PDA

View Full Version : Primele pareri

Cristizone
31-08-2007, 08:57 PM
Spuneti primele voastre pareri legate de Fifa 08

O sa incep chiar eu:
la prima vedere pare fifa 07 cu menu editat, insa in joc apar unele modificari la gameplay si...cam atat, insa bug-urile par sa persiste.
Jucand un meci am observat o faza de amor intre Van der Sar si bara
http://img212.imageshack.us/img212/393/firsbugvv2.th.jpg (http://img212.imageshack.us/my.php?image=firsbugvv2.jpg)
...
ma rog au mai fost dar am uitat de screenshot....mai este timp pt remedieri:))

Lawr3ntiu
31-08-2007, 09:37 PM
mda eu am observat o faza in care trecea mingea prin messi (tipic) :D
dar din pacate am uitat de screenshot :p

silviu_2009
31-08-2007, 09:40 PM
Am jucat o ora si am ajuns la poarta de 10 ori ....nu poti sa te deplasezi cu mingea pe teren...e sub 07

Razor
31-08-2007, 09:53 PM
asta chiar nu ii adevarat...poti sa driblezi foarte mult :P....si mie mi se pare 95 % fifa 07

stefan
31-08-2007, 09:58 PM
Echipamentele arata mult mai bine, gameplayul este mult mai bun, imi place foarte mult noul mod de a pasa dar e destul de greu de stapanit, oricum ritmul jocului e mult mai alert spre deosebire de FIFA 2007 si chiar de PES dupa parerea mea.

PS. eu joc cu un gamepad de PS2 conectat la PC printr-un adaptor home-made, poate de asta imi si place jocul.

Real_Madrid
31-08-2007, 10:05 PM
Dupa ce l-am jucat mai mult,pot spune ca e destul de dragut.Se da unpic mai greu goluri ca la fifa 07,centrarile nu mai sunt asa banale,pasele nu mai sunt asa simple,etc.Totusi cred ca vor mai fi cateva mici update-uri,la jocul full.

tkdo_kid
31-08-2007, 10:18 PM
Dupa cum a zis si Stefan sistemul de pase este foarte original dar si foarte greu, ca bug am mai observat cand portarul tine mingea in mana se vede umbra mingii dupa portar si aceeasi prostie cu dungile de pe teren(cand sunt orizontale cand verticale). Ce mi se pare interesant e faptul ca poti sa inlocuiesti portarul cu orice jucator de pe teren (il pui pe valdes atacant, mijlocas, fundas), si s-au schimbat controalele (ceea ce mi se pare foarte idiotic din partea celor de la ea..au mers atatia ani cu aceleasi controale de baza si acum le-au schimbat), adversarul face driblinguri destul de frumoase (nu "invarteli" in jurul mingii cu pace control), poti sa dai lob mai usor, portarul parca mai scoate si el ceva nu e pus acolo ca sa fie echipa de 11, comentatorul ii spune numele jucatorului care a dat gol, grafica putin schimbata (in bine) si stadionul nu-i intotdeauna plin.

Later Edit:
Am observat ca acum poti sa salvezi toata repriza jucata nu numai cateva minute.

shadow
31-08-2007, 10:59 PM
am observat ca acum si portarii pot lua cartonas rosu si trebuie inlocuit un jucator de camp cu portarul de rezerva sau trebuie introdus un alt jucator in poarta.am primit cartonas rosu cu van der sar facand un hent in afara careului.acest joc incepe sa ma surprinda placut

mns
31-08-2007, 11:10 PM
Mie-mi place, mi se pare mult mai fotbalistic fata de Fifa 07, am reusit cateva pase destul de frumoase si cateva centrari scurte care mi-au placut destul de mult.

Poate nu e imbunatatit la grafica, dar la gameplay mi se pare un pas inainte.

*InCePaToRuL*
31-08-2007, 11:18 PM
Mie nu-mi place:mad:.
Au schimbat controalele...
Nu mai pot să dau cu efect...Trebuie să dau drept la poarta.

Aştept totuşi să apară jocul ful şi īmi spun parerea definitivă atunci:p

Cata_fifa_God
31-08-2007, 11:35 PM
cu efect dai Q+D.
Si lob Z+d.

tnyxero
01-09-2007, 02:02 AM
stie cineva cum se misca portarul la loviturile libere din gamepad?am vazut ca la tastatura e cu shift,am incercat analogurile si nu functioneaza

dragos_015
01-09-2007, 04:22 AM
Echipamentele arata mult mai bine, gameplayul este mult mai bun, imi place foarte mult noul mod de a pasa dar e destul de greu de stapanit, oricum ritmul jocului e mult mai alert spre deosebire de FIFA 2007 si chiar de PES dupa parerea mea.

PS. eu joc cu un gamepad de PS2 conectat la PC printr-un adaptor home-made, poate de asta imi si place jocul.

Off topic: E greu de facut adaptorul?

On topic: Din cate ati spus voi pe aici m-ati convins sa mi-l instalez si eu...

Rocambole
01-09-2007, 06:12 AM
incercati demo expander, si setati grafica la high, arata mai bine si jucatorii si terenul. oricum imi place ca portaru "sare" dupa minge si pasele nu sunt asa fixe. e putin mai real ca si 07. si mai bine facut, lasand critica la o parte:P

Ratonu
01-09-2007, 06:30 AM
Nu prea īmi place deocamdată. Jucătorii şi unele mişcări arată puţin mai bine şi portarii se comportă ceva mai realist, dar poziţionările jucătorilor de cāmp sunt mai slabe decāt la FIFA 07, sistemul de pase... nu prea funcţionează (pe tastatură, cel puţin), iar la şuturile din acţiune mi se pare că nu am nici o influenţă asupra direcţiei mingii. Şi apropo de minge, există īn continuare traiectorii şi efecte complet nerealiste.

urSus
01-09-2007, 07:27 AM
incercati demo expander, si setati grafica la high, arata mai bine si jucatorii si terenul. oricum imi place ca portaru "sare" dupa minge si pasele nu sunt asa fixe. e putin mai real ca si 07. si mai bine facut, lasand critica la o parte:P

de unde luam demo expander?

Tudorikfarafrik
01-09-2007, 09:20 AM
Sunt de acord cu RATONU..nu stiu cum poate spune stefan ca-i plac pasele..cred ca controllerul de ps2 face diferenta, altfel nu-mi explic..scriptat ca si pana acum jocul..in sfarsit poti alerga unde vrei tu pana ajunge mingea la tine, nu te mai duce cu jucatorul selectat unde vrea el.Minge are traiectorii bine definite..oricum ai incerca sa le schimbi tot cum e scris in codul jocului se duce..nu exista senzatia de aleatoriu din fotbalul real(pt cei care se mai si dau jos din scaunul din fata calculatorului ruland fifa 08 demo stiu ce vorbesc).

ALEX_DUMY
01-09-2007, 09:58 AM
Imi place pozitionarea jucatorilor, faptul ca poti sa selectezi un jucator mai aproape de faza, sistemul de pase chiar e ceva imbunatatit, la 07 cand erai in centru si dadeai o pasa cu W pe flanc ajungea de fiecare data, acum unele mai ies si in out. Portarul apara mult mai bine in situatii de singur cu portarul, si se pare ca au disparut si niste buguri enervante de la FIFA 07( sutul cu A+D) sau nu mai au aceeasi eficienta( degajarea cu Q+W). Au ramas din pacate golurile marcate din apropierea liniei de fund, si e destul de enervant, pentru ca multi vin de la coltul terenului, merg pe linia de fund si mingea se duce la coltul lung:(. Oricum, sunt mai putine buguri de exploatat, probabil unii care se ocupau cu asa ceva nu vor mai juca FIFA 08:D

Andrey_FIFA
01-09-2007, 10:27 AM
acum downlodez si eu de pe site-ul vostru demo-ul si am sa vad ce-i de capul lui, revin cu pareri :D
am o intrebare: dc pe unele huburi si chiar pe unele torenturi exista fifa 08 full si cand il downlodezi constati ca e teapa? ! :eek:

Allexx10x
01-09-2007, 10:39 AM
au uitat sa-l bage pe tevez :eek::lol:

Andrey_FIFA
01-09-2007, 10:42 AM
apropo...puerta este la sevilla? normal ar trebui scos la cel full, dak in demo este cumva...si cred ca este...

Profethu
01-09-2007, 10:48 AM
Nici nu este Sevilla in demo:|...asa ca nu se poate sti

DTZ_danutz
01-09-2007, 11:00 AM
din cate am vazut cand intra in demo, loturile sunt facute la zi pana pe 17 iulie parca, dar cred ca se vor ocupa de Puerta si poate ca le si aduc mai la zi pana la lansare.

emyanuel
01-09-2007, 11:01 AM
fifa 08 m-a impresionat la gameplay! seamana a fotbal acum ! pasele si centrarile manuale! nu orice sut e pe poarta cum era la 07 ! dribilingul mai usor si mai real! se misca mai bine jucatorii pe teren!si faza cu offsideul ! te avertizeaza cand e offside! cool!la loviturile libere cam tot la fel e!

si au luat de la pes :
selectarea jucatorului pe Q care m-a surpins ! eu eram obisnuit cu Q de la pes :)
si schimbarea portarului cu un jucator de camp (tot de la pes e luata)

oricum mult mai bun decat fifa 07 (nici nu se pune problema) dar tot pes-ul o sa fie peste (cel putin anu asta)

shadow
01-09-2007, 11:02 AM
au uitat sa-l bage pe tevez :eek::lol:

loturile sunt de la data de 17.07.la acea data tevez nu era la manchester united.nici alan smith nu fusese inca transferat.la fel si la milan nu sunt alexandre pato si emerson.

DTZ_danutz
01-09-2007, 11:03 AM
schimbare jucatorului cu portarul s-a mai practicat si la fifa in trecut, deci te asigur ca nu este luata de la PES

Allexx10x
01-09-2007, 11:04 AM
si schimbarea portarului cu un jucator de camp (tot de la pes e luata)

pai nu merge :confused:

Profethu
01-09-2007, 11:14 AM
Nasol cu echipele...sper cand va apare jocul full sa apara si transferurile mai recente:|

shadow
01-09-2007, 11:15 AM
eu am reusit doar in situatia in care portarul a fost eliminat sa fac aceasta inlocuire.

Andrey_FIFA
01-09-2007, 11:29 AM
Am jucat si eu demo-ul si pot spune ca se fac din ce in ce mai putine...doar putin schimbat game play-ul, in restul totul e la fel: un jucator cand primeste mingea sta, se mai gandestte si abia apoi preia, ceea ce-i total ireal...park are un blocaj...apoi cand incepi meciul te poti duce nestingherit spre poarta adversa cu un singur jucator, ceea ce-i absolut IREAL! in rest...grafica e la fel...nu s-a mai facut mai nimic. Doar cantecele galeriilor sunt f. putin imbunatatite, ceea ce nu-i important. per total, MULT PREA PUTIN, fata de ce asteptam cel putin eu...pot spune ca-s profund dezamagit...e fifa 2007 imbunatatit la game play...dak asa va fi si full-ul, cred ca va fi un esec...practic nu prea distingi care-i 07 si care-i 08...cel putin in meci. :eek::confused:

astept cu nerabdare sa mai citesc si parerile voastre.

Allexx10x
01-09-2007, 11:33 AM
"un jucator cand primeste mingea sta"

pai asta e faza tare
il controlezi tu singur, daca vrei il lasi sa astepte mingea, daca vrei il duci spre minge

Andrey_FIFA
01-09-2007, 11:36 AM
inca o faza care ma dispera rau de tot e urmatoarea: viteaza de joc e mult prea mare, ceea ce face ca jocul sa fie f. ireal...pai intr-un meci adevarat de fotbal nu se poate juca un meci intreg intr-un ritm uluitor, pt. simplul motiv ca jucatorii obosesc...se pare ca-n fifa jucatorii sunt extraterestrii pt. ca obosesc f. greu, parerea mea.
legat de faza cu "juc. sta", nu mi se pare deloc reala faza aia. in fine asta e...sa vedem full-ul dak va mai fi schimbat ceva...

am o curiozitate: la ce nivel e demo-ul?

Armag3don
01-09-2007, 11:41 AM
cred ca e semi-pro...dar cauta si ia demo expander ca de acolo poti seta dificultatea si viteza jocului.

Andrey_FIFA
01-09-2007, 11:42 AM
pai de unde pot sa-l iau ala? ca n-am idee :( ... pe fifaromania site nu este...

ps. pasele sunt mult prea rapide si iar ajung la acelasi termen ca mai sus: IREALE!!! nu poti juca in realitate asa repede, de park juc. sunt niste roboti...
mie mi se pare un joc TRIST, cred ca asta-i cel mai potrivit termen pt. fifa 08...dar nici fifa 08 nu l-as numi...ci fifa 07 beta... :( aiurea...

edy2004
01-09-2007, 11:47 AM
Jenant,penibil;este incredibil ca inca exista atatea buguri;si este doar un demo;a trecut mingea prin plasa portii si nu s-a acordat gol;nu se ridica nici maca la nivelul lui PES6,nu mai vorbesc de PES7

Profethu
01-09-2007, 11:58 AM
Am si eu o intrebare : CIne imi poate da demo expander ?...l-am luat dar nu pot sa-l dezarhivez:| si nici sa-l folosesc nu stiu

Armag3don
01-09-2007, 12:38 PM
De aici (http://www.fifaportugal.com/pafiledb/pafiledb.php?action=download&id=290) luati Demo Expander si probabil o sa aveti nevoie de cel mai nou WinRar ca sa il dezarhivati.

Saint
01-09-2007, 12:41 PM
Profethu - nu mai intreba prin toate topicurile :|

FIFA08 mi se pare aproape identic cu FIFA07 cu un gameplay imbunatatit si meniul usor schimbat :(

cio10
01-09-2007, 12:48 PM
sunt putin dezamagit... fata de 07 gameplay-ul este putin schimbat, fetele jucatorilor par sa fie lucrate mai bine si AI-ul portarilor mai real, in rest fifa 07 total, nu stiu de ce s-au mai apucat sa se munceasca atata cat puteau face modificari in fifa 07.

in pozele publicate de EA suporterii nu mai erau niste cartoane puse pe stadion,
pareau lucrati in grafica 3D, si am stat putin si am analizat niste filmulete tot cu fifa 08 si la o faza mai importanta la poarta, suporterii se ridicau in picioare ceea ce mi s-a parut foarte real... si comentatorii scot cateva expresii noi fata de 07.

b_ady20
01-09-2007, 12:49 PM
Cand va aparea jocul full sunt sigur ca o sa va imbunatatiti parerea despre joc ... in primul rand acele bug-uri de care va plangeti pot fi corectate de cei de la EA pana o sa lanseze jocul, de asemenea cred ca si transferurile o sa fie actualizate pana atunci s.a.m.d. Eu nu am jucat demo-ul desi il am pentru ca sunt sigur ca nu seamana nici 60-70% cu jocul full si asa am procedat in fiecare an, nici nu am fost curios sa vad cum este ...

Lord_mario
01-09-2007, 12:52 PM
mah e doar demo

b_ady20
01-09-2007, 12:56 PM
pei asta am zis si eu, din aceasta cauza vi se pare ca e fifa 07 putin editat si ca doar e gameplay-ul e modificat. Ei n-au timp acum sa fixeze toate bug-urile si toate cele din demo deaorece jocul full va costa vreo 30-40$ si nu isi permit sa neglijeze lucrul la jocul full doar pentru a scoate un demo perfect ...

KlaU
01-09-2007, 01:01 PM
Cum adica nu au timp sa fixeze bugurile ? Un an intreg ce au facut ? Jocul e terminat de mult timp si va arata exact ca demo-ul .

Lord_mario
01-09-2007, 01:13 PM
dap il lanseaza la sfarsitu luni pt ca acumsunt produse in masa copi care vor fi livrate in toata lumea
P.S.
Ei zic ca au 30 de ligi LICENTIATE deci este posibil sa fie si liga I Burger cu doar cateva echipe licentiate
Stiati ca au licenta pt Rapid?

spidyp77
01-09-2007, 01:19 PM
am jucat si eu un meci si am ajuns la concluzia:GROAZNiC
nu au schimbat nici macar meniul(e schimbata doar culoarea)
gazonul ala urat nu se mai rezolva nici acum
goalkeeperul trece prin bara
nu au editat mai deloc grafica, doar au facut niste templateuri mai bune
spectatorii sunt la fel de urati
in schimb mi-a placut sonorul:comentarii mai bune si spectatorii parca se fac mai auziti
in general :mediocru

Cata_fifa_God
01-09-2007, 01:35 PM
Cred ca ai jucat Fifa97:eek:.Daca Fifa08 e groaznic,esti putin nebun.
Fifa08 e cel mai reusit FIFA.
Joaca tu vreo 4-5 ore,sa vezi cate chichite are:simulare,cartonas rosu portar-apara un jucator,si etc....

KlaU
01-09-2007, 01:37 PM
Si chestiile astea fac FIFA 08 un joc bun ?

Cata_fifa_God
01-09-2007, 01:41 PM
Acum pot zice ca am un portar.
Cand un aparator sare la cap altu vine in spatele lui.
Daca Xavi pleaca in atac,imediat Messi vine si acopera spatiul(ex)
Poti sa Simulezi.
Poti iesi cu portaru si sa il misti foarte bine.Apasand Shift
Acu ai scheme care le poti folosi foarte usor treci de ei,numai e ca la Fifa07 cand pierdeai mingea.
Cand a luat Dida rosu ca ma faultat in careu,Pirlo a aparat Penaltiul.
Grafica mai imbunatatita.
Fara BUGURI.

b_ady20
01-09-2007, 01:43 PM
Eu imi sustin parerea si aceea ca cei de la EA vor mai face modificari jocului full care inca nu este terminat, iar demo-ul este construit pe platforma jocului anterior si de aceea vi se pare ca e un fifa 07 editat. Parerea mea este ca cei de la EA nu au avut timp sa puna la punct toate detaliile Demo-ului deoarece pentru ei, in acest moment, este mai important jocul full.
@KlaU: Daca jocul este terminat de mult de ce nu il lanseaza chiar astazi?

faby16
01-09-2007, 01:47 PM
mie mi se pare mai nashpa decat FF07....

i0nutz83
01-09-2007, 01:50 PM
Voi chiar credeti ca se mai lucreaza la jocul full ? Eu ma indoiesc..

spidyp77
01-09-2007, 01:52 PM
Cred ca ai jucat Fifa97:eek:.Daca Fifa08 e groaznic,esti putin nebun.
Fifa08 e cel mai reusit FIFA.
Joaca tu vreo 4-5 ore,sa vezi cate chichite are:simulare,cartonas rosu portar-apara un jucator,si etc....
vezi pe cine faci nebun
ai doar o parere (mai imatura) si vezi-ti de ea nu mai fa pe altii nebuni

i0nutz83
01-09-2007, 01:55 PM
@god: fiecare e liber sa isi dea cu parerea; nu e normal sa te apuci sa judeci pe unul sau altul doar pentru ca nu ii place fifa 08

Saint
01-09-2007, 01:56 PM
Eu imi sustin parerea si aceea ca cei de la EA vor mai face modificari jocului full care inca nu este terminat, iar demo-ul este construit pe platforma jocului anterior si de aceea vi se pare ca e un fifa 07 editat. Parerea mea este ca cei de la EA nu au avut timp sa puna la punct toate detaliile Demo-ului deoarece pentru ei, in acest moment, este mai important jocul full.
@KlaU: Daca jocul este terminat de mult de ce nu il lanseaza chiar astazi?

Sa iti aduci aminte, ca aceleasi buguri de la Fifa07 Demo au fost si in Fifa07 Full ;) Crezi ca in mai putin de o luna pot cei de la EA Sports sa modifice jocul? :mellow:

b_ady20
01-09-2007, 01:59 PM
Nu neaparat tot jocul, dar cred ca pot sa faca intr-o luna ca portarul sa nu mai treaca cu mainile prin bara transversala :p

urSus
01-09-2007, 02:29 PM
dar cred ca pot sa faca intr-o luna ca portarul sa nu mai treaca cu mainile prin bara transversala :p

chiar crezi ca asta e asa de important(nu se intampla mereu si pana la urma urmei e un joc)...pe viitor cu siguranta nu or sa mai fie aceste lucruri

nVIDIA
01-09-2007, 05:09 PM
Cum Se Simuleaza?:(

alex_007
01-09-2007, 07:46 PM
fratilor unii chiar nu gandesc!!!!
ce ne trebuie gazon perfect sau suporteri super detaliati cand avem un game play de milioane..poti sa faci atatea scheme si faze de poarta incat yo unu nu ma plicitsesc deloc de joc...si e doar un demo...ce sa ma vb de full cand cand o sa lupti la campionat ucl si uefa...iti mai permiti scheme sa pierzi mingea?:D....yo nu am gasit cum simulezi chiar nu stiu:((...si faza cu grafica ca e naspa si fetele urate..faceti voi astia nemultumiti altele si o sa vedem ce iese...asha ca nu mai comentati si jucati ca e frumos demo
rabdare pana la full;)

Andrey_FIFA
01-09-2007, 08:41 PM
mie fix 3 meciuri demo mi-au trebuit sa joc demo 08 sa constat ca este acelasi 07 obosit...dar cu game play putin mai bun. dezamagitor joc. asteptam multe de tot de la ea sports pt. 08, nu doar ca n-au scos nimic nou in 08, dar dak ma gandesc mai bine, fifa 07 e aproape peste fifa 08.

stau si ma intreb ce-a facut ea sports 1 an de zile?!?!?!??!? doar putin lucrat la game play si culmea, acum ne incurca si cu q, nu mai e pe s sa alegi jucatorul...aiurea...probabil ca ei nu prea gandesc, ori au mintea cat jucatorii care i-au creat in fifa...probabil ei asa vad fotbalul...cu jucatori care trec prin altii, cu mingi care intra in poarta si se acorda out, etc etc multe multe gafe, care voi le numiti bug-uri sau ceva de genu. eu prefer sa le numesc gafe, bataie de joc la adresa fanilor acestui joc...

Murphy
01-09-2007, 09:17 PM
salut....eu nu inteleg unele persoane..care dau in stanga si in dreapta cu vorbe...ca fifa...asa..ca fifa...asa..ca ie tot fia07...bla bla bla...dar pun o intrabare la toti cei care fa gura mare...si fara suparare pentru unele persoane... CATI DINTRE VOI ATI CUMPARAT VREODATA FIFA ORIGINAL>>SAU ORICARE ALT JOC??? majoritatea dintre voi...nu prea cred...
Asa ca nu mai faceti voi gura mare..pana la uram..ati stat vro 2..3 ore in fatza calcului..si ati facut rost de joc..asa ca...nici nu mai are rost sa spun ceva :P

Andrey_FIFA
01-09-2007, 09:32 PM
eu ii compatimesc pe cei care vor cumpara Fifa 08 full...nu-si merita banii...mai bine joaca in continuare fifa 07.

johnny
01-09-2007, 09:47 PM
eu ii compatimesc pe cei care vor cumpara Fifa 08 full...nu-si merita banii...mai bine joaca in continuare fifa 07.

Mai ia mai terminati cu toate prostiile. Atat au putut sa faca si ei si cu asta basta. Daca nu vreti nu va jucati si lasati-i pe altii sa joace.

urSus
01-09-2007, 09:52 PM
o intrebare am si eu (Stefan sau orcine care se pricepe) sa-mi zica si mie o placa video am la dispozitie 2 milioane MAXIM ce placa sa-mi iau?cam ce ar trebui

cRisTy_fifa
01-09-2007, 09:58 PM
deci mie chiar mi-a plakut fifa 08...
este imbunatatit gameplayul, poti sa simulezi, au adaugat sezonu de iarna (Winter - toti jucatorii au manusi),nu stiu ce s-a intamplat cu tricourile pe dinafara ca in UCL 07... probabil ca vor fi in fifa 08 full..., Be a PRO - suna foarte bine,Manager Mode - care se pare ca va fi mai frumos ca in fifa 07... (amicale inaintea sezonului si altele) :o

alex_007
01-09-2007, 10:05 PM
cum simulezi?vreau sa stiu si eu pe ce apasati voi:D..pls nu tine secretu asta numai pt u:D

cRisTy_fifa
01-09-2007, 10:32 PM
sincer sa fiu nici nu stiu pe ce am apasat.... oricum mai multe butuoane .. si jucatorul meu s-a aruncat si mi-a dat fault :D

yo_paul4u10
01-09-2007, 10:41 PM
Parerea mea k in fifa08 demo domina bugurile peste masura....... eram cu barcelona si jucam vs. manchester.utd eram afara din careu iar portarul a iesit foarte mult si a luat mingea in mana (nu a dat hent) atentie eram la vreo 10 aproximativ 15 metri de careu........aveam si un print screen dar nu mai am .... k l-am sters ......... sper k in fifa08 full sa nu fie acest bug.......voi ce parere aveti?

cRisTy_fifa
02-09-2007, 01:32 AM
hmm... mie nu m-i s-a intamplat asa ceva... mie mi-a dat rosu direct:huh:....
Ceea ce nu mi-a placut este ca arata in filmuletz ca bate un jucator out dar defapt bate altu....
Cred ca stiti la ce ma refer....

Ghost
02-09-2007, 02:02 PM
fifa 08 = fifa 07 + putine.. f putine chestii... poate chiar nimic interesant :|:mellow:

Andrey_FIFA
02-09-2007, 02:06 PM
jucand mai mult demo-ul, si cu raptor-ul ala care schimba viteza de joc la normal plus multe alte faze faine, am constatat ca s-a imbunatatit mult de tot game play-ul, mai ales pasele dar si portarii sunt mult mult mult mai mobili. acum portarul jocului iese din careu si face faze cu mingea sau, degajeaza :) f. interesant. astept cu un oarecare interes jocul full!

Raphy
02-09-2007, 06:10 PM
Da..interesante schimbari, incepand cu sistemul de pase, felul in care apara portarii, pozitia jucatorilor pe teren si terminand cu modificarile de la controale (cea mai proasta idee in viziunea mea - cum sa schimbi frate controalele dupa mai bine de un deceniu???...)sincer mie mi se pare pe dos acum sa schimb jucatorii cu Q; in plus combinatiile Q+D si Z+D, nu mai au aceeasi semnificatie ca in 07:eek: Poate in full vor reveni la normal:rolleyes:

Andrey_FIFA
02-09-2007, 06:57 PM
faza cu q nu o suport...eu incerc sa evit sa nu joc cu q ca sa nu schimb jucatorul ca se schimba si automat, dar mai greu....aiurea faza cu q...tare aiureaaaaaaa! nu ma pot obisnui sa apas pe q! n-am apasat niciodata.

Nike_2
02-09-2007, 08:34 PM
Chestia cu schimbatul tastelor parerea mea este ca e o prostie foarte mare. Nu cred ca cineva a comentat ca serie de serie au fost aceleasi butoane.

ego
02-09-2007, 09:36 PM
am jucat si eu vreo 3 gameuri la cineva si mi s'a parut bunicel, pacat ca o sa am sanse nule sa il joc :( deci nu cred ca e rostul sa comentez!

andrei_fcmbacau
02-09-2007, 10:27 PM
fifa08 e naspa pentru cei care nu stiu sal joace :p

silviu_2009
02-09-2007, 10:51 PM
Jucand mai multe meciuri si obisnuindu-te cu noul sistem de pase te indragostesti pur si simplu de acest joc ! Mie imi place la nebunie chiar daca inca nu am reusit toate driblingurile care sunt cele mai importante dupa parerea mea !

dragos_015
02-09-2007, 11:04 PM
Am jucat si eu asta seara cateva meciuri si mi se pare un joc bun,imi place sistemul de pase...portarul advers mi se pare foarte bun,imi place ca poti controla portarul dar cel mai mult imi place faptul ca apare steguletul arbitrului langa numele unui jucator daca acesta este in ofside..abia astept jocul full...

diarra
03-09-2007, 12:03 AM
E misto jocu...astept fullu acuma...Cica o sa poti sa faci amicale, antrenamente...can't wait:D

Andrey_FIFA
03-09-2007, 12:09 PM
cand apare jocul full si cand va putea fi pus la dispozitie pe site-ul fifaromania? ca nu mai am incredere in odc sau in tot felul de torente...

diarra
03-09-2007, 12:19 PM
jocul full cica o sa apara in jur de 27 luna asta...

SSORIN
03-09-2007, 12:23 PM
cand apare jocul full si cand va putea fi pus la dispozitie pe site-ul fifaromania? ca nu mai am incredere in odc sau in tot felul de torente...
Jocul full se ia din magazin, nu de unde ai zis tu;)
PS: Citeste si tu regulamentul.

Andrey_FIFA
03-09-2007, 12:33 PM
da tu 30$ pe joc, eu nu-mi permit si chiar dak as avea n-as da, pt. ca pot sa-l iau gratis ;)

aa acum am vazut in pag. anterioara. deci 27...ok :( ce mult mai e... :(

KlaU
03-09-2007, 12:35 PM
La sfarsitul lui septembrie .

andrei_fcmbacau
03-09-2007, 12:36 PM
diferentele dintre fifa07 si fifa08 la medium

Fifa07

http://www.imagehost.ro/pict/0313335446dbe3128e776.JPG

Fifa08

http://www.imagehost.ro/pict/0313345946dbe3539a3ab.JPG

Andrey_FIFA
03-09-2007, 12:44 PM
se pare ca-n fifa 08 vor fi terenuri mai verzi si mai reale! sau asa sper si cred eu :)

mai avem nevoie si de iarba =))

Urmelinho
03-09-2007, 01:09 PM
nicio diferenta cu exceptia gazonului care poate fi schimbat de oricine

timisica_cristian
03-09-2007, 03:55 PM
parca e acelasi joc ( este acelasi joc )

Omega
03-09-2007, 04:20 PM
Voi vă luaţi după un amărāt de sceen ? Nu reprezintă nimic şi nu aduce nicio asemănare/deosebire īntre jocuri. Astea le descoperiţi voi jucānd. Si textura gazonului nu e la fel pe toate stadioanele aşa că nu puteţi să ziceţi că īn 2007 era iarba maro şi acuma īn 2008 au băgat o nuanţă de mov,turcoaz sau mai ştiu eu ce.

lfcfan
03-09-2007, 05:15 PM
am auzit ca s-au modificat cateva taste.puteti sa imi spuneti despre ce e vorba.nu am inca jocul.imi pare rau daca nu am postat unde trebuie

Cristizone
03-09-2007, 07:01 PM
da asta asa este au schimbat butonul dupa care schimbi jucatorul(inainte era s) acesta fiind acum Q; si combinatiile de taste: lobul Z+D, iar acel sut cu efect Q+D, se pare k A+D a fost modificata intr-o combinatie de 3 taste; eu atat stiu :D

lucky_nr_slevin
03-09-2007, 08:13 PM
se pare k o sa mai joc fifa 07 inca un an.......cel putin din demo imi dau seama k fifa 08 o sa fie cel mai naspa fifa din istorie.....gamepaly nasol.....abia dai un gol.....si ei trec prin apararea ta k prin unt.....mai au aproape 1 luna sa mai faca ceva la jocu asta de kkt...dar ma indoiesc:(

Mafioto
03-09-2007, 08:31 PM
Dai gol greu pt ca esti tu un jucator slab ;)
Eu bat la perfect cu 2-3 - 0 :)
Mie mi se pare foarte fain,peste fifa 2007 :D

liquid
03-09-2007, 08:33 PM
Dar preferi sa dai 10 goluri pe meci, toate sa fie la fel, sa treci tu prin apararea lor "ca prin unt" pe cand ei sa nu miste nimic? Erau atatea comentarii pe seama gameplayului de genul "Ca e prea usor, fundasii is varza si la World Class", "Portarul la furat la fiecare faza", acum cand portarul mai arata a portar, fundasii a fundasi tot nu va convine. -_-

Asta e fotbal fratilor, fraze frumoase ratari la fel de frumoas, cate un gol doua pe meci sau chiar deloc. NU VROIATI SA JUCATI FOTBAL?

Razor
03-09-2007, 08:46 PM
ai dreptate liquid, dar totusi ma enerveaza ca nu poti da goluri de la distanta....de la peste 20 de metri n-am dat nimic.....in rest ma descurc...2-3 - 0 pe meci :)

Andrey95
03-09-2007, 08:49 PM
Mie imi place jocul per total. Pasele sunt destul de misto, la fel si portarii si steguletul cu off-side-ul. Imi plac si driblingurile. Grafica a fost putin imbunatatita. Cei care credeti ca e greu sa dai gol la FIFA 08 si ei dau prea usor, luati Demo Raptor si jucati pe "Begginer". Dupa aceea incercati si pe "Amateur", "Pro". Nu e greu de loc daca stii sa joci. Eu pe nivelul dinaintea "Perfect" (nu mai stiu sigur care era, parca "World Class") bateam cu 3-1, 2-0. Asa e frumos jocul sa te straduiesti umpic. Bineinteles poti sa joci si pe Begginer si bati cu 7-0 Barca-Milan (cum fac eu). Pe "Perfect am castigat doar o singura data cu 1-0, am facut 2 egaluri (0-0, 1-1) si am pierdut o data cu 0-2. Mi-a mai placut si sunetul.

P.S. Parca zicea cineva ca au licenta pt. Rapid. Asa e? Credeti ca va fi la ROTW?

Mast3r
03-09-2007, 09:27 PM
stie cineva cum se simuleza?

Cristizone
03-09-2007, 10:33 PM
stie cineva cum se simuleza?

am mai vazut intrebarea ta...
cum vrei sa simulezi intr-un demo............nu ai observat k poti juca(in original fara demo raptor) o repriza
Asteapta full-ul si o sa vezi cum simulezi(o sa fie la fel ca la fifa 07 - banuiesc)

Cristizone
03-09-2007, 10:56 PM
am gasit un patch interesant pt fifa 08
iti baga stadioanele echipelor din demo - Download it (http://www.fifa4fans.de/downloads/onelink.php?showid=668)

cRisTy_fifa
03-09-2007, 11:47 PM
:p In legatura cu patchul pe care l-ai gasit Cristi... ce fel se vad spectatorii nu sunt 'luminati' :D ( la urma urmei este un patch :p)

razvanultra55
03-09-2007, 11:51 PM
ma bucur ca ati reusit sa luati demo-ul de la FIFA08 si ma bucur ca exista atatea pareri despre joc.
Dar....dar ceea ce nu ati avut facut nici unu dintre voi este sa va uitati in fisierele de config ale demo-ului ;) .
De ce spun asta? Pentru ca o sa aveti marea surpriza sa vedeti settings-urile de graphic system, basic game-play and other stuff luate din FIFA07.
Cineva spunea ca la versiunea full or sa fie diferente....va asigur ca asa va fi.
De unde stiu asta? Pentru ca inainte sa apara acest demo, am avut privilegiul sa joc versiunea alpha a FIFA08 (internal demo for game-testers) si era mult mai slab ca ceea ce vedeti voi in demo.
In versiunea full sistemul grafic va fi schimbat (nu va asteptati la Next-Gen..asta din seria FIFA09 in colo se va implementa), game-play-ul mult mai agresiv si mai realist fata de versiunea beta (demo-ul de pe pc-urile voastre)...si multe alte lucruri pe care in FIFA07 nu le-am/le-ati avut
Unele din ele ca exemplu:

1. veti putea inregistra tot meciul/repriza/faza direct in format mpeg/avi....ceea ce nu cred ca ati vazut in FIFA last series.
2. alta inovatie este "Be A Pro" ...ce inseamna? Va alegeti un jucator pe care il "cresteti", cu care jucati si care va depinde de abilitatile voastre de FIFA gamer sa ramana in echipa/liga etc....
Restu in episodul viitor.

Pana atunci, un sfat pentru "a tot stiutorii"...nu va mai dati cu parerea cand nici macar un deget nu ati ridicat la dezvoltarea unui joc 2D , nu mai vb de unu 3D...
Spre fericirea/regretul vostru a romanasilor fani FIFA eu sunt unu din cei care s-au implicat in dezvoltarea noului FIFA08 si se vede acest lucru in game-play-ul nou din acest joc FIFA08. Ca va place, ca e greu...ca e irealist...accept injuraturile, criticile etc....dar per-total game-play-ul FIFA08 se apropie in proportie de 50% de ceea ce ar treb sa fie un meci de fotbal...si inca ceva, sa nu uitam un lucru: EA SPORTS nu si-a dorit niciodata sa faca din seria FIFA un simulator ci ARCADE...simulator intr-adevar putem spune ca este PES/KONAMI game.
Punct!
Nu mai faceti comparatii intre FIFA si PES...sunt doua genuri diferite chiar daca au ca subiect acelasi sport!

Pentru alte intrebari va stau la dispozitie

PS: Noile campionate incluse in FIFA08 sunt:

Gambrinus Liga (Czech Republic)
FAI Eircom League (Ireland)
A-League (Australia)

Nu exista Liga 1 Burger

diarra
04-09-2007, 01:29 AM
da u lucrezi la EA sau cum???

Andrey95
04-09-2007, 06:46 AM
Chiar! Cum ai lucrat tu la FIFA 08??? Sa nu crezi ca o spun ironic, doar vreau si eu sa stiu, nu te supara.

Intrebare: Este vreo echipa romaneasca la ROTW? Exista licenta pt. Rapid? Eu nu sunt obsedat de Liga 1 in FIFA, dar parca a zis cineva ca au licenta pt. Rapid si asta m-a facut chiar curios.

mns
04-09-2007, 07:36 AM
Nu e nicio echipa romaneasca.

Lord_mario
04-09-2007, 09:58 AM
Dap licenta pt rapid a fost cumparata in 2003

nVIDIA
04-09-2007, 10:25 AM
am mai vazut intrebarea ta...
cum vrei sa simulezi intr-un demo............nu ai observat k poti juca(in original fara demo raptor) o repriza
Asteapta full-ul si o sa vezi cum simulezi(o sa fie la fel ca la fifa 07 - banuiesc)

la fifa 07 se putea simula?

Nike_2
04-09-2007, 11:02 AM
Razane vreau sa te intreb daca FIFA08 full va merge pe GForce 4 Ti 4200 128/128 biti. Nustiu ce sa fac pentru ca nu prea vreau sa-mi schimb placa pentru ca merge perfect. La orice joc a functionat fara probleme.

nVIDIA
04-09-2007, 11:27 AM
deci se poate simula fifa 07?

sdc
04-09-2007, 11:59 AM
sa speram ca nu mai trece portarul prin bara,cel putin la demo pana acum nu mi s-a intamplat

diarra
04-09-2007, 12:15 PM
Se Poate Simula Da La Jocu Full....;)

Nike_2
04-09-2007, 03:49 PM
Chestia este ca trebuie sa pun o gramada de intrebari despre placa video, deoarece nu am slot pt. PCI-express si ca sa fac o investitie costa in jur de 5 mil plus sa numai punem la socoteala cat va costa si jocul. Ma gandesc ca si ala vreo 2 mil. Deci costa

Razor
04-09-2007, 06:07 PM
Se Poate Simula Da La Jocu Full....;)

Nu are nici o logica ....cum sa poti face ceva la jocu full si la demo sa nu poti...e imposibil...toate driblingurile le poti face...deci daca nu se poate simula la demo nu se va putea nici la jocu full.....da cred ca se poate pentru ca l-am vazut pe calculator simuland ...trebuie sa descoperim

razvanultra55
04-09-2007, 09:45 PM
Hai sa raspund pe rand
1.Testerii EA GAMES (printre care ma numar si eu), contribuie permanent la dezvoltarea, depistarea si imbunatatirea jocurilor, mai ales a franchise-lor, in cazul de fata FIFA08.
2.FIFA08 va merge pe :

NVIDIA GeForce3
NVIDIA GeForce3 Ti200/500
NVIDIA GeForce4 Ti4200/4400/4600/4800
NVIDIA GeForce FX series
NVIDIA GeForce 6xxx series
NVIDIA GeForce 7xxx series
NVIDIA GeForce 8xxx series
ATI Radeon 8500
ATI Radeon 9xxx series
ATI Radeon Xpress 200
ATI Radeon X300
ATI Radeon X550
ATI Radeon X600
ATI Radeon X700
ATI Radeon X800/850
ATI Radeon X1300
ATI Radeon X1600
ATI Radeon X1800
ATI Radeon X1900
ATI Radeon X1950
ATI HD 2900 XT
Intel 915
Intel 945/950
Intel GMA 3000
S3 Graphics DeltaChrome S4
S3 Graphics Chrome S27

la cei care detin laptop-uri vor exista mici probleme...dar nu esentiale.

3."Cum ai lucrat la EA"...pai eu lucrez la EA de vreo 5 ani...avand in vedere ca una din specializarile mele este programer 3D.
(specificare = nu lucrez strict pe seria EA SPORTS...ci pe cea de Next-Gen ....dar echipa mea si testeaza jocurile, cam toate, de la cele pentru PC, pana la cele Next-Gen); la FIFA08 am fost implicati , echipa mea, pentru ca fata de versiunea actuala a FIFA08 PC version, pentru XBOX360, PS3, Wii s-a folosit un altfel de engine, atat graphic cat si de game-play.

De la seria FIFA09 se vor introduce "componente" Next-Gen si pentru varianta PC.

Sper ca am lamurit o parte din intrebari

diarra
04-09-2007, 10:02 PM
dar ai idee daca va aparea adrian mutu in joc??? ca pana acum aparea sub numele de petrovic sau ceva de genu...si daca are fatza :D ms

RF7
04-09-2007, 10:07 PM
Legat de numele topicului primele pareri,imi place gameplay-ul,mingea se misca altfel portarul apara altfel,imi place si ma bucur pentru fete care sunt 2gf si sunt compatibile cu cele din Fifa07,echipamentele sunt total diferite^_^,am vazut o schimbare la gazon si cam atat.Astept cu nerabdare sa apara jocul full sa pot juca pe be a pro ^_^ cam atat despre Fifa08

DarkComy
04-09-2007, 10:50 PM
WELCOME BACK Razvan ! Sa ne onorezi cu prezenta mai des.....inca o data, merci pentru DEMO! :maestru:

RF7
04-09-2007, 10:56 PM
Razvan^_^ nu am vazut in acea lista placa GeForce5 imi merge demoul dar imi va merge si jocul full?:bounce:

mns
04-09-2007, 11:05 PM
Razvan, tu nu ai ceva NDA care sa te impiedice sa spui unele lucruri? :P

Urmelinho
04-09-2007, 11:29 PM
normal ca are. ca orice om care lucreaza la ceva de genul asta. sunt componente ale jocului care trebuie pastrate. dar ce a zis el acum nu conteaza. pentru ca sunt chestii care se facu deja cunoscute prin lansarea demoului.

cRisTy_fifa
05-09-2007, 12:04 AM
Hmm.... ma surprind placut comentatorii din fifa 08.... "Ronaldinho had a only chance and his scored" , " Wow, what a gol from Rooney only a player like him can score like that" , "Valdes can't handle the ball and he is punch it"

P.S - Sper ca stiti ce inseamna :)

razvanultra55
05-09-2007, 02:35 AM
Razvan, tu nu ai ceva NDA care sa te impiedice sa spui unele lucruri? :P

salutare mns...pupici la tine si la Dark ( a nu se intelege altceva:eek:)

Da, exista niste NDA-uri...peste care nu pot sa trec....dar odata ce ajunge jocul la faza finala...adica de distributie atunci putem vb mai multe pana sa ajunga la voi pe pc-uri.
Legat de faza cu Mutu...nu, din pacate...inca exista restrictia de la FIFA in ceea ce il priveste..

Razvan^_^ nu am vazut in acea lista placa GeForce5 imi merge demoul dar imi va merge si jocul full?:bounce:

o sa iti mearga, mai greu..dar o sa mearga ...chill m8

Hmm.... ma surprind placut comentatorii din fifa 08.... "Ronaldinho had a only chance and his scored" , " Wow, what a gol from Rooney only a player like him can score like that" , "Valdes can't handle the ball and he is punch it"

P.S - Sper ca stiti ce inseamna :)

asta pentru ca li s-a impus sa modifice comentariile
marea surpriza nu e in comentariul in engleza ci in cele in italiana, germana si franceza ;)....dar mai mult nu pot spune...cel putin nu acum

si ptr mns & co.: developerii FIFA franchise au inceput sa puna "ochii" pe comunitatile care fac patch-uri....de orice fel, in sensul bun....so....intelegeti voi de aici restu

PS: structura fisierelor (stiti voi care mns) s-a modificat putin...e aceeasi compresare dar ...changed a little

cRisTy_fifa
05-09-2007, 02:51 AM
Mda :| Iar nu e Mutu ... Din 2005 parca numai e in fifa .... Multumim pentru info Razvan :) stim ca nu poti spune mai multe ... ca pe urma sa duce zvonu` ... si .... nu e bine :cool:
Sper ca tricourile in FIFA 08 sa fie ca la UCL 06-07 scoase pe dinafara .... Si tare as vrea sa numai arate in 'FILMULET' ca bate cineva out si cand e sa bati e defapt altcineva ( mi-a aratat ca bate Ferdinand in filmulet si a batut C. Ronaldo ) :mishto:

Smoky_84
05-09-2007, 03:27 AM
la mine se vede blituri din mijlocul terenului:)

mns
05-09-2007, 07:20 AM
Pai au pus ochii pe noi, ca doar suntem in echipa bazei de date din 2003. :)

De la anul ce se intampla cu jocul, o sa fie schimbari mari cum am auzit? Se folosesc in mare aceleasi programe din 2002, daca vor face schimbari majore, s-a dus comunitatea, asta pentru ca numarul celor care fac programe a scazut destul de mult in ultima vreme.

dany
05-09-2007, 09:35 AM
Razvan poti sa ne spui si noua de ce nu baga liga 1 in fifa .... nu se da licente sau de ce nu e?

Nike_2
05-09-2007, 12:13 PM
Ma bucur ca mai linistit razvane cu placa video. Acuma pot dormi mai usor. Sper sa ne mai raspunzi la urmatoarele intrebi, cat se poate.

cRisTy_fifa
05-09-2007, 12:28 PM
Ce as dori se fie in FIFA 08 full:
- Arbitrii de tusa sa ridice fanionu cand e ofsaid si out.Cel de centru sa numai faca ture in jurul mingi
- Tricourile sa poti sa le scoti din pantaloni ( gen UCL 07 )
- Sa numai arate in 'filmulet' ca bate out un jucator si defapt bate altu`

razvanultra55
05-09-2007, 12:46 PM
mns (http://forum.fifaromania.net/member.php?u=1)

Pai au pus ochii pe noi, ca doar suntem in echipa bazei de date din 2003. :)

De la anul ce se intampla cu jocul, o sa fie schimbari mari cum am auzit? Se folosesc in mare aceleasi programe din 2002, daca vor face schimbari majore, s-a dus comunitatea, asta pentru ca numarul celor care fac programe a scazut destul de mult in ultima vreme.

De la anu, am spus mai devreme in ultimul comentariu, se vor introduce componente Next-Gen...pentru versiunea de PC.
Structura fisierelor de baza se va modifica atat in ceea ce priveste compilarea lor cat si in codurile de programare, asta implicand si o mai mare "suprafata" de date.
Asta inseamna ca de la anu nu se vor mai putea juca cei cu placi sub generatiile FX5900 si ATIx1300.

dany (http://forum.fifaromania.net/member.php?u=500)

Razvan poti sa ne spui si noua de ce nu baga liga 1 in fifa .... nu se da licente sau de ce nu e?

Licentele RO nu se dau din considerente financiare(din partea EA), pentru ca (ca asa e romanu, zgarcit uneori), nu s-a cazut de acord asupra sumei exacte, ai nostrii cerand mai mult decat ii duce plapuma.
EA cand cumpara licente se uita si la clasamentele oficiale ale FIFA apropo de campionatele interne...si noi nu prea stam bine la capitolul asta.

cRisTy_fifa (http://forum.fifaromania.net/member.php?u=4546)

Ce as dori se fie in FIFA 08 full:
- Arbitrii de tusa sa ridice fanionu cand e ofsaid si out.Cel de centru sa numai faca ture in jurul mingi
- Tricourile sa poti sa le scoti din pantaloni ( gen UCL 07 )
- Sa numai arate in 'filmulet' ca bate out un jucator si defapt bate altu`

o sa ai parte de alte suprize, mult mai interesante ;)

Smoky_84 (http://forum.fifaromania.net/member.php?u=4571)

la mine se vede blituri din mijlocul terenului:)

da, asa e...e vb de "glow blitz effect", pe romaneste e vb de reporterii de pe marginea terenului.

Stiu ca toata lumea e dezamagita de un anumit aspect al jocului, si anume specatorii..de la urmatorul joc din serie o sa aveti surprize ;)

shadow
05-09-2007, 12:47 PM
nu stiu daca s-a mai discutat,insa am observat ca acum arbitrii dau cartonas (fie el galben sau rosu) unui jucator care a facut un fault,chiar daca arbitrul lasa legea avantajului si nu mai da lovitura libera respectiva.
eu am patit-o cu ronaldinho,care faultase un jucator,arbitrul a lasat legea avantajului,echipa adversa a primit corner si imediat dupa ce mingea a iesit din joc a aparut un filmulet in care ronaldinho primea cartonasul.
acest lucru era deja in versiunile anterioare de PES.ma bucur ca vad multe lucruri noi la FIFA 08

cRisTy_fifa
05-09-2007, 01:07 PM
Multumim Razvan ca ne mai linistesti:maestru:
PS. Razvan cred ca toti vrem sa stim daca se poate simula in fifa 08

undertaker
05-09-2007, 01:13 PM
razvan eu am ATIx1300....o sa-mi mearga fifa 09?sau trebuie sa ma pregatesc sa-mi iau alta placa video?

lfcfan
05-09-2007, 03:45 PM
razvan,placa mea video este ASUS nvidia dual GF7950.imi va merge jocul?placa e de 1024 MB

DarkComy
05-09-2007, 05:28 PM
razvan,placa mea video este ASUS nvidia dual GF7950.imi va merge jocul?placa e de 1024 MB

Iti merge sigur.

P.S. Nu mai intrebati daca va merge jocul pe placa video decat daca e vreo placa veche care nu se regaseste in lista.

razvanultra55
05-09-2007, 09:12 PM
"Multumim Razvan ca ne mai linistesti:maestru:
PS. Razvan cred ca toti vrem sa stim daca se poate simula in fifa 08"

"razvan eu am ATIx1300....o sa-mi mearga fifa 09?sau trebuie sa ma pregatesc sa-mi iau alta placa video?"

"razvan,placa mea video este ASUS nvidia dual GF7950.imi va merge jocul?placa e de 1024 MB"

Raspuns:
da, se poate simula si da va merge pe x1300 si N7950

PS: daca mai aveti intrebari scrieti-le acum ca peste doua zile plec din tara si nu cred ca o sa mai am timp sa va raspund...fiind ocupat cu jobul!

undertaker
05-09-2007, 09:21 PM
ms mult pt raspuns

Digweed
05-09-2007, 10:04 PM
jocul arata parca mai bine si pare putin mai greu...dar ceea ce nu-mi place absolut deloc e ca echipamentele sunt tot cele din sezonul trecut. ( cel putin cel al lui ac milan & arsenal ) sa speram ca vor remedia asta.

undertaker
05-09-2007, 10:11 PM
arsenal nu e in demo..........si echipamentele arata bine si cred ca sunt cele noi,dak nu sunt in demo, in jocul full o sa fie sigur

Digweed
05-09-2007, 11:19 PM
sry...am incurcat borcanele :lol: am vrut sa spun manchester. ah...si ar mai fi ceva, ar putea cineva sa posteze o lista completa cu dribling-urile din joc? ( cum se fac ) pentru ca presupun ca sunt cam la fel cu cele din 07. multumesc

*InCePaToRuL*
06-09-2007, 12:02 AM
PS: daca mai aveti intrebari scrieti-le acum ca peste doua zile plec din tara si nu cred ca o sa mai am timp sa va raspund...fiind ocupat cu jobul!

1.O să mai negocieze EA cu Romānia?
2.Sunt driblinguri noi in fifa?
3.Portarii apară mai bine ca īn trecute?
4.Am scăpat de Bug-uri?
5.Părerea ta: este mai bun Fifa decāt Pes? da si de ce?

Merci, baftă īn ceea ce faci.
Sper să mai revii.:p

razvanultra55
06-09-2007, 03:06 AM
1.O să mai negocieze EA cu Romānia? -->> NU CRED
2.Sunt driblinguri noi in fifa? -->> DA
3.Portarii apară mai bine ca īn trecute? -->> DA
4.Am scăpat de Bug-uri? -->> DA/NU
5.Părerea ta: este mai bun Fifa decāt Pes? da si de ce? -->> NO COMMENT

vladutz-y
06-09-2007, 08:58 AM
Cu placa video GForce 6200 si cu 512 mb ram o sa-mi mearga fifa 08? Dar 09?

G-Cute
06-09-2007, 10:41 AM
Am o singura intrebare pentru razvan...nu am apucat sa citesc restul conversatiei asa ca nu stiu daca a mai iesit intrebarea...sa ma scuzati daca a mai iesit...
Am o placa NVIDIA GeForce TM FX 5500 si 512 mb ram imi va merge bine?
Merci anticipat pentru raspuns

nVIDIA
06-09-2007, 11:52 AM
Razvan deci ca sa fiu sigur...mie demo imi merge perfect....asa o sa-mi mearga si fifa 08 full nu? nu neaparat sa-mi raspunzi u daca nu poti oricine...

spidyp77
06-09-2007, 12:17 PM
bineinteles o sa iti mearga perfect, doar ca o sa ocupe mai mult ca demoul

Razor
06-09-2007, 01:47 PM
nu mai puneti intrebari asa de pomana...normal ca o sa mearga si full daca iti merge demo....cand vad: "daca merge demo merge si full ?" ..."pe placa x o sa mearga fifa 09 ?" ...."pe procesoru x o sa mearga full daca demo merge ?" ...etc....normal ca DA...si daca placa voastra video ii buna nu mai are rost sa intrebati fiindca va merge si full ....

edy2004
06-09-2007, 02:46 PM
Razvan - de ce la fifa exista aceste buguri in joc?totusi,s-a ajuns la un nivel avansat dar inca mai vezi portarul trecand prin bara/plasa,mingea trece peste dar se acorda gol,etc,etc;in jocul celor de la konami nu se intampla acest lucru;si o alta intrebare,de ce nu vor sa faca si easports un simulator si raman pe arcade?multumesc anticipat;
PS as prefera sa nu isi mai dea cu parerea toti 'specialistii' ci sa il lase pe razvan sa raspunda.

Reptile
06-09-2007, 03:17 PM
Razvan,eu am un Ati Radeon 9250 si 512 ram.
Demo-ul imi merge bine,dar as vrea sa stiu daca va trebui sa imi cumpar alta placa video pentru fifa 09. Ms,astept raspuns.

shadow
06-09-2007, 04:28 PM
nu mai intrebati si voi de fifa 09.pentru ca abia se lanseaza 08.cumparati-va fifa 08,jucati-l si asteptati pentru fifa 09.pentru ca nimeni nu va poate spune concret acum ce cerinte va avea jocul.

urSus
06-09-2007, 04:57 PM
am mai intrebat odata dar nu mi-a raspuns nimeni i-mi spune si mie cineva cam ce placa vido sa-mi iau am cam 1 milion jumate maxim 2

Urmelinho
06-09-2007, 05:17 PM
pai tu vrei o placa video pentru anul asta nu si pentru la anul? treaba ta. Din cate stiu eu placa care o am eu se incadreaza la "cerintele" tale ATI Radeon 9550 256MB/128Biti cu DVI

*InCePaToRuL*
06-09-2007, 05:36 PM
Am o singura intrebare pentru razvan...nu am apucat sa citesc restul conversatiei asa ca nu stiu daca a mai iesit intrebarea...sa ma scuzati daca a mai iesit...
Am o placa NVIDIA GeForce TM FX 5500 si 512 mb ram imi va merge bine?
Merci anticipat pentru raspuns

Nu sunt Răzvan dar ca să īmi zic părerea, iţi va merge bine...^_^

Smoky_84
08-09-2007, 01:26 AM
pe cuvant dar nush cand o sa-i ajungem la grafica pe cei de la PES

cRisTy_fifa
08-09-2007, 01:29 AM
Smoky din fericire o " sa-i depasim " la anu pe cei de la pes. FIFA 09 va fi Next-Gen , iar FIFA 08 xbox 360 > PES 2008 xbox 360 deci.....

spiridusu
09-09-2007, 08:43 AM
salut. si eu am cateva probleme

1. Cateodata nu mi se schimba jucatorul dau pe S ca disperatu si nu se schimba
2. Numai sunt posibile suturile cu Z+D
3. La jocul original merge sa fac controalele la fel ca la 07 ???? sa trag cu z si d etc. ..

raspundetimi si mie plz

leut
09-09-2007, 08:47 AM
1.Jucatorul se schimba cu Q
2.Suturile plasate se dau cu Q+D iar scaritele cu Z+D
3.Poate se vor scoate patch-uri care sa le schimbe dar nu e prea probabil

spiridusu
09-09-2007, 08:55 AM
ce naspa e nu-mi place deloc daca nu o sa faca sa schimb jucatorul pe s si sa tragi plasat cu z+D nici nu joc 2008

leut
09-09-2007, 09:05 AM
Pentru 2 taste te lasi de un joc :lol hai ca esti tare....daca nu iti place schimbarea joaca fifa 07 pana te saturi

spiridusu
09-09-2007, 09:07 AM
mi se pare chiar aiurea sa schimbi pe q joc de la fifa 98 si schimbam numai pe s m-am obisnuit asa acum e urat sa schimbi pe q .... chiar nu se pot schimba in joculk original ???

champion
09-09-2007, 10:21 AM
Probabil se va putea ... ;)

Cristizone
09-09-2007, 11:08 AM
ar putea macar sa introduca inca o schema de taste.
In demo sunt 2 clasic si modern, eu as zice sa mai introduca inca una cu butoanele din fifa 07.

Agy23
09-09-2007, 01:19 PM
Incepand cu fifa 2004 parca , nu stiu sigur, au schimbat tasta de sprint de pe w pe E. La inceput mi`a venit peste mana , nu puteam sa ma obisnuiesc. Inainte trebuia sa apesi ca disperatul pe w nu era ca acum sa tii apasat pe E si jucatorul sprinteaza , faceai scurta la mana cat apasai , dar cu timpul m`am obisnuit. Acum nici nu as putea sa ma intorc la vechea configuratie . Asa si acum cu Q. Dupa cateva meciuri ne vom obisnui

vali_valcea1991
09-09-2007, 02:45 PM
dar mie cel putin imi vine greu sa ma obisnuiesc :(

dragos_015
09-09-2007, 03:12 PM
Eu nici macar nu am stiut ca jucatori se schimba de pe Q ... am jucat doar 2 meciuri ...

vladnego
09-09-2007, 04:28 PM
Mai este un lucru care mie mi s-a intamplat...arbitrul a lasat legea avantajului...iar dupa ce mingea a iesit afara din joc s-a oprit meciul si mi-a dat cartonas galben...o surpriza foarte placuta...

shadow
09-09-2007, 05:22 PM
jucatorii mai pot fi si schimbati cu shift.tii apasat pe shift si apoi pe o tasta cursor (sageti) si va fi schimbat jucatorul cel mai apropiat de ultimul jucator controlat de user,in directia caruia s-a apasat tasta.

serginho89
09-09-2007, 05:45 PM
Mai este un lucru care mie mi s-a intamplat...arbitrul a lasat legea avantajului...iar dupa ce mingea a iesit afara din joc s-a oprit meciul si mi-a dat cartonas galben...o surpriza foarte placuta...
si eu am patit o data

leut
09-09-2007, 06:35 PM
Sunt total de acord cu acest lucru....Am vazut de multe ori in fotbalul real sa se intample asta

Razor
09-09-2007, 07:12 PM
Incepand cu fifa 2004 parca , nu stiu sigur, au schimbat tasta de sprint de pe w pe E. La inceput mi`a venit peste mana , nu puteam sa ma obisnuiesc. Inainte trebuia sa apesi ca disperatul pe w nu era ca acum sa tii apasat pe E si jucatorul sprinteaza , faceai scurta la mana cat apasai , dar cu timpul m`am obisnuit. Acum nici nu as putea sa ma intorc la vechea configuratie . Asa si acum cu Q. Dupa cateva meciuri ne vom obisnui

Da, ai dreptate...incepand cu fifa 2003 defapt, dar asa e....dupa un timp te obisnuiesti...acuma nici eu nu mai pot juca nu configuratia aia...sprintai de pe W...cu portarul ieseai cu Q...cu E driblai......acum s-a schimbat in mare parte configuratia dar ne vom obisnui si cu Q-ul asta....Sfat: eu pun acolo unde arata daca sa-ti scimbe calculatorul jucatorii, pun mai mare si mi-i schimba calculatorul in mare parte...nu ma mai stresez eu cu Q :cool:

champion
10-09-2007, 11:27 AM
Da, ai dreptate...incepand cu fifa 2003 defapt, dar asa e....dupa un timp te obisnuiesti...acuma nici eu nu mai pot juca nu configuratia aia...sprintai de pe W...cu portarul ieseai cu Q...cu E driblai......acum s-a schimbat in mare parte configuratia dar ne vom obisnui si cu Q-ul asta....Sfat: eu pun acolo unde arata daca sa-ti scimbe calculatorul jucatorii, pun mai mare si mi-i schimba calculatorul in mare parte...nu ma mai stresez eu cu Q :cool:

Mai exact unde ...sfat: .. :p

Razor
10-09-2007, 11:43 AM
acolo dupa ce iti alegi echipele...iti alegi primul 11...si dupa aia...ultimul care apare este "panoul" cu butoanele de pe care controlezi..si acolo mai jos umpic...langa manual trough ball si manual cross este ceva cu CPU change players...si is cateva liniute verticale din care jumatate sunt colorate....no acolo...selecteaza sa fie colorate cam 75 - 80% dintre ele...sau toate daca vrei,...si iti schimba calculatorul jucatorii...si ii schimba destul de bine...eu sunt multumit de cum ii schimba :)

Razor
10-09-2007, 11:45 AM
scuzati-ma ca am facut dublu post dar imi mergea netu foarte rau...are si el zile din astea negre :(

champion
10-09-2007, 11:51 AM
Mersi mult. :)

Razor
10-09-2007, 11:51 AM
am tot incercat sa editez mesajul precedent si mi-a pus unul nou....urasc netul asta...imi merge foarte rau si de aia...scuzati-ma va rog :(