PDA

View Full Version : Cine credeti ca va castiga liga1 burger in acest sezon?

andrei_fcmbacau
18-07-2007, 11:27 PM
dupa parerea vostra cine credeti ca va castiga titlul in sezonul acesta

*InCePaToRuL*
18-07-2007, 11:29 PM
Cei Mai Buni:rolleyes:

Astristul
19-07-2007, 12:21 AM
Steaua clar. Mai ales cu Hagi antrenor....:eek:
Glumesc fireste. Imi doresc sa castige Steaua, deoarece sunt Stelist, dar realitatea este ca Dinamo si CFR Cluj au sanse mai mari decat noi, iar Rapidul din pacate are sanse reale de a se zbate la mijlocul clasamentului spre retrogradare. Poate le-o fi dor de Petrolul.... :D

Deeny
19-07-2007, 12:22 AM
Am votat Steaua insa nu sunt foarte decis de alegerea facuta.

dragos_015
19-07-2007, 12:35 AM
Steaua am votat pentru ca nu as putea vota alta echipa ... cat sunt sanse matematice eu zic ca Steaua castiga . Sezonul acesta va fi foarte greu deoarece s-au intarit foarte tare si adversari,mai ales CFR Cluj si Dinamo. Sper sa ia Steaua campionatul!!!

mns
19-07-2007, 07:31 AM
Mda, asta e ca si sondajul ala de l-am vazut pe sport.ro, cine e cel mai bun antrenor din Liga I. Normal ca toti stelistii au votat cu Hagi.

V-am mai spus, votati analizand situatia, nu pentru ca sunteti fanii unei echipe.

Eu ma gandesc ca Dinamo sau CFR Cluj, cu mai multe sanse poate Dinamo. Steaua, cu Hagi antrenor, nu o vad sa fie mai sus de locul 3.

Alex
19-07-2007, 09:05 AM
Dinamo, si nu numai anul asta, ci inca vreo 2-3 daca o tin tot asa in transferuri, omogenitate etc!

gianni
19-07-2007, 09:44 AM
Steaua!
Desi Dinamo este cea mai in forma echipa de pana acum!

liquid
19-07-2007, 10:26 AM
Cred ca steaua, asta doar daca se mai fac macar 2 transferuri dupa cum a promis hahalera :huh:

SSORIN
19-07-2007, 11:13 AM
CFR, dupa ei vin Dinamo si Steaua. Loturile sunt apropiate valoric, insa cred ca diferenta o vor face antrenorii.

sisu_stelistul
19-07-2007, 12:16 PM
S-ar putea sa fie un campionat surprinzator, Dinamo nu cred ca va castiga a doua oara. Lupta se va da intre CFR si Steaua, am votat Steaua deoarece am incredere in lotul actual care mi se pare foarte bun mai ales cu transferurile care se vehiculeaza zilele acestea.

Omega
19-07-2007, 01:31 PM
Īmi doresc să caştige Steaua, evident, deşi nu sunt aşa sigur. Dinamo cred că va suferi un recul după uimitoare performanţă din sezonul trecut de Liga I. Cred că anul ăsta va fi o disputa echilibrată īntre Steaua CFR Cluj şi Dinamo, deoarece celelalte echipe nu par să se fi intărit mult şi unele au pierdut jucători importanţi. Aşadar, am votat Steaua.

*InCePaToRuL*
19-07-2007, 07:25 PM
Steaua va incepe cam dificil campionatul dar va termina pe primul loc.
In retur la Steaua nu vor mai fi probleme asa ca va castiga 90% dintre meciuri.:rolleyes:

gianni
20-07-2007, 09:27 AM
Ce forma buna are echipa din Stefan cel Mare! Si Liviu Ganea tot marcheaza!
Tare imi este teama ca Dinamo o sa fie iarasi in fata!

dragos_015
20-07-2007, 10:51 AM
Ce forma buna are echipa din Stefan cel Mare! Si Liviu Ganea tot marcheaza!
Tare imi este teama ca Dinamo o sa fie iarasi in fata!

A marcat Liviu Ganea contra echipelor de amatori ,contra carora ar fi marcat orice atacant.

nigga_thebest
20-07-2007, 01:18 PM
bine inteleg ca rapidul a intrat intr-o usoara umbra dar totusi...lor nu le dati nicio sansa...?
favorita certa este dinamo dar apoi... nu e cu nimic mai puternica cfr sau steaua decat rapid.

stelistul92
20-07-2007, 03:43 PM
Sper sa castige Steaua , dar am votat Dinamo . Sa fim realisti , are sanse mai mari .

CR7
24-07-2007, 06:49 PM
probabil steaua ... sa intarit cu jucatori destul de buni ca neaga, bicfalvi, emeghara, etc.

Mihnea912
24-07-2007, 07:20 PM
Eu cred ca C.F.R. Cluj.Au venit tare din urma si dupa rezultatul obtinut cu Benfica Lisabona am incredere in ei.Steaua nu cred ca va castiga deoarece l-au luat pe Hagi care e un jucator bun dar un antrenor slab.Daca ar fi fost bun hagi si daca transferurile ar fi schimbat jocul echipei,atunci ei trebuiau sa castige impotriva acelei echipe belgiene.

stelistul_1000
27-07-2007, 09:36 AM
Mns are dreptate, sa votam analizand situatia! Asta am facut si eu... Sunt de parere ca Steaua va triumfa sezonul acesta, chiar si cu Hagi pe banca datorita transferurilor facute (as indrazni sa spun peste Dinamo) si pentru ca stim ce inseamna Cheampions League: spectacol si mai ales bani. Principala adversara va ramane Dinamo, iar dupa ea CFR Cluj exclus Rapid (asta pentru ca le-am luat 2 jucatori de baza)!

liquid
27-07-2007, 09:47 AM
Nu fi chiar asa sigur de rapid sau dinamo, ai vazut in supercupa ca dinamo nu a arata chiar de "5 stele" iar rapidul a putut sa se ridice deasupra lor chiar daca nu erau favoriti.

fifa-rulz
27-07-2007, 12:18 PM
hmmm, desi au pierdut super cupa, am impresia ca tot Dinamo este cea mai in forma echipa. Vedem, oricum una dintre Dinamo, Steaua sau Rapid, Poli se bate degeaba cu pumnii in piept pt k nu prea are sanse nici la locul 3

sunshine_claus
27-07-2007, 12:56 PM
nu ma asteptam ca rapid sa castige as fi pariat pe inamo. oricum asat arata ca acest campionat o sa fie foarte disputat pana in ultimele etape. (sper ca altfel o sa ma plictisesc repede) am votat steaua pentru ca am incredere in ei orice ar fi. aua aratat in ultimele meciuri din sezonul trecut ca se pot mobiliza. oricum la ambitia lu gigi nu se poate alt loc decat 1.

stephen
06-08-2007, 10:26 AM
Dupa ce am urmarit aseara CFR Cluj-Poli Tm tind sa dau sanse foarte mici "granzilor" care se tot zbat in propria lor neputinta.CFR joaca incantator,nici Poli nu e de aici-de-acolo.M-a dezamagit putin Craiova,dupa ce si ei au jucat frumos cu faristii mei desculti...

sdc
09-08-2007, 04:16 PM
ar fi benefic pentru campionat sa fie angrenate in lupta pentru titlu cat mai multe echipe

b_ady20
09-08-2007, 05:31 PM
Pei si chiar sunt angrenate foarte multe echipe in lupta pentru castigarea campionatului, sau cel putin al unui loc de cupe europene. Daca te gandesti ca in trecutul apropiat doar Dinamo, Steaua si Rapid contau in campionat si acum sunt vreo 7-8 echipe destul de "tari" care se bat pentru primele 3 locuri, iti dai seama ca valorea fotbalului romanesc a crescut.

RazvanTM
05-11-2007, 10:18 AM
CFR Cluj e pe primul loc, un loc meritat 100% de ei. nu ma mir daca o sa ia campionatul. Restul echipelor posibile, Dinamo, Unirea Urziceni, Rapid si Poli Timisoara.
Steaua a ratat podiumul deoarece mi-e greu sa cred ca o sa isi revina sezonul acesta(desi nu e imposibil).

*InCePaToRuL*
05-11-2007, 02:03 PM
Craiova;)

cristiano_ronaldo
05-11-2007, 02:32 PM
Steaua sau CFR Cluj...
...dar sa nu uitam si de Unirea Urziceni care si ei joaca bine...ramane de vazut, dar eu votez cu Steaua...

Maryusake
05-11-2007, 02:48 PM
Steaua sau CFR Cluj...
...dar sa nu uitam si de Unirea Urziceni care si ei joaca bine...ramane de vazut, dar eu votez cu Steaua...
Eu chiar mi-as dori sa se incheie hegemonia echipelor din capitala,dar banuiesc se va intampla ca si cu sportul acum cativa ani cand de pe 1 a ajuns pe 4(ma refer la CFR).Inca sunt lucruri necurate in forbalul romanesc.

andrei_fcmbacau
05-11-2007, 03:21 PM
Cfr Cluj va castiga titlul,steaua nu are nici o sansa :rolleyes:

gianni
05-11-2007, 03:37 PM
Si cred ca o sa ramana Cfr-ul pe primul loc.

styLe30
05-11-2007, 03:39 PM
Steaua!

Maniak
05-11-2007, 03:56 PM
cfr joaca adevarat si e principala favorita (eu ma mir cum de mai existam cat de cat in europa cand cea mai scumpa achizitie a unei echipe din liga 1 a fost fabiani de 2 mil si ceva euro)

Alex
05-11-2007, 05:24 PM
CFR nu va iesi in primele 3 la sfarsitul sezonului. Mark my words -_-

gianni
05-11-2007, 05:33 PM
Speram noi, dar vom ramane doar cu speranta! Nu cred ca jocurile de culise vor fi atat de puternice, mai ales ca si Clujul "stie unde sa dea ceea ce trebuie"...

xdevil
05-11-2007, 05:52 PM
cfr, chit ca`s dinamovist.

sorin
05-11-2007, 06:05 PM
Speram noi, dar vom ramane doar cu speranta! Nu cred ca jocurile de culise vor fi atat de puternice, mai ales ca si Clujul "stie unde sa dea ceea ce trebuie"...
Dupa parerea mea vor participa prea multi la jocurile de culise si indiferent de "contributia" (daca ea va exista) CFR-ului, nu vor prinde un loc in CL.Nu isi permit actionarii lui Dinamo si diferiti "europarlamentari" sa dea cu piciorul la 10 milioane de euro asa usor, de dragul corectitudinii.

gianni
06-11-2007, 10:57 AM
Oricati bani ar avea stelistii si dinamovistii, sa nu uitam ca Cfr-ul este pe primul loc la o distanta de 8 puncte de locul 2 si vreo 15 de Steaua (chiar daca aceasta are 2 meciuri restanta de disputat), iar programul lor este mai lejer.

andrei_fcmbacau
06-11-2007, 02:39 PM
cfr cluj ar merita sa joace in grupele champions league acum ca va avea si un buget urias de 100 milioane euro poate cine stie va trece chiar si de grupe

Alex
06-11-2007, 02:54 PM
Yeaaaaaah sure, va avea CFR buget de 100 mil pentru TRANSFERURI cand o castiga Craiova CL :D

gianni
06-11-2007, 03:34 PM
Nici nu-ti trebuie 100 milioane de euro ca sa faci niste transferuri onorabile! Nu va ganditi ca o sa vina vreo vedeta de zeci de milioane in campionatul nostru!

boggy
06-11-2007, 03:59 PM
Chiar daca ar avea 100mil Cluju' n-ar avea ce face cu ei ..... nu s-a ajuns la stadiul (si nici nu o sa se ajunga) in care in ligaI transferurile se fac pe zeci de mil de dolari

eLiTe
06-11-2007, 11:57 PM
Rapid va castiga.:p

sdc
07-11-2007, 09:50 AM
CFR CLUJ e tare,tare.O sa fie greu sa-i mai ajunga cineva.Cred ca ei vor castiga

gianni
07-11-2007, 11:52 AM
Ganditi-va ce transfer a facut Clujul: Dorsin de la Rosenborg, care a jucat foarte bine aseara.
Daca mai fac vreo 4-5 astfel de transferuri, atunci o sa vedeti cine o sa castige campioantul!
Daca Jiji ar baga si el, cu adevarat, bani in transferuri, atunci nu cred ca ar fi vreo problema ca Steaua sa fie campioana!

M.I.L.32
07-11-2007, 12:13 PM
Cred ca titlul va fi al clujului. Au anuntat ca vor mai face cateva transferuri importante iar daca vor continua in acest ritm vor fi campioni.
PS: Steaua , Dinamo si Rapid pana acum nu au avut meciuri asa de bune si s-au impotmolit unde ei credeau ca vor lua 3 puncte.

gianni
07-11-2007, 01:32 PM
Totusi este imbucurator faptul ca provincia s-a descurcat foarte bine pana acum, avand patru reprezentate in primele 5 locuri. Mai ales ca trebuia sa se intample acest lucru ca sa se termine "fumurile" echipelor bucurestene.

sdc
07-11-2007, 01:49 PM
si daca e adevarata chestia cu 100 milioane pentru transferuri la CFR,e o mare problema pentru echipele grele din Bucuresti

gianni
07-11-2007, 02:03 PM
Trebuie sa se tina cont si de faptul ca totusi campionatul nostru nu are o atata de mare valoare, incat sa atraga cine stie ce transferuri spectaculoase!

Kahn
07-11-2007, 02:31 PM
Cfr Cluj e de neoprit acuma! Dupa parerea mea cam asa va arata clasamentul final:1.CFR Cluj 2.Poli Timisoara 3.Dinamo 4.Unirea Urziceni 5.Steaua 6.Gloria Bistrita 7.FC Vaslui 8.Otelul Galati..........:D Sunt fan stelist dar steaua nu mai joaca nimik la moment. Ar trebui sa se concentreze asupra tinerilor.Acuma urmeaza sa vedem ce transfer bomba va mai face CFR. Poate-l va aduce pe Ronaldinho.:lol:

ak47
07-11-2007, 02:38 PM
vreau sa ia steaua campionatul, dar dupa ultimile rezultate mi-e si jena sa ma uit pe clasament...oricum, chiar daca joaca bine, nu o vad p cfr campioana.

gianni
07-11-2007, 03:13 PM
Nimieni nu o vedea pe cfr in aceasta postura, numai ca rezultatele de pana acum au consacrat starea de fapt: Cfr Cluj, lider in actuala stagiune.
Nici mie nu-mi face placere, dar trebuie sa-i respectam pentru aceasta.

John_Terry
08-11-2007, 10:02 PM
CFR trebuie sa recunoastem ca este echipa momentului. au cele mai mari sanse :( sa fim realisti

gianni
09-11-2007, 03:41 PM
Mai ales ca din iarna o sa mai realizeze niste transferuri de genul celui facut cu Dorsin!

Albertino99
10-11-2007, 11:20 AM
Turul apartine CFR-ului.Dar nu se stie...pana la sfarsitul campionatului se pot intampla foarte multe.

Mihnea912
10-11-2007, 02:30 PM
Cred ca Cfr Cluj va castiga campionatul.A trecut fara infrangere de echipele in forma ale momentului, si dupa cum merge va mai trece o data de ele.

mns
10-11-2007, 11:25 PM
9-10 puncte se pot pierde destul de usor. Eu in campionat nu o mai vad, de exemplu, pe Steaua sa mai piarda un meci. Nu suntem momentan nici macar la jumatatea campionatului, eu zic ca se mai pot intampla multe. Pentru ca asa cum CFR a pus 10 puncte intre ei si urmaritorii principale, asa si celelalte echipe pot sa recupereze 10 puncte de acum inainte.

boggy
10-11-2007, 11:57 PM
Cred ca Cfr Cluj va castiga campionatul.A trecut fara infrangere de echipele in forma ale momentului, si dupa cum merge va mai trece o data de ele.

nu prea sunt echipe in forma in acest moment .... steaua abia acum se trezeste , dinamo si rapid paseaza antrenori , timisoara chiar daca a castigat impotriva stelei se impiedica de echipele mici.... clujul e intr-o forma buna da' mai e de jucat ... si vad ca si urziceniul se tine bine

ManIaKu
25-11-2007, 12:10 AM
Intr-adevar CFR-ul e pe primul loc, detasat, in forma... Dar trebuie sa luam in calcul faptul ca principalele contracandidate la titlu au in vedere transferuri cu care sa-si intareasca loturile in aceasta iarna. Nu vad CFR-ul campioana.. Dupa parerea mea lupta se va da intre Rapid si Steaua. Dar, numai cu trecerea timpului vom vedea ce se va intampla. Pana la urma, fie ca cea mai buna echipa sa castige campionatul.

gianni
27-11-2007, 12:53 PM
Daca Cfr-ul n-ar fi fost ajutata de Balaj in meciul cu Gloria, atunci nu mai erau neinvinsi.
Cred ca toate echipele "mari" sunt de batut.Si cred ca vor pierde si de acum inainte, fara nicio problema.

M.I.L.32
27-11-2007, 04:05 PM
A fost ajutat CFR-ul dar totusi a demonstrat ca este cea mai buna schipa din Liga 1 de pana acum.. Iar echipele mari "sunt de batut" , ai dreptate, in Romania nu mai exista echipe mari si echipe mici (parerea mea).

gianni
27-11-2007, 04:06 PM
Cred ca acest tur de campionat a demonstrat cel mai bine ca fiecare meci este deschis oricarui rezultat. Chiar si faptul ca podiumul, in premiera este al echipelor din provincie, nu face decat sa vina in sprijinul acestei variante.

John_Terry
27-11-2007, 05:05 PM
CFR e cea mai buna si cred ca o sa castige.... merg prea bine. dar, au cam fost ajutati de arbitri totusi

gianni
27-11-2007, 05:15 PM
Nu se stie niciodata! Inainte eram sogur ca vor avea un parcurs foarte bun, dar se vede ca s-a instalat o oarecare siguranta in randul fotbalistilor. Avantajul punctelor fata de principalii "urmaritori", desi este destul de mare, nu este ajuns pana la sfarsitul campionatului, mai ales daca delasarea intervine.

John_Terry
27-11-2007, 05:18 PM
Foarte adevarat. Cat despre siguranta care s-a instalat acum la CFR... mentalitatea la romani... Asa patesc toate echipele daca se vad in frunte la o distanta mai mare de adversar. Si Dinamo a patit la fel, si Steaua s.a.m.d.

gianni
27-11-2007, 05:24 PM
Daca ne gandim ca majoritatea jucatorilor clujeni este formata din portughezi... am putea zice "mentalitate la portughezi"!

John_Terry
27-11-2007, 05:25 PM
Da, dar antrenorul este tot roman :)

gianni
27-11-2007, 05:34 PM
Da, dar nu este vorba de Andone aici! Eu nu cred sa existe vreun antrenor care sa fie multumit! Oricum in teren joaca jucatorii!

Agy23
27-11-2007, 05:45 PM
Sa nu uitam ca in retur CFR`ul va merge si la Dinamo si la Steaua si la Poli. Si cred ca nu o sa le fie prea bine. Acasa , cu toate 3 au facut egal. si......

liquid
27-11-2007, 05:49 PM
Da, dar antrenorul este tot roman :)

Mentalitatea antrenorilor difera mult de cea a jucatorilor romani de azi :)

gianni
27-11-2007, 05:50 PM
Sa nu uitam ca mai sunt meciuri grele de disputat. Si nu cred ca mai marii cluburilor bucurestene nu vor umbla la cutia cu surprize...

champion
27-11-2007, 06:05 PM
Ma abtin :-s ... dar sper ca Steaua sa iasa campioana :)

gianni
27-11-2007, 06:12 PM
Si eu sper! Mai ales daca vor fi adusi jucatori de valoare in iarna aceasta!

champion
27-11-2007, 06:59 PM
:D Mai mult sper sa-l aduca pe Thereau, Camus si pe inca doi argentinieni despre care tot se vorbea :D .

liquid
27-11-2007, 07:04 PM
Thereau!? de unde si asta?

champion
27-11-2007, 08:19 PM
Anderlecht :D:)) ... stiri lichid, stiri 8-|

liquid
27-11-2007, 09:09 PM
Ma refeream de unde si zvonul asta? Chiar credeti ca mai vine inapoi dupa tot ce s-a intamplat in vara? :-j

cosmin targoviste
27-11-2007, 09:36 PM
Ce sa faca ma steaua...cred ca voi sunteti prea euforici dupa victoria cu Dinamo.Dinamo e in acest moment o echipa debusolata,jucatorii find in conflict datorita retardatului care conduce steaua si a banilor sai de la meciul cu cfr.Ce a facut behecali prin banii aia e cea mai mare realizare a lui pe plan fotbalistic.a distrus Dinamo.Oricum la anul,daca vine Razvan Lucescu si daca ii ia dupa el pe Sburlea,Hadnagyi de la Brasov,pe Barna de la Ceahlaul si pe Torje de la Timisoara,Dinamo o sa faca ravagii.

On-topic-Cfr va fi campioana.

boggy
27-11-2007, 09:58 PM
Ma refeream de unde si zvonul asta? Chiar credeti ca mai vine inapoi dupa tot ce s-a intamplat in vara? :-j

au prezentat cei de la antena1 o convorbire cu thereau in care el zicea ca si-ar dori sa revina la steaua

DFA1
27-11-2007, 10:01 PM
Ce sa faca ma steaua...cred ca voi sunteti prea euforici dupa victoria cu Dinamo.Dinamo e in acest moment o echipa debusolata,jucatorii find in conflict datorita retardatului care conduce steaua si a banilor sai de la meciul cu cfr.Ce a facut behecali prin banii aia e cea mai mare realizare a lui pe plan fotbalistic.a distrus Dinamo.Oricum la anul,daca vine Razvan Lucescu si daca ii ia dupa el pe Sburlea,Hadnagyi de la Brasov,pe Barna de la Ceahlaul si pe Torje de la Timisoara,Dinamo o sa faca ravagii.

On-topic-Cfr va fi campioana.

de acord cu tine. Insa nu sunt sigur ca vine Torje ca nu il lasa nea Iancu.

gianni
28-11-2007, 10:08 AM
Eu cred ca o sa asistam la o lupta acerba pentru titlu, din care n-o lipseasca jocurile murdare, mai ales acum, dupa eliminarea Stelei din competitiile europene.

eLiTe
28-11-2007, 10:55 AM
Multi au votat steaua pentru ca este echipa lor de suflet dar nu au facut-o cu capu`.Sincer, anu` asta dupa cum a zis si Gigi e greu sa obtina Steaua campionatu` chiar si noi Rapidul.

gianni
28-11-2007, 11:24 AM
Ramane de vazut!

M.I.L.32
28-11-2007, 04:06 PM
Multi au votat steaua pentru ca este echipa lor de suflet dar nu au facut-o cu capu`.Sincer, anu` asta dupa cum a zis si Gigi e greu sa obtina Steaua campionatu` chiar si noi Rapidul.

GREU , dar nu IMPOSIBIL
Mai e mult de jucat pana la sfarsitul campionatului , iar eliminarea stelei din cupele europene ii ajuta pe stelisti in primul rand.

cosmin targoviste
28-11-2007, 04:50 PM
Nu se stie MIL.Poate fi si o eliminare in detrimentul stelei.E posibil ca steaua sa inceapa sa dea drumul jucatorilor din iarna.La Dinamo cred ca are dreptate Ionut Chirila cand zice ca ar trebui sa se ia totul de la 0.Media de varsta ar trebui sa fie 22 de ani.Mi-ar place sa fie adusi multi jucatori de la Sportul,Dinamo 2 si altii tineri de perspectiva din Liga 1.Insa,sincer nu ii cred eu pe Borcea,Turcu&Co. in stare de asa ceva.

gianni
29-11-2007, 10:08 AM
Oricum, in planul lui Becali era transferul unor jucatori de valoare de la Steaua catre destinatii aducatoare de bani. Mai ales ca profitul obtinut de participarea in Liga Campionilor a fost extrem de scazut anul acesta.

John_Terry
29-11-2007, 01:26 PM
Becali poate sa aiba bani sa aduca si 100 de jucatori de valoare, ca oricum aia nu vor fi de acord sa joace in Romania...

Si eu zic acelasi lucru care l-a zis eLiTe...

Blue
30-11-2007, 04:41 AM
cfr nu v-a castiga titlul pun pariu pe orice au 5 meciuri de foc plus ca nu o sa mearga la nesfarsit cu arbitrii si sa nu-l uitam pe jiji care tine mortis sa nu castige o echipa de unguri campionatul

gianni
30-11-2007, 11:31 AM
Vor fi mari aranjamente de culise! Pun pariu ca Jiji si Borcea &co. vor colabora pentru "alungarea" Clujului de pe primul loc!

M.I.L.32
30-11-2007, 04:11 PM
Aranjamente s-au facut in fotbalul romanesc , se fac , si se vor face in continuare... Totusi cei de la CFR au sanse mari de triumf. Vom vedea la momentul potrivit.

Mutombo
30-11-2007, 04:46 PM
cfr nu v-a castiga titlul pun pariu pe orice au 5 meciuri de foc plus ca nu o sa mearga la nesfarsit cu arbitrii si sa nu-l uitam pe jiji care tine mortis sa nu castige o echipa de unguri campionatul

In primul rand ca Paszcany (sau cum se scrie) e cetatean roman de etnie maghiara, deci nici nu se poate compara cazul cu Chelsea, Liverpool, ManU, Arsenal etc. etc. care au patroni straini plus ca nu stiu nici un ungur in echipa CFR-ului. Englezii nu fac pe ei pentru faptul pentru ca echipe cu patroni rusi castiga campionatul. (si cum ziceam, nu se compara cazurile)
Si daca pui problema asa, de ce sa castige o echipa condusa de un machidon campionatul ?

cosmin targoviste
30-11-2007, 04:59 PM
Ia ziceti ma,eu cred ca ce a facut steaua in meciul cu Dinamo a fost un accident.Steaua e varza!

Ps Mutombo...nu e vorba de paszkanyi e vorba de jucatori ca au numai straini aproape.Nu mi se pare corect.Echipa nationala unde o sa ajunga numai cu jucatori straini in echipa campioana.Cat o sa mai duca si Mutu si Chivu in spate?

M.I.L.32
30-11-2007, 05:43 PM
Ia ziceti ma,eu cred ca ce a facut steaua in meciul cu Dinamo a fost un accident.Steaua e varza!

Eu nu cred ca a fost un accident. Joaca ei prost ,dar in meciul cu Dinamo au jucat mai bine si au obtinut victoria.

cosmin targoviste
30-11-2007, 05:46 PM
Am mai spus-o,in meciul Steaua-Dinamo,Dinamo a jucat mai prost ca steaua,nu steaua mai bine ca dinamo.Ce a fost in meciul ala nu se poate numi fotbal.Cred ca CFR e campioana.

Blue
30-11-2007, 09:08 PM
Probabil nu ai auzit de protestele facute de fani la diferite echipe impotriva patroniilor straini si as nota aici Man U in special plus Roman nu a fost primit cu sare si paine cand a venit. Atata timp cat aceasta echipa are o galerie ce canta in ugureste la meciuri nu poate fi vb de o echipa romaneasca. Cfr e antipatica nu pt ca sunt o echipa ciuperca ci pt faptul ca au ajuns pe primul loc prin manereli iar faza cu buget de 100 de milioane la anul este o miniciuna pt a face pe cei ce nu suporta echipele din buc sa-i simpatizeze pe franari. Pashcani nu are nici jumate din suma asta ca avere de unde o sa scoata 100 de mil?

.::Doriano10::.
01-12-2007, 10:47 AM
se fac manareli ink in liga 1 da nu este ce face...trebe sa ajteptm si sa vedem ce se intampla..oricum dak castiga cfr....numa face roamnia de rusine in ucl...ca nu au nici o sansa....:|......:D

eLiTe
01-12-2007, 03:22 PM
Am mai spus-o,in meciul Steaua-Dinamo,Dinamo a jucat mai prost ca steaua,nu steaua mai bine ca dinamo.Ce a fost in meciul ala nu se poate numi fotbal.Cred ca CFR e campioana.

Dupa 17 etape ne putem pronunta ?:eek:

ManIaKu
01-12-2007, 03:25 PM
Cu o echipa Steaua care face egal cu Gloria Buzau si ia bataie de la U Cluj, Rapid care ia bataie de la UTA si Dinamo care ia bataie de la toate echipele (glumesc..), da, putem spune ca CFR e campioana..

gianni
03-12-2007, 01:34 PM
Campioana de toamna: Cfr Cluj! Felicitari!

M.I.L.32
03-12-2007, 02:00 PM
Au muncit mult si au meritat sa ajunga in momentul de fata pe locul 1. Vom vedea ce va fi mai departe.

sdc
03-12-2007, 02:40 PM
constanta de care au dat dovada in joc,i-a rasplatit cu primul loc dupa tur.Campionatul e mai frumos asa cu mai multe echipe angrenate in lupta in fruntea dar si in coada clasamentului

gianni
03-12-2007, 03:06 PM
Poate sa fie si echipa de unguri, desi este mai degraba echipa de portughezi, atat timp cat nu au pierdut niciun meci in acest tur, merita sa fie pe primul loc!

octavian8b
27-12-2007, 11:51 AM
eu cred ca rapidul castiga, asta daca vor, si daca inceraca sa joace mai bn. au sanse la titlu in acest moment, mai ales ca CFR-ul nu e invincibil. si sa ii lase in pace pe aribtri daca favorizeaza echipa advers, daca isi vad de joc pot castiga orice meci din campionat.

roby_stelistul
27-12-2007, 01:56 PM
eu cred ca rapidul castiga, asta daca vor, si daca inceraca sa joace mai bn. au sanse la titlu in acest moment, mai ales ca CFR-ul nu e invincibil. si sa ii lase in pace pe aribtri daca favorizeaza echipa advers, daca isi vad de joc pot castiga orice meci din campionat.

eu as vrea sa castige steaua sau o echipa care are experienta in europa ca rapid sau dinamo....nu ma intelegeti gresit..si eu sunt din provincie dar nu cred ca cfr-ul va avea succes in europa fiind obisnuiti cu arbitrii care ii ajuta..parerea mea....are jucatori foarte buni dar ce echipa romana e aia care are doar vreo 5 romani in lot?

XLR8
27-12-2007, 02:10 PM
Rapid o să cāstige , că CFR se cred prea buni...si o sa le intre prea mult faima in cap. ;)

Maniak
27-12-2007, 02:56 PM
Sa castige provincia. M-am saturat sa ia titlu numai Bucurestiul. No offence guys :D

sorin
27-12-2007, 05:25 PM
Daca e sa iau in considerare si viitorul parcurs european, as prefera sa castige campionatul una dintre cele trei mari echipe bucurestene.Chiar CFR-ul a vazut ca lipsa unei experiente solide in meciurile europene costa destul de mult.

Ca suporter al Rapidului e normal sa imi doresc ca echipa mea sa castige campionatul si fara sa fiu subiectiv, pot sa spun ca giulestenii pornesc ca favoriti in cursa de urmarie a liderului.

ieseanul
29-12-2007, 10:16 AM
Chiar imi doresc ca o echipa din provincie sa ia titlul anul acesta...ca m-am saturat an de an sa castige SDR!
Oricum cele mai mari sanse le are CFR!

FIFAmon
29-02-2008, 01:59 PM
Chiar imi doresc ca o echipa din provincie sa ia titlul anul acesta...ca m-am saturat an de an sa castige SDR!
Oricum cele mai mari sanse le are CFR!

ar fi frumos sa castige U campionatul ...peste cativa ani...oricum mai bn sa castige ori care alta echipa campionatu in afara de dinamo si *** (cfr)

Omega
29-02-2008, 03:01 PM
U ? Adică U Cluj ? Să nu exagerăm..

SSORIN
29-02-2008, 03:34 PM
U ? Adică U Cluj ? Să nu exagerăm..
Peste cativa ani :p

M.I.L.32
29-02-2008, 04:21 PM
Dupa cum merg lucrurile cred... CFR va fi campioana. Dar inca mai e timp si pentru ceilalti sa demonstreze ce pot. Vom vedea.

ieseanul
01-04-2008, 06:08 PM
CFR va castiga campionatul pt ca au valoare, in primul rand pentru ca au in conducere oameni seriosi care au stiut cum sa transforme o echipa mica intr-o campioana! S-a terminat dominatia Bucurestiului!:D

cosmin targoviste
01-04-2008, 06:09 PM
Anul asta CFR!La anul,cred ca Rednic va resuscita Dinamo!

vlad89
02-04-2008, 01:05 PM
Cu siguranta CFR Cluj...joaca altfel.

Alex
02-04-2008, 02:18 PM
Mai ungureste, nu?

gianni
02-04-2008, 05:18 PM
Prima optiune in vederea castigarii campionatului o are Cfr Cluj, mai ales prin prisma meciurilor ramase de disputat. O urmeaza Steaua, desi are un program mult mai greu.
In rest, cu scuzele de rigoare, anul acesta cam acestea sunt optiunile.

Astristul
02-04-2008, 09:53 PM
Sa speram ca STEAUA va castiga Liga 1! :)

xdevil
02-04-2008, 11:11 PM
Sa speram ca nu.

gianni
03-04-2008, 07:58 AM
Fiecare cu parerea lui! Si cu simpatia lui! Dar mai sunt inca 8 etape si multe se pot schimba pama atunci! Sa nu uitam ca Cfr parea scapata in campioana , mai ales dupa evolutia din turul campionatului si acum este la 3 puncte distanta de Steaua.

:._.:LucyY:._.:
04-04-2008, 05:20 PM
acum eu cred k se pot intampla multe:dcum ar fi sa ia Steaua campionatu,sa il ia CFR sau poate sa il ia Rapid...intre astea mai sunt sanse dar rapid cam 15% restu se impart intre staua si cfr;)insa sunt convins ca steaua il ia:D

@valy
16-04-2008, 11:09 PM
Steaua Ia campionatul numai dak bate pe otelul si Timisoara...dak pierde cu una sau cu ambele pierde titlul!

bogdang
17-04-2008, 11:44 AM
Daca Steaua va castiga tot,sau va castiga 4 si un egal,Steaua e campioana.Dar daca ma gandesc ca are meciuri foarte grele,nu e exclus sa se impiedice.Eu zic ca totul se va decide in ultima etapa,Steaua-G.Buzau(:lol:) si CFR-U Cluj.

gianni
17-04-2008, 03:27 PM
Steaua are meciuri mult mai grele decat Cfr-ul: Otelul in deplasare, Craiova in deplasare, Poli Timisoara acasa, Dinamo in deplasare, iar meciul cu Buzaul-de palmares ( asta nici nu trebuie luat in calcul, poate daca o sa joace Bunica si-o sa egaleze in prelungirile meciului).
Eu cred in Steaua, dar numai dupa ce invinge in urmatoarele 3 meciuri. Urmeaza derbiul cu Dinamo, unde, in conditiile unui egal, coloborate cu victorii in partidele precedente, ne putem considera campioni.
Dar mai este mult pana atunci!

cosmin targoviste
17-04-2008, 03:30 PM
Da dar credeti ca CFR nu se mai impiedica?Eu unul cred ca o sa se mai piarda puncte si de o parte si de alta.Totusi,ca dinamovist va dati seama ca nu as vrea sa ia Steaua campionatul,dar ma enerveaza si Muresan ala.Pentru Ando,totusi,care e un mare dinamovist,tin cu CFR in aceasta lupta si sper sa ii incurcam pe stelisti :D

gianni
17-04-2008, 03:33 PM
Mda, nu stiu cat poate pierde Cfr-ul, mai ales ca joaca cu Uta ( deja retrogradata), cu U Clujul ( ca si retrogradata, poate doar rivalitatea sa dea ceva mai multa emotie ), Mioveniul ( pe care a terminat-o cu 3-0 in semifinalele Cupei) si parca Vasluiul ( care joaca din ce in ce mai prost). Voi credeti ca poate pierde vreo partida dintre acestea?

cosmin targoviste
17-04-2008, 04:28 PM
Da.Cred ca o sa faca 2 egaluri si Steaua o sa faca egal cu Dinamo,Galati si Craiova.

gianni
17-04-2008, 04:37 PM
Nu cred ca exista posibilitatea ca Cfr-ul sa piarda le vreuna dintre aceste echipe. Poate un egal, dar n-as fi atat de sigur! Dinamo si Rapid reprezentau sperantele mele, numai ca...
Eu cred ca steaua are 3 meciuri grele ( Galati, Craiova, Timisoara) si unul deschis oricarui rezultat: cel cu Dinamo.

sorin
17-04-2008, 04:57 PM
Nu cred ca exista posibilitatea ca Cfr-ul sa piarda le vreuna dintre aceste echipe. Poate un egal, dar n-as fi atat de sigur! Dinamo si Rapid reprezentau sperantele mele, numai ca...
Eu cred ca steaua are 3 meciuri grele ( Galati, Craiova, Timisoara) si unul deschis oricarui rezultat: cel cu Dinamo.
Acum nu mai depinde de CFR. Totul depinde de parcursul Stelei. Si de finantatorul Stelei.

Da, e adevarat ca cei de la Cluj au meciuri mult mai usoare dar returul asta au fost inconstanti (lucru care ii va costa), pe cand Steaua are o serie impresionanta de victorii consecutive. Plus ca cei din Ghencea isi permit sa faca si un egal, datorita avantajului meciurilor directe.

gianni
17-04-2008, 05:06 PM
Chiar daca au un sir de victorii consecutive, o singura infrangere poate fi fatala Stelei.
Si nu cred ca vor fi toti adversarii "abordabili" ( intelegi ce vreau sa spun!).
Asa ca in aceste ultime 4 partide ( dupa cum am mai spus exclud meciul 5 cu Gloria Buzau), Steaua o sa joace pe merit, fara "trucaje". Sa vedem cat de adevarat este aceasta echipa care a reusit "9 la rand"! Abia atunci vom putea spune cand a fost blat si cand nu!