View Full Version : Hdd
timisica_cristian
01-08-2007, 09:31 PM
caut pe un site care vinde parti de PC, m-ar interesa un HDD de 90 in sus, sper ca stie cineva un site
Urmelinho
01-08-2007, 10:38 PM
vreau si eu ceva asemanator tot pentru un HDD
shinoda
01-08-2007, 11:16 PM
www.pcgarage.ro
b_ady20
02-08-2007, 08:48 PM
www.upshop.ro
DarkComy
02-08-2007, 10:04 PM
Ai grija la PCFUN!!! recomand sa ii folosesti ca ultima varianta!!
stefan
02-08-2007, 11:08 PM
Ce are Pcfun? Eu de la ei mi-am luat consola prin curier, mi s-au parut mai profesionisti ca multi din Iasi. E posibil sa fie asamblata prin vreo tara din lumea a treia, mi-a zis un prieten care se ocupa cu importuri ca unele magazone mai aduc si asa, ca era mai ieftina ca la altii. Oricum probleme n-am avut cu ea.
bullzeye
02-08-2007, 11:29 PM
Cat timp are holograma sau trademark specific Sony poate sa fie confectionata oriunde in lume, ca tot sub supraveghere atenta de la Sony si respectand niste standarde anume sunt fabricate. Proveniente fortei de munca care le produce e irelevanta ca acei producatori dispun de exact aceleasi conditii de fabricare ca si cei din Japonia, SUA, Germania etc. Defapt majoritatea marilor corporatii prefera sa isi fabrice produsele in astfel de tari tocmai fiindca forta de munca este mult mai ieftina si asa reduc din costurile de productie, dar ofera cele mai bune conditii de fabricare, asa ca produsele lor nu sunt cu nimic mai slab calitativ decat daca ar fi produse in tara lor de origine. Iar o corporatie de genul lui Sony nu isi permite ca pe piata sa fie introduse produse slab calitativ care se ii poarte insemnele, motivele fiinde evidente.
Pe scurt, stai linistit :p.
Mattey
27-08-2007, 12:55 PM
Intra pe site-urile firmelor importante de PC: Flamingo, Ultra Pro si Best
Decat sa cumperi de la cei mentionati mai sus, mai bine inevti electronica si-ti fabrici singur produsele. :p
yahoo
27-08-2007, 03:01 PM
www.itdirect.ro
www.pc-coolers.ro
www.senorg.ro
www.emag.ro
www.pcgarage.ro
De aici iti iei componente!
www.price.ro
www.pczone.ro
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.