View Full Version : UTA, Poli Iasi sau Sportul
Dupa cum stiti, RCIF va inlocui campionatul germaniei, decizia fiind finala, acum, divizia germaniei are 18 ehipe iar noi va trebui sa alegem inca 2 echipe care sa fie in divizia a, si avem de ales intre uta, poli iasi si sportul
noi nu am vrea sa alegem poli si uta pentru a putea juca in divizia b cu ele si sa reusim sa promovam, blah blah, feelingul
eu as zice sa punetzi una din variantele cu sportul ! ;)
danutz_andrey
03-02-2004, 05:38 PM
Sportul si Poli Iasi!
uta si poli , dar cu consitia sa fie bagate sunetele galeriilor de la cele 2 echipe . daca nu , sportul si poli (sau jiul)
RaPiDuTz
03-02-2004, 11:36 PM
Poli Iasi si Sportul dar poate faceti o versiune pt voi in care Poli si UTA sa fie in B... ;) :P
nu, e bine sa fie direct in B ;) !
eu zic sa se faca toate variantele
fiecare sa-si aleaga echipele preferate.
Divizia A poate inlocui cu succes campionatul Braziliei...zic eu... :D
stefan
04-02-2004, 03:11 PM
mns, stii ce zic eu pana la urma? sa fim nesimtiti si sa bagam poli si uta :P ca la poli si asa am imnurile, la galerie aduc vreo cativa prostalani si tipam oleaca, adica am destule materiale...si ai si tu la UTA
si eu zic la fel, pentru ca probabil pentru uta si poli iasi avem cele mai bune informatii, eu la uta am sute de mega de poze si filme si sunete toate actuale :P
stefan
04-02-2004, 09:30 PM
Originally posted by mns@Feb 4 2004, 08:32 PM
eu la uta am sute de mega de poze si filme si sunete toate actuale :P
lol, pai tu ai cu ce sa faci pozele si filemele alea...oricum eu stiu destule, nam nevoie de poze cu poli ;)
Cand are primul meci Poli Iasi mey dj_mozart?
Poate ne intalnim la stadion... cine stie...mai la o :bere:
ce zici?
LiviuRO
05-02-2004, 04:02 PM
Pai daca e sa considerati materialele, atunci clar UTA si Poli, daca aveti ceva si despre Sportul, dupa clasamente ar trebui Sportul si Poli Iasi.
stefan
28-02-2004, 04:12 PM
pana la urma o sa fie poli iasi si UTA, sa decis deja
Pai de ce-ati mai facut sondajul???
Variantele cu Sportul au cele mai multe voturi...!!!
stefan
01-03-2004, 04:56 PM
daca ai fi citit mia sus vedeai de ce am ales aceasta varianta. despere poli si uta avem cel mai mult material( banere si steaguri la galerie, imnuri, echipamente, loturi complete....)
Toate chestiile astea se gaseau si pt Sportul la:
http://www.sportulstudentesc.com/
In plus emblema, tricouri, erau OK in RCIF 2003!
Fisier cu galeria inregistrata as putea trimita insa probabil e prea tirziu...
stefan
02-03-2004, 02:36 PM
loturile au fost deja facute, decizia a fost luata in urma cu o luna....oricum vei putea juca si pormova cu sportul din divizia b
DarkComy
02-03-2004, 05:57 PM
bagati Poli si Sportul cel mai bine
RaPiDuTz
02-03-2004, 08:23 PM
eee hai ma ce naiba... mai DarkComy, aveam pretentii de la tine... :)
a zis clar dj_mozart mai sus ca poli si uta sunt echipele care vor fi in A...
cinevaaaa
11-03-2004, 05:35 PM
dupa mine POLI IASI si UTA(dar mai ales POLI)
Meciul cu vasluiul este pe 13 (la ora 11) 8)
KYssY
11-03-2004, 06:56 PM
plz, careva sa inchida odat' topicu' asta ca nu mai are nici o logica, in divizia a din rcif 2004 vor aparea in div a POLI IASI SI UTA (echipele lui dj_mozart si mns) oricum ele merita pe deplin acest lucru, e clar ca o sa se califice!!
KYssY
12-03-2004, 04:35 PM
plz close topic!!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.