View Full Version : Dinamo in cupele europene 2007-2008
Dinamo in cupele europene 2007-2008
sisu_stelistul
04-08-2007, 05:54 PM
Dinamo are un adversar greu in turul 3, dar nefiind cap de serie nu stiu daca se asteptau la ceva prea usor, Lazio numai este ce era in urma cu 5-6 ani, nu este nici un adversar usor, dar daca se vor concentra pot trece mai departe. Succes si echipei Dinamo in UCL, avem nevoie de puncte pentru Romania!
Inainte de meciul cu Vaslui, chiar credeam ca Dinamo ar avea ceva sanse sa treaga de italieni, dar daca nu esti in stare sa scoti 3 puncte de la Vaslui, nu vreau sa ma gandesc ce o sa se intample cu Lazio.
gianni
09-08-2007, 11:43 AM
Dinamo a avut perioada de ei de glorie. Numai ca acum urmeaza o panta in evolutia lor. Zicu, "marele transfer", este din nou o "leguma".
Lazio nu mai este ceea ce a fost, dra sansele dinamovistilor sunt destul de scazute, daca nu-si imbunatatesc jocul.
b_ady20
09-08-2007, 05:24 PM
sunt de aceeasi parere si cred ca Lazio va trece de Dinamo, insa foarte greu. Desi sunt stelist le urez bafta celor de la Dinamo si sper sa se califice desi ma indoiesc
andrei_fcmbacau
14-08-2007, 06:20 PM
Pronostic:Lazio - Dinamo 1-1
-=FaN MaNcHeStEr=-
14-08-2007, 06:44 PM
Dinamo nu va mai continua...nu va trece de Latzio.Ce ironie anul trecut Steaua infrunta pe cei mai buni iar anul acesta se intoarce roata.:)
Mihnea912
14-08-2007, 06:45 PM
De acord nu va trece...dar sa speram ca nu va fi umilita.
dragos_015
14-08-2007, 07:33 PM
dinamo ,multa bafta in UEFA,nu e loc si pentru voi in Liga Campioniilor...
stephen
14-08-2007, 08:03 PM
Multi dintre voi(stelisti) ati interzis de parca ar fi fost vreo regula,sau ati fu avut vreun drept,ca simpatizanti ai altor echipe sa posteze la topicul Steaua . Puteti considera ca aveti din partea mea aceeasi atitudine. Vad ca vin toti "cornel dinii" , toti "cristian topestii" de pe forum sa-si dea ei cu parerea pe un ton sfidator care deranjeaza enorm(cel putin pe mine).E penibiliatea atat de mare printre voi? Un lucru am sa va spun: Liga I 06/07 retur Ghencea 2-4 ! Ciocu' mic deocamdata,vorbiti dupa ce se termina meciurile din turul 3,si vedeti-va de meciurile voastre chinuite,impinse de oamenii in negru.
Si Hai Dinamo! (ia sa vedem stelutele cum sar cu reputatia,abia astept) . :)
dragos_015
14-08-2007, 08:16 PM
Multi dintre voi(stelisti) ati interzis de parca ar fi fost vreo regula,sau ati fu avut vreun drept,ca simpatizanti ai altor echipe sa posteze la topicul Steaua . Puteti considera ca aveti din partea mea aceeasi atitudine. Vad ca vin toti "cornel dinii" , toti "cristian topestii" de pe forum sa-si dea ei cu parerea pe un ton sfidator care deranjeaza enorm(cel putin pe mine).E penibiliatea atat de mare printre voi? Un lucru am sa va spun: Liga I 06/07 retur Ghencea 2-4 ! Ciocu' mic deocamdata,vorbiti dupa ce se termina meciurile din turul 3,si vedeti-va de meciurile voastre chinuite,impinse de oamenii in negru.
Ti-a interzis cineva sa postezi la threadurile cu Steaua? Din cate am vazut acolo posteaza oricine ,nu doar stelistii,e un forum liber asa ca voi posta unde vreau fara sa imi interzica cineva...
Mda, din cate stiu eu au voie si alte echipe in CL, nu numai Steaua! Dinamo isi joaca sansa, mai mica sau mai mare, nu inteleg care e problema stelistilor, din cate stiu eu si voi mai aveti un tur de jucat iar in CL intra cei mai buni, daca Dinamo vor fi mai buni decat cei de la Lazio, bravo lor, daca nu, asta e. Lazio nu e Real Madrid, Liverpool, e o echipa de pluton din Italia iar Dinamo are sanse sa o invinga. Nu va dati cu presupusu aiurea, cum ca Steaua e unica in CL sau ca nu e loc pt Dinamo in Uefa! Chill.......
dragos_015
14-08-2007, 08:23 PM
Mda, din cate stiu eu au voie si alte echipe in CL, nu numai Steaua! Dinamo isi joaca sansa, mai mica sau mai mare, nu inteleg care e problema stelistilor, din cate stiu eu si voi mai aveti un tur de jucat iar in CL intra cei mai buni, daca Dinamo vor fi mai buni decat cei de la Lazio, bravo lor, daca nu, asta e. Lazio nu e Real Madrid, Liverpool, e o echipa de pluton din Italia iar Dinamo are sanse sa o invinga. Nu va dati cu presupusu aiurea, cum ca Steaua e unica in CL sau ca nu e loc pt Dinamo in Uefa! Chill.......
Nu noi spunem ca doar Steaua are loc in Liga,istoria o spune...
*InCePaToRuL*
14-08-2007, 08:44 PM
da_stephen91 ce ai patit???:confused:
Eu te-am văzut pe tine postând la topicul STEAUA...cine a zis că nu ai voie?
Nu vă mai certaţi:p
Ionut cel Intelept
14-08-2007, 10:59 PM
A fost televizorul meu stricat, sau dupa ce a egalat Lazio toata lumea a jucat la tragerea timpului? Un meci care a inceput frumos, dar care s-a terminat ciudat si plictisitor. Lazio voia mai mult, dar parca nu avea baterii( deh, e primul meci al sezonului), iar Dinamo s-a multumit cu putin. Daca baietii lui Rednic ar fi avut o atitudine putintel mai feroce cred ca ar fi putut sa scoata o victorie.
Mda, am vazut meciul si am tinut cu DInamo pentru ca sunt romani, dar nu merita sa se califice, cand joci contra unei echipe care 90 de minute numai faulteaza si care nu e in stare sa dea un sut normal pe spatiul portii (pasele alea catre Lobont nu se pun), cand ai oameni in plus pe teren si tu te aperi si strici jocul, nu mai e nimic de zis.
Steaua nu joaca nimic pentru ca nu au antrenor, Dinamo nu joaca nimic ca asa sunt obisnuiti. Mai bine ar merge amandoua in UEFA sa ia puncte, nu sa se faca de ras in UCL.
Agy23
14-08-2007, 11:22 PM
Dinamo probabil va ajunge in liga. Desi tin cu Steaua vreau sa se califice si dinamo . E bine pentru Romania. Dar in liga nu stiu ce va fi daca dinamo va juca in halul asta. Acolo nici punct nu cred ca va lua. Se vede experienta Stelei in cupele europene pe langa cea a lui dinamo. Nici Steaua nu a facut cine stie ce cu Real sau Lyon dar parca nu a jucat chiar atat de slab si cu frica precum a facut`o dinamo astazi. 90 de minute s`au aparat , au faultat , au tras de timp, au prestat un joc haotic contra unei echipe de mana a 2`a din Italia. Probabil ca multi dinamovisti de pe forum vor aminti de acel meci cu Middlesborough cum ca Steaua s`a aparat , s`a bagat cu fundu` in poarta , dar atunci Steaua avea ce apara ; un 3-0. Acum dinamo din primul pana in ultimul minut a jucat la ciupeala. Daca ne iese , ne iese , daca nu luam 1 gol si vedem ce facem la Bucuresti. Cam asa a gandit dinamo . Oricum , succes dinamo . Probabil va trece de Lazio dar in grupe nu ii vad deloc bine mai ales ca probabil vor fi in a 4`a urna valorica si vor avea , teoretic , 3 echipe peste ea. Daca va scoate macar 1 punct in grupa sa zica mersi.
Felicitari pt rezultat dar au jucat f slab cred eu ca au fost depasiti de miza sau speriati dracu' stie oricum au jucat ultra defensiv. Inteleg o tactica bazata pe contra atac impotrica unei echipe italiene neobiznuit de ofensiva dar daca ai 6-7 oameni in aproprierea propiului careu e greu rau sa reusesti sa legi ceva. Pacat, de putinele ori cand au reusit sa puna poarta italieniilor in pericol au aratat ca sunt in stare si ca nu intamplator vor sa joace in liga, totusi cand ai 2 oameni in plus si tot te aperi e greu sa nu pari o echipa dinl umea a doua a fotbalului.
DarkComy
15-08-2007, 02:17 AM
Hmm pacat pentru Lazio, chiar le-am tinut pumnii. Sper sa reuseasca o victorie la bucuresti.
FORZA LAZIO!
P.S. NU!! nu tin cu echipele romanesti in cupele europene pentru binele fotbalului romanesc !!
dragos_015
15-08-2007, 02:22 AM
Hmm pacat pentru Lazio, chiar le-am tinut pumnii. Sper sa reuseasca o victorie la bucuresti.
FORZA LAZIO!
P.S. NU!! nu tin cu echipele romanesti in cupele europene pentru binele fotbalului romanesc !!
In sfarsit un om cu capul pe umeri. Ce credeti ca dinamo ar scoate mai mult de un punct in C.L.? Eu zic ca nu...asa ca mai bine se duc in UEFA...:D
SI ce mare kkt o sa faca dinamo in uefa daca nu se califica in grupe? O sa plece Zicu si mai toti care sunt buni si o sa iasa exact ca si anul trecut din competitie. Astea cu va fii in urna a 4a sunt prostii, nu exista echipe slabe in grupe. Marseille face parte din urma a 4a asta spune totul. O mai mare prostie e ingamfare asta ca ce dom'le numai steaua are fata de grupe :))) copii stati cuminti pe fundurile voastre netezi la cum au jucat cu Zaglebie si in campionat in mare parte, steaua are mai putine sanse sa scoata puncte in grupe decat dinamo.
cristiano_ronaldo
15-08-2007, 08:16 AM
Si dac juca echipa ta favorita cu zaglebie ce te faceai? ca oricum va luati bataie..nu uita ca zaglebie era campioana poloniei...asa ca nu va mai luati voi de echipele romanesti din turul3, in loc sa te bucuri ca au facut meciuri bune, cum e cel de aseara....felicit dinamovistii, au jucat cu capu' sus, asa sa joace in retur pe lia manoliu.
Ratonu
15-08-2007, 09:24 AM
Meci slab, Dinamo s-a căcat pe ea în faţa unei echipe care abia leagă două pase şi a cărei vedetă e un jucător MACEDONEAN ce nu a arătat nimic aseară. Câinii ar fi avut nişte faze bune în prima repriză, dar atacanţii lor au fost prea în spate şi foarte slabi cu mingea la picior. Iată că Dinamo nu a învăţat nimic din dubla manşă cu Benfica.
stephen
15-08-2007, 09:39 AM
Dinamo chiar a jucat foarte slab,n-au avut pic de viteza,pic de atitudine...Golul lui Danciulescu a fost noroc-chior.S-au aparat de parca Lazio ar fi fost cine stie ce zei ai fotbalului.Sunt destul de dezamagit de cum au jucat si nu cred inca faptul ca se vor califica,daca presteaza la fel acasa...Uneori jocul mi s-a parut chiar penibil,mai ales la o lovitura libera a lui Lazio,din 11 jucatori,Dinamo aliniase 8 in zid.Au jucat ca niste catelusi fricosi.Niculescu tot meciul a fost pe jos,in afara de Lobont si poate Danciulescu restul au fost praf.Eu cred ca un CFR in forma actuala ii rupea in bucati...
sisu_stelistul
15-08-2007, 10:13 AM
Un meci slab al lui Dinamo, putea sa faca mai mult, putea sa obtina o victorie si sa rezolve calificarea, a avut chiar si 2 oameni in plus. Lazio nu a jucat foarte bine si a demonstrat ca daca nu erau penalizarile probabil nu ar fi ajuns in UCL.
Oricum rezultatul este bun pentru dinamo si are sanse sa se califice....desi nu o sa faca mare lucru in grupe.
b_ady20
15-08-2007, 10:57 AM
Man, mai slab de atat chiar nu putea sa joace Dinamo ... Dadeau doua pase si a treia era ori in aut ori la adversar. Daca nu era Lobont in poarta ii umileau aia de la Lazio cu vreo 5-1. Totusi, desi sunt stelist si jocul prestat in prima mansa de Dinamo a fost jalnic, sper sa se califice in grupe pentru ca atunci valoarea fotbalului romanesc va creste, pe langa faptul ca se va mai auzi si de noi in europa (cu 2 echipe in grupele UCL).
Iar cat despre Steaua sunt sigur ca vom matura pe jos cu bielorusii in seara asta.
Un meci slab al lui Dinamo, putea sa faca mai mult, putea sa obtina o victorie si sa rezolve calificarea, a avut chiar si 2 oameni in plus. Lazio nu a jucat foarte bine si a demonstrat ca daca nu erau penalizarile probabil nu ar fi ajuns in UCL.
Oricum rezultatul este bun pentru dinamo si are sanse sa se califice....desi nu o sa faca mare lucru in grupe.
De unde stii tu? :huh: Se astepta cineva ca anul trecut Steaua sa bata pe Dinamo Kiev sau sa faca egal cu Lyon? Sau esti vreun oracol?
gianni
15-08-2007, 11:41 AM
Celor de la Dinamo le-a fost frica sa invinga; n-au fost constienti de avantajul avut in ultimele minute si-au preferat sa apere egalul. Lobont a fost cel mai bun de pe teren si fara el, Dinamo putea pleca invinsa.
De ce oare ne este atat de frica de marile echipe?
Eu sper ca Dinamo sa tina capul sus in retur si sa se califice.
Ratonu
15-08-2007, 12:07 PM
De ce oare ne este atat de frica de marile echipe?
De data asta nici n-a fost o mare echipă, a fost un rahat, Lazio n-a arătat nimic în ultimii ani şi vine dintr-un campionat unde nu mai există decât 3 echipe. N-aş fi surprins şi nici supărat dacă Dinamo ar pierde calificarea, asta se întâmplă când eşti dobitoc şi te gândeşti mai mult la "norocul" celorlalţi decât la ce ai în faţă.
DarkComy
15-08-2007, 12:57 PM
Si dac juca echipa ta favorita cu zaglebie ce te faceai? ca oricum va luati bataie..nu uita ca zaglebie era campioana poloniei...asa ca nu va mai luati voi de echipele romanesti din turul3, in loc sa te bucuri ca au facut meciuri bune, cum e cel de aseara....felicit dinamovistii, au jucat cu capu' sus, asa sa joace in retur pe lia manoliu.
Presupun ca te refereai la mine nu? Daca juca Craiova cu zaglebie , binenteles ca tineam cu ei si doream sa se califice mai departe dar atata timp cat nu joaca Craiova ma doare undeva . Si cum nu suport dinamo , prefer sa tin cu lazio.
gianni
15-08-2007, 01:18 PM
Da, fiecare cu parerea lui. Prefer sa adunam cat mai multe puncte ca sa putem avea mai multe echipe prezente in Cupele Europene.
La mine se referea Dark ;) ce sa zic Polonia e o forta in fotbalul European...sa fim seriosi tremuram eu pt voi cand scapau aia pe contre si asta din pozitie de suporter al echipelor romanesti in Europa. Normal ca m-as bucura ca ambele echipe sa se califice in grupe ar fii un rezultat mare pt fotbalul romanesc dar sa lasam deoparte umflatul in pene si fazele doar steaua are fatza de liga pt ca in mometul asta nici steaua nici dinamo nu joaca extraordinar dar cred eu ca ar capapta mai mult curaj in grupe si nu ar merge ca mielul la taiat.
shinoda
16-08-2007, 01:28 PM
chiar daca multi dintre voi sunteti sceptici in legatura cu rezultatele pe care dinamo le`ar obtine intr`o eventuala calificare in UCL sa nu uitati ca in grupe se castiga bani multi, bani care pot fi foarte frumos investiti in jucatori. iar cu acesti jucatori in sezoanele viitoare sa faci cat de cat performanta in cupele europene.
gianni
17-08-2007, 11:14 AM
Dinamo poate sa conserve rezultatul si sa se califice. Eu cred ca daca joaca cu mai multa consecventa poate sa obtine calificarea.
Mihnea912
18-08-2007, 11:12 AM
Imi cer scuze nu am avut dreptate in legatura cu Lazio.Dar ma indoiesc acum ca se vor califica.L-au pierdut pe Zicu,Goian si alti.
cristiano_ronaldo
28-08-2007, 04:51 PM
Dinamo se califica fara probleme, parerea mea, chiar daca sunt stelist le urez bafta si mult noroc
yahoo
28-08-2007, 10:12 PM
VAI, ce s-a intamplat? :(( Nu se poate!!111 :( inca putin si plang :( :(
LE: hau hau hau?? :( Vai, trist trist!
Jokes
28-08-2007, 10:40 PM
Nici nu m-am uitat la meci,dar imi dau seama ca nu am pierdut nimic.Poate daca ma pun in faţa televizorului o sa mai dea si dinamo un gol.Cred ca eu le port ghinion. :p
Mai bine,decat sa fie umitili o data pe saptamana in grupe,mai bine afara. ;)
shinoda
29-08-2007, 01:55 PM
Nici nu m-am uitat la meci,dar imi dau seama ca nu am pierdut nimic.Poate daca ma pun in faţa televizorului o sa mai dea si dinamo un gol.Cred ca eu le port ghinion. :p
Mai bine,decat sa fie umitili o data pe saptamana in grupe,mai bine afara. ;)
macar dinamo a ajuns sa joace in preliminarii fata de altii...;)
pacat ca au irosit o astfel de sansa, buna zic eu. oricum, la cum au jucat nu meritau sa se califice. acu sa se adune, sa joace bine in campionat si poate vor prinde "primavara europeana" in cupa uefa.
dragos_015
29-08-2007, 02:09 PM
Aparare de aparare are dINAMO...
M.I.L.32
29-08-2007, 02:35 PM
Fratilor, "Blay" e varza, nu stiu ce cauta la Dinamo ! Cu toate ca nu tin cu Dinamo mi-a parut rau pentru ei... dar asta e din greseli se invata...
b_ady20
29-08-2007, 03:49 PM
Blay, Nastase, Porcea, Dinamo = 0.000 barat in Europa, bafta in cupa Uefa. Macar acolo sa faca ceva sa mai creasca coeficientul de tara ce s-a prabusit dupa prestatiile "superbe" ale echipelor romanesti in acest sezon de cupe europene ...
Nu o sa faca nimic in UEFA, o sa vanda jumatate din echipa probabil.
sisu_stelistul
30-08-2007, 11:15 AM
Au avut o sansa, dar s-au pierdut in repriza a doua....
Parerea mea este ca nu trebuia dat afara acel jucator, a gresit el, dar este un jucator de experienta si nu a fost doar vina lui...
Sper sa se descurce in cupa uefa si sa ajute coeficientul romaniei...
dragos_015
31-08-2007, 02:06 PM
dinamo - Elfsborg (Suedia) (http://www.uefa.com/live/competitions/uefacup/draw/2008.1st/draw_basic.html)
O misune usoara pentru dinamo...
(http://www.uefa.com/live/competitions/uefacup/draw/2008.1st/draw_basic.html)
yahoo
31-08-2007, 02:33 PM
Se duce coeficientul de rapa!
Profethu
31-08-2007, 03:16 PM
Daca nu castiga ambele manse cu Elfsborg chiar ca se duce de rapa coeficientul Romaniei...de la un timp ne bat cei din Cipru...Bulgaria Belarus...ne bucuram la anul cu 1 echipa direct in grupe la UCL..dar daca o tinem tot asa peste 2-3 ani o sa jucam Tur I la UCL si doar cu 2 echipe UEFA...
shinoda
31-08-2007, 09:48 PM
in acest moment elfsborg nu e chiar un adversar asa de usor. sa tinem cont de faptul ca dinamo numai fotbal nu joaca in acest moment, iar suedezii sunt pe primul loc in campionat si campionii din sezonul trecut. si ei vin la fel din turul 3 preliminar UCL unde au fost eliminati de un adversar redutabil, valencia.
Profethu
31-08-2007, 10:50 PM
Nu conteaza..Campionatul nostru este cu mult peste campionatul Suediei..DInamovistii sunt favoriti si trb sa-si respecte blazonul...Daca nu castiga ambele manse inseamna ca nu meritau sa ajunga in UCL
Omega
31-08-2007, 11:34 PM
Ce dacă suntem favoriţi ? Aşa a fost şi CFR şi au luat-o în barbă cu anonimii ăia. Elfsborg e campioană în Suedia şi asta spune ceva. Sper ca Dinamo şi Rapid să treacă mai departe să mai îmbunătăţim coeficientul ăla :p.
Profethu
01-09-2007, 10:46 AM
La Cfr s-a vazut lipsa de experienta in Cupele Europene...Totusi DInamo care a condus-o pe Lazio in 3 reprize si in a 4a a pierdut este peste CFR;)...Daca Dinamo juca cu Anorthosis iti spun sigur ca se calificau dinamovistii...
b_ady20
01-09-2007, 12:22 PM
Chiar daca Dinamo nu joaca asa cum ar trebui in acest moment, diferenta dintre ei si Elfsborg e cam aceeasi cu cea dintre Steaua si Bate ... asa ca Dinamo sta mai bine decat Elsfborg si la capitolul experienta in cupele europene si la capitolul valoari individuale etc. Daca nu se califica in grupele Uefa atunci chiar ca Dinamo = 0 barat in Europa.
gianni
04-09-2007, 01:56 PM
Cred ca are sanse sa mearga mai departe, numai sa-si rezolve problemele legate de antrenor. Consider ca nu este bine ca Rednic si-a data demisia.
sunshine_claus
06-09-2007, 10:50 AM
Zenga in Stefan cel Mare a fost o surpriza pentru mine. Oricum ii doresc succes la Dinamo. Imi place mult de el ca antrenor. Ii doresc succes si lui Dinamo in Cupa UEFA.
gianni
06-09-2007, 03:58 PM
Dinamo nu trebuie sa priveasca Cupa Uefa ca pe o "cenusareasa". Experienta din orice competitie internationala valoreaza foarte mult.
e totusi o posibilitate sa arate ca a fost un accident cu Lazio si sa faca o figura frumoasa
gianni
13-09-2007, 02:38 PM
Sub conducerea lui Zenga, Dinamo poate avansa in Cupa Uefa. Dar mai trebuie si seriozitate din partea jucatorilor.
stephen
21-09-2007, 08:57 AM
Da...Dinamo s-a facut de ras cu o echipa ca vai de mama lor...Nu stiu ce minuni ar putea sa faca ei in Suedia,cert e ca doar Rapidul are sanse...
gianni
21-09-2007, 09:06 AM
Nu sit de ce am impresia ca este foarte multa superficialitate in comportamentul de pe teren al jucatorilor. Trateaza meciuriler cu prea multa lejeritate. Zenga imi pare un antrenor care are nevoie de ceva timp pentru a pune la punct comportamentul jucatorilor, dar este un antrenor valoros.
sisu_stelistul
21-09-2007, 09:41 AM
Este un antrenor bun, dar a venit la echipa intr-un moment de criza, el nu este foarte bun la a scoate echipe din criza. Nu prea mai sunt sanse, insa putem spera, doar daca isi revine echipa la un rezultat bun acolo.
Profethu
21-09-2007, 12:42 PM
Daca o tin asa echipele romanesti peste 2 ani o sa jucam cu 1 echipa in UCL si ai din Tur I preliminar..si iar cu 2 echipe in CUPA Uefa si alea tot de prin turul I...speram sa se ridice CLujul..Rapid sa faca o figura frumoasa si "poate poate" Vaslui:)))
little_foot
22-09-2007, 08:21 PM
S-a dus pe apa sambetei tot ce am acumulat de 3 sezoane incoace. O sa ajungem sa fie capi de serie azerii in locul nostru. Sa ne rugam sa prinda macar rapidul grupele cupei uefa si steaua sa termine pe 3. Cu toate ca nu prea cred ca mai au sanse dupa ce au pierdut la Praga. Pacat...se anunta cel mai bun an pentru echipele noastre de multi ani incoace.
Saint
23-09-2007, 07:24 PM
Din păcate nu cred că Dinamo mai intră în grupe. Trebuie să dea cel puţin 2 goluri, şi din păcate joacă acolo, şi pe teren sintetic. O să fie foarte greu :(
Nu ştiu ce se întâmplă cu echipele româneşti. Părea că se ridică campionatul, echipele de asemenea :( Să sperăm că e doar o perioadă proastă, şi nu cădem de tot...
Sirius
20-05-2008, 12:01 PM
Alt sezon, alt topic. :p
closed
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.