View Full Version : CFR Cluj in cupele europene 2007-2008
CFR Cluj in cupele europene 2007-2008
*InCePaToRuL*
16-08-2007, 09:49 PM
CFR Cluj - Anorthosis 1-3
( Trică 70 penalty):eek::eek::eek:
Clujenii au crezut că se duc in vacantă in cipru si se pare că asa e dar nu pentru că sunt calificaţi ci pentru că nu mai au şanse decāt matematice :(
Văd că ne ducem de rāpă cu toate cele 5 echipe...
Totuşi cred că Steaua si dinamo vor merge mai departe
Steaua in Champions League...
Dinamo in Uefa...
Rapid in Uefa
:mellow:
DarkComy
16-08-2007, 09:57 PM
Hahaha, ziceau ca vor campionatul?:lol:
Au ajuns si ei ca dinamo ...bat totul in campionat iar in cupele europene , cioaca!
Time2Chill
16-08-2007, 10:00 PM
Nu am vazut decat ultimele 40 de minute din meci, dar CFR-u a aratat cat poate si cat de mult se poate concentra, cred ca asta va fi unul din cele mai scurte topicuri.
sisu_stelistul
16-08-2007, 10:16 PM
Nici eu nu am vazut tot meciul am vazut pe sarite, mai mult am vazut la inceput. Rezultatul oricum le-a compromis sansele de ajunge mai departe.
Pacat ca din cauza acestor 2 echipe vom pierde puncte la coeficientul de tara. Acum trebuie doar sa speram intr-o minune la retur.
CFR avea mari sperante, vroiau sa mearga si in liga. S-a vazut diferenta dintre provincie si capitala. Cred ca CFR a pierdut si la capitolul moral, ei au o echipa valoroasa, au avut rezultate bune in campionat si credeam ca o sa defileze in cupa uefa.
b_ady20
16-08-2007, 10:17 PM
ce va face sa credeti ca un 3-0 la Cluj este imposibil. In fotbal orice este posibil si eu le tin pumnii stransi celor de la CFR, care trebuie sa creada in sansa lor pentru ca Anorthosis nu e cu nimic mai buna decat ei in ciuda sanselor mici pe care le au.
P.S. nu am vazut meciul, insa am incredere in potentialul echipei Cfr Cluj
Mda, o echipa umflata cu pompa, care anunta cu surle si trambita ca fac si dreg si se fac de rahat cu anorthosis famagusta, like wtf... Jucatori luati pe 2 milioane de euro care nu fug nici cat un pusti de 17 ani, portughezi expirati, care nu au loc in campionatul lor vin la noi sa se faca de rusine si mai mult!
DarkComy
16-08-2007, 10:27 PM
ce va face sa credeti ca un 3-0 la Cluj este imposibil. In fotbal orice este posibil si eu le tin pumnii stransi celor de la CFR, care trebuie sa creada in sansa lor pentru ca Anorthosis nu e cu nimic mai buna decat ei in ciuda sanselor mici pe care le au.
P.S. nu am vazut meciul, insa am incredere in potentialul echipei Cfr Cluj
trebuie 3-0 in cipru . Ca azi s-a jucat la cluj acasa :)) TONTOCFR !!
b_ady20
16-08-2007, 10:31 PM
CFR Cluj - Anorthosis 1-3
( Trică 70 penalty):eek::eek::eek:
Clujenii au crezut că se duc in vacantă in cipru si se pare că asa e dar nu pentru că sunt calificaţi ci pentru că nu mai au şanse decāt matematice :(
Văd că ne ducem de rāpă cu toate cele 5 echipe...
Totuşi cred că Steaua si dinamo vor merge mai departe
Steaua in Champions League...
Dinamo in Uefa...
Rapid in Uefa
:mellow:
Am zis ca nu am vazut meciul, asa am inteles din mesajul de mai sus ... :( si deja incep sa ma indoiesc de ce am zis in primul post. In deplasare e mai greu, acasa era altceva.
stefan
16-08-2007, 10:55 PM
Se pare ca va fi un an destul de negru pentru echipele romanesti, CFR si Otelul au cam terminat aventura europeana, Steaua chiar daca trece de BATE, dupa cum joaca in grupe nu va face mare lucru. Singurul rezultat pozitiv, prin prisma adversarului, a fost obtinut de Dinamo dupa un joc comparabil cu cel al Stelei. Rapidul in campionat s-a impus destul de greu in cele 2 meciuri castigate, dar sa-i vedem si pe ei jucand.
N-am vazut decat prima repriza si pot sa zic ca CFR nu a jucat NIMIC. Bine, avand in vedere ca reuseau sa lege cateva pase, au jucat ceva mai bine decat Steaua.
andrei_fcmbacau
16-08-2007, 11:06 PM
CFR Cluj e o echipa de fitosi,ceau crezut ei ca vor bate cu 3-0 iar despre steaua o sa vedeti ca daca se vor califica in grupe vor face o figura frumoasa chiar daca acum are un joc zlab
wow, rezultatul de azi al cfr ma surprinde mai mult decat egalul Stelei..in ruptul capului nu ma asteptam sa se termine asa, pacat, mie mi se parea o echipa decenta de grupe dar se pare ca nici acolo nu ajung..vina este a jucatorilor, mie imi place Andone si sunt sigur ca a pregatit meciul cum trebuie, din pacate nu am vazut nici un minut din meci ( si nici cel al otelului ) deci nu pot comenta absolut nimic..pacat, sunt genul de echipe care pun probleme echipelor mari..
cristiano_ronaldo
17-08-2007, 07:07 AM
Ma asteptam la un 2-0 din partea lui CFR Cluj, dar asta este, asta e fotbalul, se intampla si la case mai mari.Totusi la scorul care era pe tabela...s-au facut de ras, pacat...ma asteptam la un meci foarte bun din partea clujenilor
stephen
17-08-2007, 10:36 AM
Wow,am crezut ca nu citesc bine...pacat.Imi pusesem ceva sperante in ei...dar aveti dreptate,cam multi jucatori de duzina.
Mihnea912
18-08-2007, 11:08 AM
C.F.R. Cluj nu are experienta...dar nici chiar asa.Ma asteptam sa trecem de ei usor iar statisticile erau cu noi.
Sirius
20-05-2008, 12:01 PM
Alt sezon, alt topic. :p
closed
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.