View Full Version : Arbitrii hoti
DarkComy
08-02-2004, 05:53 PM
ati vazut in prosport ce mai fac prietenii nostrii cei 4 arbitrii care neau furat
Kim Milton Nielsen - meritam sa mergem la euro dar nu stie sigur daca la barajul ala cu slovenia a fost penalty
Urs Meier :angry: - nu sia schimbat parerea el zice ca na gresit cu nimic si doar ca trebuie sa fim mai constanti Sia pus filtru pe net ca sa nu mai primeasca mesaje din romania :lol:
Ivanov- facetiva teren , nu e sigur cu penalty-ul acordat norvegiei
Luboj Michael - a fost mana lui Carew si nu a lui Chivu
eh...
si la ce note au primit...hotzie curata !
E STRIGATOR LA CER !
Urs Maier sa-si puna filtru in cap... cand mai calca in Romania !
RaPiDuTz
08-02-2004, 06:19 PM
A fost prost Lobont ca nu ia dat si una ca la albitrat in CL
Pana una alta nu e numai vina lor ca nu vom juca la Euro 2004... :(
bah
cred ca numai are rost sa ne luam iar la cearta ca sa vedem care este cauza necalificarii
eu zik ca este clar clar clar ca este numai vina acestori hotzi ! HUO !
DarkComy
08-02-2004, 06:25 PM
vorba ta totti cred ca dupa ce fluierase finalul meciului de la copenhaga si nu putea sa se schimbe rezultatul le ziceam la toti coechipierii sa se bage in el si sa strige la el si cand era derutat ZBANGGGG una :injur: :injur:
RaPiDuTz
08-02-2004, 06:49 PM
Eh da dar un astefel de comportament nu ar fi fost tocmai potrivit pentru Romania...
tocmai de aia eu trebuie sa fiu in nationala, sa "joc" in minutele de prelungiri si sa bat albitrii sau sa le rup picioarele unora. si-n plus am dubla cetatenie, deci o parte din rusine ar suportao si canada.
RaPiDuTz
09-02-2004, 02:10 AM
hehe
Pacat insa ca acesti "domni" au furat un popor intreg...ar trebui impuscati pentru ce tupeu au avut sau pentru prostia lor incredibila!
LiviuRO
09-02-2004, 10:27 AM
Si pe urma, corect ar fi corect sa le dam si cate 2-3 capace sanatoase lui Mutu, Cernat,Bratu si Dorinel...
Referitor la arbitraje tampite, in meciul cu Rapid Vienna (2-3), Andone a vrut sa scoata echipa de pe teren. "O sa intru pe internet sa vad unde a mai arbitrat asta" - cine stie poate gaseste si forumu asta ;). Oricum, dupa meci antrenorul austriecilor si-a cerut scuze pentru prestatia centralului (care, culmea, era tot austriac :)).
spunetzi repede niste echipe unde a mai arbitrat ala aici....
ca poate da pe google...si sa-l duca aici.. !
in caz ca vine (:lol::lol::lol:) "Andone... mai adu' bah un fundas ca fac astia spume :P" !
RaPiDuTz
09-02-2004, 01:10 PM
loooooooooooool
ba sa nu va prind ca va puneti nicku Andone sa ne pacaliti pe aici... haha
DarkComy
09-02-2004, 02:47 PM
Blue-boy ai dubla cetatenie???
COOOOOOOOOOOL man de cati ani esti in Canada?
grr, ne-au furat, dar vina pentru necalificare ne apartine 100% nu avem ce comenta, nu arbitrii l-au pus pe nu stiu care sa pice in careu in loc sa dea in minge, nu ei l-au pus pe cernat si nu mai stiu care sa dea pe langa portar si tot asa :P
Cosmin_ultrasteaua
09-02-2004, 06:29 PM
E clar ca noi am pierdut calificarea. Insa cum sa nu te oftici cand iei gol in minutu 93.
uffffffff
e vina arbitrilor
ei ne-au fragmentat mereu si ne-au facut sa pierdem din moral si sa ratam foarte mult !!!!!!
Zicea un om care cunostea fotbalul ca, oricat de mult te-ar fura un albitru, daca ai valoare nu are ce-ti face. Vina necalificarii o are si intr-o mica proportie ursul dar cel care a spus pa eurolui este bratu. Desi am piedut pe mana lui bratu eu zic ,ca am pierdut pentru ca nu avem o mentalitate corespunzatoare. Sa fim ca si nemtii, cand ii prinzi pe adversari intr-o menghina nu le dai drumul. Ii strangi , ii strangi pana in ultima secunda a prelungirilor , nu ca Romanii care prin min 30 al repriei se gandesc deja la pauza.
de 6 ani stau peste ocean
DarkComy
10-02-2004, 12:24 AM
ma deci sincer nue un singur vinovat de la echipa noastra are si bratu portia lui dar mai sunt si altii si mutu si cernat ca au ratat la ocaziile alea mai e si dorinel ca na tras de timp dar cea mai mare vina o are arbitrul
si la CM sin japonia si coreea ce lea facut arbitrul ala italieniilor in meciul cu coreea vrei sa zici ca Italia nu are valoare :P :lol:
LiviuRO
10-02-2004, 03:16 AM
Pai ai mai auzit de atunci de Byron Moreno? L-a chemat Rai Uno la o emisiune de genul Ciao Darwin, sa-l injure spectatorii, si l-au platit pt asta, facandu-i cadou si o vaca (ca sa nu uite ca l-au facut "bovina fara minte" dupa meci). Dar gata, acum arbitreaza la el acolo, pe campie. Dar pe Urs il tot vezi in Liga... parca te doare inima.
Adevarul e ca trebuia suspendat urs , dar cum noi suntem mici si ei mari..poate daca ne conduceau niste oameni mai influenti altfel statea treaba dar cu comicul amator si nashu..
(ca sa nu uite ca l-au facut "bovina fara minte" dupa meci).
ma rog...l-au facut "bovina nedumerita" ... nu fara minte :P
Dar gata, acum arbitreaza la el acolo, pe campie.
hehe...am vrea noi <_<
s-a imbogatit ciudat de repede dupa Mondial...si a candidat la Primaria din Quito ! :nashpa:
cinevaaaa
26-03-2004, 07:55 PM
eu zic ca nu numai din vina albitrului am pierdut meciul cu DANEMARCA ; e si vina atacantilor dece nu si a lu' DORINEL M.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.