View Full Version : cum pot sa creez un patch
yo_paul4u10
18-09-2007, 03:46 PM
va rog frumos imi spuneti si mie cum pot face un patch .................pls ajutati-ma:(:(:(:(
timisica_cristian
18-09-2007, 06:00 PM
FFF GREU si ai nevoie de mult timp+programe speciale
Urmelinho
18-09-2007, 08:42 PM
programele nu sunt atat de "speciale" pe cand timpul este destul de "special" si de mult
timisica_cristian
18-09-2007, 08:59 PM
eram aproape sigur ca TU vei spune ceva de ''speciale'', sa stii ca intr-un fel ele sunt speciale fiindca nu folosesti in fiecare zi programele alea:nowar:
^
Asta ESTE raspunsul
PS.: Daca incerci sa scrii ceva pe mess, ai ignore la mn de mult
Sirius
19-09-2007, 10:48 AM
Depinde ce fel de patch vrei să faci. Īn general, pentru grafică se folosesc Photoshop pentru echipamente si Rhino pentru stadioane, pentru atributele jucătorilor și echipelor anumite programe cum ar fi Creation Master, iar apoi acestea se importă īn joc cu anumite programe care lucrează cu baza de date fifa. Un search pe google edifică multe.
PS: Nu deviați de la subiect prin diferite altercații și ironii.
yo_paul4u10
19-09-2007, 01:44 PM
vreau sa fac un patch de exemplu cu face fifaromania RLSP ......deci stie kreva:(:(:( ..........
Seth_15
20-09-2007, 07:51 AM
pai mai omule, nu ai citit ce au scris baietii sus ? uita-te inca o data si o sa vezi
aXeL_MySeLF
20-09-2007, 10:13 AM
Angajaza-te la FIFAROMANIA si iti faci patch :))
shadow
20-09-2007, 01:10 PM
Angajaza-te la FIFAROMANIA si iti faci patch :))
PS: Nu deviați de la subiect prin diferite altercații și ironii.
Cred ca Sirius a zis foarte clar sa nu se devieze de la subiect prin ironii.Nu-l mai lua la misto,pentru ca el,chiar daca nu stie cum sa faca ceea ce doreste,macar isi da interesul sa invete.
DeadHope
20-09-2007, 01:22 PM
yo_paul4u10 (http://forum.fifaromania.net/member.php?u=4497) -> ca sa faci un patch nu sunt de ajuns doar programele, mai trebuie si un pic de ochi ca sa poti vedea anumite detalii infime, de cunoastere a unor programe de grafica, chiar de putin talent la desen, sa nu mai vorbim de lucrul cu baza de date a jucatorilor in FIFA (unde eu sunt praf :D)...
Asa, din vorbe, e usor sa-ti doresti sa faci orice, dar cand ajungi in fata pc-ului, e mai greu...
Ionut cel Intelept
20-09-2007, 02:20 PM
Mie lucrul cu baza de date mi se pare floare la ureche. Insa ma pierd ca magarul in ceata cand vine vorba de kit-uri in photoshop si lucratul cu fisierele pentru grafica din fifa.
Urmelinho
20-09-2007, 07:52 PM
PS.: Daca incerci sa scrii ceva pe mess, ai ignore la mn de mult
Ignore pe ID-ul iarca_romica? daca da nu e nicio problema pentru ca ID-ul ala e spart de mult timp si banuiesc ca cam toata lista de la frate, cumnata, profesori pana la "copii" au fost injurati ca la usa cortului.
SA nu imi ziceti ca vreti sa faceti patch pentru FIFA. alta "echipa de editat" FIFA ca cea FIFA Pro
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.