View Full Version : Steaua in cupele europene 2007-2008
Varaloi
10-10-2007, 04:25 PM
Daca Steaua bate pe Sevilla, poate ca va prinde moral si va reusi ceva in meciul cu Slavia. Dar altfel...:(
dragos_015
10-10-2007, 04:44 PM
Sa speram ca facem un joc bun cu Sevilla si ca batem pe Slavia,sa aducem si ceva bucurie romaniilor anul asta...
gianni
11-10-2007, 08:36 AM
Poate ca aceasta pauza competitionala, datorata meciurilor Nationalei sa ne ajute. Sincer, imi este cam greu sa cred intr-un loc 3, dar sper sa-l obtinem. Totul depinde de cum vom evolua in meciul cu Sevillia.
Varaloi
11-10-2007, 02:17 PM
Poate ca aceasta pauza competitionala, datorata meciurilor Nationalei sa ne ajute. Sincer, imi este cam greu sa cred intr-un loc 3, dar sper sa-l obtinem. Totul depinde de cum vom evolua in meciul cu Sevillia.
Totul este posibil. Dar, sincer, nu cred ca vom bate pe Sevilla. Daca batem de Slavia cu mai mult de 2-1, iar cehii nu mai obtin nici un punct in grupa, atunci va fi locul 3. Altfel, mi-e greu sa cred.
gianni
11-10-2007, 02:44 PM
Nu cred ca putem scoate puncte in meciul cu Sevillia de acasa; sa ne gandim ca Arsenal si Sevillia sunt considerate favorite, iar Sevillia are mare, foarte mare nevoie de cele 3 puncte din meciul cu Steaua. Chiar daca nu traverseaza o perioada prea buna, cred ca diferenta de valoare este mult prea mare. Poate, spun poate, daca o sa tratam meciul asa cum am facut-o cu Arsenalul, o sa ne putem gandi la ceva puncte.
Sevillia e o echipa care practica un joc deschis,de atac.Cu o aparare buna a Stelei sunt sanse mari pe contraatac,dar nu cu Iacob
gianni
11-10-2007, 03:00 PM
Corect!Avem nevoie de un "vitezist", vorba lui Jiji! Numai ca Badea nu prea este in forma, iar Surdu nu s-a adaptat inca la echipa!
sisu_stelistul
11-10-2007, 07:48 PM
Sper sa obtinem macar 1 punct din dubla cu Sevilla, dar se poate mai mult ei fiind iesiti din forma. Apoi am mai avea nevoie de o victorie cu Slavia si am putea spera la locul 3. Slavia nu cred sa mai obtina alte puncte in afara de cele cu Steaua.
Varaloi
11-10-2007, 08:35 PM
Si chiar de am obtine locul 3, sunt sigur ca ar trebui sa ne schimbam putin mentalitatea, ca altfel sfarsim ca anul trecut. Mai ales ca Steaua e singura echipa care ne mai reprezinta in cupele europene.
eLiTe
11-10-2007, 10:31 PM
Singura insa si ea va termina pe locul 4 in grupe anu` asta .Pacat pentru Romania anul asta nu am facut nimic notabil in comparatie cu anii trecuti ;)
Varaloi
12-10-2007, 08:04 AM
Sa stiti ca pana si nemtii au observat faptul ca fotbalul romanesc se duce in jos. Dar ei se bucura, ne intrec la coeficenti, mai ales ca ne-au eliminat in turul 1 al UEFA.
gianni
12-10-2007, 08:17 AM
Infuzia de tot felul de jucatori de diferite nationalitati, dintre care unii habar n-au de fotbal si mentalitatea noastra bolnava de a ne complace in situatia actuala, ca si faptul ca "marile" echipe bucurestene sunt cam iesite din forma, ca si gogomania conducatorilor de cluburi care schimba antrenorii ca pe sosete, iata cativa dintre factorii care au dus la faptul ca suntem pe undeva prin subsolul clasamentului coeficientilor. Iar nemtii au cel mai elocvent exemplu la indemana lor: Ciprian Marica, care nu face nimic la echipa de club.
Steaua trebuie sa se maturizeze, sa intelega ca in jocurile cu echipele mari nu tot timpul poti pierde si ca putem sa ne luptam de la egal la egal.
sisu_stelistul
23-10-2007, 08:25 PM
Ce speranta aveti pentru meci, eu sper la un egal, dar o sa fie greu.....
dragos_015
23-10-2007, 08:39 PM
Speranta moare ultima asa ca hai Steaua,luam 3 puncte azi!!!
*InCePaToRuL*
23-10-2007, 09:16 PM
Ce īnceput mare de meci a avut steaua...
Cāt de penal poate să joace...
:cenzurat: de vedete!!!!!
Omega
23-10-2007, 09:38 PM
Nici nu īmi mai pasă ce face Steaua. Sevilla joacă mirific şi puştiul ăla de pe stānga e criminal.
Urmelinho
23-10-2007, 11:25 PM
Steaua din nou şi-a arătat limitele. Să sperăm la o victorie acasa cu Sparta care a furat-o urāt de la Arsenal (7-0). Asteptăm toamna că altfel iar vom juca preliminarii!!!!!!!!
sisu_stelistul
24-10-2007, 09:19 AM
Am jucat slab prima repriza, a doua am jucat mai binisor, pacat ca nu am egalat.
Deja s-au plafonat jucatorii, numai merge atacul, apararea asa si asa, noroc cu Zapata. Poate la iarna ar trebui sa vanda jucatorii pana cand mai ia ceva pe ei, si sa cumpere alti, dar nici nu mai stii ce sa cumperi, Surdu n-a jucat nimic aseara si au fost dati bani buni pe el.
trebuie sa vanda Becali tot ce are sa faCA ECHIPA CE CUPE EUROPENE
M.I.L.32
24-10-2007, 11:38 AM
A doua repriza au jucat mai bine stelistii... dar Sevilla a reusit sa conserve rezultatul intr-un stil de mare echipa. A fost un meci frumos in care Steaua a scos un rezultat bun (fata de ce s-a intamplat in teren).
mi-a creat impresia ca si daca mai jucau 2 saptamani Steaua nu ar fi dat gol
Omega
24-10-2007, 01:14 PM
2-1 e un rezultat foarte bun. Cred că echitabil ar fi fost un 4-0 pentru spanioli.
*InCePaToRuL*
24-10-2007, 01:59 PM
2-1 e un rezultat foarte bun. Cred că echitabil ar fi fost un 4-0 pentru spanioli.
Echitabil era să nu se prezinte la meci dacă au că***ul la c*r......
Real_Madrid
24-10-2007, 03:22 PM
In prima repriza steaua a jucat foarte slab,in a doua ceva mai bine.Eu raman la parerea ca steaua a facut cel mai bun meci al ei din liga (sezonul asta) contra celor de la arsenal.
dragos_015
24-10-2007, 05:18 PM
In prima repriza steaua a jucat foarte slab,in a doua ceva mai bine.Eu raman la parerea ca steaua a facut cel mai bun meci al ei din liga (sezonul asta) contra celor de la arsenal.
Clar,sper sa scoatem 3 puncte cu Slavia si inca unul cu Arsenal in ultimul meci tinand cont ca e posibil sa bage echipa a 2-a tunarii. ;)
Profethu
24-10-2007, 06:09 PM
La cum joaca Steaua nu o sa faca mai mult de 1 punct !
yahoo
24-10-2007, 08:20 PM
Ii calca Arsenal in picioare si cu echipa a III-a, de rezerve. Prea penibil joaca. Iacob e depasit, Dica e prea umflat, Petre Marin e expirat iar Goian nu e atacant!
gianni
25-10-2007, 09:02 AM
Daca Becali nu vinde in intersezon, singurul care ar putea sa fie vandut si mai inspre vara este Goian.
Dica este depasit, Surdu este o investitie care nu da roade, Petre Marin este batran si nu mai face fata.
Singurele transferuri care au meritat banii: Zapata si Emeghara.
Sa ne gandim sa scoatem macar un egal acasa cu Sevilla si 3 puncte cu Slavia Praga, ca sa mai speram la ceva Cupa Uefa.
au strainii astia niste fotbalisti parca sunt extraterestrii.Zici ca nici nu au plamani asa joaca.Inainte se zicea ca au salarii mai mari si de asta joaca asa,dar acum si la noi sunt salarii mari,dar cred ca la mentalitate se face diferenta
M.I.L.32
25-10-2007, 12:59 PM
In strainatate VEDETELE joaca fotbal , iar la noi toti se cred vedete , dar nu joaca nimic... de exemplu Steaua , Dinamo ... etc. toti se cred vedete... dar de fapt sunt doar niste desculti pe care ii intereseaza mai mult banii decat fotbalul pe care il practica. Asta e, pana nu se schimba mentalitatea lor nu vom avea un fotbal de calitate...
gianni
25-10-2007, 03:02 PM
Si daca aveau prime de 100000 de euro, tot nu faceam nimic: am impresia ca suntem prea plafonati, ca nu mai exista placerea jocului.
cristiano_ronaldo
26-10-2007, 06:16 AM
Si daca aveau prime de 100000 de euro, tot nu faceam nimic: am impresia ca suntem prea plafonati, ca nu mai exista placerea jocului.Se vede ca lipseste cineva la mijloc, cineva care sa dea pase decisive, sa dea un plus jocului...si acela cred ca este Mihaita Plesan:).Ati vazut cum jcua Sevilla, numai in pase..(nu pase lungi sau centrari ridicole).Asa putea sa jaoce si Steaua dar n-a facuto...sau poate o facea dar pasa numai in defensiva in loc sa dea drumu' la joc frumos pe culoare libere...Eu am mare incredere in Plesan si sper sa revina cat mai curand.
gianni
26-10-2007, 03:20 PM
Dica nu mai este jucatorul-cheie; s-a pierdut pe undeva si nu cred sa-si mai revina.
Avem nevoie de jucatori buni, care sa dea echipei forta ofensiva.
Dica sta cu gandul doar la un transfer afara.Aici presa este vinovata ca l-a facut sa-si piarda mintile
*InCePaToRuL*
26-10-2007, 10:37 PM
Din 30 de meciuri, dacă face şi el un meci slab asta īnseamnă că este un jucător terminat?
Nici Kaka nu poate sa joace meci de meci la eficacitate 100%...
Eu zic că este normal şi că este cel mai bun jucător din lotul stelei.
P.S. Dar de marele RADOI nu se mai aude nimic?
M.I.L.32
27-10-2007, 08:40 AM
"...iar refacerea lui va dura īntre 4 şi 5 luni. La fel ca şi anul trecut, Steaua va trebui să se descurce īn Liga Campionilor fără căpitanul ei, Mirel Rădoi. E clar: fotbalistul īn vīrstă de 26 de ani va absenta īn toate meciurile toamnei!..."
Pana la anul nu cred ca va reveni, iar cand va reveni va avea nevoie de o perioada lunga de timp si antrenamente pentru a reusi sa tina pasul cu ceilalti jucatori.
sisu_stelistul
27-10-2007, 08:46 AM
Pacat de ghinioanele astea cu accientarile pentru Radoi, cred ca putea sa ajunga si mai mare....asa ii va fi greu sa mai ajunga la vreo echipa mare.
cristiano_ronaldo
27-10-2007, 01:02 PM
Pacat de ghinioanele astea cu accientarile pentru Radoi, cred ca putea sa ajunga si mai mare....asa ii va fi greu sa mai ajunga la vreo echipa mare.Da, Mirel Radoi a avut mare ghinion cu accidentarile...Nu a putut sa joace nici in UCL, decat cu Lyon in deplasare anu' trecut, parca...Mare pacat, este un jucator deosebit de bun...dar ghinionul se tine dupa el.:(
dragos_015
27-10-2007, 01:28 PM
Sa speram ca va trece pestea aceasta perioada grea si ca va reveni cel putin la fel de puternic!!!
*InCePaToRuL*
27-10-2007, 10:56 PM
Eu totuşi cred că Rădoi nu mai are nicio şansă să revină la un nivel īnalt...
Cred că nimeni nu o să il mai ia:p
Mai rău īmi pare de Ghionea, īmi placea acest jucător:p
sorin
28-10-2007, 07:29 AM
Eu totuşi cred că Rădoi nu mai are nicio şansă să revină la un nivel īnalt...
Cred că nimeni nu o să il mai ia:p
Ce performante individuale notabile a avut Radoi in ultima perioada ca sa merite un transfer la o echipa mare:p?In anii trecuti era mecanismul vital pentru Steaua, acum am impresia ca i-a cam scazut randamentul.Poate si datorita accindentarilor, dar si faptul ca te accidentezi foarte grav intr-o perioada de cateva luni da de gandit.
gianni
29-10-2007, 09:22 AM
Cu sau fara Radoi, Steaua este o echipa "moarta"... doar daca vom aduce jucatori de talia lui Zapata, abia atunci o sa putem spera la mai mult. Si neaparat trebuie sa renuntam la jucatorii care nu mai dau randament pe teren, gen Dica. Trebuie sa promovam pe cei care merita sa joace, nu "numele obosite de glorie" ale Stelei.
Poate ca sub comanda lui Laca se vor schimba cateva lucruri la echipa. Vreau sa vad o echipa cat mai ofensiva,
sunshine_claus
05-11-2007, 04:31 PM
Dica a facut un meci bun, chiar foarte bun saptamana trecuta. Nu am vazut ieri, dar totusi este cel mai valoros jucator al Stelei. Echipa este acum intr-o pasa proasta din cauza nenumaratelor accidentari din lot, jucatori de baza. Cand acesti jucatori vor reveni in formatie mai vorbim.
gianni
05-11-2007, 05:09 PM
Cand vor reveni la echipa jucatorii respectivi, o sa fim undeva pe la jumatatea clasamentului si fara nicio sansa de a mai evolua in Champions League.
Imi pare rau, dar in afara lui Zapata, niciunul dintre cei transferati n-au aratat mare lucru ( il excludem pe Plesan, care s-a accidentat). Hai sa zic, poate Emeghara.
Nu prea mai avem o echipa valoroasa si sunt sigur ca Dica si Goian vor pleca din iarna.
Eu peste tot vad ca Steaua a cheltuit 8 milioane de euro pe transferuri anul asta, dar nu-mi dau seamacum poti sa cheltui atatia bani pe jucatori ce lustruiau banca de rezerve sau erau titulari cu evolutii constate ca si curentul alternativ.
Investitii serioase a facut CFR-ul, dar si aici nu vad de ce ii lauda atat presa, pana una alta, s-au facut de ras in cel mai penibil mod in cupa UEFA.
gianni
07-11-2007, 09:05 AM
Sper ca Steaua sa reuseasca macar un egal in seara aceasta, pentru a spera intr-o victorie in meciul cu Slavia si o posibila calificare in Cupa Uefa.
Trebuie schimbat ceva la jucatorii stelisti sau poate ei trebuie schimbati; avem nevoie de o redresare a echipei alfel putem avea unul dintre cele mai slabe campionate de pana acum.
M.I.L.32
07-11-2007, 12:06 PM
Eu cred ca va fi un meci frumos azi si sper sa reuseasca un egal sau poate chiar o victorie. Vom vedea si HAI STEAUA !
PS: Scor 2-1
gianni
07-11-2007, 01:34 PM
Ma bazam foarte mult pe aportul publicului, care la prima partida a lui Laca in Ghencea a facut un spectacol deosebit, numai ca la partida cu Sevilla, stadionul o sa fie jumatate gol. Sau jumatate plin, depinde cum privim lucrurile.
Dar sper intr-un rezultat pozitiv!
rezultatul va fi in functie de cum va trata Sevilia meciul,pentru ca diferenta de valoare este mare sa recunoastem.Steaua chiar daca a pierdut doar cu 2-1 la spanioli,a avut putin noroc.Sau poate Steaua se va depasi pe ea si ne face vreo surpriza...
gianni
07-11-2007, 03:08 PM
Interesanta fotografia de pe prima pagina a Gazetei, precum si indemnul!
www.gsp.ro
Trebuie sa dovedim mult sange rece si sa tinem sub presiune formatia spaniola.
Cat de important era sa avem un stadion arhiplin!
sisu_stelistul
07-11-2007, 09:20 PM
Nu cred ca mai avem sanse sa mergem mai departe in liga, sper doar sa prindem locul 3. Un egal astazi ne-ar ajuta mult, le-ar mai reface si moralul jucatorilor si ar aduce din nou suporterii alaturi de echipa.
liquid
07-11-2007, 09:28 PM
Hai sa fim seriosi si matematic e aproape imposibil, chiar credeti ca batem azi, sevilla o sa piarda cu slavia -_- si etc. bla bla bla ce trebuie ei sa mai faca?
P.S. Jucam cu Lovin, Ov. Petre la mijloc si un varf impins Iacob... cul nu? :cool:
bullzeye2k8
07-11-2007, 09:36 PM
Iacob, damn..iarasi strica asta instalatia de nocturna de pe Ghencea si poate cu putin noroc sparge geamu lu vecinu de la 4' din blocu alaturat. :rolleyes: Surdu ?
Omega
07-11-2007, 10:41 PM
Mda, 0-1 la pauză. Nu pot să zic că nu mă aşteptam. Sper să intre Badea īn locul lui Iacob. E o catastrofă.
yahoo
08-11-2007, 12:00 AM
Rusine, jale, vai s-amar!
diferenta imensa de valoare,Steaua nu mai are sanse nici de UEFA,Slavia a facut egal cu Arsenal
gianni
08-11-2007, 09:56 AM
Bye-bye, Steaua din competitiile europene pentru sezonul acesta! Nu-mi explic cum am ajuns in halul acesta! Echipa nu merge deloc bine, absolut deloc! In afara lui Zapata, as schimba intreaga echipa! N-avem valoare deloc! Ce se intampla cu Steaua, fratilor?
stephen
08-11-2007, 11:14 AM
Cu Steaua se intampla acelasi lucru ca si cu Dinamo sau Rapid.Sunt adusi jucatori de umplutura,care sa umple paginile ziarelor si raman foarte multi expirati plus putina cearta prin conducere si avem reteta ideala pentru o echipa in deriva.
gianni
08-11-2007, 11:55 AM
Eu, suporter al echipei Steaua, m-am saturat de evolutia echipei! Singurii care joaca bine la Steaua sunt Zapata, Rada si Lacatus ( pe banca)!
liquid
08-11-2007, 02:24 PM
Iar incepe valva ca aduce o mie de jucatori si parca vad ca mai aduce un expirat de asta -_-
boggy
08-11-2007, 02:39 PM
pt steaua marea preocupare e sa prinda cupa uefa pt anul viitor ..... se tot zice ca steaua e peste slavia da' sa fim seriosi nu scoate steaua punct cu arsenal in deplasare
Taquito
08-11-2007, 03:50 PM
Nu tin cu nicio echipa din liga I, dar descrierea asta mi-a placut mult (facuta de danydomo pe sport.ro): :D
1 ZAPATA e prea bun pt Steaua
2 NESU este aerian , in nota echipei -nu e in stare sa judece o faza
3 Goian de la meciul cu Olanda se viseaza in Anglia sau Germania , nu mai are clarviziune in joc
4 Rada e lent si da drumul la minge numai inapoi!
5 Emeghara da culoare echipei si...cam atat
6 Lovin asta de unde naiba a aparut? ce joaca asta? marcaj ioc,presing ioc,sut k la rugby , se loveste mingea de el ca de coltz , face aiurea driblinguri,precizie in pase zero barat...ce cauta in fotbal?
7 OV. PETRE alt ratat ...ce mi-e Lovin ce mi-e asta
8 NICOLITA - cum alearga orbu'-n labirint asa e asta pe teren...sa-l puna naibii sa invete si sa dea in minge,sa faca un stop,sa dea o pasa exacta la juma de metru...
9 CROITORU nu tehnica nu viteza nu precizie ..nu jucator de fotbal
10 DICA nimic. nu sunt in stare sa se mobilizeze dak vad ca asta nu e in stare de nimic...toti asteapta de la el...izbavirea sa se duca afara sa frece bank de rezerve
11 IACOB calul schiop si mingea patrata
12 BADEA vai de mama lui saraca cred k plange k la surprize surprize cand il vede pe teren
13 SURDU asta ce-o mai cauta intr-o echipa de fotbal numai el stie e deplasat rau baiatu...si apropo....1.000.000 de euro pa rapandula asta? ba,voi ati fost orbi?
14 NEAGA baiatu asta e cu gandu la Golden slitz cu pozitia 15!
15 PETRE MARIN campion la drojdie
16 GOLANSKI suparat pe becali,mai sta pana in iarna
17 CRISTOCEA nerefacut dupa sezonul trecut unde n-a facut mare lucruSmile)
18 RADOI e accidentat dupa cateva sarituri in stil k1
19 PLESAN a fost ajuns de blestem dupa ce sa invartit si pe la Timisoara si pe la Dinamo si a vrut Steaua
20 GHIONEA s-a lasat de fotbal ca are rotulele ca pietrele Swarowski ...la radiografii iese k un parbriz spart cu bujia
21 BACIU a jucat bine un meci si gata ,...a disparut din peisaj,asta e k hartia igienik :il folosesti si il arunci
22 ZAHARIA dak prinde sut pe poarta si portarul doarme e gol ...dak nu doarme nu mai nimereste poarta!
si alti cativa figuranti... :D
andrei_fcmbacau
08-11-2007, 04:42 PM
de la steaua trebuie sa plece Iacob,Dica,Surdu,Neaga,Cristocea,Petre Marin,Croitoru si sa vina jucatorii de valoare nu expirati de astia
gianni
09-11-2007, 03:25 PM
Aveti dreptate! Nu de simoluriel din sufletele noastre avem nevoie ca sa revigoram echipa, ci de jucatori seriosi si care sa inteleaga ca joaca pentru o echipa de traditie din fotbalul romanesc si international!
Degeaba l-au adus pe Hagi, Laca, Adi Ilie, Emerich Ienei... simbolurile Stelei nu mai pot evolua pe gazon, nu pot intoarce rezultatele negative si proasta stare a jucatorilor. Steaua nu se mai regaseste, scuze, echipa actuala a Stelei nu se mai regaseste!
andrei_fcmbacau
27-11-2007, 07:14 PM
bate steaua cu 2-0 ambele goluri vor fi marcate de dica :rolleyes:
shinoda
27-11-2007, 08:24 PM
bate steaua cu 2-0 ambele goluri vor fi marcate de dica :rolleyes:
Tu auzi ce zici?:rolleyes:
andrei_fcmbacau
27-11-2007, 08:57 PM
ce vrei sa zici ca steaua ia bataie ;)
boggy
27-11-2007, 10:13 PM
cam goale tribunele la meci .... n-au mai venit fanele la meci de teama sa nu fie controlate :lol:
Bogdan_RBF
27-11-2007, 11:53 PM
rushineee bah !!!
andrei_fcmbacau
28-11-2007, 12:04 AM
steaua na mai jucat asa bine din turul semifinalei cupei uefa,a avut un gol anulat si 3 ocazii uriase,60 % posesie,12 suturi,toti jucatorii au jucat bine inafara de ovidiu petre care a gafat la gol si din pacate aceasta greseala a fost fatala
Bogdan_RBF
28-11-2007, 04:04 AM
steaua na mai jucat asa bine din turul semifinalei cupei uefa,a avut un gol anulat si 3 ocazii uriase,60 % posesie,12 suturi,toti jucatorii au jucat bine inafara de ovidiu petre care a gafat la gol si din pacate aceasta greseala a fost fatala
pai steaua tot bine joaca de la primu meci in champions league,da tot pierde...dupa fiecare meci,acelasi lucru il zic toti jucatorii...ca am jucat bine,ca o fii,ca o patii da ghinionu...si pana la urma tot nu se alege nimik de meci...astea cu jocu bun is pur aberatii...joci bine atunci cand castigi,nu cand ai o graoza de ocazii,posesie,alea alea,da tu tot pierzi,ce joc bun mai ii akolo?pe mine nu ma incalzeste ca o jucat incredibil de bine,da atata timp cat nu au reusit sa castige,meciu i ca si pierdut...aah,ca in perspectiva,steaua o inceput sa joace mai bine,nici asta nu ma incanta...cand ai rezultate,akolo se vede daka echipa joaca bine,pana atunci,degeaba ca am jucat bine si am pierdut,ca asta ii doar frustrarea care vorbeste
cristiano_ronaldo
28-11-2007, 07:31 AM
A jucat bine Steaua, a avut si ocazii uriase...singur cu portaru', cu portaru' iesit din poarta...cum spunea Becali:" Lipseste cineva la mijloc...un mijlocas de creatie.."
gianni
28-11-2007, 10:06 AM
Pai atunci sa aduca pe cineva care sa faca acest lucru! Prima repriza, Steaua a jucat foarte dezinvolt, s-a miscat destul de bine. In cea de-a doua repriza s-a vazut clar mentalitatea romaneasca.Totusi, constat o usoara imbunatatire a jocului!
cand te uiti cum joaca alte echipe prin Europa,parca ar trebui sa se numeasca altfel acest sport prin Europa de Est,nu fotbal
gianni
28-11-2007, 11:22 AM
Da, specific "fotbalului" de la noi! Cred ca ai dreptate! Trebuie schimbata mentalitate omanilor din fotbal!
M.I.L.32
28-11-2007, 04:03 PM
Totusi ceva imbunatatiri s-au vazut in meciul de aseara, Steaua a reusit sa-si revina putin din criza si am auzit ca vor face o campanie de transferuri foarte importanta. Daca se intampla acest lucru, sunt pe drumul cel bun.
champion
28-11-2007, 04:45 PM
Nu tin cu nicio echipa din liga I, dar descrierea asta mi-a placut mult (facuta de danydomo pe sport.ro): :D
1 ZAPATA e prea bun pt Steaua
2 NESU este aerian , in nota echipei -nu e in stare sa judece o faza
3 Goian de la meciul cu Olanda se viseaza in Anglia sau Germania , nu mai are clarviziune in joc
4 Rada e lent si da drumul la minge numai inapoi!
5 Emeghara da culoare echipei si...cam atat
6 Lovin asta de unde naiba a aparut? ce joaca asta? marcaj ioc,presing ioc,sut k la rugby , se loveste mingea de el ca de coltz , face aiurea driblinguri,precizie in pase zero barat...ce cauta in fotbal?
7 OV. PETRE alt ratat ...ce mi-e Lovin ce mi-e asta
8 NICOLITA - cum alearga orbu'-n labirint asa e asta pe teren...sa-l puna naibii sa invete si sa dea in minge,sa faca un stop,sa dea o pasa exacta la juma de metru...
9 CROITORU nu tehnica nu viteza nu precizie ..nu jucator de fotbal
10 DICA nimic. nu sunt in stare sa se mobilizeze dak vad ca asta nu e in stare de nimic...toti asteapta de la el...izbavirea sa se duca afara sa frece bank de rezerve
11 IACOB calul schiop si mingea patrata
12 BADEA vai de mama lui saraca cred k plange k la surprize surprize cand il vede pe teren
13 SURDU asta ce-o mai cauta intr-o echipa de fotbal numai el stie e deplasat rau baiatu...si apropo....1.000.000 de euro pa rapandula asta? ba,voi ati fost orbi?
14 NEAGA baiatu asta e cu gandu la Golden slitz cu pozitia 15!
15 PETRE MARIN campion la drojdie
16 GOLANSKI suparat pe becali,mai sta pana in iarna
17 CRISTOCEA nerefacut dupa sezonul trecut unde n-a facut mare lucruSmile)
18 RADOI e accidentat dupa cateva sarituri in stil k1
19 PLESAN a fost ajuns de blestem dupa ce sa invartit si pe la Timisoara si pe la Dinamo si a vrut Steaua
20 GHIONEA s-a lasat de fotbal ca are rotulele ca pietrele Swarowski ...la radiografii iese k un parbriz spart cu bujia
21 BACIU a jucat bine un meci si gata ,...a disparut din peisaj,asta e k hartia igienik :il folosesti si il arunci
22 ZAHARIA dak prinde sut pe poarta si portarul doarme e gol ...dak nu doarme nu mai nimereste poarta!
si alti cativa figuranti... :D
Ce ratat e ala care o scris ...wtf, nu toti prin o zi buna, riscu` meseriei.
Ala cred ca se uita la alte meciuri :|
Bogdan_RBF
28-11-2007, 10:49 PM
las ca o scris f.bine baiatu !!!
gianni
29-11-2007, 10:09 AM
Capitoul "Cupe Europene" este inchis pentru noi anul acesta! Poate la anu`! Asa ne amagim an de an!
sisu_stelistul
29-11-2007, 11:12 AM
Din pacate, s-a terminat, oricum trebuie sa fim multumiti, am stat mai mult decat celalte echipe in Europa si daca cineva ne-ar fi zis acum vreo 3-4 ani ca ajungem n grupe nu am fi crezut, iata ca am ajuns de 2 ori si chair daca nu am facut multe puncte, macar am reusit sa ajungem.
John_Terry
29-11-2007, 01:35 PM
A cazut Steaua(nu stiu daca e la propriu sau la figurat :p)... Anul asta echipele romanesti au mers extrem de prost in Europa. Daca au picat Dinamo, CFR deja era de ajuns, deci, la ce ne mai puteam astepta de la Steaua in CL...
gianni
30-11-2007, 11:21 AM
Nu cred ca ar trebui sa ne multumim doar cu prezenta in grupe, ci ar trebui sa facem sa tindem catre partea superioara a competitiei. Bineinteles, acest lucru in vreo 2-3 ani, pentru ca la momentul acesta , nu prea avem echipe care sa poata acest lucru.
*InCePaToRuL*
12-12-2007, 11:46 PM
M...da, de meci nu am ce zice, suntem slabi,momentan nu avem ce căuta īn cupele europene. Dar nu pot să nu īl remarc pe Zapata,care a arătat ca este un portar foarte bun, (nu doar un meci!) nu cred ca gresesc daca spun ca este cel mai bun portar al stelei in ultimii 20 de ani.
boggy
13-12-2007, 02:49 PM
cat a mai fost laudat dica ca are viziune in joci si nush mai ce ,da' aseara parca s-a plimbat pe terenu ala:huh: si nu cred ca a avut trei pase bune :|
P.S. - topicul nu isi mai are rostul
andrei_fcmbacau
13-12-2007, 04:16 PM
Zapata e in acest moment in primii 5 portari din europa,acum valoreaza 10 milioane de euro dar ce sa faca de unul singur
champion
13-12-2007, 04:38 PM
Zapata e bun, are reflexe ... dar poate ciobanul si pe asta il vinde :|
dragos_015
13-12-2007, 08:59 PM
Daca il vinde pe Zapata ,Becali ,cred ca va fi linsat de suporteri.In acest moment Zapata este cel mai iubit jucator de la Steaua.
sisu_stelistul
13-12-2007, 10:37 PM
Pentru un pret bun cred ca l-ar vinde, nu poti sa-i refuzi plecarea unui jucator foarte bun.
dragos_015
14-12-2007, 04:01 PM
Daca vrei performante,esti obligat sa ii refuzi plecarea unui jucator foarte bun,cel putin eu asa cred.
M.I.L.32
14-12-2007, 04:34 PM
Daca vrei performante,esti obligat sa ii refuzi plecarea unui jucator foarte bun,cel putin eu asa cred.
Da , dar daca el vrea sa plece la o echipa mai mare , nu cred ca il mai tine.
dragos_015
14-12-2007, 07:18 PM
Zapata nu a afirmat ca vrea sa plece,cu Thereau a fost altceva,el a vrut sa plece.
gianni
17-12-2007, 11:45 AM
Din cate am inteles eu, echipa o sa construiasca in jurul lui Zapata, Radoi, Plesan si Ghionea. In rest, toti sunt posibile transferuri. Cred ca si Zaharia o sa ramana acum la Steaua!
habbib
17-12-2007, 04:43 PM
Pai Zaharia e singurul atacant care a realizat ceva sezonul asta, Iacob e pe nicaieri, Neaga, ma abtin iar Surdu saracul...Cel putin prin executia de ieri, Zaharia a aratat ca e atacant adevarat, dar singur in fata nu poate sa faca mare lucru, mai are nevoie de cineva langa, sincer mi se pare deja plictisitor jocul cu un singur atacant pur sange.
Da , ai dreptate habbibi :) eu zic , ca acuma in momentul asta la Steaua care incă mai joaca bine sunt : Zapata , Nesu , Zaharia mai adaugaţi voi sau corectaţi-mă daca nu am dreptate. ;)
habbib
17-12-2007, 08:17 PM
Te corectez eu, habbib, nu habbibi :p
M.I.L.32
17-12-2007, 08:36 PM
La Steaua trebuie investitii pentru a se iesi din acest impas. Nesu nu mi se pare un jucator extraordinar de bun, a facut si el cateva meciuri bune e adevarat dar totusi...nu cred ca are destula experienta. Ne trebuie cel putin 5 jucatori pentru a face fata atat campionatului cat si cupelor europene. (parerea mea)
gianni
18-12-2007, 09:01 AM
Mda, cu siguranta este nevoie de sange proaspat la echipa!
*InCePaToRuL*
18-12-2007, 12:11 PM
Da , ai dreptate habbibi :) eu zic , ca acuma in momentul asta la Steaua care incă mai joaca bine sunt : Zapata , Nesu , Zaharia mai adaugaţi voi sau corectaţi-mă daca nu am dreptate. ;)
Golanki,Ov. Petre si Rada:rolleyes:
Daca īl dă pe Zaharia, oierul asta prost iar o să facă o greşeală de care o să īi pară rău mai tārziu.
shinoda
18-12-2007, 12:34 PM
Golanki,Ov. Petre si Rada:rolleyes:
Daca īl dă pe Zaharia, oierul asta prost iar o să facă o greşeală de care o să īi pară rău mai tārziu.
Din cate am vazut eu in turul aceste, Golanski si Rada nu au jucat prea bine. Mai mult ai dezamagit. Imi pare rau ca pleaca Dica, este un jucator valoros care ar trebuie sa il pastram in liga 1.
M.I.L.32
18-12-2007, 01:57 PM
Imi pare rau ca pleaca Dica, este un jucator valoros care ar trebuie sa il pastram in liga 1.
Pana la urma pleaca ? Eu nu am mai apucat sa vad stirile in ultima vreme.
Sper ca noile achizitii ale Stelei sa confirme.
champion
25-01-2008, 08:01 PM
Is foarte juc. adusi, mai ales acest Dayro Moreno, si Pepe care e al naibii de masiv. :p
gianni
29-01-2008, 03:41 PM
Sper numai sa nu recidiveze si ceilalti accidentati, asa cum s-a intamplat cu Radoi. Altfel avem o echipa cat de cat inchegata. Sa vedem cum vor evolua jucatorii adusi in iarna!
Saint
07-02-2008, 12:02 PM
Oare va face Becali la fel cum a facut cu Elton, Thereau, Andrey si Saban? :rolleyes: Ca de! sunt straini :p
M.I.L.32
07-02-2008, 03:27 PM
Nu cred, dar nu e exclus. Cei care au venit cred ca sunt mai buni decat Elton, Thereau, Andrey si Saban, dar daca vor avea zile proaste se va repeta istoria 100% .
Sirius
20-05-2008, 12:00 PM
Alt sezon, alt topic. :p
closed
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.