View Full Version : Rugby 08
Rugby 08 lansat de EA in cinstea campionatului mondial de Rugby...Per total un joc destul de frumos dar destul de greu si cu lucruri enervante....de exemplu la adversar la fiecare lovitura mingea merge perfect pe mijloc....tu chiar daca pui pe mijloc merge pe langa chiar daca lovesti perfect..Trebuie sa tii cont de vant si trebuie sa joc foarte bine in echipa...Per total un joc destul de reusit de ea sports si un + ca e si Romania :)
poli tm in fifa
30-08-2007, 01:22 PM
Pentru amatorii acestui joc poate ca e frumos dar pentru mine care nu prea stiu regulile la rugby si in plus nici nu ma pasioneaza nu cred ca voi juca acest joc...:p
stephen
30-08-2007, 01:29 PM
Romania a fost in fiecare an la Rugby a lui EA,dar nu recomand sa jucati cu ei.Eu am jucat 06,mi-a placut dar m-a enervat ca Anglia nu putea fi batuta de nicio echipa(in schimb pe celelalte le bateam la scor) si ca are multe lucruri imprumutate de la Fifa.Sper ca asta sa fie mai bun. :)
Inca o mica intrebare..nu prea inteleg nivele alea....elite e cel mai bun sau cel din mijloc asta imi e clar...dar pro si club....cum vine??? club-elite-pro,pro-club-elite,club-elite-pro sau pro-elite-club?
stephen
30-08-2007, 02:57 PM
club e cel mai mic , apoi pro si apoi elite ! ;)
Ratonu
30-08-2007, 09:43 PM
Mi-a plăcut 06, deşi seamănă cu FIFA 2002... Pe ăsta nu ştiu dacă-l iau, am văzut că e la fel.
Ratonu
16-09-2007, 05:54 PM
Ei, pānă la urmă l-am luat. Grafica este EXACT aceeaşi ca la jocul de acum 2 ani, la asta mă aşteptam, dar un minus e faptul că la naţionala Romāniei unii jucători nu sunt reali (Bretsoianu, Gonadineac :huh:). Mă rog, merge să-l luaţi dacă nu sunteţi plictisiţi de 06 şi vreţi să jucaţi cu loturi updatate.
Andrey95
16-09-2007, 07:29 PM
Maine il am si eu.
Sa vedem!
bke_serg
29-10-2007, 04:48 PM
mie chiar imi place jocul dar e destul de greu,oricum l-am jucat vreo 2 saptamani inainte sa apara fifa,acum nu cred ca l-am mai deschis de........mult
eLiTe
30-10-2007, 08:24 PM
E greu dar frumos jocu` asta
undertaker
02-11-2007, 03:11 PM
am si eu jocul si e super:D
Pe care-l interesează. Am găsit patch cu loturile reale şi creation center aici::
therugbyforum.com/index.php?dlcategory=2 (cu www īn faţă)
Vedeţi că trebuie să vă faceţi cont şi să aveţi cel puţin 10 posturi pentru a putea downloada.
alecs
27-06-2008, 07:22 PM
ador rugbiul, si jocul e misto. Am luat cupa mondiala cu Irlanda :cool:. CU Rou nu am reusit sa trec de faza grupelor :(
Eu am luat Cupa Mondială cu Australia. Īncepusem cu Fiji, dar nu puteam să trec īn niciun chip de Australia īn finală. Nu puteam să-l depăşesc pe Latham. Mă bloca la fiecare fază.
gigimures
02-07-2008, 11:31 PM
Am jocu da sunt praf la el :(...
Am si yo jokul, dar nu pot sa jok in Cupa mondiala si nici sa dau la game modes si sa aleg liga de acolo. Imi poate spune cineva cum fac sa dau si acolo???
scz pt dublu post dar as ruga pe cineva sa-mi spuna ( daca se poate) sa jok in cupa mondiala sau la game modes ca am incercat toate lucrurile si nu am reusit, daca stie cineva cum se poate face pls sa posteze aici. Daca nu se poate macar sa-mi spuna cineva.
In ca o data scz pt dublu post.
Maryusake
09-07-2008, 09:58 PM
Play Now->Tutorial/Skip Tutorial
Pentru prima data,de cand joc Rugby am reusit sa castig un meci.Mi-am luat 08-u' si pot spune ca e dragut.Nu stiam eu la inceput de ce se vede praf(640X480 :|).
E greu,dar nu imposibil.Castig cu 14-0,21-14 etc.
Nu pot sa spun decat ca ma dor degetele de la Shift+Space+S.D:
pikciu
12-07-2008, 07:09 PM
Pai Shift ce face?
Pai Shift ce face?
schimbi jucatorul
pikciu
12-07-2008, 11:47 PM
Corect. Uitasem. Exista ceva combinatii de taste?
Corect. Uitasem. Exista ceva combinatii de taste?
E posibil sa fie, dar eu unul nu stiu nici una, daca este cineva care stie a posteze.
pikciu
13-07-2008, 02:01 PM
Shift + E sau Shift + Q
Face schema numita "sidestep" in rugby, adica o fenta din alergare, care pune adversarul pe picior gresit. E utila cand esti "1-1" cu adversarul, si nu ai coechipier sa pasezi.
Cand mai gasesc ceva, o sa le pun aici. :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.