View Full Version : TCM Romanian 2004 PATCH v1.0
FcGloria
07-02-2004, 09:06 PM
:oops: ATENTIUNE !!! vreau sa va spun ca primul patch romanesc numit TcmRomanian v1.0 va fi lansat in data de 1 martie pentru asta am nevoie de ajutorul vostru daca aveti modificari la : interviuri , news , divizile inferiore ale romaniei cu jucatori cu nume si multe alte chesti anuntati !!
:dansing: :bere: :dansing:
intra pe diviziaa.com sau asa ceva.Gasesti nume de jucatori,echipamente,stadioane si chestii d`astea :mishto:
Originally posted by FcGloria@Feb 7 2004, 09:06 PM
:oops: ATENTIUNE !!! vreau sa va spun ca primul patch romanesc numit TcmRomanian v1.0 va fi lansat in data de 1 martie pentru asta am nevoie de ajutorul vostru daca aveti modificari la : interviuri , news , divizile inferiore ale romaniei cu jucatori cu nume si multe alte chesti anuntati !!
:dansing: :bere: :dansing:
la cate ai de facut la el... ai facut foarte bine ca n-ai precizat anul ! :lol:
Andrei_C
07-02-2004, 10:01 PM
ar fi fain un patch pt tcm2004
fcgloria,trimite-mi un mail pe biennm@terrasat.ro,vreau sa vorbim.k?
RaPiDuTz
10-02-2004, 11:35 PM
Originally posted by herg@Feb 7 2004, 10:51 PM
intra pe diviziaa.com sau asa ceva.Gasesti nume de jucatori,echipamente,stadioane si chestii d`astea :mishto:
pai alea le stim si noi...
El a intrebat daca noi avem deja modificata baza de date cu toate alea... :P
FcGloria, sa schimbi si tu pozele din ziare cu poze reale din divizia a... ;)
Am reusit sa modific parerile faniilor si sa le pun in romana + intrebarile de la poll alea de genul "Will we win the championship?"... ;)
care-i cioara aia din imagine ? :lol:
nu seamana cu nimeni de la rapid :D !
RaPiDuTz
11-02-2004, 10:03 AM
Pai ala cred ca cei de la EA au vrut sa semene cu Iencsi ca el e capitanul... ;)
fa-l tu la loc...
ca e urat :P
are par alb... lol ! :lol:
RaPiDuTz
11-02-2004, 10:50 AM
lol , pai si in realitate iau cam iesit fire de par alb la cate transferuri a ratat...asha ca seamana cat de cat :D
de unde ai luat kit-urile?Eu am luat ale lui dinamo da nu stiu daca sunt pt fifa2004 sau tcm
RaPiDuTz
12-02-2004, 12:31 AM
Pai este facut de mine... (se vede cam prost aici)
Nu conteaza daca este pt fifa sau tcm :P
dar cum le instalez ca le am si eu pt dinamo si steaua parca...trmite-mi si mie kitul lui rapid pls. biennm@terrasat.ro(daca nu e prea mare) :cooool:
Originally posted by RaPiDuTz@Feb 11 2004, 10:03 AM
Pai ala cred ca cei de la EA au vrut sa semene cu Iencsi ca el e capitanul... ;)
errr, aspectul jucatorilor tot de mine a tinut...dar nu am avut cum sa vad cum arata, am incercat sa fac apropiati de realitate dar nu aveau decat liste cu culoare si alte alea :P
da cum instalez kit-urile?
RaPiDuTz
12-02-2004, 11:14 PM
lol, k mns...seamana oricum cat de cat :P
herg >>> tre sa folosesti eagraph si fshtool dar nu am cum sa iti spui ce tre sa faci cu ele...descurca-te si tu :P
kkk
in rest,nu mai zice nimeni nimic?
fcgloria,ce mai e cu site-ul si patch-ul? :cooool:
Vlad87
24-03-2004, 01:35 PM
Auziti lamuritima si pe mine cum bag echipamentele in joc.pla
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.