View Full Version : steaua VS echipa nationala
LiviuRO
11-02-2004, 08:46 PM
Fusese prea linistita iarna aceasta. Nici un scandal, nimic, nici transferuri prea multe, nu aveau ce s scrie ziarele si ajunsesera sa inventeze zilnic o stire sau doua...
Iata totusi primul scandal! steaua, prin vocea antrenorului "Piti" si a presedintelui "Gigi", a declarat ca nu ii lasa pe jucatori sa vina la Echipa Nationala. Motivul? "Nu au nici un meci important deocamdata. Nu vreau ca jcuatorii mei sa lipseasca de la amicalele noastre ca sa faca cateva antenamente cu echipa nationala, iar apoi, in momentul meciului sa vina si sa joace altii" - Victor Piturca.
Parerea voastra este?
DarkComy
11-02-2004, 11:37 PM
ar trebui sa se duca chiar daca deocamdata nu au amicale dracu' trebuie se sa si antreneze ca sa isi faca relatii pe teren nu sa vina cu 2 zile inainte de meci si ce naiba se ia gigi si piti de mutu si chivu aia au tratament mai special pt ca mauncesc uite astia acum au meciuri campionatul nostru are ditamai pauza :sanshine2:
dj-cata
12-02-2004, 12:38 AM
nici eu nu sunt de acord cu decizia stelei dar hai sa privim si din punctul lor de vedere : steaua a inceput de 3 zile stagiul de pregatire in cipru si aici o sa isi stabileasca primul 11. are de jucat 2 amicale pana la primul meci al nationalei si in astea 2 vrea si el sa isi testeze jucatori sa vada care e mai bun. daca merge la nationala face doar antrenamente si rateaza amicalele lu steaua care reprezinta stagiul stelei. piti a spus ca isi lasa jucatori la nationala doar cu 3 zile inainte.....si nu ii lasa acum pt ca are niste amicale cu steaua iar la nationala nu.
in un lucru..ce mai vrea sa vada la ashtia de la steaua cand 3 sunt titulari .......adica asa au fost la ultimele meciuri oficiale, poate doar la dica pe care ar mai vrea sa il vada.
eu cred ca aici este ambitia lu iordanescu de a fi mai tare si mai jmecher. daca se va ajunge la decizia de nu ai mai convoca la nationala tot nationala are cel mai mult de pierdut pt ca pierde 3 jucatori importanti si unu de viitor. alt fundas mai bun decat radoi e doat chivu.
deja cu ashtia 4 o sa fie 5 jucatori care nu vor sa vinala nationala...jumatate de echipa.
Eu nu sunt de acord cu iordanescu si sandu, pai ce nationala mai face turnee de pregatire, numai la noi se mai poarta moda asta...sau chiar daca faci un turneu nu il faci in mijlocul campionatului ci il faci vara gand totul e gata si jucatorii sunt liberi
si in al doilea rand, eu nu stiu tar in care jucatorii sa fie obligati sa vina la nationala ca sunt suspendati jucatorii, pai daca nu lasa clubul sa nu mearga, ca doar e proprietarul jucatorului...
cat despre intarirea relatiilor de joc la nationala, pai ce relatii si ce constanta aduce iordanescu care inca mai ia jucatorii submediocrii din divizia a, la fiecare convocare declara ca e inca in cautari...omul ala a ajuns o nulitate de antrenor...s-a rasuflat ca o stical de apa minerala lasata deschisa pe o zi de canicula :P
LiviuRO
12-02-2004, 12:58 AM
din moment ce am discutat problema intens pe irc, nu e nevoie sa postez si aici.
Oricum, parerea mea, tonul pe care s-a intamplat toata povestea, fumurile din capul lui gigi si cele din capul lui piti, coroborate cu ideea fixa care i s-a intiparit lui radoi "o sa ajung la Real", au facut sa iasa un scandal tampit. Se putea rezolva problema pe un ton linistit, cu rugaminti, dar deh, actuala conducere de la ue steaua se considera "deasupra tuturor"...
eh fumuri pe naiba, iordanescu are fumuri si impresii de mare "selectioner" la fel ca si cum sandu se crede un mic mare rege peste fotbalul romanesc, cineva trebuie sa vina sa-i infrunte...
hoho...
problema grava !!!
Nu mi se pare deloc deloc corect ! Ce ... spune Sandu sau Iordanescu sa vina jucatorii in momentul acesta la nationala ? Ce dracu se cred ei ? Pai fac ei legea...hai sa ne luam dupa legiile UEFA... unde spune ca jucatorii sunt nevoiti sa vina la nationala cu doua zile inaintea meciului ala... !
Uitati cazul lui Anelka ... l-a chemat la nationala ca s-a accidentat un jucator din atac... si el a spus.. NU VIN ... nu vreau sa vin de umplutura ... asta e decizia mea... NU ... si gata...totu s-a terminat l-a lasat in pace... ! Pai ce Sandu e mai smecher sau ce ?
Si in plus... Iordanescu e foarte prost...ar putea pierde niste jucatori foarte, foarte importanti pentru nationala Romaniei.... ! Niste jucatori providentiali... si daca pierde calificarea toata lumea o sa-i sara in cap pentru asta !
El defapt vrea sa arate ... ca nu lasa el capu' jos in fatza lui Becali sau a lu Pitzi ... si zice ca au dreptate ... pai jucatorii astia abea au venit la Steaua... Dica e doar de o luna... de Dorinel numai vorbesc....trebuie sa faca antrenamente ... sa joace amicale.... nu sa se duca la nationala sa faca alergari... vorba lui Radoi <_< !!!
LiviuRO
12-02-2004, 11:33 AM
Cu asta sunt perfect de acord, cineva trebuie sa ii infrunte. Dar felul in care au facut-o gigi si piti, mi se pare cel putin deplasat. Corect, sunt jucatorii lor, au nevoie de ei in pregatiri (din ce am inteles eu, Dorinel avea liber sa vina direct la meciul cu Georgia, asta a starnit rumoarea in jurul celorlalti jucatori de la steaua), dar ce s-ar intampla daca si Dinamo si rrapid ar face acelasi lucru? Cu cine ar ramane Iordanescu? Cu Mihut si Cristea?
Personal nu ma intereseaza problema, pentru ca stiu ca este un foc de paie, o continuare a disputei Becali - Iordanescu, in care au fost implicati acum Mircea Sandu si jucatorii. Nu se va intampla, mai mult ca sigur, nimic.
Ceea ce ma deranjeaza pe mine, este "tonul", steaua isi imagineaza din nou ca este singura echipa din Divizia A care conteaza, ca are o anumita "superioritate" fata de celelalte cluburi. Sunt curios cum o sa se judece aceasta problema, mai exact, dupa ce regulamente, cele interne, sau cele internationale.
ca ai pomenit de Rapid si Dinamo
Rapid deja si-a facut antrenamentele si tot ce trebuia....au jucat foarte multe amicale !
nici dinamo nu este mai prejos care a jucat si ea destul si a avut timp sa-si antreneze jucatorii !
steaua la forban .... a facut doar incalziri....alergari.... si putin joc cu mingea....dar ce naiba sa joci pe zapada ?
LiviuRO
12-02-2004, 11:45 AM
Si crezi ca intereseaza pe cineva aspectul asta? Sau, ar trebui sa intereseze pe cineva? steaua nu stia ca vine turneul din Cipru al nationalei? De ce nu si-a programat mai devrme, sau mai tarziu stagiul de pregatire. Echipa Nationala isi face program dupa steaua, sau invers?
invers :P !
lasa...
vedem noi cum se califica nationala fara jucatorii de la steaua ! ;)
LiviuRO
12-02-2004, 12:09 PM
Pai cum s-a calificat la Italia 90, la World Cup, la Euro cred... In afara de Radoi, ceilalti nu ar reprezenta o pierdere greu de acoperit. Cum zicea "cineva" din federatie, "foarte bine, oricum Alexa, Barcauan, Tames si Niculescu meritau sa fie convocati".
Vine Alexa, se pregătesc Constantin, Măldărăşanu şi Caramarin
Mircea Sandu şi Anghel Iordănescu au alcătuit o listă cu 10 jucători care i-ar putea ?n locui pe cei 4 stelişti. Primul anunţat să vină ?n cantonamentul din Cipru a fost dinamovistul Dan Alexa. Următoarele opţiuni ale selecţionerului s?nt Marius Constantin (FC Braşov), Marius Măldărăşanu (Rapid) şi Gabriel Caramarin (FC Naţional), dar ?n privinţa lor lucrurile nu erau clare p?nă aseară.
ce nationala de KKT !
au venit toate parasutele acum... :P
LiviuRO
12-02-2004, 08:24 PM
zise "antrenorul" cu 3 fundasi dreapta, si mai lua o gura de...
grrr, pai ce naiba e cu turneul asta de pregatire, iau jucatorii de la club ca sa stea cu nebubu ala de iordanescu...ce naiba vrea nationala, e sandu proprietarul jucatorilo, ce p**a mea ca ma enerveaza toata lumea deja, sa stea irodanescu cuminte in banca lui ca nici el si nici sand nu sunt proprietarii fotbaului romanesc
Nu cred ca Puiu vrea sa arate ca este peste domn becalli sau piti , nu are de ce, becalli un oaieboy si piti un barbugiu. Chiar daca exista un conflict intre nashu vs contele de pipera , nu ar trebuii sa fie implicata Nationala. Cum zicea d-dogg , singura pierdere este mirel radoi, un alt mare intelectual amator. Nationala nu sta in radoi, sau in steaua, avem foarte , foarte multi jucatori care sunt cu mult peste majoritatea stelistii, exceptia fiind radoi. Fotbalisti ca Tararache , Mitu, Pitu (unul de la Standard si unul de la dinamo Zagred) si Baciu care ar fii un inlocuitor perfect pt radoi daca patriotul se hotareste sa nu m-ai raspunda convocariilor. Contele de pipera se crede Mihai Viteazul incalecat pe cal , care loveste cu buzduganul in orice inamic, dar uita ca pe cei neconvocati liga poate sa-i suspende.
dj-cata
13-02-2004, 01:09 AM
blue boy tu vezi ce scrii ? pitu la nationala ? llooll si inca ceva tararache a mai fost incercat la nationala si nu a fost bun de nimic.
daca tu zici ca sunt multi jucatori la noi in camp mai buni decat stelistii de ce dica , dumitru , radoi si munteanu a fost titulari la meciu cu italia ? sau de ce cei 3 (fara dica) au fost in ultimele meciuri titulari ? ei sunt aproape singuri jucatori de la noi din camp care sunt titulari la nationala. o sa se vada la meciu cu finlanda cat de mult conteaza.
oricum becali nu a zis ca nu ii lasa la nationala ....a zis ca le da drumu pe 15 pt ca at are steaua ultimul amical iar primul meci al nationalei e de abia pe 18 si stranieri vin pe 16 deci ar avea destul timp si la nationala. doar din incapatanarea lu jordy s-a ajuns aici...pt ca el nici nu a vrut sa auda de negocieri.
cu asta mai pierdem o calificare.....
LiviuRO
13-02-2004, 01:48 AM
lol, ce melodramatic! "nu mai vin stelistii, nu ne mai calificam!". In primu rand ca asta e o vrajeala proasta, pt ca se incearca inlaturarea lui Iordanescu (si daca ar veni Lucescu, foarte bine, as fi de acord) iar jucatorii aia, de fapt papitoii aia, sunt directionati de catre "conducerea tehnica si administrativa a stelei", cum adevarat a zis Iordanescu.
Daca intr-adevar s-ar intampla ceva de genu sa nu-i mai convoace pe astia 4, eu zic ca nu e totusi o drama. E pacat de Radoi, dar inlocuitor pt Dorinel exista (Alexa, Ov Petre, Soava, Codrea, Ghioane, Tararache - nu stiu cand ai vazut tu ca nu a confirmat la Nationala), Dumitru oricum este rezerva cuplului Contra-Stoican, iar jucatori ca Dica cred ca avem din plin (Cernat, Zicu, Adrian Ilie, Sanmartean). Chiar si pt Radoi exista solutii: Iencsi, Tamas, Rada poate chiar Barcauan :).
Dar sa nu ne gandim la asta, oricum nu o sa se intample nimic de genul acesta. Din cate vad eu, o sa-i lase pe astia acasa acum, se mai fac valuri in presa un pic, pe urma, cand se intoarce echipa din Cipru, Becali o sa-si ceara scuze, Iordanescu se va impaca cu el si nu se va da nici o sanctiune.
Pitu sau Mitu (nu tin minte exact cum il cheama) unul este poate cel mai bun atacant al campionatului croat altul e un atacant foarte bun in campionatul belgiei. Sunt solutii mai bune decat Oprita sau Dinita.
LiviuRO
13-02-2004, 02:28 AM
Marius Mitu e ala la care te referi, a jucat in Croatia, la Dinamo Zagreb, si acum e in Belgia.
dj-cata
13-02-2004, 03:28 AM
ddogg ii chemi pe aia dar nu sunt la fel de buni..degeaba zici tu de jucatori aia pt ca ashtia 4 au fost titulari in utlimul meci.....de ce nu au jucat at toti aia ai tai ?? poate pt ca nu erau mai buni ?!?!?
si nu il uita si pe ghioane....uite ca se fac 5....si iti zic eu ...nu e asa de usor sa joci fara jumatate de echipa.
cat despre dumitru..asta a jucat la nationala cand stoican era inca la craiova....asa ca nu imi spune de dumitru ca e rezerva lu stoican....stoican e rezerva lu contra....ca amandoi sunt fundasi dreapta....iar dumitru mijlocas
LiviuRO
13-02-2004, 03:33 AM
nu prea cred... partea dreapta este Contra-Stoican. Asa ar trebui sa fie cel putin. Dica e slabut, Munteanu prea batran, Radoi este intr-adevar foarte bun. Dar nici unul nu este indispensabil. Repet nu stiu ce mari rezultate au avut Dumtru sau Dica la nationala, sa fie asa de importanti in angrenaj, Iar pt Munteanu oricum trebuie gasit un inlocuitor pt. viitorul apropiat.
dj-cata
13-02-2004, 03:43 AM
dumitru a facut mult mai multe pt nationala decat au facut aia de care zici tu....si tot nu pot sa inteleg cum zici de 2 oameni care joaca pe acelasi post ca unu e mijlocas .... ce faci o iei dupa totti cu 3 fundasi dreapta ? :)
LiviuRO
13-02-2004, 03:50 AM
doamne fereste! (daca ma mai asemeni cu Totti ne suparam si te bat la sah de nu te vezi, si la biliard :)). Atat Stoican, cat si Contra au jucat atat mijlocas dreapta cat si fundas dreapta. Contra fundas dreapta la Dinamo si Milan, mijlocas la Alaves. Stoican fundas la Craiova si Nationala, mijlocas la Dinamo. Cam la fel ca si Dumitru. Dar asta al vostru are 1.71, e firav, are o singura fenta, nu are sut (din cate stiu eu a dat 2/3 goluri la steaua) si nu a jucat niciodata bine la Nationala.
dj-cata
13-02-2004, 03:54 AM
nu a jucat niciodata bine la nationala ? loooooooooooooooooooool ...cred ca nu iti mai amintesti meciurile din era boloni cand el cu contra faceau niste faze de toate frumuseatea pe partea lor....si ai uitat sa zici ca da cele mai bune centrari din tot lotul romaniei
la biliard nu mai prinzi tu sansa de azi :) data viitoare te bat rau de tot :)
LiviuRO
13-02-2004, 03:58 AM
te rog eu sa-mi zici macar 3 meciuri bune facute de Dumitru, adica in care sa fi primit macar 3 stele in prosport spre ex. 3 atata!
Oricum, nu conteaza, o sa-l vezi tu pe Dumitru ce face in returul asta! Si mai vorbim sa vedem ce mai zici
Mai vedem noi cu biliardul pe duminica.
dj-cata
13-02-2004, 04:00 AM
nu pot duminica...de luni sunt liber :)
crezi ca mai tzin minte toate meciurile lu dumitru la nationala ? oricum are mai multe selectii decat stoican....a venit inaintea lu stoican.....si a primit mai multe stele decat stoican :) daca nu ma crezi ....adu-mi dovezi :))
LiviuRO
13-02-2004, 04:03 AM
pai o sa caut in arhiva de la prosport, sa-ti arat. Fac acum un topic nou sa vedem ce parere are lumea ;)
Toate meciurile? Zici de parca ar fi cel putin vreo 20-30. Sincer cred ca nici 15 de meciuri jucate nu are.
dj-cata
13-02-2004, 04:07 AM
pacat ca nu am gazeta de azi langa mine..acolo scria la toti....si dumitru avea cam 15-20 de selectii parca :
LiviuRO
13-02-2004, 04:14 AM
baaah, nu selectii, ca selectii sunt si cand nu joaca (cand e rezerva lui Flavius adik). Eu am zis meciuri.
dj-cata
13-02-2004, 04:24 AM
dumitru nu a fost nicodata rezerva lui stoican... NICIODATA .....si inca ceva....nu stiu daca ai observat...dar la fiecare selectie a lu dumitru el a fost titular.....nu a intrat niciodata pe parcurs ( parca a fost totusi o exceptie ...dar nu sunt sigur)
mama...
dar peste tot discutatzi despre asta ? :P
go la dumitru vs stoican ;)
Ibezarne
13-02-2004, 10:57 AM
Din toata chestia asta conteaza doar ca o nesimtire de selectioner vrea sa suspende de la nationala pe Radoi.... Nu pot fi de acord cu asta niciodata...
Iar punctul de vedere al Stelei e valid. Iordanescu poa' sa isi ia cruciulitele si icoanele in fundul muntilor si sa ne lase si nationala si echipa Steaua in pace... Mi s-au parut aberante declaratiile lui Dan Petrescu (eu il stiu de stelist, nu s-a gandit la miezul problemei; e o javra) si a stranierilor (Contra si Chivu - au spus cu o tonalitate de dispret ca ar trebui sa munceasca mai intai ca sa ajunga in strainatate si abia apoi sa ceara drepturi ca stranierii.... LOL, cata nesimtire crasa, de parca unicul tzel al unui jucator de divizia a ar fi sa joace afara; s-a vazut clasa lui Radoi care a spus: "nu vreau sa polemizez cu capitanul natzionalei !!!" ).
Iar alta declaratie a Rapidului e penibila: Iordanescu DACA va fi sa convoace 4-5 jucatori, o echipa intreaga, noi ii vom lasa sa se duca, pentrru ca nationala este sfanta... Atat ne mai lipsea, sa joace atatia desculti ia la nationala... Cine e Maldarasanu sa fie chemat la nationala?
Iar Staicu s-a bagat si el ca musca in lapte, cu declaratiile lui lacrimogene si cu vocea de soprana in calduri: i-as fi trimis, le-as fi dat avion personal si m-as fi dus si eu cu ei... Cu ce scop sa vina Staicu ? Sa care sacii cu mingi la antrenamente, nu v-ati prins? Dar din pacate (lol) jucatori de la Craiova nu prea sunt convocati pentru ca este binecunoscuta inclinatia lor catre esec...
LiviuRO
13-02-2004, 01:01 PM
pai d-aia am facut topicul ala la un moment dat ;)
iberzane-> Contra si Chivu au dreptate, jucatorii stelei (mai putin Dorinel) trebuiau sa-si vada de treaba. Radoi l-a auzit pe Becali ca il vinde la Real si chiar a inceput sa creada. I s-au urcat fumurile drept in cap. Nu zic ca nu e valoros, e foarte valoros, dar si prea infumurat. Bine ca Dica si Dumitru n-au dat declaratii, la ce "mari valori" sunt ei...
E interesant ca steaua, si observ ca si majoritatea suporterilor, nu inteleg ceva: Conducerea administrativa a stelei este atat de incompetenta, incat nu putea sa-si programeze pregatirile, fara sa incomodeze programul nationalei? De ce celelate echipe din Divizia A, care sunt si ele angrenate in diverse cantionamente, au putut sa lase jucatorii "sa alerge pe plaja", iar steaua trebuie sa faca atata tam-tam?
mda...
nu inteleg...atata taraboi pentru 4 zile...ce pisici facea cu ei in 4 zile...da-l dracu de nebun.... cu orgoliul lui cu tot !
Mai ibezarne, ca te vad marecunoscator de fotbal , pacat ca nu te duci sa-ti tragi la indigo o legitimatie de analist de fotbal si sa-ti faci o emisiune pe canalul lui nea gigi. Mai lasa-ma cu declaratiile astea de stelist convins , care-l indolizeaza pe domn jiji , intelectualul neintelectual din Pipera. Singurul stelist care merita sa joace la Nationala este radoi , si poate Dorinel . Si tata , daca mai citeai ziarul din cand in cand, sau sa cred ca viciul al lui nea gigi de a citii numai ce are mai putin de 2 pagini se instaleaza si la suporterii stelisti?
Plesan si Rada merita sa fie titulari, daca nu Rada, macar Plesan, care cu putina experienta va fii un mijlocas foate bun.
deja m-am enervat rau..si dupa ce ziceti voi aici si de ce am vazut la televizor
imi bag p**a in toata tara asta ca mari patrioti sunteti toti, ce dracu va roade pe toti in cur ca aia nu vor sa vina sa stea la nationala 2 saptamani, ei vor sa mearga la meciuri...toata lumea incepe acum ca e o rusine ca nu vrei sa mergi la nationala ca nu esti patriot, pai cine p**a mea vorbeste, becali v si j, hagi si toti agramaticalizatii care nu le pasa decat de buzunarul lor si habarna au sa vb romana
si tu blue boy ce p**a mea tot vii cu chestii de alt intelectual de la steaua, uita-te in p**a mea la craiova sa vezi ce handicapati si debili aveti acolo
il sustin pe mns !
cineva trebuia sa spuna adevarul ... ;) !
Nu zic ca la Universitatea sunt mari intelepti, dar nici semi retardati ca nea jiji. Oricum nu conteaza ca vine radoi sau nu, avem destui fundasi la fel de valorosi ca radoi. Gaseste-mi un idiot la fel de mare ca jiji la Universitatea.
Dinel? Dinel e mai prost ca gigi al vostru?
da... :P
hmm...Ceausescu ... Ceausescu....
vai Ceausecu :P !
e nebun :D !
Nebun? nu. Nostalgic al erei comuniste. sigur. Asta nu inseamna ca e prost.
da ...
ai dreptate...
dar ar merge ... un pic "obsedant" !
dj-cata
14-02-2004, 12:58 AM
blue boy vrei sa stii cel care e cel mai prost din toata divizia a ? mititelu....
si daca sunt destui la fel de buni ca si radoi de ce nu au jucat ei la nationala in ultimiii 2 ani ? sau daca sunt multi jucatori mai decat cei de la steaua de ce in ultimele 2 meciuri cei 4 au fost titulari ?
Pnetru ca Rada este inca tanar, radoi are 25 de ani,deci e mai copt, are mai multa experienta. Si mai lasoooo pe asta cu Mititelu ca e prost, uitate la filozofu' vostru, si dupaia vb de altii.
dj-cata
14-02-2004, 01:10 AM
mah....asta al vostru e cel mai prost.... + ca unde ai mai auzit tu sef de galerie sa fie presedinte....
si tot nu ai raspuns la intrebarile mele.....vad ca nu ai alternative :)
eh...
si MM Stoica mai are apucari cand sare pe garduri si striga cu galeria :lol:
Unde ai citit tu ca Mititelu e sef de galerie? Daca tu crezi ca un presedinte de club care tine cu echipa sa e prost, atunci reprofileazate pe tenis, table sau tintar. Si daca e sa vb de intrebari fara raspuns, am zeci la care inca astept replica de la tine.
dj-cata
14-02-2004, 01:28 AM
blue boy scrie o lista cu intrebarile tale si iti raspund la ele :)
LoL . Pai nu prea e corect sa raspunzi tu la 20 de intrebari si eu numai la una.
dj-cata
14-02-2004, 01:32 AM
lasa ca gasesc eu mai multe....pt ca nu ti-am pus doar una.... :)
LiviuRO
14-02-2004, 01:37 AM
totti-> ma faci sa ma repet, scrii numai aberatii...
mns-> izbucnirea ta e ok! lol, adik te inteleg intr-un fel. Dar ai cam sarit calul (asta daca imi permiti sa te critic, asa, amical). Si mai ales de pomana! Oricum asta e o vrejeala, toata povestea.
blue boy-> nu te mai certa mah cu ei, lasa-i in pace, sunt cu totii cuprinsi de valul asta pe care l-a initiat becali. Ei inteleg ca dak sunt fani steaua, trebuie sa fie de acord cu toate practicile de acolo, daca zice conducerea, inseamna ca asa este...
si ce mai zicea borceea ? :D :D :D
pe cine mai aduce ? :lol: :lol: :lol: !
LiviuRO
14-02-2004, 01:56 AM
Pai isi propusese pe Radoi, dar cand a vazut de fumuri are in cap, s-a reorientat spre un junior de la Juventus Colentina.
da ?
sigur nu pe FL. DUMITRU ? :lol:
LiviuRO
14-02-2004, 02:07 AM
la Dinamo nu au ce cauta piticii. Petre este de ajuns.
dj-cata
14-02-2004, 02:47 AM
totti : trebuie sa il intrebi pe cine mai vinde porcea :) pt ca de adus nu aduce pe nimeni
pai si asa e forum-ul incarcat....
vrei sa-mi dea toata lista aici ? :P
Ibezarne
14-02-2004, 04:39 PM
Originally posted by blue boy@Feb 13 2004, 03:24 PM
Mai ibezarne, ca te vad marecunoscator de fotbal , pacat ca nu te duci sa-ti tragi la indigo o legitimatie de analist de fotbal si sa-ti faci o emisiune pe canalul lui nea gigi. Mai lasa-ma cu declaratiile astea de stelist convins , care-l indolizeaza pe domn jiji , intelectualul neintelectual din Pipera. Singurul stelist care merita sa joace la Nationala este radoi , si poate Dorinel . Si tata , daca mai citeai ziarul din cand in cand, sau sa cred ca viciul al lui nea gigi de a citii numai ce are mai putin de 2 pagini se instaleaza si la suporterii stelisti?
Plesan si Rada merita sa fie titulari, daca nu Rada, macar Plesan, care cu putina experienta va fii un mijlocas foate bun.
lol
O fi gigi prost si incult, dar aici nu e vorba de asta... Cu ce echipe a jucat nationala in zilele alea in care au refuzat cei patru sa vina? Cu echipe din liga a 2-a din Bosnia... :P Si pentru ce ii chema la nationala pe Radoi si pe Munteanu la acecste amicale? Nu stiau cum joaca?
Steaua are in primele trei etape cele mai grgele meciuri posibile ... Tin cu Steaua si tin si la nationala... Dar toata aceasta tevatura este idioata...
Oricum nu conteaza ce s-a intamplat, Nationala se poate descurca peste fumurel radoi si Dorinel.
mdea...cata nesimtire pe iordanescu...el e antrenor al echipei nationale si vine si isi bate joc de dorinel
cica lumea abia la uitat pentru cornerul ratat de la meciul cu danemarca...da pe mutu, cernat si ceilalti care au ratat ca prostii nu i-a uitat nimeni? sau cica dorinel era un nimeni fara echipa nationala...
pai gunoiul asta e antrenorul echipei nationale...doamne da sa nu ne mai calficiam la nici un turneu final cu sandu si iordanescu in fruntea fotbalului
da !
bine zici !
da doamne sa ratam calificarea ca apoi ne facem de ras !
Da? Ce ne-ar aduce mai multa umilinta, o noua necalificare sau o calificare? Daca am ajunge la turneul final, am trece sigur de grupe.
nu merita mah !
sa ne calificam cu astia
apoi sa se dea ei mari smecheri ! <_<
Cu ce sa se dea ei smecheri? Ei joaca pe teren? Si cum adica nu merita? Pentru tine ce e mai important, Nationala sau iditou ala de sandu?
reformuleaza !
cum dracu sa fie pentru mine important sandu ? :unsure:
Ce este mai important pt tine, sa se califice Nationala sau sa scapam de sandu?
SA SCAPAM DE SANDU !!!
CAMPIONATE MONDIALE MAI SUNT...
DAR DE ASTA ALTFEL NU SCAPAM .... !
EL NE-A ADUS IN KKT ... SI PROBLEMA E CA STIE SA NE MENTINA UNDE SUNTEM :( !
Ne mentinem singuri in kkt, mai bine spus jucatorii ne mentin in kkt. Cand o sa avem o mentalitate corespunzatoare o sa fim intre primele 5 echipe din Europa, dar pana atunci...
mai
dar federatia nu face nimic
sa ne faca stadioane si conditii
macar un stadion ... neutru ... ! macar unu .. ! nimic n-a facut federatia...bugetu ala de 5 mil $ se duc la maama dreq la ei in buzunare... si ... ei nu fac nik ... sunt nevoiti presedintii acu' sa faca ei pe a lor ... ca sa joace si nationala ca federatia sta... !
jucatori de valoare eu zic ca avem...
uite in Europa
sunt o gramada
si in campionat sunt foarte multi
dinamo scoate jucatori de valoare pe banda rulanta ;) !
Asa si ce sa faca liga cu 5 mil $? Ce stadion poti sa construiesti cu banii atia. Avem deja Lia Manoliu .
cu catzi bani crezi ca a facut Rapid-ul gazonu' ala ?
nici 4 mil $ nu a dat ! ;)
Sirius
14-02-2004, 10:49 PM
Eu cred ca este aiurea sa nu lasi jucatorii la nationala. Acum se vede clar ca nationala este in criza si motivul cel mai evident pentru rezultatele proaste este ca jucatorii nu se cunosc bine intre ei si nu joaca suficient impreuna. In cazuri d-astea, da-l naibii de campionat, ca se poate si la anu', da' daca nu ne calificam la Mondiale o sa fie mult mai rau. Mai ales ca Radoi este unul dintre cei mai buni fundasi.
Am vorbit aici analizand fotbalul si nu ce influente au Gigi Becalli, Mircea Sandu sau Iordanescu. Fac abstractie de ciondanelile lor.
Andrei_C
14-02-2004, 10:52 PM
CFR-u le-o facut stadion rapidistilor ..
Politia (sau cum io chema) le da bani dinamvistilor ..
Numa noua Armata nu ne da bani pt refacerea stadionului.. <_<
Originally posted by Sirius Black@Feb 14 2004, 10:49 PM
Eu cred ca este aiurea sa nu lasi jucatorii la nationala. Acum se vede clar ca nationala este in criza si motivul cel mai evident pentru rezultatele proaste este ca jucatorii nu se cunosc bine intre ei si nu joaca suficient impreuna. In cazuri d-astea, da-l naibii de campionat, ca se poate si la anu', da' daca nu ne calificam la Mondiale o sa fie mult mai rau. Mai ales ca Radoi este unul dintre cei mai buni fundasi.
Am vorbit aici analizand fotbalul si nu ce influente au Gigi Becalli, Mircea Sandu sau Iordanescu. Fac abstractie de ciondanelile lor.
E cam deplasat ce ai spus... !
cum adik "da-l naibi de campionat" ...
spune-i asta lui Gigi Becali ... care a investit milioare de dolari in Steaua si acum inca investeste si in teren si-n jucatori si in toate .... !
sunt jucatorii lui... ii plateste... !
nu face Iordanescu ce vrea ... si zice sa se prezinte ei la nationala cand doreste el ! <_<
Ba cred ca are dreptul sa faca ce vrea,doar el este selectionerul . Trebuie ca jucatorii sa vina atunci cand le-o cere, ca sa-si faca o idee despre ei.
dj-cata
15-02-2004, 04:14 AM
blue boy ce idee sa isi mai faca despre ei cand el i-a pus pe toti 4 titulari in ultimele meciuri ? nu crezi ca de stie ca sunt buni daca au jucat titulari ?
Sirius
15-02-2004, 01:26 PM
Originally posted by Totti@Feb 14 2004, 11:06 PM
E cam deplasat ce ai spus... !
cum adik "da-l naibi de campionat" ...
spune-i asta lui Gigi Becali ... care a investit milioare de dolari in Steaua si acum inca investeste si in teren si-n jucatori si in toate .... !
sunt jucatorii lui... ii plateste... !
nu face Iordanescu ce vrea ... si zice sa se prezinte ei la nationala cand doreste el ! <_<
Da, dar Iordanescu nu i-a chemat la banchet sau in excursie ci la cantonamentu' echipei nationale. Am vrut sa zic ca nu poti sa invoci acuma motivul campionatului ca sa nu-ti lasi jucatorii la nationala. Got it?
got it ! :P
@blue_boy
da el ...
in turu' campionatului
cand se ducea la meciuri sa urmareasca jucatori...
crezi ca citea in stele ? :D
Prestatia unui jucator se schimba de la meci la meci.
si in 15 etape...
cred ca se poate observa! ;)
Un bun exemplu Godfroid (chiar daca nu e roman) era cel mai bun mijlocas si dintr-o data nu mai e nici titular.
te-ai gandit de ce ?
pentru ca este ACCIDENTAT
si acum mai are probleme
nu este vorba ca numai e titular !!!
Sirius
15-02-2004, 10:26 PM
Dar despre cazul Ziaty (habar n-am cum se scrie <_< ) ce parere aveti. Vine si pleaca de la Rapid, nici el nu mai stie ce face...
zyati cred
dar unde vrea sa merga?
Sirius
15-02-2004, 10:42 PM
Tocmai se intorsese la Rapid, apoi a plecat din cantonament ca nu l-a folosit Rednic, cica vrea sa plece, dar nu e nimic sigur.
pai daca se plimba asa mai bine pleaca...
LiviuRO
16-02-2004, 03:33 AM
Zyiati pleaca in Rusia, definitiv.
Cata tevatura pt Gigi si ideile lui... Asta da campanie elctorala! Buna idee a avut "latifundiarul, presedinte, actionar principal, Top 300 capital si totul din Pipera". Spera si acum cred, sa fie votat de toti microbistii care-l urasc pe Sandu si pe Iordanescu.
dj-cata
16-02-2004, 03:40 AM
si sunt foarte multi care ii urasc pe sandu si iordi.....dar sunt foarte multi stelisti care o sa il voteze :)
LiviuRO
16-02-2004, 03:54 AM
adica foarte multi prosti, parerea mea. Ca sa-l votezi pe Gigi Becali iti trebuie multa multa prostie. E mai proasta ideea ca un episod din "la bloc" sau o emisiune de-a lui Dan Negru.
dj-cata
16-02-2004, 03:55 AM
si restul sunt mai buni ?
LiviuRO
16-02-2004, 03:58 AM
macar ceilalti nu dau dovada de prostie, nesimtire, indolenta, ipocrizie, tampenie si, mai presus de toate, "fudulie" ca sa-i zic asa (asta ca sa amintesc proverbul ala, stiti voi)
dj-cata
16-02-2004, 04:00 AM
poate asa ii vezi tu dar nu cred ca gasesti vreunul cinstit :) dar hai ca am deviat prea mult deja :)
stelistii nu au mai ajuns la lot pt ca stiau deja ca nu o sa ii primeasca si pe 25 vor fi judecati...uuuuu.....mor de frica :)
LiviuRO
16-02-2004, 04:13 AM
stelistii nu au ajuns la lot pt ca federatia a trmis o adresa stelei, in care transmitea jucatorilor ca nu mai fac parte din efectivul nationalei (asa ziceau la stiri in seara asta).
Ar fi marfa sa-i suspende,nu? si exact 3 etape ar fi marfa, sa vad ce ziceti.
Originally posted by D_Dogg@Feb 16 2004, 03:54 AM
adica foarte multi prosti, parerea mea. Ca sa-l votezi pe Gigi Becali iti trebuie multa multa prostie. E mai proasta ideea ca un episod din "la bloc" sau o emisiune de-a lui Dan Negru.
ai remuscari ? :P :D
Ar fi marfa sa-i suspende,nu? si exact 3 etape ar fi marfa, sa vad ce ziceti.
vezi de treaba... !
e clar...geovani e in mana....
asta a zis sa nu-i mai primeasca la nationala...
ca sa-i suspende LPF primele 3 meciuri... ce kkt !
oricum...carleone e cu noi :P ... si nu ne face nik ! oricum el aplica regulamentul pentru ca stelistii au trimis o daia in care daca ei vor fi suspendatzi renuntza la nationala si .... numai au pe cine sa suspende :D !
Draqla
16-02-2004, 11:49 AM
Desi sunt stelist, dupa parerea mea Becali e un mare bulangiu. La inceput a zis ca nu trimite jucatorii din n motive si il facea pe Iordanescu idiot ca insista. Acum, dupa ce a intervenit Iliescu, vrea sa aduca jucatorii la nationala si ii face pe Iordanescu si pe Sandu idioti ca nu ii primestc la nationala.
El ce vrea? Ca toata lumea sa se invarta in functie de ce vrea el? Nationala nu trebuie sa depinda de nebuni d-astia ca se duce de rapa (si asa se duce). Nimeni in afara de conducerea federatiei nu poate decide cum si ce se face la nationala.
punete in locul lui
investeste tu milioane de dolari in jucatori
si apoi vezi cum e ;) !
Cosmin_ultrasteaua
16-02-2004, 01:33 PM
D_Dogg, iar visezi cu ochii deschisi? Crezi ca daca era vorba de jucatorii lui Giovani Becali se mai facea atata tevatura? Iordanescu ii invoia imediat. Adica daca unu da bani la curve e normal sa le si f***.
LiviuRO
16-02-2004, 02:58 PM
tare bun exemplul tau, ala cu prostituatele, cred ca exprima exact situatia jucatorilor de la steaua. Exact in aceasta situatie s-au aflat si ei,iar pestele lor, Gigi Becali, le-a atras antipatia tuturor jucatorilor de la Nationala, a lui Sandu si Iordanescu. Bravo Gigi!
Andrei-> bv mah! :) ma bucur ca mai sunt si oameni realisti pe forumul asta (dintre fanii stelei ma refer), ia explica-le pe indelete baietilor cum sta treaba! :P
Sirius
16-02-2004, 10:56 PM
Intr-un fel e bine ca scandalu' s-a produs acuma si nu inainte de meciurile de calificare. Pana atunci precis se vor impaca toti si vom avea si stelisti la nationala.
dj-cata
16-02-2004, 11:43 PM
d_dogg ti-am mai zis...nu te baza pe faptul ca ashtia 4 o sa fie suspendati.... Azi au anuntat la tv ca de abia pe 10 martie s-ar putea sa ii suspende....adica dupa prima etapa...si sa zicem prin absurd ca ii suspenda ( ceva imposibil :) ) ashtia de la steaua fac recurs...si pana se judeca din nou trece si meciul cu rapid si ala cu dinamo.... :lol:
eh...
din partea mea poate sa-i suspende
Radoi - Curt
Munteanu - Pitu
Dica - Nesu (chiar daca nu merge...se poate pune acolo ;))
Florentin Dumitru - Ogararu
si tot luam 9 puncte din primele etape :P
ce dracu... jucam cu niste verze :D !
Sirius
17-02-2004, 10:18 PM
O sa vezi ca n-o sa treceti prea usor de Brasov...
dj-cata
17-02-2004, 11:36 PM
am vazut azi la stiri ca totusi andone nu e ca si restu.....mai are ceva respect pt restul echipelor in el..indiferent de nume. A zis azi ca prefera sa joace cu steaua in efectiv complet pt ca asa vrea sa ii bata nu fara titularii ......
eu tot nu cred ca o sa ii suspende..dar poate le da ca si la rapid....1 etapa ca sa taca din gura brasovul....
LiviuRO
18-02-2004, 02:25 AM
Sirius-> ai perfecta dreptate, prevad la meciul acela un X solist :).
Andone este un mare caracter, a demonstrat-o cu fiecare ocazie. Acum stiu de ce ma bucuram ca un copil mic cand a venit la Dinamo, si cum nu ziceam nimic cand echipa nu juca nimic cu el pe banca. Daca obtinem si rezultate in Liga... adica sa ajungem acolo, cred ca ar fi cel mai bucuros din tot clubul Dinamo. Sincer, mai bine ar vinde toti jucatorii astia, daca il pastreaza pe el, vom avea mereu echipa.
mah !
am vazut aseara emisiunea nasul !
pe b1tv !
am ramas degustat de ce am vazut....
imi venea sa sparg televizoru... ! era prostul de hagi si strica in dreapta si in stanga... ca jucatorii au boicotat nationala ca gigi becali vrea sa-l dea pe iordanescu jos .... toate astea.... bah ce jigodie nu-mi vine sa cred...eu care-l apreciam candva mi-am schimbat radical parerea despre el... pai asta e un handicapat... un prost care nici nu stie regulamentele si striga aiurea... eu un nimic pentru mine, un om fara valoare...acum 2 ani facea pe dracu in patru ca sa apere steaua se certa cu totzi.. si a vazut ca n-are nici o sansa sa intre la steaua (antrenor sau presedinte... sau femeie de servici... nimik) si acum se razbuna ! PTIU ... afonu' dracu... sa vedetzi ce da Becali cu el de pamant :lol: !!!
Acum cateva luni mergea cu Becali la meciuri... prieteni alte alea... acum cine stie ce i-o fi zis becali... "mars ma de prost " si asta se razbuna <_< !
Eu cred ca si acum Hagi doreste sa fie antrenorul Stelei, dar daca vede ca Becali nu il vrea poate incearca sa se razbune pe el sau ii tine partea varului Giovani Becali cu care se intelege mai bine
Draqla
18-02-2004, 12:24 PM
Nu cred ca Hagi vrea sa fie antrenor la Steaua. A vrut sa fie imediat dupa ce a fost dat afara de la nationala dar nu a vrut Becali si a fost scandalul ala celebru la vremea aia. Acum, poate (de fapt sigur) ca inca ii mai poarta ranchiuna lui Becali si il ataca. Oricum sa stii Totti ca aseara el a vorbit sincer in legatura cu nationala pentru ca asa cum au zis si cei din generatia de aur (intr-un interviu exact dupa ce s-a ratat ultima calificare) Romania a ajuns in 94 unde a ajuns si si-a batut joc de Columbia nu doar datorita jucatorilor, ci si atmosferei. Daca stam sa ne gandim, in 94, cand Romania umilea toate echipele pe care le intalnea, jucatorii erau cum sunt acum Chivu, Mutu, Radoi, Lobont (tineri) si era acelasi antrenor.
perfect !
si crezi ca daca conducatorii
fotbalului romanesc...si cu Iordanescu in frunte..
... nu-i mai primesc pe Munteanu ... care ne-a calificat practic la Euro 2000 cand a dat viatza echipei noastre prin golul mmarcat angliei .... si nu-l mai primesc nici pe Radoi... care da o sigurantza apararii si altzi jucatori care.... sunt cum erau Mutu, Chivu, Lobont la nationala cand era Hagi si toata satra... asa sunt si Dica, Florentin ... care daca sunt lasati in pace....ei vor fi adevarate valori ale nationalei in timp.. cum a devenit Mutu, Chivu si totzi astia (sper ca intelegi ce vreau sa spun) !!!! ;)
Draqla
18-02-2004, 12:46 PM
Eu tocmai asta spun ca nu e bine ca jucatorii sa faca ce au facut acum (desi am mai zis si in alte postari ca de vina e Becali) pentru ca se distruge si ce a mai ramas la nationala.
Sper ca asta ai vrut sa zici. :)
pe aproape
dar eu nu m-am referit in nici un caz la Gigi Becali
ci la IORDANESCU... care vrea ca sa strice campionatul !!!!
vrea cu tot dinadinsul sa-i suspende pe jucatorii stelei !!!
auzi o declaratie "Daca jucatorii stelei nu sunt suspendati ... mircea sandu sa nu-mi mai impuna obiectiv calificarea"
bah dama dracu... ce legatura are una cu alta :unsure: ?!??!?!?
LiviuRO
18-02-2004, 02:03 PM
bai totti, daca tu crezi ca Iordanescu vrea neaparat suspendarea jucatorilor de la steaua, inseamna ca nu esti atent la detalii. El, care este stelist de mic copil, fan declarat al echipei, crezi ca ar vrea sa faca rau jucatorilor? Sau ca ar vrea sa-si puna bete in roate, lipsindu-se de 2 jucatori valorosi? Problema e ca el a simtit "cutitul" pe care se pregatea sa-l arunce Becali, asa inainte de proces, si, normal a reactionat in consecinta. Sa nu uitam ideea: daca si Dinamo si rrapid si craiova ar proceda ca steaua, cu ce ar ramane echipa nationala? Ar juca doar stranierii fara nici o rezerva?
Hagi, desi poate isi doreste postul de la steaua, a punctat foarte adevarat la emisiune. Pe voi va deranjeaza ca spune adevarul, si de aici tirada "prost, afon, jigodie" (parca v-ati inspirat din dumele conducatorului vostru de suflet - Gigi Becali). gigi becali este societate privata, corect, are drepturi asupra jucatorilor de la steaua. Dar cand vine vorba de echipa nationala ar trebui sa se treaca peste disputele individuale.
bai totti, daca tu crezi ca Iordanescu vrea neaparat suspendarea jucatorilor de la steaua, inseamna ca nu esti atent la detalii. El, care este stelist de mic copil, fan declarat al echipei, crezi ca ar vrea sa faca rau jucatorilor? Sau ca ar vrea sa-si puna bete in roate, lipsindu-se de 2 jucatori valorosi?
a ...
pai daca pui problema asa
foarte bine !
si hagi s-a lansat la steaua
a devenit o stea la steaua.... ! :P
si acum....
vrea raul echipei
ar face orice ca sa se razbune pe steaua
de ce n-ar face acelasi lucru si Iordanescu ???
sunt putin uimit :blink: ca tu te iei dupa declaratia lui Iordanescu
care zicea ca tine de la 10 ani cu Steaua
si tu ai vazut ce-ai zis ... cand a zis Dica ca e echipa lui de suflet si-si dorea mereu sa ajunga la steaua...
"minciuni" ! ;)
LiviuRO
18-02-2004, 05:23 PM
am zis ca Dica normal ca spune asta, pentru a fi acceptat rapid de fani. Trucul asta il folosesc toti jucatorii cand se transfera la noi echipe.
Nu cred ca Hagi vrea in mod direct raul stelei, mai degraba vrea binele Nationalei. Daca steaua va scapa nepedepsita, in viitor si alte cluburi din Divizia A vor adopta aceeasi pozitie.
C?nd Ionel Ganea a declarat că, dacă ar fi fost jucător al Stelei, i-ar fi refuzat lui Gigi Becali ordinul de a boicota naţionala, mai că l-am fi crezut, pentru că pe Ganez ?l recomandau antecedentele de răzvrătit incurabil. Mai nou, ?nsă, plutonul curajoşilor de după război s-a mai ?mbogăţit cu un nume: Răzvan Raţ. Fostul rapidist a spus că dacă pe vremea c?nd evolua ?n Giuleşti Copos i-ar fi cerut aşa ceva, nu i-ar fi dat ascultare. P?nă una-alta, am putut observa curajul lui Răzvan ?n prima repriză a partidei de la Larnaca, atunci c?nd şi-a faultat adversarul ?n careu fără pic de teamă.
Hagi e un prost, sau pe romaneste un analfabet prost :P hagi e nerevos ca nu a ajuns antrenor la steaua, si cum exagereaza, pai normal ca acum el e impotriva stelei din moment ce el l-a mazilit pe piturca de la nationala...
ai vazut ce declaratie a dat Gigi Becali ?
mama...l-a facut de kkt
nici eu nu puteam sa o spun mai bine
si la obiect !!! ;)
pacat ca nu am declaratia
asa cum a ziso el
oricum a dat la stiri ;) !
zii mah ce declaratie, ca nu am fost prea atent la stiri
Hopa! Sa vad ca stereotipul oltenului lui mns se instaleaza si la stelisti?Uite mns cine se vede lovit de toti , din toate partile.
LOL totti, cum se schimba parerea oameniilor. Acuma o sapt te intrebai cum de "noi" il vedem pe Dorinel ca un jucator terminat, ca a facut atatea...si acuma vad vb despre Hagi ca si cum ar fii un nimeni sau un om gen becalli . Hagi nu s-a format la steaua, ci a venit jucator la steaua, cu care a castigat o supercupa a Europei, deci nu ar avea vre-un motiv sa "distruga" steaua. Ma rog fiecare crede ce vrea, dar te rog, respect pentru unul dintre cei mai straluciti jucatori ai neamului.
LiviuRO
19-02-2004, 02:07 AM
pai stii cum e mah blue boy: "are dreptate cine vreau eu, cand vreau eu", fiecare se da cu cine ii convine pe moment. Imi pare rau ca nu eram pe forum cand se scanda in ghencea "Piti piti piti lasa-neeee", sunt curios ce ar fi scris ei atunci, si sa vin acum sa le dau "quote-uri" :).
De ce nu vreti sa fiti realisti si sa recunoasteti ca steaua a gresit? Si mai ales fata de jucatorii proprii, imlicandu-i intr-un scandal care le poate afecta cariera? Doar asa, ca sa-i demostreze gigi lui Iordanescu cat de tare este el?
dj-cata
19-02-2004, 02:36 AM
am vazut ce a declarat azi radoi : stelisti au cerut 4 zile in plus la echipa de club pt a jucat in noua formula ....si de ce pe zicu, ad ilie , raducanu i-a lasat sa se acomodeze la noile echipe iar pe ashtia de la steaua nu ?
baaaaah !
nu o da in diverse cu mine ! <_<
eu am spus ca hagi e un terminat ... VEZI TU PE UNDEVA CA AM PRECIZAT EU CA PE PLAN FOTBALISTIC ? Ce a facut el pentru Romania....la fotbal ... foarte bine ... dar acum sa taca ca e un prost...numai invidie are in el !
SI MAI CITESTE ODATA POSTUL MEU SA VEZI DE CE AM ZIS CA E UN NIMENI.... NUMAI FACE AFIRMATII DASTEA IN VANT !!!!!!! <_<
LiviuRO
19-02-2004, 02:20 PM
nervos nervos... nu e bine, strica sanatatea.
Din cate am inteles eu din declaratiile lui Iordanescu, Dorinel oricum urma sa fie chemat doar la partida de azi! Era vorba de ceilalti 3. Sa nu-mi spui ca Radoi si Dumitru aveau nevoie de acomodare...
Si oricum, daca steaua dorea sa-si "cristalizeze" formula de joc (desi e aceeasi de 3 ani incoace), putea sa faca o adresa federatiei, iar disutia sa se poarte pe un ton normal, nu asa, "smechereste", "de cartier", cu amenintari.
Andone nu l-a avut pe Marica deloc in stagiu de pregatire din Antalya. Putea sa nu fie de acord sa-l lase la stagiul de pregatire din China, regreta ca nu a facut-o, dar totusi, nu s-a iscat un scandal pe tema asta.
*rrapid si-a schimbat jumatate din lot, totusi Dan Petrescu, care este si el presat de rezultate fiind nou, nu a facut atata tevatura, si a avut tot 4 jucatori convocati. Ca steaua isi imagineaza ca este peste celelalte echipe din Divizia A, e problema lor. Dar daca tot au incalcat regulamentul (daca asa se va decide) mi se pare normal sa suporte consecintele.
De ce nu vreti sa raspundeti macar o data la intrebarea: Nu stia clubul steaua ca echipa nationala are turneul de pregatire din Cipru? De ce nu si-a programat stagiul ei de pregatire astfel incat sa se impace si capra si varza? Sau era nevoie cumva ca toate echipele din Europa sa-si schimbe datele de disputare ale partiodelor din campionat, ca sa poata natioanala sa convoace jucatorii atunci cand ii convine stelei?
Stai ma tata linistit , nu te mai ambala atata , crezi ca rezolvi problema daca pui 10 semne de exclamare ? Uite ca e benefica prezenta lui d-dogg pe forum, vad ca inveti si cateva expresii de la el. Bravo!
Nu cred ca trebuie sa tr pui pe frecventa lui nea jiji in priviinta lui Hagi. Nu cred ca trebuie sa "talk shit" despre el numai pt ca a intrat in disgratia lui nea jiji marchizul de pipera.
dj-cata
20-02-2004, 04:32 AM
blue boy vad ca in fiecare zi ii gasesti alta porecla la gigi becali....tu ce faci toata ziua ? te gandesti doar la el ? :)
cum regulamentu nu s-a aplicat la ceva mai grav....nu ar trebui nici acum....adica sa nu le dea 3 etape....in schimb poate sa le dea o amenda mare de tot....sau o etapa suspendare :)
si lucescu jr crede ca ar fi mai bine daca nu ar fi suspendati....doar nu vreti sa va laudati (dinamo sau rapid) , daca e sa fie, cu un titlu care nu va apartine ? :)
Sincer as vrea sa deschid o casa de pariuri in tara, nu fotbalistice, ci "ghiceste ce se crede azi becalli" variante de raspuns sunt cu sutele , cateva exemple
a. Napoleon
b. Mihai Viteazul
c. Contele de Monte Cristo (asta ar explica si inbogatirea bietului cioban peste noapte
d. Caesar
e. Dumnezeu
Originally posted by blue boy@Feb 19 2004, 11:08 PM
Stai ma tata linistit , nu te mai ambala atata , crezi ca rezolvi problema daca pui 10 semne de exclamare ? Uite ca e benefica prezenta lui d-dogg pe forum, vad ca inveti si cateva expresii de la el. Bravo!
Nu cred ca trebuie sa tr pui pe frecventa lui nea jiji in priviinta lui Hagi. Nu cred ca trebuie sa "talk shit" despre el numai pt ca a intrat in disgratia lui nea jiji marchizul de pipera.
lol !
eu nu ziceam nik de d_dogg sau de dj_cata
toate itzi erau adresate ! :rolleyes:
LOL totti, cum se schimba parerea oameniilor. Acuma o sapt te intrebai cum de "noi" il vedem pe Dorinel ca un jucator terminat, ca a facut atatea...si acuma vad vb despre Hagi ca si cum ar fii un nimeni sau un om gen becalli . Hagi nu s-a format la steaua, ci a venit jucator la steaua, cu care a castigat o supercupa a Europei, deci nu ar avea vre-un motiv sa "distruga" steaua. Ma rog fiecare crede ce vrea, dar te rog, respect pentru unul dintre cei mai straluciti jucatori ai neamului
:nashpa:
LiviuRO
20-02-2004, 11:20 AM
Originally posted by blue boy@Feb 20 2004, 05:54 AM
Sincer as vrea sa deschid o casa de pariuri in tara, nu fotbalistice, ci "ghiceste ce se crede azi becalli" variante de raspuns sunt cu sutele , cateva exemple
a. Napoleon
b. Mihai Viteazul
c. Contele de Monte Cristo (asta ar explica si inbogatirea bietului cioban peste noapte
d. Caesar
e. Dumnezeu
Astazi, 20.02.2004, eu pariez pe Caesar, ca urmeaza o saptamana grea pentru el si echipa lui, si pentru "Cleopatra" lui draga Corleone. In concluzie, trebuie sa fie Caesar, ca se pregateasca alaturi "Cleopatra" o marturie comuna pentru instanta programata marti.
cata->stii, Andone vorbeste ca un mare antrenor, dar eu, ca suporter al lui Dinamo, as prefera ca Dinamo sa ia campionatul si atat. Nu o sa-mi para rau nici cat negru su unghie :). Ce sa-ti zic, ii suspenda pe aia care au gresit... ce imoral!
Originally posted by blue boy@Feb 20 2004, 04:54 AM
a. Napoleon
b. Mihai Viteazul
d. Caesar
e. Dumnezeu
varianta F !
F). Gigi Becali ;)
LiviuRO
20-02-2004, 12:03 PM
blue boy mai pune o categorie, aia f) pe care a votat-o totti, Gigi Becali aka "Idiotul lui Dostoievski".
Totti chiar m-ai lasat cu gura cascata postul asta al tau cu 2 quote-uri si 5 smileys. MA rog poate ar trebuii dupa ce postez sa fac special pt tine un fel de analiza a postului meu, ceva de genul:
In acest post, autorul , se refera la faptul ....
Poate asa ai sa intelegi mai bine...
Nope , numai Napoleon, Mihai Viteazul, Contele de Monte Cristo Caesar si Dumnezeu pt sapt asta. Idiotul lui Dostoevski (parca asa se scrie) va fii unele dintre variantele saptamanii viitoare.
ce mah ?
loool...ma faci sa rad
ce vrei mah ? sa te injur ?
stai linistit ... ca vorbesti singur ;) !
Mda...vad ca mi-ai raspuns , deic nu vorbesc singur , din pacate intelesul limbii romane este inca un mare mister pt tine. Oricum stai linistit totti,zilele mele pe forum sunt numarate, sau mai bine spus posturile mele.
PS- daca ca sa ma jignesti trebuie neaparat sa ma injuri, atunci e grav.
LiviuRO
21-02-2004, 06:19 AM
Stii povestea cu marul bun care este pus in cosul cu mere stricate? Banuiesc ca da. Cam asta e situatia in care te bagi blue boy. Mai bine iao para :)
"Adevarata valoare...se recunoaste doar cand totzi imbecilii se unesc impotriva ta" :P ! Citez dintr-o vorba din popor :P !
LiviuRO
21-02-2004, 04:09 PM
de cand sunt manelele o sursa de inspiratie pentru cineva? Ce inseamna "adevarata valore"?
(Daca tot e rubrica "Citate celebre" aici, "Daca prostia ar durea, pe totti i-am auzi urland", zice tot o vorba din popor)
haha
doamne d_dogg esti penibil
chiar nu ma asteptam ! hahaa..lol mor de ras
eu nu aveam nici o tangenta cu tine ! chiar nu era vorba despre tine ! lool...dar daca te crezi imbecil si reactionezi asa...e parerea ta :lol: :lol: :lol: !!!
defapt esti penibil de doua ori !
cum sa fie asta dintr-o manea ? looooooooool
se vede ca nu prea le ai cu cartea ! :P
LiviuRO
21-02-2004, 06:36 PM
mah eu ti-am pus o intrebare, restu` e treaba ce vrei sa intelegi...
cred ca vroiai sa spui "adevarata valoare" ;)
ce naiba...
nu sti ce inseamna ? :P
vezi ca e cam OFF TOPIC !!!!!!!
LiviuRO
22-02-2004, 02:12 AM
ca sa comport ca si cum as avea varsta ta (in speranta ca asa vei intelege odata si odata ce vreau eu sa zic) tu ai inceput. Eu doar am raspuns la ceva ce ai lansat tu.
DarkComy
22-02-2004, 06:13 PM
baieti vedeti ca ati deviat de la topic asa ca :nowar:
Sirius
22-02-2004, 10:47 PM
Mi se pare mie sau intre Totti si D-Dogg este iarasi un conflict? Recidivati, fratilor. Se pare ca vorbesc la pereti cand zic sa nu va mai certati. Nici nu va mai strecurati ironii subtile sau alte atacuri ''pe la spate'', OK? N-are rost sa va stricati prietenia. Altfel coboram militaria din pod...
Revenind, la subiect, AFAN si inca un sindicat al jucatorilor au luat apararea stelistilor si au zis ca de vina sunt doar Gigi Becalli si Mitica Dragomir. Eu zic sa asteptam audierea si sa vedem ce se va hotari inainte de a ne arunca in a trage concluzii...
dj-cata
23-02-2004, 12:26 AM
si eu de abia astept sa vina ziua de marti....dar pana at mai e nashu maine la bitv si ii are invitati pe corleone si nashu :)
totti si liviu iara incepeti ? daca acum faceti asa ce o sa faceti cand incepe campiionatu ? va intalniti pe strada sa va luati la bataie ? :)
LiviuRO
23-02-2004, 02:19 AM
O sa fie chiar interesanta atat emisiunea, cat si sedinta Consiliului Ligii. Sa vedem ce "minciunele" vor aparea acum.
Sirius-> Pai cred ca e corecta pozitia sindicatelor, pana la urma jucatorii, ce sa faca? Sa riste sa nu-si mai ia banii, ca patronul e nebun?
(Sirius, cand te enerveaza "ceva" sau "cineva", nu poti sa ingnori acel lucru prea mult timp... cat despre "masuri punitive", nici nu s-ar pune problema cata.)
Sirius -> Sa gandim logic ! Cu ce am gresit ? Cu nimik...doar postez postez si postez... ! Asta se pare ca-l enerveaza pe d_dogg...! Defapt este singurul lucru pentru care-mi zice toate astea ! E stresat rau ca fac atatea posturi ! Nu-l inteleg... tot timpul neaga astea...dar se vede ca imediat ce gaseste o oportunitate sa se ia de mine... ! Sufera,sufera...dar o sa-i treaca ! ;)
Topic --> se pare ca s-a mai atenuat conflictul dintre Steaua & Gigi Becali ... oricum sa vedem care o sa fie deciaza LPF ;) !
de acum incolo o sa-mi exprim sentimentele in imagini :lol: !
LiviuRO
23-02-2004, 04:05 PM
totti, tu poti sa crezi ce vrei. Eu vorbesc despre tine cand vad ca scrii aberatii (referitor la fotbal, unde nu ai nici o treaba, esti la fel de nepriceput ca si bunica-mea), nu vrei sa recunosti o chestie pe care ti-o spune altcineva nici in ruptul capului, in ce topic cand e vorba de steaua, postezi orbeste, nu te uiti daca ai dreptate sau nu. De asemenea, ca vad ca tot inebunesti cu posturile tale, jumate din ele sunt 3-4 scrise unul dupa altul, celebre prin cele 3 cuvinte si 3 smileys (pe care vad ca mai nou le inlocuiesti cu 2 propozitii scrise cu space pe 4-5 randuri). Cand e vorba de steaua, esti la fel de "orb", parca ai ochelari din aia de cal, nu vezi nici in stanga, nici in dreapta, nu esti obiectiv niciodata.
Pe mine ma enerveaza aceste aspecte, cum la fel, ma enerveaza cand te trezesti sa inchizi, sau sa ameninti ca inchizi un topic deviat de la subiect, pentru ca tu nu ai ce sa postezi in el (este datoria ta de moderator sa ai grija sa se respecte regulamentul, dar nu i-am vazut pana acum pe nici unul din moderatori sa procedeze ca tine). La RoSport, te comporti de parca ai fi vreun sef pe acolo, de parca ai fi facut tu ceva la site-ul ala. Titularura aia nu iti permite sa tratezi pe nimeni de sus, nu are sens sa ameninti, hai pe mine ca pe mine, dar pe ceilalti, care totusi au contribuit cu ceva la site-ul ala...
Concluzie: Eu sunt decis sa spun ceea ce cred si altii, care nu o fac pentru a nu degenera intr-un scandal. E opinia mea, nimeni nu poate sa mi-o ingradeasca.
Aberezi, aberezi, aberezi !
totti, tu poti sa crezi ce vrei. Eu vorbesc despre tine cand vad ca scrii aberatii (referitor la fotbal, unde nu ai nici o treaba, esti la fel de nepriceput ca si bunica-mea),
mah...
macar eu nu spun de Lima
ca joaca mijlocas la inchidere...si mai stiu eu ce alte chestii
postezi orbeste, nu te uiti daca ai dreptate sau nu
dap...adevarul e ca pot posta si fara sa ma uit la tastatura
cu ochii inchisi... sunt bun nu ? :D
hai ca esti banal... ! trebuie sa te intreb pe tine sau pe blue_boy sau pe mai stiu eu cine daca am dreptate ? pai pentru asta e un forum bah baiatule...ca fie care sa-si exprime propriile ideeeeeeeei !
De asemenea, ca vad ca tot inebunesti cu posturile tale, jumate din ele sunt 3-4 scrise unul dupa altul, celebre prin cele 3 cuvinte si 3 smileys (pe care vad ca mai nou le inlocuiesti cu 2 propozitii scrise cu space pe 4-5 randuri).
aceeasi suferinta.... :)
nu te saturi niciodata... mereu suferi !
cum spuneam ... dintr-un post de-al tau care are legatura cu mine... nu poate lipsa "numarul posturilor mele" ... esti exasperant... ! chiar te obsedeaza faptul ca am multe posturi !
sau sa ameninti ca inchizi un topic deviat de la subiect, pentru ca tu nu ai ce sa postezi in el (este datoria ta de moderator sa ai grija sa se respecte regulamentul, dar nu i-am vazut pana acum pe nici unul din moderatori sa procedeze ca tine).
e nu ma innebunii !
eu am ce posta peste tot :P !
acum serios...uite itzi dau un exemplu ... Sirius face la fel ca mine... (pentru ca asta ne-a zis mns indeosebi) .. daca se deviaza de la subiectul topicului mai intai anunti .. ca daca se mai abat de la topic se inchide.. (ceea ce tu asta o iei ca o amenintare...speriatu-le!) ! Am dat acest exemplu nu ca sa-l pun pe Sirius intr-o pozitie nasoala...ci pentru simplul fapt pentru ca eu il consider unul dintre cei mai destepti oameni dupa forum-ul asta... (ei bine...sa nu-i uitam pe mns, dj_mozart .. Rapidutz cateodata :D ... si altii ;)) !
La RoSport, te comporti de parca ai fi vreun sef pe acolo, de parca ai fi facut tu ceva la site-ul ala
BAH ASTA !!!!!!
Tu de cand vorbesti asa in nestire de cauza ? a ?
de unde sti tu bah ... ca nu am facut eu nimik acolo ?
daca vrei sa sti am lucrat la cutenews (sistemul de stiri) o gramada de timp alaturi de dj_mozart... ca sa facem ala... !
asa ca nu te baga tu unde nu-ti fierbe oala si habar n-ai despre ce se intampla :nashpa:
Titularura aia nu iti permite sa tratezi pe nimeni de sus, nu are sens sa ameninti, hai pe mine ca pe mine, dar pe ceilalti, care totusi au contribuit cu ceva la site-ul ala...
dupa cum ti-am mai spus mai sus...
acum continui ... <Titulatura aia nu iti permite sa tratezi pe nimeni de sus> ... ei draga d_dogg ... te anunt ca-mi permite... si tot eu te anunt ca din acest moment pentru tine RoSport e un site vizita... :P ... mai pe scurt... esti out... mai pe inteles... numai faci parte din echipa ;) !
------------------------------------------------------
si acum inchei cu o imagine....
din care se poate deduce totul :P
shut-up
LiviuRO
23-02-2004, 08:48 PM
Lima este singura chestie "cu cap" pe care ai zis-o. In rest, nu ai habar despre fenomenul fotbalistic, vorbesti exact ca Gigi Becali.
Fiind un forum, cum spui tu, iar eu un utilizator al lui, mi se pare normal sa nu fiu de acord cu parerile tale, pe care imi permit sa le critic, si in concluzie sa te acuz ca folosesti ilegal limba romana. Limba romana este un mijloc de comunicare, de dialog, tu o folosesti pentru a vorbi cu "fereastra", apesi "add reply" si scrii ceva, pui o intrebare stupida, sau vii cu o completare aiurea.
Felul in care scrii este cel care ma enerveaza, nu postezi pentru a discuta, pentru participa la o discutie, o faci mecanic (sau tastezi cu ochii inchisi, cum ai zis mai sus), pentru a iti creste numarul de posturi, in speranta ca vei avea parte de mai mult respect din partea celorlalti utilizatori si pentru a te simti bine cand deschizi forumul dimineata cu fereastra aia cu topul avandu-te in frunte.
Afirmatia asta, "eu am ce posta peste tot" este definitorie pentru tine. Poate asta vede Sirius "inteligent" la tine, ca stii sa scrii ceva, fara sa ai idee despre ce scrii. Bravo! Repet ce am scris mai sus, se pare ca nu ai observat din nou ideea mea: eu nu i-am vazut pe ceilalti moderatori niciodata sa ia atitudine asa cum o faci tu. (sa imi arati si mie mesajul de atentionare de la "Shout Box", eu nu l-am vazut). E bine ca incerci sa iti indeplinesti atributiile, dar incearca sa o faci fara a ii deranja pe ceilalti.
(pupatul in fund nu mi se pare la moda sa shtii)
Referitor la RoSport, eu am spus ce "mi-a trecut si mie pe la ureche", oricum iti multumesc ca "m-ai scos", ma simteam prost ca nu puteam sa pun stiri.
In incheiere... Eu mi-am exprimat clar, pe larg, parerea mea. E normal, imaturitatea te obliga sa te comporti ca o florareasa careia i-a cazut galeata cu flori, dar te-as ruga ca pe viitor sa imi faci "caracterizarea morala a personajului" folosind cuvinte existente in limba romana, si mai ales, fara sa ma blamezi pentru ca spun ceea ce gandesc. Daca as dori sa te jignesc, mi-ar fi foarte usor sa o fac, totusi nu asta urmaresc, ci sper, ca din aceste discutii ramai cu ceva pentru tine (nu ca ar fi rolul meu acela de mentor spiritual), si ca pe viitor te vei schimba in bine.
Sirius
23-02-2004, 10:58 PM
Ma Totti, nu ma asteptam la asa ceva. Mersi frumos.
E greu de judecat acuma, mi-am salvat reply-urile voastre si o sa cuget adanc inainte de a putea da un raspuns cinstit.
Asa in mare, consider ca daca unul il enerveaza pe celalat n-are rost sa treceti la atacuri, ironii si alte subtilitati. Astea se fac pe strada. De obicei, pe un forum civilizat se aduc argumente si nu imediat ''hai ba imbecilule-adica nu vorbeam de tine'' (evident am incercat sa vorbesc la general ca sa nu se supere nimeni). Este bine sa avem respect unii fata de ceilalti, pentru ca din moment de traim unde traim, trebuie sa dezvoltam mult mai mult relatiile sociale pentru a fi la inaltimea celor din vest. Pentru ca asta au ei in plus fata de noi, mentalitatea. In rest sunt ca noi. Si va spun eu, este penibil sa mergi la Paris unde (desi vorbesti o limba buzduganoasa pentru ei, ce sa mai vorbim daca aud de Romania) isi cer scuze daca te inghiontesc sau te calca pe picioare, sunt dispusi sa te ajute orican etc.
In momentul in care ne luam la cearta si ne injuram pentru niste motive care, sa fim seriosi, nu sunt de importanta atat de mare, evident ca nici tara nu poate inainta. Acum ca am deviat suficient, sa revin la subiect(-ul off topic).
Nu cred ca D_Dogg este pe Totti pentru ca are multe post-uri. Cred ca el nu a gasit modalitatea de a se afirma si de aceea a fost deranjat cand am apreciat ca Totti ar sti ce spune. Evident, cand a fost vorba sa iasa putin in evidenta a facut acest lucru, desi se implica intr-o cearta. Si? Foarte bine, omu' face ce vrea si la mine (sunt balanta ca zodie de altfel) el conduce in cearta vs Totti. Mi s-a parut foarte logic ce spunea, referindu-ma la cum o facea. Analizand adevarul si neadevarul, aici este mult de discutat, pentru ca amandoi aveti un punct de vedere fix, pe care nimeni nu-l poate schimba. Si acum sa trecem la Totti, ca sa nu ma pomenesc fugarit de galeria lu' Dinamo... Fiind lideru' ca posturi si simtind ca ii este acordata o atentie mai mare, evident ca a capatat o siguranta mai mare. Acum este convins ca are dreptate, iar cand s-a trecut la razboi nu a ezitat sa atace dur. Chestia asta e buna, dar nu intotdeauna, pentru ca cel mai destept cedeaza. Lasandu-va sa meditati la aceasta din urma propozitie, ma retrag.
PS: Si ziceam ca o sa zic in mare... Uneori ma mir si eu cum imi vine inspiratia.
PPS: Ce am zis mai sus este parerea mea si pot foarte bine sa ma insel.
LiviuRO
24-02-2004, 01:36 AM
Corect, este parerea ta, dar omiti un singur aspect: rolul meu, motivatia mea pe acest forum nu este sa ma "evidentiez". Consider ca cineva imi poate face un portret din ceea ce incerc sa exprim in scris, daca este favorabil sau nu, asta ramane la latitudinea voastra.
Conflictul, cum il numesti tu, cu Totti are cauzele sus-mentionate, asa cum nu puteam sa-l sufar nici pe Neo, pentru ca era dovada clara a prostiei, cum ma enervau si SMB, blue boy sau dj-cata. Diferente de opinie.
Totusi, cu ei pot sa ma inteleg, avem ce sa discutam, imi fac dovada unor oameni rationali. Totti, nu. Punct, ca sa zic asa.
Eu ti-am spus clar ce parere am despre tine, si continuu sa cred ca nu m-am inselat. Probabil te aflii intr-o pozitie oarecum ingrata acum, sau poate ca intr-adevar voi aveti dreptate (tu si Totti, si eu gresesc).
Ufff... acest "conflict" (este mult spus) a inceput de la d_dogg... cand a fost topic-ul ala cu "topul forumistilor" de a zis el ca nu ma voteaza pentru ca scriu numai aiureli ... ! Parerea lui... foarte bine ! Dar de atunci o tot tine cu post-urile mele ... de fiecare data cand ma acuza de ceva ... nu uita sa adauge ca postez aiurea... ! Bah frate... scriu eu sau scri tu ? Mai scuteste-ma ca deja m-am plictisit sa ma tot cert... ! Mereu vine unul care se trezeste si el si spune ceva ... si ma acuza ca am multe post-uri !
Pe mine de acum chiar nu o sa ma mai intereseze ce o sa spuna d_dogg si o sa-mi exprim ideeeeeile intr-un rand... doua... sau chiar mai putin ... pentru ca daca o sa am ceva concret de zis... nu o sa ma lalai aiurea doar pentru ca asa vrea d_dogg sau pentru ca asa vrea X !
Parerea mea ... ce facem noi aici e o abureala de copii mici ... in primul rand e aiurea (parerea mea) sa te gandesti ca fac posturi ca sa ma fac mai auzit.... pentru ca numarul de posturi nu-mi da volumul mai tare ... si nici nu vorbesc ele !
D_dogg desi este mai mare ... are un orgoliu de copil mic ... desi pun pariu ca stie ca greseste si ca el a inceput ... stie ca ma acuza aiurea dar tot mai acuza ... el nu o sa zica niciodata ca a gresit ! Nu eu am inceput !
Singurul fapt care m-a surprins acum a fost ca e fair-play... mai ales la faza cu RoSport... si in loc sa se supere sau sa zica ceva... a zis ca oricum se simtea aiurea ca nu poate pune stiri ;) !
Desi ma repet... este o "cearta banala" cu care nu o sa rezolvati nimic pentru ca mie unul un singur om sau mai multi ... ( e nevoie de foarte multi ) nu-mi poate schimba mentalitatea... si eu tot asa o sa postez... nu o sa ma lalai ! ;)
Daca mai vretzi sa discutati despre asta mutati discutia la "loc de dat cu capul" !
Sirius
24-02-2004, 03:32 PM
Originally posted by D_Dogg@Feb 24 2004, 01:36 AM
Eu ti-am spus clar ce parere am despre tine, si continuu sa cred ca nu m-am inselat. Probabil te aflii intr-o pozitie oarecum ingrata acum, sau poate ca intr-adevar voi aveti dreptate (tu si Totti, si eu gresesc).
Eu nu sunt deloc intr-o pozitie ingrata, ci doar am vrut sa va impac. Nu va convine, cunosc masuri si mai dure. Si cu asta, basta , am deviat suficient, la prima abatere inchid topicu si incasati ban. :angry:
Sirius...
am spus ca putem continua aceasta discutie la "loc de dat cu capul" !
in plus numai vorbii la plural te rog !
e deplasat sa-mi dai mie moderator, ban ! ;)
LiviuRO
24-02-2004, 05:10 PM
e deplasat ca tu, moderator, incalci regulamentul forumului.
Personal, nu stiu de topicul "topul formustilor", nu am postat vreodata in acest topic, "problema mea" a inceput cand te-a numit mns moderator, si eu am considerat ca exista alte persoane, cel putin la fel de capabile, pentru aceasta functie. Astfel, Sirius este acum moderator, cum poate ar fi trebuit sa fie si blue boy sau Scouville, in opinia mea.
Sunt de acord, cateodata un smiley face cat o suta de cuvinte, dar, cum am mai zis, nu imi place felul in care postezi, fara a spune nimic. Daca ai scrie 3 cuvinte cu sens (cum ai demostrat-o in anumite cazuri), nu as avea nici o problema, asa, ma simt lezat cand eu stau si ma chinui sa scriu pentru a purta o discutie serioasa, si tu vii si scrii "Baaaah aberezi".
Cum am recunoscut ca am gresit cu Lima, cum am spus ca steaua este favorita la titlu, cum recunosc ca Radoi este cel mai bun jucator din campionatul Romaniei, la fel afirm ca nu nimic personal cu tine. Pe mine ma deranjeaza ideea de a posta exclusiv pentru "faima" de a fi pe locul 1 in topul celor care posteaza. Si cu asta, basta.
Sirius-> nu vad motivul unui ban din pozitia in care ma aflu. Mi se pare normal sa existe diferente de opinie. Avand in vedere ca nu am incalcat regulamentul decat in privinta "abaterii de la subiect", din cate am citit eu, se primeste warn. Pe care sunteti indreptatiti sa il dati.
Vaaaa rog sa numai postati la acest topic !!! ;)
decat la subiectul topicului ! ;)
Uite... cu tine sunt "certat" si imi spui ca nu-mi intelegei posturile...
dar ceilalti care-mi sunt prieteni pe acest forum de ce inteleg ? :(
iar referitor la faza cu ban-ul....
"Peste cadavrul meu !" ;)
Cehia este pe locul 4 ? In topul tarilor ? :P
:offtopic:
Totti si D_Dogg au warn +20%
cine mai doreste sa mai continue subiectul inalta parte cu un warn de 40%, daca aveti ceva de impartit am facut un topic pe undeva...
PS, amandoi daca mai exagerati va banez 3 zile, si sa nu credeti ca imi va fi dor de voi, gasim pe altii care sa posteze si care sa nu se certe ca doi prosti pe niste tampenii
warnul lui totti expira in 3 zile, la ddogg in 5 zile
inca 2 persoane mai sunt in vizor... (nu dintre moderatori )
:injur: Va Multumesc Pentru Intelegere :injur:
TOPIC INCHIS
de acum incolo voi sterge topicurile care vor mai contine acest subiect...cu exceptia celui de la "Forum"
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.