View Full Version : Stiri
Ce parere aveti de stirile de pe fifaromania, mai ales ca de o saptamana punem stiri aproape zilnic?
sunt foarte bune
lipsesc stirile din PES ... ma ofer sa pun...da-mi acordu' si pun :) !
RaPIDuTz se descurca de minune...
iar despre tine numai are rost sa zik... tu esti prea bun :P !
LiviuRO
11-02-2004, 12:06 PM
mah, uite acum imi dau seama... exceptia se numeste acum 2 zile, in rest nu am mai intrat pe site de la demo-ul cu 2004... :) mns, poate ar trebui sa faci cumva, ceva sa nu se poata intra direct pe forum, ci doar prin site.
Referitor la subiect, stirile au fost dintotdeauna, bune, la obiect, dar e bine ca au reaparut, era cam "plouat" site-ul... (din cate imi amintesc eu)
nu se poate face sa intrii direct in forum !
pagina cu forum-ul tot are o denumire...si ... se vede sus ... cum e asta "forums" ! ;)
RaPiDuTz
11-02-2004, 01:00 PM
Pai da dog a vrut sa zica ca daca scri http://fifaromania.computergames.ro/forums iti intra direct pe forum... si el ar vrea sa nu se mai poata face chestia asta... (recunosc ca de multe ori si yo intru asha :D )
pai si eu am spus ...
ca este imposibil ! ;)
JohnnyUSA
11-02-2004, 02:10 PM
Totti stiri despre PES pun eu .. insa nu apar pe prima pagina .. lui mns i s-a parut irelevant :D ( asa ca nu-mi fura tu mie painea de la gura :P )
stefan
11-02-2004, 04:43 PM
Originally posted by Totti@Feb 11 2004, 12:24 PM
pagina cu forum-ul tot are o denumire...si ... se vede sus ... cum e asta "forums" ! ;)
mai citeste mesaju de cateva ori ca sa vezi ca ai zis cu totu altceva(nici nu prea am inteles ce a vrut sa zici).....si poate exista o metoda, mai stii...ca eu cand vreau sa intru direct pe o anumita pagina(fotbal intern) la gazeta sporturilor nu imi merge.oricum vizitatorii care intra direct ep forum sunt contorizati si aia...
JohnnyUSA
11-02-2004, 05:30 PM
..nu se poate intra direct pe o pagina de pe un site facut in php datorita catorva conditii care se pun de catre creatorul site-ului, conditii restrictive care limiteaza accesul la un anumit link direct si forteaza vizitatorul de a accesa pagina principala si apoi restul. ( mentionez ca respectiva tehnica nu se aplica in toate cazurile, insa o stiu deoarece si eu am aplicat-o la unele din sit-urile mele .. se vrea mai mult o metoda de protectie a sit-ului )
Originally posted by dj_mozart+Feb 11 2004, 04:43 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (dj_mozart @ Feb 11 2004, 04:43 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Totti@Feb 11 2004, 12:24 PM
mai citeste mesaju de cateva ori ca sa vezi ca ai zis cu totu altceva(nici nu prea am inteles ce a vrut sa zici).....si poate exista o metoda, mai stii...ca eu cand vreau sa intru direct pe o anumita pagina(fotbal intern) la gazeta sporturilor nu imi merge.oricum vizitatorii care intra direct ep forum sunt contorizati si aia... [/b][/quote]
am citit de 10 ori... :blink:
si eu tot am inteles :P
poate n-ai inteles tu... ;) !
stefan
12-02-2004, 10:05 PM
nu mai conteaza ca tot nu ai priceput cea vrut sa zica d_dogg ca de acu e cam :offtopic:
mda....
cum zici tu... ;) !
tu sti mai bine... ;) !
eu cand vreau sa intru direct pe o anumita pagina(fotbal intern) la gazeta sporturilor nu imi merge.
ia incearca tu asta : http://www.gsp.ro/index.php?c=2
sau aici (http://www.gsp.ro/index.php?c=2)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.