View Full Version : Divizia A Update
Va merge divizia a update.s-ar putea sa fie ceva cu database-ul meu sau chiar nu merge?
:blink:
RaPiDuTz
10-02-2004, 11:45 PM
Pai dupa ce ai copiat toate fisierele in "Database" intra in editor.exe si dai un file>save dupa care apasa pe "Write Current Database For Game" ;)
supermoro
11-02-2004, 08:05 AM
aha!
deci nu e ca in instructiuni. :ph34r: "Copiati directorul "database" in directorul Total Club Manager 2004." ci inlocuiti fisierele in database cu astea noi. ca database-ul din TCM mai are si alte directoare. plus ca asa e normal, sa rescrii database-ul.
pentru mine e nasol, ca am jucat 6 sezoane pana acum si nu ma lasa inima sa o iau de la capat. :nebun:
acum am reusit...e tare in romana,dar o sa fie mai fain patch-ul!!!:)
danutz_andrey
12-02-2004, 08:24 PM
E bunicel Patch-ul! :rolleyes: Nu e cine stie ce,dar merge!
ma refer la tcm romanian patch 1.1
Andrei_C
14-02-2004, 10:56 PM
eu nu reusesc , am downloadat si ce tre'sa fac?
RaPiDuTz
15-02-2004, 12:07 AM
Originally posted by RaPiDuTz@Feb 11 2004, 12:45 AM
Pai dupa ce ai copiat toate fisierele in "Database" intra in editor.exe si dai un file>save dupa care apasa pe "Write Current Database For Game" ;)
pai cam asta trebuie sa faci... :D
m-am lasta de divizia a(cel putin pana apare patch-ul).acum joc in campionatu francez,ca e mai fain...
Florin4Dinamo
14-04-2004, 10:44 AM
Rapidutz tie iti merge mah in editor cand apesi pe butonul ala write curent database for game ..... mie mi se blocheaza programu ( editoru ) adika il vad in ctrl alt del ca edtior ( not responding ) de la ce mama dreq sa fie problema ?? :angry:
incearca sa reinstalezi jocul...au mai avut si altii problema asta,dar nu stiu de la ce
mai scoateti shi voi ceva pt manager ceva update sau altceva?? :huh:
dak numai scoateti ceva pt tcm 2004
puteti sa-mi spuneti macar un site de unde sa gasesc updateuri pt camp romanesc???
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.