PDA

View Full Version : Rlsp 08

DiSk
19-09-2007, 06:38 PM
Mai mariti si voi la jucatori accesul la dribling sut alergare si altele ca am vazut la rlsp 07 ca cei de la dianamo steaua rapid echipe bune au cam 60 65 70 de ce nu faceti atacantii mai buni 80 86 sa aibe ( cifrele sunt alea de jos sub jucator care indica cat de bun e jucatorul ) si mai multe stadioane dar in principu mariti la jucatori accesul la dribling si altele cum am precizat mai sus

Profethu
19-09-2007, 07:30 PM
Mai mariti si voi la jucatori accesul la dribling sut alergare si altele ca am vazut la rlsp 07 ca cei de la dianamo steaua rapid echipe bune au cam 60 65 70 de ce nu faceti atacantii mai buni 80 86 sa aibe ( cifrele sunt alea de jos sub jucator care indica cat de bun e jucatorul ) si mai multe stadioane dar in principu mariti la jucatori accesul la dribling si altele cum am precizat mai sus

Vai multumim ca ne ecplici unde arata skill'ul jucatorului...Ma tu crezi ca astia care au facut patch'ul nu stiu?..Si cum sa faca jucatorii de 80-85 daca acestia nu merita?

yo_paul4u10
19-09-2007, 07:33 PM
sti dc nu maresc skillul cei de la fifa romania.....pt k fotbalistii romani nu au valoare........is slabi si in realitate , iar in joc trebuie sa fie totul k si in realitate...........

Sirius
19-09-2007, 10:49 PM
S-a mai discutat cu skill-urile, nu mai insistați inutil...

closed