PDA

View Full Version : Floretin Dumitru VS Flavius Stoican

LiviuRO
13-02-2004, 04:11 AM
Presupunand ca toata lumea este de acord in privinta lui Contra, titular indiscutabil pe partea dreapta, votati pe cine ati prefera sa vedeti pe partea dreapta a echipe nationale alaturi de "Gurita".

dj-cata
13-02-2004, 04:18 AM
DUMITRU...e mult mai tehnic decat stoican....si are mult mai multe pase de gol decat are stoican goluri + pase de gol. da cele mai bune centrari de la noi din tzara.

LiviuRO
13-02-2004, 04:22 AM
FALS! Daca te uiti pe topul pasatorilor decisivi si de anul trecut si de anul acesta vei vedea ca Stoican are mai multe pase de gol decat Dumitru.
Stoican este mult mai puternic, mai rapid, la fel de tehnic, in plus are un sut excelent. Aminteste-ti golul din meciul cu steaua din Cupa (3-0 pt Dinamo), sau golul cu Farul din campionat anul acesta (din alergare, sut de la 30 m, il am pe hard ti-l trimit daca vrei :))

dj-cata
13-02-2004, 04:26 AM
si toate astea sunt la echipa de club....si sunt putzine....asa iti pot zice si eu de dumitru ca a dat goluri din lovituri libere.....

ce zici tu de stoican ca a dat mai multe pase de gol nu pot sa cred.....nu uita ca jumatate sau chiar mai mult din golurile lu blocnotes de anu trecut au fost marcate din pasele lui

LiviuRO
13-02-2004, 04:41 AM
sa moara sa faca, fii atent, caut in ziare in noaptea asta si maine postez aici. Vb cu mns sa uploadeze poza scanata.

ReKo
13-02-2004, 08:45 AM
mda...
nu cred ca se mai pune problema
florentin dumitru numai vine la nationala alaturi de ceilalti stelisti... :( car numai vin nici ei ! :(

Ibezarne
13-02-2004, 10:29 AM
In primul rand Stoican nu da randament pe postul de mijlocas dreapta... (in formula lui Iordanescu)... La Iordanescu mijlocasii dreapta sunt mai mult extreme... Stoican nu are forta ofensiva a lui Dumitru...

Blue
13-02-2004, 03:31 PM
Stoican e cu mult peste Dumitru , int-un meci important cu cehii sau olandezii , Dumitru nu ar face fatza pentru ca e prea scund , si-n plus Stoican este peste Dumitru la toate capitolele. Daca nu vin stelistii, cu atat mai bine, scapam de infumurati. Ciudat, radoi este oltean get-beget, tinea cu Stinta cand era mic , dar de cand s-a transferat la steaua, dintr-odata este stelist pana la moarte.

ReKo
13-02-2004, 07:37 PM
Stoican e cu mult peste Dumitru , int-un meci important cu cehii sau olandezii , Dumitru nu ar face fatza pentru ca e prea scund

da?
si-ntrun meci cu italienii ia spune mie...care s-ar descurca mai bine ? aaa ?

Cosmin_ultrasteaua
13-02-2004, 07:58 PM
Dumitru.

Blue
13-02-2004, 08:00 PM
Dar suntem noi cu italienii in grupa? aaa?

ReKo
13-02-2004, 08:02 PM
si ce crezi mah ca noi doar cu centrari o sa jucam ?

dumitru e mai tehnic si poate trece de matahalele alea mari ! ;)

Blue
13-02-2004, 08:14 PM
Daca vrem sa fim o echipa puternica, trebuie sa jucam din prima, pase, centrari, nu sa driblam la infinit, si-n plus un fundas care l-a studiat putin pe Dumitru stie exact ce o sa faca . Si-n plus gandeste ca unul de 1,70 sau cat are Dumitru, nu are nici o sansa contra unia de 1,85 sau peste.

ReKo
13-02-2004, 08:23 PM
mah...
nu cred ca trebuie sa-ti aduk aminte cum le-a imbarligat picioarele celor de la Southampton de si-a luat porecla de micul Beckham...si pentru centrarile lui spectaculoase...

...si bine zici... ne trebuie un joc de pase...rapid ... din prima...cu mingea jos/la firul ierbii ... nu sa o dea stoican in fatza .... sa o degajeze spre varfuri sau sa ia el actiunile pe cont propriu deppasind un adversar pe partea dreapta iar apoi intrand in centru.... coechipierii vin il ajuta... el se complica ... pierde mingea...contra atac periculos.... lobont iesit... o minge de la 40 de metrii ... si GOOOOL ! :P

am luat cate putin din toate :D !

dj-cata
14-02-2004, 01:05 AM
ddogg deja e 5-3 pt dumitru....cam pierzi :)

ai gasit ceea ce cautai d_dogg ? :)

ReKo
14-02-2004, 01:15 AM
oricum
si iordanescu a spus acum...
dupa 6-2 cu bucatarii.... (atentie...nationala a fost condusa cu 0-2) ... ca s-a vazut lipsa jucatorilor de la Steaua... Dorinel, Radoi si FLORENTIN DUMITRU ! ;)

Blue
14-02-2004, 01:18 AM
Asa in meci amical si Nationalul a batut pe Ac Milan , nu te lua dupa amicale.

ReKo
14-02-2004, 01:20 AM
da...
dar practic tot de la amicale vede antrenorul cum se comporta jucatorii in teren
si tot cu ajutorul lor stabileste echipa !
deci conteaaza si astea... ;) !

LiviuRO
14-02-2004, 01:30 AM
totti, ca intotdeauna, vorbesti in plus, si mai ales spui doar aberatii...

cata-> e 5-3 pt ca astia care tineti cu steaua votati dupa echipa, nu dupa valoarea jucatorului.

dj-cata
14-02-2004, 01:33 AM
ce sa zici si tu acum.....incerci sa diminuezi infrangerea :) recunoaste si tu....ce draku toti spun intr-un fel doar tu esti impotriva

Cosmin_ultrasteaua
14-02-2004, 10:55 AM
D-Dogg, pe Dumitru l-a vrut si Celtic si acum se pare ca si Espanyol il doreste. De ce nu recunosti ca e mai bun? De ce pressa din Anglia il numea micul Beckham?

Ibezarne
14-02-2004, 04:47 PM
Dar nu e vorba de asta... Voi va certati ca ...
Stoican e mai bun pe post de fundas dreapta decat Dumitru... Pacat pentru el ca e Contra acolo (bine ca si-a revenit). Dumitru e mai bun pe post de mijlocas dreapta. Faptul ca sunt stelist nu are nici o legtura cu aceste afirmatii.
Daca ne gandim mai bine, s-ar putea gasi niste solutii mai bune decat cei doi pe post de miloc dreapta...

mns
14-02-2004, 06:15 PM
dumitru nu a avut rezultate la nationala decat in amicale daca nu ma insel, cand stoican era fundash si el era mijlocas si s-au descurcat foarte bine impreuna...din cate tin eu minte...eu zic ca amandoi sunt mai buni pe postul de mijlocas pe cand contra ar trebui sa fie fundash

dj-cata
15-02-2004, 04:23 AM
mns nu uita ca in meciu cu ungaria dumitru si contra s-au inteles perfect....si asta ar fi cuplul ideal de la nationala pe banda dreapta

Blue
15-02-2004, 07:36 PM
Asta pentru ca ungaria e o echipa de kkt , la un meci contra Cehiei sau olandei atlfel ar sta lucrurile.

herg
15-02-2004, 10:40 PM
stoican e mai bn decat dumitru cred e.si la tehnica merge...

LiviuRO
16-02-2004, 02:29 AM
cata-> meciul de care zici tu a fost acum...? cati ani? pai asa iti zic eu, cand a jucat Cornel Buta, de era la Dinamo, si juca fundas dreapta, de-l tinea pe bara pe Contra si a dat hat-trick cu Brasovul... he he, el ar trebui sa fie titular la Nationala!

dj-cata
16-02-2004, 03:25 AM
cel mai bun cuplu e contra - dumitru !! :))

daca era asa de bun stoican pleca la un club mai mare..nu la amaratii aia care au luat bataie si de la dinamo :)

LiviuRO
16-02-2004, 03:46 AM
Nu te supara, dar incepi sa faci ca totti...

dj-cata
16-02-2004, 03:55 AM
:) ce mah nu e asa ? daca avea valoare stoican nu se ducea la un club mai mare ?

LiviuRO
16-02-2004, 03:56 AM
din pacate avea 28 de ani cand a plecat de la Dinamo. Era greu de crezut ca poate ajunge la un club foarte puternic.

dj-cata
16-02-2004, 04:02 AM
si pana la 28 de ani nu a fost un jucator valoros ? doar asa peste noapte s-a facut bun la toate ? si raducanu la 27 de ani s-a transferat in spania....care e la mare distanta de camp ucrainei

LiviuRO
16-02-2004, 04:06 AM
pai Stoican a devenit cu adevarat un mare fotbalist de cand a ajuns la Dinamo.Inainte era unul dintre cei multi "talentati" care nu confirmasera.

ma insel eu sau Espnayol este o formatie mult mai slaba decat Sahtior? A jucat Espanyol in Liga? Sau in UEFA macar? nu cred. Raducanu, faimosul golgeter din penalty al Romaniei, a ajuns la formatia care se bate la retrogradare in Primera. Foarte, foarte buna echipa.

ReKo
16-02-2004, 09:35 AM
Nu te supara, dar incepi sa faci ca totti...

sa mori tu ? :rolleyes:

Espnayol este mai buna decat Sahtior.... intr-un meci direct... cred ca Espnayol ar bate !!!
Are mult mai multzi jucatori de valoare....dar nu are aceeasi bani ca cei de la Sahtior !

Draqla
16-02-2004, 12:22 PM
Asa cum a zis si Stoica zilele trecute, daca e sa se desparta de jucatori din echipa, in nici un caz de Florentin. De ce? Pai a zis foarte simplu motivul: un Raducanu il inlocuiesc, un Aliuta il inlocuiesc dar un Florentin in nici un caz.
Altceva???
Aaa, si Stoican daca a nimerit le o echipa care are cel mai mare buget din europa de est dar pierde cu Dinamo nu cred ca se pune problema unei confruntari cu Espanyol...

Cosmin_ultrasteaua
16-02-2004, 01:35 PM
Originally posted by D_Dogg@Feb 16 2004, 04:06 AM
pai Stoican a devenit cu adevarat un mare fotbalist de cand a ajuns la Dinamo.Inainte era unul dintre cei multi "talentati" care nu confirmasera.

ma insel eu sau Espnayol este o formatie mult mai slaba decat Sahtior? A jucat Espanyol in Liga? Sau in UEFA macar? nu cred. Raducanu, faimosul golgeter din penalty al Romaniei, a ajuns la formatia care se bate la retrogradare in Primera. Foarte, foarte buna echipa.
Sa mori tu! Ajax nu il vroia cand era la Craiova? Si nu l-a luat pt ca s-a accidentat?

LiviuRO
16-02-2004, 02:42 PM
cosmin-> Daca Stoican era asa de valoros la momentul respectiv, eu zic ca il lua Ajax chiar daca se accidentase. Mai tzii minte exemplul Van Nisterooy? Cand a vrut Manchester sa-l transfere, s-a accidentat foarte grav la genunchi (se spunea ca nu o sa mai joace niciodata) si totusi Manchester l-a luat pentru 25.000.000 USD. Stiau ca daca il recupereaza o sa devina un atacant de temut in Europa (si in momentul de fata este unul dintre cei mai buni, daca nu cihar cel mai bun!). Asa si Ajax putea sa spuna, il luam, cand va fi recuperat, o sa avem mare nevoie de el.

Andrei-> pai ce ai fi vrut sa zica Stoica? Cand l-a pierdut pe Raducanu, cand pleaca Aliuta, iar Radoi va fi transferat la vara, vroiai sa zica ca vreunul din astia este de neinlocuit? Ar fi penibil... Asa, cum Dumitru este singurul care ramane cu siguranta la echipa, este normal sa-l vada pe el vedeta. Nu ma intelegeti gresit: Dumitru este un jucator bun spre foarte bun, are calitati, dar si dezavantaje, spre ex statura lui si evolutiile oscilante (cand prinde o zi buna, este omul de baza al stelei, cand nu, echipa joaca haotic, si tot jocul se baza pe Raducanu, spre care plecau toate pasele si toate centrarile). De asta consider eu ca Stoican ar fi o solutie mai buna pentru echipa nationala, el joaca intotdeauna la fel de bine, joaca pentru echipa, nu este individualist decat atunci o cere faza.

Cred ca puteti sa intrebati pe oricine, ce echipa a ajuns in Liga, Espanyol sau Sahtior? Espanyol este o echipa de prima divizie spaniola (sa vedem pt cat timp), care nu are putere sa joace in Europa, este la nivelul echipelor de genul Mallorca, Albacette sau Malaga. Doar pentru ca sunt spanioli, nu inseamna ca au valoarea unui Real, Barca sau Valencia.

totti-> da, sa mor eu! (ca vad ca este deja ultrafolosita expresia asta)

Cosmin_ultrasteaua
16-02-2004, 08:36 PM
Eu vorbeam de Ajax nu de Manchester care sunt recunoscuti pt faptul ca se gandesc la viitor mereu si au rabdare , cum au facut si cu Ferguson. Oricum nu e ala cel mai bun atacant din Europa. Sunt multi mai buni ca el :Shevcenco, Henry, Ronaldo si alti.

dj-cata
16-02-2004, 11:48 PM
d_dogg : tu compari campionatul ucrainei cu cel al spaniei ????? intre astea e mare diferenta...iar daca shaktior a pierdut si cu dinamo iti dai seama ca in spania nu cred ca ar rezista in primele 10-12 echipe..sau chiar mai jos....

si inca ceva...mallorca e slaba ?? pai ashtia i=au batut pe real acum 2 luni parca cu 5-1....prosti rau sunt ashtia atunci...

Sirbu Mihail Bogdan
17-02-2004, 01:00 AM
lasati-l ma pe d_dogg ca la el toti jucatorii devin fotbalisti adevarati cand ajung la dinamo, pana atunci sunt paraleli.daca nu ajunge vreunu la dinamo e afon.
stoican era jucator adevarat si cand era la Stiinta cum era mutu jucator adevarat cand era la arges.(cred ca asta ar fi exemlul tau urmator)

Blue
17-02-2004, 01:03 AM
Si Foresta a batuut pe dinamo cu 5-4, asta inseamna ca erau o echipa puternica in divizia A?

dj-cata
17-02-2004, 01:07 AM
lool ...blue boy nu ii mai aminti de acel 4-0.....4-5....ca iara il apuca nebuniile :)

Blue
17-02-2004, 01:13 AM
Pacat ca nu am inregistrat meciul ala. Btw nu are cineva o caseta cu dinamo-Foresta?

LiviuRO
17-02-2004, 03:34 AM
lol, v-ati trezit toti mah? :)

/me sleps ol ov u coz iu ar sou stiuuuupid.

smb, tu ai inceput sa postezi foarte rar si foarte "pe langa". Aici e forumul "fotbal", nu "pe langa". Am zis eu ca Stoican nu era bun cand juca la craiova? pai daca nu era bun, nu ramanea la Dinamo, era deportat la alta divizonara. Am zis ca Dinamo l-a adus la un nivel de ridicat ca sa poata pleca afara.

ReKo
17-02-2004, 08:23 AM
hmmm
nu cred ca merge comparatia Florentin VS Stoican

sunt niste jucatori total diferiti
care in plus joaca si pe posturi diferite !

Ibezarne
17-02-2004, 04:06 PM
Originally posted by Totti@Feb 17 2004, 08:23 AM
hmmm
nu cred ca merge comparatia Florentin VS Stoican

sunt niste jucatori total diferiti
care in plus joaca si pe posturi diferite !
Corect, asta am spus si eu... Pe stoican nu o sa il vezi aripa ofensiva prea curand... :P

Sirbu Mihail Bogdan
17-02-2004, 09:23 PM
nu, ai scris ca a devenit jucator adevarat,si cum s-a mai scris mai sus de la Craiova a vrut sa-l ia Ajax , si dupa cunostintele mele Ajaxul si Amsterdamul este afara.
asa ca nu am fost chiar pe langa:P

LiviuRO
18-02-2004, 02:13 AM
corect! bravo!

Am scris adevarul. Degeaba juca el la craiova in continuare, nu-l mai transfera nimeni la varsta lui. Daca Dinamo nu-i elimina pe Sahtior, probabil destinatia lui ar fi fost China sau Coreea.

dj-cata
18-02-2004, 02:52 AM
si prin asta vrei sa spui ca nu are valoare :) pt ca in china sau coreea ajung doar jucatori "bazati" :)

la craiova era capitan la 24 de ani....si poate prindea si el ceva.... :)

Draqla
18-02-2004, 12:13 PM
Hai sa nu ne mai ascundem dupa degete. A mai fost un scandal in legatura cu chestia asta cu echipele din Bucuresti si cele din provincie. Era clar ca un Dinamo sau Steaua e mai cunoscut in strainatate decat Petrolul. Stoican, daca nu ajungea la Dinamo era greu de crezut ca ar fi ajuns mai sus decat e acum, poate nici unde e acum nu reusea sa ajunga. Nu trebuie sa se supere nimeni pentru ce am zis pana acum ca daca stam sa ne gandim, nici Hagi daca nu il racola Steaua de la Farul nu mai ajungea la Barcelona.
Iar in legatura cu aceasta comparatie, nu se poate pronunta decat Iordanescu pentru ca doar el conteaza (desi mai nou conteaza si dorintele presedintilor de club). Tot am o neclaritate: pana nu demult, Becali si Piturca il dojeneau pe Iordanescu pentru ca nu lua jucatori de la Steaua. Acum ca a convocat 4, nu le mai convine. Cine dracu sa ii mai inteleaga si pe astia? Scandal dupa scandal la nationala si noi vrem sa ne calificam la turnee finale. Pai cu naiba sa ne calificam daca nici macar noi nu ne tinem parte (daramite arbitrii)? :scaun: . Toti zic ca pentru ei conteaza nationala dar de fapt pentru ei nu e decat un camp de lupta in care fiecare isi demonstreaza influenta. Poate ca astia fac si pariuri de genul "pe cat punem pariu ca il fac pe X sa plece maine din cantonament sau pe Y sa nu mai vina deloc?" (m-am referit la conducere nu la jucatorii cluburilor).

LiviuRO
18-02-2004, 01:54 PM
Foarte bine pusa problema :P.

Problema fundamentala a romanilor (in general), ca sa o iau si eu pe urmele favoritului vostru Cornel Dinu, este ca la noi toata lumea doreste sa fie in centrul atentiei, toata lumea doreste sa isi traga partea lui. Si de aici normal, conflicte, dispute probleme. Daca fiecare ar incerca sa-si castige individual, prin rezultate, capitalul de imagine pe care il doresc, fara sa arunce cu mocirla in ceilalti, fara sa pericliteze interesul celorlati, am avea un campionat mai bun, stadioane mai frumoase si echipa la World Cup.
Vorba lui Hagi: "Nationala e sfanta, restul nu conteaza!"

mns
18-02-2004, 11:05 PM
nu e adevarat...pentru multi nationala e sfanta cat timpare performante...daca noi o sa cadem si mai jos sa vedeti voi ce vor veni jucatorii...

dj-cata
19-02-2004, 02:34 AM
deja am ajuns pe locul 28 din cauza lui iordanescu si a lu sandu si vad ca toti sunteti de partea lor.....

cehia e pe 4 iar olanda pe 8...de la ashtia o sa luam bataie daca nu se termina cearta becali iordanescu...si daca iordanescu nu convoaca cei mai buni jucatori

LiviuRO
19-02-2004, 03:08 AM
si daca jucatorii in speta vor fi lasati sa se prezinte la nationala cand vrea antrenorul, nu cand i se scoala actionarului principal/investitor/latifundiar/oier sau cum vreti sa-i ziceti.

dj-cata
19-02-2004, 03:11 AM
hai mah ca deja nici nu mai stiu ce scrii....pai aia au voie si ashtia nu ??? cum vine asta ??? daca de aia se putea lipsi de ashtia de la steaua care erau in aceeasi situatie de ce nu a facut la fel ?

LiviuRO
19-02-2004, 03:19 AM
care aia? stranierii? pai daca iordanescu a vrut sa-i cheme pe astia de la steaua pe o data, si pe stranieri pe alta, conteza? Trebuiau sa vina cand au fost chemati. Iar steaua daca tot vroia, sa depuna un memoriu la Fifa.

Eu nu mai postez pe acest subiect incepenad de acum. Cel putin pana nu se vor lua masuri.

ReKo
19-02-2004, 08:18 AM
ca e vorba de Stoican aici.....
mi-a placut cum a jucat in meciul cu Georgia
si parerea mea e ca a jucat foarte bine tactic Iordanescu
cu Stoican fundas stanga, iar Fl Petre mijlocas stanga,....pentru ca se cunosc foarte bine si pot intra in combinatii ! Cei drept...Fl. Petre s-a vazut ca n-a mai jucat de mult la nationala...era emotionat :) !
M-a surprins cand l-a pus pe Contra mijlocas in locul lui Petre :o !

LiviuRO
19-02-2004, 02:11 PM
lol, Stoican si Petre au jucat pe partea dreapta, TV-ul tau e in oglinda?

Pe Petre l-a schimbat pentru ca el urmeaza sa fie titular si in partidele care urmeaza (azi, Romania1, ora 15.00, Romania-Belarus). Contra oricum, a jucat chiar varza, adica nu a facut nimic bun. Se vede ca nu a mai jucat la nivel inalt de multa vreme.

ReKo
19-02-2004, 06:22 PM
lolz !
scuze !!!!
:P

oricum... a intrat in repriza a doua petre azi
nu stiu de ce l-a odihnit :P !

LiviuRO
19-02-2004, 07:36 PM
nu trebuie sa-ti ceri scuze :), tre sa-ti pui o oglinda in care sa te uiti la meciuri.

herg
19-02-2004, 11:08 PM
i-am batut azi 2-0.da` cu cine jucam in finala?

dj-cata
20-02-2004, 04:27 AM
[quote] Pe Petre l-a schimbat pentru ca el urmeaza sa fie titular si in partidele care urmeaza (azi, Romania1, ora 15.00, Romania-Belarus).
profetia ta nu s-a implinit liviu ....

azi s-a vazut diferenta dintre stelisti si dinamovisti...steaua are 4 titulari la prima echipa...iar dinamo de abia a avut unul la echipa B a romaniei....

si ce s-a intamplat cu alexa ? salvatorul romaniei ....care nu a jucat aproape deloc. Eu cred ca e jucator bun dar inca nu e de nationala...

oricum d_dogg nu o sa recunoasca.....dar steaua are jucatori mai buni :)

LiviuRO
20-02-2004, 11:50 AM
Petre a fost titular in echipa Romaniei, aia principala, A, sau cum vrei sa-i zici tu. Danciu a fost titular in aia B, sau ma rog, divizionara. Ti-am mai explicat, dar se pare ca nu vrei sa intelegi.
1. Iordanescu a deplastat in total 32 de jucatori in Cipru. Cum ai fi vrut tu sa-i ruleze pe toti, daca nu ar fi jucat toti? Sau ii chema doar sa faca pregatirea, "pe nisip" "cu bucatarii"?
2. Petre nu a fost titular din nou, pentru ca s-a dorit testarea lui Caramarin.
3. Sa nu-mi spui mie ca pe Marica, care a fost titular cu Italia, nu-l cunoaste Iordanescu ca fiind cel mai bun junior al Romaniei.
4. Faptul ca Alexa a jucat doar 15 minute m-a surprins si pe mine. Probabil ca Iordanescu nu-l vede un jucator atat de bun, sau poate ca prezenta lui Tararache la lot, stranier, mai experimentat, si faptul ca s-a jucat si pentru rezultat, au influentat folosirea celorlalti 2 (Plesan si Soava).

Spre ex, draga Cata, Cristea, cel mai disputat jucator al Diviziei A (ca sa folosesc o expresie des uzitata) nu a jucat nici un minut in 2 meciuri. Sa intelegem ca nu are valoare?
Oricum, mai e un meci al nationalei, in care eu cred ca Petre va fi titular si Alexa o sa joace cel putin o repriza, iar Danciu va fi titular de asemenea.

Daca tu zici ca steaua are jucatori mai valorosi decat Dinamo, te sfatuiesc sa mai citesti odata clasamentul. Poate valoarea lor individuala o fi mai mare decat a dinamovistilor (aici ma refer la Radoi si Dumitru) pentru ca Munteanu nu mai este ce a fost, iar jucatori ca Dica sunt 3 la Dinamo (Grigorie, Vlad Munteanu, Tames), dar, probabil, din cauza antrenorului sau a impotentei jucatorilor de a se exprima ca o echipa, Dinamo este pe primul loc.

(vezi ca se apropie meciul direct, ar fi cazul sa va faceti rezervari la biserici, sa dati acatiste pentru un rezultat de maxim 2-0 pentru Dinamo)

ReKo
20-02-2004, 03:03 PM
d_dogg... si daca bate steaua
recunosti ca ai gresit ? ai tupeu sa-ti ceri scuze ?
pentru toate astea spuse.... ?

Cristea daca era la Rapid acum
sigur era titular un meci intreg
se baga Geovani cu banii peste Iordanescu :P !

LiviuRO
20-02-2004, 05:04 PM
daca steaua bate pe Dinamo, inseamna ca a fost alinierea planetelor propice acestui eveniment! nu am pentru ce sa-mi cer scuze, dar cu siguranta nu voi fi asa vehement cand va veni vorba aia proasta "care e mai bun". Bineinteles, probabil, singura posibilitate sa bateti pe Dinamo este cu arbitrii, dopati, sau cum am spus mai sus, intr-o aliniere favorabila a planetelor...

Sa vedem meciul direct, si mai vorbim... oricum, eu o sa fiu foarte bucuros sa dau 50 de quote-uri... am de unde sa aleg!

ReKo
20-02-2004, 08:07 PM
hehe
vise d_dogg
serios...f.serios...
astea's vise... !!!!!!!!!!!!
sigur daca bate steaua
gasesti o gramada de scuze :P
chair daca ele nu prea exista ;) !

LiviuRO
21-02-2004, 06:24 AM
totti, te rog eu mult, incearca sa nu mai scrii pe cate 5-6 randuri aceeasi propozitie. Imi vine greu sa urmaresc ce zici.

dj-cata
23-02-2004, 12:48 AM
si daca bate dinamo va fi tot cu ajutorul arbitrilor :) sau se mai poate inampla ca stelisti sa fie sanctionati si sa rateze meciul cu dinamo...dar si asa eu cred ca un egal se poate

si daca bate dinamo ce e asa de important ? steaua nu a batut in tur ?

LiviuRO
23-02-2004, 01:04 AM
daca Dinamo bate, campionatul este in Groapa, asta e diferenta.

(referitor la primul tau aliniat, nu confunda meciurile de juniori cu cele din Divizia A ;))

dj-cata
23-02-2004, 01:13 AM
pai gandeste-te ca mai sunt 12 etape dupa derby....mai e destul timp sa recuperam...
mie mi-e frica de borcea ca o sa inceapa cu blaturile in retur ...mai ales daca bate pe steaua....o sa faca la fiecare meci ca sa fie sigur

Blue
23-02-2004, 01:17 AM
Liviu nu ti-e frica ca la meciul cu steaua o sa aveti vreo 5-6 jucatori suspendati pentru ca respira pe ambeke nari sau ca poarta un numar mai mare la ghete?

LiviuRO
23-02-2004, 01:53 AM
mah, eu sper ca Ando sa fie pregatit, si cu un meci inainte, in deplasarea de la Oradea, sa joace cu rezervele, sa fie sigur ca nu ne manevreaza arbitrii...

A se observa cum stelistii deja isi pregatesc terenul pentru a fi cat de cat acoperiti in fata unui viitor esec in meciul cu Dinamo. De fapt, de ce ma mir, lasitatea este caracteristica principala a suporterilor din ghencea.

"Fuge armata, zici ca-i Gabi Szabo, fuge armata zici ca-i Gabi Szabo..."

dj-cata
23-02-2004, 02:15 AM
eu ma iau dupa fapte...daca imi aduc bine aminte cand dinamo a luat ultima oare titlul se scria prin ziare ca a facut destule blaturi....si ca a cumparat destui arbitrii...

si cand il auzi pe porcea care dupa un meci in care a gresit si arbitru in defavoarea lu dinamo vine si spune ca trebuie sa faca blaturi ca nu mai merge normal.....

sau sa imi aduc aminte de semi-finala cu astra...cand a fost cel maire furt de dupa 89... La meciul ala am fost si mureau aia din tribuna de ras cand vedeau ce off-side-uri mari erau si aribtru de margine se uita in partea aialalata

Ibezarne
23-02-2004, 12:23 PM
Pana la urma cred ca s-a vazut ca ditre astia doi, pentru a face cuplu pe dreapta cu Contra, cel mai potrivit este.... Fl. Petre.....

ReKo
23-02-2004, 12:24 PM
mutati discutia !
ca sa nu inchid topic-ul ! ;)

LiviuRO
23-02-2004, 03:40 PM
ca sa nu enervam "moderatorul", rsp va fi la "Divizia A 2003-2004".

Bravo iberzane! Sincer, mi-a fost teama sa o spun eu, ma gandeam ce o sa sara "astia", Petre pare intr-adevar o solutie viabila pentru postul de mijlocas dreapta.

ReKo
23-02-2004, 04:56 PM
nu e vorba ca enervezi "moderatorii"
insa nu are rost sa discutam asta aici...
cand exista un alt topic unde se poate vorbi acest lucru ;) !

oricum ...
cine este de acord
sa schimbam numele topicului in Cosmin Contra VS Flavius Stoican (VS Mihut...asta e un plus..;))
deoarece ... ei joaca pe posturi diferite...
chiar daca Fl. Dumitru pare a reveni la Steaua pe postul de fundas dreapta... el tot o sa urce mult... si ma indoiesc ca Iordanescu sa-l puna fundas dreapta ;) !

LiviuRO
23-02-2004, 08:58 PM
ideea era daca nu ar trebui sa joace Stoican mijlocas dreapta, pentru ca era clar ca este favorit in fata lui Dumitru pe postul de fundas dreapta. Acum discutia s-a extins catre ceilalti "posibili" pentru posturile respective. Care e problema?

Blue
23-02-2004, 11:23 PM
Stai ma tata, cum vine asta ca tot inchizi topicuri? Stiu sa vb destul "pe langa" la multe topicuri, dar asta este, suntem la categoria fotbal, fotbal pe care eu il consider cel mai periculos drog , il "iei" odata si nu mai lasi de el . As intelege daca ar fii un topic in care nu s-a postat de mult, dar in acest topic se posteaza mult , inchide-l si pe asta si o samanem numai cu topicuri de genul ,

De ce nu arde bunicu pe aia de la 3?

Ca n-are bani de viagra.

LiviuRO
24-02-2004, 02:37 AM
- Tati, de ce doar romanii taie cifra 7?
- Fiule, in Biblie, a 7-a poruca e "a nu fura".

ReKo
24-02-2004, 08:07 AM
Originally posted by blue boy@Feb 23 2004, 11:23 PM
Stai ma tata, cum vine asta ca tot inchizi topicuri? Stiu sa vb destul "pe langa" la multe topicuri, dar asta este, suntem la categoria fotbal, fotbal pe care eu il consider cel mai periculos drog , il "iei" odata si nu mai lasi de el . As intelege daca ar fii un topic in care nu s-a postat de mult, dar in acest topic se posteaza mult , inchide-l si pe asta si o samanem numai cu topicuri de genul ,

De ce nu arde bunicu pe aia de la 3?

Ca n-are bani de viagra.
dupa cum spuneam la alt topic...
se mai trezeste unul sa dea din gura (taste) foarte aiurea ! :nashpa:

bah omule...
tu nu intelegi ca am reguli stricte
daca se deviaza de la topic mai mult timp....
sunt nevoit sa anunt si apoi sa-l inchid ! nu-ti mai da cu parerea unde nu sti !!!

daca vretzi sa vorbiti strategia lui Dinamo
sau altceva.... o puteti face la Divizia A

daca vretzi sa discutati despre transferuri
o puteti face la Mercato

daca vreti sa discutati despre jucatorii stelei daca revin la nationala
o puteti face la "Revin jucatorii stelei la nationala ? " (sau ceva de genu' asta)

daca vreti sa discutati despre Dragomir si Sandu
o puteti face la Dragomir VS Sandu

nu cred ca trebuie sa ti le insir pe toate ;) !

Blue
24-02-2004, 02:17 PM
Toate aceste topicuri au ca subiect de discutie fotbalul. Daca voi , moderatorii, sunteti de parere ca acest topic trebuie inchis va respect decizia, DAR sa votati toti pentru inchiderea sau nu a topicului .

ReKo
24-02-2004, 03:20 PM
mah
tu n-auzi (vezi) ca nu-l inchide nimeni ?
a fost doar un avertisment...daca se mai abate lumea de la subiectul topic-ul f. mult... o sa fie inchis ! UF !

LiviuRO
24-02-2004, 04:46 PM
vezi ca "cel mai inovator" este pleonasm. inovator nu are grad de comparatie.

Asta am zis-o ca o paranteza. Totusi, cum l-am, vazut pe Contra in meciul cu Georgia, cred ca are mult de recuperat dupa accidentare. Mi s-a parut complet pe dinafara. Ce-i drept, a jucat mijlocas, nu fundas, dar m-a dezamagit total. De fapt, dupa meciul cu Slovenia de la Buc, nu imi amintesc sa fi avut vreo evolutie stralucita nici la Nationala, nici la Atletico.

ReKo
24-02-2004, 05:07 PM
mah....pai nici cuvintele excelent, magnific, super si toate astea nu au grade de comparatie ;) ! nu e pleonasm !!! ... asta e o expresie...si se fac exceptii in limba Romana cum se face si la cacofonie .. exceptii... ;) !

din cate am inteles...
contra pleaca de la athelitico pentru ca nu este fericit..de statutul lui care-l are acolo ! ;)

LiviuRO
24-02-2004, 05:31 PM
loooool, singurele "exceptii cacofonice" sunt 3 la numar: Biserica CAtolica, Tehnica Cavalereasca si Ion Luca Caragiale. Spre ex, "pe nisip statea o blonda" este cacofonie. Nu exista "pleonasme acceptate" in limba romana, decat poate blonde proaste si politisti prosti.

ReKo
24-02-2004, 05:33 PM
hmmmm
sunt patru care sunt acceptate !
am lapsus...dar cand o sa-mi vina in minte o sa ti-l zic ! ;)

eu am spus ca este o expresie aia ! doh !

LiviuRO
24-02-2004, 05:45 PM
este o expresie gresita! doh! plus ca inovator este cel care face o inovatie, si nu cred ca merge "cel mai cel care face o inovatie", poate "o inovatie a site-urilor de sport din Romania", ar fi corect spus.

-----------

inovator - inventiv ;) !

dj-cata
25-02-2004, 12:26 AM
vad ca topicul steaua vs echipa nationala a fost inchis fix azi cand s-a incheiat pt moment cearta dintre cele doua parti....

azi s-a facut dreptate :) adica nu trebuie sa sufere jucatori din cauza lu gigi sau a lu iordanescu. dupa aflarea deciziei steaua s-a si grabit sa scape de aliuta pe care l-a dat la rusi pe 1 mil ...acum ca vor juca cei 4...

am ajuns si eu la postul 500 si vreau sa urc si mai sus....poate pana la sf campionatului ajung si eu la 2000....iar postul cu nr 2000 sa fie cand o sa anunt noua campioana a tarii ..... STEAUA BUCURESTI

mns vreau si eu sa stiu care sunt aia 2 pe care ii mai ai in vizor.....

cearta asta de pe forum nu cred ca isi are rostu....oricum fiecare are punctul lui de vedere..dar cred ca amandoi au gresit cate putzin. si pe mine m-au enervat in unele momente atat liviu cat si totti dar asa e pe forum ne mai certam...dar ne mai si impacam...nu o tzinem asa la infinit

LiviuRO
25-02-2004, 01:32 AM
Totti, inovator este cel care aduce nou, oricum expresia este pleonastica. Fara grad de comparatie ar putea sa mearga.

eh, ce vrei, da-ma in judecata Cata ca s-a inchis topicul :P. Las`, chiar aveai emotii ca o sa-i suspende? Ar fi fost prea... corect si prea de tot! Oricum, ma asteptam la o amenda mai mare, mult mai mare. 6500 Euro sunt o nimica toata pentru Gigi. Trebuiau cu ocazia asta sa-i dea o amenda de macar 50.000 de dolari, pentru ca a prejudiciat tara. Ma rog, oricum nu 6500.

Cat despre cele 2000 de posturi... probabil peste vreo 2-3 ani :). Poate atunci, repet, poate!

Blue
25-02-2004, 02:28 AM
Cata defapt e doar unul vizat, pt ca celalat cu siguranta sunt eu.

dj-cata
25-02-2004, 11:51 PM
cum sa stau 2-3 ani pt inca 1500 ? :) lasa ca o sa vezi tu....ala cu nr 1000 o sa fie la meciu cu dinamo iar ala cu nr 2000 la sf campionatului...

si eu zic ca e mica amenda....dar asa cand au zis in lei parea mare :) dar oricum e cea mai mare din istoria fotbalului romanesc :)

vad ca break-dance ala nu se lasa...tot comenteaza la tv ca de ce nu i-a suspendat pe stelisti....poate se linisteste dupa prima etapa

vad ca inca nu e gata pe 5 martie s-ar putea judeca la federatie din nou cazul...ar fi ceva sa ii suspende cu 1 zi inainte de prima etapa....at chiar ca ar trebui sa se retraga steaua din campionat

ReKo
26-02-2004, 08:02 AM
eu zik ca este destul de maricica
pai cu banii astia poti face multe altele...

de aceeasi parere a fost si Becali & Dragomir :) !