View Full Version : Echipe preferate, echipe urate
haideti sa vedem ce echipe nne plac si ce echipe uram
eu
din romania tin UTA si Steaua si din lume cu Manchester si AS ROma
echipele ce nu le sufar
Rapid Bucuresti, U Craiova, Arsenal, Juventus :P
Catalinc7
29-12-2002, 05:17 PM
Din tara imi place Dinamo, iar in rest Man Utd, AC Milan si Barca.
De urat le urasc pe Rapid, Steaua, Bayern Munich, Juventus, Real Madrid si cam atat.
edmond
30-12-2002, 03:46 AM
De la noi imi place UTA & Steaua, iar in rest Olympique de Marseille, Ferencvaros, Lazio, Inter, Barca, BVB si .... cam atit. 8)
Echipe ce nu le sufar : Dinamo, Poli ? AEKK, Rrapid, iar din lume AC Milan, Bayern, Machester, AS Roma si PSG. :x
sanshine
03-01-2003, 11:49 AM
Imi place de Barca, ca a luat bataie de la Steaua in '86 :wink: Tin si cu echipele cu romani: inainte erau Galata, Chelsea, acum sunt Besiktas, Ajax, Dinamo Kiev...
De urat... as mai ura, dar mi-e ca s-o insera :D
Sirius
04-01-2003, 10:21 PM
Echipe preferate: FC Brasov, Rapid, Man U, Valencia, Bayern, Ajax
Nu cred ca urasc aceste echipe, doar imi displac: Real Madrid, Dinamo(sorry Catalin)
mininu
11-02-2003, 06:28 PM
Locuiesc la o statie de stadionul Dinamo, dar asta nu are nici o legatura cu faptul ca tin cu ei. Mai simpatizez cu AC Milan. Nu-mi place campionatul englez, ii urasc pe turci si sunt anti-stelist.
sanshine
14-02-2003, 01:30 PM
Locuiesc la o statie de stadionul Dinamo, dar asta nu are nici o legatura cu faptul ca tin cu ei.
Eu stau la o statie de Lia Manoliu, asa ca tin cu echipa nationala :D
si toutusi o echipa preferata... :)
si eu stau la 600Km de stadionul ghencea(care e acum iar al armatei) si tin cu steaua, bine, si cu uta...
mininu
15-02-2003, 12:11 PM
Corect Sanshine, nu?
Andreiss
23-02-2003, 11:10 PM
Echipe preferate:UTA si Steaua
8)
Echipe urate: Poli si Dinamo
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
sa traiesti, fortz (sunt cocalar de mirc)a UTA :D
sanshine
24-02-2003, 03:12 PM
Corect Sanshine, nu?
Daca as raspunde doar "Corect!" s-ar considera post-boosting, nu? :mrgreen:
Asa ca uite, am dat un raspuns mai lung. :D
tudosebogdan
24-02-2003, 06:11 PM
Echipa preferata din Romania: Steaua
Echipe preferate din afara: Real Madrid, Chelsea, Bayern, Lens.
Echipa cu cel mai urat joc din lume: Italia. :o Echipa cu cel mai frumos antijoc din lume: Italia. 8)
Va rog sa nu ma :fyou: dar analizati putin fotbalul lor si veti descoperi ca de prin anii '80 nu si-au mai schimbat jocul. Plictisitor.
nici mie nu-mi place Italia, joaca prea urat
lol @ sanshine
tudosebogdan
25-02-2003, 08:13 PM
si fiindca sunt student sa stiti ca tin si cu :wink: Sportul Studentesc. cand a picat in B, dupa 90, am plans de m-am spart :( sunt baieti buni si atat ei cat si Progresul, pardon FC National ar trebui incurajati fiindca JOACA fotbal pe gratis de cele mai multe ori. BRAVO LOR!
Sirbu Mihail Bogdan
26-02-2003, 05:38 AM
echipa preferata:"U" CRAIOVA(blue lion 4 ever)
echipe urate: Anti bucuresti.[/b]
mininu
01-03-2003, 11:03 AM
Vreau sa te contrazic! Si eu sunt student, dar nu imi dau seama care e legatura dintre a fi sudent si a tine cu Spurtul. Oricum eu consider echipele FC National si Sportul ca fiind niste echipe artificiale. Eu nu cred ca Divizia A are nevoie de echipe fara suporteri si spectatori. Frumusetea campionatului nostru este data in general de suporterii din tribuna, ca in teren... Echipe precum CSM Resita, Petrolul(nu mai dau si alte exemple), echipe care au galerii importante la noi in tara sunt acum in Divizia B. Eu cred ca de astfel de echipe avem nevoie si nu de un campionat al Municipiului Bucuresti. Ce-ar fi fost daca promova acum doi ani InterGaz? Mergeam sa ne uitam la meci pe un stadion cu 5000 de locuri aflat langa groapa de gunoi a Bucurestiului?
Sirbu Mihail Bogdan
01-03-2003, 06:25 PM
Ai dreptate,asta e o atitudine de iubitor al fotbalului si de cunoscator al fenomenului ultra.Sa vedeti cand o sa fie meciul dintre Sportul si F.C National ce "spectacol" o sa fie in tribune.
Ca oricum in Div. A nu mai prea vedem fotbal, macar sa vedem tribune pline.
daca vreti sa vedeti fotbal si galerii adevarate veniti la Arad si timisoara....
Sirbu Mihail Bogdan
01-03-2003, 11:11 PM
Eu n-am nimic cu UTA si POLI dar nu pot egala CRAiOVA.Ma refer la galerii acum,si la meci amical au fost vreo 12,000 de oameni. In deplasare nu are asa puternica galerie dar acasa nu ii intrece nimeni.
(INIMITABILII!!!)
mininu
02-03-2003, 10:38 AM
Corect mns! Deci intelegi ce am vrut sa zic! Eu nu am enumerat echipele UTA si Poli(care de fapt nu e adevarata Poli) pentru ca acum ele sunt in A, dar sa stii ca imi parea rau anii trecuti ca nu mai exista fotbal in partea de vest a tarii. A fost o situatie acum 2 ani cand, daca retrograda Craiova, puteam sa impartim Romania in doua jumatati. In jumatatea din Vest nu exista nici o echipa din Divizia A.
in legatura cu national, nu este deloc o echipa de umplutura, pentru ca ei aveau si echipa si suporteri si stadion, cel mai modern din romania daca nu ma insel in perioada comunista, dar i-a distrus ceausescu cand le-a demolat stadionul, de atunci fantoma progresului bantuie prin cotroceni...
mininu
02-03-2003, 11:34 AM
Si cu ce ma incanta? A existat odata si Chinezul, Ripensia, Unirea Tricolor etc.
Si cu ce ma incanta? A existat odata si Chinezul, Ripensia, Unirea Tricolor etc.
corect, ele au existat, dar nationalul mai exista
mininu
02-03-2003, 01:39 PM
Da exista! Artificial. Iar despre Craiova, ce sa zic... Normal ca aveti 12.000 de oameni la un amical(cu o echipa din Bicuresti, ca daca era o echipa din provincie nu erau atatia) ca nu aveti decat o singura echipa importanta in oras. Daca ati fi avut mai multe nu erau atatia!
Sirbu Mihail Bogdan
02-03-2003, 05:19 PM
Deci zici ca la Craiova vin atatia oameni numai cand vin echipe din Bucuresti? Nu uita cati au fost la meciul cu Ceahlau din tur.
echipe preferate: Stiinta, AC Milan, Juve, Parma, Atalanta, Nice, OM, Arsenal, Newcastle, Borussia, Ajax, Celta.
echipe nesuferite: steaua, gloria, arges, inter, lazio, bayer, besiktas.
echipe pe care le urasc din tot sufletu: :fyou: dinamo :fyou: , real madrid, manchester, roma, herta, galata, panatinaikos, olimpiokos, aek atena, chievo verona, as monaco.
ar trebuii ca fanii echipelor fara galerii sau cu alea de carton (dinamo, cheahlau, astra sau gloria) sa aiba respect pentru echipele cu galerii adevarate ca stiinta sau steaua sau uta si chiar poli si poate asi brasovu.
de exemplu eu urasc toate echipele din bucuresti dar am respect pentru steaua ca are o galerii misto sau rapidu.
ScorpionX
23-04-2003, 05:50 PM
Cea mai iubita echipa este Craiova si cred ca nimeni nu comenteaza iar cele mai urate sunt cele din bucuresti asa ca ma supun majoritatii
:))))))))))
echipe pe care le urasc din tot sufletu: *dinamo *, real madrid, manchester, roma, herta, galata, panatinaikos, olimpiokos, aek atena, chievo verona, as monaco.
moshule, ce ai cu manchester si as roma, sunt printre cele mai bune echipe din europa,
Cea mai iubita echipa este Craiova si cred ca nimeni nu comenteaza iar cele mai urate sunt cele din bucuresti asa ca ma supun majoritatii *
poate sunt cele mai urate dar in acelasi timp sunt si cele mai iubite
Dupa mine in romania estista si au existat 4 echipe adevarate
Steaua
Dinamo
UTA (UTA e prima echipa din afara bucurestiului la titluri castigate)
Craiova
justafan
24-04-2003, 09:21 PM
Preferate:Poli AEK,UMT,Rapid,Juventus,Parma,Florentia Viola,Real Sociedad,Man.Utd,Man.City,Fulham,Everton,Boavista, Karlsruhe,Ajax,AEK.
Urate: :evil: Dinamo,Inter,Milan(ambele catenaccio),uta(va fan'culo),ETC
justafan
29-04-2003, 03:41 AM
ce e ETC ? Scuze am scris "etcetera" cu initz (sunt cocalar de mirc)iale ... dar bat pariu ca exista shi (sunt cocalar de mirc) o echipa a carei prescurtare este ETC :iepure:
nu stiam ce e, ca eu sunt la timisoara la politehnica, iar facultatea e ETC (ma rog prescurtat) :)
Sirbu Mihail Bogdan
01-05-2003, 12:31 AM
ma sa nu credeti ca fac misto sau ceva de genu asta,dar am vazut ca multi au scris ca au mai multe echipe preferate din campioantul nostru.
Cum vine asta?cand joaca echipele cu cine tineti?ca eu nu imi pot imagina sa tin si cu Stiinta si cu Steaua sau cu Arges sau cu oricare alta. :?
pai eu de exemplu tin cu stiinta, dar am respect national sau astra.
eu am zis uta si steaua, sa explic, cand joaca uta-steaua sau steaua-uta tin cu uta, oriune ar fi steaua, pentru ca sunt aradean nu bucurestean
ady14
01-05-2003, 08:48 PM
iubesc: POLI AEK TIMISOARA!
placute: Barca,Man Utd,Inter Milan,Ajax,Besiktas,CFR Timisoara,Petrolul Ticleni,U Craiova,Pandurii Tg-jiu,Steaua,Parma.
nu-mi plac: UTA,ac milan,real madrid,as roma,deportivo la coruna.
urasc:dinamo! :fyou: dinamo :fyou:
Sirius
01-05-2003, 09:18 PM
Ce aveti cu AC Milan? Mie mi se pare ca sunt singurii care-i pot culca la pamant pe Real Madrid. Fiecare star de la Real isi gaseste corespondentul la Milan. Poate ma contraziceti, dar uneori nu numai numele e important...
ar trebui sa vii la arad, ca este un club destul de mishto , CLub Milan, plin cu tricouri si alte alea cu echipa mentz (sunt cocalar de mirc)ionata :P
Sirius
01-05-2003, 09:50 PM
S-ar putea sa vin la Arad in saptamanile urmatoare, dar nu cred ca o sa am timp sa trec pe acolo. Mersi de sugestie oricum.
cu ce ocazie pe la noi ? :P
justafan
01-05-2003, 11:03 PM
ma sa nu credeti ca fac misto sau ceva de genu asta,dar am vazut ca multi au scris ca au mai multe echipe preferate din campioantul nostru.
Cum vine asta?cand joaca echipele cu cine tineti?ca eu nu imi pot imagina sa tin si cu Stiinta si cu Steaua sau cu Arges sau cu oricare alta. :? Bineintz (sunt cocalar de mirc)eles ca in meciul Poli-Rapid(1-3) am tz (sunt cocalar de mirc)inut cu Poli , dar simpatizez shi (sunt cocalar de mirc) pe Rapid deoarece:1.avem galerii infratz (sunt cocalar de mirc)ite 2.a fost vanata de comunishti la fel ca Ripensia shi (sunt cocalar de mirc) Poli. 3.imi place politica clubului care nu mai vinde jucatorii asha de ushor shi (sunt cocalar de mirc) cand o face,ii dau pe bani m.multz (sunt cocalar de mirc)i.4.Acea idee cu stema tricolora de pe piept asemanatoare cluburilor din italia m-a impresionat -pur shi (sunt cocalar de mirc) simplu.
Sirbu Mihail Bogdan
02-05-2003, 12:31 AM
Asta cu stema e la vraja marii,au jucat si ei acum cu Liverpool si gata cred ca reprezinta romania,mai au mult de munca,oricum mi se pare cea mai buna echipa ,pe toate planurile din bucuresti.
Sirius
02-05-2003, 09:18 PM
cu ce ocazie pe la noi ? :P
Inspectie de la CIA. Trebe' sa-l prind pe unu Dumbrava, ca a furat de la NASA si a facut divizia A fara acordu' lu' Gigi Bush. Il cunosti cumva?
Lasand gluma la o parte, trebuie sa-ti spun ca s-ar putea doar sa vin. Deocamdata nu e sigur.
mininu
04-05-2003, 07:48 PM
Scuza-ma dar nu inteleg de ce zici ca Dinamo are galerie de carton sau cum scrii tu acolo. Ar trebui sa stii ca Dinamo a avut prima galerie organizata pe modelele galeriilor din Italia, iar in `96 cand s-a infiintat nicaieri in tara nu mai avea asa ceva. Te intreb si eu cate meciuri ai vazut tu cu Dinamo ca sa comentezi despre galerie. Eu merg pe acest stadion din 1989 si macar in privinta asta am dreptate. Ati avut vreodata curaj sa veniti, voi oltenii in numar mare pe Dinamo? Iti zic eu: NICIODATA!!!. Si sa nu-ti mai aduc aminte ca dupa un meci, 4-5 suporteri de-ai vostrii(ca aia erau toti) au afisat un banner pe care scria "Noi ne-am facut datoria". Oare la ce se refereau? Hmmm, tare greu ca eu nu-mi dau seama.
DarkComy
05-05-2003, 11:21 AM
Tin cu STIINTA :valuri:
Simpatizez cu NATIONAL ,STEAUA , DEPORTIVO , MANCHESTER :dude:
Urasc DINAMO,REAL MADRID,GLORIA BISTRITA :fyou: :guns:
ma in tur au fost 500 la bucuresti, nu e rpoblema mea daca tu nu vezi diferentz (sunt cocalar de mirc)a intre 500 si 5.
Sirbu Mihail Bogdan
05-05-2003, 01:24 PM
mininu prima galerie organizata a fost alu Faru,aia ce aveti voi e galerie,rusine sa va fie,acum cativa ani la final cupei am fost mai multi decat voi ma la bUCURESTI.Voi sunteti cate 1000 la meciurile voastre,galeria noastra acasa sta la peluza aia mare care e cat tot stadionul vostru.Ma si eu am fost la atatea meciuri la Craiova si la greu nu numai la bine ca voi,si de multe ori au venit numai cativa din galeria voastra.Ajung tot la finala aia de cupa,daca galeria ta e asa puternica ce au avut ma cu steagul ala,va dadeam clasa nu-i asa oricum v-am dat.
Tu ai fost vreodata in deplasare la Craiova?Eu am fost in cacatu ala de stadion al vostru,mi-ar fi rusine cu el.Sa va vad in ultima etapa zmeilor cati o sa veniti ,pun pariu ca nu o sa vine nici unul.In ultiul meci din tur pe frigul ala,am fost mai multi ca vio ma,tu n-ar trebui sa vorbesti, sa fie galeria adversa mai mare decat tot nu,marul spectatorilor pe teren propriu,si veniti din alt oras.Faza de care zici tu s-a intamplat dar a fost o data,noi va dam clasa in fiecare an.Cu scaunele de pe Ghencea ce ati avut ma????????Cu stadionul National ce ati avut?????????Voi ULtras?????
Apucativa de altceva,dupa cate vad eu v-ati potrivi numai la rele.
Pe unde va duceti si voi prin tara luati bataie ma ca tot voi le incepeti asa ca nu mai zice de galeria ta DE CARTON sau CARTOON.
Daca tot ai zis de mesaje uite niste mesaje ale ULTRASILOR OLTENI pentru echipa ta::::
ISTORIA VOASTRA E UN ORDIN COUMUNIST,A NOASTRA UN MIT NEMURITOR!
PENTRU VOI FIECARE DEPLASARE E O LUNA DE MIERE!(cu aluzie la stema
DINAMO-ECHIPA TUTUROR....P.........R!
mai am una:
PELUZA SUD CU CAZIER II MULTUMESTE LU GIGEL(ca a distrus echipa aia de cacat)
Asa ca la galeriei dinamoviste ,pentru tot binele care il face ii transmit un calduros :fyou:
FORZA STIINTA-Sempre Con Voi. 8)
bah asta e, scuze mininu, nu am nimic cu tine :) dar aveti niste suporteri de kakat, la arad nu a fost nici unu de la bucuresti, la voi cum ati ajuns pe 10 sa golit stadionu...
uita-te la arad, tot campionatu am fost pe ultimu loc si tot plin a fost stadionu
acelasi lucru si pentru timisoara si craiova, cum pica echipa nu mai vin nici spectatori :P
Sirbu Mihail Bogdan
05-05-2003, 09:14 PM
cum sa se golesca stadionul lui dinamo,era deja gol.Despre alte echipe cele mai tari galerii si suporteri sunt la Craiova si Timisoara.
Credeti ca degeaba au stadioane asa mari?Cine le-au facut si-au dat seama ca acolo se iubeste fotbalul.
mns, Uta are galerie acasa dar in deplasare nu prea.
minimu as vrea sa te inreb ceva, daca ar pica dinamo cine ar mai tine cu ei?
mininu
06-05-2003, 08:51 AM
Ati fost 12 oameni la meciul cu UMT si asa o sa fiti si cand v-o lasa si Staicu ca va duceti in B. Voi nu comentati impotriva noastra. De cand nu ne-ati mai batut ??? Aaaa, pardon, ca au fost si alea tot blaturi. Ati fost si voi o data 500 de oameni cum ziceti voi(oricum nu erati mai multi ca noi), veniti fratilor ca pe unde va prindem, pe-acolo v-o dam.
Sirbu Mihail Bogdan
06-05-2003, 12:07 PM
ma n-aveti umpic (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) de mandrie ,sunteti o iuda a campionatului,in vara ne-ati luat toate ciurucurile care vroiau sa castige campionatul si ei,nu si-au dat seama ca dINAMO se va lupta pentru retrogradare,sa vezi tu in ultima etapa ce o sa o luati voi.Atunci o sa va multumim pentru tot,cu varf si indesat.NU uita pe ce loc e Stiinta si pe ce loc e echipa ta.
tudosebogdan
06-05-2003, 04:23 PM
DINAMO a luat in vara trecuta toti jucatorii care trageau Craiova spre B si pe Netoiu, acum vede ce inseamna sa aduci boi impotenti intr-o echipa cu vaci grase. Nu iese nimic, nici macar laptele si mierea lui Netoiu .. visa omu' la Liga Campionilor ... ba ce retardat :fyou: :D
ScorpionX
06-05-2003, 07:41 PM
Pai cam asa ar fi misto sa se intoarca Frasineanu la Craiova ca si asa e in conflict cu aia
asa a trebuit sa le faca, ca zicea craciunescu ala ca el sa intors ca nu a prins un meci titular la dinamo, si tot asa.....pe noi ne doare fix in ............ de el si motivele lui , sava cum a putut la stea la echipa cand nu aveau nici un sponsor? pentru mine toti care au pleccat la dinamo sunt morti, si popescu, cat lam respectat, a fost idolu meu, dupa ce sa dus la dinamo, acum nici nu vreau sa mai aud de el, eu daca as fii o vedeta si as vedea ca unii care ma idolizau acum ma considera un nimic, mas da cu capu de pereti, pentu ce a plecat? pentru bani, si javrele nu iau dat toti bani, mai bine se retragea, acum daca merge pe strada il scuipa lumea, trist dar adevarat.
bfcsquadra
12-05-2003, 06:46 AM
ForZZa GLORIA BUZAU!(galeria FURIA ROSIE), ForZZa DINAMO, CHIEVO VERONA, GIRONDINS DE BORDEAUX, REAL SOCIEDAD, RECREATIVO DE HUELVA, BAYERN MUNCHEN.
ScorpionX
17-05-2003, 10:45 AM
Iar certuri :(
LiviuRO
29-07-2003, 02:17 AM
Ba nu shtiu cum sa va spun dar... in Romania nu exista decat o rivalitate adevarata, una pentru care intr-adevar merita sa te bati cu pumnul in piept.
Degeaba pune DarkComy topicu ala craiova vs. Dinamo, singura rivalitate din romania este intre Dinamo si :injur: steaua :injur:
Restul nu conteaza, a spus-o si prosportul (ma rog actuala Gazeta, shi (sunt cocalar de mirc) o shtie toata lumea). Poli-UTA / Petrolul-Astra (cand o sa mai fie posibil) astea sunt locale, frumoase, dar nu se pot compara! Sorry baietz (sunt cocalar de mirc)i!
Sirbu Mihail Bogdan
29-07-2003, 05:57 AM
rivalitatea dintre sTEAUA si dINAMO e :::::: care a furat mai mult sau care fura mai mult.
LiviuRO
29-07-2003, 12:34 PM
ma, pana la urma, retrogradati anu' asta sau nu? :lol:
DarkComy
29-07-2003, 12:57 PM
te bagi si tu in seama :lol: :P
ba pana la urma care a furat mai mult si fura in continuare DINAMO :D
LiviuRO
29-07-2003, 06:25 PM
Atunci spunem tu de ce toata lumea se refera la Dinamo - :injur: steaua :injur: ca fiind singurul derby. Restul considerandu-se locale sau de conjunctura.
DarkComy
29-07-2003, 08:09 PM
Ma deci sincer jur ca nam (sunt agramat) auzit nici un COMENTATOR sa spuna ca , Craiova-Steaua e un derby local sau de conjunctura
se spune ca e cel mai adevarat derby ca voi ca sunteti mari rivale daia :P :naughty:
LiviuRO
30-07-2003, 12:51 AM
Originally posted by DarkComy@Jul 29 2003, 09:09 PM
Ma deci sincer jur ca nam (sunt agramat) auzit nici un COMENTATOR sa spuna ca , Craiova-Steaua e un derby local sau de conjunctura
se spune ca e cel mai adevarat derby ca voi ca sunteti mari rivale daia* :P* :naughty:
Oricum eu nu am auzit nici un comentator sa zica ca ar fi derby...
Hai sa lasam discutia asta, ca oricum nu sunt spurcazti pe aici, pe forum...
aia e adevarat, Steaua - dinamo e cel mai derby dintre derby-uri, celelalte nu prea conteaza, poate dor ca unele echipe sunt prea complexate si atunci se trezesc ca joaca derby
DarkComy
30-07-2003, 03:03 PM
Ba deci cum P**A mea nici un comentator sa nu fi zis ca,
U Craiova-Steaua e derby chiar daca nu e cel mai mare cred ca ai baut prea mult OUZO D_Dogg :D
"Oricum eu nu am auzit nici un comentator sa zica ca ar fi derby...
Hai sa lasam discutia asta, ca oricum nu sunt spurcazti pe aici, pe forum..." ;)
LiviuRO
31-07-2003, 03:16 AM
Ba, eu nu am auzit! Poate o fi zis shi (sunt cocalar de mirc) eu nu eram atent!
DarkComy
31-07-2003, 08:09 PM
Deci probabil nu ai fost atent tot timpul sau ai baut prea mult OUZO :D
steaua dinamo e derbyul bucurestiului dar nu al tarii
Andrei
31-07-2003, 11:32 PM
echipe preferate: STEAUA, ac milan, parma
echipe pe care nu le pot suferi: rrapid, craiova, real madrid
Andrei
31-07-2003, 11:35 PM
oricum, singurul derby, care s-a mentz (sunt cocalar de mirc)inut de-a lungul timpului, este steaua-dinamo... steaua-rrapid este un derby de conjunctura (pana cade iar rapidu' in B ) :P :lol: :P :lol: :P .Meciurile cu craiovam pot fi considerate derbyuri, dar nu se compara cu cele cu dinamo!!!!
LiviuRO
01-08-2003, 04:03 AM
Cum sa fie derby-uri? Pana acum trei sezoane craiova era satelitul :injur: stelei :injur: (transferau in fiecare vara cate un jucator de acolo sau doi!) Pe urma au ajuns la mana noastra. De abia anu' asta au inceput sa se joace cu adevarat meciurile!
Sirbu Mihail Bogdan
01-08-2003, 05:36 AM
ma dar tu cred ca ai sateliti in cap....
de la Stiinta la steaua au plecat atatia din cauza lu' Paunescu si dupa aia din cauza lu' Piturca.ce satelit visezi,si acum cu echipa ta de cacat ce satelit a fost,ca au castigat meciul cu fc national?
ca au plecat 11 jucatori,s-a vazut ca n-a stat fotbalul din Craiova in aia.
cat despre steaua,ce bine imi pare ca le-au dat papucii de pe ghencea.
sa joace in bolintinul de vale langa bucuresti.
ma un satelit in mod normal este o echipa mica din B care primeste jucatori care nu au loc la echipa din A. iar in cazul Stintei, in c el mai rau caz am fost pepiniera stelei pt 1-2 ani. oricum cele mai titrate echipe din Romania nu pot sa fie satelit si proprietar, voi neati luat jucatorii si nici cu aia nu ati putut lua titlu sunteti PENALI si aveti o galerie JALNICA
DarkComy
01-08-2003, 09:08 AM
D_Dogg vezi ma ca a mai spus cineva ca Steaua-Craiova e derby chiar daca nu e derbyul campionatului nu cum spuneai tu ca nici macar nu e derby :angry:
asa ca , CIOCU MIC :lol:
Andrei
02-08-2003, 12:07 AM
steaua-craiova a fost un derby... acum de craiova nu mai e decat istoria... pe care eu personal o respect(chiar daca nu se compara cu cea a stelei). iar in ceea ce priveste stadionul ghencea... fitz (sunt cocalar de mirc)i linishtitz (sunt cocalar de mirc)i ca steaua nu pleaca nicaieri...
Sirbu Mihail Bogdan
02-08-2003, 05:27 AM
ce a facut ma steaua dupa revolutie s-a calificat in champions league,recunosc, dar nimic mai mult,steaua a fost avantajata si cu asta basta,deaia are istoria de care zici tu
LiviuRO
02-08-2003, 04:14 PM
Originally posted by Sirbu Mihail Bogdan@Aug 2 2003, 06:27 AM
ce a facut ma steaua dupa revolutie s-a calificat in champions league,recunosc, dar nimic mai mult,steaua a fost avantajata si cu asta basta,deaia are istoria de care zici tu
bogdanel, cine e vinovat ca voi sunteti panarame si nu va ajuta nimeni?!
Pai ba baiatule daca nu se infintau :injur: steaua :injur: si Dinamo, Romania nu ajungea niciodata undeva sus in cupele europene (cand ati ajuns voi a fost exceptia care confirma regula - o singura data in istoria voastra). In plus la mondiale sigur nu mergeam, nu auzea nimeni de noi, Hagi juca si acum la sportul sau la farul, iar divizia A era pe undeva pe la nivelul Luz(x)emburgului. Asha macar suntem pe la nivelul Macedoniei, Lituaniei s.a.m.d.
In concluzie, multumeste "comunishtilor" ca ne-au oferit ocazia sa vorbim despre fotbal.
DarkComy
02-08-2003, 07:33 PM
Ba D_Dogg tu cred ca uiti cine a avut prima performanta europeana din fotbalul romanesc adika cine a deschis calea "U" CRAIOVA
Scouville
02-08-2003, 09:01 PM
Ok imi plac Rapidu si Sportu din lume Realu'
nu suport pe Craiova , Dinamo iar din lume Manchester
DarkComy
03-08-2003, 03:02 PM
de ce nu iti place ma Craiova parca suporterii lui Rapid , Craiova si Timisoara ar trebui sa sa inteleaga bine ;)
ma rog mie de exemplu imi place de Rapid din Bucuresti pt ca nu vreau sa castige Dinamo sau Steaua vreo cupa :P
LiviuRO
03-08-2003, 03:17 PM
Originally posted by DarkComy@Aug 3 2003, 04:02 PM
de ce nu iti place ma Craiova parca suporterii lui Rapid , Craiova si Timisoara ar trebui sa sa inteleaga bine ;)
ma rog mie de exemplu imi place de Rapid din Bucuresti pt ca nu vreau sa castige Dinamo sau Steaua vreo cupa* :P
Culmea! Sloganul nr.1 al rapidului e "singuri impotriva tuturor" dar sunt infratiti cu poli, craiova si sportul... :huh: :huh: :huh: :blink:
Vezi DarkComy, draga, te-ai dat singur in fapt! Itz (sunt cocalar de mirc)i place rapidu ca ne poate bate pe noi. adik (sunt cocalar de mirc) ne poate bate pe noi asha cum voi nu puteti!
:zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:
DarkComy
03-08-2003, 03:23 PM
ba D_Dogg am spus ca imi place Rapid-ul ca e singura din Bucuresti care va mai bate ma rog si poate National dar am zis din BUCURESTI asa ca uitate mai bine :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Andrei
03-08-2003, 10:51 PM
baietz (sunt cocalar de mirc)i, suntetz (sunt cocalar de mirc)i cam obsedatz (sunt cocalar de mirc)i de comunism, si avetz (sunt cocalar de mirc)i mania persecutz (sunt cocalar de mirc)iei... adik (sunt cocalar de mirc) voi vretz (sunt cocalar de mirc)i sa spunetz (sunt cocalar de mirc)i ca atunci cand steaua a castigat cupa campionilor europeni, a avut vreun amestec comunismul? sa fim seriosi... desi daca ma gandesc mai bine, cred ca i-a suflat ceausescu lu' duckadam unde sa se arunce... :lol: :lol: :lol: .daca itz (sunt cocalar de mirc)i amintesti u, dapa revolutz (sunt cocalar de mirc)ie am avut o perioada extrem de lunga in care numai noi castigam campionatul... craiova nu a castigat meciuri in toata istoria ei, cate campionate a castigat steaua... intr-adevar... sunt foarte multz (sunt cocalar de mirc)i suporteri ai craiovei... daca ar exista shi (sunt cocalar de mirc) o echipa acolo, ar fi minunat :P :P :P
DarkComy
04-08-2003, 09:47 AM
hai ma sincer cum dracu nu a fost Steaua favorizata
orice jucator de valoare avea grija Ceausescu sa ajunga in Ghencea asa ca
LASA-NE LASA-NE :P
cate campionate aveti ma voi si cate meciuri castigate avem noi ma ai grija ce zici ca te faci de CACAo cu afirmatii din astea :P : :D :lol: :iamwithstupid:
si acum nu orice jucator bun ajunge la steaua si dinamo si ocazional rapid? nu e aceeasi situatie?
chestia care ma enerveaza esta ca voi veniti si spuneti ca steuaa a fost ajutata sa ajunga in finala ligii campionilor...pai frate a dat ceausescu mita la barcelona la uefa la toate echipele si asa a luat steaua cupa, hai sa fim seriosi, sa nu imi spuneti ca la 21 de campionate castigate steaua a fost ajutata la toate, asta e e cea mai buna echipa din romania
DarkComy
04-08-2003, 08:32 PM
mns eu nu am spus ca Steaua a fost ajutata la toate Campionatele pe care lea castigat la unele da dar in nici un caz la toate recunosc
Andrei
04-08-2003, 10:25 PM
mah... ce tot zicetz (sunt cocalar de mirc)i voi, craiovenii ca a fost mere ajutata steaua... cred ca uitz (sunt cocalar de mirc)i meciul din retur... steaua -craiova... cand , daca ii dadeam jos tricoul de arbitru lu' heleshteanu, avea tricou cu craiova pe dedesubt... poate a fost shi (sunt cocalar de mirc) ajutata in competitz (sunt cocalar de mirc)ia interna.. adik (sunt cocalar de mirc) le-au fost facilitate unele transferuri... dar nu se poate spune ca jucatorii care veneau la steaua nu-shi (sunt cocalar de mirc) doreau acest lucru... asta era visul oricarui jucator sa ajunga la steaua... asha k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) nu ne mai luatz (sunt cocalar de mirc)i cu texte lacrimogene despre distrugerea craiovei shi (sunt cocalar de mirc) ajutarea stelei... de ce totz (sunt cocalar de mirc)i vorbesc despre steaua ca despre cea mai corecta echipa? numai voi va gasitz (sunt cocalar de mirc)i sa zicetz (sunt cocalar de mirc)i ca a fost steaua ajutata...
vom lamuri lucrurile la sfarsitul sezonului, vezi prima afirmatie din semnatura mea :mishto:
Sirbu Mihail Bogdan
05-08-2003, 03:15 AM
ma andrei tu vorbesti de arbitraj,ia aminteste-ti tu in editiile 93-94 si 94-95 cand Stiinta a terminat dupa steaua ce furturi au fost,imi amintesc desi eram mic ,,,cand i meciul direct i s-a anulat un gol lui Craioveanu ca le era frica la smecheri ca o sa castige oltenii campionatul.
recunosc , n-am avut echipa buna mereu dar si cand am avut ni s-au pus piedici in timp ce celelalte(steaua dinamo) erau avantajate.
cum va explicati ca echipa din 83 care a eliminat atatea echipe de club tari in Europa nu a reusit sa castige campionatul si tot Universitatea in perioada aia dadea in jur de 12 jucatori la nationala printre care vreo 8,9 titulari.
__________________________________________________ ___________
ISTORIA VOASTRA E DOAR UN ORDIN COMUNIST , A NOASTRA E UN MIT NEMURITOR
__________________________________________________ ____________
sandu
05-08-2003, 11:18 PM
echipe preferate: Dinamo, Petrolul, Milan, Barca, Ajax.
echipe de tot cacatul: Steaua, Rapid, U CRAIOVA, Real Madrid, Juventus
sandu
05-08-2003, 11:24 PM
oltenilor mai potolitiva cu dragostea asta pt craiova
ati fost o echipa de blatisti spurcati in frunte cu paunescu, ilinca si netoiu.
oricum ma bucur ca o sa fie dat afara netoiu de la Dinamo :bere:
hehehe blatisti.....ma sandu stiu ca esti catelus pana in div b, dar....incearca sa nu postezi ca neo, paralel cu ce se intampla
ScorpionX
06-08-2003, 11:22 AM
Eu dupa cate vad ar trebui sa intervin si eu in razboiul asta. Deci fratzilor ma inrolez. :mishto: Hai sa vedem care e mai smecher noi sau pustii astia dinamovisti, care cu atata logica m-as mira sa fi luat capacitatea. Vorbesc numai pe langa suboiect si se dau smecheri. Eu propun doar sa le demonstram ca creierul lor e mai mic decat cel al pasarii colibri. Asa ca nu mai ziceti nimic de dinamo, dar demostratile sunt niste copii jalnici. :flipa: Poate o sa zica ca am si eu 14 ani dar macar eu ma pot lauda cu lucruri mult mai importante, fata de ei care se lauda ca sunt batausi si vagabonzi (aici stie d_dogg despre ce vorbesc) . Poate aici se poate vedea diferenta. Pun pariu ca astia au ajuns sa gandeasca ca varu-meo care e vai de capu' lui, ei cred ca toata viata o sa se hraneasca cu victorile lu dinamo :P . Poate o sa va dea netoiu Chapi sau oase de pasare din resturile de mancare. :) :D :lol: :cooool:
Mai invatati sa ganditi si apoi mai discutam.
Scouville
06-08-2003, 02:47 PM
;) Pana una alta(ca sa arunc un pic de paie pe foc :D ) Dinamo a pierdut in Supercupa deci ... sau cum !?!!?! a pardon a fost blat ... stim stim ala a fost offside si tot copos e de vina ca a dat ala bara sau ca a ratat danciulescu singur cu portaru :o
Scouville
06-08-2003, 03:02 PM
Apropo pe vremea lu' Ceausescu jucatorii daca nu se transferau la Steaua/Dinamo era trimisi in armata :angry: deci nu prea avea alta varianta pe cand ''in zilele noastre'' (cum a spus mns parca)jucatorii pot alege daca se duc sau nu la Dinamo , Steaua, Rapid sau daca vor sa se transfere direct din provincie in strainatate (ex:Chivu , Mitu , Sanmartean) ceea ce pe vreamea lu piticu' nu era posibil sa te transferi in strainatate poate la CSKA Moscova :P .Chestia asta a zis-o Bumbescu in emisiunea de la primaTV cand s-au inplinit 17 ani de la castigarea trofeului de catre steaua.
Apropo inainte de '90 in Champions League jucau numai campioanele tarilor respective asa ca steaua in afara de RCS Anderlecht si FC Barcelona , a jucat cu campioana finalandei , ungariei si parca cu o echipa din irlanda nu mai stiu sigur (oricum echipe de talie inferioara)... deci meciurile erau infinit mai usoare ca in zilele noastre(presupunand ca steaua ar avea o echipa competitiva si ar juca anu asta in Champion League)cand participa 4 tari din anglia , spania sau italia in loc fie campiona suediei sau a lituaniei
Sirbu Mihail Bogdan
06-08-2003, 05:33 PM
bravo Scouville, asa e
Scouville
06-08-2003, 06:08 PM
A si inca ceva am observat ca atunci cand vorbiti despre o echipa anume confundati echipa respectiva cu suporterii lor cu galeria propriu zisa si se ajunge la certuri ... morti , morminte , pasti , vecini , rude, etc :P.Eu n-am nimica cu nici o echipa dar nu tin cu ''U''Craiova in mod special ca sa-i fac in ciuda lu' bunica-miu :cooool: in rest n-am nimica cu echipa :D.
Daca e sa am ceva cu o echipa am cu italia ca aia chiar joaca haotic si tot timpu pe contra atac m-am ofticat la culme cand am jucat noi in preliminarii(Romania) si aveam posesie mai buna si vine inzaghi ala si primu sut primu gol ... oricum le-au dat-o bine korreeni mici si ai naibii :mishto:
DarkComy
06-08-2003, 06:25 PM
HAHAHAHA ce rau esti Scouville :bere: KEEP IT UP :cooool:
Scouville
06-08-2003, 09:28 PM
Faza e ca sunt singurul rapidist de pe site si am zis cam multe si mie ca se lasa cu ''replici'' lungi si discutii ala galerie-jandarmi :(
Andrei
06-08-2003, 11:12 PM
Apropo inainte de '90 in Champions League jucau numai campioanele tarilor respective asa ca steaua in afara de RCS Anderlecht si FC Barcelona
Scouville, shtii... atzi jucat shi voi cu andrelecht... shi... parca nu atzi cashtihat... sau poate ma inshel io.... de barcelona sa nu mai zic... asha k nu ma mai lua cu texte d-astea... poate era mai ushor... da... echipele alea de mana a doua... eliminasera shi ele la randul lor echipe tari ca sa ajunga in fazele alea... shi inca ceva... daca erau campioanele italiei, spaniei, angliei etc... inseamna ca erau peste celelalte echipe din competitzia interna... asha k ia-o mai ushor... iar despre craioveni... ce sa mai zic.... zicetzi ca istoria voastra este un mit nemuritor... mai de graba un basm nemuritor... sau o gluma proasta... :P :P :P
LiviuRO
07-08-2003, 04:29 AM
Frate, cu exceptia lui mns, andrei shi scouville restu' va rog eu, nu mai postati ca o faceti degeaba! Habar nu aveti de fotbal, nu aveti nici o legatura cu el, cu suporterii, tacticile sau transferurile. Profitati ca sunteti multi(4/5) si prosti si va tot dati impresii... Aia fac, aia dreg aia sunt ajutati, aia au facut blaturi... Dar voi ce ati facut nimic? Nimic! Ati jucat o semifinala, atat. Mare realizare!
noapte buna, si nu uitati unde s-a rasturnat caruta cu prosti!
Sirbu Mihail Bogdan
07-08-2003, 06:30 AM
ia auziti-l ma pe intelgentu' asta,ce tacti stii ma tu? cred ca ai fost de prea multe ori extrema ascunsa sau fundas pe afara sau atacant sub bara daca ai jucat vreodata fotbal.sau te-ai dus la 7 ani ca toti copii la fotbal si te-au dat aia afara de paralel ce erai,de aia crezi acum ca le stii pe toate.
d_dogg tu nu o sa vezi niciodata ce am vazut eu in materie de fotbal.
tot pentru d_dogg:
noapte buna de la New York catre orasul cu cei mai multi tigani din romania
buCUResti.
ScorpionX
07-08-2003, 08:55 AM
Bine Bogdane :). Da parca ziceai ca esti in canada si blue boy in SUA.
Bah uita-te ce replici dau si ei... papagali au vazut ca eu am cerut sa nu-i mai luam in seama si s-a luat si el dupa mine, dreptul la replica sau... glanda
ScorpionX
07-08-2003, 08:58 AM
A si inca ceva. Iti multumim Scouville pentru sustinerea impotriva maidanezilor, si felicitari pentru prima repriza cu anderlecht
Scouville
07-08-2003, 04:46 PM
Mda eu n-am nimica nici cu echipa dinamo nici cu suporterii dar acolo treb sa intervin ca cearta cearta si concluzia?!!?
Concluzia e urmatoarea:anu asta am reusit macar o repriza sa fim la nivel european peste 2-3 ani poate reusim un meci intreg si ceva la capitolu conditie fizica ca pana la urma si acolo am pierdut mult...
A si apropo pt Andrei:din campionatele spaniei , angliei , italiei ..etc inainte de '90 participa doar O ECHIPA.. la asta m-am referit cand am zis ca a avut un parcurs mai usor steaua in '86 .... oricum nu contesta nimeni performata stelei din '86 si nu numai ca a ajuns in finala in '89 si in semifinale in '88 deci a fost o echipa constanta in toti anii '85-'90.
Daca echipele romanesti ar pastra lotul cam 3-4 ani ar avea experienta jucatorii si ar realiza mai mult in cupele europene nu le-ar mai tremura picioarele cand intra pe teren in repriza a 2-a si conduc cu 2-0 si nu le vine sa creada nici lor ... lipsa de profesionalism si experienta :nashpa: :zzzz:
Sirbu Mihail Bogdan
07-08-2003, 09:35 PM
ScorpionX e invers , blue boy e in canada
Andrei
07-08-2003, 10:30 PM
A si apropo pt Andrei:din campionatele spaniei , angliei , italiei ..etc inainte de '90 participa doar O ECHIPA..
Pai asta am zis shi io in mesajul anterior... erau mai putzine echipe... dar erau "crema". :lol: oricum... credeam ca si tu vrei sa zici ca steaua a castigat cu blaturi liga campionilor... asha cum am mai vazut pe aici :angry:
Shi, tzi-am zis, scouville... chiar imi pare rau de rapid :(
LiviuRO
08-08-2003, 03:03 AM
Andrei, n-ai ce zice, Dinamo Minsk sau Kusisi Lahti nu sunt nici acum echipe, dar oricum felicitari pt cea mai mare realizare a fotbalului romanesc, la nivel de club!
bogdanel, tu cand vorbeshti(scrii) parca dai cu batu' in balta! Nu eshti doar prost cum credeam eu, mai eshti si infatuat!
Nu zic ca nu shtii sa-ti ortografiezi numele, dar iti garantez ca nici tu nu ai vazut ce am vazut eu in materie de "mamici". Sa o saluti, te rog!
De curiozitate, deplasarea in u.s.a. ai facut-o tot cu acea celebra caruta? Sau tu ai una speciala, mai mare, ca sa incapa tot prazul pe care-l porti intre umeri?
noapte buna din buCURESTI
Sirbu Mihail Bogdan
08-08-2003, 06:33 AM
lasa ma nu te ingrijora,cand o sa vin in Romania cu caruta aia de mertzan te las sa-mi speli parbrizul pe 1000 de lei.
sandu
08-08-2003, 09:02 AM
cum adica bogdanele "Urez echipelor romanesti din cupa uefa sa aiba parcursul Rapidului"???
vrei sa iesim din primul tur???????
ScorpionX
08-08-2003, 11:17 AM
Bah Bogdane aici nu sunt de acord cu tine! E in folosul tuturor ca steaua si dinamo sa mearga cat mai departe
DarkComy
08-08-2003, 01:31 PM
mda ;)
cine stie daca au un parcurs bun poate de la anu' echipa campioana va porni din turul III :crazyboy: ceea ce ar fi super bine
Scouville
08-08-2003, 04:01 PM
Poate castiga cupa uefa :lol: Ce ziceti de o finala Steaua - Dinamo 8)
Sirbu Mihail Bogdan
08-08-2003, 05:30 PM
nea sandica exact asta am vrut sa spun.
dinamo-- as vrea sa fie furati de arbitru ,sa ia vreo 5 goluri,sa vad cum plang cainii ca niste curve
scorpioane tine cu cine vrei dar nu uita cine radea anu' trecut cand nu mai aveam jucatori
DarkComy daca echipa campioana nu are valoare poate sa pornesca si din turul 3 ca tot degeaba,joaca doua meciuri si gata.
Scouville
08-08-2003, 09:23 PM
Cand o sa fie Dinamo dezavantajata de arbitrii eu imi vopsesc balconu in alb-rosu :naughty:
probabil ca in 86 juca doar crema dar se pare ca acum unele echipe care sunt considerate cu sanse minime(sau ma rog nu sunt favorite) totusi ajung sa elimine echipe mai bune wisla-parma, basel-liverpool. juve-real,etc.
se pare ca totusi crema nu e baza - au un cuvant de spus si celelalte echipe.
da o semifinala de cupa europeana. tu nu intelegi ca orice ati face voi catelusii ,nu aveti cum sa ingenuncheati leii??
ma bogdane nu se mai zice tagan, cica acum coloratii se numesc gitani
Scouville
09-08-2003, 12:05 AM
Da si Vardar Skopje :mishto: (Macedonia) a eliminat pe CSKA Moscova :flipa: .... numai noi nu am mai reusit o surpriza cred ca de cand a eliminat steaua pe West Ham in '98 parca :unsure: in rest ce mai era cu romania 2-1 cu Anglia :cooool: in '98 ,1-1 germania '00 si 3-2 Anglia '00 :bere: (suntem oaia lor neagra :P )
egalul cu germania nu e de laudat........avand in vedere rezultatele germaniei.
toti zic ca eliminarea romaniei la wc 2002 a fost o surpiza......sau ca acum pierdem pe urma arbitrilor si gazonului. Eu cred ca ii supraestimam si ca la ora actuala asta ne e nivelul. :alida:
Scouville
09-08-2003, 01:31 PM
La ora actuala da .... oricum in loc sa-l fii pus pe hagi antrenor aveau o oferta si pt Lucescu dar jegosii astia :angry: .... acuma daca era nationala antrenata de lucescu chiar si cativa ani si tot am fii crescut in valoarea , experienta alea alea :unsure: ... ma rog pe urma s-a dus la besiktas :)
Lucescu daca venea schimba toata mentalitatea...........dar ce sa faci...............daca fotbalul e condus de cine e condus :crazyboy:
aveti dreptate, Lucescu era omul perfect pentru nationala, ar fi incercat sa schimbe tot si din pacate daca venea nu ar fi reusit din cauza celor ce conduc fotbalul <_<
DarkComy
10-08-2003, 03:43 PM
ma dar ma amuza Dragomir ala ca spune tot timpul ca isi da demisia daca e spre binele fotbalului romanesc ma si tot nu isi da demisia :lol: iar Sandu de ala nu mai zic stiti si voi :P
Scouville
10-08-2003, 05:35 PM
Pai securistii astia sunt bossi acolo de 13 ani si nu le zicea nimeni nimica cel putin presa odata nu s-a luat de sandu nu vi se pare ciudat ... defapt e logic daca te ai cu pressa poti sa fil cel mia mare dobitoc :crazyboy: ca nu te da nimeni jos :nashpa:
DarkComy
10-08-2003, 08:00 PM
Oameni ati vazut supercupa Angliei azi Arsenal-Manchester a batut Manchester la penalty-uri :sanshine2: :nashpa:
ECHIPE PREFERATE:CRAIOVA , REAL.
ECHIPE PATETICE, PE CARE LE URASC: RESTUL.
DarkComy
21-08-2003, 06:43 PM
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bin dar tu urasti o multime de echipe :mishto: KEEP IT UP
Originally posted by DarkComy@Aug 10 2003, 09:00 PM
Oameni ati vazut supercupa Angliei azi Arsenal-Manchester a batut Manchester la penalty-uri :sanshine2: :nashpa:
si ce-i daca a batut mancheste, foarte bine, ma bucur, doar nu ai fi vrut sa ia arsenal cupa :P
ScorpionX
21-08-2003, 09:41 PM
Bin nu ti se pare ca, cate ura dai, atata primesti??????? :flipa:
de la MILAN pentru real :flipa: :flipa: :flipa:
DarkComy
21-08-2003, 10:39 PM
da mns nu imi place nici manchester nici arsenal as fi vrut sa castige Craiova supercupa Angliei :P
sandu
21-08-2003, 10:59 PM
Craiova ar putea sa castige supercupa PRAZULUI :lol:
DarkComy
21-08-2003, 11:47 PM
si voi ce cupa sa castigati Cupa Blaturilor sau Cupa Incompetentei mai bine :mishto:
LiviuRO
22-08-2003, 02:46 AM
Nu nu, Dinamo a castigar cupa aia in care o tot arde pe craiova pe unde o prinde si pe urma ii ia toti jucatorii si o trimite in B.
Deshi nu ati merita atata atentie...
DarkComy
22-08-2003, 10:11 PM
dar ce ma voi meritati atentie fiecarei echipa i se face lehamita cand joaca cu voi :P
LiviuRO
23-08-2003, 04:13 AM
parca tin minte ca anu' trecut tot ce va doreati era sa jucati cu Dinamo, la craiova...
ScorpionX
24-08-2003, 10:55 AM
Ai dreptate, dar te-as ruga pe tine sa spui de ce, doream asta :flipa:
Presupun ca sti.........
Numai ca ministerul de interne a dat banul si ne-a pus in ultima etapa, cand ne mai trecuse ca si asa era vai de capu vostru cu 7 infrangeri consecutive :crazyboy:
DarkComy
24-08-2003, 06:30 PM
D_Dogg noi nu vroiam sa veniti voi la Craiova orasul e alergic la maidanezii obositi noi vroiam sa va rupem M**A doar atat ceea ce am si reusit
DINAMO E O ECHIPA DE DUZINA :flipa: SI NU ARE CE CAUTA NICI MACAR IN DIVIZIA Y DIN MOZAMBIC :D , DAR IN DIVIZIA A IN ROMANIA!! MI SE PARE MIE SAU DOAR TU ESTI SINGURUL SUPORTER AL LUI dinamo DE PE FORUM :blink: ??? SAU CEILALTI SUNT MAI TACUTI DE FELUL LOR??? SI NU TE MAI LUA DE IMNUL CRAIOVEI, TE ROG FRUMOS, CA NICI AL VOSTRU NU E MAI BREAZ! VA RECOMAND UNUL NOU:DJ. BOBO-CHIUAUA :mishto: :flipa: .
ScorpionX
25-08-2003, 11:56 AM
E mai e Neo, dar baietelul s-a cumntit si il admir pentru ca si-a dat seama ca e o rusine sa mai vorbesti in calitate de superter a lu dinamo (de aia nu are la avatar stema lu' dinamo) :bere: . Mai era si mininu, dar s-a retras.
LiviuRO
26-08-2003, 01:42 AM
mai copii, daca tineati cu :injur: steaua :injur: spre ex. va intelegeam. Dar asha, la "valoarea" echipei voastre, care shtim ca se va lupta din nou la retrogradare (anu; trecut am avut noi 7 unfrangeri consecutive, am jucat ca un cur, dar voi tot in spatele nostru ati terminat :huh: , cum se face?) v-as sfatui sa fiti un pic mai temperati, mai cu capul pe umeri, sa demonstrati, cum se intampla an de an, ca e doar gura de voi.
DoarComic, nu uita ca jucam cu tineret-rezevere, d-aia ne-ati batut la scor. Cu prima echipa nu se shtie daca era acelashi scorul. In plus noi trebuia sa cashtigam un trofeu, sa jucam in cupele europene, voi doar trebuia sa va tratati frustrarile.
DarkComy
26-08-2003, 10:39 AM
Ba D_Chiuaua dar de ce ati venit cu tineretul si rezervele iti spun eu de ce ca aveti cacatul la cur cat anaconda zimi mie ca aveati meci mai incolo uite la National Sambata meci cu Milan si miercuri meci cu Rapid sau Real care si ei cred ca au mai fost in situatii ca astea dar ei nu au trimis tineretul asa ca MUCLES
Daca veneati la Craiova nu mai scapati vii in ziua aia
PROBABIL AVEAU TITLUL IN MANA SI NU AU VRUT SA -SI ACCIDENTEZE SAU SA-SI OBOSEASCA JUCATORII INAINTEA IMPORTANTULUI MECI CU JUVENTUS DIN CH LEAGUE. DARKCOMY COMPARI dinamo CU MILAN SAU REAL?
ScorpionX
27-08-2003, 05:33 PM
Lasa bah ca aia a fost din mandria lu' Netoiu, da anu asta Andone (care e singurul dinamovist care a aratat ca este si om) nu o sa se mai ia dupa el si o sa vina cu toata echipa, cea ce ar fi normal ca pana atunci o sa aiba timp sa fie amenintati de retrogradare :flipa:
DarkComy
27-08-2003, 08:52 PM
DOAMNE FERESTE Bin cum sa compar pe REAL nu exista comparatie ma scuzati daca am adus aceasta comparatie :oops:
LiviuRO
28-08-2003, 02:38 AM
Ba baieti, da nu va plictisiti? Sau postati ca sa va creasca "calificativul"? Vreti sa fiti toti vedete?
DarkComy
28-08-2003, 09:18 PM
mda ;)
cam asta ar fi una dintre concluzii :D
ScorpionX
28-08-2003, 09:34 PM
Sorry eu sunt deja la nivelul ala.......
ba chiuaua am mai vazut ca ai scris kestia asta si in alte topicuri. daca asta e scopul tau , nu inseamna ca toti suntem la fel. daca ar fi asa, as sta toata ziua sa postez si intr-o saptamana as fi legenda... cred... ghinion cu donetk... :flipa:
DarkComy
01-09-2003, 11:32 PM
bin aici nu sunt de acoord cu tine adika la faza cu ghinion cu sahtior e spre binele fotbalului romanesc ar fi super bine sa aiba un parcurs cat mai lung in caz ca doamne fereste nu se califica nici nationala
ma dark, daca printr-o minune trec de donetk, dup-aia cad cu vreo ehipa din italia sau spania si le dau aia un scor de rugby si ne-am face mai rau de ras. mai bine le da donetk un 2-0 si scapa usor. sau poate ca daca trec de donetk se intalnesc co southhampton... :D
DarkComy
02-09-2003, 03:50 PM
ma mai bine sa rada lumea de o echipa de care macar au auzit datorita eliminarii lui Sahtior decat sa rada de o natiune care nare nici un parcurs in cupele europene dar are o nationala f buna
Scouville
02-09-2003, 08:00 PM
Plus ca exista sansaa de a face un meci bun macar in tur sau retur si tot am iese in evidenta si mai stii... poate folosesc aia un jucator neinscris si pierd meciu cu 3-0 la masa verde :P
DarkComy
02-09-2003, 10:47 PM
da ma in tur folosesc aia un jucator neligitimat pierd cu 3-0 si in retur ne bat aia cu 4-0 HAHAHA :lol:
Scouville
03-09-2003, 10:08 AM
Parca stim ceva din episodu asta .... Steaua - PSG 3-0(PSG a folosit un jucator care avea 2 glabene din meciurile anterioare) iar apoi vin francezii acasa hotarati pack!!!! 5-0 sec :lol: :P
DarkComy
03-09-2003, 10:54 AM
mda ;) dar sa speram ca nu se va intampla
maresal
03-09-2003, 12:57 PM
Originally posted by Scouville@Sep 3 2003, 08:08 AM
Parca stim ceva din episodu asta .... Steaua - PSG 3-0(PSG a folosit un jucator care avea 2 glabene din meciurile anterioare) iar apoi vin francezii acasa hotarati pack!!!! 5-0 sec :lol: :P
a fost BLAT!!! :sanshine2: glumeam :sanshine2:
LiviuRO
03-09-2003, 02:15 PM
Chiar a fost blat! Si eu nu glumeam! Shtiu din sursa sigura, Mihai Stoichita, care e prieten cu tata. :injur: steaua :injur: a luat 1 milion $ (aproape de 5 ori cat ar fi luat daca mergea in grupe). Shi stiti cine a deturnat schemele lu Stoichita la meciul tur? Bunul sau prieten Loti Boloni!
Cum de altfel a fost si Dinamo-Benfica, shtiu de la Danilescu, dar Dinamo a luat muuuult mai putin. Oricum la noi era foame rau. Dupa meciul ala au inceput contrele intre Lupescu (singurul care nu shtia de manevra) si Dinu.
Scouville
03-09-2003, 03:22 PM
Mai treb sa zici ca dinamo cand a pierdut cu grasshoper iar steaua cu st gallen au fost tot blaturi :lol: ... tot surse sigure <_< ... fratemeu e prieten cu sepp blatter :nashpa: (sugestiv nume :D )
LiviuRO
04-09-2003, 02:29 PM
Daca nu crezi, e treaba ta.
Sirbu Mihail Bogdan
04-09-2003, 09:07 PM
pai si aynci ce ne mai futeti la cap cu steaua si dinamo in cupele europene, merita sa mearga?
ce p**a mea binele fotbalului romanesc, ajung si ei in turu 3 si iau 200.000 de parai si se lasa.
si cand va spuneam ca sunt o rusine pentru fotbalul romanesc,,,spuneti-mi ce e asta daca nu e rusine.
nu stiu cum mai puteti sa va mai duceti la stadion cand stiti de blaturile astea si va sa va dati rotunzi cu cele doua legende ale fotbalului romanesc.
pe toata istoria lor numai din blaturi si furturi au trait, am citit ca dinu ala vrea acum functia de general ca iordanescu.
niste f****i toti , cand il vad si pe danilescu ala , grasu pulii el n-are treaba pleaca de la steaua la dinamo si inapoi.numai niste profitori.
respect pentru Lupescu ca juactor si ca om.
binneeeeeeeeeeee!!!!!!!assssssaaaaaaaaaaaaaa!!!!! le-ai zis-o omule :bere: !! niste milogi sunt cu totzii! :nashpa:
LiviuRO
05-09-2003, 01:00 AM
Nu stiu de ce am impresia ca o sa-ti iei un mic ban pt. postul asta... Oricum trebuie sa recunosc ca in parte ai dreptate, dar, doar pt. ca nishte oameni de kkt, au facut bani din "performantele" :injur: stelei :injur: si ale lui Dinamo, nu inseamna ca trebuie negate performantele lor. Tine minte ce tzi-am mai spus, daca nu infiinta regimul cele 2 echipe, si felul in care ele transferau jucatori, azi nici nu se punea problema fotbalului la noi. Eram toti o natie de gimnashti sau canotori. Si vrei sa-ti zic ceva? Pt. noi participarea in Cg. Leagueva fi posibila doar daca la noi, la o echipa va veni un Abramovici, care sa ia cei mai valorosi jucatori din campionat. Sau daca se unesc Dinamo :injur: steaua :injur: si rapid. Din pacate nici una din variante nu e posibila.
mda fara marile puteri ale europei steaua bukres si dynamo nu ar mai fii existat fotbal in lume. ma uitate la in lotu echipei tale vezi cati olteni sunt ,cati moldoveni,cati ardeleni si cati bucuresteni, fara voi am fii duso mai bine, dar ma rog pe voi la meciul va spala creierii si va baga in cap ca voi sunteti cei mai tari
LiviuRO
05-09-2003, 01:52 PM
Poezia aia noua din semnatura ai inventat-o tu, sau chiar cantati asa ceva la meciuri? <_<
Nu zice nimeni ca Stoican, Niculescu, Danciulescu, Burca, poate si Grigorie, nu sunt fotbalisti buni, peste media campionatului, primii doi chiar de nationala. N-am zis ca in oltenia nu sunt fotbalishti buni, ba chiar per total, daca-l scoatem pe hagi si vreo trei sferturi din generatia de aur, as zice ca acolo se nasc majoritatea talentelor din fotbalul romanesc. Dar din pacate, daca nu pleca de acolo, raman oameni care s-au nascut talente ca sa moara sperante. Asa stau lucrurile, asa s-a implementat ideea. Sava se jura ca de la craiova nu pleaca decat afara. Anu' asta a intors-o. Plesan a zis ca nu pleca de la craiova. Sa vedem la vara. Asta daca o sa joace bine. Nu e vina lui Dinamo sau a :injur: stelei :injur: , mai nou si a rapidului. Pur si simplu la noi s-a furat mult in trecut iar acum raman nishte "resturi" din care se mai aduc unul doi fotbalishti. La voi de abia au intrat hotii in casa. Va bucurati ca ati scapat de gigi, stati sa-l vedeti pe dinel peste un an, maxim doi, daca nu luati campionatul. Ceea ce trebuie sa recunoshti e greu de realizat.
Scouville
05-09-2003, 02:15 PM
Aici treb sa-ti dau dreptate dinel asta e un mafiot mai ceva ca 8 netoiu la un loc ...
Ca tot vb de abramovici (dar la proportii reduse) :lol: cica netoiu cu nicu gheara cu dinu si mai are careva vor sa sponsorizeze fc national (asta da hotie pe fata :injur: )
voi ati auzity am auzit azi la stiri
DarkComy
05-09-2003, 09:17 PM
bv blue boy imi place semnatura
caine vrei mereu sa fii
sa o sugi asa cum stii
sa iei m**e in giulesti
in banie si-n ploiesti
peste 20 de ani
fara titlu fara bani
in divizia 5-ea
voi faceti foamea
:mishto: :mishto: :mishto: :mishto:
LiviuRO
06-09-2003, 04:50 AM
Originally posted by DarkComy@Sep 5 2003, 10:17 PM
bv blue boy imi place semnatura
caine vrei mereu sa fii
sa o sugi asa cum stii
sa iei m**e in giulesti
in banie si-n ploiesti
peste 20 de ani
fara titlu fara bani
in divizia 5-ea
voi faceti foamea
:mishto: :mishto: :mishto: :mishto:
Imi place cum scrii, nu stiam ca Albastreala vrea sa fie "caine". Da' noi nu acceptam looseri ca el!
Daca tot vrei sa faci pe Paunescu, alt oltean rasuflat, schimba rima ultimelor 2 versuri, din a-2-a strofa. Si folosehte ritm trohaic, nu iambic. Cand termini, sa nu uiti sa o publici in revista oficiala a clubului din Banie: "Prostia Maxima"
frate fie esti prost sau analfabet.
am scris caine vrei mereu sa fii, adica ma refeream la tine, daca as fii scris caine vreau mereu sa fiu, atunci aveai dreptate.......dar eh asta e greu sa si gandesti putin din cand in cand nu?
LiviuRO
06-09-2003, 11:37 PM
Mai "fiu al prazului" post-ul nu era pt. tine, era quote din ce a scris DoarComic. Citeshte ce a scris el, in limba romana, si vezi ce intelegi. Dupa mine el se refera la tine, Blue_boy si dupa aia afirma caine vrei mereu sa fii ... bla bla bla. Adica tu vrei sa fii caine. Ceea ce tzi-am mai zis, nu se poate.
Ai publicat poezioara?
da ma miam pus trade marc pe ea. darkcomy scrie in paranteza la postu tau la cine te refereai ca sa inteleaga si d-doggie
DarkComy
07-09-2003, 06:04 PM
D_Dogg poezia aia e destinata tie si tuturor cainilor asa ca mucles
LiviuRO
08-09-2003, 01:12 AM
Esti tigan?
sandu
08-09-2003, 11:02 AM
tot ce-i posibil
ma sandu caine prost, uitate la tine si dupaia vorbeste de alti
sandu
08-09-2003, 10:16 PM
mai tarane uitate la tine sau se sparge oglina de la duhoarea pe care o emani
ma daca ai ceva sami spui dami un mesaj personal
sandu
08-09-2003, 10:26 PM
vad ca tu vrei sa vorbesti cu mine
LiviuRO
09-09-2003, 12:56 AM
Sandule, lasa-l pe albastreala, cand se plictiseshte, ishi aminteshte de netoiu, de Dinamo, ii vin mushtele in cap :kkt: , si se trezehste scriind. Nu merita atentie. Tu nu te-ai saturat de "impresii" din astea din filme americane? Sau ma rog canadiene...
sandu
09-09-2003, 01:48 PM
saturat e putin zis
da ce te trezesti ma tu aici so crezi ca ii pasa cuiva de opinia ta? mai bine teai duce ai termina 4 clase asa tiai mai dezvolta creieru putin si ai putea gandi putin inainte sa postezi
LiviuRO
10-09-2003, 01:15 AM
:zzzz:
Scouville
11-09-2003, 06:39 PM
mai am de adaugat
echipe preferate:romania,romania,romania,luxemburg,bosnia ,letonia,liechetenstien,andorra,san marino,irlanda de nord,
echipe urate:irlanda(1990 sferturi),suedia(1994semifinale),elvetia(1994 grupe),bulgaria-spania-franta(1996 grupe),croatia(1998sferturi)portugalia(2000 grupe),italia(2000 sferturi euro) 2Xitalia(2001 preliminarii),danemarca-norvegia(2002-2003)preliminarii
Arbitrii care ''ne-au facut felu''(mikelsen 1988),kim milton nielson(meci cu germania grupe euro 2000+meci slovenia baraj),luboj mikel(meci norvegia romania 1-1 preliminarii 2003)..si in sfarsit cel mai cunoscut de toti Ursulica Mayer p*** mica(danemarca - romania 2-2 prelimianrii 2003)
Saint
16-12-2006, 05:51 PM
nu s-a postat cam de mult timp p-aici, nu-i asa? :) - 11-09-2003, 07:39 PM
Tin cu: Steaua, Forex Bv, Real Madrid, Lyon
Imi displac: Dinamo, Barcelona
sisu_stelistul
16-12-2006, 07:06 PM
Tin cu : Steaua, Farul, Barcelona, Bayern
Imi displac: Dinamo, Chelsea, Real Madrid
Myh@y
20-12-2006, 10:15 PM
Tin cu : Dinamo si West Ham United
Imi displac: Steaua si Millwall
Ai laic: Dinamo si Real
Sux: Zdiaua, Barcelona si Zdiaua
Ai laic: Rapid si Shiahlau
Ai heit: Zdelutza, Zdelutza, Celsi si Zdelutza
Jokes
20-12-2006, 11:14 PM
Ai laic:Rapid & Manchester UTD
Ai heit:Zdiaua,DainĂmo
SSORIN
20-12-2006, 11:32 PM
Imi plac : Steaua si Juve
Nu imi plac : Chelsea
shinoda
20-12-2006, 11:54 PM
Eu tin de cand ma stiu cu Barcelona, cred ca este unica mea echipa de suflet. Din ro simpatizez pe Dinamo. Cat despre urat, urasc din tot sufletul rEAL mADRID si pe mehme cu tot neamu lui de stelisti.
nigga_thebest
21-12-2006, 01:02 PM
deci normal ca tin cu Rapid... :D imi place si Arsenal si un pic Barca
si nu imi place Zdiaua , dinamu, si Real M
Valentin79
21-12-2006, 01:42 PM
Tin cu: STEAUA :D , REAL MADRID SI MANCHESTER
Ii urasc pe: rapid :injur2: dinamo si chelsea(mai mult din cauza lui murihnio :cenzurat: )
gianni
22-12-2006, 03:22 PM
Suporter: Steaua
Detest: nicio echipa
-Dany-
26-12-2006, 09:35 PM
eu prefer : Steaua , Barcelona , Manchester
nu prefer...URASC: DINAMO , REAL MADRID , CHELSEA
stelistul_1000
27-12-2006, 09:29 AM
Am intarziat...
Echipe preferate - Romania: Steaua Bucuresti
- Strainatate: Barcelona
Echipe urate - Romania: Dinamo
- Strainatate: Chelsea
Skipper
30-12-2006, 10:36 AM
Imi place Dinamo si Chelsea.
Urasc Steaua , Barcelona si Real Madrid.
Andrey95
01-01-2007, 08:39 PM
Imi plac asa: UTA in campionatul romanesc, in Cupele Europene tin cu orice echipa romaneasca. Imi mai plac si Steaua, Dinamo si Rapid. Din lume imi plac Manchester United, Arsenal, Chelsea, Barcelona, AS Roma, Werder Bremen.
poli tm in fifa
02-01-2007, 09:44 AM
imi plac: poli,as roma
nu imi plac:chelsea,dinamo,uta,steaua
andreiutzu
02-01-2007, 10:24 AM
Imi plac:FC Targoviste,Steaua,Barcelona
Nu imi plac: Dinamo,Rapid,Man Utd
THEREAU
02-01-2007, 12:39 PM
Imi place:Real Madrid,Fiorentina,Manchester United,Dinamo
Nu-mi plac: cele care u le-am enumerat mai sus
Aleksg
03-01-2007, 02:32 PM
Imi place: FC Brasov, Rapid, Inter, Liverpool
Nu-mi plac: Steaua, U. Craiova, Forex :D, Ceahlaul, CFR Cluj si cateva de afara.
Imi place : Farul , Reading , Manchester United , Inter
Nu imi place : Barcelona , Real Madrid , Chelsea , Steaua , Dinamo , Rapid .
Varaloi
05-01-2007, 05:52 PM
Imi plac:Benfica,Steaua,Barca,The Red DEvils(Manchester United)
Urasc:Dinamo,Real Madrid,Schalke 04
andrei09
05-01-2007, 10:49 PM
Imi plac: Dinamo Bucuresti, Manchester United, Barcelona, AC Milan
Nu imi plac: Rapid, Steaua, Real Madrid
-=FaN MaNcHeStEr=-
13-01-2007, 04:37 PM
imi plac:steaua.barcelona,manchester,tottenham,
nu imi plac:dinamo,rapid,chelsea,arsenal,real madrid...etc
timisica_cristian
04-02-2007, 09:05 PM
imi plac:Steaua,Liverpool,Chelsea,Arsenal,AS Roma, Barca, Manchester
nu imi plac : Dinamo,Rapid,Real,AC Milan ( in special )
Th3b3sT
06-02-2007, 04:36 PM
imi plac: Dinamo si Arsenal
nu imi plac:Din tara :steaua,poli tim,fcm bacau(ca vinde meciurile stelei).Din strainatate:barca,real,ac milan,inter milan,manchester chelsea(in special)
bke_serg
05-03-2007, 12:36 AM
imi plac:dinamo,inter,monaco
nu imi plac:steaua,craiova,chelsea
UefaCl
02-05-2007, 04:48 PM
imi plac:chelsea,rapid
urasc::fyou:likerbool(dupa ce i-au eliminat pe chelsea),steaua
Maryusake
02-05-2007, 05:03 PM
imi plac:DINAMO,C.F.BRAILA,manchester united
uras:rapid,poli timisoara,liverpool
stelistul0007
30-05-2007, 12:13 AM
din Romania tin cu FCM BACAU si STEAUA iar din strainatate cu Barcelona si Manchester
urasc : Dinamo si Rapid
Real_Madrid
31-05-2007, 07:29 PM
imi plac:REAL MADRID,RAPID,MAN UTD,INTER MILANO. Urasc:steaua,barcelona,milan,liverpool si dinamo
Urmelinho
31-05-2007, 07:47 PM
imi place steaua si nu urasc decat un om. MURINHO.
Deeny
31-05-2007, 09:00 PM
Iubesc:Steaua(tin putin si cu Poli Tm)
Urasc:dINAMO,raPid
ytzak
01-06-2007, 07:00 AM
imi place :rapid,chelsea,murinho
nu imi place steaua,dinamo
*InCePaToRuL*
01-06-2007, 02:09 PM
imi place :Steaua,Brasov,Liverpool,Inter,Barcelona,Bordeaux
nu imi place: dinamo,rapid,middlesbrough.
Omega
02-06-2007, 04:26 PM
Echipa mea de suflet e Steaua, dar tin si cu Unirea Urziceni deoarece joaca in orasul in care locuiesc. Echipele pe care le urasc sunt cele conduse de mari miliardari care incearca sa distruga frumusetea fotbalului prin dezechilibrul produs in urma transferurilor de zeci de milioane de dolari. Cred ca v-ati prins ca e vorba mai ales de Chelsea.
cristiano_ronaldo
03-06-2007, 08:17 PM
Imi place: Steaua, Poli TM, Chelsea, Real Madrid, Inter, Bayern, Echipa nationala de fotnal a Romaniei ( pe 1 loc)
NU Imi place: Rapid, Dinamo, Liverpool, Barca...
dragos_015
04-06-2007, 10:16 PM
Iubesc STEAUA ,din afara tin si cu Manchester United.
Urasec pe dinamo,rapid si pe real madrid.
Snak3r
15-06-2007, 09:13 PM
Iubesc STEAUA
Imi place de Barca , Chelsea si AC Milan
Urasc Dinamo si Rapid !
Danutz_Cdi
16-06-2007, 09:59 AM
Mie imi palce Unirea ,Dinamo , din afara Liverpool , Atletio Madrid , Ac Milan , Lyon si din divizia de onoare FC. Spicul Cosereni
si uarsc Steaua, Rapid si rivalele celorlalte
andrei_fcmbacau
19-06-2007, 08:22 PM
imi place:Fcm Bacau,Steaua si Barcelona
urasc:dinamo,rapid,chelsea
alex_io2006
19-06-2007, 09:18 PM
iubesc steaua,un pic poli tm si din strainatate barca,liverpool,juventus
urasc:dinamo,rapid,acmilan,chelsea in primul rand,etc dar nu imi aduc aminte momentan
fifa-rulz
27-07-2007, 12:32 PM
hmmm, preferate bineinteles nationala, din intern nu zic, extern Chelsea care sper sa reuseasca o data sa castige saracia aia de cupa campionilor :)
Mihnea912
30-07-2007, 04:28 PM
Din Romania tin cu C.F.R. Cluj si cu Steaua.Din strainatate tin cu Chelsea.Echipe care eu nu pot sa le sufar:Rapid Bucuresti,Manchester United,Barcelona.:)
Razor
26-08-2007, 09:11 PM
Din romania, favorita mea :Steaua....din strainatate: Real Madrid si Chelsea......si nu pot sa le sufar pe : U Craiova, Dinamo, Rapid, AC milan (uneori), Lyon, Arsenal.
DarkComy
26-08-2007, 11:17 PM
Din Romania tin cu C.F.R. Cluj si cu Steaua.Din strainatate tin cu Chelsea.Echipe care eu nu pot sa le sufar:Rapid Bucuresti,Manchester United,Barcelona.:)
Cel mai bine ar fi sa ziceti Tin cu X si simpatizez cu Y. Nu prea vad cum poti sa tii si cu steaua si cu cfr, 2 candidate la titlu.
La meciul CFR-Steaua , cu cine ai tinut?
Imi plac:Benfica,Steaua,Barca,The Red DEvils(Manchester United)
Urasc:Dinamo,Real Madrid,Schalke 04
Ciudat...ai avatar cu Craiova dar Stiinta nu se regaseste in postul tau, make your mind :P
Imi place : Farul , Reading , Manchester United , Inter
Nu imi place : Barcelona , Real Madrid , Chelsea , Steaua , Dinamo , Rapid .
:maestru: In sfarsit un adevarat fan al Farului...credeam ca toti au devenit sclavi stelisti (ca liderii de galerie ai farului stiu ca sunt si stelisti :greata:
stefan
28-08-2007, 10:13 PM
Imi plac urmatoarele echipe: Poli Iasi, Poli II Iasi, CFR Pascani, AS Iris Iasi, Stejarul Dobrovat, Zimbru Chisinau
Urasc: Steaua, Dinamo, Rapid (chiar si atunci cand joaca in cupele europene), FC Vaslui, Poli Stiinta Timisoara, Adrian Mititelu (cu Craiova n-am nimic, doar imi place sa rad de Coco)
CFR Pascani, AS Iris Iasi, Stejarul Dobrovat si Zimbru Chisinau sunt satelitii lui Poli Iasi ? :)
stefan
28-08-2007, 10:19 PM
Nu :p
DarkComy
29-08-2007, 02:57 PM
(cu Craiova n-am nimic, doar imi place sa rad de Coco)
Eram sigur :lol:
diarra
15-09-2007, 04:10 PM
Olympique Marseille RULZ...in rest cu Dinamo
Lunganu Alexandru
10-10-2007, 08:08 PM
imi place Steaua din tara iar din afara Chelsea, Real Madrid, Porto, Ac Milan, O. Marseille, si Newcastle; urasc Dinamo din tara, iar de afara Barcelona, Benfica, O. Lyonnais si Bayern Munchen. aaaaaaaa si mai simpatizez LIVERPOOL! dar nu mult (mai mult suporterii si pe Gerrard, ca in rest Liverpool nu exista)
pikciu
10-10-2007, 10:54 PM
Si tu ai 2 ani jumate. Liverpool nu exista decat prin suporteri si Gerrard? Hai ca esti tare. Somn usor.
Omega
11-10-2007, 04:53 PM
aaaaaaaa si mai simpatizez LIVERPOOL! dar nu mult (mai mult suporterii si pe Gerrard, ca in rest Liverpool nu exista)
Să ştii că nu există Liverpool fără Gerard şi de acest lucru şi-au dat seama şi cei de la club. Nu ştiu dacă ai auzit, dar de la o vreme jucătorii îşi iau o bună parte din salariul lor şi i-l dau lui Gerard ca să nu se supere sau să plece la altă echipa mare (gen Steaua).
pikciu
14-10-2007, 09:56 AM
Liverpool a existat si inainte de Gerrard si va exista si dupa Gerrard.
bullzeye2k8
26-10-2007, 05:12 PM
Pai sa o luam cu inceputul, fan STEAUA, urasc DINAMO, si din lume i love LIVERPOOL. (best team in za world, in fruntecu Stevy Gerry.)
Din romania-echipele din provincie,urasc echipele dinamo si cfr cluj, si din lume BAYERN MUNCHEN(Forza Olli Kahn):p:cool:
John_Terry
30-10-2007, 07:54 PM
din tara tin cu FCM Bacau si cu Dinamo, iar din afara cu Chelsea, AC Milan si Real Madrid
urasc echipele : steaua, rapid, poli tm
Maniak
03-11-2007, 11:14 AM
din Romania urasc Steaua Dinamo Rapid ... iubesc Ceahlaul, iar din afara tin cu AC MILAN :X , Arsenal, Ath Bilbao ... my favorite player: KAKA
Tin cu Bayern Munchen 100%(Forzza Olli Kahn),Man Utd,Liverpool,Ajax(ca are cel mai bun centru de copii msi juniori din lume),AC Milan si cam atat.......
Urasc pe:Echipele din Romania cu exceptia Poli Timisoara si Otelul,Chelsea, Benfica,si nu pot sa sufar deloc pe LYON si SEVILLA.
boggy
07-11-2007, 03:59 PM
din tara echipa preferata e iasu (chiar daca mai are oleak si falimenteaza:lol:) .... iar de afara imi plac in general echipele englezesti: liverpool (o echipa cu niste suporteri superbi) ,manchester (o echipa cu traditie) .... dar nu suport echipa de "ingamfati" a lu' abramovici
Orlandelu
05-02-2008, 03:25 PM
pref: Steaua, Liverpool
urat: Dinamo, Rapid, CFR Cluj
Rica25
05-02-2008, 03:38 PM
pref: Steaua, Liverpool
urat: Dinamo, Rapid, CFR Cluj
Iubesc :wub:Steaua Bucuresti :wub:si Barcelona
Tin cu Poli Iasi,Vaslui si FC Botosani (caci sunt prin zona mea dar nu si cand joaca cu Steaua) Ac Milan,Real Madrid,Manchester United
Urasc pe :sniper:Dinamo Bucuresti, Rapid Bucuresti si Middlesbrough
Danutz_dark_one
05-02-2008, 05:00 PM
imi plac: Steaua :wub:, Real Madrid :wub:, Manchester United si Universitatea Craiova
urasc: CFR Cluj, Dinamo Bucuresti, Barcelona si Arsenal :D
DarkComy
05-02-2008, 08:26 PM
Pacat ca si Slatina s-a becalizat :(
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.