PDA

View Full Version : romania ?

spiridusu
09-09-2007, 02:16 PM
Am auzit fel de fel de presupuneri numai inteleg nimic imi spune si mie cineva dc. campionatul romaniei nu este in fifa ??? adica sunt alte cam,pionate din europa mult mai inferioare si nu e campionatul nostru ??? Dc nu este spuneti-mi si mie sa ma lamuresc odata

P.S. in 2007 nici olanda nu e ce naiba se intampla ?

leut
09-09-2007, 02:26 PM
Problema la Olanda e licenta care nu o da iar la Romania problema e ca nu primesc nici licenta si nici jucatori de fifa din Romania nu isi cumpara jocul original asa ca Romania poate fi ignorata chiar daca are un campionat foarte bun

Iar acum cu bunavointa unui moderator topicul poate fi inchis

spiridusu
09-09-2007, 02:28 PM
cum adica "nu o da" inteleg ca olanda are licenta dar nu e in fifa ... si sunt sanse ca romania sa fie in fifa vreodata ??? de la inceput si corect nu cum au facut steaua in ucl

Razor
09-09-2007, 02:44 PM
pai "nu o da" pentru ca nu se poate intelege cu EA la pret...la licenta se vinde pe bani, si cum ii romanu, niciodata nu ii destul...iar pentru ca nu se inteleg la pret, EA nu baga liga 1 in fifa....faza cu jocatorii de fifa din romania nu isi cumpara jocul original e doar o afirmatie, nu cred ca asta e motivul, dar se poate.....cu olanda nu sunt sigur ce e dar cred ca e aceeasi poveste....

mns
09-09-2007, 03:43 PM
Hai sa o luam asa:

Romania e o tara bananiera in comparatie cu celelalte tari din Europa
nimanui nu-i pasa de Romania, si nici nu vad de ce le-ar pasa, asta cand nici romanilor nu le pasa
nu avem stadioane
conducatorii cluburilor de la noi sunt toti niste cocalari la fel de mari ca si majoritatea suporterilor si oamenilor din tara
de ce sa bagi campionatul Romaniei in joc cand probabil mai multi elvetieni dintr-un oras de 2000 de locuitori cumpara jocul decat 22 de milioane de romani

Urmelinho
09-09-2007, 03:55 PM
ma lasati cu marele nostru campionat. eu m-am cam lamurit.... cel putin meritam ca inca 10 ani sa nu mai jucam prin UCL. si cred ca la anul vor rezolva calificarea directa in UCL daca echipe ca CFR fac minunile care le-au facut ei. Am cam ajuns de rasul lumii dupa parerea mea. Daca nu ma credeti cand am mai fost noi eliminati din cupele europene de echipe din cipru sau Bulgari? ce bine era cu 3 tururi in UCL si cu 2 echipe in UEFA care nu treceau de tururi preliminarii. Mie dor de momentele alea. si cred ca in curan ne vom intoarce. Indiferent de echipa cu care tin trebuie spus ca numai trei echipe sunt in stare sa tine cupe europene Dinamo, Steaua, Rapid (ordinea este aleatorie)

Sirius
09-09-2007, 05:35 PM
Hai că deja se duce vorba în altă parte. mns a explicat bine motivele, nu cred că mai e ceva de zis.

closed