu v-am multumit niciodata si nici nu m-am inregistrat pe forum.consider ca macar atat sa fac si eu.am fost foarte multumit de patchuri...fifa e altfel cu liga I .anul asta se pare ca o sa fie cel mai fain, cat despre comentariu in romana ar fi fost extraordinar.defapt nu sa comenteze tot ci doar sa aud numele jucatorilor "banel nicolita(banelinio) si wat`s a gooool" :lol: .oricum stiu ca e multa munca sa indeplinesti toate poftele fiecaruia, sunt foarte multumit si asa. am aceeasi varsta cu stefan si intamplarea e sa fiu tot din iasi...stiu cum e cu timpul si ma mir ca sunt si oameni pasionati, care fac patchul asta gratis, si in tara asta putine lucruri sunt asa. va multumesc.:)
Buna ... Sunt nou pe forum! Patchul arata foarte bine nu inteleg pt ce vreti si comentariu in romana! Felicitari celor de la Fifaromania
ieseanul
12-12-2007, 08:55 PM
baieti, chiar nu stiu ce sa va spun mai mult decat zagloba...si eu folosesc patchurile voastre inca de la inceput si sunt foarte multumit de ele...desi pot spune ca (,) copilaria mea a intrat mult in prelungiri va multumesc ca faceti seria Fifa mult mai atractiva :D
ZidaneZizou
12-12-2007, 09:37 PM
mah ce sa mai zicem...sunteti cei mai tari:D bv, tineti-o tot asa...fortza fifaromania!!! abia astept patchul... e bine ca sunteti voi sa acoperiti gaurile nesimtitilor de la ea. BV FIFAROMANIA! Felicitari!
Mai am si eu o intrebare pt voi: ce trebuie sa stii sa faci ca sa intri in echipa fifaromania?(asa..din curiozitate)
MitzaBraveheart
12-12-2007, 10:01 PM
weekendu asta imi tre 3 sticle de cola langa mine un pachet de tzigari si patchu baietzilor de la fifaro si pot spune ca voi fi fericit:pinca 3 zile(sper sa apara sambata:()
nu o sa imi ajunga mie 3 o sa fiu asa luni :eek:
BOB0CIK
12-12-2007, 11:55 PM
sper k zapata,emeghara si golanski sa aiba niste skiluri pe masura :rolleyes: ....la ora actuala cei mai buni 3 jucatori de la steaua si valoarea si abilitate si tot:p
Tudorikfarafrik
13-12-2007, 07:33 AM
Speram cu totii sa nu apara vreo problema in testare..dar totusi daca se iveste vreo dificultate va rog sa ne anuntati si pe noi.
allexredog
13-12-2007, 10:29 AM
o intrebare am si eu? tacticile de joc vor fi personalizate k la toate echipele din fifa sau vor fi cele standard. oricum slavit fie creation master ca o sa le facem noi daca nu sunt :D
alin dinamovistul
13-12-2007, 11:40 AM
abia astept sa apara RLSP 08...va multumim pt acest cadou
VilleValo
13-12-2007, 11:52 AM
Ar fi frumos un countdown timer :))
Glumesc!
radurapid
13-12-2007, 01:13 PM
Multzumim FIFARO :X:X :*:*
As vrea sa stiu daca se poate ce skill are Zapata?
mytimeisnow
13-12-2007, 02:40 PM
Vei vedea. Daca nu-ţi place, il modifici tu. Cel puţin eu vreau sa-l pun pe Cesinha ambidextru :)
radurapid
13-12-2007, 04:04 PM
Vei vedea. Daca nu-ţi place, il modifici tu. Cel puţin eu vreau sa-l pun pe Cesinha ambidextru :)
Dap! si pe Coman il fac atacant :p ^_^
andrei_fcmbacau
13-12-2007, 04:06 PM
Zapata merita 80 skill si nu e chiar asa cum zici tu ca poti edita skiluri pentru ca la RLSP 07 nu mergea, iesea jocul
stefan
13-12-2007, 04:14 PM
La RLSP 2008 merge :p
Profethu
13-12-2007, 04:39 PM
Mai usor ma sunteti stresanti cu intrebari de genul "Ce skill are ala?" , "Ce buget are echipa x ?" , mai sunt 2,3 zile si apare RLSP si o sa va convingeti.
Zapata merita 80 skill si nu e chiar asa cum zici tu ca poti edita skiluri pentru ca la RLSP 07 nu mergea, iesea jocul
daca o sa-l controlezi bine si ai aparare buna,poata sa aiba skil-ul si putin mai mic
MitzaBraveheart
13-12-2007, 05:33 PM
inca putzin doamne inca putzin mai da-mi rabdare:lol:
cred ca incep sa strig prin casa Forzza FifaRomania :rolleyes:
:._.:LucyY:._.:
13-12-2007, 05:59 PM
asta cred ca o sa fie cea mai buna varianta de RLSP si nu conteaza ce skills au jucatorii important e sa jucam cu ei(oricum in manager mode cresc) nu e asa?:D
S3BBY
13-12-2007, 06:07 PM
sooper de-abia astept sa apara RLSP:D:D:D,k nu mai am rabdare.....
Tudorikfarafrik
13-12-2007, 06:38 PM
Toti intreaba de skill-ul lui Zapata..eu ma intreb ce skill va avea Walcott in RLSP. Daca anul trecut si eu am avut oarecare obiectii pe acest subiect, anul acesta nu prea avem ce comenta..skill-uri pe masura evolutiilor romanesti.Si totusi Zapata nu e roman asa ca sunt sanse sa aibe skill mare:D
inca putzin doamne inca putzin mai da-mi rabdare
geez:eek:
Maniak
13-12-2007, 06:55 PM
esti obsedat, calmeaza-te!
RaulIonutzzz
13-12-2007, 07:15 PM
Eu deja incep sa ma gandesc cu ce echipa o sa incep si ce transferuri sa fac:)) ! FORZZA FIFARO!!
MitzaBraveheart
13-12-2007, 07:26 PM
da se pare ca unii habar nu au cei ala sarcasm da in fine asta nu inseamna ca sunt nebun si incep sa-mi tai venele daca nu apare rlsp da mai bine vorbesc cu un perete ca ma inteleg mai bine decat sa il fac pe unu ca ego sa inteleaga
Cristi4
13-12-2007, 07:29 PM
Scz...ca ma bag...nu vezi ca ego e din vs..ce sa ii ceri??Forza Iasu'
stephen
13-12-2007, 07:47 PM
abia astept sa apara RLSP 08...va multumim pt acest cadou
Nu crezi ca esti cam ipocrit?
da se pare ca unii habar nu au cei ala sarcasm da in fine asta nu inseamna ca sunt nebun si incep sa-mi tai venele daca nu apare rlsp da mai bine vorbesc cu un perete ca ma inteleg mai bine decat sa il fac pe unu ca ego sa inteleaga
se pare ca unii dintre ei nu stiu de gluma ;)
ZidaneZizou
13-12-2007, 08:05 PM
ahh!! daca era azi sambata sau duminica..sau ziua in care apare patchu....:(, da' lasa ca tre' sa vina el:), nu mai am rabtare:eek: FIFARO esti o FORTZA!
O intrebare pt FIFARO: ce tre sa stii sa faci sa intri in fifaro?(curiozitate)
1.da se pare ca unii habar nu au cei ala sarcasm da in fine asta nu inseamna ca sunt nebun si incep sa-mi tai venele daca nu apare rlsp da mai bine vorbesc cu un perete ca ma inteleg mai bine decat sa il fac pe unu ca ego sa inteleaga
2.Scz...ca ma bag...nu vezi ca ego e din vs..ce sa ii ceri??Forza Iasu'
1.Ba mitzaCurajosu' ia spune'mi mie ce e ala sarcasmul! Explica'mi unde esti tu sarcastic in mesajul acela? Omule, cand nu cunosti cuvintele nu le mai folosi doar de impresie ;) Fii explicit, concis! Ba oameni exagerati si sunteti de'a dreptul penibili.
2. Cristi frate, iti citesc frustrarea cu o mare usurinta. Apropos vecine ai apucat sa iei buletinul de stii atat de multe despre rivalitatea Iasi-Vaslui sau ai aflat si tu de pe la stiri? Mai multe nici nu'mi bat capul sa'ti zic.
Maryusake
13-12-2007, 08:18 PM
Sarcasmul se evidentiaza nu se subantelege!
Revenind la subiect...Sper sa joc fifa cu RLSP la cadura unei note mari in teza la romana^_^
Cristi4
13-12-2007, 08:18 PM
ego..nici eu nu imi bat capu...pt ca nu ai tu fire de par in cap la cate meciuri de a lu poli am fost..si app...abia astept sa iti mardesc echipa favorita in rlsp la voi acasa...la nivel legendary...!!!
:)) Omule imi place esti amuzant! Pe bune te compatimesc, dai dovada de o naivitate extraordinara! Deja m'ai convins cu prezenta ta la meciurile lui Poli :) si abia astept sa imi bati echipa favorita chiar la mine acasa si sa imi trimiti apoi poza, iar eu sa mor de ciuda si sa nu pot dormi toata noaptea. E trist, din ce in ce mai trist.
Barabulaq
13-12-2007, 08:23 PM
O da-ti in offtopic baieti,hai sa fim prieteni(Happy Tree Friends) si sa nu ne mai certam.Ce ziceti?
Cristi4
13-12-2007, 08:35 PM
Ti-as zice eo mai multe da...nu e locu si nici momentu potrivit..ego...in rest..astept patchu..Forza Poli...!!!:)
ieseanul
13-12-2007, 08:43 PM
1.
2.
1.Ba mitzaCurajosu' ia spune'mi mie ce e ala sarcasmul! Explica'mi unde esti tu sarcastic in mesajul acela? Omule, cand nu cunosti cuvintele nu le mai folosi doar de impresie ;) Fii explicit, concis! Ba oameni exagerati si sunteti de'a dreptul penibili.
2. Cristi frate, iti citesc frustrarea cu o mare usurinta. Apropos vecine ai apucat sa iei buletinul de stii atat de multe despre rivalitatea Iasi-Vaslui sau ai aflat si tu de pe la stiri? Mai multe nici nu'mi bat capul sa'ti zic.
ma faci sa rad...bai vecine...de cate sute de ani e rivalitatea Iasi Vaslui??? de 5 ani adica de cand s-a infiintat clubul vostru mult iubit...
P.S. NU exista rivalitate Iasi Vaslui...vi se pare voua...aceste doua orase nu se pot compara la nici un capitol...la fel si echipele de fotbal POLI are 62 de ani..Sportingul vs are 5-6 ani...cred ca am pus punct.
fishi
13-12-2007, 09:08 PM
Fratzilor de la rlsp atzi ajuns sa va certatzi pe nustiu eu ce rivalitatzi intre echipe hai sa nu ne mai certam si sa asteptam in liniste rlsp ca mai sunt vro 2 zile
Fortzzzza Romania!!!!:romania::romania::romania:
ieseanul
13-12-2007, 09:12 PM
Fratzilor de la rlsp atzi ajuns sa va certatzi pe nustiu eu ce rivalitatzi intre echipe hai sa nu ne mai certam si sa asteptam in liniste rlsp ca mai sunt vro 2 zile
Fortzzzza Romania!!!!:romania::romania::romania:
Ai dreptate!!! Traiasca FifaRomania!!!:D
Profethu
13-12-2007, 10:20 PM
ma faci sa rad...bai vecine...de cate sute de ani e rivalitatea Iasi Vaslui??? de 5 ani adica de cand s-a infiintat clubul vostru mult iubit...
P.S. NU exista rivalitate Iasi Vaslui...vi se pare voua...aceste doua orase nu se pot compara la nici un capitol...la fel si echipele de fotbal POLI are 62 de ani..Sportingul vs are 5-6 ani...cred ca am pus punct.
Ti-a dat la moral.Forza poli ! Pentru toti iesenii mei :D
stefan
13-12-2007, 10:23 PM
Chiar nu mai resprecta nimeni regulamentul pe aici?
MitzaBraveheart
13-12-2007, 10:59 PM
ego stiu ca incerci sa pari inteligent in discutie da hai sa terminam ca nu are nici un rost sa continuam aceasta cearta inutila ca pana la urma nu ajungem nicaieri.In fine daca apare rlsp sambata sunt happy,daca aparea maine sunt super happy:)
florici
13-12-2007, 11:37 PM
Inca putin si apoi lets play... Fifaro rulez... Rlsp 2008 the best
cipin85
14-12-2007, 01:26 AM
In primul rand felicit si multumesc echipei FifaRomania pt munca depusa..si ii blamez pe cei nerecunoscatori.
Abia m-am inregistrat pe forum..chiar daca mai intram sa citesc noutati..pareri..etc.
Ce voiam sa intreb e legat de echipa Dinamo din RLSP pt 2008.
Am observat ca la 2007, printre echipele rivale ale lui Dinamo se numara Rapid si Steaua..normal..dar si Poli Timisoara si Craiova. Din acest motiv nu puteam cumpara jucatori de la echipele respective.
Vreau sa intreb:
1. De cand Poli Tm e rivala lui Dinamo ?! Eu ca suporter dinamovist n-am nici o adversitate pt echipa asta. La fel se intampla cu Craiova.
2.
Daca in RLSP Dinamo are rivale pe Timisoara si Craiova...Rapid si Steaua pe cine au? Gloria bistrita si Gloria Buzau?
Intreb asta pt ca ma dispera sa nu-l pot lua pe Costea sau Torje..astea sunt exemple aleatorii..
Va rog un raspuns civilizat..ca nu as vrea sa intru in polemici cu indivizi pe care nu-i cunosc.
Ms mult..si inca o data Felicitari FifaRo
MitzaBraveheart
14-12-2007, 01:39 AM
ce o sa-mi fie mie mila de calculator cand o sa joc numai fifa pe el vreo 5 zile la rand:lol:
Splash
14-12-2007, 10:47 AM
aoleu...mai este o zi:eek:...si ma simt parca ar mai fi o saptamana:|
Cipin, ca suporter dinamovist ar trebui sa stii care sunt relatiie d.p.d.v fotbalistic si extrafotbalistic dintre Dinamo si U. Craiova. Se stie prea bine ca Geegee Netoiu a luat jumatate de echipa de la olteni cand a plecat de acolo si de atunci relatiile intre echipe si, mai ales intre suporteri sunt subrede.
stefan
14-12-2007, 10:59 AM
Defapt rivalitatea dintre Craiova si Dinamo e mai veche.
BoSs_JoKeR
14-12-2007, 11:26 AM
In primul rand felicit si multumesc echipei FifaRomania pt munca depusa..si ii blamez pe cei nerecunoscatori.
Abia m-am inregistrat pe forum..chiar daca mai intram sa citesc noutati..pareri..etc.
Am observat ca la 2007, printre echipele rivale ale lui Dinamo se numara Rapid si Steaua..normal..dar si Poli Timisoara si Craiova. Din acest motiv nu puteam cumpara jucatori de la echipele respective.
Vreau sa intreb:
1. De cand Poli Tm e rivala lui Dinamo ?! Eu ca suporter dinamovist n-am nici o adversitate pt echipa asta. La fel se intampla cu Craiova.
2.
Daca in RLSP Dinamo are rivale pe Timisoara si Craiova...Rapid si Steaua pe cine au? Gloria bistrita si Gloria Buzau?
Intreb asta pt ca ma dispera sa nu-l pot lua pe Costea sau Torje..astea sunt exemple aleatorii..
Va rog un raspuns civilizat..ca nu as vrea sa intru in polemici cu indivizi pe care nu-i cunosc.
1. Nu Ai CUm Sa Simti Rivalitate Atata Timp Cat Nu Esti Suporter ACTIV Al Unei Factiuni Din PCH Sau SUD ;) Doar Sa Stai In fata TV SI Sa'i Injuri...:lol:
2. Rivalitatea Cu pOLI E De Pe Vremea Cand Nea Mircea Lucescu Antrena pe Dinamo , SI Dupa Un Meci In Care pOLI A Batut Pe DINAMO , Aceasta Din Urma Pierzand Un Titlu De Campioana , Nea Mircea Lucescu A Spus Ceva De Genu " Pentru Aceasta Victorie A Voastra , La Anu O Sa Jucati In Divizia B " SI....Asa A Fost...:lol: A Facut IL LUCE Ceva Mismasuri..SI...pOLI A Jucat In Divizia B DIn Sezonul Urmator :lol:
3. Cu cRAIOVA , E De Pe Vremea Lui Netoiu Cand A Venit CU 3 Sferturi De Echipa La Bucuresti
4. ORICUM , SINGURUL DERBY DIN CAMPIONATUL ROMANIEI DE FOTBAL , ESTE steOAIA - DINAMO SI DINAMO - steOAIA ! ! !
GIULESTENI VOI NU EXISTATI ! ! !
SRY PT OFFTOPIC DAR NU AM PUTUT SA MA ABTIN SA NU'I EXPLIC ACESTUI " MARE DINAMOVIST " CUM STA TREABA CU RIVALELE...
Sn|per1921
14-12-2007, 11:27 AM
Vreau sa intreb:
2.
Ca si suporter care face deplasarile in Stefan cel Mare tot timpu, trebuie sa te corectez si sa iti spun ca rivalitate intre Poli si Dinamo exista...la nivel de suporteri.
La nivel de cluburi, ii destul sa te uiti cum vad jucatorii lui Poli un eventual transfer la Dinamo, si iti dai seama ca si aici exista o rivalitate.
Cand Poli joaca cu Steaua, echipa nu ii la fel de motivata ca la un meci cu Dinamo...
Din partea cealalta, ajunge sa spun sariturile cu lacrimi in ochi ale lui Andone (jucator important in istoria voastra) la meciul direct de acuma vreo 2 ani cand era antrenor, la golul victoriei....si nu era nimic extraordinar, era un gol de 1-0 prin minutul 80, deci motivele bucuriei imense erau altele:rolleyes:;)
Asa ca nu te baga la fel si fel de comparatii cu bistrita sau alte echipe...Daca fanii dinamovisti au ajuns sa pregateasca coregrafii ironice pt. deplasarile la Timisoara, hmm...oare exista vreo rivalitate?:eek::rolleyes::D
cipin85
14-12-2007, 11:58 AM
Cipin, ca suporter dinamovist ar trebui sa stii care sunt relatiie d.p.d.v fotbalistic si extrafotbalistic dintre Dinamo si U. Craiova. Se stie prea bine ca Geegee Netoiu a luat jumatate de echipa de la olteni cand a plecat de acolo si de atunci relatiile intre echipe si, mai ales intre suporteri sunt subrede.
Nu asta era problema. De ce ne urasc oltenii nu ma intereseaza...sunt doar curios..daca Stiaua si Rapid pot cumpara jucaotri de la Timisoara si Craiova in RLSP 2008.
cipin85
14-12-2007, 12:04 PM
BOSSJOKER si SNIPER 1921
Nu conteaza cat de des ajung eu la meciuri..si cat de ultras esti tu sau nu.
Ce vreau sa stiu e daca in RLSP Steaua si Rapid pot lua jucatori de la Timisoara si Craiova
Pt ca..daca ei pot cumpara..nu e chiar corect fata de Dinamo..care nu poate lua..in afara de Steaua si Rapid..de la inca 2 echipe.
De-acu daca mai retrogradeaza si VASLU, URZICENI, BISTRITA, BUZAU, CONSTANTA, CFR SI U CLUJ din cauza lui Dinamo..eu ca jucator de fifa 2008 cu patch RLSP n-o s mai pot sa transfer pe nimeni din Liga 1
Poate intelege cineva ce vreau sa aflu..ca sa nu mai aflu date istorice ale rivalitatii cu echipele din Liga 1
stefan
14-12-2007, 12:30 PM
Da, pot cumpara :p Daca erai asa de curios puteai sa verifici chiar tu.
cipin85
14-12-2007, 01:02 PM
Da, pot cumpara :p Daca erai asa de curios puteai sa verifici chiar tu.
Poi nu mi se pare chiar corect :mad:..poate ca eu vreau sa-mi fac "superechipa" aduc pe Gaman, Gargalie , Dananae, Ciuca si Ganea de la Timisoara (in caz ca ma enerveaza arbitrii :lol: )
Lasand gluma..chiar nu e corect ca Stiaua il poate lua pe Gargalie:p si Dinamo nu
petredinfzn
14-12-2007, 01:45 PM
Steaua nu Stiaua :)))))))))
cipin85
14-12-2007, 01:51 PM
Steaua nu Stiaua :)))))))))
Stiaua, Steoaia, Shtoia..etc
Andrey®
14-12-2007, 01:59 PM
Aici se vb de RLSP 2008 nu de ce denumiri are Steaua!!!
As vrea sa va reamintesc ca daca am spus ca iese weekendul asta, nu inseamna ca la noapte la ora 00:00 patchul o sa fie lansat. Asta numai asa ca idee, ca sa ii scutesc pe unii din a mai pune intrebari si a se stresa aiurea la noapte.
champion
14-12-2007, 02:22 PM
Teoretic e deja weekend :D ... oricum abia asteptam RLSP, oricand va iesi.
:romania:
RaulIonutzzz
14-12-2007, 02:26 PM
si deci nu exista nici o sansa sa apara in noaptea asta?? SCUZE DAK AM SUPARAT PE CINEVA CU ACEASTA INTREBARE ! :mellow:
Tudorikfarafrik
14-12-2007, 02:33 PM
Totusi suntem in weekend..ma asteptam sa apara astazi ca sa avem timp sa-l si folosim..dar daca nu se poate nu o sa moara nimeni de o zi-doua.
VilleValo
14-12-2007, 02:58 PM
Take a chill pill you all
Santa is coming to town :P
radurapid
14-12-2007, 02:59 PM
mor de nerabdare :D .. sper sa iasa azi :)
RaulIonutzzz
14-12-2007, 03:02 PM
mor de nerabdare :D .. sper sa iasa azi :)
Cu toti speram asta ! Doamne ajuta sa apara azi ! :D Oricum FORZZZA FIFARO !
Deeny
14-12-2007, 03:08 PM
nu cred ca va aparea azi.oricum mor de nerabdare si mai aveti rabdare putin baieti deoarece am asteptat aproape o luna (poate mai mult putin) si acuma nu mai putem astepta cateva zile :))
petredinfzn
deci intelegeti stresatziva si stati numa p site sa vedeti dak a aparut:D
poli tm in fifa
Totusi suntem in weekend..ma asteptam sa apara astazi ca sa avem timp sa-l si folosim..dar daca nu se poate nu o sa moara nimeni de o zi-doua.
Si in vacanta ce faci ? Zimi tu mie ca nu o sa te joci in vacanta ?
Sn|per1921
14-12-2007, 03:24 PM
Pai poate in vacanta vrea si omu o bautura, o femeie, una alta...un porc ceva:D
Dar ii adevarat, tot jocuri is si alea;)
radurapid
14-12-2007, 03:25 PM
yo in vacanta o sa rup calculatoru' :eek:<asa o sa arat=))
Profethu
14-12-2007, 03:27 PM
As vrea sa va reamintesc ca daca am spus ca iese weekendul asta, nu inseamna ca la noapte la ora 00:00 patchul o sa fie lansat. Asta numai asa ca idee, ca sa ii scutesc pe unii din a mai pune intrebari si a se stresa aiurea la noapte.
Daca a zis mns ceva ce tot va zbateti cu "vai sper sa apara azi" si tot dati acelasi reply idiot...Cu toti speram sa apara cat mai devreme , dar asta nu inseamna ca numai ies de pe site numai ca sa vad cand apare si sa fiu primul care downloadeaza.Oricum nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi aici pe forum daca nu apare patch'ul pana in ora 12:00. :D
radurapid
14-12-2007, 03:39 PM
va fi mai ceva ca la brad :))
ieseanul
14-12-2007, 03:50 PM
Daca a zis mns ceva ce tot va zbateti cu "vai sper sa apara azi" si tot dati acelasi reply idiot...Cu toti speram sa apara cat mai devreme , dar asta nu inseamna ca numai ies de pe site numai ca sa vad cand apare si sa fiu primul care downloadeaza.Oricum nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi aici pe forum daca nu apare patch'ul pana in ora 12:00. :D
ai alungat lumea de pe forum!!!:lol:
stefan
14-12-2007, 04:07 PM
WEEK-END s.n. (Anglicism) Sfârşit de săptămână; interval de timp (sâmbăta-duminica) folosit pentru odihnă, petrecere. [Pron. úik-, pl. -duri. / < engl. week-end]
dexonline :p
CRonaldo7
14-12-2007, 04:21 PM
daca tot suntem asha de stresatzi cu RLSP 2008,ce`ar fi sa va intreb cu ce echipa ati vrea sa incepeti Manager Mode :>?????
RaulIonutzzz
14-12-2007, 04:22 PM
daca tot suntem asha de stresatzi cu RLSP 2008,ce`ar fi sa va intreb cu ce echipa ati vrea sa incepeti Manager Mode :>?????
cred ca pentru asta trebuie deschis un nou topic ....dupa ce apare patchul ! RESPECT FIFARO!!:cool:
d'oh logic ca fiecare incepe cu echipa lui favorita, nu? dupa ce joaca cateva meciuri e posibil ca sa joace de curiozitate cu alta!
Cristi4
14-12-2007, 04:26 PM
Pai bineinteles ca incep cu Poli Iasi...numai rezist..ia astept sa il vad pe site...:(.ab
BOB0CIK
14-12-2007, 04:28 PM
nici eu nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie pe forum pana knd apare patchul :)) ...sper sa apuc sa il iau :D..:D
MitzaBraveheart
14-12-2007, 04:29 PM
doamne deabia astept maine sa joc cu dinamo,dupa ce joc vreo 6 sezoane minim cu dinamo cred ca joc cu unirea urziceni:p
Maryusake
14-12-2007, 04:33 PM
Eu tin cu provincia asa ca am de unde alege^_^
radurapid
14-12-2007, 04:37 PM
Eu dupa ce o sa iau UCL cu Rapid :X o sa trec la Brasov :)
Profethu
14-12-2007, 04:48 PM
nici eu nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie pe forum pana knd apare patchul :)) ...sper sa apuc sa il iau :D..:D
Nu te teme ca nu se termina.:D
BOB0CIK
14-12-2007, 04:53 PM
eu unu raman numai la steaua sa rup tot :D...si in romania si in europa :D:lol:
RaulIonutzzz
14-12-2007, 04:54 PM
eu o sa incep cu unirea urziceni pana ajung la levelul sa o iau pe dinamo !!
bogdang
14-12-2007, 04:58 PM
:D abea astept RLSP tinand cont ca am scapat de teze...chiar daca apare la ora 00:00,chiar daca apare duminica o sa il joc pana se toceste tastatura(glumeam;) ) totusi fortza FIFARomania :romania:
BOB0CIK
14-12-2007, 05:19 PM
toata lumea asteapta cu sufletul la gura patchul :))
ady_cetatea
14-12-2007, 05:37 PM
Salut....sunt nou pe aici....imi puteti spune dak in jurul zilei de maine e gata peachu?????BRAVO FIFA ROMANIA.....Sunteti cei mai buni...:)
radurapid
14-12-2007, 05:43 PM
moooooor de nerabdaaaaaareeeeeee:D:D
Cristi4
14-12-2007, 05:46 PM
Hai baietzii hai baietzii haide.....scoateti patchul scoateti patchul haideee...Respect..!!!
Zuzu}{
14-12-2007, 05:47 PM
Hm BV FIFA ROMANIA abia ajtept sa iasa patch`ul ! totusi imi puteti spune knd il puneti la download dak nu deranjez pe nimeni mersi anticipat!
CRonaldo7
14-12-2007, 05:47 PM
shi eu sunt nerabdator,insa nu cred ca`l va pune in seara asta :(
Edu@rd
14-12-2007, 05:50 PM
vreau sa aflu si eu daca cumva stie careva maine la ce ora va aparea RLSP2008??? stie cineva??
Edu@rd
14-12-2007, 05:51 PM
:eek:vreau sa aflu si eu daca cumva stie careva maine la ce ora va aparea RLSP2008??? stie cineva??:eek::lol:
vlad89
14-12-2007, 06:00 PM
oare patch-ul va fi compatibil cu creation master? forza FIFA ROMANIA!!!
cata_dinamo
14-12-2007, 06:06 PM
sal ! sunt nou pe forum.astept rlsp...voi incepe cariera cu dinamo
nico4everininimilenoastre
14-12-2007, 06:07 PM
...frate ..da nu-i mai intrebati cand apare...asteptati si voi o zi ca toti am asteptat...FORZA FIFARO!!!
in sfarsit am scapat de teze iar acum astept sa apara patchul! sper sa apara maine:saliveaza:
cristy2005ro
14-12-2007, 06:24 PM
d'oh logic ca fiecare incepe cu echipa lui favorita, nu? dupa ce joaca cateva meciuri e posibil ca sa joace de curiozitate cu alta!
nu neaparat........la primu patch 2007 am jucat doar cu Poli Timisoara.Dupa ce a aparut al 2-lea am incercat Cfr Timisoara si Poli II.
NICIODATA nu o sa joc cu steaua sau dinamo.....singura cu care as mai accepta sa joc e Rapid.......dar putine sanse
yo_paul4u10
14-12-2007, 06:25 PM
Rlsp va fi compatibil cu creation master si nu se stie daca va aparea maine cei de ka fifaromania au spus ca s-ar putea nu este sigur....vom vedea oricum merita si sa asteptam
cristy2005ro
14-12-2007, 06:25 PM
:eek:vreau sa aflu si eu daca cumva stie careva maine la ce ora va aparea RLSP2008??? stie cineva??:eek::lol:
cine ti-o zis tie ca apare maine? :D:D:D
cristy2005ro
14-12-2007, 06:28 PM
Eu tin cu provincia asa ca am de unde alege^_^
Poli Timisoara:D
Roby TigrU
14-12-2007, 06:29 PM
dar...catzi mega va avea patchu???
stelistul_1000
14-12-2007, 06:33 PM
Oameni buni, calmati-va! Sincer, propun inchiderea topicului pana la aparitia RLSP, deja se exagereaza prea mult! :rolleyes:
boggy
14-12-2007, 06:34 PM
o sa vezi cand o sa apara .... atatea intrebari fara rost :| ...
Profethu
14-12-2007, 06:38 PM
Oameni buni, calmati-va! Sincer, propun inchiderea topicului pana la aparitia RLSP, deja se exagereaza prea mult! :rolleyes:
Nu te mai chinui atat sa pari mai destept de cat esti ;)
IceMan
14-12-2007, 07:23 PM
Salut tuturor!Sunt nou pe aici(desi urmaresc situatia de cateva luni) asa ca nu o sa ma lansez in comentarii.Vreau doar sa le spun baietilor de la fifaro ca scot cu siguranta cele mai adevarate patch-uri iar noi ii apreciem pentru treaba asta.Mai vorbim dupa ce incercam noul patch care sunt sigur ca se va ridica la nivelul asteptarilor.Respect pentru munca voastra depusa si pentru pasiunea pe care o aveti fata de ceea ce faceti!
Barabulaq
14-12-2007, 07:28 PM
Nu te mai chinui atat sa pari mai destept de cat esti ;)
Da ce ti-o facut? Iti zic io ca e destept asa ca scuteste-ne de replicile astea ca nu impresionezi pe nimeni.Tu crezi ca e normal sa se abereze in asa hal?^_^ Nu cred,oricum dupa fapta si rasplata am sa primesc warn dar macar mi-am exprimat punctul de vedere.
Tudorikfarafrik
14-12-2007, 07:29 PM
"Nu te mai chinui atat sa pari mai destept de cat esti ".Tu vorbesti?..e "decat esti".:huh: Si eu unul am terminat cu tezele,saptamana care urmeaza deja e vacanta..de aici va dati si voi seama de ce asteptam patch-ul inca de azi.
ady_cetatea
14-12-2007, 07:33 PM
Rlsp va fi compatibil cu creation master si nu se stie daca va aparea maine cei de ka fifaromania au spus ca s-ar putea nu este sigur....vom vedea oricum merita si sa asteptam
Noi ne faceam sperante ca apara azi......dar ni le-ai naruit tu:D
angelinho94
14-12-2007, 07:40 PM
cum am asteptat pana acum mai asteptam ink vreo 24 ore.............oricum cica testele merg SUPER........o sa fie bine
stefan
14-12-2007, 07:43 PM
cum am asteptat pana acum mai asteptam ink vreo 24 ore.............oricum cica testele merg SUPER........o sa fie bine
Cine ti-a spus asta?
sobby_07
14-12-2007, 07:45 PM
si apare sigur weekendu asta....????ziceti`ne si noua ceva de teste,cum au decurs......
BOB0CIK
14-12-2007, 07:46 PM
stefan te rog eu din sufletzelul meu de "banel" :)) pune si tu patchu la download k nu mai avem rabdare :))
angelinho94
14-12-2007, 07:58 PM
pai eu stiu de teste de la un alt baiat care cica cunoaste.....nu stiu daca e adevarat sau nu.....oricum.....stiu ca e mult de munca dar......punetzil odata....respect fifaromania!!!
stefan
14-12-2007, 08:04 PM
Daca ma mai enervati mult poate il pun luni dupa ce ma intorc de la facultate :p
radurapid
14-12-2007, 08:06 PM
Cand e gata o sa fie pus la download! Incetati dreacu odata! Nu mai fitzi asa de disperati ca nu se intampla nimic cu patchul!
benny13
14-12-2007, 08:07 PM
asa-i bobocik nu mai avem rabdare dar las ca o sa il termine mai fain e sa fie fain decat sa fie neterminat .. adica naspha ;) cel mai important este ca o sa il termine bucurandu-ne pe noi :mishto: :mishto: :mishto: :mishto:
angelinho94
14-12-2007, 08:08 PM
:(( daca zic ceva acum sar toti cu gura p mn......da e cvl ogic
angelinho94
14-12-2007, 08:08 PM
:(( daca zic ceva acum sar toti cu gura p mn......da e cv logic
radurapid
14-12-2007, 08:14 PM
Va zic eu daca aveti rabdare RLSP o sa vina mai rpd dekt credetzi
rocker
14-12-2007, 08:14 PM
:eek:imi puteti spune daca va aparea patchul weekendul acesta??
Barabulaq
15-12-2007, 05:02 PM
S-a redeschis topicul?:eek:
Andrey®
15-12-2007, 05:06 PM
Se spunea ca weekendul asta jucam Fifa 08 cu RLSP 08 si dupa cum se vede nici un semn de RLSP
stefan
15-12-2007, 05:07 PM
S-a terminat weekendul?
angelinho94
15-12-2007, 05:08 PM
offfff............inteleg ca suntem inervanti si plictisitori dar......asteptam rlsp......mai bn nu spuneati ca apare weekendul asta......:))poate mai tarziu......!!!!!!!
Dark_lord
15-12-2007, 05:12 PM
Lasatii pe baieti...nu sa terminat weekendul....chiar daca nu mai putem astepta.....totusi...mai aveti nitzica rabdare
mai bine faceau o supriza si ziceau doar ca "in curand..." si nu mai ziceau nimic :) astfel ar fi incetat posturile gen e deja weekend de ce nu a aparut
.:TH3:.[BoSS]
15-12-2007, 05:13 PM
mai bn nu spuneati ca apare weekendul asta......:))
Weekendul nu sa terminat !
Au promis ca apare weekendul asta deci va aparea maine daca nu azi ! :P
Ozone
15-12-2007, 05:17 PM
apare rlsp 08 astazi sau maine ast un rasp ms
radurapid
15-12-2007, 05:18 PM
Doamne sper sa apara azi ca maine nu am timp.. am meditatii de dimineatza tocmai in pantelimon(stau in militari) pana dupa-amiaza si vin obosit...:(
angelinho94
15-12-2007, 05:19 PM
;157293']Weekendul nu sa terminat !
Au promis ca apare weekendul asta deci va aparea maine daca nu azi ! :P
asa e.........oricum nu mai aveau asa batai de cap cu noi dc ziceau cv gen incurand sau in urmatoarele zile.....poate chiar puteau spune peste 2 saptamani si sa apara mai devreme, era mai bn
RaulIonutzzz
15-12-2007, 05:21 PM
asa e.........oricum nu mai aveau asa batai de cap cu noi dc ziceau cv gen incurand sau in urmatoarele zile.....poate chiar puteau spune peste 2 saptamani si sa apara mai devreme, era mai bn
Ei era mai bine !!!! Terminati mey cu destea ...
angelinho94
15-12-2007, 05:24 PM
Ei era mai bine !!!! Terminati mey cu destea ...
fie cum zici u....da totusi sa apara:)
15-12-2007, 05:25 PM
Dar voi chiar nu va puteti abtine... Terminati o data.
Tudorikfarafrik
Daca spuneau in orice alt fel nu era bine pentru ca ramaneau in situatia aia in care erau intrebati incontinuu cand apare,mai apare,de ce nu ne spuneti nimic? Aveti rabdare putin..sunt convins ca redeschiderea topicului are si o semnificatie.Poate acum se uploadeaza patch-ul.Deci inca putina rabdare cateva ore-maxim inca o zi.
RaulIonutzzz
fie cum zici u....da totusi sa apara:)
toti suntem nerabdatori ! de azi dimineatza dau refresh la site din 5 in 5 min ! RESPECT FIFARO!!
angelinho94
15-12-2007, 05:28 PM
toti suntem nerabdatori ! de azi dimineatza dau refresh la site din 5 in 5 min ! RESPECT FIFARO!!
exact fratilor....oricum merita multumiri pt rlsp.......oare castiga cv????:o
stefan
15-12-2007, 05:29 PM
Am spus ca apare weekendul asta si ne vom tine de cuvant, chiar nu va mai inteleg, si maine tot weekend e, mai este destul timp sa apara si in seara asta, aveti rabdare ca aveti timp sa-l jucati, nu vine sfarsitul lumii.
cipin85
15-12-2007, 05:32 PM
Citesc si ma crucesc..parca muriti pt o zi.
Am un sfat fratilor: LUATI-VA O VIATA !!!
15-12-2007, 05:32 PM
Chiar asa ! Aveti destul timp sa-l jucati pana la aparitia FIFA 09 :P
cat costa? se gaseste si in piata? :D :)
RazvanTM
15-12-2007, 05:36 PM
eu am saptamana asta examene, asta inseamna ca acuma ar trebui sa invatz. fifa romania...va implor...don't let this happen !!! =)))
Dark_lord
15-12-2007, 05:36 PM
Aveti rabdare.Poate baieti acum scriu articolul pentru site.Poate acum se uploadeaza patch-ul AVETI RABDARE!!!!:mishto:
angelinho94
15-12-2007, 05:37 PM
va dati seama ca vorbim degeaba ca tot cand va fi sa apara va aparea....nu???
radurapid
15-12-2007, 05:43 PM
Am spus ca apare weekendul asta si ne vom tine de cuvant, chiar nu va mai inteleg, si maine tot weekend e, mai este destul timp sa apara si in seara asta, aveti rabdare ca aveti timp sa-l jucati, nu vine sfarsitul lumii.
Daca iese in seara asta(Doamne ajuta!) chem PROTVul :lol:^_^ si le arat ce treaba minunata au facut baietii de la FIFARO! RESPECT!
deci ma terminati o data cu : cand apare? apare in wekend? ma din moment ce stefan o zis ca apare in wekend asa o sa fie! RABDARE! ce castigati daca tot va agitati? Bv FifaRomania!!
stelistul_1000
15-12-2007, 05:44 PM
Stefan, a fost si vina voastra! De ce ati redeschis topicul? :mellow: Imi pare foarte rau de offtopic, imi cer scuze... Totusi, voi la ce v-ati asteptat cu cateva ore inainte de aparitia RLSP de la niste critici? Va rog sa ma intelegeti, nu fac pe desteptul, nu vreau nimic de la nimeni, dar... Hai sa recunoastem... :huh:
stefan
15-12-2007, 05:46 PM
Tu parca plecai de pe forum, acum nu ti se pare ca te crezi cam important?
angelinho94
15-12-2007, 05:49 PM
Stefan, a fost si vina voastra! De ce ati redeschis topicul? :mellow: Imi pare foarte rau de offtopic, imi cer scuze... Totusi, voi la ce v-ati asteptat cu cateva ore inainte de aparitia RLSP de la niste critici? Va rog sa ma intelegeti, nu fac pe desteptul, nu vreau nimic de la nimeni, dar... Hai sa recunoastem... :huh:
si asta e buna dar u it dai seama ca ei rad de noi cum ne agitam.....o sa apara.....gandestete ca poate fac teste pt ca sa mearga fara probleme.....mai stii...e spre binele nostru:)
stelistul_1000
15-12-2007, 05:51 PM
Stefan, la mine te refereai? Promit ca nu mai postez nimic offtopic, dar as dori sa aflu raspunsul... :mellow: Si totusi, scuze, nu am cerut parerea nimanui (ma refer strict la useri)!!!
liquid
15-12-2007, 05:52 PM
Ce e asa greu sa asteptati pur si simplu, fara sa mai aberati la fiecare minut?
WaLl-RaPidisTu
15-12-2007, 05:52 PM
Ma fratilor mai apare odata ??? K toti s-au plictisit :| niciodata nu a durat atat de mult :|
Dark_lord
15-12-2007, 05:53 PM
si asta e buna dar u it dai seama ca ei rad de noi cum ne agitam.....o sa apara.....gandestete ca poate fac teste pt ca sa mearga fara probleme.....mai stii...e spre binele nostru:)
Lasai..k ei o sa joace patchul celor de la @@@@@@@@ cu un stadion...si ala cu gauri in el.
RLSP o sa apara azis au maine..nu va mai faceti griji.
OFF Topic:Most users ever online was 156, Today at 06:50 PM S-a stabilit un nou record pe forum
WaLl-RaPidisTu
15-12-2007, 05:54 PM
Ma fratilor mai apare odata ??? K toti s-au plictisit :| niciodata nu a durat atat de mult :| :P:P :D
WaLl-RaPidisTu
15-12-2007, 05:54 PM
:rapid:
Deeny
15-12-2007, 05:55 PM
hai bre oameni buni nu mai putem astepta cateva ore?
thereau21
15-12-2007, 05:57 PM
intrebare : aproximativ de cati mb o sa fie patchul?:)
DarkComy
15-12-2007, 05:59 PM
Hai nu mai spune. Topicul e deschis de mult timp, nu a fost redeschis special acum pentru aparitia patchului.
Ma fratilor mai apare odata ??? K toti s-au plictisit :| niciodata nu a durat atat de mult :| :P:P
O sa apara cand e gata. RLSP06 a durat si mai mult asa ca nu mai aberati pe acest topic cu speranta ca ni se face mila si o sa apara patchul mai repede.
Tudorikfarafrik
15-12-2007, 06:02 PM
Aceeasi intrebare ca si Thereau21..cam cati mega va avea patch-ul?Daca se poate:huh:..
RazvanTM
15-12-2007, 06:02 PM
WaLl-RaPidisTu
Ma fratilor mai apare odata ??? K toti s-au plictisit :| niciodata nu a durat atat de mult :|
defapt, corectati-ma daca ma insel, dar ca si complexitate, acesta este cel mai rapid patch RLSP aparut. adica...ce naiba jocul e lansat DOAR de 2 luni si cv. Iar intr-un timp atat de scurt sa faci linia de start a 22 de echipe, 22 de stadioane personalizate, si 55 de fetze. cine spune ca acest patch a durat mult nu prea stie despre ce vb.
singurul lucru care ma ingrijoreaza este perioada de testare. oricum, felicitari fifa romania. un preview la acest patch nu poate sa primeasca o nota mai mica decat 10+. despre review...ramane de vazut desi pana acuma nu ati dezamagit si ma gandesc ca nu aveti de gand sa incepeti acum :))
yo_paul4u10
15-12-2007, 06:05 PM
Are dreptate DarkComy o sa apara atunci cand va fi gata si gata nu poate nimeni dinte noi sa grabeasca lucrarile...
BoSs_JoKeR
15-12-2007, 06:06 PM
mama...deci...eu nu va inteleg..si eu sunt la fel ca voi..si eu vreau sa apara cat mai repede cu putinta , dar voi credeti ca daca ii agasati cu intrebarile astea , os a apara in urmatorul minut ? daca au zis ca azi sau maine apare....inseamna ca azi sau maine apare...in loc sa le multumiti...ca muncesc pentru noi , si nu au nimic de castigat , muncesc din pasiune...la cel mai bun patch de acest fel...voi..ii criticati...nu va inteleg...gandti'va si voi , daca v'ar placea sa munciti la ceva pe gratis , pentru sute sau mii de persoane , fara sa le cereti nimic in schimbul muncii voastre si toti sa va agaseze cu intrebari idioate... :baa::baa::baa::baa::baa:
Dufda
15-12-2007, 06:06 PM
Razvan ai uitat si de muzica romana kre au pus-o baietii de la fifa ro:)
Dark_lord
15-12-2007, 06:09 PM
patchul va aparea cand mns isi va da acordul...corect??? ....daca ii mai presati mult pe baieti va aparea la anul
big_evil
15-12-2007, 06:12 PM
si eu sunt nerebtator...deabea am dormit azi noapte dar voi ati putea lucra daca cineva v-ar intreba "e gata??? e gata??? e gata???" eu cred ca facand acest lucru incetineste munca celor cae lucreaza la patch
angelinho94
15-12-2007, 06:14 PM
mama...deci...eu nu va inteleg..si eu sunt la fel ca voi..si eu vreau sa apara cat mai repede cu putinta , dar voi credeti ca daca ii agasati cu intrebarile astea , os a apara in urmatorul minut ? daca au zis ca azi sau maine apare....inseamna ca azi sau maine apare...in loc sa le multumiti...ca muncesc pentru noi , si nu au nimic de castigat , muncesc din pasiune...la cel mai bun patch de acest fel...voi..ii criticati...nu va inteleg...gandti'va si voi , daca v'ar placea sa munciti la ceva pe gratis , pentru sute sau mii de persoane , fara sa le cereti nimic in schimbul muncii voastre si toti sa va agaseze cu intrebari idioate... :baa::baa::baa::baa::baa:
bravo! ai dreptate! la fel ca razvan......oamenii astia petrec sute sau mii de ore in fata calculatorului pt a ne satisface p noi.....si e ffffff greu de realizat asemenea lucruri! RESPECT FIFARO!!!
Dufda
15-12-2007, 06:14 PM
de acord cu tn big_evil oamenii astia nu isi dau seama ca,cu cat intreaba mai mult knd apare cu atat se amana mai mult pachul
sunt de acord cu big_evil ;)
yo_paul4u10
15-12-2007, 06:18 PM
uooou akum cateva ore totzi spuneau "e gata" iar akuma toti spun lasati , ii mai bn asa etc..
ieseanul
15-12-2007, 06:19 PM
nu ai de ce sa te crucesti...majoritatea userilor au sub 18 ani:rolleyes:
bakari
15-12-2007, 06:19 PM
Daca tot zice-ti k e bine sa nu mai postati off-topic atunci dc continuati??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
cristy2005ro
15-12-2007, 06:20 PM
nu pot sa cred.........daca vi s-a zis ca apare week asta la ce tot mai puneti atatea intrebari?sunteti stresanti
chiar trebuie sa raspunda pt fiecare in parte............nu ii mai stresati atata ca poate se enerveaza stefan si nu mai apare,si atunci sa va vad.
si ce importanta are cati MB va avea.....o sa vezi cand apare cat are......sau tu vrei sa iti faci loc liber in comp :D
xdevil
15-12-2007, 06:21 PM
nu ai de ce sa te crucesti...majoritatea userilor au sub 18 ani:rolleyes:
mai grav e ca au sub 14...
sincer nu inteleg ce nu puteti intelege din sintagma "va fi lansat weekendul acesta".
angelinho94
15-12-2007, 06:22 PM
gata baieti! nu e bn nici asa, nici asa......respectatile munca......ca cu multumiri nu va veti arunca cum va aruncati acum cu intrebari!
nico4everininimilenoastre
15-12-2007, 06:24 PM
si eu am sub 14 ani..da nam facut presiuni asupra echipei fifa ro...kiar daca am doar 2 posturi..urmaresc situatia patchului de vreo 3 luni...FORZA FIFARO..si felicitari
o sa apara in curand baietzi...statzi linistitzi...eu unul ma gandesc doar la bugetele echipelor...sper k echipele mari sa aiba bugete mai mari de 10 milioane:)
MitzaBraveheart
15-12-2007, 06:32 PM
eu nu vreau altceva decat sa apara in seara asta(sper:()daca nu apare asta e nu o sa mor,au si oamenii astia o viata da ar fi foarte frumos sa-l puna in seara asta.
Tudorikfarafrik
15-12-2007, 06:39 PM
"nu ai de ce sa te crucesti...majoritatea userilor au sub 18 ani"-iar tu ai sub 10 posturi si cateva zile pe forum.Poti sa fii mic, daca esti destept intelegi sa nu mai stresezi niste oameni care muncesc la ceva..^_^.Si nu ma refer la tine, ci la ceilalti useri care nu se pot opri.
tudorica
si eu am sub 14 ani dar nu am zis nimic . astept in liniste
cosmin targoviste
Eu nici nu mai astept liga 1.m-am plictisit sa astept de 3 luni.In plus nu are fifaromania nicio obligatie fata de noi sa faca liga 1.Mai bine joc cu prietenii pe direct ip.
big_evil
15-12-2007, 06:41 PM
...nu are fifaromania nicio obligatie fata de noi sa faca liga
aici ai mare dreptate
sper...sa aiba bugete mai mari de 10 milioane:)
:eek: ce vise ai....ar fi prea frumos:D
si in legatura cu staff-ul...sper sa nu fie la nivelul 2-3 sh la echipele mari...cel putin la stadion:Pchiar dak in realitate la infrastructura suntem sub nivelul 1:D
ieseanul
15-12-2007, 06:51 PM
care e faza cu posturile???ce mah tu te bucuri sau ti se pare ca esti cineva daca ai 130 de posturi??? numai un copil poate sa gandeasca asa...sau tu ai o problema ca eu sunt iesean???
qpack
15-12-2007, 06:54 PM
fratilor si io urmaresc situatia si asta e primu msg pe care il pun pe forum....nu mai luati in seama toti pustanii de 13-14 ani care se dispera....in primu rand cei de la fifaRO nu castiga nimic,daca castigau atunci aveati o scuza ca tot ii presati,io in locul lor nici nu va raspundeam:):eek:
qpack
15-12-2007, 06:55 PM
aaaaaaaa...si mai e ceva....de unde il downloadam?...de pe www.fifaromania.net?....rasp pls
tudorica
15-12-2007, 06:56 PM
[QUOTE=qpack;157375]fratilor si io urmaresc situatia si asta e primu msg pe care il pun pe forum....nu mai luati in seama toti pustanii de 13-14 ani care se dispera....in primu rand cei de la fifaRO nu castiga nimic,daca castigau atunci aveati o scuza ca tot ii presati,io in locul lor nici nu va raspundeam:):eek:[/
si eu sun 14 ani si nu facui crizeeeee. ok?:mad:
RazvanTM
15-12-2007, 06:59 PM
ahahahahahaahha =))))) mai dati mult cu offtopicul ? in loc sa le multumiti celor de la fifa romania pt timpul si efortul depus voi va certati. :p nu e prea frumos din partea voastra. incercati sa va ocupati timpu lcu cv, uitati-va la un film(va recomand american gangster sau hitman), vb pe mess, urmariti ultimele stiri de pe GSP.ro, download porn....anything !!! numa nu va mai certati aici. faceti dintr-un thread o cocina.
edited:
@qpack
logic fisierul ar trebui sa apara aici:
http://www.fifaromania.net/index.php?zona=categorii-fisiere&categorie_id=68
sper ca baietzii o sa uplodeze patch-ul pe mai multe host-uri. :-s rapidshare, filehost, etc
qpack
15-12-2007, 07:00 PM
tu esti o exceptie...da raspundetei la intrebarea mea de mai sus
ionutz87
15-12-2007, 07:02 PM
Sa fii sigur ca o sa fie un link pe prima pagina a site-ului fifaromania.net
cata_dinamo
dupa www.fifaromania.net
Dark_lord
aaaaaaaa...si mai e ceva....de unde il downloadam?...de pe www.fifaromania.net ?....rasp pls
da patchu va putea fi downloadat de pe www.fifaromania.net
Maryusake
15-12-2007, 07:03 PM
Da,vor anunta printr-un articol pe site.
As vrea sa-mi defineasca cineva termenul "pustan de 13-14 ani".Daca ai 15 ani automat ai o gandire mai evoluata?:huh:
cristy2005ro
15-12-2007, 07:04 PM
aici ai mare dreptate
:eek: ce vise ai....ar fi prea frumos:D
ce importanta are bugetu de start? conteaza sa ti-l faci tu.
eu la FIFA2007 am facut capatu cu Poli si la STAFF UPGRADE am avut toate de level 10+buget de 113milioane
Tudorikfarafrik
15-12-2007, 07:04 PM
Am mentionat eu ceva in postul meu de originile tale de care esti foarte mandru? Si nu mai pune atatea semne de intrebare,exclamare si ce mai ai pe acolo ca atunci tu esti copilul dintre noi..aia se agita asa tare.Gata cu off-topicul.
Bughi1
15-12-2007, 07:05 PM
Cand Apare ???voi Il Aveti De Ieri Sau De Alaltaieri Si Ne Tineti In Suspans Va Bateti Joc De Noi
DarkComy
15-12-2007, 07:05 PM
Daca era dupa mine topicul asta era inchis de vreo 2 zile si deschis dupa ce era pus la donwload patchul.
@Bughi1 ...da unii il avem de mai multe zile pentru ca il testam...probleme?
Dark_lord
15-12-2007, 07:08 PM
Daca era dupa mine topicul asta era inchis de vreo 2 zile si deschis dupa ce era pus la donwload patchul.
@Bughi1 ...da unii il avem de mai multe zile pentru ca il testam...probleme?
te cred dark...sunt unii care chiar nu au rabdare...
stelistul_1000
Daca era dupa mine topicul asta era inchis de vreo 2 zile si deschis dupa ce era pus la donwload patchul
Aceeasi parere am avut-o si eu, dar m-ai criticat! Pace? ^_^ PS: Uneori ma uit la voi si ma intreb de ce ati mai venit pe forum... In ultimile 10 pagini nu a fost nimeni ontopic (inclusiv eu)! :rolleyes:
dumbo
foarte interesanta teoria lui Bughi1 ... sunt convins ca de fapt baietii nu testeaza acum Patch-ul, ci se joaca, in timp ce noi asteptam aparitia RLSP-ului ...
calmati-va fratilor ca o sa apara atunci cand va fi gata ! azi, maine, peste o luna sau un an ... care e problema ? va simtiti sfarsitul aproape sui considerati ca nu veti mai apuca sa jucati FIFAo8 cu liga I ?!
Bughi1
poi punetil ce vii greu sal uplodati
cristy2005ro
15-12-2007, 07:12 PM
esti stresant!!!!!!!!!!!......asteapta in plm si tu mai o zi......lasa-i pe baieti sa gate testarea patchului
champion
15-12-2007, 07:12 PM
Deja caterinca pe topicul asta, chiar nimeni care sa inchida pana ce apare rlsp? :(
DarkComy
15-12-2007, 07:13 PM
O sa-l punem, cand o sa inveti lb. romana. :p
RazvanTM
15-12-2007, 07:14 PM
stiti ce ne trebuia ? un alpha leaq plin de bug-uri, jucatori fara fetze, echipamente distorsionate, stadioane cu portiuni lipsa, crash-uri din 2 in 2 m. dupa acel leaq sunt sigur ca multi de aici s-ar gandi de 2 ori inainte sa se planga ca dureaza prea mult lansarea lui. :P
stefan
15-12-2007, 07:14 PM
Bughi, ia si fa o fata si nu ne mai plictisi :p
Bughi1
15-12-2007, 07:17 PM
poi de 1 sapt tot testati
RaulIonutzzz
15-12-2007, 07:19 PM
poi de 1 sapt tot testati
Si care e prob ! AM ASTEPTAT ATAT si nu puteti mai astepta cateva ore sau o zi max!! OFFFFF ! RESPECT FIFARO!!:rolleyes:
Ozone
15-12-2007, 07:20 PM
Stefan poti sa imi lasi si mie un id de mess???
Ozone
15-12-2007, 07:20 PM
Cred k avem de asteptat atunci=)) Dark lasa-i pe astia vedeti-va de treaba da makar raspunde sh u la intrebarea asta apare azi k sa shtiu sa numai intru din 5 in 5 min ms sh Bafta fifaro
Bughi1
15-12-2007, 07:21 PM
amu ce mai testeaza daca au p***a in pantalon????
tudorica
15-12-2007, 07:22 PM
si mie stefan sa imi dai id
trika.the.user
15-12-2007, 07:22 PM
doamnee daca nu au disperat copii astia... in locu parintilor v-as inchide calculator .. v-as scoate netu pana cand luati vacanta !! echipa FIFARO se chinuie gratis sa ne faca un patch sa ne bucuram de el sa jucam cu echipe din romania si voi ... ii toti frecati la melodie... cand apare? cati MB are? da de ce dureaza atat? !! ar putea foarte frumos sa puna pe site plata cu , card sau prin banca si atunci ... s-ar duce alocatia voastra imediat ! apare si patchu ... rabdare ... mai e doar o saptamana de scoala... si dupaia .. sa tot aveti cearcane la ochi si cola in ficat jucand rlsp08 !
Bughi1
15-12-2007, 07:23 PM
OZONE intersu lor i sa intri din min in min
radurapid
si eu sunt un user nerabdator ca toti ceilalti si o sa pun o intrebare scurta si la subiect despre rlsp: iese azi sau maine ? FORZZA FIFARO
:mishto::romania::romania:
va rog sa imi raspundetzi
trika.the.user
amu ... amu testeaza cat creier ai tu sau cat nu ai !
DarkComy
15-12-2007, 07:25 PM
@Ozone...apare azi.
@Bughi1...1. De unde stii tu de cat timp testam noi patchul?
2. Sa testezi un patch nu inseamna, sa intri in el, sa vezi ca merge si gata poti sa iesi.
3.Te rog sa folosesti limba romana pentru a posta, ca nu am timp sa stau si sa descifrez ce incerci sa zici. Daca nu poti comunica in aceasta limba ne putem lua foarte usor la revedere.
cata_dinamo
15-12-2007, 07:28 PM
@Ozone...apare azi.
gata v-ati linistit ?
Bughi1
15-12-2007, 07:28 PM
poi acum o saptamana ati zis samptamana asta testam si in wekend apare
PlayGame
15-12-2007, 07:29 PM
omg :rolleyes: abea astept maine sa jok rlsp 08 mama nu imi vine sa cred ca apare :X :X :X sunte-ti ce-i mai tari FIFA RO ;)
cristy2005ro
15-12-2007, 07:30 PM
OZONE intersu lor i sa intri din min in min
tu ori esti tampit ori te prefaci.mai mult de 10-11 ani nu ai!!!!!!
si vorba lui trika.the.user.....FifaRo nu e obligata sa scoata patchu......ei il fac pt noi ca sa avem liga 1,si il fac gratis!!!!!!!!
deci,atata timp cat nu dai bani pe el......nu vad de ce te agiti asa,de parca ei ar trebui sa iti dea tie socoteala de ce dureaza atata,de ce il testeaza etc.
Poate vor si ei sa joace 15 sezoane si dupa ce se plictisesc ni-l da si noua......ai vreo problema??????
PS: nu trebuia sa dormi la ora asta?
qpack
15-12-2007, 07:30 PM
mare dreptate ai
Ozone
15-12-2007, 07:32 PM
ms pt rasp Dark o sa mai intru pe la 12 pana atunci propun tuturor sa ne vdm de treaba k deja suntem toti zapaciti de cate post-uri sunt aici hf
yo_paul4u10
15-12-2007, 07:34 PM
abia astept sa joc azi rlsp si maine ma refer de azi pana maine la 03 dimineeata
stau toata noaptea poate azi.... bafta fofaromania
cristy2005ro
15-12-2007, 07:35 PM
poi acum o saptamana ati zis samptamana asta testam si in wekend apare
si e gata weekendu cumva?
angelinho94
15-12-2007, 07:39 PM
vai doamne....rabdare...mai mult ii enervati pe cei de la fifaro.....dc au promis cv......gata! mai degraba multumitile....a si cei carora nu le convin testele nu cred ca lear conveni sa joace cu un ciuruit de patch
cristy2005ro
15-12-2007, 07:40 PM
eu lucrez de noapte :mellow:
dar dimineata la 7 cand ajung acasa imi bag picioarele in el de somn......ma pun pe fifa:eek:
DarkComy
15-12-2007, 07:41 PM
abia astept sa joc azi rlsp si maine ma refer de azi pana maine la 03 dimineeata
stau toata noaptea poate azi.... bafta fofaromania
astia cine sunt? ca nu ii cunosc :D :p
cristy2005ro
15-12-2007, 07:42 PM
astia cine sunt? ca nu ii cunosc :D :p
concurenţa :lol:
Tudorikfarafrik
15-12-2007, 07:46 PM
A;)r vrea concurenta sa fie atat de apropiati de fifaro incat sa-i deosebeasca doar o litera..
Dufda
15-12-2007, 07:47 PM
Off Topic: Hip hip hooray s-o calmat lumea:)Liniste si pace pe forum...brb mai intru peste 1 ora sau 2 sa vad dak l-ati pus
Danutz_dark_one
15-12-2007, 07:51 PM
concurenţa :lol:
apropo de concurenta, pot sa pun pariu ca in maxim o saptamana de la aparitia RLSP iese si patch-ul lor :D
tudorica
15-12-2007, 07:52 PM
ce pliktiseala e pe aici .:D
PlayGame
15-12-2007, 07:52 PM
chiar sunt sanse sa apara in seara asta :eek::eek: ?
Dark_lord
15-12-2007, 07:53 PM
chiar sunt sanse sa apara in seara asta :eek::eek: ?
va aparea sigur
apropo de concurenta, pot sa pun pariu ca in maxim o saptamana de la aparitia RLSP iese si patch-ul lor :D
pacat ca patch-ul concurentei va fi unul facut in 10 minute cu 1 singura fata si aia furata, si cu stadioanele de la joc
PlayGame
15-12-2007, 07:55 PM
Doamne si eu vroiam sa ma culc :mad: dar de unde sti ca apare au zis fifaro ?
champion
15-12-2007, 07:56 PM
Cica concurenta, aia-s mici pe langa FIFAROMANIA ;)
@PlayGame, au zis ei, da.
Deeny
15-12-2007, 07:57 PM
@playGame Da a zis darkcomy ;)
oricum abia il astept
Dufda
15-12-2007, 07:57 PM
Pariez ca nu apare in maxim o saptamana sunt departe cei de la ******* si nici nu imi place ce o facut pana acuma:) Oricum abea astept rlsp fac un be a pro si ma pun cu dica:D:eek:
angelinho94
15-12-2007, 07:58 PM
va aparea sigur
wow....chiar???? in sfarsit se termina cearta......multumim FIFARO
Dark_lord
15-12-2007, 07:58 PM
Doamne si eu vroiam sa ma culc :mad: dar de unde sti ca apare au zis fifaro ?
uite aici : http://forum.fifaromania.net/showpost.php?p=157414&postcount=718
angelinho94
15-12-2007, 07:59 PM
wow...chiar??? gata cu cearta in sfarsit.....MULTUMIM RLSP
SilviuZabest
15-12-2007, 08:04 PM
va multumin fifaromania.....daca nu erati voi..care sa va sacrificati timpul liber...nu cred ca jukam liga 1 oricum sunteti cei mai tari toti..;) you are the best there is ;)
andi1o
15-12-2007, 08:04 PM
azi....la ce ora? :-/
PlayGame
15-12-2007, 08:05 PM
fifaro :) ati scapat de aia care spune-au cand apareee adika data :)) si acuma va luat cu ora =)) dupaia cu minutele :))
champion
15-12-2007, 08:06 PM
Caterinca deja .... inchideti va rog topicul :|
Dufda
15-12-2007, 08:08 PM
de ce sa il inchida s-o cam calmat lumea deja :) Voi cu ce echipa o sa jukti?
CristianoVL
15-12-2007, 08:09 PM
Tot respectul pentru echipa FifaRomania si pentru munca pe care au depus-o in fiecare an pentru a face RLSP.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.