PDA

View Full Version : Alegerile europarlamentare

mns
24-09-2007, 02:48 PM
Cum tot se apropie data alegerilor, ma gandeam sa fac un sondaj prin care sa vedem cu cine ar vota membri (cei ce au peste 18 ani) forumului nostru. Niste argumente nu ar strica.

DeadHope
24-09-2007, 03:36 PM
Hm, ce ai ratat sa pui in poll-ul asta. Optiunea "Eu vreau sa emigrez".
Ma uit pe lista, si-mi dau seama ca daca totusi ma voi duce la vot, o sa iau si un pix cu mine, o sa-i tai pe toti, o sa scriu numele meu acolo si o sa bag stampila. Nu imi vine in minte nici-un politician bun al Romaniei. Toti au interese proprii, niciunul nu vrea binele Romaniei, toti vor bunastarea proprie.
Politica e praf!

pikciu
24-09-2007, 04:50 PM
Cum tot se apropie data alegerilor, ma gandeam sa fac un sondaj prin care sa vedem cu cine ar vota membrii (cei ce au peste 18 ani) forumului nostru. Niste argumente nu ar strica.

E "membri" la plural, scuze pentru observatie.

Uitandu-ma pe lista, as opta intre PD si PNL, pentru ca restul nu-mi inspira deloc incredere. PNG, PIN, PRM... bleah. Oricum pana acum nu am fost niciodata la vot si nici nu cred ca o sa ma duc prea curand, pentru simplul fapt ca eu consider ca votul meu in plus sau in minus nu o sa afecteze in niciun fel alegerile. Bine, daca ar gandi la fel ca mine jumatate din populatia cu drept de vot n-ar mai fi la fel. ^_^

*InCePaToRuL*
24-09-2007, 05:30 PM
Eu nu prea le am cu astea...
Dar ca să fac o glumă aş vota cu png ca să scape steaua de oier:lol:

sorin
24-09-2007, 05:42 PM
La aceste alegeri se va nota uninominal sau ca si pana acum?Daca as putea vota, ultimele 4 partide din poll le-as exclude din cauza faptului ca dau dovada de lipsa de seriozitate si nu reprezinta doar interesele Romaniei in Europa.PSD iese si el din calcul, de cand este in opozitie ei se preocupa doar de modul cum ar putea ajunge inapoi la ciolan.PNL nu are oameni competenti la conducere, deci raul cel mai bun ar fi PD.

@pikciu:E bine scris "membrii forumului".:)

poli tm in fifa
24-09-2007, 05:48 PM
Sincer sa fiu nu prea ma pricep eu la politica(si nici nu ma intereseaza)...Sunt prea mic si nu am drept de vot dar daca as avea drept cred ca as vota cu PSD.:D

shinoda
24-09-2007, 06:13 PM
Chiar daca voi avea 18 ani, implicit si drept de vot sunt aproape sigur ca nu ma voi duce la vot. Daca s-ar intampla o mare minune, cred ca as vota totusi cu PD, asta din lipsa altor variante viabile.

pikciu
24-09-2007, 06:17 PM
@ sorin: uita-te in DEX ;)

Ati vazut circul de la nu stiu ce intalnire a membrilor PIN, in care ziceau ca parodiaza personalitatile politice... penibil. M-am luat cu mainile de cap cand i-am vazut. Gusa ala e chiar distrus din toate punctele de vedere.

little_foot
24-09-2007, 07:07 PM
Cred ca si eu tot PD. Pana la urma parca sunt cei mai putin implicati in fel de fel de scandaluri (e posibil sa fie si din cauza ca sunt la putere si ei manevreaza scandalurile si anchetele DNA). Insa cel mai probabil voi sta in banca mea si nu ma voi duce la vot. Mi se rupe de fazele astea cu de votul tau depinde viitorul tarii. Orice partid ai alege politicienii sunt aceeasi interesele tarii sunt de fapt interesele lor. Pana cand nu vom avea o noua generatie de politicieni constienti ca multi oameni depind de deciziile lor alegerile vor fi doar o metoda de acuze aruncate dintr-o tabara intr-alta, campanie electorala si "acte de caritate" facute pe buzunarul nostru.

stelistul_1000
24-09-2007, 07:32 PM
Partudul Noua Generatie!!! :lol:

sisu_stelistul
24-09-2007, 07:36 PM
Eu as vota PNG. Nu stiu care sunt candidatii partidului, auzisem ca ar candida Becali, atunci nu as mai vota deoarece Becali nu are ce cauta in parlamentul european. Cred ca as vota PRM daca nu, ca Vadim sigur nu ajunge acolo si ar trimite oameni capabili, din cate intelesesem ei au si observatori europeni, nu stiu exact care e treaba cu observatori si cate partide au asa ceva.

mns
24-09-2007, 07:54 PM
little, PD-ul nu mai e la putere de ceva vreme...

little_foot
24-09-2007, 07:59 PM
Dap dar Basescu face parte din PD. Cam la asta ma refeream. Ma rog...scuze pentru confuzia facuta. :P

Omega
24-09-2007, 08:05 PM
Deci, dacă aş avea vârsta necesară pentru vot probabil că nu m-aş duce să aleg pe nimeni. Nu am încredere în niciun politician, ungur, cioban sau român.

stephen
24-09-2007, 08:12 PM
Nici eu n-am drept de vot,dar asa de chestie...parintii mei voteaza PD,pe care eu nu-i simpatizez,ca de fapt toti sunt o apa si-un pamant.Votul meu merge totusi la PD...

DarkComy
24-09-2007, 08:49 PM
Eu nu o sa votez cu nimeni. Toti sunt hoti si prosti. Toti propun pentru europarlamentari, toate panaramele care habar n-au limbi straine si sunt straini cu legislatia europeana.

Probabil ca o sa merg la vot si o sa votez in afara casutelor ca sa fie votul anulat, cel putin asa nu o sa imi reproseze lumea ca nu am fost la vot. Am fost dar nu am gasit nici o varianta care sa imi placa.

Poate urmez sfatul lui Razvan...imi trec numele cu pixul si ma votez pe mine

P.S. Am bagat optiunea : Anulez Votul. Unele persoane poate nu doresc sa voteze cu nimeni.

mns
25-09-2007, 08:08 AM
Cat timp am dreptul sa votez, nu vad de ce nu as vota. CHiar daca trebuie sa alergi raul cel mai mic, tot e ceva, macar ai optiunea de a face diferenta si de a nu lasa/anula votul dat de cine stie ce cocalar analfabet. Astfel, dupa vot, nu vei mai fi un ipocrit care se plange ca tara nu merge, asta in timp ce stai si te uiti la o emisiune cu Dan Negru. :p

little_foot
25-09-2007, 08:59 AM
MINISTRUL MUNCII, ANCHETAT PENTRU MITA

25-09-2007

Conducerea Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) cere Presedintiei aviz pentru urmarirea penala a ministrului Muncii, Nicolae Paul Anton Pacuraru . "In conformitate cu legea privind raspunderea ministeriala, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie l-a sesizat pe Presedintele Romaniei pentru ca acesta sa ceara urmarirea penala fata de Nicolae Paul Anton Pacuraru, ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in dosarul nr.239/P/2007", anunta Biroul de presa al DNA. Pacuraru a declarat ieri ca totul este o inventie si ca nu a luat mita in viata (http://ad2.arbocontext.ro/please/redirect/169/1/1/32/%21hash=63771978;h4r=29086529;p4r=305441912;uwi=80 0;uhe=600;uce=1;param=700/10042_5?) lui de la cineva.

Deci la asta ma refeream cadn vorbeam despre "corectitudinea" PD-ului si despre puterea pe care inca o detin. Mi-e greu sa cred ca fara o interventie de sus cineva s-ar fi gasit sa-l sesizeze pe Ministrul Muncii pentru luare de mita si mai mult chiar sa ajunga in ziare chestia asta oficiala.

pikciu
30-09-2007, 10:48 AM
Eu o sa o votez pe Oana Zavoranu. Mi se pare cel mai promitator om politic, dar si printre cele mai capabile. Oare Ion Dolanescu sau alti d-astia vor candida si ei?

sisu_stelistul
30-09-2007, 11:22 AM
Parca auzisem ca Oana Zavoranu nu va mai fi pusa pe lista PRM la o emisiune si nici nu o vor mai pune sa candideze pentru alt post.

M.I.L.32
30-09-2007, 02:05 PM
Eu am votat cu PD. Sunt cu ceva mai sus ca ceilalti...

st3v3-0
30-09-2007, 03:32 PM
Politica la noi in Romania e praf.Toti promit si se jura dar cand se vad la putere zic ''Este timp...de ce sa ne grabim''.Am auzit asta de multe ori si credeti-ma ca sunt satul.
Chiar am vazut azi din intamplare la OTV(nu la emisiunea lui Dan Diaconescu,ci la stiri) ca o familie a fost evacuata dintr-o casa care a fost retrocedata unui om...bun,nimic in neregula pana aici.Dar dupa aceea acei oameni au spus ca a venit Vanghelie si le-a promis casa,s-au dus si la primaru general si le-au promis nu stiu ce.Asa e in romania.Saraci si cinstiti si bogati si hoti.Doar parlamentarii sa aibe case si vile si restul nu ii mai intereseaza.Asta e Romania noastra in care traim.Maine te trezesti in strada si nimanui nu ii pasa.Oricine ar fi la putere te lasa in curu' gol(scuzati-mi expresia)