View Full Version : PES 2008 vs. Fifa 2008
Burlex
23-08-2007, 09:07 PM
Choose :D , eu unul as alege PES 2008 pt ca va fi next-gen, gameplay mult mult mai bun, nici o diferenta intre pc,xbox360, ps3.
gameplay movie: http://www.gamersyde.com/stream_4264_en.html
:eek:
la fifa 2008 nu se anunta nimic important, acelasi joc obosit al jucatorilor vechea buba cu portarii care scot tot, da impresia ca poarta e prea mica, la fifa din ce am vazut in trailere jucatorii parca sunt shipci parca sunt jucatori de plastic cum erau pe timpuri masutele de fotbal cu jucatori pe arcuri asa e si fifa asta ca de altfel toate din seria fifa....
Daca vorbim de jocurile pt PC, PES va ramane un simulator de fotbal, cei de la EA vor trebui sa traga din greu ca sa scape de denumirea de arcade. Dar daca vorbim de versiunile pt XBOX360, sunt sigur ca Fifa va fi peste PES ca si anul trecut.
vlad89
23-08-2007, 09:17 PM
ar fi un lucru marfa daca cele doua companii s-ar alia,ar iesi un super simulator de fotbal(insa acest lucru este imposibil).oricum raman la parerea ca fifa este cel mai bun simulator in ciuda bug-urilor din joc.Fifa mereu pe primul loc!!!
vladutz-y
23-08-2007, 09:47 PM
Multi au zis ca daca s-ar alia ar iesi un joc perfect. Eu cred ca nu. Ambele jocuri se completeaza unul pe cealalt, fiecare avand plusuri si minusuri, dar totusi pes este peste fifa la toate capitolele.Iar daca s-ar alia, ar iesi o varza, asa ca mai bine sa avem 2 jocuri bune pe pc, decat unul si prost. Parerea mea.Am votat pes2008.
stefan
23-08-2007, 09:48 PM
Comparatia poate fi facuta doar intre versiunile pentru console nexgen :p E de-a dreptul aberant sa compari un joc currentgen cu unul nexgen :huh:
Burlex
23-08-2007, 09:52 PM
hehe, nu e problema mea ca EA nu a facut joc next-gen :D
@vlad89, daca s-ar alia, sar strica PES-ul, si in plus cum poti spune ca un joc care nu e next-gen, poate fi mai bun ca unul next-gen?
PS: vlad89, fifa e arcade, nu simulator. :D
stefan
23-08-2007, 10:16 PM
Poate FIFA Street e arcade, FIFA e totusi un simulator, chiar daca la gameplay e sub PES, mai sunt simulatoare chiar mai slabe ca FIFA si nimeni nu le-a catalogat drept arcade :p
Si e problema ta, pentru ca tu ai facut un topic in care compari un joc currentgen cu unul nextgen. Trebuia sa te gandesti ca foarte putini au console nextgen in comparatie cu numarul foarte mare de PCuri care pot rula FIFA 2008 fara probleme. Comparatia poate fi facuta doar la nivelul gameplayului si al licentelor.
Pana acum FIFA a fost peste PES la grafica prin numarul mult mai mare de poligoane folosit, si acest lucru putea fi observat la modelul 3d al jucatorilor si la stadioanele facute in Rhino (pentru ca cele originale aveau un numar mic de poligoane in ambele jocuri). De exemplu in FIFA limita maxima de poligoane pentru un stadion era de 238000 in timp ce in PES doar de 56000.
andrei_fcmbacau
23-08-2007, 10:30 PM
eu zic ca fifa08 va fi peste peste PES 2008,Manager Mode si grafica face diferenta intre fifa si pes
*InCePaToRuL*
23-08-2007, 10:51 PM
PES 2008 momentan este peste FIFA la grafică.
Dar dacă aş alege ce să joc anul acesta aş alege FIFA:p
DarkComy
23-08-2007, 11:28 PM
De exemplu in FIFA limita maxima de poligoane pentru un stadion era de 238000 in timp ce in PES doar de 56000.
Aha deci nu 100.000 ^_^.
Tudorikfarafrik
24-08-2007, 07:11 AM
Pe console FIFA va straluci...current-genul va fi cam la fel cu 07 + Be a pro + niste ligi si alte nimicuri...gameplay si grafica PUTIN ajustate.Deci daca vorbim de PC aleg clar PES 08.
PES 2008 momentan este peste FIFA la grafică.
Dar dacă aş alege ce să joc anul acesta aş alege FIFA:p
Eu te-as sfatui sa compari Fifa 08 si PES 08 pe PS3 sau Xbox, nu pe PC. Mai vedem atunci cum stam la grafica.
Burlex
24-08-2007, 09:07 AM
va mai zic odata ca nu ma intereseaza, eu am vrut sa compar fifa 08 pe PC si pes 2008 pe PC, e problema celor de la EA ca nu au fost in stare sa faca un joc next-gen sa il pot compara eu :D , comparatia se face de pe PC pe PC, de pe XBOX pe XBOX, nu de la currentgen si next-gen, si clar ca pes2008 va domina la toate punctele de vedere, si totusi e next-gen si nu va cere dx10, va fi si pentru dx9 si pentru 10 cand o sa apara..., nu va cere prea mult, pe un GeForce 6500+ si 1 gbram merge linistit.
PC GAMEPLAY: NO DIFFERENCE BETWEEN XBOX360, PS3 and so on :D http://www.youtube.com/watch?v=6-J7wiFaCCw
aici se vede ca nu e nici o diferenta, am vazut alt gameplay pe XBOX aratand plasa portzii cum se misca la un gol, inredibil ma ramas :eek:
Lord_mario
24-08-2007, 09:47 AM
bah am si io o intrebare
mi-am updatat calculatoru si mai mi-am luat unu nou
acum p ala vechi am 1GB ram Asus x550 AMD Athlon Dual-Core 5400+
si pe ala nou am 2GB ram Asus x1800 AMD Athlon Dual-Core 7400+
credeti ca va merge pe amandoua?
P.S. Votez PES 08
Burlex
24-08-2007, 09:55 AM
FIFA ti-ar merge si pe 256 Rami. :) , PES cred ca iti merge pe ambele, nu poate sa treaca chiar asa avand in vedere ca dx10 inca NU a aparut.
cristiano_ronaldo
24-08-2007, 10:18 AM
Eu am votat cu FIFA 08, pentru ca are licente la ehipe...samd....toti prietenii mei se joaca FIFA, mai sunt vreo 2 ( adica eu si inca unu) care mai jucam si PES....Eu in general joc ambele jocuri, le am in calc.
liquid
24-08-2007, 10:44 AM
bine bine... dar nu stiu cat de practic e topicul asta, asteptati pana apar ambele jocuri apoi va da-ti cu parerea :)
bah am si io o intrebare
mi-am updatat calculatoru si mai mi-am luat unu nou
acum p ala vechi am 1GB ram Asus x550 AMD Athlon Dual-Core 5400+
si pe ala nou am 2GB ram Asus x1800 AMD Athlon Dual-Core 7400+
credeti ca va merge pe amandoua?
P.S. Votez PES 08Nici nu exista procesoarele astea :)
@kalu:sunt 2 procesoare cu jumate din cat zice acolo
@ceilalti:eu stiu ca a aparut dx-10 :rolleyes:
@creatorul topicului:unde pot sa votez drept cel mai prost topic al anului?
Urmelinho
24-08-2007, 12:49 PM
va mai zic odata ca nu ma intereseaza, eu am vrut sa compar fifa 08 pe PC si pes 2008 pe PC, e problema celor de la EA ca nu au fost in stare sa faca un joc next-gen sa il pot compara eu :D , comparatia se face de pe PC pe PC, de pe XBOX pe XBOX, nu de la currentgen si next-gen, si clar ca pes2008 va domina la toate punctele de vedere, si totusi e next-gen si nu va cere dx10, va fi si pentru dx9 si pentru 10 cand o sa apara..., nu va cere prea mult, pe un GeForce 6500+ si 1 gbram merge linistit.
PC GAMEPLAY: NO DIFFERENCE BETWEEN XBOX360, PS3 and so on :D http://www.youtube.com/watch?v=6-J7wiFaCCw
aici se vede ca nu e nici o diferenta, am vazut alt gameplay pe XBOX aratand plasa portzii cum se misca la un gol, inredibil ma ramas :eek:
pai atunci hai sa te comparam pe tine ca patch maker cu stefan sau liquid. te mai joci? sau schimbi cate ceva pe aici?
Lord_mario
24-08-2007, 03:02 PM
dute la un magazin de calculatoare si intreaba
Sper ca la Pes sa controlezi portarul mai usor anul acesta
bke_serg
24-08-2007, 11:58 PM
eu tot la fifa o sa raman!cineva nu mai stiu sigur cine spunea mai devreme ca pes va fi peste fifa la toate capitolele.draga prietene as vrea sa te contrazic,in fifa ai toate echipele+steme+nume reale la jucatori+fete+banere etc.si in plus aduce mai mult cu realitatea prin manager mode,poti face transferuri,iti alegi sponsori etc.
oricum fifa ramane mai tare cel putin pana in 2010-2011.
maldinivl
25-08-2007, 01:30 AM
Nenea bke_serg in caz de nu stii exista patchuri asa k te **** pe ele de licente.In maxim 1 sapt dupa ce apare PES apar si patrchuri cu licente.Cat despre fifa ma faci sa rad .... din 100 de jucatori de fifa ( numai fifa ) cel putin 80 recunosc ca pes are gameplay mai bun decat fifa , asa ca nu mai vb tu prostii...fifa nu o sa aiba gameplayu lui PES nici in 2020
urSus
25-08-2007, 09:35 AM
Nenea bke_serg in caz de nu stii exista patchuri asa k te **** pe ele de licente.In maxim 1 sapt dupa ce apare PES apar si patrchuri cu licente.Cat despre fifa ma faci sa rad .... din 100 de jucatori de fifa ( numai fifa ) cel putin 80 recunosc ca pes are gameplay mai bun decat fifa , asa ca nu mai vb tu prostii...fifa nu o sa aiba gameplayu lui PES nici in 2020
bai la ce o sa fie in 2008 gameplayul dupa cum spuneau toti in interviurile pe care le dau producatorii de fifa anul acesta fifa2008 ii v-a lua fata lu PES...pana acuma Gameplayul da nimic de comentat da nu te grabi sa vb pana nu apare jocul daca tu nici macar nu ai un minim de inforamtii despre ce o sa fie in 2008 si ca au chemat jucatori cum ar fi(Ronaldinho,Klose,Barneta,Sergio Ramos...etc.)pentru a le copia miscarile si ptr. a le pune in joc printr-un sisitem de inflarosu....din cele spuse de producatori si din ce se vede in filmulete deci or sa fie miscari cat se poate de reale,indiferent de ce gameplay v-a avea PES nu are nici o sansa
Burlex
25-08-2007, 12:26 PM
hahahha tu gandesti cand scrii ma ? :lol: un joc currentgen cum e fifa sa aiba gameplay mai bun decat unul next-generation ? hai ca asta a fost buna , si lol la PES e chemat C.Ronaldo , Rooney, Adriano , Owen
radum_91
25-08-2007, 12:58 PM
zi la taran de ciocolata alba :)) (scz de formulare)
maldinivl
25-08-2007, 01:25 PM
urSus si fifa 07 arata frumos in filmulete si a fost un joc vai de mama lui . asa o sa fie si fifa 08
Omega
25-08-2007, 01:37 PM
bai la ce o sa fie in 2008 gameplayul dupa cum spuneau toti in interviurile pe care le dau producatorii de fifa anul acesta fifa2008 ii v-a lua fata lu PES...pana acuma Gameplayul da nimic de comentat da nu te grabi sa vb pana nu apare jocul daca tu nici macar nu ai un minim de inforamtii despre ce o sa fie in 2008 si ca au chemat jucatori cum ar fi(Ronaldinho,Klose,Barneta,Sergio Ramos...etc.)pentru a le copia miscarile si ptr. a le pune in joc printr-un sisitem de inflarosu....din cele spuse de producatori si din ce se vede in filmulete deci or sa fie miscari cat se poate de reale,indiferent de ce gameplay v-a avea PES nu are nici o sansa
Şi ce dacă i-a chemat ? Uită-te în urmă că şi la FIFA 07 au chemat jucători pentru a le studia mişcările şi tot ca FIFA 06 a ieşit.
Burlex
25-08-2007, 04:35 PM
It’s been a hectic couple of weeks in the Pro Evolution Soccer community with news has been flowing in left, right and centre. It is now pretty safe to assume there are going to be no more big surprises (other than PERHAPS regards English licenses) so I thought I’d wrap everything we’ve learnt over the past few weeks into one simple list.
So here you have them, the new features for PES 2008.
- Pro Evolution Soccer 2008 will be released for PC-DVD, Xbox 360, Playstation 3, Wii, Playstation 2, PSP (PlayStationPortable) and Nintendo DS.
- Michael Owen and Cristiano Ronaldo will be the cover boys for the English release.
- PC, Xbox 360 and PS3 formats will all be the same next-gen quality game.
- Extensive edit mode for all next-gen formats.
- Better graphics/textures and animations for the next-gen games.
- You will be able to import your own face on the XBox 360 game using the Vision Camera.
- More or less players can be added to a wall when defending free-kicks.
- Shirt pulling can be used.
- Diving function included although the majority of the time players will receive a booking.
- John Champion and Mark Lawrenson confirmed as commentators, replacing Peter Brackley and Trevor Brooking.
- Brand new presentation and menu system.
- Improved quick free-kick taking with no transition screens.
- Greater number of statistics in the game including your longest goal, longest winning streak etc.
THE FANS PLAY A BIGGER PART
"Before and after the games, you'll see your followers in the pub, marching around the streets or turning up to the training round for authographs.You can even change their chants in the Options menu"
"Before a game, you'll see bloks getting oiled up in time for kick off.And maybe a fight" ...
- Block tackles now included in the game (a la John Terry).
- Teamvision explanation and description of how precise it is.
- Description of the new tricks in the game and how to pull them off.
- Comparison of PES6 and PES 2008.
- Huge Master League explanation
- Fans now play a bigger part.
- Cosmetic changes showing of Trophies and Interviews with players.
- Clearer and easier to navigate menu's.
- Players get the opportunity to talk about their hopes and thoughts.
- You can use any face from the Eye-toy and or images to upload as a player face.
- Can also be used with club Logo's!
- 30 Boots and 74 Goal Celebrations. Even things like friendship bracelets!
- Description of Jon Champion and Mark Lawrenson Commentary with examples.
- Licenses Lists for National Teams and Clubs.
Official Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ogzr-k-yXPQ
PS3 Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=B1BGT-lEM-Y&mode=related&search=
PC Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=6-J7wiFaCCw&mode=related&search=
comentarii, sa nu va aud ca fifa it's better :D
Foxy_Onesti
25-08-2007, 07:43 PM
Sounds goooooooooooooooooooooooooooooooood :D:D:D dak intalnim toate astea in pes 2008 ..jos palaria
silviu_2009
25-08-2007, 08:54 PM
Primul PES care pare misto :D restul ...te plictisesti de la primul meci
Burlex
25-08-2007, 09:24 PM
daca ma gandesc mai bine mergea comparat si fifa 2008 cu pes6 si tot pes6 iesea castigatorul :D:p
urSus
25-08-2007, 09:29 PM
zi la taran de ciocolata alba :)) (scz de formulare)
bai panarama...da tu nu stii sa vorbesti frumos si tu si (maldinivil) forumul asta e pus aicea ptr. a-si spune fiecare parerea(asta e parerea mea)trebuie sa faci tu comentarii de genu asta te crezi prea destept>:confused: ai vaut tu ca am jugnit eu pe cineva cu,comentariul meu si noroc ca nu pot sa injur ca tzias zice vreo doua...terminatule(scz adminilor ptr cuvintele de mai sus dar nu ma mai puteam abtine atata timp cat el a inceput sa ma jigneasca) puteai sa-ti spui pur si simplu idea fara sa faci astfel de comentarii
stefan
25-08-2007, 09:31 PM
deja exagerezi, FIFA 2008 nici nu a aparut, compara daca vrei PES 6 cu FIFA 07 la capitolele gameplay, grafica si licente si o sa vezi ca la ultimele 2 FIFA iese castigator, am mai explicat la grafica de ce. Si nu-mi spune ca exista patchuri care apar intr-o saptamana (alta exagerare si mai mare), pentru ca atunci cand dai atatia bani pe un joc original, vrei sa aiba licente macar pentru echipele incluse in joc, nu sa astepti un patch cateva luni si sa mai ai si probleme cu el, pentru ca orice patch are mici buguri. Si in plus pe console nici nu poti instala patchuri.
bobby
25-08-2007, 09:50 PM
Inca 2 filmulete din PES2008 publicate astazi.
link (http://www.console-addicted.com/?p=187)
maldinivl
25-08-2007, 11:11 PM
deja exagerezi, FIFA 2008 nici nu a aparut, compara daca vrei PES 6 cu FIFA 07 la capitolele gameplay, grafica si licente si o sa vezi ca la ultimele 2 FIFA iese castigator, am mai explicat la grafica de ce. Si nu-mi spune ca exista patchuri care apar intr-o saptamana (alta exagerare si mai mare), pentru ca atunci cand dai atatia bani pe un joc original, vrei sa aiba licente macar pentru echipele incluse in joc, nu sa astepti un patch cateva luni si sa mai ai si probleme cu el, pentru ca orice patch are mici buguri. Si in plus pe console nici nu poti instala patchuri.
Hahahah cea mai mare prostie pe care am putut-o auzi... cum sa nu mearga ma patchuri pe console ? :))))))))))))
stefan
25-08-2007, 11:25 PM
Pentru ca o consola ruleaza jocul direct de pe CD/DVD si nu prea ai unde sa instalezi patchul. Si chiar daca ai avea , sistemul de fisiere e diferit. Nu cred ca ai folosit vreodata o consola, asa ca abtine-te de la comentarii tampite. Daca nu ma insel tu ai mai avut cont pe aici acum vreo 3 ani si ai primit ban.
Stiu ca pentru PS2 existau pe ebay niste memory-carduri cu un optionfile nou pentru PES, atat.
maldinivl
26-08-2007, 12:18 AM
vrei sa-ti trimit memory-card pt ps2 cu superpatch instalat , toate kiturile la zi , stadioane si mingi ?
aaaaaa si apropo , spre dezamagirea ta , nu am primit ban acum 3 ani sau 10 ani pt. ca nu am avut cont pe acest forum
stefan
26-08-2007, 12:35 AM
vreau sa-mi explici cum incap toate alea pe un memorycard de PS2 care are o capacitate foarte mica :p
hehe, ba ai mai avut un cont, nu acum 3 ani, mai recent, si ti-a fost suspendat. Cum infractiunea pentru clona e tot ban, sper sa nu ne mai vedem. Si experienta imi spune ca tu esti idiotul ala de acum 3 ani care avea nickul maldini si era din valcea :p
stefan
26-08-2007, 01:10 AM
Acelasi IP, acelasi mail, si mai poti sa spui ca nu ai fost tu. Daca tu esti retardat crezi ca toti sunt la fel?
Foxy_Onesti
26-08-2007, 10:16 AM
Pes 08 vs Fifa 08 sau politica :confused:
stefan
26-08-2007, 10:43 AM
Mda, am avut probleme cu un cocalar valcean, posturile au fost sterse, reveniti la topic.
Burlex
26-08-2007, 10:49 AM
Stefan chiar ca nu stii ce vorbesti, cum sa aiba ma fifa 2007 grafica mai bun ca pes 6 =)))))))))) =))))) hahahahahaha , nu stiu dar ori sunt EU chior :eek: si vad grafica mult mai buna la PES6 decat la fifa 2007 :eek: , lasa-ma pe mine cu poligoanele ca nu dupa aia te uiti la grafica, te uiti dupa claritate, incearca sa il joci pe un ge force 8800+ la 1280x1024 cu tot tot pe high sa vezi tu acolo grafica nu panarama aia de fifa. :P
PES e superior la fifa la:
-Buguri, nu are aproape nici unu, nu am vazut eu la PES6 sa treaca mingea prin jucatori, sau arbitru prin jucatori sau alte chestii ca dai GOL si zice ca e AUT.
-Grafica, clar e mai tare PES. (oricare, de la PES4,5,6 si urmeaza 2008)
-Gameplay, se mai pune problema?
fifa e superior la:
-licente (desii in PES 2008 vor fi 8 ligi licentiate, restul vor aparea din patchuri).
Foxy_Onesti
26-08-2007, 10:56 AM
Ma da mai terminatzi'o ma cu patch'urile astea..si ce dak apar? U dak nu ai avea calculator si ai avea un ps2 sa zicem.. normal k ai alege fifa pt ca are 30 de ligi licentziate..si pesu are numa 8..ce naiba mai gandestete si u putzin inainte sa ridici in slavi pathicurile astea..
stefan
26-08-2007, 11:04 AM
Stefan chiar ca nu stii ce vorbesti, cum sa aiba ma fifa 2007 grafica mai bun ca pes 6 =)))))))))) =))))) hahahahahaha , nu stiu dar ori sunt EU chior :eek: si vad grafica mult mai buna la PES6 decat la fifa 2007 :eek: , lasa-ma pe mine cu poligoanele ca nu dupa aia te uiti la grafica, te uiti dupa claritate, incearca sa il joci pe un ge force 8800+ la 1280x1024 cu tot tot pe high sa vezi tu acolo grafica nu panarama aia de fifa. :P
Ba stiu foarte bine despre ce vorbesc pentru ca editez FIFA si am mai editat si PES. La grafica conteaza numarul de poligoane, din cauza numarului de poligoane mic jucatorii din PES arata ca niste caramizi. Prin ce crezi ca difera o masina din NFS2 de una din NFS Carbon? Prin numarul de poligoane, documenteaza-te.
stephen
26-08-2007, 11:56 AM
Mi se pare cam aiurea topicul...Cum sa compari doua jocuri care nici n-au aparut doar din poze si filmulete?Si chiar dupa ce apar,eu am avut nevoie de cel putin 3-4 luni de joc efectiv la Fifa 07 ca sa spun ca e jalnic(si este).La fel si PES care se vede ca e facut de Konami,arata uneori ca un anime...Grafica,licente,atmosfera mai europeana,asta are Fifa fata de PES,care desi are un gameplay mai bun,uneori e cam fantezist.
Am vazut ca cineva spune ca niciodata un joc cu grafica next-gen nu va fi niciodata mai slab ca unul current la gameplay.Hai sa-i punem pe cei de la Microids sa faca un adventure cu grafica lor superba ce nu cere placa video cu mai mult de 64 mb(ex:Syberia,Still Life) si hai sa-i punem pe...EA Games sa faca un adventure cu grafica next-gen...Oare cine ar face jocul mai bun.Grafica nu face jocul,asta e clar...si sunt exemple cu sutele.
Burlex
26-08-2007, 12:34 PM
Ba stiu foarte bine despre ce vorbesc pentru ca editez FIFA si am mai editat si PES. La grafica conteaza numarul de poligoane, din cauza numarului de poligoane mic jucatorii din PES arata ca niste caramizi. Prin ce crezi ca difera o masina din NFS2 de una din NFS Carbon? Prin numarul de poligoane, documenteaza-te.
Prefer jucatori din caramizi decat jucatori LUCIOSI (unsi cu vazelina) ca in FIFA.
CavalerulNoptii
26-08-2007, 03:54 PM
trebuie sa recunoastem ca parca arata mai bine pes.. dar mie personal nu imi place .. raman tot la fifa :)
*InCePaToRuL*
26-08-2007, 09:05 PM
Celor care nu le place FIFA să nu mai posteze aiurea şi să se ia cu lumea la ceartă!
Haideţi să ne calmăm cu toţii! Să aşteptăm să apară JOCURILE şi pe urmă vom comenta cu dovezi nu cu păreri şi simpatii!
emyanuel
27-08-2007, 12:19 AM
Eu te-as sfatui sa compari Fifa 08 si PES 08 pe PS3 sau Xbox, nu pe PC. Mai vedem atunci cum stam la grafica.
la Leipzig 2008(de sapt. trecuta) PES 2008 a luat titlul de cel mai bun joc pe PLAY STATION 3 si pe PLAY STATION 2 si locul 2 la XBOX360 ! anu asta konami va face legea si pe console!:p sorry mns
SURSA(una foarte credibila)
Best 360 Game: BIOSHOCK
Best PS3 Game: PES 2008
Best Wii Game: MARIO & SONIC OLYMPICS
Best PC Game: CRYSIS
Best PS2 Game: PES 2008
Best PSP Game: GOD Of WAR - CHAINS OF OLYMPUS
Best DS Game: EYE TRAINING
Best Online Game: AGE OF CONAN - HYBORIAN ADVENTURES
Best Hardware: Wii BALANCE BOARD
+ introducerea LAN !+ multe alte chestii super tari!
Parerea mea : konami anul asta va face cel mai bun joc al sau si va fi de la an la an updatat( adik pe acelasi modul(baza) se vor upgrada unele chestii/improvments transferuri etc ) exact cum au facut cei de la ea sports cu fifa 06- acelasi modul pe care il are fifa 07 si se pare si fifa 08! dar upgradat! si de la FIFA 09 daca va fi next-gen se va schimba intreg modulul!
dar pes a luat-o inainte!
pt. detalii pes 2008 next gen blog: http://www.winningelevenblog.com/ trailere pt. pes 2008 pc ps3 ps2 xbox360 ! nu e mare diferenta decat de ,,poligoane" cum zicea maestrul STEFAN
PES 2008 cel mai bun joc pentru PS3? Pai daca te gandesti bine, e printre singurele jocuri pentru PS3. :D
Pana una alta, am cautat mai multe informatii si nu am gasit nimic oficial legat de topul ala postat mai sus.
La ce cerinte va avea PES anul asta, probabil li se va injumatati numarul de jucatori, cel putin in Romania, o sa ajunga la 3, adica PC-ul, PS2-ul si Xbox-ul lui JohnnyUSA. :D
stephen
27-08-2007, 10:00 AM
la Leipzig 2008(de sapt. trecuta) PES 2008 a luat titlul de cel mai bun joc pe PLAY STATION 3 si pe PLAY STATION 2 si locul 2 la XBOX360 ! anu asta konami va face legea si pe console!:p sorry mns
SURSA(una foarte credibila)
Best 360 Game: BIOSHOCK
Best PS3 Game: PES 2008
Best Wii Game: MARIO & SONIC OLYMPICS
Best PC Game: CRYSIS
Best PS2 Game: PES 2008
Best PSP Game: GOD Of WAR - CHAINS OF OLYMPUS
Best DS Game: EYE TRAINING
Best Online Game: AGE OF CONAN - HYBORIAN ADVENTURES
Best Hardware: Wii BALANCE BOARD
+ introducerea LAN !+ multe alte chestii super tari!
Parerea mea : konami anul asta va face cel mai bun joc al sau si va fi de la an la an updatat( adik pe acelasi modul(baza) se vor upgrada unele chestii/improvments transferuri etc ) exact cum au facut cei de la ea sports cu fifa 06- acelasi modul pe care il are fifa 07 si se pare si fifa 08! dar upgradat! si de la FIFA 09 daca va fi next-gen se va schimba intreg modulul!
dar pes a luat-o inainte!
pt. detalii pes 2008 next gen blog: http://www.winningelevenblog.com/ trailere pt. pes 2008 pc ps3 ps2 xbox360 ! nu e mare diferenta decat de ,,poligoane" cum zicea maestrul STEFAN
Frate da urata-i grafica...De loc nu-mi place.Zici ca e anime...Si chestia cu topul e destul de falsa.Spre exemplu la XBox 360 stiam ca Gears of War iesise pe locul 2,ma indoiesc ca PES chiar e pe locul 2...(pana la urma a aparut PES pe vreo platforma???).
emyanuel
27-08-2007, 10:21 AM
cei de la Konami au prezentat jocul la leipzig dar inca nu a aparut!nici pe platforme!si daca aia e grafica urata.......................n-ai vazut cum arata gazonul tribunele plasa stadionul etc! uite aici trailer filmat din cadrul Leipzig pt. pc sa vezi aici grafica http://www.dailymotion.com/video/x2tda2_pes-2008-sur-pc-exclusif-inedit_sport ! nu cred k se compara cu fifa 08!
Burlex
27-08-2007, 10:35 AM
PES 2008 cel mai bun joc pentru PS3? Pai daca te gandesti bine, e printre singurele jocuri pentru PS3. :D
Pana una alta, am cautat mai multe informatii si nu am gasit nimic oficial legat de topul ala postat mai sus.
La ce cerinte va avea PES anul asta, probabil li se va injumatati numarul de jucatori, cel putin in Romania, o sa ajunga la 3, adica PC-ul, PS2-ul si Xbox-ul lui JohnnyUSA. :D
Te inseli, daca iti merge PES6 la HIGH totul pe 1280x1024 iti va merge si PES 2008 la medium. :p
Cred ca nu faci diferenta intre current-gen si next-gen, pes6 la high nu va fi niciodata echivalentul a pes 2008 pe minimum, de medium nici nu se pune problema!
stephen
27-08-2007, 11:48 AM
cei de la Konami au prezentat jocul la leipzig dar inca nu a aparut!nici pe platforme!si daca aia e grafica urata.......................n-ai vazut cum arata gazonul tribunele plasa stadionul etc! uite aici trailer filmat din cadrul Leipzig pt. pc sa vezi aici grafica http://www.dailymotion.com/video/x2tda2_pes-2008-sur-pc-exclusif-inedit_sport ! nu cred k se compara cu fifa 08!
Pai si atunci ce tot aberati cu topuri,cel mai bun joc etc daca el nici nu a aparut pe XBox 360 PS2 PS3 etc...:mellow:
Era vorba de PES 6 :p
EDIT: Sau nu, m-am inselat :| Atunci e foarte aiurea, nu poti sa dai o nota unui joc dupa poze si comentarii :mellow:
bullzeye
27-08-2007, 04:01 PM
Frate da urata-i grafica...De loc nu-mi place.Zici ca e anime...Si chestia cu topul e destul de falsa.Spre exemplu la XBox 360 stiam ca Gears of War iesise pe locul 2,ma indoiesc ca PES chiar e pe locul 2...(pana la urma a aparut PES pe vreo platforma???).
Gears of War is second to no one :p! E de departe cel mai bun joc al generatiei actuale, si evident cel mai bun joc de pe X360, deci nici nu se pune problema sa fie clasat in urma lui Bioshock, desi e si asta un joc dragut, mai ales pe X360 ca suntem scutiti de toata treaba cu activarile, securom si malware-ul. Adevarul e ca GoW nici nu a fot prezentat la Leipzig, deci nici nu avea cum sa fie introdus in vreun clasament, deoarece a aparut inca din toamna anului trecut si a castigat premiul intai, bine cuvenit, la toate conferintele din acea perioada.
Si, inapoi sa subiect, e ceva dubios la topul ala, in primul rand ca sunt introduse la gramada atat jocuri care deja au aparut, ca Bioshock, si carora li s-au putut face review-uri amanuntite si acorda meriturile cuvenite; dar si jocuri care urmeaza sa apara peste o luna sau doua, si cum a zis si Alex, astea nu au cum sa fie apreciate cum trebuie si sunt imposibil de pus langa cele deja aparute.
Si apropo, oricum e foarte putin probabil sa se fi clasat PES inainte de FIFA pe X360 si PS 3 ca pe cele doua console FIFA e mai avansat din toate punctele de vedere, de la motorul grafic, motorul de animatii, motorul fizic si pana la AI.
FIFA08
28-08-2007, 10:20 AM
Choose :D , eu unul as alege PES 2008 pt ca va fi next-gen, gameplay mult mult mai bun, nici o diferenta intre pc,xbox360, ps3.
gameplay movie: http://www.gamersyde.com/stream_4264_en.html
:eek:
la fifa 2008 nu se anunta nimic important, acelasi joc obosit al jucatorilor vechea buba cu portarii care scot tot, da impresia ca poarta e prea mica, la fifa din ce am vazut in trailere jucatorii parca sunt shipci parca sunt jucatori de plastic cum erau pe timpuri masutele de fotbal cu jucatori pe arcuri asa e si fifa asta ca de altfel toate din seria fifa....
scuze dar de ce nu ai bagatt si pe ucl
FIFA08
28-08-2007, 10:24 AM
Eu Nu As Alege Nimic Din Astea As Alege Ucl
alex180189
30-08-2007, 08:50 AM
Eu prefer gameplay-ul de la PES si licentele fifa :D...dar fiindca asa ceva e imposibil, o sa le joc ambele jocuri si asa impac si capra si varza :D. :D
Burlex
30-08-2007, 10:03 AM
PES2008 Recommended system requirements:
Windows XP
Pentium 4 3.0GHz /AMD Athlon 64 or better
1GB RAM
6.5GB free memory
8x DVD-ROM drive
DirectX 9.0c video card
256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 / NVidia 6800 GT/GS or better)
DirectX 9.0c Soundcard
DirectX 9.0c or higher
Windows USB Gamepad
1280 x 720 resolution
supported chipsets
NVIDIA - GeForce 6600, 6800, 7300, 7600, 7800, 7900, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce3
ATI - Radeon x1600, x1800, x1900, x800, 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500
Geforce MX is not supported!
vladutz-y
30-08-2007, 10:25 AM
[QUOTE=Geforce MX is not supported![/QUOTE]
Asta zicae si la fifa 07 si la mine tot o mers....nu sunt f mari cerintele...totusi tre sa mai bag bani in pc ca sa ajung la 1gb de ram si probabil nu va merge pe vista,nu?
Razor
30-08-2007, 10:36 AM
oare pe 512 ram nu va merge nici macar cu nivelu de detalii pe minim ?:(
roby21steaua
30-08-2007, 10:46 AM
Windows XP
1GB RAM
6.5GB free memory
8x DVD-ROM drive
DirectX 9.0c video card
DirectX 9.0c Soundcard
DirectX 9.0c or higher
Windows USB Gamepad
1280 x 720 resolution
supported chipsets
NVIDIA - GeForce 6600, 6800, 7300, 7600, 7800, 7900, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce3
ATI - Radeon x1600, x1800, x1900, x800, 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500
se pare ca doar cu memoria am probleme mi-ar mai trebui 300 mb
VilleValo
30-08-2007, 11:36 AM
Salutare!
Nu vreau sa supar pe nimeni insa nu stiu daca ati observat. Acest thread a fost deschis de Burlex doar in intentia de a ne spune noua cat de grandios o sa fie pes 2008 pe langa fifa08. Daca ii vezi citi post-urile veti vedea ca in fiecare face exact acest lucru: pune la zid FIFA08 (fie pe console next-gen fie in varianta current gen) si ridica in slavi jocul celor de la Konami.
Tinere, eu nu stiu daca ai observat dar esti pe forumul FIFARomania NU PESRomania. Este ca si cum ai intra pe forum la pepsi, ai deschide un thread cu numele "pepsi vs. coca cola" si i-ai pune la zid pe cei de la Pepsi ridicand in slavi firma rivala.
Sper sa nu fi deranjat pe nimeni cu acest post. Sunt de acord ca si PES2008 este un joc foarte bun, mai ales datorita faptului ca este next-gen pe toate platformele dar nici FIFA2008 nu este un joc de care sa-ti bati joc mai ales pe un forum ce-i este dedicat.
Ma inclin, voie buna!
b_ady20
30-08-2007, 11:36 AM
man da ii mare rau nu ... si iti trebuie si o configuratie a naibii de buna, dar sper sa se ridice la nivelul asteptarilor tinand cont ca va fi next-gen.
timisica_cristian
30-08-2007, 12:25 PM
Salutare!
Nu vreau sa supar pe nimeni insa nu stiu daca ati observat. Acest thread a fost deschis de Burlex doar in intentia de a ne spune noua cat de grandios o sa fie pes 2008 pe langa fifa08. Daca ii vezi citi post-urile veti vedea ca in fiecare face exact acest lucru: pune la zid FIFA08 (fie pe console next-gen fie in varianta current gen) si ridica in slavi jocul celor de la Konami.
Tinere, eu nu stiu daca ai observat dar esti pe forumul FIFARomania NU PESRomania. Este ca si cum ai intra pe forum la pepsi, ai deschide un thread cu numele "pepsi vs. coca cola" si i-ai pune la zid pe cei de la Pepsi ridicand in slavi firma rivala.
Sper sa nu fi deranjat pe nimeni cu acest post. Sunt de acord ca si PES2008 este un joc foarte bun, mai ales datorita faptului ca este next-gen pe toate platformele dar nici FIFA2008 nu este un joc de care sa-ti bati joc mai ales pe un forum ce-i este dedicat.
Ma inclin, voie buna!
off: pepsi nu este rival cu coca-cola:saliveaza:, coca-cola a cumparat pepsi^_^
on: in unele parti ai dreptate
stephen
30-08-2007, 01:40 PM
Windows XP
1GB RAM
6.5GB free memory
8x DVD-ROM drive
DirectX 9.0c video card
DirectX 9.0c Soundcard
DirectX 9.0c or higher
Windows USB Gamepad
1280 x 720 resolution
supported chipsets
1.Bun,deci am scapat de o grija,acum stiu ca-mi merge fara probleme.
2.@timisca_cristian,comparatia lui a fost buna...daca nu Coca Cola vs Pepsi atunci Nike vs Adiddas...e cam acelasi lucru.
Nu stiu de ce cred ca PES asta va fi un mare fiasco...prea mult tam-tam cu next-gen & stuff...Dar om trai si om vedea.
emyanuel
30-08-2007, 01:45 PM
parerea mea e k o sa mearga si pe vista deoarece la cerinte scrie astfel : DIRECTX 9.0c or higher adica suporta si DIRECTX 10 , e compatibil si cu Vista! deci o sa se poata juca pe ambele variante de windows xp si vista!
VilleValo
30-08-2007, 03:55 PM
clar o sa mearga si pe Vista deoarece EA nu isi poate ascuma un asemenea risc. Daca ar merge numai pe XP multi dintre utilizatorii unui Vista original nu ar mai cumpara FIFA desi l-ar fi avut in plan, ceea ce inseamna o vanzare mai mica pt EA.
In concluzie, o samearga si pe Vista.
*InCePaToRuL*
30-08-2007, 06:14 PM
Alea sunt cerinţele minime...
Normal că dacă ai ceva mai bun o să meargă ...
Deci 100% va merge pe Vista.-_-
urSus
30-08-2007, 10:45 PM
...intreb si aici credeti ca celor care le-a mers fifa2007,v-a merge si fifa08?...ptr ca nu vad cerinte foarte mari....pentru ca ma vad in stare sa fac un update mai ales ca o sa ma angajez..:D.....sper sa nu trebuiasca anu asta ca altceva in afara de fifa nu prea joc....
Burlex
31-08-2007, 11:54 AM
Alea sunt cerinţele minime...
Normal că dacă ai ceva mai bun o să meargă ...
Deci 100% va merge pe Vista.-_-
eu stiam ca sa citesti se invata in clasa 1, ALEA SUNT PES 2008 RECOMENDED nici decum minim si pentru fifa :P
JohnnyUSA
31-08-2007, 07:56 PM
Sunt de acord ca si PES2008 este un joc foarte bun, mai ales datorita faptului ca este next-gen pe toate platformele dar nici FIFA2008 nu este un joc de care sa-ti bati joc mai ales pe un forum ce-i este dedicat.
Ma inclin, voie buna!
Gresit, PES este un joc foarte bun din alte considerente. Cand spun asta, crede-ma ca sunt 100% OBIECTIV, in nici un caz SUBIECTIV.
Am jucat si eu acum cateva minute fifa2008... din pacate, dezamagire totala... parca ar fi fifa2007 in hainute mai noi. Cu stupoare constat ca sursa de inspiratie, in speta PES, a celor de la EA nu a disparut nici anul acesta. Rusinica :mad:
Tudorikfarafrik
01-09-2007, 09:10 AM
FIFA 08 Demo e FIFA 07 Demo v1.2..nici macar 2.0:p...ABSOLUT PENIBIL. FIFA pe current-gen o sa ia cea mai strasnica bataie EVER de la PES anul asta.La next-gen totusi va fi mult mai echilibrata lupta, chiar cred ca FIFA va fi PUTIN peste PES. Revenind la PC, FIFA 08 e la fel de scriptat la gameplay ca si celelalte jocuri de inainte, e 07 cu putine tweakuri...PES 6 e de 3 ori mai frumos ca FIFA 08. Cu licentele le rezolv cu un patch, fetele sunt mult mai realiste, se respecta staturile, skillurile chiar au un impact asupra jocului, gameplay-ul tine cont si de legile fizicii(ceea ce-l face posibil...realist..).Singura obiectie e manager mode-ul mult mai slab ca la FIFA (motivul pentru care voi juca si FIFA 08 anul acesta:pt. ca are amicale, echipa de juniori, si structurile competitiilor..) insa e singura problema din joc.Grafica nu tine cont de poligoane:TINE CONT DE CUM ARATA(SUNA penibil, stiu),dar PES arata mult mai bine ca FIFA:jucatorii din FIFA sunt butoiase mobile. Animatiile din FIFA sunt mai cursive si realistice, insa din cauza lor apar si multe buguri si faze care arata ciudat. A da, si pentru baiatul dinainte, daca e varza merita criticat chiar pe forumul lui.:pSi tin sa precizez ca am fost jucator de FIFA insa PES 6 m-a convins sa trec la produsul celor de la konami.
Andrey_FIFA
01-09-2007, 10:32 AM
Aleg Fifa 2008 tot timpul...chiar dak ink nu e gata sa-l joc...mai are vreo 10 min. Am jucat pes si mi se pare mult prea dificil, e extrem de obositor si exagereat de greu...
The_Black_Emperor
01-09-2007, 10:35 AM
Sa nu exageram totusi :D Asta cu varza nu prea merge in circumstantele date. Pai pentru prima data, putem spune ca Fifa se poate intrece cu PES, avand chiar lucruri pe care PES nu le va avea anul asta, chiar daca vb de varianta current-gen. Nu cred ca in PES vom putea controla portarul (poate doar daca Konami a spionat EA, sau baga lucru asta acu repejor, dar nu cred) Pana acum, as fi fost de acord cu termenul varza. Din fericire, nu mai e cazul. Sa vedem ce poate PES, apoi vorbim
pikciu
01-09-2007, 11:08 AM
stai tu linistit ca Konami nu fura de la EA, poate invers. Da si niste argumente pentru care zici ca Fifa are lucruri pe care PES nu le va avea anul asta. Eu nu prea cunosc.
Andrey_FIFA
01-09-2007, 11:38 AM
s-a vazut clar in ultimii ani ca ea sports ia la greu de la konami...sa incep cu pasele, cu game play-ul, cu modul de executie la cornerelor, al loviturilor libere, ceea ce fifa n-avea, gaseai doar in pes...
The_Black_Emperor
01-09-2007, 01:54 PM
Pai stiu ca se inspira unii dupa altii, ce o fi vreo noutate?! Am zis eu altceva? Dupa mine, daca EA "fura" de la Konami, cu atat mai bine pentru noi. Ar fi bine ca si Konami sa fure controlul portarului si posibilitatea de a salva tot meciul (si nu doar cateva secunde) si sa bage mai multe fente si scheme, la care Fifa e net superior. Din pacate, echipe licentiate nu poate sa fure ;) Dar noi vorbim doar pe baza unui demo si a unor informatii de pe net, asa ca nu putem fi prea siguri de ceea ce spunem...
JohnnyUSA
01-09-2007, 07:42 PM
Konami nu au furat de la EA pana acum, jocul este un produs original din punctul asta de vedere. Faptul ca EA se inspira in nesimtire din PES spune multe.. din pacate nu prea se inspira cum trebuie :-)
Andrey_FIFA
01-09-2007, 08:46 PM
Konami nu au furat de la EA pana acum, jocul este un produs original din punctul asta de vedere. Faptul ca EA se inspira in nesimtire din PES spune multe.. din pacate nu prea se inspira cum trebuie :-)
pfff...cat ai putut sa pui punctul pe i in ultima parte...corect...mare dreptate...dupa ce ca incearca sa copie de la pes, nici macar nu copie bine...:eek::lol:
The_Black_Emperor
01-09-2007, 08:50 PM
Totusi n-as baga mana in foc ca Konami chiar nu s-au inspirat DELOC de la EA in toata istoria acestor jocuri. In ultimii ani asa e, cum observati si voi, asta e clar. FIFA seamana mai mult ca niciodata cu PES. Daca trecem peste aspectul moral, asta e bine, din punctul meu de vedere :D Am incredere in capacitatea japonezilor de a inova si cred ca se vor detasa repede de Fifa. EA nu face decat sa mearga pe cai batatorite, de ei sau de altii, nu vor sa riste nimic. Konami e cobaiul lor, atata timp cat introduce elemente noi. PES e ca un fel de test al pietei pt EA. Insa pentru noi tot ce conteaza e direct IP-ul si echipamente reale, asa ca we don't give a s**t, jucam FIFA!!! :D
alex_007
01-09-2007, 10:41 PM
nu mi-a placut niciodata pes...jucatoriii aia park sunt nemancati...cad ca mortii la orice contact fizic...yo unu nu vreau grafica ci atmosfera si gameplay si un manager mode super (cum de altfel ne-a obisnuit ea sports)...stadioanele din pes nota 1 ...sunt praf la fel si suporterii...si pana la urma sa aiba pes grafica 10 stele ca tot fifa o sa se vanda de miii de ori mai mult ...atat am avut de zis ...forza fifa:D
pikciu
01-09-2007, 11:00 PM
gata, m-ai convins, o sa joc si eu fifa. :lol: stadioanele din pes sunt de nota 1? atunci in fifa cum sunt? cu spatiile alea dintre tribune, cu gazonul ala infect, cu panourile alea pixelate? Despre manager mode nu stiu ce va place voua cu antrenament, cu staff tehnic, stadion, sponsori. Mie imi place sa dau un next si sa incep jocul, nu sa stau sa fac tot felul de chestii pana sa joc un meci. Pentru ala joc football manager.
Cati jucatori, atatea pareri ;)
The_Black_Emperor
01-09-2007, 11:26 PM
Cum am mai zis, eu vad grafica din FIFA 2003 - 2007 sub PES4, de gameplay ce sa mai vorbim. In FIFA 2008 grafica e putin imbunatatita, insa sub PES-ul actual. Iar o comparatie cu PES 2008 nu-si are rostul, sa fim seriosi.
Gameplay-ul FIFA 2008 e MULT imbunatatit, aduce cu PES, are si elemente originale (putine, recunosc) si aceasta schimbare era necesara. Chestia e ca ma bate gandul sa-mi cumpar PES 2008 si atunci TOATE atuurile FIFA dispar:))
Andrey_FIFA
02-09-2007, 09:16 AM
am vazut ceva in pes2008 ce va aparea ce pur si simplu m-a bulversat :eek: se pare ca jucatorii la sfarstiul fiecarui meci pe care il vom juca vor da interviu?! cel putin asa erau imaginile care le-am vazut. e adevarat???:eek:si alte noutati fata de pes6 care vor mai fi? :o
edy2004
02-09-2007, 09:32 AM
de parca cei care joaca pes dau doi bani ca are mai putine poligoane decat fifa;chiar daca pes are mai putine poligoane grafica este peste fifa,jucatorii seamana cu cei din realitate;dar cum am mai spus toti jucatorii de pes apreciaza gameplayul,libertatea miscarilor,controlul jucatorilor,al paselor,al suturilor,etc,etc;de aceea foarte multi prefera pes si nu limitatul fifa.
PS Pentru mns:o aberatie sa spui ca numarul jucatorilor de pes se va injumatati;anul trecut multi jucatori de fifa au trecut la pes;anul acesta probabil ca se va intampla la fel
Burlex
02-09-2007, 12:15 PM
Mai are rost sa comparam ? la cum arata acum fifa e CLAR sub PES 5, de 6 ce sa spunem ? dapai de 2008? hai fiti seriosi, marea parte care au votat fifa au votat asa numa ca nu au jucat PES :D . EA = a BIG BUG
VilleValo
03-09-2007, 06:53 PM
duceti-va pe forum la pesromania fratilor si dati cu parul in EA acolo. sunteti pe forumul FIFA Romania.
Propun ca acest thread sa fie sters. Gresesc?
pikciu
03-09-2007, 10:41 PM
Da. Gresesti. Daca suntem pe forumul FifaRomania trebuie sa ridicam in slavi un joc nereusit? Eu zic ca nu, dezbatem asupra unei comparatii intre doua jocuri, dintre care unul e Fifa. Deci nu suntem pe dinafara. Suntem pe forum si pentru oamenii de aici, si din respect pentru ce fac ei. Ok? ;)
edy2004
04-09-2007, 09:59 AM
duceti-va pe forum la pesromania fratilor si dati cu parul in EA acolo. sunteti pe forumul FIFA Romania.
pentru cultura ta generala si pe forumul pesromania se discuta despre fifa si se compara cele doua jocuri;mai bine te-ar sterge pe tine cateva zile ca sa nu mai fi atat de suparat ca se discuta de pes pe aici
liquid
04-09-2007, 10:21 AM
da gresesti.
gata, m-ai convins, o sa joc si eu fifa. :lol: stadioanele din pes sunt de nota 1? atunci in fifa cum sunt? cu spatiile alea dintre tribune, cu gazonul ala infect, cu panourile alea pixelate? Despre manager mode nu stiu ce va place voua cu antrenament, cu staff tehnic, stadion, sponsori. Mie imi place sa dau un next si sa incep jocul, nu sa stau sa fac tot felul de chestii pana sa joc un meci. Pentru ala joc football manager.
Cati jucatori, atatea pareri ;)
click here http://www.youtube.com/watch?v=n_Yt6fKViKg si uitate la fifa 08 vs pes 08
Rocambole
04-09-2007, 05:58 PM
haha.. uitate atent. la acest film pe care l-ai postat..jucatorii din pes parca sunt niste scanduri. nu am flexibilitate in miscari si fug numai din picioare fara sa se foloseasca si de restul corpului. scanduri cu piciaore. asa mi se par mie.:))
stefan
04-09-2007, 06:05 PM
Vad ca tot spuneti ca PES 5 e peste FIFA 08, ca FIFA e la fel de cativa ani, dar am si eu o intrebare, care e diferenta dintre PES 3 si PES 6? Ca in fiecare an era acelasi meniul, aceeasi grafica patratoasa (si calitatea graficii tine de numarul de poligoane folosite pentru modelarea 3d, deci e cam aiurea sa spui ca grafica unui joc care foloseste de 4 ori mai putin poligoane ca FIFA e mai buna) si cam acelasi gamplay. Gameplay-ul a fost intr-adevar mai bun pana acum, poate va fi si de acum inatinte, nu pot sa ma pronunt pana nu apare si PES 2008, dar in rest jocul nu m-a impresionat cu absolut nimic.
cRisTy_fifa
04-09-2007, 06:53 PM
stefan sau care e diferenta dintre PES 5 si PES 6 ? DECI LA ASTEA 2 JOCURI NU VAD NICI O DIFERENTA. Ba chiar mai mult , la pes 5 cand te accidentai la picior iti punea bandaj.... la pes 6 nu-ti pune nimic...La pes 5 cand jucatorul tau numai putea alerga tu il fortai mai juca 5 minute ( in joc ) si apoi iti arata ca se tine de picior si tre` sa-l schimbi... Deci PES5>PES6...
Burlex
04-09-2007, 07:06 PM
PES5 = PES 6? la EA e mai grav, un joc facut in 2007 e egal cu unul de la finalul lui 2007, adica FIFA 2007 = FIFA 2008, na :D si voi ORI sunteti CHIORI (asa cum e ala ce vede scanduri intrun joc de fotbal si nu vede jucatorii aia unsi cu vazelina de la fifa) ori sunteti BATUTI IN CAP (ca stefan care vede numa poligoane' si mai nou spune ca fifa are grafica mai buna ca un joc next-gen) , choose your side :D
daca nu vedeti diferenta intre PES si FIFA e grav bai nenica' , fifa nu a rezistat la mine in PC decat 1 minut pana am pasat de 3 ori si am dat primul sut la poarta. (ma rog, in tribune pe un "D" de 1 cm apasat).:D
P.S: SI spre deosebire de EA, KONAMI e o firma mult mai mica si mai saracacioasa si uite ca face jocuri mult mai bune decat marea, vestita, si marita , si ridicata in slavi , EA BUGZ, aa am vrut sa zic EA SPORTS, apropo au mai trecut jucatorii prin bara la fifa ? :)) =)) mai dai pe langa poarta si se pune gol ? =))
cRisTy_fifa
04-09-2007, 07:13 PM
Asa jignestene. :mad: Vedem noi din 2009 in colo..... Va fi un nou poll : fifa 09 vs pes 2009 si vor fi vreo 100 de voturi la fifa 2009 si 1 vot la pes 2009. No Comment
Urmelinho
04-09-2007, 07:16 PM
tu stii ca poti lua ban ca ai jignit tot forumul cu postul asta. fiecare e cu parerea lui. Tu ce vrei acum sa zicem ca tine? PES 2008 nu va fi egalat de Fifa nici in 10 ani. PES5 a va fi egalat de fifa prin 2010. este cel mai tare joc de fotbal de joc.
Gata cu comunismul! Fiecare e liber sa zica ce vrea de jocuri, politicieni etc. asa ca lasa-ne pe noi cu fifa 08 care e cam la nivelul PES1 si joaca tu PES 2008 care va fi egalat de fifa prin 2050
stefan
04-09-2007, 07:20 PM
PES5 = PES 6? la EA e mai grav, un joc facut in 2007 e egal cu unul de la finalul lui 2007, adica FIFA 2007 = FIFA 2008, na :D si voi ORI sunteti CHIORI (asa cum e ala ce vede scanduri intrun joc de fotbal si nu vede jucatorii aia unsi cu vazelina de la fifa) ori sunteti BATUTI IN CAP (ca stefan care vede numa poligoane' si mai nou spune ca fifa are grafica mai buna ca un joc next-gen) , choose your side :D
daca nu vedeti diferenta intre PES si FIFA e grav bai nenica' , fifa nu a rezistat la mine in PC decat 1 minut pana am pasat de 3 ori si am dat primul sut la poarta. (ma rog, in tribune pe un "D" de 1 cm apasat).:D
P.S: SI spre deosebire de EA, KONAMI e o firma mult mai mica si mai saracacioasa si uite ca face jocuri mult mai bune decat marea, vestita, si marita , si ridicata in slavi , EA BUGZ, aa am vrut sa zic EA SPORTS, apropo au mai trecut jucatorii prin bara la fifa ? :)) =)) mai dai pe langa poarta si se pune gol ? =))
Unde am spus eu ca FIFA are grafica mai buna ca un joc nextgen bai desteptule, tu esti ala care vroiai sa compari in topicul asta un joc currentgen cu unul nextgen, eu vorbeam despre 2 jocuri care deja exista. Si daca grafica nu se compara prin numarul de poligoane atunci prin ce naiba o compari? (din punct de vedere tehnic, ma doare fix in cur de opinia ta de "specialist") Si pentru cultura ta generala se scrie VASELINA. Vad ca PES are doar vreo 3 fani in Romania care il lauda zi de zi, daca era un joc atat de bun la toate capitolele pana acum nu trebuia sa va mai scremeti pe aici .
Burlex
04-09-2007, 07:42 PM
bai nu poti intelege, FIFA NU II JOC II O TAMPENIE SI EA NU E FIRMA II CIURDA DE VACI, capish? :D tu ai ceva cu poligoanele alea, o intrebare personala, noaptea ce visezi ? cumva poligoane ? ar fi si logic...si care suntem 3 ma care spunem ca pes e mai tare, nu vezi ? la voi pe forum aproape ca domina pes-ul, defapt 50% aproape sunt cu PES-ul :P pentru ca asa e, cei care dau din gura gen : "PES SUX, GRAFICA E NASPA, JUCATORI DIN SCANDURA" astia nu au jucat PES sa vada ei jucatori de scandura :eek:marea parte care au votat nu au auzit de PES si pun pariu ca daca ii intrebi ce e PES habar nu au, a da vroiam sa mai intreb cati de aici pot afirma cat a furat EA de la KONAMI ? :eek: parca voi citii iarasi ca defapt KONAMI a furat de la EA , dar nah ^^
Auzi ma, nu crezi ca esti cam nesimtit? Cam vorbesti in necunostiinta de cauza de altii. Asa pot sa zic si eu ca tu folosesti "vazelina" aia pentru altceva si sa fac urat cand vad ca ma contrazici.
poli tm in fifa
04-09-2007, 07:46 PM
Tu inca nu ai priceput ca stefan ti-a zis ca tu faci comparatie intre un joc,cu grafica nexgen si unul cu grafica,currentgen ??
stefan
04-09-2007, 07:53 PM
Ia mai scutiti-ma, eu nu ma duc pe forumul Pesromania sa postez ca PES de la 3 pana la 6 are aceeasi grafica de cacat cum faceti voi aici, de cand ati auzit de PES tot veniti aici si urlati ca PES e mai tare. Da, mai toti au recunoscut ca PES are gameplay mai bun si atat, acum vii tu si spui ca grafica se compara dupa ochi si numai tu esti in masura sa faci asta, ca eu sunt batut in cap, ca toti prefera PES, atunci poate imi spui de ce aia de prefera PES nu posteaza pe Pesromania si stau tot aici sau de ce ei au de vreo 5-6 ori mai putini vizitatori pe zi decat noi. Nu ma intereseaza pe mine ca ai jucat FIFA doar un minut, du-te dincolo si lauda-te cu asta pana nu mai poti.
EA nu e o firma mare pentru ca a furat de la oameni. Spune-mi tu 3 jocuri cunoscute de la Konami (fara sa te folosesti de Google) in afara de PES. Sa nu mai zic cate din jocurile alea s-au vandut in mai multe exemplare decat s-a vandut un joc slab cotat de la EA.
timisica_cristian
04-09-2007, 08:03 PM
EA nu e o firma mare pentru ca a furat de la oameni. Spune-mi tu 3 jocuri cunoscute de la Konami (fara sa te folosesti de Google) in afara de PES. Sa nu mai zic cate din jocurile alea s-au vandut in mai multe exemplare decat s-a vandut un joc slab cotat de la EA.
1. PES ( AI ZIS IN AFARA DE EL DAR NU STIAM ALTU' )
2. NINJA TURTLES
3.:confused:
JohnnyUSA
04-09-2007, 08:04 PM
KONAMI sunt o firma mare, dar sunt o firma mare ce sunt recunoscuti in special pe piata CONSOLELOR. Pe PC nu s-au implicat prea mult.
Stefan, degeaba foloseste Fifa n-spe mii de poligoane, daca nu le foloseste cum trebuie, nu crezi ?
In rest, cu numarul de vizitatori ai site-ului PESRomania.. etc nu ma bag la replici, nu are rost, nu o consider o jignire ci o chestie spusa la nervi LOL
Totusi, ca sa va "atatz" putin, da... PES este peste fifa, chiar si la grafica, in ciuda nr. de poligoane mai mici, NA! :-)
PS: Ea vinde imaginea jocurilor bune ce le-au avut-o in trecut, pur si simplu isi bat joc de consumatori, iar acestia din urma se lasa orbiti din cauza conservatorismului ;-)
LE: Ca sa mai indulcesc amarul, n-ar fi mai bine sa apara si PES2008 Demo si apoi sa ne dam cap in cap si sa ne jignim?
cRisTy_fifa
04-09-2007, 08:08 PM
3. Yu-gi-OH :lol:
Bodo17
04-09-2007, 08:08 PM
nu prea ma pricep ca cei care editeaza fifa sau pes dar mi se pare mult mai bun si mai frumos fifa..in continuare o sa raman l fifa
stefan
04-09-2007, 08:10 PM
Faza cu furatul e cam aberanta, nu poti sa spui de exemplu ca legea avantajului e copiata de la PES atat timp cat exista si in fotbalul real. E ca si cum i-as interzice eu lui Johnny sa faca patch cu Liga I, II sau III pentru ca noi editam de mai mult timp ca ei. Mai nou spuneti ca si tastele sunt copiate de la PES, de asta se foloseste tasta Q pentru a schimba jucatorii. Explicatia e mai simpla si mai logica, cu un gampad jucatorii se pot schimba si cu stickul analog dreapta, si daca tasta S ramanea pentru schimbarea jucatorilor ai fi avut 2 butoane asezate unul langa altul care fac acelasi lucru.
JohnnyUSA
04-09-2007, 08:11 PM
Stefan, e vb ca prea se intampla toate intr-un mod cel putin "ciudat". Cum apar intr-unul, la un an apar si-n celalalt, desi cu o implementare mai slabuta, zic eu :-)
stefan
04-09-2007, 08:18 PM
Chestia aia cu vizitatorii n-am spus-o la nervi, am spus-o doar ca sa compar numarul fanilor celor 2 jocuri :p Stii tu, e ca un sondaj din ala la care participa 3 oameni si 2 tin cu steaua => 66% din romani sunt stelisti. Si cu poligoanele alea, sa stii ca FIFA le foloseste totusi unde trebuie, ca jucatorii nu arata ca roboteii aia facuti din pachete de tigari. Prefer o grafica cu niste jucatori mai rotunzi si niste texturi care nu arata ca o zi ploioasa de noiembrie.
Jokes
04-09-2007, 08:19 PM
Am avut aceleasi discutii ai anul trecut.La un moment dat ajunsesem la concluzia ca fiecare joaca ce vrEA,cand vrEA si cum vrEA. :p
stefan
04-09-2007, 08:21 PM
Pai da, dar tot timpul vine cate un fan PES sa ne spuna ca suntem chiori si batuti in cap si trebuie sa jucam PES. Ca eu inca n-am mai auzit pe cineva spunand ca FIFA e peste PES la toate capitolele.
JohnnyUSA
04-09-2007, 08:23 PM
"Stii tu, e ca un sondaj din ala la care participa 3 oameni si 2 tin cu steaua => 66%"
Tare asta.. chiar mi-a placut :) .. dar ai grija, ceea ce ai afirmat sus se poate interpreta in multe feluri :p
Viz-a-viz de poligoane si grafica, mie mi se par mai clari dpdv grafic ( mai ales cu texturi de kituri HD )...daca ma pot exprima asa, cei ce la PES, si o spun fara nici o urma de subiectivism. Bineinteles, este o parere proprie si personala. Si eu jucam fifa destul inainte, dar acum parca prea vand aceleasi gogosi an de an..cel mai jucat fifa ( cel putin de catre mine ) a fost fifa 99, de atunci i-am cam lasat balta :)
The_Black_Emperor
04-09-2007, 08:23 PM
Am avut aceleasi discutii ai anul trecut.La un moment dat ajunsesem la concluzia ca fiecare joaca ce vrEA,cand vrEA si cum vrEA. :p
Mai ales ca toti le jucam pe ambele, fie ca recunoastem sau nu :D
JohnnyUSA
04-09-2007, 08:24 PM
Ca sa fiu sincer, eu nu prea mai joc niciunul decat ocazional ;) Nu mai este timp :mellow:
PS: Si ca sa va mai "atatz" si mai mult, imi place rau cand va contrati, enervati .. etc pe discutii de genul asta.. Poll-ul totusi nu este atat de convingator cum ca fifa PWN PES ( asa cum afirma unii pe aici )
Jokes
04-09-2007, 08:28 PM
"Stii tu, e ca un sondaj din ala la care participa 3 oameni si 2 tin cu steaua => 66%"
Tare asta.. chiar mi-a placut :) .. dar ai grija, ceea ce ai afirmat sus se poate interpreta in multe feluri :p
Viz-a-viz de poligoane si grafica, mie mi se par mai clari dpdv grafic ( mai ales cu texturi de kituri HD )...daca ma pot exprima asa, cei ce la PES, si o spun fara nici o urma de subiectivism. Bineinteles, este o parere proprie si personala. Si eu jucam fifa destul inainte, dar acum parca prea vand aceleasi gogosi an de an..cel mai jucat fifa ( cel putin de catre mine ) a fost fifa 99, de atunci i-am cam lasat balta :)
Acum vine si Stefan si spune de kit-uri 2gk,3gk,4gk etc.Si tot nu ajungem la un consens :lol:
Mai ales ca toti le jucam pe ambele, fie ca recunoastem sau nu :D
Eu de la FIFA 06 nu am mai jucat deloc,nici macar pt RLSP!
Burlex
04-09-2007, 08:53 PM
Chestia aia cu vizitatorii n-am spus-o la nervi, am spus-o doar ca sa compar numarul fanilor celor 2 jocuri :p Stii tu, e ca un sondaj din ala la care participa 3 oameni si 2 tin cu steaua => 66% din romani sunt stelisti. Si cu poligoanele alea, sa stii ca FIFA le foloseste totusi unde trebuie, ca jucatorii nu arata ca roboteii aia facuti din pachete de tigari. Prefer o grafica cu niste jucatori mai rotunzi si niste texturi care nu arata ca o zi ploioasa de noiembrie.
Prefer jucatorii aia din PES decat aia unsi cu Margarina Delma (sa nu zici ca folosesc vaselina), ma cineva sa il opreasca pe stefan cu poligoanele ca deja am cosmaruri :eek:
cRisTy_fifa
04-09-2007, 08:54 PM
A credeam ca zici "vazelina"....
Jokes
04-09-2007, 08:59 PM
Da vad ca aveti obsesie pt "vazelina".Ce mai conteaza,nu stiu cati dintre cei ce joaca pes6 acum vor putea juca PES2008.
Eu cel putin,trebuie sa trec fortat la FIFA 08 din cauza cerintelor ridicate ale pes-ului. :(
Prefer jucatorii aia din PES decat aia unsi cu Margarina Delma (sa nu zici ca folosesc vaselina), ma cineva sa il opreasca pe stefan cu poligoanele ca deja am cosmaruri :eek:
Omul ti-a explicat de ce e grafica mai buna si tu incepi cu cacaturile tale ca e obsedat si alte tampenii. Omule, esti mai obsedat ca oricine. :mellow:
VilleValo
04-09-2007, 09:16 PM
burlex ai deschis vreodata o aplicatie gen maya sau 3dxmax?
Jucatori luciosi nu mai sunt in Fifa de ceva vreme, poate ar trebui sa-l mai joci, ca de la 2005 s-au schimbat multe. :p
http://www.imagehost.ro/thumbnail.php/0423200546ddbdf54c3c2.jpg (http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=0423200546ddbdf54c3c2)
*InCePaToRuL*
04-09-2007, 11:03 PM
Am şi eu o întrebare:p
Cine are cei mai mulţi jucători(fani)? FIFA sau PES? (dacă este ceva oficial):p
CavalerulNoptii
04-09-2007, 11:38 PM
am vazut undeva pe aici parca burlex a zis ca EA nu a fost in stare sa scoata fifa 08 next-gen .. nu a fost in stare sau nu a vrut :D la mijloc e ceva ce multi dintre voi nu intelegeti.. o chestie de marketing.. daca faceau si fifa 08 de next gen pe pc.. aveau un nr mare de vanzari numai pt pc.. altfel in cazu asta majoritatea o sa cumpere fifa 08 pt xbox / ps3 si unde mai e .. asta din cauza ca e next gen si clar o sa fie mai bun .. deci toate consolele cu next-gen vor avea de castigat.. bani :) si am mai vazut tot pe aici cum consolele sunt mai putine decat pc`urile ... =) poate la noi in tzara.. deci totul e facut cu un scop nu ca cei de la EA nu au fost in stare sa faca next-gen... si la ce cerinte are pes.. tre sa mai bagam cateva mil in pc ca sa-l jucam ...
cRisTy_fifa
05-09-2007, 01:51 AM
"apropo au mai trecut jucatorii prin bara la fifa ?" da la pes nu trec BURLEX ?
http://img467.imageshack.us/img467/4346/lapes6nuintrainbaraastixz9.th.png (http://img467.imageshack.us/my.php?image=lapes6nuintrainbaraastixz9.png)
Burlex
05-09-2007, 06:16 AM
burlex ai deschis vreodata o aplicatie gen maya sau 3dxmax?
Tu ai deschis vreodata o aplicatie gen Microsoft Visual 2003 or 2005 +SDK ?
crtysty fifa@, daca ai placa video cu 10 mi cumparata de la second-hand logic ca iti intra jucatorii asa trecand prin bara, chiar vrei sa imi instalez fifa 2008 demo sa iti fac poze cu fiecare bug ? sar umple forumul ^^
mns@, nu mai sunt jucatori luciosi ? parca din fifa 2006 au inceput sa fie si chiar si acum inca mai sunt ^^
@Stefan, stiu ca postul tau urmeaza dar TE ROG SA FIE FARA CUVANTU POLIGON !
spidyp77
05-09-2007, 08:46 AM
Tu ai deschis vreodata o aplicatie gen Microsoft Visual 2003 or 2005 +SDK ?
crtysty fifa@, daca ai placa video cu 10 mi cumparata de la second-hand logic ca iti intra jucatorii asa trecand prin bara, chiar vrei sa imi instalez fifa 2008 demo sa iti fac poze cu fiecare bug ? sar umple forumul ^^
mns@, nu mai sunt jucatori luciosi ? parca din fifa 2006 au inceput sa fie si chiar si acum inca mai sunt ^^
@Stefan, stiu ca postul tau urmeaza dar TE ROG SA FIE FARA CUVANTU POLIGON !
aia cu jucatorii trecand prin bara nu e de la placa grafica in niciun caz
si ai dreptate:jucatorii luciosi au aparut parca in fifa 05 dar au luat sfarsit in fifa 07
acu in 08 nu mai sunt:D
pikciu
05-09-2007, 10:11 AM
Burlex, las-o mai moale. Sustine-ti parerile tale si nu mai ataca asa pe oricine. Cati jucatori, tot atatea pareri.
lfcfan
05-09-2007, 11:46 AM
eu nu am jucat pes 2008 dar la pes 6 grafica era foarte slaba...este adevarat ce era mult mai real dar raman la parerea ca fifa este un joc mult mai bun
cRisTy_fifa
05-09-2007, 12:13 PM
Burlex am placa de 10 mi a? da ai auzit de GeForce 7950 GT 512MB PCI-express costa numai 7.500.000
Jokes
05-09-2007, 12:43 PM
Burlex si eu sunt jucator de pes,il mai si editez pe deasupra dar nu-mi dau viata pt el.Si anul trecut m-am certat cu o groaza si tot nu am ajuns la concluzia ca pes este mai bun.
Si faza cu poligoanele sa stii ca-i adevarata. ;)
stephen
05-09-2007, 12:43 PM
Ce nu intelege baiatul asta e ca Fifa nu e la concurenta cu nimeni...Baga niste faze absolut penibile.PES e un joc,Fifa altul,dar nu concureaza unul cu celalalt decat in mintea lui bolnava.Pentru noi ca gameri sunt amandoua ca o comparatie,desi sunt doua genuri total diferite care au un subiect comun...fotbalul.E ca si cum ai compara (asa imi vine acum in minte) GTA cu NFS...au in comun un aspect si atat!
@Burlex...Fifa chiar are mai multe POLIGOANE :D
edy2004
05-09-2007, 03:02 PM
[quote=JohnnyUSA;141945]Ca sa fiu sincer, eu nu prea mai joc niciunul decat ocazional ;) Nu mai este timp :mellow:
PS: Si ca sa va mai "atatz" si mai mult, imi place rau cand va contrati, enervati .. etc pe discutii de genul asta.. Poll-ul totusi nu este atat de convingator cum ca fifa PWN PES ( asa cum afirma unii pe aici )[/quotnu
nu lipsa de timp este de vina ci faptul ca nu te pricepi:p
bullzeye
05-09-2007, 03:32 PM
Burlex, tata, deci eu am evitat sa ma implic in topicul asta, dar l-am citit si deja nu mai suport. Sincer, si eu prefer PES, dar NU pentru ca are o grafica mai buna decat FIFA. Deci om mai batut in cap ca tine nu am vazut, ce dracu' nu esti in stare sa pricepi ca in construirea unui Engine Grafic ABSOLUT NIMIC nu e mai important ca numarul de POLIGOANE integrat! Practic in asta consta intreg motorul unui joc ca FIFA sau PES, pentru ca la ele nu putem vorbi de Shadere si altele. Daca tot nu crezi ia du-te tu frumos pe GOOGLE si cauta niste articole despre CryEngine 2, Unreal Engine 3.0 si uita-te sa vezi ce anume le face niste Motoare Grafice atat de puternice. Sau poate gasesti niste interview-uri date de catre Epic ca sa vezi importanta Poligoanelor tocmai din gura celor care au creat cele mai inovative jocuri de pe piata din punct de vedere grafic.
Dar intr-un final nici nu vad de ce te-ar asculta pe tine lumea cand spui ca PES are grafica mai buna decat FIFA pentru ca e evident ca tu esti un habarnist in domeniu. Doar ai fost si in stare sa zici ca bugurile de genul tracutului jucatorilor prin bara tin de Placa Video, iar asta e absolut cea mai mare dovada de inconstienta pe care am vazut-o pana acum. Incearca macar sa bagi la cap faptul ca astfel de buguri se datoreaza unui Motor de Fizica (Physics Engine) limitat pentru a obtine o utilizare cat mai mica din partea CPU-ului si o optimizare cat mai buna. Deci problemele astea tin de jocul in sine si nu de Hardware (cum ar fi ideea ta cu Placa Video :rolleyes:, dar oricum @cRisTy_fifa ti-a o palma buna peste fata cu 7950-ele GT), iar asta ca sa vezi ca nici PES-ul nu e cu foarte mult peste FIFA cand vine vorba de astfel de mici buguri.
Deci, eu iti sugerez doua variante, ori stai aici cuminte si bagi la cap ce zicem noi, pentru ca unii suntem evident mult mai bine documentati in domeniu decat tine, iar asa poate mai inveti si tu cate ceva despere modelarea 3D, constructia Moatoarelor Grafice si altele; ori ai putea sa te duci frumos pe GOOGLE, cum am sugerat mai sus, pierzi o gramada de timp sa te documentezi pe acolo si dupa ce vezi cum sta treaba vii aici si recunosti ca noi am avut dreptate sau nu mai vii deloc si ne scutesti de ideile astea preconcepute ale tale de habarnist in domeniu.
Sincer, mie mi-ar place sa vad ca ai "balls"-uri sa mai dai un reply si la post-urile astea, nu sa te duci enervat sa te incui in debara si sa incepi sa plangi o vreme ca nu ai dreptate.
P.S. @edy2004, fi cuminte. Omul are mai multa experienta in domeniul asta decat o sa strangi tu in toata viata ta.
edy2004
05-09-2007, 03:52 PM
bullzeye-ar trebui sa iti vezi de treaba ta in legatura cu ce am zis eu de johnny;era o simpla gluma;stiu ce experienta are,stiu ce a facut si inca mai face pentru comunitatea pes,pentru jocul pes,etc,etc;
si inca sustin ca nu se pricepe la pes chiar daca la pes 5 ma batea destul de des, la pes 6 este destul de slabut;mai slab ca mine;de aia s-a lasat:p
Burlex
05-09-2007, 04:05 PM
Burlex, tata, deci eu am evitat sa ma implic in topicul asta, dar l-am citit si deja nu mai suport. Sincer, si eu prefer PES, dar NU pentru ca are o grafica mai buna decat FIFA. Deci om mai batut in cap ca tine nu am vazut, ce dracu' nu esti in stare sa pricepi ca in construirea unui Engine Grafic ABSOLUT NIMIC nu e mai important ca numarul de POLIGOANE integrat! Practic in asta consta intreg motorul unui joc ca FIFA sau PES, pentru ca la ele nu putem vorbi de Shadere si altele. Daca tot nu crezi ia du-te tu frumos pe GOOGLE si cauta niste articole despre CryEngine 2, Unreal Engine 3.0 si uita-te sa vezi ce anume le face niste Motoare Grafice atat de puternice. Sau poate gasesti niste interview-uri date de catre Epic ca sa vezi importanta Poligoanelor tocmai din gura celor care au creat cele mai inovative jocuri de pe piata din punct de vedere grafic.
Dar intr-un final nici nu vad de ce te-ar asculta pe tine lumea cand spui ca PES are grafica mai buna decat FIFA pentru ca e evident ca tu esti un habarnist in domeniu. Doar ai fost si in stare sa zici ca bugurile de genul tracutului jucatorilor prin bara tin de Placa Video, iar asta e absolut cea mai mare dovada de inconstienta pe care am vazut-o pana acum. Incearca macar sa bagi la cap faptul ca astfel de buguri se datoreaza unui Motor de Fizica (Physics Engine) limitat pentru a obtine o utilizare cat mai mica din partea CPU-ului si o optimizare cat mai buna. Deci problemele astea tin de jocul in sine si nu de Hardware (cum ar fi ideea ta cu Placa Video :rolleyes:, dar oricum @cRisTy_fifa ti-a o palma buna peste fata cu 7950-ele GT), iar asta ca sa vezi ca nici PES-ul nu e cu foarte mult peste FIFA cand vine vorba de astfel de mici buguri.
Deci, eu iti sugerez doua variante, ori stai aici cuminte si bagi la cap ce zicem noi, pentru ca unii suntem evident mult mai bine documentati in domeniu decat tine, iar asa poate mai inveti si tu cate ceva despere modelarea 3D, constructia Moatoarelor Grafice si altele; ori ai putea sa te duci frumos pe GOOGLE, cum am sugerat mai sus, pierzi o gramada de timp sa te documentezi pe acolo si dupa ce vezi cum sta treaba vii aici si recunosti ca noi am avut dreptate sau nu mai vii deloc si ne scutesti de ideile astea preconcepute ale tale de habarnist in domeniu.
Sincer, mie mi-ar place sa vad ca ai "balls"-uri sa mai dai un reply si la post-urile astea, nu sa te duci enervat sa te incui in debara si sa incepi sa plangi o vreme ca nu ai dreptate.
P.S. @edy2004, fi cuminte. Omul are mai multa experienta in domeniul asta decat o sa strangi tu in toata viata ta.
Nu am lucrat in domeniu ? hahha nu stii cu cine vorbesti, toata ziua lucrez la programare (c++ , java, C#, mai nou engineurile grafice se fac pe VARIABILE daca stii ce sunt alea nu pe poligoane, stiu bine ce vorbesc, poligoanele sunt de moda veche) pentru un proiect si tu ma iei pe mine cu astea, la faza cu placa video am zis-o in gluma, e grav daca nu te-ai prins :eek: , oricum FIFA SUX (toata lumea o stie) SI PES RULLZ (toata lumea o stie), altceva? :D
cRisTy_fifa
05-09-2007, 04:11 PM
Nu am lucrat in domeniu ? hahha nu stii cu cine vorbesti, toata ziua lucrez la programare (c++ , java, C#, mai nou engineurile grafice se fac pe VARIABILE daca stii ce sunt alea nu pe poligoane, stiu bine ce vorbesc, poligoanele sunt de moda veche) pentru un proiect si tu ma iei pe mine cu astea, la faza cu placa video am zis-o in gluma, e grav daca nu te-ai prins :eek: , oricum FIFA SUX (toata lumea o stie) SI PES RULLZ (toata lumea o stie), altceva? :D E pe aici vreun pshiholog care joaca FIFA ? Intrebam si eu de curiozitate......
stephen
05-09-2007, 05:40 PM
[quote=JohnnyUSA;141945]Ca sa fiu sincer, eu nu prea mai joc niciunul decat ocazional ;) Nu mai este timp :mellow:
PS: Si ca sa va mai "atatz" si mai mult, imi place rau cand va contrati, enervati .. etc pe discutii de genul asta.. Poll-ul totusi nu este atat de convingator cum ca fifa PWN PES ( asa cum afirma unii pe aici )[/quotnu
nu lipsa de timp este de vina ci faptul ca nu te pricepi:p
Mai amuzat tare cu postul asta...Se vede ca esti cam zapacit...Fara suparare,dar ai idee cui i-ai facut quote si i-ai spus ca nu se pricepe? :lol:
bullzeye
05-09-2007, 05:42 PM
Nu am lucrat in domeniu ? hahha nu stii cu cine vorbesti, toata ziua lucrez la programare (c++ , java, C#, mai nou engineurile grafice se fac pe VARIABILE daca stii ce sunt alea nu pe poligoane, stiu bine ce vorbesc, poligoanele sunt de moda veche) pentru un proiect si tu ma iei pe mine cu astea, la faza cu placa video am zis-o in gluma, e grav daca nu te-ai prins :eek: , oricum FIFA SUX (toata lumea o stie) SI PES RULLZ (toata lumea o stie), altceva? :D
Hai ca esti penibil, absolut penibil. Acum mai si incerci sa o dai inapoi si sa zici ai "glumit" doar la faza cu Placa Video. Cat de creduli crezi ca suntem? Era evident ca aia nu fost nimic altceva decat o tentativa patetica de a-ti apara PES-ul tau de toate zilele. Si daca tot zici ca a fost o "gluma", ia spune care era poanta, ce anume era asa amuzant la faptul cai dat vina unui Motor de Fizica slab pus la punct pe o Placa video?! Nu de alta dar eu nu am vazut pe absolut nimeni de pe forum sa rada la asa zisa gluma a ta, ba mai mult baiatul a carui placa ai acuzat-o a si venit apoi si ti-a raspuns, aratandu-ti ca vorbesti prostii. Deci mai scuteste-ne, deja ai demonstrat ca esti habarnist, nu e nevoie sa ne arati si cat de penibil esti.
Eu deja incep sa cred ca nici nu stii ce sunt alea poligoane :lol:. Cum dracu' sa creezi un model 3D in C++ fara sa folosesti poligoane ma?! Tu esti chiar batut in cap? Ia fugi repede pana la Pixar si explica-le cum ei s-au chinuit ca fraierii sa bata recordul mondial de Poligoane utilizate pana acum intr-un proiect CGI, atunci cand au facut Cars, cand tu putea sa le codezi in C++ modele care sa arate mai bine (exact asa cum arata PES mai bine decat FIFA).
Apropo, era sa si uit ca ai incercat sa ma dai pe spate cu variabile :lol:, care cica sunt folosite acum in locul Poligoanelor pentru a construi Motoare Grafice. Deci acum chiar nu mai e chestia cu Placa Video cea mai penibila chestie pe care am auzit-o, replica asta a ta tocmai a trecut pe primul loc. Cum sa fie mai omule poligoanele de moda veche?! Poligoanele o sa fie folosite absolut mereu de acum inainte pentru modelarea 3D. Tu de ce dracu crezi ca se folosesc motoarele astea grafica de care zici tu in constructia personajelor din jocuri, structurilor etc. daca nu poligoane? Variabile? Tu stii macar ce rol au variabilele si poligoanele in constructia unui motor grafic? Ca eu sunt sigur ca nu, daca tu zici una o poate inlocui pe cealalta, care cica a devenit de moda veche.
Acum serios, nu te-ai saturat sa isi bata joc lumea de tine pe aici?
John_Terry
05-09-2007, 05:59 PM
lol... cum poti spune asta? eu am avut mai intai pes 2004, iar apoi 2005. cand am vazut ca in pes 05 nu-i nicio schimbare fata de 04 si l-am cumparat degeaba, imi venea sa-i dau foc !
edy2004
05-09-2007, 06:36 PM
[quote=edy2004;142067]
Mai amuzat tare cu postul asta...Se vede ca esti cam zapacit...Fara suparare,dar ai idee cui i-ai facut quote si i-ai spus ca nu se pricepe? :lol:
Da,am mare idee cui i-am zis ca nu se pricepe;ai ceva impotriva?
*InCePaToRuL*
05-09-2007, 11:33 PM
Şi totuşi ne certăm degeaba:p
Jocurile Nu Au Aparut!!!
Haideţi să mai aşteptăm puţin, să jucăm cele 2 MARI jocuri şi pe urmă să ne spunem părerea.:rolleyes:
Burlex
06-09-2007, 06:24 PM
Hai ca esti penibil, absolut penibil. Acum mai si incerci sa o dai inapoi si sa zici ai "glumit" doar la faza cu Placa Video. Cat de creduli crezi ca suntem? Era evident ca aia nu fost nimic altceva decat o tentativa patetica de a-ti apara PES-ul tau de toate zilele. Si daca tot zici ca a fost o "gluma", ia spune care era poanta, ce anume era asa amuzant la faptul cai dat vina unui Motor de Fizica slab pus la punct pe o Placa video?! Nu de alta dar eu nu am vazut pe absolut nimeni de pe forum sa rada la asa zisa gluma a ta, ba mai mult baiatul a carui placa ai acuzat-o a si venit apoi si ti-a raspuns, aratandu-ti ca vorbesti prostii. Deci mai scuteste-ne, deja ai demonstrat ca esti habarnist, nu e nevoie sa ne arati si cat de penibil esti.
Eu deja incep sa cred ca nici nu stii ce sunt alea poligoane :lol:. Cum dracu' sa creezi un model 3D in C++ fara sa folosesti poligoane ma?! Tu esti chiar batut in cap? Ia fugi repede pana la Pixar si explica-le cum ei s-au chinuit ca fraierii sa bata recordul mondial de Poligoane utilizate pana acum intr-un proiect CGI, atunci cand au facut Cars, cand tu putea sa le codezi in C++ modele care sa arate mai bine (exact asa cum arata PES mai bine decat FIFA).
Apropo, era sa si uit ca ai incercat sa ma dai pe spate cu variabile :lol:, care cica sunt folosite acum in locul Poligoanelor pentru a construi Motoare Grafice. Deci acum chiar nu mai e chestia cu Placa Video cea mai penibila chestie pe care am auzit-o, replica asta a ta tocmai a trecut pe primul loc. Cum sa fie mai omule poligoanele de moda veche?! Poligoanele o sa fie folosite absolut mereu de acum inainte pentru modelarea 3D. Tu de ce dracu crezi ca se folosesc motoarele astea grafica de care zici tu in constructia personajelor din jocuri, structurilor etc. daca nu poligoane? Variabile? Tu stii macar ce rol au variabilele si poligoanele in constructia unui motor grafic? Ca eu sunt sigur ca nu, daca tu zici una o poate inlocui pe cealalta, care cica a devenit de moda veche.
Acum serios, nu te-ai saturat sa isi bata joc lumea de tine pe aici?
Nup, se lucreaza cu poligoane pentru modelarea 3D in Maya and so on, stiu bine pentru ca lucrez la Ascent Project (daca stii ce e ala, te poti uita pe SVN-ul oficial), e un program de pre-compilare a binarelor din Maya in Microsoft Visual 2005 + SDK (merge si cu 2003) si cu limbaj de programare C++ plus VOID si variabilele iese o GRAFICA PERFECTA, daca nu ma crezi intreabai pe cei care fac Cryssis :)) :cool::D:lol: , poligoanele da intradevar se folosesc inca, dar nu pentru mult timp, uite de exemplu sau folosit destul de multe pentru Medal Of Honor Airborne si a iesit o optimizare a jocului FOARTE FOARTE proasta, adica poti avea 8800 GT, 2 gbram , ca ti se misca infect la grafica din cauza numarului multe de poligoane folosit la efecte ^^. Asa ca nu ma inveti tu pe mine cum se creeaza un joc, avand in vedere ca cei de la EA folosesc inca multe poligoane (aici e vorba de numar, la PES sunt mai putine dar se foloseste de VOID + Variabile care da o grafica exceptionala), cu cat mai putine poligoane si mai multe void-uri&variabile iese o grafica super marfa, sper ca te-am lamurit.
pikciu
06-09-2007, 09:02 PM
Hai ba dracu, m-am plictisit sa citesc ce nu inteleg.
Burlex, nu inteleg ce o tii numai pe a ta, daca iti place PES joaca-l, nu te obliga nimeni sa joci FIFA. Sunt niste discutii mult prea incinse pentru nimic.
Urmelinho
06-09-2007, 10:41 PM
"nu e prost cine cere, e prost cine da" Cam asa este si in topicul asta. Burlexel a cerut scandal si noi ca niste prosti ce suntem am data scandal. Eu acum imi dau seama ce repede ne "aprindem" cand cineva se joaca cu o "bricheta" prin jurul nostru.
*InCePaToRuL*
06-09-2007, 11:35 PM
Burlex unde îi este piciorul drept al lui Owen?:lol:
http://www.pcgames.de/screenshots/original/2007/09/pro_evolution_soccer_2008_pcgames007.jpg
Razor
06-09-2007, 11:59 PM
:lol:...e tare faza cu piciorul....mai era o poza pe aici in care in jucator a trecut prin bara(tot la pes).... Burlex, cum mai spunea cineva pe aici, daca nu-ti place Fifa nu juca, joaca doar PES....nu trebuie sa ne certam pentru nimic....dupa ce vom juca jocurile (pes 2008 si fifa 08) atunci mai vedem cum sunt parerile....:)
cRisTy_fifa
07-09-2007, 12:10 AM
Razvy nu numai ca trecuse prin bara dar ramasese blocat acolo.... dai la pagina 13...
Si la FIFA 07 trece prin bara... dar nu ramane blocat acolo.... ( sau nu m-i s-a intamplat mie ). Sustin cu tarie ca grafica din PES 6 e sub FIFA 07. La gameplay e altceva... Dar nu poti spune ca grafica din pes 6 e peste FIFA 07....
Imi place mult gazonul din PES 2008.
Burlex
07-09-2007, 06:19 AM
Deci stefan ca nu te-am mai vazut cu poligoanele tale de cand ti-am explicat, ia zi si mie care grafica e mai frumoasa? cea din PES 2008 cu poligoane mai putine sau cea din fifa 2008? (mai vrei sati pun poze?) :D
Daca compari jocurile next-gen, clar Fifa 08 are grafica mai frumoasa.
stefan
07-09-2007, 10:17 AM
Deci stefan ca nu te-am mai vazut cu poligoanele tale de cand ti-am explicat, ia zi si mie care grafica e mai frumoasa? cea din PES 2008 cu poligoane mai putine sau cea din fifa 2008? (mai vrei sati pun poze?) :D
Apreciez ca ai cautat si tu pe google niste informatii, cam tarziu dar le-ai cautat, dar mai citeste de o mie de ori ce-am scris ca sa vezi ca eu vorbeam de FIFA 07 si PES 6, doua jocuri care se pot compara pentru ca ambele exista. Si la PES 6 sunt doar putine poligoane, atat, asta se vede de al o posta, nu e nici o grafica exceptionala. Eu nu compar doua jocuri noi pe cere probabil nu le voi juca in versiunile nextgen dupa poze, dar probabil un mare programator ca tine care pana mai ieri stia doar termenul tehnic "vazelina" poate face si asta.
VilleValo
07-09-2007, 11:24 AM
ok! va dau cuvantul meu ca nu mai postez in thread-ul asta daca Burlex imi raspunde sincer la intrebare: cati ani ai tata?
Burlex
07-09-2007, 05:29 PM
Haha, eu stiam ca asta e FORUM nu MIRC sa ma intrebi ASL, nu ? si asa pentru ca sa fi fericit iti raspund, am 19 ani, care e problema ? am invatat programare de la 15 ani fara ajutorul nimanui, bun, altceva? intrebari personale ? STEFAN, SPUNEMI TU unde am zis eu ca aici vom compara PES 6 si FIFA 2007 ? eu din start am vrut sa compar PES 2008 cu FIFA 2008, si totusi aici sunt cat de cat echilibrate voturile dar uitativa pe PESROMANIA :)) 70 vs 10. (pentru PES) :D
P.S: VilleValo, nici nu trebuie sa mai postezi aici.
stephen
07-09-2007, 07:06 PM
Haha, eu stiam ca asta e FORUM nu MIRC sa ma intrebi ASL, nu ? si asa pentru ca sa fi fericit iti raspund, am 19 ani, care e problema ? am invatat programare de la 15 ani fara ajutorul nimanui, bun, altceva? intrebari personale ? STEFAN, SPUNEMI TU unde am zis eu ca aici vom compara PES 6 si FIFA 2007 ? eu din start am vrut sa compar PES 2008 cu FIFA 2008, si totusi aici sunt cat de cat echilibrate voturile dar uitativa pe PESROMANIA :)) 70 vs 10. (pentru PES) :D
Eu tot nu inteleg cum poti tu sa compari 2 jocuri care inca nu au aparut:huh:
Urmelinho
07-09-2007, 07:22 PM
au aparut nu au aparut dar cum poate sa compare doua jocuri de grafica diferita? cum ar fi sa comparam Fifa 07 pe xbox cu PES6 pe PC. ce ar fi sa facem o comparatie? sa vedem cine castiga!?
shadow
07-09-2007, 07:23 PM
man,stefan a zis ca el compara fifa 07 cu pes 6,pentru ca acele 2 jocuri exista si ca nu poate compara 2 jocuri care inca nu au aparut cum sunt fifa 08 si pes 2008.citeste atent de 2 ori daca nu intelegi din prima.si las-o si tu moarta,nu vezi ca ti-ai pus tot forumul in cap?pana la urma fiecare decide ce vrea,nu le trebuie lui x si lui y argumente ca fifa e mai bun decat pes sau invers daca ei au apucat sa se joace unul dintre ele si li s-a pus pata pe acel joc.pana la urma gusturile nu se discuta.
liquid
07-09-2007, 07:24 PM
asta spuneam si eu la inceputul topicului dar... -_-
champion
07-09-2007, 09:00 PM
Am votat pentru Fifa 08 ... dar astept sa vad si PES 08. Oricum mie Fifa imi place mai mult. :)
Ionut cel Intelept
07-09-2007, 10:02 PM
Mie imi plac oamenii care voteaza doua jocuri care nici macar nu au aparut.
cRisTy_fifa
07-09-2007, 10:10 PM
Mie imi plac oamenii care voteaza doua jocuri care nici macar nu au aparut. Phahahahaa . Ai fost tare la asta Ionut:lol:
liquid
07-09-2007, 10:35 PM
auzi Burlex compara asta cu pes 2008 pe ce platforma vrei tu :p
http://www.gametrailers.com/player/24563.html
Razor
07-09-2007, 11:25 PM
Asta chiar a fost super :lol:...mai ales faza cand facea duble...si bicicletele rapide....nici nu stiam ca se poate face asa ceva, nici chiar pe next-gen ...super....Burlex...iti bate PES-ul cu 10-0 la toate capitolele:p...zi ca nu ...
Omega
07-09-2007, 11:44 PM
Vai ce mişto e :mellow: . E cât se poate de real, parcă m-aş uita la un meci în realitate. E uimitor cât se asemănă cu realitatea, mişcările jucătorilor, reflexele portarilor, absolut totul. Iar kiturile se muleaza pe jucători astfel încât se mişcă odată cu ei. Super-tare frate.
stephen
08-09-2007, 10:01 AM
Oau...pentru un astfel de joc merita sa-ti iei Xbox 360 ! Am vazut ca Petr Ceh avea casca pe cap.Deci asta s-a intamplat cu Fifa in ultimii ani,EA a ignorat total PC-ul dar ce minunatii scot pentru consola...
Ionut cel Intelept
08-09-2007, 03:06 PM
E pe aici vreun psiholog care joaca FIFA ? Intrebam si eu de curiozitate......
Era, dar ca o ironie sortii a ajuns sa fie "client" la Spitalul "Numarul 9" Alexandru Obregia. Acum poarta o frumoasa camasa cu maneci lungi si, din cand in cand, urla in timpul noptii "bug-uri, bug-uri, vreeeau gameplay!"
Urmeaza un tratament cu PES.
DarkComy
08-09-2007, 04:17 PM
Burlex, o singura data daca mai jignesti pe cineva ai "zburat" definitiv de aici.
Si ca sa ma bag si eu in discutie ca m-ai enervat "atotstiutorule", expertule in crearea de jocuri ca noi restul suntem niste prosti, tu spui ca modelarea cu poligoane a devenit moda veche da? ca sa ne uitam la engine-ul celor de la Crytek. Arunca un ochi la pozele de mai jos ca sa vezi ce poate sa insemne diferenta de poligoane (pozele sunt de la unreal 3 engine care se presupune ca este cel mai bun la ora actuala)
Multe poliagoane
http://www.doupe.cz/Files/Obrazky/art2/u/unreal3engine/unreal3engine13.jpg
Putine poligoane
http://www.doupe.cz/Files/Obrazky/art2/u/unreal3engine/unreal3engine14.jpg
Varianta Finala
http://www.doupe.cz/Files/Obrazky/art2/u/unreal3engine/unreal3engine15.jpg
Acum gandeste-te la ceva asemanator si in cazul PES vs. FIFA
Binenteles ca poligoanele nu inseamna totul la o grafica super ci si texturile.
Jucatorii de la FIFA sunt mai bine modelati ca cei din PES numai ca textura lasa de dorit (cel putin la genunchi).
Fifa exceleaza la unele capitole iar PES la altele ce atata scandal?
EA a "imprumutat" niste chestii de de la PES deoarece cativa angajati de la Konami au ajuns in curtea EA.
Poll-ul asta e irelevant pentru ca nici un joc nu a aparut FULL ca sa le poti compara.
P.S. Burlex ai grija la limbaj ca esti la un pas sa iti iei la revedere.
Burlex
09-09-2007, 12:11 PM
Sa stii ca mor de frica ^^
Armag3don
09-09-2007, 01:51 PM
ok...am o intrebare :P Asta e next-gen si e super...auzisem ca la anul Fifa 09 PC o sa fie tot next-gen...Asta inseamna ca o sa fie tot la fel de bun?? Ca daca e asa nu o sa am nici un regret ca o sa trebuiasca sa schimb placa grafica.
BurlexIsNotDead
09-09-2007, 02:25 PM
burlex is not dead, banul nu e o problema :) deci unde am ramas ? va mananca sa imi dati ban? nui stres, mai am 1348 de ip-uri ^^
VilleValo
11-09-2007, 06:23 PM
doamne ce retard! mai mult de 13 ani nu are :huh:
Undeath
12-09-2007, 07:48 AM
PES 2008 voted, apropo DarkCommy, Crysiss va fi facut pe UE4 (Unreal Engine 4) deci poza aia e o mare vrajeala :D , clar PES 2008 va fi peste FIFA, si legat de poligoane, nah btw si daca PES are mai putine poligoane, are mult bine realizate texturile, nu ca la fifa ca terenul e taiat in 2 si se vede si dunga, deci o avea PES mai putine poligoane dar tot grafica de la PES RULLZ. :D
stephen
12-09-2007, 08:34 AM
PES 2008 voted, apropo DarkCommy, Crysiss va fi facut pe UE4 (Unreal Engine 4) deci poza aia e o mare vrajeala :D , clar PES 2008 va fi peste FIFA, si legat de poligoane, nah btw si daca PES are mai putine poligoane, are mult bine realizate texturile, nu ca la fifa ca terenul e taiat in 2 si se vede si dunga, deci o avea PES mai putine poligoane dar tot grafica de la PES RULLZ. :D
Undeath ! Wazz Up ! Oricum,tot Fifa o sa fie mai jucat...fiindca PES are cerinte prea mari :p.Si dunga aia de pe teren cred ca vrea sa reprezinte umbra tribunelor,fiindca am observat cazuri cand pe acelasi stadion,nu apare deloc.(la Fifa ).Mai bine scoteau chestia asta la 08 ca arata urat,cel putin sunt modelati frumos jucatorii.De un demo la PES nu se stie nimic?
*InCePaToRuL*
12-09-2007, 10:45 AM
Undeath ! Wazz Up ! Oricum,tot Fifa o sa fie mai jucat...fiindca PES are cerinte prea mari :p.Si dunga aia de pe teren cred ca vrea sa reprezinte umbra tribunelor,fiindca am observat cazuri cand pe acelasi stadion,nu apare deloc.(la Fifa ).Mai bine scoteau chestia asta la 08 ca arata urat,cel putin sunt modelati frumos jucatorii.De un demo la PES nu se stie nimic?
La Pes este o problemă cu demo-ul :lol: ... Cred că nu o să apară.
Alin86
12-09-2007, 11:42 AM
Nu shtiu cum putetzi juca aceasta tentativa de fifa, sunt vai de kpul lor cei de la EA SPORTS, dau copiilor sperantze k o sa fie cea mai tare fifa 08, de unde frate, k nu e niciodiferentza intre fifa 08 shi fifa 06, dekt sistemul de pase shi kteva driblinguri in plus, in rest, grafik zero barat. Va spun sincer, am jukt de la fifa 96 pana acum fifa 08, dar de knd am aflat de PES, nu mi-a mai trebuit alt joc, primu' PES kre l-am jukt a fost PES 5, eram innebunit dupa fifa, shi oricine zicea k fifa e praf il bateam, dar mi-a spus cineva, frate joaca PES 5 k e cel mai tare joc posibil de soccer, shi am zis hai mah sa il incer, da n-o sa dau fifa p PES, shi knd l-am instalat shi a inceput sa joc, am ramas impresionat de absolut tot ce insemna PES, grafica de nota 20, totul pare atat de real, e incredibil cum se mishca jucatorii pe teren, cum shuteaza cum dau pase, ce fente fac, exact k in realitate, shi nu exagerez knd spun asta, mai ales k acum la PES 08 se mishca shi hainele pe jucatori, cei de la KONAMI sunt cu 20 de clase peste EA SPORTS. Incercatzi-l shi voi, shi va asigur k nu ve-tzi fi dezamagitzi, iar cine imi spune k a incerkt PES shi spune k este sub fifa, acela este cel mai mare mincinos. Incercatzi-l frate, comparatzie intre fifa shi PES nu exista, pt k fifa nu a depashit epoca de piatra !!! bafta all, shi nu uitatzi sa incercatzi PES, shi sa imi datzi reply la acest mesaj, sa imi spunetzi cu ce impresie atzi ramas
stephen
12-09-2007, 12:05 PM
Nu shtiu cum putetzi juca aceasta tentativa de fifa, sunt vai de kpul lor cei de la EA SPORTS, dau copiilor sperantze k o sa fie cea mai tare fifa 08, de unde frate, k nu e niciodiferentza intre fifa 08 shi fifa 06, dekt sistemul de pase shi kteva driblinguri in plus, in rest, grafik zero barat. Va spun sincer, am jukt de la fifa 96 pana acum fifa 08, dar de knd am aflat de PES, nu mi-a mai trebuit alt joc, primu' PES kre l-am jukt a fost PES 5, eram innebunit dupa fifa, shi oricine zicea k fifa e praf il bateam, dar mi-a spus cineva, frate joaca PES 5 k e cel mai tare joc posibil de soccer, shi am zis hai mah sa il incer, da n-o sa dau fifa p PES, shi knd l-am instalat shi a inceput sa joc, am ramas impresionat de absolut tot ce insemna PES, grafica de nota 20, totul pare atat de real, e incredibil cum se mishca jucatorii pe teren, cum shuteaza cum dau pase, ce fente fac, exact k in realitate, shi nu exagerez knd spun asta, mai ales k acum la PES 08 se mishca shi hainele pe jucatori, cei de la KONAMI sunt cu 20 de clase peste EA SPORTS. Incercatzi-l shi voi, shi va asigur k nu ve-tzi fi dezamagitzi, iar cine imi spune k a incerkt PES shi spune k este sub fifa, acela este cel mai mare mincinos. Incercatzi-l frate, comparatzie intre fifa shi PES nu exista, pt k fifa nu a depashit epoca de piatra !!! bafta all, shi nu uitatzi sa incercatzi PES, shi sa imi datzi reply la acest mesaj, sa imi spunetzi cu ce impresie atzi ramas
Impresia mea e ca habar n-ai limba romana :p
Undeath
12-09-2007, 12:25 PM
are dreptate, fifa e un mare bug, cred ca o sa ii spun de acum BUG 2008 :D
Cine spunea ca la fifa nu sun buguri ?
http://img255.imageshack.us/img255/1311/213424gp7.jpg:D
Alin86
12-09-2007, 01:01 PM
ce vrei sa spui da_stephen91 ?...k nu vad kre e legatura??...sau nu ai c sa spui in apararea EA SPORTS, shi vb sa nu adormi ???
stephen
12-09-2007, 01:07 PM
legatura este ca inainte de Fifa si alte tampenii de genul asta,oricine ar trebui sa fie om ,care sa poata scrie corect in lb.romana .Nu am ce sa spun in apararea lui EA ?...hm...ce treaba am eu cu EA?Absolut niciuna .Faza e ca nu aveam cum sa-i iau apararea atata timp cat n-am inteles ce ai spus impotriva lor...pentru ca nu am inteles ce ai scris ? Capishe?
Ah,si nu mi-e somn...ca am dormit azi-noapte destul de bine...Nu mi-a fost frig...sunt destul de treaz,domnule Alin86 cu avatar cu Elton! :) O zi buna!
Later Edit: Corect,greseala mea draga Aline,dar mai greseste omul dupa ce isi chinuie mintea cu scrisul tau haotic.
Alin86
12-09-2007, 01:17 PM
cum spui u stephen, dar vd k ai facut un dezacord intre subiect si predicat, destul de grav pt cei kre shtiu limba romana : "oricine ar trebui sa fii om" .Cum vine asta ??!!! =D>
CavalerulNoptii
12-09-2007, 01:33 PM
deviati de la subiect.. fifa 08 e cam la fel ca 07 din niste motive care voi nu le intelegeti.. sunt niste bani la mijloc .. credeti ca ea nu puteau sa scoata 08 si pe pc ? nu au vrut .. DE CE NU AU VRUT ? intrebarea asta trebuie sa o puneti inainte sa mai postat alte balarii pe aici.. ca nu putem sa comparam un joc next-gen cu unu curent-gen e clar ca pes 08 e peste fifa 08 cu mult ! :) pe pc.. pe console.. mai ramane de vazut :P
Alin86
12-09-2007, 01:38 PM
http://www.pixelrage.ro/downloads/Pr...(HD)/2754.html donwload-atzi de aici trailer-ul, shi o sa vedetzi dc am spus k e cu 20 de clase peste EA SPORTS !!!
stephen
12-09-2007, 01:45 PM
deviati de la subiect.. fifa 08 e cam la fel ca 07 din niste motive care voi nu le intelegeti.. sunt niste bani la mijloc .. credeti ca ea nu puteau sa scoata 08 si pe pc ? nu au vrut .. DE CE NU AU VRUT ? intrebarea asta trebuie sa o puneti inainte sa mai postat alte balarii pe aici.. ca nu putem sa comparam un joc next-gen cu unu curent-gen e clar ca pes 08 e peste fifa 08 cu mult ! :) pe pc.. pe console.. mai ramane de vazut :P
Eu tot nu inteleg cum poti sa spui asta atata timp cat nu a aparut niciun demo la PES...:mellow:
bullzeye
12-09-2007, 01:49 PM
De unde vrajeala ma?! Explica-te, ca nu am chef sa mai vad pe aici aberatii din astea. Poate nu am inteles eu ce ai vrut sa zici asa ca explica-ne mai bine unde e "vrajeala".
In primul rand UE 4 inca e un proiect in dezvoltare al lui EPIC Games. Pana cand va veni vremea lui UE 4 EPIC se foloseste de tatal lui, adica de UE 3, care inca ramane cel mai puternic motor grafic din industrie. Pozele pe care le-a pus Cosmin sunt foarte adevarate si sunt din Gears of War, singurul joc de pe piata cu grafica mai impresionanta decat Crysis. GoW utilizeaza UE 3, asa cum a zis si el. Modelul din poza pe care a postat-o reprezinta o Lacusta, exact in felul cum apare si in joc, deci nu e niciun fel de vrajeala.
Crysis, in schimb nu utilizeaza niciun Unreal Engine, nici UE 3 si nici UE 4, si din cauza asta e sub GoW si UE 3 ca grafica. Crysis e construit cu CryEngine 2, succesorul motorului pe care la folosit Far Cry acum ceva timp, CryEngine 1.
P.S. Astea fiind spuse, te las totusi sa explici ce ai vrut sa zici in postul ala inante sa te arat cu degetul si sa te taxez ca vorbesti in nestiinta. Poate nu am inteles eu la ce te-ai referit cand ai zis "vrajeala".
stephen
12-09-2007, 01:56 PM
De unde vrajeala ma?! Explica-te, ca nu am chef sa mai vad pe aici aberatii din astea. Poate nu am inteles eu ce ai vrut sa zici asa ca explica-ne mai bine unde e "vrajeala".
In primul rand UE 4 inca e un proiect in dezvoltare al lui EPIC Games. Pana cand va veni vremea lui UE 4 EPIC se foloseste de tatal lui, adica de UE 3, care inca ramane cel mai puternic motor grafic din industrie. Pozele pe care le-a pus Cosmin sunt foarte adevarate si sunt din Gears of War, singurul joc de pe piata cu grafica mai impresionanta decat Crysis. GoW utilizeaza UE 3, asa cum a zis si el. Modelul din poza pe care a postat-o reprezinta o Lacusta, exact in felul cum apare si in joc, deci nu e niciun fel de vrajeala.
Crysis, in schimb nu utilizeaza niciun Unreal Engine, nici UE 3 si nici UE 4, si din cauza asta e sub GoW si UE 3 ca grafica. Crysis e construit cu CryEngine 2, succesorul motorului pe care la folosit Far Cry acum ceva timp, CryEngine 1.
P.S. Astea fiind spuse, te las totusi sa explici ce ai vrut sa zici in postul ala inante sa te arat cu degetul si sa te taxez ca vorbesti in nestiinta. Poate nu am inteles eu la ce te-ai referit cand ai zis "vrajeala".
Off Topic: @ Bullzeye ,stiu ca Gears of War iese pe PC in iarna asta, ai idee daca jocul va merge numai pe placi compatibile cu directx10 ? De exemplu eu am un Ati Radeon X1600 512 Mb,3.0 Pixel Shader...sunt pasibil sa nu-mi mearga nu?
bullzeye
12-09-2007, 02:05 PM
GoW e nativ DX 9. Adica anul trecut cand a aparut pe Xbox 360 DX 10 era o chestie inca in asteptare, deci jocul nu se foloseste deloc de DX 10. Asa ca sigur va merge pe placi DX 9, iar pe Ati Radeon X1600 va merge fara probleme.
Undeath
12-09-2007, 03:53 PM
1. Crysiss va fi pe UE4 (va fi lansat odata cu el, mai documenteazate).
2. Pozele alea sunt din Crytek engine (vezi ca a spuso si darkcommy) nu din GoW.
3. CryEngine 2 a vrut sa foloseasca Cryssis prima data dar codul sursa era putin "slefuit" si va iesi pe UE4.
4. Crytek a amanat lansarea la Crysiss probabil inca 1 an pana la aparitia lui UE4, nu cum se spune ca apare in 2012.
So daca nu stii macar nu vorbii aiurea.
Apropo Crysis a castigat "Best PC Game" la GG 2007.
http://www.crytek.com/news/news/article/1/crysis-wins/download//0e96814f33.html
UE4 preview:
http://img68.imageshack.us/img68/4813/gc2006crysis12jd1.jpg
bullzeye
12-09-2007, 05:01 PM
1. Link catre site-ul oficial al lui CRYTEK de unde este luat articolul: http://www.crytek.com/games/crysis/overview.htmlPowered by CryENGINE 2™, Crysis delivers the ultimate DX10 gaming experience for the PC, including unparalleled graphics, special effects and artificial intelligence. The game is also scaleable to deliver a breath-taking FPS experience for older DX9 PCs.
2. Pozele alea sunt din Gears of War sigur, stiu ca am jucat jocul pe Xbox 360. Stiu totul despre el si in poza aia e o Lacusta. La cate lacuste din alea am omorat in joc ar trebui sa le si visez noaptea.
Uite aici un screenshot cu doua lacuste asemenea celei din poza lui Cosmin: http://gearsofwar.com/Media/Screenshot_2.htm
3. Vezi punctul 1. (unu). Si apropo, "Crysis" se scrie cu un singur "s".
4. Crytek nu a amanat nimic cu 1 an si nu asteapta nimeni UE 4 ca sa lanseze Crysis. Jocul o sa fie lansat pe 16 Noiembrie, 2