View Full Version : Championship Manager 5 vs New Football Game :p
daca nu ati auzit sigames si eidos au renuntat la colaborare...si numele de championship manager a ramas la eidos si engine-ul si baza de date la sigames...
acum amele firme vor scoate jocuri noi... care ziceti ca va fi mai bun :P
RaPiDuTz
04-02-2004, 12:18 AM
Nu auzisem de chestia asta...dar din ce ai zis tu cu siguranta SI Games vor scoate un joc de manager mai bun :rolleyes:
da....sigames cu sigurantza !
Ibezarne
04-02-2004, 09:58 AM
Intradevar, majoritatea fanilor cm vor ramane de partea sigames.... Suntem insa curiosi ce va face eidos... Parerea mea ca aceeasta concurenta va face bine dependentilor de managere pentru ca va aduce calitate superioara.
Tcm-ul, pana nu schimba engineul si viziunea asupra jocului, nu prea are sanse (parere personala)...
dintr-un jok varza...acum vor iesi doua jocuri mai varza ! :rolleyes:
danutz_andrey
04-02-2004, 03:55 PM
:lol: :lol: De acord cu tine Totti!
Niciodata nu va aparea un manager mai bun ca TCM! :mishto:
RaPiDuTz
04-02-2004, 04:29 PM
Pai nu stiu cum la uni le place mai mult CM-ul decat TCM-ul pt ca este dupa parerea mea foarte prost...una dintre chestiile care ma enerveaza e ca nu are si el un meci 3d ci doar 2d... <_<
Sa vedem ce minuni de jocuri mai scot acum cele doua marci... :huh:
stefan
04-02-2004, 04:47 PM
eu nu inteleg de ce va trebuie neaparat engine 3d...eu la tcm joc doar pe mod text sau chiar daus a avd numai rezultatul final
cine zice ca tcm e mai bun decat cm se inseala amarnic, eu tcm 2004 am jucat foarte putin ,recunosc, dar nu e un joc realist, e un joc care iti baga in fata tot felul de chichitze care nu prea au nici o legatura cu managementul...poate ca e frumos si lucios, dar daca vrei sa joci un manager adevarat, cm e solutia, asta e jocul dus la perfectiune...nu conteaza simularea 3d conteaza feelingul :)
Ibezarne
04-02-2004, 11:50 PM
Cata dreptate are mns ! Conteaza feelingul !!! Ceilalti puteti sa ramaneti pe TCM pentru ca voi nu cautati un simulator de management ci cautati un joc pe calc. Si chestia cu engineul 3d, s-a mai discutat !!! In momentul asta un motor 3d taie din realismul jocului.
Credeti-ma, prima oara cand am pus mana pe un cm l-am aruncat... Nu il intelegeam! Apoi a inceput un prieten sa imi explice problemele pe care le intampina el la club si era atat de exuberant incat am zis sa ii mai dau o sansa... Si de atunci nu mai am scapare...
Cei care sunt dependenti de fotbal trebuie sa incerce cm.
CM are vanzari peste TCM in lume! Rapidutz, danutz si Totti sunt subiectivi (in special primul)... Incercati sa jucati mai mult de un sezon si o sa vedeti ca jocul prinde foarte mult...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.