View Full Version : Trucuri Pentru Uefa Champions League
FIFA08
27-08-2007, 10:50 PM
Mama, Am Aflat Cateva Trucuri Pentru Uefa Champions League
Atentie!
D + Q =scarita
Z + D =sut Cu Latul
In Timp Ce Ti Apasat Pe C Si Un Jucator Advers Are Mingea, Apasa Pe Sageti + C , Stai Aproape De Jucatorul Advers Si Tu Ii Vei Lua Mingea Mai Usor.
Acum , O Sa Mai Caut Trucuri
hahaha cel mai tare esti?
FIFA08
28-08-2007, 10:12 AM
Bine, Dar Leai Incercat^_^
Trucurile astea sunt de pe la fifa 03,04 si aproape oricine stie sa le face....daca vrei sa ne inveti niste trucuri zi tastele pentru niste driblinguri ceva braziliana,virgulita nu cu Z+D sau Q+D care le stiu toti cei care au jucat cel putin 3-4 luni fifa
timisica_cristian
28-08-2007, 10:35 AM
Mama, Am Aflat Cateva Trucuri Pentru Uefa Champions League
Atentie!
D + Q =scarita
Z + D =sut Cu Latul
In Timp Ce Ti Apasat Pe C Si Un Jucator Advers Are Mingea, Apasa Pe Sageti + C , Stai Aproape De Jucatorul Advers Si Tu Ii Vei Lua Mingea Mai Usor.
Acum , O Sa Mai Caut Trucuri
Mamaaa, fenomenal:eek: Foarte greu e sa iti dai seama de asa ceva, de cat timp joci fifa, 1, 2 saptamani?:lol:
FIFA08
28-08-2007, 10:38 AM
Pai Cred Ca O Sal Sti Pasta Dar Ma Rog , Fii Atent.
Cand Ai Mingea La Picior Apasa Pe Tasta C Si Mergi Din Sageti, Asa Vei Dribla.
FIFA08
28-08-2007, 10:40 AM
Chiar Acum Ma Du Sa Joc!
*InCePaToRuL*
28-08-2007, 11:28 AM
Ai grijă la dublu post. Nu ai voie să postezi de două ori consecutiv in scurt timp.:rolleyes:
Cāt despre "scheme" uităte la topicul Driblinguri şi ai să vezi mai multe noutăţi:cool:
Maryusake
28-08-2007, 11:28 AM
te rog nu mai scrie cu litera mare fiecare cuvat!
FIFA08
28-08-2007, 11:29 AM
te rog nu mai scrie cu litera mare fiecare cuvat!
Se scrie cuvant
Urmelinho
28-08-2007, 12:47 PM
tu nu mai vb aiurea ca nici tu nu vorbesti/scrii cum trebuie. uite aici exemplu:
Chiar Acum Ma Du Sa Joc!
timisica_cristian
28-08-2007, 12:48 PM
Pai Cred Ca O Sal Sti Pasta Dar Ma Rog , Fii Atent.
Cand Ai Mingea La Picior Apasa Pe Tasta C Si Mergi Din Sageti, Asa Vei Dribla.
era sarcastic:lol::lol::lol:
Cata_fifa_God
28-08-2007, 12:57 PM
Ce trucurii zice baiatu pe prima pagina le stiu de la Fifa07 DEMO:)):)):)),alea sunt normalitati.
Va zic eu scheme adevarate.
Braziliana: TIi apasat shift si apesi repede Sus,stanga,jos,dreapta(cand ataci de la stanga la dreapta)
Virgulita:Ronaldihno,Torres,Ibrahimovici(mai sunt)TIi apasat shift +tii apasat dreapta si apesi de doua ori sus/jos
Bicicleta:Robihno,C.Ronaldo,Ronaldo,Figo-Aceleasi taste ca la Virgulita,numai cu jucatorii astia.
Ridicarea mingii cu ambele picioare:cu C.Blando de la echipa America din Liga Mexic:Shift apasat + stanga -dreapta
Schimbarea de directie cu C.Ronaldo o stii.
Ce am zis eu aici e cand ataci de la stanga -la dreapta
Vreau sa stiu cum se face rabona,mie imi iese dar nu stiu concret pe ce apas,imi iese mai mult la nimereala.
Razor
28-08-2007, 02:15 PM
da oricum, astea le stim de foarte mult timp....dute in topicul "driblinguri in fifa" si gasesti acolo tot ce se poate
*InCePaToRuL*
28-08-2007, 04:19 PM
Ce trucurii zice baiatu pe prima pagina le stiu de la Fifa07 DEMO:)):)):)),alea sunt normalitati.
Va zic eu scheme adevarate.
Braziliana: TIi apasat shift si apesi repede Sus,stanga,jos,dreapta(cand ataci de la stanga la dreapta)
Virgulita:Ronaldihno,Torres,Ibrahimovici(mai sunt)TIi apasat shift +tii apasat dreapta si apesi de doua ori sus/jos
Bicicleta:Robihno,C.Ronaldo,Ronaldo,Figo-Aceleasi taste ca la Virgulita,numai cu jucatorii astia.
Ridicarea mingii cu ambele picioare:cu C.Blando de la echipa America din Liga Mexic:Shift apasat + stanga -dreapta
Schimbarea de directie cu C.Ronaldo o stii.
Ce am zis eu aici e cand ataci de la stanga -la dreapta
Vreau sa stiu cum se face rabona,mie imi iese dar nu stiu concret pe ce apas,imi iese mai mult la nimereala.
Dacă şti scheme poţi să postezi aici^_^
http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=4871
The 1 and only
27-12-2007, 03:09 PM
http://l3g3nd-sp3cter5.forumgratuit.ro/ forum de fifa , ucl , nfs prostreet,si multe altele,si campionate de fifa cu transferuri,cupe de fifa si ucl.............merita incerkt :D:D:D:D:D:D
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.