View Full Version : Console video
b_ady20
01-09-2007, 02:07 PM
Microsoft sau Sony ... As tinde sa cred ca Xbox are o calitate a graficii mai buna, desi PS3 este mai puternic si are mai multe optiuni in plus cum ar fi DVD Blu-ray ...
http://picasaweb.google.com/danieldumbrava/PS3
Eu am ales PS3 :p
DarkComy
28-11-2007, 04:58 AM
Sa-l stapanesti sanatos mns. Cat ai dat pe el si de unde l-ai luat? Ai pe ce sa-l joci (tv lcd ma refer)
P.S. N-ai stiut ce sa mai faci cu banii aia in plus? ca parca aveai alte planuri din cate imi spuneai.:p
cristiano_ronaldo
28-11-2007, 07:26 AM
Hmm...eu aleg Xbox 360...vrea sa isi ia un prieten in curand...sunt curios sa il examinez si eu un pic..
Multam. Eeee, coco, stii cum e? Suna telefoanele, intra milioanele. :crazyboy:
Vine si un Bravia de 81 saptamana viitoare sau peste 2 saptamani cel mai tarziu.
stephen
28-11-2007, 09:23 AM
Oho,bravo bravo! Eu as fi ales un Xbox dar totusi...Sa-l stapanesti sanatos! O achizitie de marca!
DarkComy
28-11-2007, 10:02 AM
Multam. Eeee, coco, stii cum e? Suna telefoanele, intra milioanele. :crazyboy:
Vine si un Bravia de 81 saptamana viitoare sau peste 2 saptamani cel mai tarziu.
Opaaaa...super!!!^_^ Eu as alege X360 pt Mass Effect (care m-a vrajit) iar PS3 pentru Heavy Rain si Blu-Ray
eLiTe
28-11-2007, 10:53 AM
PS 3 imi place mai mult
Xboxul mi se pare un sistem mult mai instabil, mai putin fiabil si mult mai scump decat PS3. Orice ati spune, PS3 asta a fost 1700 de lei, si exista si variante de 1300. Diferenta e ca la PS3 ai deja BluRay, wireless, port HDMI si multe alte chestii pe care daca ti-ai lua un Xbox360 ar trebui sa dai o galeata de bani.
Numai un cablu pentru semnal HD la Xbox e 1-2 milioane, ce sa mai zic de adaptorul wireless care e 250, apoi sa nu mai amintesc de HD-DVD.
yahoo
28-11-2007, 01:58 PM
PS3-ul de la lansare a fost un mare insuccess in opinia mea. In primul rand pretul mult prea ridicat, setari inferioare celor din Asia plus ca-ti trebuie un writer Blu-ray pt PC ca sa renteze realmente investitia. Altfel te trezesti jucat aceleasi 3 jocuri timp de un an.
M-ar tenta sa fiu sincer sa-mi iau un Xbox, mai ales ca am un Bravia de 81 deja si e pacat ca inafara de filme de 16 giga nu pot sa profit de el :p
e, chiar acum scriu de pe playstation si noul bravia de 81 :D
bullzeye
09-12-2007, 01:01 PM
Pai normal ca pana la urma ceea ce faci e sa scrii de pe ea, din moment ce pe PS 3 chiar nu ai ce sa te joci :p. (o gluma destul de acra dar nu m-am putut abtine :rolleyes:)
P.S. Poate pui si tu mai multe poze pe aici ca scule ca astea merita "etalate" ;).
Ba, tocmai ca ai ce sa te joci. Tota lumea abereaza aiurea pe tema asta, ca e un sistem scump si nefolositor.
Exista destule jocuri pentru PlayStation, poate nu la fel de multe ca pentru Xbox, dar exista totusi o diferenta intre datele la care au fost lansate.
Prefer o consola deschisa si cu adevarat "next generation" decat una sugatoare de bani ce se strica la fiecare 2 luni si mai e si facuta de Microsoft.
bullzeye
09-12-2007, 11:04 PM
Sa zicem ca exista destule jocuri, dar oricum nu sunt nici pe departe la fel de bune si "mari" ca cele de pe Xbox 360, care are cateva titluri cu adevarat epice in industria asta. Asa ca totusi sa dam cezarului ce e al cezarului :), nu esti de acord?
Si chestia ca se strica dupa 2 luni deja nu e mai mult decat un stereotip, din ce s-a lasat sa se inteleaga, asta e un caz inchis si o problema rezolvata odata cu revizia din toamna asta.
Sunt totusi curios care e conceptia ta asupra unei console "next generation" ca sa stiu ce anume din ce are in plus PS 3-ul o face o astfel de console, spre deosebire de Xbox 360. Cred ca intelegi unde bat si nu mai e nevoie sa aduc si link-uri cu divesre comparatii facute pe baza performantelor scoase pana acum in jocuri de ambele console.
P.S. Daca ai timp tot as vrea sa vad niste poze.
Nici nu vreau sa aduc vorba despre performante. Una e sa dezvolti un joc strict pentru PS3 si sa ai niste rezultate cum nu ai sa vezi niciodata pe Xbox si alta e sa portezi un joc pe PS3 si apoi sa te plangi ca nu merge.
Ah, sa aduc aminte ca majoritatea jocurilor de pe Xbox nu pot sa ruleze 720p?
Pentru tine ce inseamna next generation ca hardware? Niste componente de computer bagate intr-o cutie?
Faptul ca trebuie sa iti iei o consola noua daca vrei HDMI, sau ca trebuie sa-ti iei separat unitate HD-DVD, placa de retea wireless si multe altele?
O sa pun poze si o sa fac si un review la Fifa 08, dar asta cand ma mut, ca nu se asorteaza mobila cu braviaul si ps3-ul. :D
bullzeye
10-12-2007, 11:56 AM
mns, serios ca mie nu imi place deloc sa te contrazic si nu spun chestiile astea doar ca sa fiu un "gica contra", dar zici niste chestii pe care chiar nu pot sa le las sa treaca, nu de altceva dar sunt niste greseli prea mari.
In primul rand, mai bine las-o moarta cu performantele scoase in jocurile exclsuive pe PS 3 (first party de la SCE, care si asa le numeri pe degetele de la o singura mana) ca puteam foarte lejer sa vorbesc despre niste comparatii dintre titlurile first party de pe cele doua console, dar am ajunge exact la aceiasi concluzie insa PS 3-ul ar iesi si mai rau dupa comparatie.
Iti dai seama unde am ajunge daca am compara R:FoM cu Gears/Bioshock sau Motorstorm cu Forza Motorsport 2. Cred ca iti dai seama ca niste comparatii intre titluri multiplatform ar fi mult mai echilibrate oricum.
Apoi cum naiba sa nu poata rula Xbox-ul jocuri in 720p? Imi pare rau dar te-ai impuscat serios in picior la faza asta :p. Ce rost are sa mai vorbim de 720p cand Xbox-ul a demonstrat ca se descurca foarte bine si in jocuri cu Unreal Engine 3 la 1080p? Ia ca exemplu Mass Effect, care e un benchmark la grafica de care PS 3-ul inca nici nu s-a apropiat. Mass Effect este nativ 1920*1080 progresiv scan (lucru pe care nu il pot spune despre marea parte jocurilor de PS 3) si exclusiv pentru Xbox 360.
Conceptia mea asupra unei console "next generation" este o consola care scoate performante in par cu cerintele si ateptarile din ziua de azi, Xbox-ul face lucrul asta cu varf si indesat iar PS 3-ul il face indiscutabil putin mai tras de par, si nu o consola care are tot felul de "chicite" gen placa Wireless-ul, Blu-ray etc., care sunt frectii la picior de lemn si nu toata lumea are nevoie de ele, iar in niciun caz nu ele fac o consola sa fie next gen.
Tu mi-ai mai zis o data ca Xbox-ul e doar un PC cu niste componente mai "babane", dar atunci sunt curios cum ai descrie PS 3-ul. In caz ca nu stiai, si sunt convins ca nu stiai, GPU-ul PS 3-ului a fost dezvoltat in colaborarea cu nVidia si este bazat pe arhitectura placilor video de PC din seria geForce 7***, asa ca eu as putea sa numesc PS 3-ul un PC cu niste componente "mai putin babane" pentru ca placile geForce 7*** nu mai sunt de ceva timp de actualitate. Asta spre deosebire de Microsoft care chiar au incercat sa faca ceva inovator la partea de GPU si nu sa copieze arhitectura unei placi video de PC, iar rezultatele se vad, Xbox-ul are un GPU destul de "intersant".
Acuma nu vreau sa spun nici ca Xbox-ul este o consola net superioara din toata punctele de vedere. Daca am vorbi de CPU, si am lasa GPU-urile la o parte, Cell-ul are un avantaj clar si de aici rezulta loading time-uri mult mai mice, de multe ori chiar inexistente, plus alte avantaje care le aduce un CPU puternic.
Dar felia de paine e consolelor Xbox ramane grafica, cu asta a cucerit Microsoft piata cu prima lor cutie, care a surclasat clar Playstation 2-ul la capitolul asta, si cam asta se intampla si cu 360-ul si PS 3-ul.
Xbox
The CPU, named Xenon at Microsoft and "Waternoose" at IBM, is a custom triple-core PowerPC-based design by IBM. The CPU emphasizes high floating point performance through multiple FPU and SIMD vector processing units in each core. It has a theoretical peak performance of 115.2 gigaflops.
PS3
The PS3 uses the Cell microprocessor, which is made up of a PowerPC-based "Power Processing Element" (PPE) and six accessible 3.2 GHz Synergistic Processing Elements (SPEs). A seventh runs in a special mode and is dedicated to aspects of the OS and security, and an eighth is disabled to improve production yields. The floating point performance of the whole system (CPU + GPU) is reported to be 2 TFLOPS. PlayStation 3's Cell CPU achieves 204 GFLOPS single precision float and 15 GFLOPS double precision.
bullzeye
10-12-2007, 12:48 PM
Da, am spus ca CELL-ul "kicks ass" :p. Dar ce impact ar putea avea un CPU asupra unui sistemului in a spori performantele vizuale in grafica jocurilor cat timp GPU-ul e sub cel al Xbox-ului, in termeni teoretici vorbind desigur?
mariusgardelli
26-12-2007, 09:50 PM
pe 3 aprilie(ziua mea)imi iau xbox360...eu aleg xbox pt ca te duci la craiova siti monteaza aia un cip si joci jocuri piuratate :p decat sa iau ps 3 si sa dau 2 mil pe joc:p
Pai na, cam asta e ideea, sa cumperi joc original ca sa vada ca si in romania se misca lucrurile si ca pe viitor sa se mai ieftineasca poate
DarkComy
26-12-2007, 11:21 PM
Avantajul jocului original e ca poti sa joci pe net fara nici o grija ;)
xdevil
27-12-2007, 09:30 AM
Din punctul meu de vedere prefer PS3, deoarece teoretic vorbind ar trebui sa apara mai curand o noua versiune de XBOX decat una de PS, deci ar fi o investitie putin mai reusite un PS. :D
Dupa 3 luni si ceva, trebuie sa recunosc ca PS3-ul e o investitie destul de buna. AM luat acum si niste boxe Logitech Z-5500 cu intrare digitala si acum sistemul deu de home entertainment e complet. :D
Pana acum am vreo 7 jocuri: Resistane: Fall of man, Motorstorm, Fifa 08, Uncharted: Drake's Fortune, Heavenly Sword, Folklore si Need for Speed: Pro Street. Dar in mare, cred ca mai mult timp l-am folosit ca si Media Center decat pentru jocuri. Fata de jocurile pe computer, cele de pe PS parca sunt putin mai grele, dar si feelingul e cu totul altul, parca patrunzi intr-o alta lume si intreaga atmosfera te cuprinde.
Cred ca cel mai bun lucru care s-a intamplat in ultimele 3 luni, atat la Xbox cat si la PS a fost ca au bagat suportul de DivX.
vlad89
02-03-2008, 02:56 PM
aleg PS3, mi se pare mai bun din anumite puncete de vedere...
timisica_cristian
25-04-2008, 12:41 PM
Cu ocazia sfintelor sarbatori de pasti o sa-mi cumpar un Xbox 360. Aveam de ales intre 360 si PS3. Dupa ce m-am documentat, de pe net, am ajuns la concluzia ca PS3-ul este mai bun, desi pretul era extraordinar de mare pt. o consola, dar nu pretul a fost factorul nr. 1 pt. care nu imi iau PS3, acela este ca nu se poate moda:o. Am ramas uimit si m-am gandit ca decat sa dau 2-3 milioane pe jocuri:mad:mai bine imi iau un Xbox 360, care e mai ieftin si se poate moda. Inca un motiv ar fi ca nu are grafica la fel de buna ca pe 360. Am un prieten care are ambele console si cand ne jucam FIFA 08, am jucat un meci pe PS3 si unul pe Xbox 360. Diferenta este extraordinar de mare, Xboxul este mult mult mai bun ca PS3.
Astea au fost motivele alegerii mele:
-Se poate moda( la PS3 nu se poate )
-Pret acceptabil
-Grafica mult mai buna( fata de PS3, normal )
Acum ma gandesc: Daca Xbox( Microsoft ) ar face o consola portabila( greu de crezut ), va invinge PSP-ul sau( daca vor evolua lucrurile mai repede ) PSP-ul 2?:confused:
Avantajul jocului original e ca poti sa joci pe net fara nici o grija ;)
DarkComy, sa nu crezi ca am ceva personal cu tine( fiindca e o intrebare cam directa ), dar care sunt grijile alea?:confused:
Time2Chill
25-04-2008, 02:03 PM
intre ele eu aleg ps, am un ps2 si e foarte tare, cat timp o sa mai faca jocuri pt ps2 nu il schimb, dar cand nu mai fac imi iau un ps3
in legatura cu xbox, nu m-am jucat pe el, dar stiu ca se strica foarte repede, am fost la cineva care repara xbox-uri si alte cele, si mi-a aratat un raft plin (reparatia costa in jur de 100-150ron, fara nicio garantie ca va mai functiona, in schimb la ps mi-a zis ca imi da o garantie pe viata)
timisica_cristian, uita-te la jocuri ca Uncharted, Grand Turismo 5 Prologue sa vezi acolo grafica. Cat despre Fifa 08, nu e mai nicio diferenta intre PS3 si Xbox, iar sa spui ca grafica de la Xbox 360 e mult mai buna decat la PS3 mi se pare exagerat.
timisica_cristian
26-04-2008, 10:16 AM
timisica_cristian, uita-te la jocuri ca Uncharted, Grand Turismo 5 Prologue sa vezi acolo grafica. Cat despre Fifa 08, nu e mai nicio diferenta intre PS3 si Xbox, iar sa spui ca grafica de la Xbox 360 e mult mai buna decat la PS3 mi se pare exagerat.
ai dreptate, poate am exagerat, dar dupa parerea mea Xboxul e putin mai bun decat PS3( la grafica )
bullzeye
26-04-2008, 10:23 PM
E mai bun la grafica pentru ca are un GPU mai inteligent construit. In schimb eu regret enorm ca 360-ul a fost hacked, din punctul asta am numai lauda catre Sony ca au resusit sa creeze o protectie atat de buna pentru PS3.
yo_paul4u10
11-05-2008, 10:05 PM
tipilor, sa va spun si eu ceva.
Meria sa investiti intr-o consola deoarece grafica si absolut tot este peste PC,asa e unul din lucrurile eficiente.
Sa zicem ca akum am un pc nu foarte bun , bag banii in el si pt ce ca peste un an sa apara jocuri care cer resurse mai performante si apoi iarasi de la capat, cat despre consola o cumpar si sigur imi va merge jocul pe ea + ca ma voi bucura de next gen , bineinteles daca este pentru consola respectiva.In PC nu merita sa investesti.
Va spun eu ca peste nu foarte mult timp toate companiile ce creaza jocuri ex. rockstar,easports etc. vor trece doar pe console si vor renunta la variantele de PC.
E adevarat ca o consola nu e ieftina dar eficienta si cu timpul iti vei da seama ca defapt ai cumparat ceva economic. decat sa dai bani aiurea pe PC.
Oricum pc-ul nu va murii niciodata :)) :D
shinoda
12-05-2008, 12:37 PM
tipilor, sa va spun si eu ceva.
Meria sa investiti intr-o consola deoarece grafica si absolut tot este peste PC,asa e unul din lucrurile eficiente.
Sa zicem ca akum am un pc nu foarte bun , bag banii in el si pt ce ca peste un an sa apara jocuri care cer resurse mai performante si apoi iarasi de la capat, cat despre consola o cumpar si sigur imi va merge jocul pe ea + ca ma voi bucura de next gen , bineinteles daca este pentru consola respectiva.In PC nu merita sa investesti.
Va spun eu ca peste nu foarte mult timp toate companiile ce creaza jocuri ex. rockstar,easports etc. vor trece doar pe console si vor renunta la variantele de PC.
E adevarat ca o consola nu e ieftina dar eficienta si cu timpul iti vei da seama ca defapt ai cumparat ceva economic. decat sa dai bani aiurea pe PC.
Oricum pc-ul nu va murii niciodata :)) :D
Asta s-o crezi tu.
cristiano
19-05-2008, 05:35 PM
PSP rullz... imi mama de ziua mea un PS 3... si un PSP tata...asta daca iau note faine :p .... abea astept 3 august :p
gigimures
22-05-2008, 09:18 AM
PSP rullz... imi mama de ziua mea un PS 3... si un PSP tata...asta daca iau note faine :p .... abea astept 3 august :p
Ce sa faci cu psp-ul:)?Ca daca iti iei ps3 nu mai are rost sa dai si p-ala 7 milioane cat a dat unu:D.(ma refer la psp aici:D)
bogdan7
22-05-2008, 09:12 PM
Ce sa faci cu psp-ul:)?Ca daca iti iei ps3 nu mai are rost sa dai si p-ala 7 milioane cat a dat unu:D.(ma refer la psp aici:D)
sa stii ca e destul de fain psp-ul... mi-a venit acum si fifa 2008 pt psp si e super:)
apropo, n-am gasit un loc mai bun in care sa intreb, dar imi poate spune cineva un site de unde pot sa cumpar un card de memorie pt psp ?
stephen
22-05-2008, 09:50 PM
dar imi poate spune cineva un site de unde pot sa cumpar un card de memorie pt psp ?
Un mic exemplu... (http://www.cauti.ro/calculatoare_si_software/echipamente_periferice/accesorii_jocuri/compara_preturi--Speed_Link~~SL_4708_PSP_memory_card_reader_USB.htm l)
Cred ca e ok daca topicul se va numi de-acum Console, pentru a evita orice confuzie.
bogdan7
23-05-2008, 06:49 PM
Acum cam cat costa un PS3 ?:)
E adevarat ca x-box 360 are grafica mai buna ?
mytimeisnow
23-05-2008, 07:31 PM
XBOX 360 a fost raspunsul celor de la Microsoft pentru PS2, PS3 a aparut ca o varianta noua , s-a vrut sa fie mult mai evoluata.
Sunt mari dubii in ceea ce priveste care e mai bun..
Ce pot sa spun ca e cu XBOX 360 Elite e mai scump decat PS3 at its best cu 1 milion, dar inca n-am verificat ce diferente sunt intre Elite, Premium si Standard.
PS3 are mult potential, fiindca este mai recent, dar jocurile nu sunt realizate asa de bine pentru el, cel putin pana acum.
In unele jocuri XBOX e mult superior, dar mai sunt si alte exemple in care e batut de PS3.
Daca as fi sa-mi iau o consola in clipa urmatoare, as alege XBOX 360 :p
bogdan7
23-05-2008, 08:07 PM
Am un PSP si am auzit ca poti sa ai internet pe el. Cum fac, cum procedez sa activez netul ?:huh:
XBOX 360 a fost raspunsul celor de la Microsoft pentru PS2, PS3 a aparut ca o varianta noua , s-a vrut sa fie mult mai evoluata.
Sunt mari dubii in ceea ce priveste care e mai bun..
Ce pot sa spun ca e cu XBOX 360 Elite e mai scump decat PS3 at its best cu 1 milion, dar inca n-am verificat ce diferente sunt intre Elite, Premium si Standard.
PS3 are mult potential, fiindca este mai recent, dar jocurile nu sunt realizate asa de bine pentru el, cel putin pana acum.
In unele jocuri XBOX e mult superior, dar mai sunt si alte exemple in care e batut de PS3.
Daca as fi sa-mi iau o consola in clipa urmatoare, as alege XBOX 360 :p
Gresit, primul XBOX a fost raspunsul la PS2. :)
mytimeisnow
23-05-2008, 08:42 PM
Okay. Multumesc pentru corectare.
Am vazut niste studii comparative intre componentele XBOX360 si PS3, si 360-ul e net superior.
timisica_cristian
24-05-2008, 07:51 AM
diferenta dintre Elite-Premium si Standard este ca la Elite ai un hard de 120 GB, la Premium un hard de 256 MB+ doua jocuri, la Standard ai decat un hard de 256 de MB. Si Elite nu e mai scump decat PS3 cu 1 milion, e invers, e mai ieftin cu 1 milion
timisica_cristian
26-05-2008, 09:03 PM
diferenta dintre Elite-Premium si Standard este ca la Elite ai un hard de 120 GB, la Premium un hard de 256 MB+ doua jocuri, la Standard ai decat un hard de 256 de MB. Si Elite nu e mai scump decat PS3 cu 1 milion, e invers, e mai ieftin cu 1 milion
am gresit, este 516 MB
andrei_fcmbacau
27-05-2008, 12:28 AM
este cam inutil sa iti cumperi o consola pentru 2-3 jocuri cat joci poate daca ar putea fi folosit la acelasi chestii ca PC ar merita sau se poate si asta
mytimeisnow
27-05-2008, 12:35 PM
Verifica preturile:
http://www.emag.ro/console_hardware/consola-xbox360-elite--pCDM7040029
http://www.emag.ro/console_hardware/consola-sony-playstation3-40gb--pFLI4070003-HPC15
bogdan7
27-05-2008, 06:42 PM
Am un PSP si am auzit ca poti sa ai internet pe el. Cum fac, cum procedez sa activez netul ?:huh:
Nu stie nimeni ?:(
timisica_cristian
27-05-2008, 08:56 PM
Nu stie nimeni ?:(
stiu eu cum, deci, fiindca nu suntem in USA, Anglia, Franta, Germania, Spania, Italia sau Asia nu putem beneficia de aceste "retele" speciale pt. PSP, dar putem sa incercam altceva ( testat de mine si garantat 100%, tot de mine:D ), dar trebuie indeplinite cateva conditii:
CAPITOLUL I
1) Trebuie sa fi pe o cladire inalta, chiar ff. inalta( si nu exagerez de loc:eek: )
2) Trebuie sa ai un loc deschis( fereastra...etc. )
3) Trebuie sa fii langa cineva cu wireles( nu la distanta foarte mica, merge cam la 60-70 metri<<sau mai mult, dar nu am incercat>>, dar cu cat esti mai aproape cu atat mai bine )
Bun, asta a fost capitolul 1, acum urmeaza ultimul, capitolul 2
CAPITOLUL II
TREBUIE SA FIE FOLOSIT CAPITOLUL I PT. A FUNCTIONA CAPITOLUL II SI IN FINAL NETUL PE PSP
1) Intram la "Internet Browser"
2) Scriem in bara adresa site-ului pe care intram
3) Dam la "SCAN"
4) Dupa ce a gasit cateva nume, o alegem pe cea cu:
1) Sa scrie la security "NONE"
2) ( Regula asta se aplica doar daca ati gasit mai multe nume cu security "NONE" ) Alegeti pe cea cu semnalul( "signal" ) cel mai mare
5) De aici in colo va descurcati, mai sunt cativa pasi, dar mie prea somn sa ii mai scriu si pe aia
Sper ca v-am ajutat, ENJOY THE PSP;)
bogdan7
29-05-2008, 07:35 PM
stiu eu cum, deci, fiindca nu suntem in USA, Anglia, Franta, Germania, Spania, Italia sau Asia nu putem beneficia de aceste "retele" speciale pt. PSP
Ba cred ca se poate nu sunt sigur, dar o fata de la mine din scoala are net pe PSP. Oricum mersi, am sa incerc asa cum mi-ai zis:D
gigimures
29-05-2008, 07:49 PM
La 360 e super usor bagi cablu USB si gata ai net:lol:
Mda, si ce legatura are PSP cu Xbox 360. La Play Station 3 nici nu trebuie sa bagi cablu, daca intelegi ce vreau sa zic. :p
timisica_cristian
30-05-2008, 10:31 AM
La 360 e super usor bagi cablu USB si gata ai net:lol:
La 360 poate fi gratis netu':confused: N-am incercat pana acum, parca trebuia sa cumpar ceva de 50$ sau ceva de genu'
bogdan7
30-05-2008, 08:47 PM
1) Trebuie sa fi pe o cladire inalta, chiar ff. inalta( si nu exagerez de loc:eek: )
2) Trebuie sa ai un loc deschis( fereastra...etc. )
3) Trebuie sa fii langa cineva cu wireles( nu la distanta foarte mica, merge cam la 60-70 metri<<sau mai mult, dar nu am incercat>>, dar cu cat esti mai aproape cu atat mai bine )
Din pacate, cred ca ai dreptate, dar nu vad atunci de ce este posibil sa ai Internet pe PSP decat daca indeplinesti aceaste conditii.:mad: Ce :kkt: !
timisica_cristian
30-05-2008, 09:14 PM
Din pacate, cred ca ai dreptate, dar nu vad atunci de ce este posibil sa ai Internet pe PSP decat daca indeplinesti aceaste conditii.:mad: Ce :kkt: !
mie imi merge, daca gagica ta:lol: stie prin alt fel spune aici:p
bogdan7
30-05-2008, 09:21 PM
mie imi merge, daca gagica ta:lol: stie prin alt fel spune aici:p
Pai nu e gagica mea, nici macar nu e in clasa cu mine, n-am vazut cu ochii mei daca ceea ce zice e adevarat:D
Tie iti merge? Si cum, de fiecare daca cand vrei sa intri pe gugal, te urci pe cea mai inalta cladire ?Mi se pare o prostie netu' pe PSP :(
timisica_cristian
30-05-2008, 09:47 PM
Pai nu e gagica mea, nici macar nu e in clasa cu mine, n-am vazut cu ochii mei daca ceea ce zice e adevarat:D
Tie iti merge? Si cum, de fiecare daca cand vrei sa intri pe gugal, te urci pe cea mai inalta cladire ?Mi se pare o prostie netu' pe PSP :(
da ma, nu e greu, singuru' lucru mai greu e cu cladirea, nu gasesti ff. multe cladiri ff.inalte
OMG, e pur si simplu net wireless. :mellow: Cum sa te urci frate pe cladiri ca sa ai net la PSP? In Bucuresti sunt destule hotspoturi.
sorin
30-05-2008, 10:02 PM
Nu, nu e prostie. Ideea e ca trebuie sa ai tu propria ta conexiune de tip wireless, e mai greu sa "furi" de la altii pentru ca retelele personale sunt in general securizate fie WEP fie WPA-PSK (TKIP), cum s-a mai spus si hotspoturi sunt doar in centrul Bucurestiului si probabil si in alte orase mari.
E foarte comod si practic sa ai net prin PSP. Spre exemplu, daca vreau sa trimit un mail inainte sa plec la scoala la ora 7, imi e mult mai usor si mult mai rapid sa folosesc PSP-ul, decat sa dau drumul la calculator.
Singurul inconvenient e ca site-uri ca Youtube nu sunt compatibile cu versiunea de Flash instalata pe consola. In rest e la fel ca la PC.
bogdan7
02-06-2008, 09:35 AM
Acum cam cat costa un ps3 ? Vand filmuletele de pe youtube, cu fifa pe ps3, ma cam bate gandul sa-mi iau unul:D...
sorin
02-06-2008, 03:02 PM
Ai aici (http://www.cauti.ro/jocuri_si_jucarii/console/compara_preturi--Sony%7E%7EPlaystation_3_PS3_.html) o lista cu preturile pentru PS3 oferite de diferite magazine online.
bogdan7
02-06-2008, 06:22 PM
ciudat mai arata varianta alba:D...Deci 14 milioane,mersi;)
timisica_cristian
02-06-2008, 08:06 PM
ciudat mai arata varianta alba:D...Deci 14 milioane,mersi;)
cam scump, pe langa un XBOX care e 8 milioane
Xbox arcade care nici macar nu are hard, numai o memorie de 256Mb pe post de hard parca.
timisica_cristian
02-06-2008, 09:05 PM
Xbox arcade care nici macar nu are hard, numai o memorie de 256Mb pe post de hard parca.
hardul este de 256 de mb, dar poate sa-si cumpere unu', dar de ce sa-si cumpere unu mare? Sa puna muzica sau filme, poate si cu unu' mai mic
bogdan7
03-06-2008, 07:19 PM
hardul este de 256 de mb, dar poate sa-si cumpere unu', dar de ce sa-si cumpere unu mare? Sa puna muzica sau filme, poate si cu unu' mai mic
Da, dar am inteles ca Xbox-ul se strica cam des:(
timisica_cristian
04-06-2008, 07:48 PM
Da, dar am inteles ca Xbox-ul se strica cam des:(
nu prea ai dreptate, exista oameni care se pang de xbox, dar acei oameni( majoritatea ) nici n-au xbox, doar vor sa spuna ca PS3 este mai bun. Totusi se intampla cam des pt. cea mai bine vanduta consola. Uitati statisticile:
Xbox Arcade+Xbox Premium: Stricate 33%
Xbox Elite: 16%
PS3: 11%
NU UITATI CA EXISTA SI GARANTIE, ASA CA...
Prefer un PS3 sincer nu am jucat pe xbox dar imi place tare mult PS:D
gigimures
04-06-2008, 09:36 PM
Pana acum n-am probleme cu ea si sper sa n-am
rhino
10-06-2008, 08:50 AM
PS3 are o grafica mai slaba decat a xbox-ului insa e mai friendly :)
bogdan7
23-06-2008, 06:43 PM
Imi poate spune pls cineva cum pot pune jocuri si filmulete pe PSP ?:huh:
sorin
23-06-2008, 08:51 PM
Imi poate spune pls cineva cum pot pune jocuri si filmulete pe PSP ?:huh:
Conectezi PSP-ul la PC prin cablul de date, banuiesc ca stii cum sa faci lucrul asta (Settings/USB Connection), apoi pe PC copiezi in fisierul Removable Disk:\ VIDEO fisierele video in format MP4, Removable Disk:\ MUSIC, fisiere audio, Removable Disk:\ PICTURE, fotografii. Pentru jocuri copiezi continutul in folderul Removable Disk:\ PSP\GAME. Aplicatiile gen Yahoo Messenger (varianta "neoficiala") se copiaza in Removable Disk:\ PSP\COMMON. Sper ca e clar:D.
bogdan7
23-06-2008, 08:57 PM
Conectezi PSP-ul la PC prin cablul de date, banuiesc ca stii cum sa faci lucrul asta (Settings/USB Connection), apoi pe PC copiezi in fisierul Removable Disk:\ VIDEO fisierele video in format MP4, Removable Disk:\ MUSIC, fisiere audio, Removable Disk:\ PICTURE, fotografii. Pentru jocuri copiezi continutul in folderul Removable Disk:\ PSP\GAME. Aplicatiile gen Yahoo Messenger (varianta "neoficiala") se copiaza in Removable Disk:\ PSP\COMMON. Sper ca e clar:D.
stii vreun convertor video pt PSP ?:(
sorin
23-06-2008, 09:08 PM
stii vreun convertor video pt PSP ?:(
Asta (http://youtubedownload.altervista.org/) e bun la toate. Dupa ce il instalezi selectezi "Convert video from file" de jos, selectezi fisierul si la "Convert To:" setezi PSP Video.
bogdan7
23-06-2008, 09:35 PM
mersi;), merge...
bogdan7
24-06-2008, 08:41 PM
Imi pare rau ca trebuie sa fac dublu post, dar daca dadeam edit nu se mai uita nimeni la acest post.
Am 2 intrebari:
1. ChargerGrip http://www.katorlegaz.com/reviews/NYCO_ChargerGrip/heat_damage.jpg, serveste si pe post de baterie ? Am inteles ca da, si daca intr-adevar este adevarat cu cat timp mareste durata de activitate ?
2. Exista un alt tip de baterie pt PSP, care sa reziste mai mult decat bateria standard ?
timisica_cristian
30-06-2008, 05:38 PM
Imi pare rau ca trebuie sa fac dublu post, dar daca dadeam edit nu se mai uita nimeni la acest post.
Am 2 intrebari:
1. ChargerGrip http://www.katorlegaz.com/reviews/NYCO_ChargerGrip/heat_damage.jpg, serveste si pe post de baterie ? Am inteles ca da, si daca intr-adevar este adevarat cu cat timp mareste durata de activitate ?
2. Exista un alt tip de baterie pt PSP, care sa reziste mai mult decat bateria standard ?
1. Nu sunt sigur, dar nu cred
2. Pe PSP phat exista multe alte tipuri de baterie care rezista mult mai mult, cat despre varianta slim nu exista decat doua tipuri de baterii: Standard( 3.6 )
Si 7.2( rezista de doua ori mai mult )
Eu am scris decat ce am stiut 100% la 2, poate s-au facut si altele, dar nu prea cred, ca daca era asa imi luam si mai mare:D
sorin
30-06-2008, 05:50 PM
Am 2 intrebari:
Nu, ChargerGrip nu e baterie, este incarcator de baterie. Il incarci separat si dupa poti conecta PSP-ul la el ca sa il incarci. Am impresia ca poti incarca de la Grip aproximativ 10 ore. E util mai ales in calatorii, daca nu vrei sa te cari cu firele alea enervate dupa tine.
De ce vrei sa iti schimbi bateria? Pe mine ma tine destul de mult cand e incarcata complet si crede-ma ca in astea doua zile mi-am rupt degetele de cate ori l-am butonat, plus ca am jucat multiplayer cu wireless-ul activat, deci de doua ori mai mult consum.
bogdan7
05-07-2008, 09:30 PM
ups, n-am vazut ca s-a postat, ms de raspunsuri
sorin, tu ce psp ai ? Variant slim sau fat ? Eu am slim si am inteles ca tine mai putin bateria:(
Apropo, la jocuri, am inteles ca sa le pui in memory stick depinde si de firmware...E corect ? Si atunci se poate cumva sa o modific ?
sorin
06-07-2008, 10:56 AM
ups, n-am vazut ca s-a postat, ms de raspunsuri
sorin, tu ce psp ai ? Variant slim sau fat ? Eu am slim si am inteles ca tine mai putin bateria:(
Apropo, la jocuri, am inteles ca sa le pui in memory stick depinde si de firmware...E corect ? Si atunci se poate cumva sa o modific ?
Eu am varianta fat. Nu stiu daca difera autonomia bateriei intre cele doua si daca e asa nu ar trebui sa fie o diferenta prea mare.
Ca sa poti sa pui jocuri pe memory stick si sa poti sa le si joci trebuie sa moddezi PSP-ul, operatiune dupa care ti se modifica automat si firmware-ul (Spre exemplu eu aveam inainte versiunea 3.71 si dupa ce l-am modificat am 4.01 M33). Incearca sa modifici PSP-ul prin Pandora Battery (gasesti tutoriale pe net) si daca nu reusesti, du-l la cineva care se pricepe, e totusi destul de riscant.
bogdan7
09-07-2008, 03:53 PM
hmm, atunci nu, nu vreu sa risc sa se strice:(
Apropo, este vreu site de unde poti sa cumperi Go!Cam ? In magazine n-am gasit, speram sa fie un site care sa livreze in toate colturile tarii:lol:
timisica_cristian
10-07-2008, 10:53 AM
www.modchip-land.com/ Aici gasesti tot ce-ti trebuie. Nu e riscant deloc sa iti modezi PSP-ul, asta doar daca incerci tu sa-l modezi, dar daca il duci la cineva in domeniu, nu o sa ai nici cea mai mica problema. Eu nu am avut
bogdan7
10-07-2008, 02:21 PM
Stiu ca nu e riscant daca o face un ,,expert" , problema e ca nu gasesc.:(
BughyRy
10-07-2008, 02:54 PM
http://forum.computergames.ro/104-console-hardware-jocuri-accesorii/211641-modificari-multisistem-playstation-2-xbox-xbox-360-nintendo-wii.html poftim prietene
bogdan7
19-07-2008, 12:48 AM
Ca sa pun 3.80 M33 pe un PSP slim am nevoie de baterie pandora? Din cate am citit din readme nu, trebuie sa copii doar niste fisiere. Corect ? Pls ziceti-mi ca nu vreau sa-l stric.:unsure:
sorin
19-07-2008, 08:18 PM
Inainte de a rula un custom firmware trebuie mai intai sa modezi psp-ul cu o baterie pandora si un magic memory stick. Dupa ce ai facut asta poti sa instalezi orice cf, fie prin network update, fie manual. Nu are rost sa pui 3.xx, fa update la 4.01 M33.
B-W-T
30-07-2008, 01:24 PM
PS 3 desi nu detin niciuna:(
kanye_west
29-09-2008, 08:59 AM
As vrea sa imi cumpar in curand un PS2, probabil de Craciun sau mai devreme...
Am vazut ca s-au ieftinit rau de tot..si merita sa imi iau si eu unul?
Nu am mai avut pana acum o consola, decat PC-ul si pentru un novice cred ca e bine sa incepi cu un PS2.
Nu ma arunc la Xbox 360 sau PS3 pentru ca mi se par exagerat de scumpe si nici la PSP.
Merita sa imi cumpar un PS2? Astept pareri si sugestii...
Cat despre modare..nu prea as fi de acord caci imi voi pierde garantia..
Va rog frumos dati-mi niste sfaturi si sugestii...
boggy
29-09-2008, 01:26 PM
As vrea sa imi cumpar in curand un PS2, probabil de Craciun sau mai devreme...
Am vazut ca s-au ieftinit rau de tot..si merita sa imi iau si eu unul?
Nu am mai avut pana acum o consola, decat PC-ul si pentru un novice cred ca e bine sa incepi cu un PS2.
Nu ma arunc la Xbox 360 sau PS3 pentru ca mi se par exagerat de scumpe si nici la PSP.
Merita sa imi cumpar un PS2? Astept pareri si sugestii...
Cat despre modare..nu prea as fi de acord caci imi voi pierde garantia..
Va rog frumos dati-mi niste sfaturi si sugestii...
Nu se merita . Avand in vedere ca nu prea mai apar jocuri pe ps2 . Totusi eu zic ca un xbox 360 (arcade) nu e asa de exagerat de scump. Vreo 7 mil doar
kanye_west
29-09-2008, 01:45 PM
Eu nu pot face rost decat de maxim 5 mil.si ma incadrez perfect in bani pentru un PS2.
Stiu ca nu prea se gasesc jocuri dar totusi de cand a fost lansata consola adica 2000 au fost lansate o gramada de jocuri pe care nu le-am jucat in viata mea si cred eu ar fi bine sa le joc acum:)...plus ca pot sa ascult muzica si sa vad filme la PS2...:)
timisica_cristian
29-09-2008, 08:14 PM
Eu nu pot face rost decat de maxim 5 mil.si ma incadrez perfect in bani pentru un PS2.
Stiu ca nu prea se gasesc jocuri dar totusi de cand a fost lansata consola adica 2000 au fost lansate o gramada de jocuri pe care nu le-am jucat in viata mea si cred eu ar fi bine sa le joc acum:)...plus ca pot sa ascult muzica si sa vad filme la PS2...:)
Decat un PS2 mai bine un PSP, cu aceiasi bani( la mana a doua, poate chiar mai ieftin ). E mult mai bine un PSP decat un PS2 fiindca e portabil, asculti muzica, vezi filme, poti juca jocuri asemanatoare cu varianta de pe PC/PS2( poate chiar mai bune ). Totusi nimic nu se compara cu un Xbox 360, merita fiecare banut. Cat depre treaba cu modatu', nu risti nimic, ai doar de castigat. De cand a aparut PS1 eu am modat tot ce am avut, PS1, PS2, PSP, Xbox 360 si nu am avut nici cea mai mica problema( si inca le mai am pe toate )
Maryusake
05-10-2008, 08:36 AM
Mda, trecand peste faptul ca mi-ati taiat entuziasmul, as dori sa imi cumpar o consola (PS2 sau PS3) insa ma cam sperie pretul.Am bani de un ps2, am si o plasma cu diagonala de 81 cm(nu stiu cat vine asta in INCH) insa ma descurajeaza grafica (http://www.youtube.com/watch?v=ccO0Spk5PQ4&feature=related) aproape identica cu cea de pe PC, din cate am vazut pe Youtube.
Iar un PS3,pe lanaga faptul ca este si mai scump, <din cate am inteles> nu poate fi modat iar jocurile sunt si ele destul de scumpe.
btw,de curiozitate, playstation-urile au sistem de operare,sau cum functioneaza?:D
kanye_west
05-10-2008, 09:45 AM
Si eu vreau sa imi iau un PS2 de Craciun!;)Eu zic ca merita....si pretul este exceptional!
xdevil
05-10-2008, 10:06 AM
Nu merita deloc sa-ti iei PS2. Decat sa-ti iei PS2 mai strangi niste bani si iti iei prin februarie-martie un Xbox...
kanye_west
05-10-2008, 10:08 AM
Nu merita deloc sa-ti iei PS2. Decat sa-ti iei PS2 mai strangi niste bani si iti iei prin februarie-martie un Xbox...Xbox Arcade, nu?;)ca n-am bani de ala de 14-15mil...
Maryusake
05-10-2008, 10:11 AM
Cand esti mic si nu ai banii tai (aka eu) sa tintesti catre ceva ce costa 14 milioane (eu ma refer la PS3) este destul de greu mai ales ca trebuie sa-mi conving parintii.Va fi destul de greu sa fac sa dea 500 ron, daramite 14-15.
Poate prin 2011 imi voi lua si eu un PS3.
Later edit: nu e chiar atat de schumb Xbox-ul asta Arcade, (http://www.shopmania.ro/magazin~online-console~produs-consola-xbox-360-arcade~p-2471908.html) dar cica se strica repede.
kanye_west
05-10-2008, 10:52 AM
Maryusake, uite aici o consola PS2 foarte ieftina nou nouta!
O sa imi fac comanda in Decembrie la una ca aceasta:http://www.domo.ro/IT_&_C/Jocuri_si_Console/Console/Sony/Consola_Sony_PlayStation_2_Slim?
timisica_cristian
05-10-2008, 10:56 AM
Maryusake, uite aici o consola PS2 foarte ieftina nou nouta!
O sa imi fac comanda in Decembrie la una ca aceasta:http://www.domo.ro/IT_&_C/Jocuri_si_Console/Console/Sony/Consola_Sony_PlayStation_2_Slim?
Dar nu merita sa iti iei un PS2, grafica este chiar mai slaba decat cea de pe PC si foarte multe jocuri nu se mai fac pe PS2. Se spune ca EA nu va mai face nici un joc pe PS2 de la anul( este doar un zvon ). Nu merita sa dai bani pe ceva mai slab decat un PC. Mai bine iti pastrezi banutii si poate iti iei un Xbox 360
Maryusake
05-10-2008, 11:06 AM
Mda, recunosc ca ai dreptate dar "Nu poti invata sa conduci pe un Audi, incepi mai intai cu o Dacie".:p
Daca nu ar fi nenumaratele probleme cu xbox-ul mi-as lua un arcade (nu stiu ce este,dar e mai ieftin) la vreo 650 ron.:D (nu-s o problema banii pentru mine dar sunt extrem de zgarcit):)
@kayne_west,merci pentru oferta, la pret se adauga si modarea...daca gasesc in afara Bucurestiului.:(
kanye_west
05-10-2008, 11:28 AM
Mda, recunosc ca ai dreptate dar "Nu poti invata sa conduci pe un Audi, incepi mai intai cu o Dacie".:p
Daca nu ar fi nenumaratele probleme cu xbox-ul mi-as lua un arcade (nu stiu ce este,dar e mai ieftin) la vreo 650 ron.:D (nu-s o problema banii pentru mine dar sunt extrem de zgarcit):)
@kayne_west,merci pentru oferta, la pret se adauga si modarea...daca gasesc in afara Bucurestiului.:(Trimiti PS2-ul prin Posta...si in cateva zile iti vine modat.;)Trust Me!
xdevil
05-10-2008, 11:45 AM
Eu nu am auzit de probleme la xbox arcade asta.
In plus, presupun ca ai garantie la el...
timisica_cristian
05-10-2008, 12:06 PM
Eu nu am auzit de probleme la xbox arcade asta.
In plus, presupun ca ai garantie la el...
Au fost acum un an probleme. Se prajea din cauza ca nu avea un cooler bun. Cand aia de la Microsoft au facut consola, cand sa bage dvd-ul nu intra. De ce? Fiindca au calculat gresit distanta dintre cooler si locul unde trebuie sa fie dvd-ul. Si asa au pus un cooler mai mic. Ce am scris eu acum este doar un zvon, dar asta ar fi cea mai plauzibila poveste. De atunci, astia au rezolvat problema. Si asa xboxul nu mai avea nici o problema. Chiar daca nu esti sigur, poti sa faci o "modare" prin care sa pacaleasca senzorii de caldura. Cand inregistreaza o anumita temperatura, consola se inchide automat. Cu "modul" asta poti sa scapi de senzorii de caldura, dar s-ar putea sa faca BUM. ORICUM, S-A ZIS CA SA REZOLVAT PROBLEMA, si se cam adevereste. Chiar si asa, ai garantie la el
C.RoNaLdO7
05-10-2008, 12:07 PM
Sunt niste bani aruncati aiurea pentru un PS2. De exemplu , FIFA09 pe PS2 e exact FIFA08 pe PC , aceeasi grafica. Daca as fi in locul vostru as mai strange bani si mi-as lua Xbox-ul.
Maryusake
05-10-2008, 12:22 PM
Pe mine m-ati convins, il cumpar pe asta (http://www.shopmania.ro/magazin~online-console~produs-consola-xbox-360-arcade~p-2471908.html).
Sper sa-l pot primi de Craciun.:D
bullzeye
05-10-2008, 02:16 PM
Dar de ce nu il cumperi pe asta (http://www.gameshop.ro/games.php?game_ID=4537)?
Gameshop, adica Best Distribution, sunt cei mai seriosi retaileri dintre cei locali. Ai 3 ani grantie si pretul este mai bun.
Maryusake
05-10-2008, 03:39 PM
Thx,sper ca pana la Craciun sa se mai iefteneasca putin,Daca ma las de injuraturi si o sa ma tin de scoala asta va fi cadoul pentru Craciun,Paste si ziua mea.^_^
@Kayne_west,chiar daca esti manelist,am rezervat pentru tine un PS2 la 480 ron cu 2 manete,8 mb card,2 jocuri originale si 10 copiate,decodat etc.Sa-mi zici daca te intereseaza.
vind ps2 slim:e de culoare argintie,este modat,2 manete,1 card de 8mb,jocuri,telecomanda originala.
bogdan7
05-10-2008, 05:07 PM
cat mai face acum un ps3 ?
Apropo, care sunt plusurile unui PS3 si care sunt plusurile unui X-box 360 ? Care e mai bun ?
kanye_west
05-10-2008, 06:21 PM
Apropo, care sunt plusurile unui PS3 si care sunt plusurile unui X-box 360 ? Care e mai bun ?PS3 cam 14-15 mil....destul de scump parerea mea...
si Xbox 360 nu cred ca are plusuri fata de PS3 poate doar un pic la grafica...nu stiu prea bine, sa ma corectati dar am vrut sa il ajut pe baiat:rolleyes:
PS3 cam 14-15 mil....destul de scump parerea mea...
si Xbox 360 nu cred ca are plusuri fata de PS3 poate doar un pic la grafica...nu stiu prea bine, sa ma corectati dar am vrut sa il ajut pe baiat:rolleyes:
Eu am vazut la Altex in Oradea la Lotus cu 1050 RON.
bogdan7
12-10-2008, 09:55 PM
Jocurile pt PS2 merg pe PS3 ?:huh:
boggy
13-10-2008, 01:19 PM
Da . Dar parca numai pe o anumita versiune de PS3.
timisica_cristian
13-10-2008, 08:30 PM
Da, merg toate jocurile ORIGINALE de pe PS2 pe PS3, numai originale fiindca PS3 nu se poate moda
Depinde de versiunea cumpărată. Cele de 60Gb aveau backwards compatibility, cele de 40 nu. Cea de 80 nu știu sigur.
bogdan7
15-10-2008, 10:26 PM
Si care e diferenta intre unul de 40, 60 si 80 ? Nu de alta, dar ma gandesc sa-mi iau un PS3 in decembrie si vreau sa stiu pe ce dau banii.:)
bogdan7
15-10-2008, 10:34 PM
Depinde de versiunea cumpărată. Cele de 60Gb aveau backwards compatibility, cele de 40 nu. Cea de 80 nu știu sigur.
sa inteleg ca nu mai este posibil sa joci pe PS3 cu jocuri pt PS2 ?:huh::(
shinoda
16-10-2008, 02:01 PM
sa inteleg ca nu mai este posibil sa joci pe PS3 cu jocuri pt PS2 ?:huh::(
Si de ce ai juca jocuri de ps2 cand acestea sub cu mult inferioare celor de ps3?
bogdan7
16-10-2008, 05:30 PM
Pt ca am MK Armageddon pe PS2 si as vrea sa-l joc si in continuare... De asta intreb daca pot juca MKA pe PS3.
xdevil
16-10-2008, 05:35 PM
Adica tu ai PS2 si vrei PS3?
Presupunand ca il ai deja, de ce nu-l pastrezi?
bogdan7
16-10-2008, 05:40 PM
Adica tu ai PS2 si vrei PS3?
Da
Presupunand ca il ai deja, de ce nu-l pastrezi?
Pt ca fifa pe PS2 e un :kkt: plus ca in general jocurile next-gen sunt mai faine
xdevil
16-10-2008, 08:28 PM
Eu ma refeream sa-l pastrezi dupa ce iti iei PS3, astfel incat sa joci si jocurile care iti placeau pe PS2 :).
kanye_west
16-10-2008, 08:53 PM
Din cate stiu FIFA pe PS2 e ca si FIFA pe PC....sa zic asa...current gen..
kl@udiu
17-10-2008, 06:53 AM
Cam cat costa un PS3?Pe viitor as vrea sa-mi achizitionez unul...
Maryusake
17-10-2008, 01:30 PM
FFS, de ce nu ai dat un search pe siteuri de specialitate?
Vreo 1400 de lei, ca sa nu fiu offtopic.
bogdan7
17-10-2008, 01:40 PM
PS3 cam 14-15 mil....destul de scump parerea mea...
Cam cat costa un PS3?Pe viitor as vrea sa-mi achizitionez unul...
am intrebat si eu asta acum cateva zile ;)
Eu ma refeream sa-l pastrezi dupa ce iti iei PS3, astfel incat sa joci si jocurile care iti placeau pe PS2 :).
Pai sa pastrez PS2 doar pt un joc ?:)
xdevil
17-10-2008, 01:54 PM
Si ce rost are sa-l dai? Si sa nu iti iei PS3 ca nu poti sa joci un joc?
Willy-Willy
17-10-2008, 10:49 PM
Eu mi-am luat un XBOX 360 Elite recent, si pot sa spun ca merge perfect. Imi plac la nebunie XBOX-urile, nu zic ca PS3-urile nu sunt bune, dar prefer Xbox. :)
Maryusake
21-10-2008, 06:41 PM
Sper sa nu-mi iau ban, dar aveti cumva idee despre cum se scrie un DVD Dual-Layer? Adica, putinii mei neuroni imi spun ca dvd-ul trebuie intors si pe fata cealalta.
Agaian,cum aflu daca DVD writterul meu poate scrie dvd-uri dual-layer?
stephen
21-10-2008, 07:05 PM
:lol: Nu trebuie sa-l intorci pe partea cealalta. Tot ce-ti trebuie e un dvd care sa fie dual-layer adica sa aibe capacitatea de stocare de 9gb (parca asa, sau 8 virgula ceva) si nu de 4.7 ca dvd-urile obisnuite. As easy as that. Eu am o optiune in Nero care ma intreaba ce fel de dvd-uri vreau sa ard...de 4.7 sau de 9 - deci merge cu Nero :p
Merge pe orice fel de dvd-writer
xdevil
21-10-2008, 07:32 PM
Pana la Craciun imi iau si eu un Xbox. Acum sper sa gasesc unul pana in 7500. :-s
timisica_cristian
21-10-2008, 08:10 PM
Sper sa nu-mi iau ban, dar aveti cumva idee despre cum se scrie un DVD Dual-Layer? Adica, putinii mei neuroni imi spun ca dvd-ul trebuie intors si pe fata cealalta.
Agaian,cum aflu daca DVD writterul meu poate scrie dvd-uri dual-layer?
writerul nero nu poate sa scrie astfel de dvd-uri( cel putin nu le poate sa faca sa merga pe xbox ). Nu trebuie intors pe nici o parte. Stiu ce vrei sa faci, asa ca o sa te ajut pana in limita banului.:lol: Ai nevoie de un program, numit ImgBurn. Il gasesti free aici (http://www.imgburn.com/index.php?act=download). M-ai poti sa folosesti si un alt program numit DVD Decrypter, pe care il gasesti imediat la un search pe google. Cand vrei sa scrii ala trebuie sa scri dvd.fileul, ala de un kilo si ceva. NU TREBUIE SA SCRII CE E MARE, DE 6-7 GB, TREBUIE SA SCRII CE E DE UN KILO SI CEVA, CHIAR DACA TI SE PARE STUPID CA AI NEVOIE DE UN DVD DE 8.5 GB!!!Trebuie sa scrii numai la viteza de 2,4. Daca ai mai multe intrebari, da-mi mesaj pe private;)
Maryusake
21-10-2008, 08:31 PM
Cand vrei sa scrii ala trebuie sa scri dvd.fileul, ala de un kilo si ceva. NU TREBUIE SA SCRII CE E MARE, DE 6-7 GB, TREBUIE SA SCRII CE E DE UN KILO SI CEVA, CHIAR DACA TI SE PARE STUPID CA AI NEVOIE DE UN DVD DE 8.5 GB!!!Trebuie sa scrii numai la viteza de 2,4. Daca ai mai multe intrebari, da-mi mesaj pe private;)
Am si un tutorial pentru utilizarea acestui program.^_^
Wait a second,este stupid ,ilogic si impotriva gandirii rationale, daca eu descarc acel ceva care are 6gb,eu scriu doar fisierul dvd de cativa mb? Pai de ce cucu bufnitei, mia downloadez imaginea de 6gb? Adica nu poate fi restrans gta4 in cativa mb.
Eu cred ca te inseli.:)
Am glumit la faza cu intorsul dvd-uluil
timisica_cristian
21-10-2008, 09:18 PM
Am si un tutorial pentru utilizarea acestui program.^_^
Wait a second,este stupid ,ilogic si impotriva gandirii rationale, daca eu descarc acel ceva care are 6gb,eu scriu doar fisierul dvd de cativa mb? Pai de ce cucu bufnitei, mia downloadez imaginea de 6gb? Adica nu poate fi restrans gta4 in cativa mb.
Eu cred ca te inseli.:)
Am glumit la faza cu intorsul dvd-uluil
Am scris 5 dvd-uri asa. Chestia aia are vreun kilobyte. Dupa ce il scriu in pc imi apare ca are 8 mb, iar cand ma joc pe xbox totul e acolo, absolut tot, 100% nu am gresit. Chestia aia dvd file e ca o imagine de la un joc, cand o scrii pe aia de un kilo iti ia 40 DE MIN!!!. Acest fisier dvd file scrie si ce este de 7 GB, dar acest dvd file este ca o imagine, care pacaleste xboxul, daca faci un dvd fara sa pui DOAR dvd file si pui chestia aia de 7 gb, o sa iti scrie ca trebuie sa pui un DVD original. Deci nu ma insel fiindca am scris 5 jocuri si ma pregatesc pt. al 6-lea, Fifa Street3:cool:
Banuiam ca ai glumit cu faza de intors DVD-ul:lol:
Ce-ar fi sa discutati despre alte chestii.
timisica_cristian
22-10-2008, 07:58 PM
Ce-ar fi sa discutati despre alte chestii.
Scuze mns:(
De mult vroiam sa vorbesc de PSP2. Se spune ca va aparea pe la mijlocul anului viitor, ca va avea un ecran mai mare si ca va avea grafica cu mult imbunatatita. Alte lucruri mai sunt: Connexiune internet mai variata( Nu numai WI-FI, va fi si prin cablu ) si camera video incorporata. TOT CE ESTE SCRIS MAI SUS ESTE DOAR UN ZVON, TOTUSI MI-AS DORI ENORM SA FIE ADEVARAT. Se spune ca pretul va fi cam piperat, cam vreo 250-300 de euro. Sony neaga orice lucru despre PSP2, totusi au spus ca s-ar putea sa apara un astfel de model cam in 3-4 ani. Voi ce v-ati dori sa aiba?
Hobbit
23-10-2008, 08:30 PM
nu va fi psp2 va aparea psp 3000 si da.. va avea un ecran mai bun dar nimic in plus. Totusi va fi imun against firmware.
xdevil
24-10-2008, 06:09 PM
Ma bate gandul tot mai tare sa-mi iau un Xbox si vreau sa va intreb:
1. Care este diferenta intre un Xbox 360 Arcade si unul Premium. In afara de faptul ca ala premium vine fara vreo 2 cabluri...
2. Are un singur gamepad Xboxul sau doua?
3. Se merita sa-mi iau unul?
timisica_cristian
24-10-2008, 08:20 PM
Ma bate gandul tot mai tare sa-mi iau un Xbox si vreau sa va intreb:
1. Care este diferenta intre un Xbox 360 Arcade si unul Premium. In afara de faptul ca ala premium vine fara vreo 2 cabluri...
2. Are un singur gamepad Xboxul sau doua?
3. Se merita sa-mi iau unul?
1. Xbox 360 Premium are un hard de 20 GB. Xbox 360 arcade are un "stick" de 512 MB. Xbox 360 Premium are si casti+microfon. Xbox 360 Premium are( sau avea ) 2 jocuri originale.
2. Doar unul singur
3. DAAAAAA, merita fiecare banut
sorin
24-10-2008, 08:31 PM
nu va fi psp2 va aparea psp 3000 si da.. va avea un ecran mai bun dar nimic in plus. Totusi va fi imun against firmware.
PSP Phone si PSP 3000 sunt acelasi lucru :o?
xdevil
25-10-2008, 10:42 AM
2. Doar unul singur
Dar daca mai cumpar unu, se pot conecta amandoua ca sa ma joc in multiplayer?
timisica_cristian
25-10-2008, 10:54 AM
Dar daca mai cumpar unu, se pot conecta amandoua ca sa ma joc in multiplayer?
Dap, dar eu recomand sa-ti cumperi unul cu fir( nu wireless ), fiindca il poti folosi si la PC si e si putin mai ieftin;) Si gamepadul wireless poti sa-l conectezi la PC, dar e mult mai greu decat cel cu fir. Gamepadul cu fir este si mult mai usor
Maryusake
25-10-2008, 01:32 PM
Auzi, cam cat timp iti ia pana de obisnuiesti cu controlerul?(la Gta,fifa si shootere):huh:
timisica_cristian
25-10-2008, 01:47 PM
Auzi, cam cat timp iti ia pana de obisnuiesti cu controlerul?(la Gta,fifa si shootere):huh:
Eu imediat am reusit sa ma obisnuiesc cu el. Eu pana cand mi-am luat Xboxul eram fan PS, am PS1 si PS2 si m-am jucat ani buni cu gamepadul acela( gamepadul de la PS1 era identic cu cel de la PS2, doar ca cel de PS2 avea vibratii mai bune si culoarea schimbata. Deci m-am obisnuit destul de mult cu acel controler. Cand mi-am luat Xboxul am fost UIMIT cat de bun era controlerul, parca a fost facut pt. mainile mele:eek: Este de 30000000000 mai bun decat cel de la PS. Cand ma jucam un joc cu masini pe PS2, mereu ma dureau degetele, din cauza butoanelor. Acum cand ma joc F. Motorsport 2 nu ma doare deloc degetul, iar controlerul este foarte comfortabil si este foarte usor( si cel wireless este usor, dar foarte uosr este cel cu fir ). Cel cu fir poti sa-l conectezi la PC si sa te joci ce joc vrei sau chiar sa-l folosesti ca maus. Si cel wireless poti sa-l folosesti la PC, dar ai nevoie de mai multe programe si de controler wireless special facut pt. Xbox si Windows. Cand o sa-ti cumperi un Xbox primesit controler wireless, numai ca nu e comapatabil cu Windows:( Eu m-am obisnuit cu el imediat. ESTE FOARTE COMFORTABIL si nu se strica deloc. L-am scapat de vreo 5 ori( din greseala ) si nu s-a intamplat nimic.
xdevil
25-10-2008, 05:46 PM
Am testat si eu Xbox 360 si intr-adevar am fost uimit de cat de ergomic e...
kanye_west
26-10-2008, 06:06 PM
Gata, am reusit sa ii conving pe parintii mei si de Craciun imi voi lua un Xbox 360 Arcade!
E bun si asta, vine la pachet cu 5 jocuri care sunt varza:)...
Merita sa dau 7 mil.pe consola si stiu ca vreo 10 ani nu o sa mai dau banii pe altceva ca sa o fac mai buna cum e cu calculatorul poate doar pe jocuri..ca o sa imi cumpar numai originale desi sunt foarte scumpe...
Acum astept sa treaca cat mai repede zilele ramase pana la Craciun si inca visez ziua care va veni...:betie:
O sa vada ei ca o sa merite fiecare banut...^_^
Maryusake
26-10-2008, 06:13 PM
Gata, am reusit sa ii conving pe parintii mei si de Craciun imi voi lua un Xbox 360 Arcade!
E bun si asta, vine la pachet cu 5 jocuri care sunt varza:)...
Merita sa dau 7 mil.pe consola si stiu ca vreo 10 ani nu o sa mai dau banii pe altceva ca sa o fac mai buna cum e cu calculatorul poate doar pe jocuri..ca o sa imi cumpar numai originale desi sunt foarte scumpe...
Acum astept sa treaca cat mai repede zilele ramase pana la Craciun si inca visez ziua care va veni...:betie:
O sa va da ei ca o sa merite fiecare banut...^_^
idem.:D
Doar ca eu o sa o si modez, si o sa-mi cumpar de pe net carcase si covere,sa am si eu impresia ca am o colectie de jocuri.
xdevil
26-10-2008, 06:44 PM
Hmmm si eu ma gandeam ca o sa-mi iau pana la 1 ianuarie, dar cred ca strang bani mai repede. Pe la jumatea lui noiembrie ar trebui sa ma joc pe el dupa cum preconizez eu.Nu o sa-l modez, nu-mi place sa fiu "pirat" :D.
timisica_cristian
26-10-2008, 07:08 PM
Doar ca eu o sa o si modez, si o sa-mi cumpar de pe net carcase si covere,sa am si eu impresia ca am o colectie de jocuri.
de pe ce site cumperi carcasele si coverele? Cam cat costa? Mi-ar place sa am si eu niste carcase ca la original, m-as simti si mai "mandru" de xboxul meu:lol:
Maryusake
26-10-2008, 08:25 PM
Pai, momentan nu mai am decat o carcasa, dar pot face rost de la un baiat de pe CG(hope u know what CG dot ro means) si costa 8 lei bucata, destul de bine as spune eu.
Iar coverele, de pe cdcovers (http://www.cdcovers.cc/covers) si selectezi tu XBOX360.
Uite cum arata carcasa DVD, identica ca format cu cea originala.(scuzati calitatea execrabila a imaginilor, camera e de 12mpx dar nu am avut tip sa o setez)
kanye_west
27-10-2008, 07:50 AM
Am citit ca Xbox-ul 360 Aracade contine un "stick" de 512 MB si celelalte versiuni Xbox 360 mai scumpe au spatiu de 20 GB sau mai mult...
Cat ocupa o salvare la joc? Ca sa stiu si eu daca am spatiu pe un stick "mititel"...
Si inca o intrebare ar mai fi:"Pot sa imi cumpar alt stick? De ex.de 1 GB daca exista....
timisica_cristian
27-10-2008, 08:59 AM
Pai, momentan nu mai am decat o carcasa, dar pot face rost de la un baiat de pe CG(hope u know what CG dot ro means) si costa 8 lei bucata, destul de bine as spune eu.
Iar coverele, de pe cdcovers (http://www.cdcovers.cc/covers) si selectezi tu XBOX360.
Uite cum arata carcasa DVD, identica ca format cu cea originala.(scuzati calitatea execrabila a imaginilor, camera e de 12mpx dar nu am avut tip sa o setez)
CG inseamna www.computergames.ro , nu?:confused:
Siteul cu covere e foarte bun, mersi mult
Carcasele la Xbox 360 sunt verzi, dar nu-i nimic, e bine si asa
Cum pot sa cumpar cateva carcase?
Am citit ca Xbox-ul 360 Aracade contine un "stick" de 512 MB si celelalte versiuni Xbox 360 mai scumpe au spatiu de 20 GB sau mai mult...
Cat ocupa o salvare la joc? Ca sa stiu si eu daca am spatiu pe un stick "mititel"...
Si inca o intrebare ar mai fi:"Pot sa imi cumpar alt stick? De ex.de 1 GB daca exista....
Eu am jucat 7 jocuri pana acum( si m-am jucat foarte mult ), iar cea mai mica salvare are 120 kb si cea mai mare 36 MB. Totusi restul au cam 5 MB. Din cate stiu eu nu exista un stick mai mare sau mai mic de 512 MB
------Later edit: Am avut si eu acum cativa ani un TV cu telecomanda exact ca aia:D
kanye_west
27-10-2008, 09:41 AM
timisica_cristian, tu ai Xbox 360 Arcade?
Ce ar mai trebui sa cumpar pentru Xbox? Ma refer la accesorii....cabluri probabil..???
timisica_cristian
27-10-2008, 10:26 AM
timisica_cristian, tu ai Xbox 360 Arcade?
Ce ar mai trebui sa cumpar pentru Xbox? Ma refer la accesorii....cabluri probabil..???
Eu am varianta premium
Nu ar mai trebuii sa iei nimic la el, ai tot ce ti-ar trebuii. Ca accesorii nu este nimic important. Totusi cateva accesorii ar putea fi bune: Exista un adaptor WI-FI, deci poti sa intrii pe xbox live prin internet wireless. Este o camera video care poti sa o conectezi cand vorbesti cu prietenii tai prin xbox live. Exista si o mica tastatura pe care poti sa o conectezi la gamepad, dar nu ti-o recomand fiindca poti sa folosesti orice tastatura, chiar si cea de la PC. Hardul de 20 GB este numai bun pt. filme, jocuri si muzica downloadate free de pe xbox live. Casca cu microfon, este ff buna pt. xbox live, poti sa vb cu prietenii sau chiar in timpul jocului. Exista si cu fir si wireless, totusi cea cu fir este mai buna, auzi mai bine si microfonul este mai bun, in comparatie cu cea wireless. Mai exista multe alte accesorii, dar astea sunt cele mai bune
kanye_west
27-10-2008, 10:33 AM
timisica_cristian ce zici sa imi iau un Xbox 360 Arcade sau un PSP?
timisica_cristian
27-10-2008, 10:38 AM
timisica_cristian ce zici sa imi iau un Xbox 360 Arcade sau un PSP?
eu am amandoua, dar totusi mai bine un Xbox 360;)
kanye_west
27-10-2008, 10:43 AM
eu am amandoua, dar totusi mai bine un Xbox 360;)Dar versiunea Arcade a Xboxului 360 are grafica la fel ca si celelalte versiuni, nu?
La versiunea Arcade ai niste dezavantaje, nu? Cum ar fi stickul de 512MB in loc de 20 GB sau mai mult, nu primesti casca cu microfon parca...
timisica_cristian
27-10-2008, 12:46 PM
Dar versiunea Arcade a Xboxului 360 are grafica la fel ca si celelalte versiuni, nu?
La versiunea Arcade ai niste dezavantaje, nu? Cum ar fi stickul de 512MB in loc de 20 GB sau mai mult, nu primesti casca cu microfon parca...
Consola in sine e indentica, doar ca la arcade ai anumite avantaje si dezavantaje:
Dezavantaje:
Nu are hard de 20 GB
Nu are 1-2 cabluri( nu ff. importante )
Nu are casca cu microfon
Avantaje:
5 jocuri free( sunt ff naspa, dar conteaza )
Mai ieftina cu 2 milioane
Stii cum e aici. Daca vrei colectia, cumperi jocurile, daca nu iti permiti sa cumperi jocurile, mai bine nu dai banii aiurea pe consola.
kanye_west
27-10-2008, 01:35 PM
timisica_cristian ai spus mai sus ca lipsesc 1-2 cabluri nu f.importante...la ce ajuta acestea?
si in cutia consolei sper ca primesc un cablu ceva ca sa o conectez la TV,nu? Sau trebuei sa o cumpar separat?
Maryusake
27-10-2008, 02:34 PM
Referitor la Xbox sau PSP, eu as zice sa iei XBOX pentru ca sunt la acelasi pret.Bine, poti lua si un PSP la sh gata modat cu 500 de lei,destul de avantajos.
Din ce vorbeau niste stimabili consolisti, arcade-ul nu vine si cu cablul HDMI, care ofera o imagine mult mai clara.Si aparca acest cablu costa 200 de lei(alte cheltuieli).
@mns,nu e vorba ca nu mi-as permite,dar preturile pentru niste jocuri care pana la urma sunt jocuri(Gta4,Fifa si Fight Night 3) sunt exagerat de mari.Totusi, cu alocatia pe 4-5 luni imi pot cumpara un joc original.
@timisca_cristian, am gasit 10ron bucata,minim 6 bucati, in Bucuresti.Nu pot sa pun aici adresa(reclama&stuff)si mi-e prea lene sa folosesc PM-ul.FFs,da-mi si mie nr tau de telefon.:D
AlexSplash
27-10-2008, 08:17 PM
Ma bate gandu sa-mi iau si eu o consola, m-am gandit la un ps3, e mai pentru viitor zic eu. Am vazut pe o gramada de siteuri pt review-uri ca 360`u si-a atins limitele in jocuri (gears of war parca) si de aceea arata mai bine d.p.d.v grafic, iar la ps3 inca n-a ajuns nici la jumatate din potential (mai pe scurt e ca si cum ai merge cu un audi intr-a 5-a cu aceeasi viteza ca un lamborghini intr-a 2-a si ai zice ca au performante similare). Nu sunt adept al modatului consolelor deoarece atata timp cat nu trebuie sa cumpar alte piese odata pe an si pe langa astea sa mai cumpar si jocurile (cum e pe pc) nu are rost, cu banii care ii dadeam pe piese la un pc cumpar jocuri, si mai am o nelamurire (sau problema) nu am un tv (intelege-ti la ce ma refer ca in ziua de azi oricine are un tv normal) la care sa leg ps3-ul si as fi curios daca pot sa-l leg la monitor, si acum apelez la cei care AU DEJA un ps3 daca pot sa-mi spuna: imi trebuie cabluri suplimentare sau ma descurc cu ce are deja in pachet ps3-ul. (intelege-ti dupa un efort de golire al buzunarului cu ~500 de euro nu-ti mai ramane bani si pt un lcd-tv).
timisica_cristian
27-10-2008, 09:02 PM
@timisca_cristian, am gasit 10ron bucata,minim 6 bucati, in Bucuresti.Nu pot sa pun aici adresa(reclama&stuff)si mi-e prea lene sa folosesc PM-ul.FFs,da-mi si mie nr tau de telefon.:D
Nu mai e nevoie, totusi mersi mult ca ai cautat. Stiu un prieten care are foarte multe carcase si zice ca le da pe gratis, deci numai e nevoie. Dar dupa cum il stiu, doar s-a laudat, ca nu prea da el bani pe jocuri, dar cine stie. Daca totusi mai vrei sa ma ajuti PM-ul este mereu acolo, sub nume si deasupra avatarului( ar trebuii sa caut altu' ):lol:
Ma bate gandu sa-mi iau si eu o consola, m-am gandit la un ps3, e mai pentru viitor zic eu. Am vazut pe o gramada de siteuri pt review-uri ca 360`u si-a atins limitele in jocuri (gears of war parca) si de aceea arata mai bine d.p.d.v grafic, iar la ps3 inca n-a ajuns nici la jumatate din potential (mai pe scurt e ca si cum ai merge cu un audi intr-a 5-a cu aceeasi viteza ca un lamborghini intr-a 2-a si ai zice ca au performante similare). Nu sunt adept al modatului consolelor deoarece atata timp cat nu trebuie sa cumpar alte piese odata pe an si pe langa astea sa mai cumpar si jocurile (cum e pe pc) nu are rost, cu banii care ii dadeam pe piese la un pc cumpar jocuri, si mai am o nelamurire (sau problema) nu am un tv (intelege-ti la ce ma refer ca in ziua de azi oricine are un tv normal) la care sa leg ps3-ul si as fi curios daca pot sa-l leg la monitor, si acum apelez la cei care AU DEJA un ps3 daca pot sa-mi spuna: imi trebuie cabluri suplimentare sau ma descurc cu ce are deja in pachet ps3-ul. (intelege-ti dupa un efort de golire al buzunarului cu ~500 de euro nu-ti mai ramane bani si pt un lcd-tv).
Monitorul trebuie sa suporte HDCP si majoritatea monitoarelor din ziua de azi din cate stiu suporta asta deja. Nu, cablul ce vine cu PS3-ul e un cablu pentru televizor normal, nu stiu acum exact denumirea. Iti trebuie un cablu HDMI-DVI (daca monitorul are intrare DVI) sau HDMI normal (asta daca monitorul are intrare HDMI). Dar nu uita, monitorul trebuie neaparat sa stie HDCP.
Din ce vorbeau niste stimabili consolisti, arcade-ul nu vine si cu cablul HDMI, care ofera o imagine mult mai clara.Si aparca acest cablu costa 200 de lei(alte cheltuieli).
Un cablu HDMI iei si cu 20 de lei.
kanye_west
28-10-2008, 07:36 AM
Am TV Samsung ( cel atasat) si vreau sa stiu daca e bun pt.consola xbox 360 arcade, ma refer la cablurile care vin in pachet, credeti ca se potrivesc cu TV-ul meu?:rolleyes:
xdevil
28-10-2008, 04:32 PM
Cabluri care vin in pachetul Arcade sunt pentru televizoare normale, cu tub. Ala Premium are cablu si pentru televizoare normale, cu tub si pentru cele cu high definition, plasme si lcduri.
Maryusake
28-10-2008, 04:39 PM
Si chiar daca nu s-ar potrivi,tot ar merge sa il conectezi cu EUROSCART.
kanye_west
28-10-2008, 04:58 PM
Sper sa fie o promotie de Craciun la Xboxuri 360 si sa imi cumpar unul la un pret super ieftin..
AlexSplash
28-10-2008, 09:31 PM
mns, din cate stiu io HDCP e ceva legat de protectie la copyright daca nu ma insel n-am cautat in detaliu si nici nu prea ma intereseaza in special,am un Samsung SyncMaster 940n nu cred ca ar avea HDCP.Pana la urma cred ca strang bani si-mi iau un lcd-tv si nu ma mai complic cu cabluri..imi fac un mare cadou de craciun :lol:
kanye_west
02-11-2008, 10:45 AM
Cat timp pot sa ma joc maxim pe Xbox 360 ca sa nu apara RRoD (daca mai apare)...?
xdevil
02-11-2008, 11:49 AM
Pai din ce am citit eu si din ce mi-au zis unii oameni care detin Xbox 360, eroarea asta apare cam la o consola din 50. Sa nu-ti iei Xbox 360 Core, ca la apare destul de des avand in vedere ca e versiune mai veche. La consolele mai noi, si aici ma refer la Arcade, Premium si Elite, aceasta eroare apare foarte, foarte rar. Trebuie sa ai mare ghinion :D. Si oricum, daca consola este in garantie in caz ca apare eroarea asta, primesti o consola nou-nouta :).
Maryusake
02-11-2008, 12:38 PM
Aici o schimbare de plan, imi cumpar in decembrie PS2 si in mai xbox360.Nu de alta,dar cred ca m-as juca precumun animal pe xbox,si nu vreau sa fac asta tinand cont ca dau si examene anul asta.
x360, o voi primi drept cadou la admitere.^_^
xdevil
02-11-2008, 02:02 PM
Mai bine nu iti cumperi deloc PS2 si faci altceva cu banii :). In mare, jocurile care poti sa le joci pe PS2 sunt tot cam alea de pe PC.
Ma rog, e alegerea ta, poti face ce vrei :p.
Maryusake
02-11-2008, 04:22 PM
I know,da' parca pe ps2 e mai altfel.Oricum,o sa tin ps2-ul o singura repriza dupa care il vand.
Cu banii de ps2 nu am ce sa fac.In afara de mancare si din cand in cand cate o carte nu cheltuiesc bani.Anul trecut aveam 1milion pusi la pusculita si mi-au disparut deodata.:(
Have fun pe viitorul tau x360 si sa ne spui cum este!:cool:
xdevil
02-11-2008, 04:32 PM
Poti sa-ti cumperi 2 jocuri pentru viitorul xbox 360 cu banii de pe PS2.
Asta asa ca sa-ti demonstrez ca ai ce sa faci cu ei :D.
kanye_west
02-11-2008, 04:50 PM
Voi cat timp va jucati pe zi pe Xbox 360?
PS:E o oferta super buna la GS.ro (sper ca stiti)..unde scrie ca daca iei orice fel de consola Xbox 360 primesti jocul FIFA 07 pe langa ce contine in cutie Xboxul.
Deabea astept...mai sunt 6 saptamani si o sa imi iau unul..bineinteles ca imi voi lua si GTA IV si NFS Undercover la achizitionare si daca mai este valabila oferta celor de la GS cu atat mai bine!!
Da Doamne sa treaca timpul mai repede!
xdevil
02-11-2008, 04:52 PM
Principala problema cred ca o sa o constituie jocurile care au un pret destul de piperat. Si degeaba spune toata lumea, sa-l modezi nu este deloc o solutie. In primul rand piratezi ca nebunu' in continuare lucru care nu este normal si in al doilea rand daca patesti un RROD, poti face ceva in el Xbox ca nu-l mai poti repara. Asa cu garantie, ti-l schimba si nu ai probleme...
Maryusake
02-11-2008, 05:10 PM
OMG! Nu a auzit nimeni de aici de Doney? The chip master Donely? Este un tip din Bucuresti care modeaza si repara console, fara a le indeparta garantia.E super de treaba omu,sper sa nu iau ban ca pun link catre el.
Link. (http://www.consolegames.ro/forum/f41-console/31-modificari-multisistem-console-ps2-psp-xbox-xbox-360-wii/)
kanye_west
02-11-2008, 06:24 PM
Cum se tine Xboxul 360 orizontal sau vertical? si cum e recomandat..
xdevil
02-11-2008, 06:56 PM
Orizontal e recomandat...
timisica_cristian
03-11-2008, 10:53 AM
Cum se tine Xboxul 360 orizontal sau vertical? si cum e recomandat..
Orizontal, fiindca daca il tii vertical se zgarie dvd-ul foarte rau, mi s-a intamplat
bogdan7
03-11-2008, 09:32 PM
am o intrebare, ce-mi recomandati sa-mi iau...
Un PS3 sau un Samsung i900 Omnia ?
*detalii samsung : http://omnia.samsungmobile.com/
boggy
03-11-2008, 10:10 PM
La ce iti trebuie Omnia ? Chiar ai nevoie de Windows Mobile?
bogdan7
03-11-2008, 10:29 PM
pai inafara de un PS3, ma tenteaza sa-mi si schimb mobilul, iar samsung omnia imi place destul de mult...de asta v-am intrebat ce-mi recomandati, fiindca nu ma pot hotari :(
shinoda
04-11-2008, 12:22 AM
Ce p*la mea iti trebuie tie, la 14 ani, Samsung Omnia? Doamne ce bataie ti-as da daca as fi tatal tau si mi-ai cere asa ceva.
kl@udiu
04-11-2008, 07:33 AM
De ce shinoda?Ce are telefonul ala?Are touch screen,silentios,accesibil...Dar eu mi-as lua PS3.As fii foarte fericit.Azi nu ma mai incanta telefoanele.Am un biet Sony Ericsson k510i fara card si ma gandesc sa-mi iau un mp3 pentru muzica.Daca ar fii sa aleg intre un Samsung Omnia si o bicicleta,sau un scooter(nu-mi plac foarte mult)as alege telefonul,dar faci ce crezi tu mai bine;)
C.RoNaLdO7
04-11-2008, 08:51 AM
De telefon o sa te plictisesti relativ repede , dar de consola nu stiu cat de repede te plictisesti , asta daca iti cumperi jocuri destul de des. Eu mi-as lua un Xbox360 si cateva jocuri de banii aia.
kl@udiu
04-11-2008, 11:44 AM
Pai este greu de spus.Depinde si ce telefon avea inainte daca era cat de cat bun.Dar de un Omnia,care costa 20 mil,cu windows incorporat s.a.m.d.,n-ai cum sa te plictisesti foarte recent...Dar cum spunea si C.Ronaldo7,ia-ti un ps3 si de restul banilor iti iei jocuri;)
Ai 14 ani, ce faci cu Omnia? In afara de faptul ca te poti lauda cu el, la ce altceva iti foloseste? Una e totusi telefonul, care il poti duce cu tine si arata discret si alta e PS3-ul care sta cuminte la locul lui si nimeni nu vede noua ta achizitie. :p
shinoda
04-11-2008, 01:53 PM
Ce p*la mea iti trebuie tie, la 14 ani, Samsung Omnia? Doamne ce bataie ti-as da daca as fi tatal tau si mi-ai cere asa ceva.
De ce shinoda?Ce are telefonul ala?Are touch screen,silentios,accesibil...Dar eu mi-as lua PS3.As fii foarte fericit.Azi nu ma mai incanta telefoanele.Am un biet Sony Ericsson k510i fara card si ma gandesc sa-mi iau un mp3 pentru muzica.Daca ar fii sa aleg intre un Samsung Omnia si o bicicleta,sau un scooter(nu-mi plac foarte mult)as alege telefonul,dar faci ce crezi tu mai bine;)
Un telefon gen Omnia la un drac de 14 ani nu este decat pentru impresii, pentru agatat pustoaice fara cap de clasa a8a. Sau poate are nevoie de GPS cand face drumul acasa -> scoala, cine stie. Telefonul acesta este destinat celor carora le folosesc multe din functiile lui.
boggy
04-11-2008, 02:40 PM
Daca ar fii sa aleg intre un Samsung Omnia si o bicicleta,sau un scooter(nu-mi plac foarte mult)as alege telefonul,dar faci ce crezi tu mai bine;)
Da' voi chiar n-aveti ce face cu banii ?...:huh:
kanye_west
04-11-2008, 04:28 PM
Te sfatuiesc sa iti iei un PS3..da-l dracu' de telefon...ca asa eram si eu innebunit acum vreo 2 ani si am realizat ca am fost un nebun pana mi l-a furat unu.
AlexSplash
04-11-2008, 08:15 PM
Sincer ce-i care ai postat deasupra mea au foarte mare dreptate, dar din mai multe motive, il iei acum dai o gramada de bani pe el si peste un an costa 1/3 din pretul actual si nu mai e "misto" si in plus nu are rost sa-ti iei telefonul daca tu doar vorbesti, asculti muzica si faci poze cu el, eventual filmezi. Din cate tin minte acum ceva ani era si faimosul Spv de la orange care avea lucruri nemai vazute pana atunci, s-au facut cateva reviewuri despre el si a ajuns o relicva. Parerea mea este ca PS3-ul are mai multe de oferit. Si in plus poti sa te "lauzi" si cu un ps3, si inca mult timp ca n-a aparut demult (moama am casa un ps3 legat la o plasma de 40", rupe tot, sa vii maine sa jucam o fifa sa vezi ce ti-o dau :lol: :rolleyes: ) Ma-ntelegi!! =))
kl@udiu
04-11-2008, 08:46 PM
Un telefon gen Omnia la un drac de 14 ani nu este decat pentru impresii, pentru agatat pustoaice fara cap de clasa a8a. Sau poate are nevoie de GPS cand face drumul acasa -> scoala, cine stie. Telefonul acesta este destinat celor carora le folosesc multe din functiile lui.
Pai fii sigur ca pentru asta l-ar folosi oricine la varsta aia.Mie imi place memoria...16 gb.Dar lasa-l naiba,un telefon este folosit pentru convorbiri,dar au aparut altele cu mii de functii.Si e destul de scump,230 Ron...
Ia-ti PS3.Dar gandeste-te bine ca mai apoi sa nu regreti;)
Kanye west si alex splash au dreptate.Un telefon de 23 mil este o tinta numai buna de furat.Si mie mi-l furase cand eram mai mic...pe cand un ps3,te joci pe o plasma de 40'':energizat:si...
bogdan7
04-11-2008, 09:44 PM
vai doamne, cata valva am facut, v-am cerut si eu o parere si gata, ati inceput cu jignirile :mellow:
Draga shinoda, ca sa stii si tu, parintii sunt mai de acord sa-mi iau acel telefon decat un PS3... De cand sunt eu pe acest forum, tu mai mult jignesti daca cineva nu e de acord cu tine, deci nu mai fa pe jmecheru, ca sa-l citez pe Badea, mai bine da-ti tu una in ,,pifometru" ;)
,,Daca as fi tatal tau" ? Cred ca glumesti, intelegeam daca venea asta de la gianni, sdc sau un alt user mai ,,batran" sau mai cerebral, dar asa, ai si tu un an si ceva de cand esti major si gata, esti mare intelept :huh:
Nu vreau nicidecum un Samsung Omnia pt a ma lauda, ma gandesc sa-mi iau unul pt mine, ca sa ma simt eu bine... Are 5 megapixely, are memorie foarte mult (deci nu trebuie sa mai dau 150 lei-noi pt un amarat de card de 1 GB ), are un browser pt internet foarte placut, are plusurile unui MP3 si multe altele... Repet, nu vreau sa-mi iau unul doar pt a lasa impresii, sa ma laud singur nu a fost niciodata in firea mea.
Eu mi-as dori un PS3 doar pe 2-3 jocuri, dintre care principalul e Fifa... In rest, eu nu sunt un ,,Gamer" inrait, ca sa joc tot ce apare...
Mi-as dori sa-mi schimb telefonul deoarece il am de destul mult timp, iar in ultimul timp nici nu prea mai merge foarte bine.
Iar daca vorbim de pret, un PS3 ajunge pe la vreo 14-15 mil, plus doua jocuri ajunge la 18-19 mil, aproape la fel de mult ca samsungu', care face 20 mil, nu 23 mil, ma rog, depinde de magazin
Oricum, ma mai gandeasc pana iau o hotarare :)
C.RoNaLdO7
04-11-2008, 10:12 PM
Sunt banii tai , faci ce vrei cu ei , dar cum zicea cineva mai sus , peste ceva timp o sa se ieftineasca si nu se merita sa dai atatia bani doar pentru un telefon. Asa cu un PS3/Xbox360 ( sincer as alege Xbox ) nu te plictisesti si o sa mai dureze ceva timp pana va aparea urmatoarea generatie de console ca sa nu se mai faca jocuri pentru actuala generatie.
PS: pentru cel cu reputatia de la postul trecut (de ce sa dea bani pe jocuri?) , intr-o tara civilizata nu se practica pirateria. ( cel putin nu ca la noi ) Si oricum , nu i-am impus sa cumpere jocurile , scrie clar: EU mi-as lua un Xbox360 si cateva jocuri de banii aia.
stephen
05-11-2008, 02:17 PM
@bogdan7, poate shinoda a fost prea dur in exprimare, dar ce spune el e adevarat.
Daca tot iti place atat de mult Badea, uite alta de la el - sa-ti iei un telefon mobil de 18-19 milioane mi se pare de un snobism si țopism colosal.
Orice ai spune, un astfel de mobil e doar o fita. Sa fim seriosi, nu o sa-ti foloseasca niciodata toate facilitatile lui si niciodata nu vei simti ca a meritat banii aia pentru ca e doar un telefon, da-l in ceapa ma-sii.
Doar pentru ca face o gramada de bani si scrie "samsung" pe el, asta nu inseamna ca e vreo mare smecherie.
bogdan7
05-11-2008, 10:00 PM
fiecare cu parerea lui, eu nu sunt chiar tot timpul de acord cu Badea, el zice ca se bucura cand pierde steaua si ca fotbalul e o prostie, deci nu sunt tot timpul de aceeasi parere cu el :p
Eu v-am spus ca nu-l iau doar ca sa ma laud, daca ma credeti bine, daca nu, tot bine, oricum, mie imi pare rau ca am deschis acest subiect...
Si sincer, cand e sa-mi iau ceva important, prefer sa strang bani si sa-mi iau ceva care chiar merita, care ,,face toti banii"... Mi-am luat ps2 si nu ps3 fiindca atunci nu prea intelegeam care e diferenta intre ele :p Plus, daca imi iau acest telefon, nu cred ca il voi schimba prea curand :D
Eu cred in continuare ca telefonul ala ti l-ai lua doar asa ca o fita. Pe langa asta, exista multe telefoane mult mai ieftine care fac aceleasi lucruri, daca nu, chiar mai multe.
Maryusake
08-11-2008, 07:12 PM
Yesss! Am cumparat un ps2 modat,cu 2 controllere,stare buna, doua carduri de 8mb, cabluri,scart and stuff cu 400 de lei. Debia astept sa il primesc,miercuri cred.
btw: e argintiu!:wub:
kanye_west
09-11-2008, 07:49 PM
Mai sunt 4-5 sapt.pana cand imi voi lua Xbox 360:wub:ce as vrea sa treaca timpul mai repede....
timisica_cristian
11-11-2008, 12:13 PM
Am o intrebare, exista GTA IV pe PSP?
bogdan7
23-11-2008, 02:50 PM
Mda... m-am hotarat, iar cel mai probabil PS3 :mishto:
Primul joc care il voi cumpara va fi cred Fifa 09 ^_^
Se merita sa iau Pes 2009 sau e la fel ca versiunea pt PC ? Oricum, eu la pc am jucat pes doar pe low, din cauza placii vdeo si nu mi-am dat prea bine seama de calitatea jocului...
timisica_cristian
23-11-2008, 07:34 PM
Mda... m-am hotarat, iar cel mai probabil PS3 :mishto:
Primul joc care il voi cumpara va fi cred Fifa 09 ^_^
Se merita sa iau Pes 2009 sau e la fel ca versiunea pt PC ? Oricum, eu la pc am jucat pes doar pe low, din cauza placii vdeo si nu mi-am dat prea bine seama de calitatea jocului...
Pes 2009 pe Xbox360/PS3 este la fel ca pes 2009 de pe PC pe high, deci nu se merita deloc!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.