PDA

View Full Version : Solutia pentru inlaturarea lui...

ReKo
14-02-2004, 02:55 PM
Bucurestenii din sectorul 1 au ocazia sa-l inlature pe Mitica Dragomir (Corleone) de la LPF, pe Mircea Sandu de la FRF si pe Iordanescu de la nationala:

Mitica Dragomir candideaza la functia de primar al sectorului 1 si demisioneaza de la LPF daca va fi ales primar al sectorului 1.
Bucurestenii din sectorul 1 au ocazia sa schimbe multe in fotbalul romanesc si ma gindesc la urmatoarele:
Liga profesionista de fotbal scapa de mult discutatul Corleone (Mitica Dragomir) si va fi ales alta persoana credibila si acceptata de masmedia.
Mitica Dragomir ca primar al sectorului 1 va face totul ca Mircea Sandu sa dispara de la Federatia Romana de Fotbal.
E normal ca M Sandu sa fi facut multe jmecherii cu banii FRF si Dragomir stie de magariile lui Sandu.

M Sandu va demisiona singur ca altfel va fi distrus si poate ajunge si la puscarie pentru delapidari din fondurile FRF
Daca pleaca M Sandu vom scapa si de incapabilul, depasitul, inbatrinitul demodatul, Iordanescu si se va insanatosi fotbalul romanesc.

Toate acestea se pot indeplini chiar in aceasta vara daca voi cei din sectorul 1 votati cu M Dragomir.

Numai asa putem sa schimbam acele reguli stupide facute de M Sandu in legatura cu alegerea unei alte persoane ca presedinte la FRF.

M Dragomir, Becali si ceilalti presedinti de cluburi stiu de toate acestea si de aceea Dragomir se sacrifica din fotbal pentru binele fotbalului profesionist romanesc.

Dragomir si Becali stiu ca zilele lui M Sandu sint numarate la FRF si de aceea au inceput sa-i taie din puterea pe care o avea pina in prezent.

Si acum vorba lui Mitica (celalalt actorul), prost sa fii, noroc sa ai.

Lumea va vota cu Dragomir ca primar ca sa scape de el de la LPF si de M Sandu de la FRF iar masmedia-l va ajuta cu toate resursele gratis doar ca sa scape de ei,.

by: zapada ;) !
super ideea !

HAI DRAGOMIR !!!!!!!
:P

DarkComy
14-02-2004, 03:17 PM
pacat ca stau in sectorul 2 :alida: ata ete
cei din SECTORUL 1 votatil pe DRAGOMIRRR in SECTORUL 1 :lol:

Blue
14-02-2004, 03:34 PM
Fii ma totti serios. Asta e o prostie , tu daca ai sta in sectorul I ai vota pt un idiot doar ca sa scapi de el de la liga? De ce sa-l voteze pe corleone cand pot sa-l voteze pe unul care arface ceva treaba. Si in nici un caz nu va intra sandu la parnaie.

ReKo
14-02-2004, 05:05 PM
SA URMARIM FIRUL EPIC

CAPITOLUL 1.Momentul Copenhaga,raza de la Dumnezeu pentru Becali.

Gigi Becali , ataca furibund antrenorul nationalei dupa meciul de la Copenhaga,totul coroborand cu imaginea parca desprinsa din scenele din apocalipsa,cu draci dansand in jurul "bisericii",numita Sfanta Nationala.Un mare val "tsunami" de critici se abat deasupra lui Iordanescu si a lui Mircea Sandu,Gigi Becali captand astfel increderea si simpatia microbistilor.

CAPITOLUL 2.PNG,partidul caterinca si Dragomir,primarul de care nu avem nevoie.

Domnul Gigi Becali,marele pastor din fotbalul intern isi trage partid,asta dupa ce in prealabil a aparut la Romania mea,s-a laudat ca a construit cateva bisercici si le-a dat la handicapati si la copii parasiti de parinti dolari si bomboane.Alaturi de Becali se raliaza si Mitica Dragomir,cunoscuta fiind satisfactia ce i-o confera puterea.O prietenie de dinainte de 89 se destrama,iar Nasu ii pune embargo lui Dragomir :"Nu mai ai voie in avionul nationalei".Convinsi ca romanul e sufletist si in acelasi timp prost,cei doi , Becali si Dragomir s-au luat de mana si si-au creeat propria antanta.

CAPITOLUL 3.Alchimia dintre politic si fotbal,cheia succesului becalo-dragomir.

Pe plan politic,lucrurile iau o intorsatura ciudata.Convins ca Vadim Tudor e
din ce in ce mai puternic,Nastase trimite la lupta unul din caii sai de incredere: Gigi Becali. Nationalisti si extremisti amandoi,o mica batalie se va da intre Vadim si Gigi,in speranta ca latifundiarul din Pipera va salta voturile tribunului,facand astfel un serviciu actualei Puteri.Drept rasplata ,
Becali va fi exonerat de procese privind contractele ilegale incheiate cu armata in legatura cu o mare parte din terenurile sale.Bonusul,ar fi Complexul Ghencea,concesionat latifundiarului,probabil,pe o perioada de 1000 de ani.O alta cale a pesedeului de a pune mana pe fraiele puterii,
este doamna Lia Roberts,care este calul troian in varianta romano-americana.Targetul ei este "Stolo nici un vot".Variantele de rezerva raman Mischie,Sechelariu si Oprisan.Care vor avea mana libera la completat voturi ca pe vremea comunismului.

CAPITOLUL 4.SFARSITUL.

PSD va castiga alegerile.Gigi Becali va avea un loc caldut in Parlament.Dragomir va ajunge primar,iar Oprisan va continua sa cultive iarba pe terenurile Diviziei A.Nasu si Iordanescu in sfarsit vor fi dat afara de la nationala si nu printr-o constitutie imperiala , ci printr-o simpla pocnitura din degete,de la Nastase.Salvatorul pe un cal alb.
Asa ca votati PSD,tineti cu Gigi Becali,luati-l in brate pe Dragomir,si veti trai la fel de prost ca si in ziua de azi.

DarkComy
14-02-2004, 05:06 PM
hmm blue boy sincer in Romania nu conteaza pe cine votezi catot pe degeaba nu fac nimic asa ca asta este <_< :angry:

Blue
14-02-2004, 05:54 PM
LoooooooooL totti tu ai scris asta, sau ai luat-o de undeva? Fie ca e ata fie ca e copiata , e gluma buna. "jiji a castigat sprijinul si simpatia microbistiilor" poate microbistiilor stelisti, restul raman de parerea ca jiji e un cioban care nu a terminat 4 clase, un incult care nu are ce cauta in parlament, nu ca am avea numai oameni cinstiti in parlament, dar cu "senatorul melcilor" asta am face o comedie nationala. Crezi tu ca daca popnel pocneste din degete pe ritm de ymca o sa-i inlature pe general si pe nashu?

Dark Comy> oricum orice primar e mai bun decat corleone , un om care a profitat si de pe clubul care l-a facut bogat.

mns
14-02-2004, 06:10 PM
dragomir a fi bun pe post de primar, cred ca ar lupta pentru orash si oameni

Blue
14-02-2004, 06:15 PM
E adecarat ca e ambitios, dar....nu a luptat pentru Rimnicu-Vilcea, ba chiar l-a trimis pe unu care a cumparat actiuniile clubului si a vandut toti jucatorii.

Sirius
14-02-2004, 10:40 PM
Originally posted by mns@Feb 14 2004, 06:10 PM
dragomir a fi bun pe post de primar, cred ca ar lupta pentru orash si oameni
Sigur ca s-ar lupta...cu morile de vant.
Dragomir a fost, este si va fi un comunist. Degeaba se jura ca nu fura, daca ar ajunge primar (atunci ar iesi si VC Tudor presedinte, altfel nu merge scenariul) am reveni la tehnicile lu Ceashca, cu turnatu' si politia politica. Stiti ca astia doi nu suporta sa se zica rau de ei. Mai mult, Vadim ai da iama in unguri si in scurt timp ne-am trezi cu americanii deasupra capetelor. Evident, scapam de Sandu si Dragomir, dar ajungem si noi pe vesnicele plaiuri ale vanatorii. Asa ca mai bine nu...

LiviuRO
15-02-2004, 01:57 PM
lol, nici eu nu stau in sectorul 1, dar probabil l-as vota pe Dragomir doar daca ar promite ca o retrogradeaza pe steaua...

Referitor la ce a zis Dark Comy, are perfecta dreptate, coruptia si birocratia au un nivel atat de ridicat in Romania, incat, nici daca ar ajunge unul dintre noi primar, spre ex, si nu ar putea sa faca nimic "pentru oameni si oras", cum s-a scris mai sus. Iar solutia cu Dragomir primar ar insemna intr-adevar fotoliul de presedinte in curtea celor de la PRM, implicit CV Tudor. Si decat asa, mai bine sa ramana doar fotbalul "stricat" cu Sandu si Corleone, decat toata tara nenorocita de Vadim. Am facut ceva progrese, nu cred ca ar fi cazul sa naruim totul...

Cosmin_ultrasteaua
15-02-2004, 02:00 PM
Dragomir sa retrogradeze Steaua? lol. Ce gluma buna. Dar acum serios, mai bine pleaca din fotbal ca sa candideze si sa piarda.Ramane fara nici o functie. Intrebrea e cum scapam de Sandu si Iordanescu.

LiviuRO
15-02-2004, 02:07 PM
Pai tot ca o gluma am spus-o si eu mah :)

Singura solutie, ar fi sa ratam obiectivul, in speta calificarea si acum. Ar fi nevoiti sa plece, dar nu prea ne convine asa... ca ne ducem chiar pe fundul oceanului fotbalistic.

O alta solutie ar fi sa cunoasca cineva un seic de prin emirate, care sa-i propuna lui Iordanescu un salariu de vreo 2 milioane USD si sa plece la echipa respectiva. Asa ca... da-ti mailuri cunoscutilor!

ReKo
15-02-2004, 04:14 PM
nu
singura sansa e sa il voteze oamenii din sectorul 1 !!!!
asa.... el o sa incerce sa-l dea jos pe Mircea Sandu... o sa inceapa un razboi al declaratilor si asa o sa se dea amandoi la fund... or sa-si spuna toate secretele... tot.... si asa se duce si domnu' Iordanescu.... si asa pune Becali stapanire pe tot :D !

Draqla
15-02-2004, 06:47 PM
Dumitru Dragomir va sta la conducerea Ligii cat va vrea el. Trebuie sa cada toata gasca sa iasa si el. E un mare mafiot si nimeni nu il poate incuia. A fost o emisiune, Recursul parca, in care a fost invitat exact in perioada aia de foc si a mai fost invitat Gheorghe Stefan (de la Ceahlaul). La un moment dat, Dragomir a sarit calul cu declaratiile lui de nevinovatie, ca el nu stie de nici un blat, ca daca el stia cine e cu blaturile il desfiinta, etc. A intervenit Stefan: "Lasati ca nu sunteti chiar asa. Ca la meciul dintre ... si ... (nu mai stiu care erau, parca echipa aia la care a fost mitica patron) ati reusit sa castigati, desi nu aveati un lot perfect...". Vizibil deranjat, Dragomir a replicat: "Domnule, dumneata la meciul ... cu ... ce ai facut???" Parca zicea ca nu stie de blaturi.
Am ramas prost. Ca si Ioanitoaia si ceilalti dar nimeni nu a zis nimic. Adevarul e ca nimeni nu are dovezi impotriva lui si daca zicea cineva ceva il da in judecata. Are o armata de avocati deci nu ai nici o sansa.
Daca isi permite sa il jigneasca si pe Sandu e clar ca il doare in p*** de toti. Si-a dat acordul pentru blaturi dar si-a acoperit urmele ca sa nu fie implicat astfel ca nimeni nu ii poate asocia numele cu blaturi decat indirect, nu cu probe concrete.
Naspa, nu? Nu putem scapa de nebunul asta :sanshine2:

ReKo
15-02-2004, 08:48 PM
nuuu
aici gresesti
chiar el a spus
daca castiga alegerile
la sectorul 1
isi da demisia de la LPF ! wepaaa !
si apoi o sa-l dea jos pe Sandu ;) !

Blue
15-02-2004, 08:56 PM
De unde stii ca-l da jos pe sandu, si daca ei doi pleaca de la federatie de unde stii ca cei care vor venii il vor da afara pe Iordanescu?

ReKo
15-02-2004, 09:08 PM
din moment ce pleaca Sandu pleaca si Iordanescu....
si in caz ca nu sti intre Dragomir si Sandu e razboi..chiar daca nu arata ei asta.... !
si daca-l da pe Sandu jos cade si Iordanescu
pentru ca sunt mana in mana !

Blue
15-02-2004, 09:12 PM
Si? Daca cei cei ce vor venii (asta daca pica sandu si corleone, cea ce nu prea cred ca se va intampla) il considera pe Iordanescu un antrenor bun, va ramane, oricum singurul antrenor Roman care este peste Iordanescu este Il Luce.

ReKo
15-02-2004, 09:14 PM
looooool
prin ultima afirmatie ma dezamagesti profund (nu ca ar conta pt. tine :P)

cum potzi zice mah asta ?
sunt o gramada de antrenori mult mult mai talentatzi ca invechitu' asta care e in mana cu totzi.... PITURCA, REDNIC... chiar si ANDONE... si astia sunt doar catziva !!!

Blue
15-02-2004, 09:21 PM
Nationala nu e echipa de club. Rednic, pipi barbut si Ando sunt antrenori buni de club, dar nu destui de buni pentru Nationala. Parerea mea e ca singurii care pot sa antreneze Nationala sunt Iordanescu si Lucescu.

ReKo
15-02-2004, 09:23 PM
hmm
stai sa-tzi zic
Piturca a fost antrenor la nationala
si a avut rezultate extraordinar de bune
si a fost dat afara de MIRCEA SANDU !!!!!!!! <_<

In 1999, Victor Piturca, antrenor al echipei nationale, se apropie de Gigi Becali. Urmarea: in urma refuzului internationalilor-cumnati Gica Hagi si Gica Popescu de a mai fi convocati la nationala sub conducerea acestuia, Piturca este demis (si premiat de catre conducerea FRF), chiar daca a reusit sa califice echipa nationala la Euro 2000. Mai tirziu, Gica Popescu va fi urmasul lui Giovanni Becali la conducerea firmei de impresariat a acestuia, alaturi de fratele lui Giovanni, Victor.

complot clar !!!!!!! :nashpa:

Cosmin_ultrasteaua
15-02-2004, 10:09 PM
Piti nu a vrut sa ia juctorii pe care "ii recomanda" Giovani Becali si de asta a fost inlaturat.

ReKo
15-02-2004, 10:10 PM
da...
si am sa-i dovedesc lu' blue boy
care zice de chivu ... si de pitzi ca nu e de nationala

24 August, 1999 Christian Chivu a semnat un contract cu Ajax Amsterdam pentru 6 ani. Chivu, in virsta de 18 ani, a jucat in post de aparator la Universitatea Craiova si a jucat pentru prima data pentru nationala Romaniei in meciul cu Cipru.

4 Septembrie, 1999 Scoruri din grupa 7 pentru calificarea la Euro 2000:
Azerbaijan - Portugalia 1-1
Sloviacia - Romania 1-5
Goluri: Adrian Ilie('6), Gica Hagi('30), Ciubotariu ('55), Moldovan ('88,'90)
Lichtenstein - Ungaria 1-1

1 Octombrie, 1999 Simbata 9 Octombrie v-a avea loc ultimul meci pentru calificarea la Euro 2000. Romania v-a juca contra Lichtenstein. Acesta este lotul echipe:
Portari: Bogdan Lobont (Rapid Bucuresti), Bogdan Stelea (Salamanca)
Aparatori: Dan Petrescu (Chelsea), Liviu Ciobotariu (Dinamo Bucuresti), Dan Lacusta (Astra Ploiesti), Gica Popescu (Galatasaray Istanbul), Stefan Nanu (Vitesse Arnhem), Cosmin Contra (Alaves)
Mijlocasi: Ovidiu Sabau (Rapid Bucuresti), Ionut Lupescu(Dinamo Bucharest), Laurentiu Rosu (Steaua Bucuresti), Gheorghe Hagi (Galatasaray Istanbul), Costel Galca (Espanyol), Ovidiu Stinga (Ajax Amsterdam)
Atacanti: Florentin Petre (Dinamo Bucuresti), Adrian Ilie (Valencia), Viorel Moldovan (Fenerbahce Istanbul), Ionel Ganea (Stuttgart).
Dorinel Munteanu si Iulian Filipescu nu pot juca pentru ca au adunat prea multe cartonase galbene.

9 Octombrie, 1999 Romania a invins Lichtenstein cu scorul 3-0 in ultimul meci al grupei a 7-a. Aceasta victorie a asigurat locul 1 in grupa si calificarea la Euro 2000. Autorii golurilor: Laurentiu Rosu ('26) si Ionel Ganea ('65, '73). Pentru toate rezultatele si clasamentul din grupa vizitati pagina Euro 2000.

14 Octombrie, 1999 Gheorghe Hagi l-a criticat pe antrenorul echipei Nationale, Victor Piturca, pentru felul in care acesta trateaza presa. Hagi a declarat ca Piturca foloseste jucatori in lupta cu presa. Saptamina trecuta un ziar a declarat ca Piturca l-a intrebat pe Dan Petrescu sa-l inlocuiasca pe Hagi la cirma echipei. Dan Petrescu a negat aceste declaratii.

5 Noiembrie, 1999 Ieri, intr-o intilnire speciala a Federatiei Romane de Fotbal (FRF), s-a decis ca Victor Piturca nu este antrenorul potrivit pentru echipa nationala. Cu toate ca Victor Piturca a condus echipa nationala la Euro 2000, relatia dintre antrenor si jucatori a fost the foarte multe ori tensa. Mircea Lucescu este considerat pentru postul de antrenor in locul lui Victor Piturca.

8 Noiembrie, 1999 Anghel Iordanescu a anuntat ca ar vrea sa preia conducerea echipei Nationale

14 Noiembrie, 1999 Emeric Ienei a fost ales noul antrenor al echipei nationale.

2 Decembrie, 1999 Victor Piturca este noul antrenor al echipei Steaua Bucuresti. Piturca si Emeric Ienei au facut schimb de locuri, Ienei devenind antrenorul Nationalei, iar Piturca parasind rolul the antrenor al Nationalei pentru postul de antrenor al echipei Bucurestene la care a fost membru si ca jucator.

6 Decembrie, 1999 Anghel Iordanescu este noul antrenor al echipei FC Arges Pitesti

Blue
15-02-2004, 10:24 PM
Ce zic eu Chivu? Chivu i-a luat locul lui Popescu in inima mea dupa ce baciul s-a transferat la dinamo. Raman la parerea ca antrenorul Nationalei nu poate fii un barbugiu. Piti e un antrenor de club nu de nationala, poate Ienei , cae vad ca face o treaba buna la Rennes, dar in nici un caz piturca.

Sirius
15-02-2004, 10:34 PM
Degeaba va umflati voi, tot Lacatus e mai bun. Stati sa mai prinda niste experienta (din pacate nu la FC Brasov :sanshine2: ) si o sa vedeti ca el va veni la nationala. Iordanescu n-are nici o sansa in fata lui. Plus de asta, Sandu a recunoscut ca Laca este unul dintre antrenorii de viitor ai Romaniei.
Cat despre cum sa scapam de parazitii astia de la conducere, solutia este una singura: let's hope that we will outlive them. Altfel, nici gand...

dj-cata
16-02-2004, 12:26 AM
blue boy la rennes antrenor e bolony :) ienei din cate stiu eu nu mai antreneaza acum.

piturca a calificat nationala si a adus cativa jucatori tineri la lot...a facut destule pt nationala. din divizia a e cel mai bun antrenor

Blue
16-02-2004, 12:35 AM
:oops: de fiecare data ii incurc pe astia 2. Lacatus nu ar fii o solutie rea, dar cum zicea si Sirius , ii mai trebuie outina experienta. Care ar fii parera voastra daca un strain ar antrena nationala?

dj-cata
16-02-2004, 12:56 AM
nu vad ce antrenor strain...si care sa fie bun....ar accepta sa vina la nationala noastra. pe langa asta am plati si o groaza de bani ... mult mai multi decat ar cere lucescu.

RaPiDuTz
16-02-2004, 02:02 AM
no offence dar ce legatura are asta cu subiectul topicului ? :P

tot Lucescu ar fi domne cel mai bun :)

LiviuRO
16-02-2004, 02:41 AM
domne... 1. Piti a plecat pt ca a avut un conflict cu Hagi, Popescu, Ilie si Filipescu, si parca si Dan Petrescu era in problema asta. Si atunci Sandu trebuia sa aleaga: 5 titulari la turneul final? sau anrtenorul? si bineinteles ca a ales jucatorii.

si da domne, daca nu vine Lucescu, din partea mea sa fie antrenor totti. Nu e mare diferenta.

dj-cata
16-02-2004, 04:04 AM
asta e postul meu cu nr 400 :) asa ca nu vreau sa ma iau de nimeni acum in momentul asta frumos :)

sper sa scapam cat mai repede de conducatori fotbalului nostru si sa mai apuc cat mai repede o calficare la un turneu final.....si cel mai important ....pe 27 mai sa sarbatoresc al 22-lea titlu al Stelei :)

LiviuRO
16-02-2004, 04:11 AM
pan la urma, dak ne calificam la Mondiale si luam Cupa, nu e nici un dezastru :P. Poa sa fie si Padureanu presedintele Federatiei.

ce e pe 27 mai? ziua deziluziilor?

Draqla
16-02-2004, 11:43 AM
DA, ziua deziluziilor pentru tine, D_Dogg si pentru Dinamo in general.
Fara suparare dar cel putin pana acum, in meciurile de pregatire, Steaua a avut rezultate bune. Ori a jucat cu cele mai varza echipe de acolo, ori chiar e buna. Nu cred ca echipele cu care au jucat sunt terminate deci ati cam belito in retur daca nu faceti rost de jucatori buni.

ReKo
16-02-2004, 12:20 PM
da...
si acu'
la ultimul meci
steaua a castigat cu 2-1
dar s-a accidentat radoi :( !

LiviuRO
16-02-2004, 02:26 PM
lol, mah Andrei, eu iti inteleg entuziasmul, dar... Dinamo a jucat cu St.Gallen, Rapid Viena, Torpedo Moscova si Servette Geneva, pe cand steaua a jucat cu Sinik Iaroslav, Kuban Krasnodar (parca), echipe cu care a jucat steaua sunt cu mult mai slabe decat cele pe care le-a intalnit Dinamo!

Si oricum nu ati avut nu stiu ce rezultate memorabile nici macar cu astia, vedem cine rade de cine in retur. Vorba lui Claudiu Niculescu, "urmeaza cel mai tare retur din ultimii 20 de ani".

RaPiDuTz
16-02-2004, 04:38 PM
adevarul e ca Rapid si dinamo au avut meciuri de pregatire mai serioase decat steaua....
Rapid a jucat cu Slavia Sofia (1-1), Slavia Praga (3-1), SK Bucheon (1-1 dupa 90 de minute), Sturm Graz (3-2) pe cand steaua...cu cele enumerate de Liviu mai sus :)

Cosmin_ultrasteaua
16-02-2004, 08:25 PM
Nu conteaza amicalele. In meciurile directe sa va vad. D-Dogg, sper ca nu ai uitat pariu.

dj-cata
16-02-2004, 11:56 PM
si voi va luati dupa amicale...pai daca e asa..anu trecut national a batut pe valencia.....iar in toamna pe ac milan.....asta ar insemna ca ei sa fie campionii romanieie....

rapidutz ai mai uitat un meci al rapidului....coreenii aia care au jucat cu voi cu rezervele si ati castigat cu 3-1 ....iar cu noi au jucat cu titularii si am batut cu 3-1.....dar astea nu conteaza....campionatu conteaza

LiviuRO
17-02-2004, 02:58 AM
hotariti-va, conteaza sau nu amicalele? Ca sa stiu daca va amintesc ca Dinamo i-a batut pe Groclin, echjpa calificata in primavara europeana :P

E clar ca nu amicalele conteaza, dar totusi, poti sa-ti faci o impresie despre ce joaca o echipa.

dj-cata
17-02-2004, 03:01 AM
pai ce impresie sa faci cand in 99 ( at steaua a luat ultimul titlu ) steaua a pierdut aproape toate amicalele pe care le-a avut :)

LiviuRO
17-02-2004, 03:10 AM
ca a facut blaturi ca sa castige titlul?!

dj-cata
17-02-2004, 03:20 AM
loooooool....cum poti sa zici ca a facut blaturi cand in camp ala nu a pierdut cu rapid iar pe dinamo i-a batut 4-1 lllllllllooooooooooooolllllllllll

nu zic ca nu a facut nici unul....dar in camp ala steaua a fost cea mai buna

ReKo
17-02-2004, 08:29 AM
Scandalul izbucnit ?ntre FRF şi Steaua a demonstrat ?ncă o dată că Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir nu mai s?nt ?n aceeaşi barcă. Dacă primul militează pentru o suspendare drastică a celor patru fotbalişti din Ghencea care nu s-au prezentat la lot, şeful LPF s-a plasat pe o poziţie pro-Steaua. Surse federale au dezvăluit că "Naşul" e decis să-l scoată ?n decor pe Dragomir, după ce Sandu a devenit ţinta ironiilor multor prieteni, care-i spun din ce ?n ce mai des: "Nu mai ai nici o putere ?n fotbal, te face Mitică pe toate planurile".

Surse afirmă că duminică seară, la petrecerea dată la "Intercontinental" de secretarul general al Federaţiei, Bela Kassai, cu ocazia ?mplinirii a 53 de ani, s-ar fi abordat şi acest subiect, deşi strategia pare a fi pusă la cale de mai multă vreme. Planul ar fi următorul: la proxima şedinţă a Adunării Generale a FRF, programată pe 15 martie, reprezentantul unui club mic, eventual din Divizia B sau C, va cere declararea lui Mitică "persona non grata", pe motiv că "face numai rău fotbalului rom?nesc". Cum maşina de vot din Adunarea Generală a funcţionat de fiecare dată ?n favoarea lui Mircea Sandu, scoaterea lui Dragomir ?n afara sistemului s-ar produce fără emoţii dacă "Naşul" ar cere-o.

?n timp ce adversarii lui Corleone discutau planul de excludere a acestuia, preşedintele LFP şi-a făcut şi el apariţia ?n incintă, iar ceilalţi au schimbat imediat subiectul!

foarte interesant acest articol din GSP
nu cred ca e bine sa-l inlature
apoi ramane Sandu cu toate slugile
si apoi numai are cine sa-l infrunte :(

decat noi oamenii poate...
sa-l prindem si sa-l batem :P !

RaPiDuTz
17-02-2004, 02:09 PM
Originally posted by dj-cata@Feb 17 2004, 12:56 AM
rapidutz ai mai uitat un meci al rapidului....coreenii aia care au jucat cu voi cu rezervele si ati castigat cu 3-1 ....iar cu noi au jucat cu titularii si am batut cu 3-1.....dar astea nu conteaza....campionatu conteaza
da, sunt de acord ca meciurile amicale nu conteaza dar de meciu asta de care zici tu Rapid nu a putut folosi 4 jucatori care erau la echipa nationala pe cand steaua
a jucat cu toti titulari...
a, si Rapid nu prea a folosit titulari in meciul asta cel mai bun exemplu este ca a aparat Curca in locul lui Dolha... :P

dj-cata
17-02-2004, 11:49 PM
dar oricum....aia au jucat cu rezervele.....dar lasa asta...ca nu conteaza acum un amical.....vedem in camp...

sunt curios ce o sa faca dragmoir cu stelistii..ii suspenda sau nu ? :)

LiviuRO
18-02-2004, 01:51 AM
pai probabil Dragomir nu o sa ii suspende. E mana in mana cu Gigi. Dar s-ar putea sa asistam la ceva de genul Federatia ii suspenda cateva etape, sau amendeaza clubul steaua (cel mai probabil) spunand ca jucatorii nu au nici o vina (se va uita rapid ca de fapt ei au trimis hartii, au facut reclamatii) si nu-i suspenda de la Nationala "pentru ca sunt jucatori importanti, unii dintre ei titulari". Sau aceasta decizie se va lua prin intermediul Ligii (daca va dori Corleone sa nu intre in alte incidente cu Sandu).

e bine ca astia doi se cearta. Ar fi si mai bine sa cada unul din ei. Nu conteaza care, ar fi o bucata de kkt mai putin pe firmamentul fotbalului romanesc.

dj-cata
18-02-2004, 02:55 AM
si daca pica unul ...alalalta o sa devina si mai puternic..si o sa faca si mai mult rau :)

ReKo
18-02-2004, 09:33 AM
aici ii dau dreptate lui dj-cata

hmm...
de la acest mic inccident s-au format multe ! SI MULTE DE TOT !
deci....
steaua a cerut doar 4 zile sa-i lase sa se pregateasca...defapt a cerut sa se aplice regulamentul si sa vina cu 2 zile inainte de fluierul arbitrului la meciul cu Georgia !!!!
de aici... astia s-au gandit... !
mai intai ii suspendam pe stelisti...primele etape
asa il ajutam pe prietenu' nostru Geovanni !
apoi... ducem la lpf cazul sa-i suspende Dragomir....
asta dupa ce o sa-i suspende... o sa-i sara totzi in cap
si jos cu el !

Dragomir s-a gandit :)
si a zis... domne ... eu nu ma bag
e problema nationalei...eu ma ocup de probleme interne
bravo Dragomir... !

sincer...
mi-ar place sa-i suspende pe stelisti
da sa stiu domne ca il face de kkt Becali pe Sandu :) !
si scapam odata de el ! :P

Varu
18-02-2004, 11:04 AM
Nu cred ca o sa scapam prea curand de Sandu sau de Dragomir. Asta sunt ca si cancerul, raman pe veci

ReKo
18-02-2004, 11:19 AM
lasa...
ca si pentru cancer
trebuie sa existe un antidot

si pentru astia deja s-a gasit
se numeste "Gigi Becali" :lol:
asta e singurul care-i poate infrunta
ceilalti sunt muieri tac chitic...
au bani...au putere...insa sa poarte un razboi cu Sandu
i-ar costa prea mult....Becali e singurul care nu tine la bani
scoate oricat din buzunar ca sa fie respectat :) !

Draqla
18-02-2004, 11:38 AM
Asa e. Becali intotdeauna a fost o fire impulsiva care nu accepta sa fie contrazis. Mai tineti minte ce i-a facut lu' Malonga? :D . Asa e el, nu accepta sa zica cineva ceva sau de el mai ales cand il stie "murdar". Pun pariu ca, asa cum au zis si Totti si D_Dogg, Dragomir nu se va baga, adica nu va face mari suspendari. Va spune ca mai mult conteaza nationala in perspectiva calificarii decat scandalurile interne si ca trebuie sa fie armonie bla bla. De fapt el vrea sa nu si-l puna pe Becali pe cap ca il cunoaste si stie ce poate.
Il respect pe Becali pentru ca nu accepta sa fie calcat in picioare insa uneori exagereaza in afirmatii si actiuni (desi ar trebui sa il intelegem, ca sunt banii lui in joc).

LiviuRO
18-02-2004, 01:27 PM
pai va dati seama ca povestea nu se poate termina asa, cu una cu doua. Pt ca daca nu ar fi sanctonat clubul sau jucatorii, sau conducerea macar, vorba celor de la Federatie, s-ar crea un precedent periculos, iar Becali ar poza in invingator. Si va dati seama ca asa ceva nu poate fii usor acceptat de cei din Federatie.

Parerea mea:O sa fie amedat drastic clubul steaua in plan financiar (are gigi de unde sa dea, daca e asa investitor potent), iar pe jucatori o sa-i suspende de la Nationala pe o perioada de 2-3 luni (astfel incat sa rateze maxim un meci amical), sau nici macar atat, o sa se aminteasca ca Dorinel a facut parte din generatia de aur, ca Radoi a fost titular la nationala si o sa se treaca peste.

ReKo
18-02-2004, 01:32 PM
da.... in mare parte ai dreptate
dar nu o sa-i suspende pe jucatorii stelei

pentru ca vorba lui Becali
"nu au nici un drept !"
si o sa-i tareasca prin toate forurile internationale ;)

Am să cer despăgubiri, poate chiar 10 milioane de dolari, pentru că sanţionarea celor patru jucători ar putea afecta şansele echipei Steaua de a obţine titlul şi de a se califica ?n grupele Ligii Campionilor, aşa cum ?mi doresc. Nu am să cer daune federaţiei, ci lui Mircea Sandu (n.r. - preşedintele FRF) şi celor care vor lua o astfel de hotăr?re", a spus Becali. ;)

LiviuRO
18-02-2004, 01:36 PM
din punctul asta de vedere, Fifa a dat dreptate FRF in conflicul cu steaua. S-a decis ca Federatia va lua masurile in consecinta (asta am auzit si eu aseara pe la stiri.)

ReKo
18-02-2004, 01:37 PM
FRF ?
wow...
pai atunci
o sa fie razboi :P

o sa-i suspende mai mult ca sigur
si Gigi Becali o sa sara si o sa dea in stanga si in dreapta

daca vor razboi...
razboi sa fie :P !

mns
18-02-2004, 10:16 PM
cine a zis ca fifa a dat dreptate la frf..?? sandu ca ala e un mare nesimtit, ala zice orice numai ca sa scape cu basmaua curata :P

dj-cata
19-02-2004, 02:44 AM
la noi fiecare zice ce vrea...iara daca te uiti pe regulament le poti da la toti dreptate :)

eu ii vad suspendati 1 etapa pe stelisti...ca sa taca toti....ceva amenda ca sa nu zica de suspendare ca e prea mica....si in plus cum a zis si d_dogg ii suspenda cateva luni de la nationala :)

LiviuRO
19-02-2004, 03:01 AM
pai ce o sa se intample cand va da brasovul 4? Ca fara astia 4 nu va vad bine nici macar in meciurile cu oradea sau apulum.

dj-cata
19-02-2004, 03:06 AM
lllllooooooooooooooooooooooooolll....mha....defapt sunt 2 care nu joaca fata de echipa din tur....si nu 4... :) si oricum fara ashtia 4 nu pierde nici cu brasvul si nici cu rapidul....poate doar cu dinamo

ReKo
19-02-2004, 08:20 AM
pana la urma cred ca nu-i mai suspenda
ii da de la unu la altul frf si lpf
Dragomir spune sa-i suspende FRF
iar Sandu sa-i suspende LPF
bleaH!

ReKo
19-02-2004, 08:21 AM
pana la urma cred ca nu-i mai suspenda
ii da de la unu la altul frf si lpf
Dragomir spune sa-i suspende FRF
iar Sandu sa-i suspende LPF
bleaH!

LiviuRO
19-02-2004, 02:25 PM
pai da, dar din echipa de baza au plecat Raducanu si Mutica. Se pregateste Aliuta.

Asta ar insemna mai putin cu 4, sau chiar 5 titulari fata de tur. Si nu aveti voi rezerve care sa faca fata.

ReKo
19-02-2004, 06:19 PM
he'
din cate imi amintesc
rezervele au egalat pe rapid la 1-1 ! ;)

Sirius
19-02-2004, 10:50 PM
A plecat si Aliuta la Torpedo, desi la un moment dat se parea ca nu-l mai vor.

Blue
20-02-2004, 12:11 AM
Si mica mea "profetie" s-a indeplinit. Aliuta a plecat.

dj-cata
20-02-2004, 04:21 AM
lasa ca sunt destui care sa joace in locul lui....pitu....paduret (care se intelege perfect cu dinita) asa ca nu va faceti voi grija.....avem destui jucatori ca sa batem pe rapid si dinamo....

Blue
20-02-2004, 05:03 AM
Bravo voua, am zis doar ca o sa plece kokalarul, nu ma zis nimic despre lotul vostru.

ReKo
20-02-2004, 07:39 AM
oricum !
nu cred ca daca a plecat aliuta
o sa plece si dragomir & sandu :P
ca vad ca se posteaza aici :D !

LiviuRO
20-02-2004, 11:36 AM
Solutia pentru inlaturarea lui Dragomir tocmai se intrevede la orizont.
Se pare ca majoritatea cluburilor din Divizia A, conduse din umbra de Giovanni Becali, au pus la cale o debarcare a presedintelui Ligii, motivul de fatada fiind "prostul management al drepturilor cluburilor in raport cu LPF" si "neplata drepturilor de televiziune". Motivul din spatele acestei actiuni, l-ar consititui afinitatile recente (si nu numai) ale presesedintelui Ligii cu conducerea stelei, in speta Gigi Becali.

In principiu, in sedinta Ligii de luni, se va cere demisia lui Dumitru Dragomir.

ReKo
20-02-2004, 03:00 PM
neah !
nu ....
am vorbit eu cu dragomir (gsp)
si e imposibil sa-i ceara demisia (cel putzin teoretic :P)

LiviuRO
20-02-2004, 04:41 PM
pai culmea, si eu tot in gsp citisem!

http://www.gsp.ro/index.php?c=1&a=6282

ReKo
20-02-2004, 08:08 PM
eu vorbeam de interviu
nu te lua dupa... "surse sigure"
cu asta au vrut sa vinda ziarul ;) !

Blue
20-02-2004, 10:43 PM
Echipa lui Ianitoia nu afost niciodata "comerciala" , de aceea prosportul a pierdut multi fani dupa plecarea lui.

LiviuRO
21-02-2004, 06:16 AM
Totti, daca ar fi sa o luam dupa "surse sigure"... prosport-ul i-a transferat in iarna asta pe Alexa la 3 echipe, pe Niculescu pe 2 continente, pe Danciulescu in toata Rusia. Pe Marica intre Inter si Ajax. Si totusi, au fost doar zvonuri. Sau, ni l-au transferat pe Ofori-Quaye, Tibi Moldovan...

Prosport este un ziar de kkt! Si spun asta, pentru ca ii cunosc personal pe cativa dintre redactori (Florin Marian, care scrie despre rrapid, imi este chiar prieten bun, mergem la fotbal la prorrapid), si stiu cum isi fac stirile, cum se face ora de "inventii", cand nu s-au gasit stiri destul de picante in ziua respectiva. Din ziarul ala, singurele chestii pe bune sunt casetele de meciuri, pozele si comentariile anumitor redactori.

GSP sunt profesionisti.

ReKo
21-02-2004, 10:54 AM
bah eu am zis sa nu te iei dupa surse sigure... !
ai vazut blue_boy...a citit ca l-au transferat pe Aliuta la Spartak sau mai situ eu cine...si se bucura pe aici pe forum...cand Aliuta ramane la Steaua mult si bine :P !

LiviuRO
21-02-2004, 04:04 PM
Aveau dreptate totusi, nu s-a transferat la Spartak pana la urma, ci la Torpedo. Oricum, fata de prosport, macar au nimerit orasul destinatiei. :)

dj-cata
23-02-2004, 12:44 AM
aliuta a ramas si pleaca iencsi...
ca sa nu fie doar un scandal in toata iarna s-a pus popescu sa mai porneasca unul...sau dacanu el at giovani... se pare ca don giovani se uita prea mult la meciurile din 89 si vrea sa isi ia toti jucatori cu fortza....sau amenintandu-i

LiviuRO
23-02-2004, 01:08 AM
:), ce ai zis?

Sunt curios, ce se va intampla maine... si marti.

dj-cata
23-02-2004, 01:15 AM
ce sa zic mah ? :) de giovani care vrea sa fure jucatori de la craiova.....el presedintele europei ....

maine incepe totul la b1 tv :) si se continua marti la lliga :)

ReKo
23-02-2004, 12:37 PM
valeu
de abea astept sa vad maine confruntarea
Dragomir VS Sandu
22:00, Marţi (24. februarie), Nasul - B1TV

pariez pe Dragomir :P !

LiviuRO
23-02-2004, 03:37 PM
mah, daca ar fi procedat steaua asa, mai ziceati ceva? Mi se pare normal ca un presedinte de club sa faca tot ce ii sta in putinta ca sa-si aduca jucatori de valore (cum sunt cei doi). Daca se incalca vreun regulament, sa intervina Liga, comisiile abilitate.

dj-cata
24-02-2004, 01:36 AM
unde ai mai vazut tu asa ceva ? sa ii iei cu politia de la aeroport si sa ii scoti prin spatele aeroportului....

am vazut azi o declaratie a lu rada in care zicea ca nu o tradeze niciodata pe craiova...e drept a trecut ceva timp de at..vreo 6 luni :)

giovani vrea performanta imediata....si face orice pt asi atinge obiectivele...

LiviuRO
24-02-2004, 01:43 AM
Politia i-a scos, duba Jandarmeriei, nu Becali. Asa au spus la Stiri. Oricum, atat timp cat Rada a declarat in Gazeta de azi ca "merg la rrapid pentru ca vreau si eu o casa, o masina, o situatie financiara", iar Stancu a spus "ce treaba au suporterii, ei semneaza pentru mine?", iar Dinel a fost cel care a semnat din partea universitatii pentru transferul celor doi, cred ca nu mai exista loc de discutii. A luat pe 600.000, cand avea doar jumatate din drepturile lor. Asta ar insemna 1.200.000 pe 2 jucatori care n-au jucat impreuna 5 meciuri la nationala.

Craiova, si in speta Dinel, nu a stiut sa le faca contracte ca lumea, a spus-o Dragomir, nu eu, si din cauza clauzei a fost nevoita sa vanda jucatorii.

dj-cata
24-02-2004, 01:48 AM
craiova nu a luat nici un leu pe ei....urmeaza sa le dea giovani 2 jucatori care se lauda dinel ca o sa fie mai buni decat ashtia....alte povesti de adormit copii

asta este urmarea la cazul niculescu..si cu ala la fel a fost....si intre cele 2 cazuti exista un singur numitor comnu : giovani becali

LiviuRO
24-02-2004, 01:56 AM
eu asa am auzit ieri, se vehicula suma de 600.000 pentru amandoi.

Cu Claudiu a fost alta treaba, el urma oricum sa plece la Dinamo Kiev in ziua cand a ajuns in Bucuresti. Ceea ce nu se stie, si poti sa-l intrebi si pe Netoiu daca ai ocazia, e ca Niculescu a primit masina si prima de instalare la Dinamo, plus un salariu bunicel, si promisiunea ca va ramane in vederile nationalei (tocmai fusese convocat la meciul cu Iugoslavia, si daduse un gol).

Inginerie financiara a fost intr-adevar la mijloc... dar pagubita nu a fost craiova, ci Extensiv. Traiasca Netoiu!

ReKo
24-02-2004, 08:13 AM
Originally posted by dj-cata@Feb 24 2004, 01:48 AM
craiova nu a luat nici un leu pe ei....urmeaza sa le dea giovani 2 jucatori care se lauda dinel ca o sa fie mai buni decat ashtia....alte povesti de adormit copii

asta este urmarea la cazul niculescu..si cu ala la fel a fost....si intre cele 2 cazuti exista un singur numitor comnu : giovani becali
da ! aici ai dreptate !
Dinel ii da pe Rada si pe Stancu ... si mai primeste doi atacanti de la rapid ( cum zice el .. "pur sange" ) !
Dar... din cate a zis Dinel... ii da pe Rada si pe Stancu ... si mai da niste bani in plus pentru atacantii aia ! wow...ce atacanti oare ?

eu zic ca unul sigur e Nita ... si al doilea... hmmm Iacob ? :huh:

mns
24-02-2004, 10:09 AM
ar fi culmea sa mai si dea ceva bani pe atacanti, pai aia doisunt mult mai valorosi decat nita si iacob de ex :P dar precis sunt ceva manarii pe acolo

ReKo
24-02-2004, 10:49 AM
pai a zis ieri
ca a fost invitat la emisiunea aia dupa TV SPORT ... FANATIK

si a zis ca a facut schimb...si mai are de dat niste bani in plus ! ;)
daca e vorba de Sabin Ilie...s-a scos Craiova ;) !

LiviuRO
24-02-2004, 04:51 PM
Nu e vorba despre doi atacanti ai rrapidului, in discutie sunt Makinwa, Ziaty, si un brazilian "nedefinit" deocamdata. Pe lista era si Ofori-Quaye ala pe care l-au dat ziarele la Dinamo si steaua.

Totusi, este clar ca Dinel a fost legat de maini si de picioare, stia ca daca mai tine jucatorii, urma sa-i piarda gratis, asa ca a preferat sa o faca acum, primind "ceva" in schimb. sunt curios cum vor reactiona "oltenii", ma refer faptic, ca la nivel de declaratii i-am vazut.

ReKo
24-02-2004, 05:04 PM
sa-i piarda ? :unsure:
eu stiam ca unul dintre ei avea contract pe 4 ani :o

mns
24-02-2004, 05:11 PM
pai fratii becali pot reface oricand un contract...4 poate deveni 4...dar nu ani, cine stie, poate luni :P

LiviuRO
24-02-2004, 05:52 PM
nu e vorba de asta, e vorba ca exista o clauza in contractele lor conform careia Popescu putea sa-i ia de la Craiova cand vroia muschiul lui.

Blue
24-02-2004, 11:27 PM
Cand vrea muschiul lui, dar cu acordul lui staicu.

Si iata , caracatita, cum o numea Mititelu , loveste din nou , cei 4 vor juca prima etapa , desi in regulament scrie clar, ca pentru neprezentare trebuie MINIM 3 etape de suspendare . Ma rog nici nu se putea altfel , Realul Romaniei ameninta cu neprezentare, si nu se poate sa-l suparam pe don jiji, nu? Asa ca radoi, omul care numai sa-i fie bine ar trece de la Crestinism la mulsulmani si ceilalti 3 scapa de etapele de suspendare, si ies razand pt ca steaua a scapat cu o amenda de 6500 de dolari.La noi ca la nimeni!
Poate a fii cazul sa trec la fotbalul ungar, or fii ei varza la fotbal bozgorii, dar macar sunt corecti.

dj-cata
25-02-2004, 12:16 AM
lasa ca nici in trecut nu s-au respectat regulamentele....tot timpu au fost interpretate asa cum a fost si acum...jucatori nu au fost de vina.....conducerea a fost pt ca nu i-a lasat :)

DarkComy
25-02-2004, 12:42 AM
blue boy trebuie sa treaca acum si de ancheta federatiei :lol: :lol: :lol:

LiviuRO
25-02-2004, 01:26 AM
Se mai pune problema sa nu treaca de Consiliul FRF? Nu cred, deoarece acest lucru s-ar face doar la solicitarea directa a lui Iordanescu, care daca o sa ceara suspendarea lor, jucatorii in proportie de 99% vor declara ca se retrag din Nationala, si atunci Romania il pierde pe Radoi, iar Iordanescu, pe langa ca nu vrea sa piarda un juicator atat de valoros, va fi vazut foarte prost (la propriu si la figurat) de catre suporteri. In special stelistii si neutrii.

Ar fi fost o adevarata lectie de corectitudine, poate chiar prea aspra sa-i suspende, dar pana la urma, suntem in Romania, unde conduc Nasu si Corleone. Chiar ati crezut vreun moment ca jucatorii vor fi suspendati?

(mi-a placut spiritul sportiv de care a dat dovada Piti: "Daca vor fi suspendati, ne retragem din campionat. Pai cum, ne suspenda jumatate din echipa?").

dj-cata
25-02-2004, 11:54 PM
in romania totul e posibil...se judeca un caz dupa ureche :) dar oricum nu vad de ce ar fi trebuit sa ii fi suspendat. avem un regulament idiot....unde in lume mai exista asa ceva....sa nu vii la nationala si sa fii suspendat la club...

Sirius
26-02-2004, 10:16 PM
Mai sunt trei zile in care se poate face contestatie si situatia este destul de neclara. Sandu zice ca nu-i ghicitor in cafea ca sa stie daca va depune cineva contestatie. Asa ca, sa vedem.
Revenind on topic, cred ca Mircea Sandu si Dragomir nu-si vor da demisia nici daca nu ne vom califica la World Cup 2006. Astia-s numiti pe viata, n-ai ce sa le faci. :alida: