View Full Version : Loc de dat cu capul !!!
DIn cate am observat eu, si din "feedbackul" pe care l-am primit de la persoanele in cauza, ar exista un mic conflict intre doi membrii sai ofumului, sau poate intre un membru al forumului si un grup de membri.
Am deschis acest topic, pentru a ava da ocazia sa reveniti la parere mai bune unii fata de ceilalti, sa discutati civilizat si sa readucem armonia forumului inapoi :P :scaun:
Care's aia doi ? :blink: :D
LiviuRO
02-02-2004, 12:18 PM
Pai daca e loc de dat cu capu` atunci :sanshine2: -uite, sanshine2!
__________________________________________________ _________________
Bine mns, daca aici e locul, atunci, eu declar sus si tare: Aplica regulamentul ala pe care l-ai facut. Fara nici o subiectivitate, fara nici o treaba. Asa e corect, nu? Si nu mai exista discutii nimic, postam fericiti pana la adanci batraneti!
@blue_boy
esti rau...
poate itzi dau si eu in forumul forumului toate posturile la care ai scris tu doua randuri sau mai putzin ! numai vorbi aiurea ! te supara faptul ca eu postez cel mai mult ... ma distantez de voi ... sa fim seriosi !!!!! si sa-ti mai spun ceva... ai un obicei sa te bagi aiurea ... te bagi tu in seama repede....
@d_dogg
iar suferi ? :lol:
LiviuRO
05-02-2004, 12:01 PM
Ba, tu esti un subiect inchis! Eu atat vreau, sa se aplice regulamentul. Punct adica.
DECI STAI SA-TI EXPLIC EU REGULAMENTUL CA NU PREA STII SI O SA-TI SPUN CAM CE A SPUS MNS !!! NU AVEM VOIE SA FACEM SPAM LA TOPIK-URI DAR DACA NOI AM SCRIS ... SI PESTE 2-3 ZILE ... NU S-A RASPUNS IAR NOI VREM SA SCRIEM CU TOTU' ALTCEVA .. CU ALT SUBIECT .. DAM REPLY NU EDIT... PENTRU CA DACA DAI EDIT TOPIK-UL NU APARE CA SI CUM AR FI FOST SCHIMBAT SI NU POTZI SA PRIMESTI RASPUNSURI ! Io cred ca nu sti prea bine ce inseamna spam si comentezi... ! :nashpa:
---------------------------------------------------------------------------------------
Eu subiect inchis ? :P Nu vezi ca inca mai postez? :P
Si ca sa sti si tu si in special blue_boy care se baga unde nu-i fierbe lui... :P eu am editat multe post-uri dar nu trebuie sa dau ca sa vada ochii vostrii "Add the 'Edit by' line in this post?" ... asa ca shut-up... numai comentatzi aiurea <_< !
(la post-ul asta dau.. sa fitzi voi fericitzi :P)
Orice ati spune voi, sa stiti ca nici unul nu are dreptate. In legatura cu spam-ul lui Totti, daca va uitati atenti la mesajele de la forum foarte rar exista un mesaj a lui Totti care sa fie unul sau doua cuvine...si de cele mai multe roi mesajele lui sun in cadrul topicului.
In mare Totti nu a facut spam, orice ati zice, mergeti si la alte forumuri sa vedeti ca foarte multa lume posteaza asa...
Daca ar fi sa-l sanctionez pentru ceva e ca se comporta cam urat cu embrii noi si cu voi pentru ca are titlul de moderator sub nume, dar in leg cu spam-ul nu prea aveti dreptate :P
WWWWeeeppppppaaaaaaaaaa deja am inceput sa dansez :lol: ! mns ai tot respectul meu ! are dreptate in tot ce zice si promit ca-mi schimb comportamentul ... si o sa fiu baiat bun :P !
Domnu' d_dogg daca doritzi ceva .. sunt oricand la dispozitzia dumneavoastra ! Iar domnu' blue_boy daca avetzi intrebari sunt oricand dispus sa va raspund ! IAR tu :P Rapidutz... daca ai intrebari lasa-mi un mesaj ca o sa-ti raspund cand am timp :P :D .. lol ... am glumit :D ! COOL ;) !
LiviuRO
05-02-2004, 03:56 PM
Na mah! Sa ma bata mama, nu era destul cum s-a comportat pana acum, imi mai si "nas", cum se zice. Treaba voastra (nu am zis ca la alte forumuri nu e asa, si nu ma face mns sa iti arat 100 de posturi ale lui cu maxim un rand scris).
Dar cum spuneam subiectul era inchis de mult pt mine.
mai toti tu pana la urma ce vrei sa-mi demonstrezi? ca eu sunt marele spam-er ? ce vrei sa spui prin "ma bag unde nu-mi fierbe oala" ? e un forum , postez unde vreau . dar ma rog , cum tu stii mai bine, o sa te ascult si o sa citesc doar headerul ala cu fifaromania de acum incolo.
intr-o zi , cand oi aveam timp, o sa fac pe detectivul si o sa-ti gasesc toate posturile tale de 4 cuvinte si 5 smileys . si daca nu gasesc cel putin 10 il rog pe mns sa-mi puna sub vedeta , spamer sau avorton tampit sau ce vrei tu sub nick.
ps : ma enerveaza , la culme, modul in care postezi. daca si eu as fii un cavaler in cautare de glorie pe taramurile fifaromania m-as lua la tranta cu spanul add reply si fratele lui mai mic quick reply , de mi-ar pune tablou pe forum pe meritul de cele mai multe posturi.
JohnnyUSA
06-02-2004, 01:00 AM
Ma distrati la culme , incetati cu comportarea asta stupida.
Spun unii ca Totti ii ia peste picior pe userii mai noi .. va intreb ceva .. pe mine de ce nu m-a luat ?
Tot vorbiti de spam .. cu simplul scop de a scoate un nr. mai mare de post-uri ( asta daca am inteles corect eu .. ) .. mi se pare stupid fratilor.. cool down!
D-Dogg tu nu te mai da asa cruce de biserica te rog, stai linistit acolo in banca ta si mananca-ti in continuare untul pe painica ce ti-l da mama ta in fiecare zi drept pachet la scoala, nu te mai lua de toata lumea ca ar fi si ca n-ar fi , nu esti Dumnezeu!
..pentru mns: am observat de mult timp ca aici suntem toti suporteri ai diferitelor echipe din campionatul romanesc, nu am nimic impotriva acestui lucru, nu sunt un radical.. toti suntem oameni ... ideea este in felul urmator .. unii aduc jigniri si injurii celorlalti numai pentru simplul fapt ca sunt simpatizantii echipei "rivale" ( se stiu ei care sunt )..apoi stiu ca membrii FifaRomania sunt in general pusti ( nu vreau sa jignesc pe nimeni cu asta , chiar si eu mi-as dori sa mai am varsta lor .. ), unii chiar au ceva in cap .. altii sunt atat de frustrati in viata de zi cu zi incat ajung si isi refuleaza neimplinirile din viata reala pe FORUMURI sau pe MIRC.. ceea ce mi se pare o imbecilitate. Dar deh .. de cativa ani de zile netu pentru roman este casa si masa si spatiu unde toate visele devin realitate .. unde toti putem fi mici pui de RAMBO, Bruce Lee.. etc .. tineretzea bat-o vina! Hai ca nu o mai tin asa mult .. ideea principala este urmatoarea .. niciunul nu suntem pitre de biserica in viata reala si cu atat mai mult aici, so .. " CINE SE CREDE NEPATAT SA ARUNCE PRIMUL CU PIATRA "
'ai pa copii.. ca ma ia nevasta-mea la omor :-)
dj-cata
06-02-2004, 01:11 AM
eu nu am nimic cu tottii in afara faptului ca a inchis un topic fara motiv.....si cred ca prea se crede superior doar pt ca este moderator.
eu am 20 de ani
sanshine are 22 parca
dj_mozart rae 15 sau 16
care membrii fifaromania ?!?!
altii nu sunt...
poate te referi la membrii forumului
LiviuRO
06-02-2004, 01:21 AM
mai Johnny, adik Ioane pe romaneste, eu te inteleg ca tu nu ai postat vreodata mai departe de PES. Iti zic eu sunt usa de biserica la fel de mult pe cat nu esti tu un avorton fara minte, care incearca sa para deasupra tuturor. (sa nu imi ziceti ca asta e injuratura) Mai bine te concentrezi tu tata pe patching la PES si ne lasi pe noi aici sa ne dam cu capu de peretii browserului. Da?
Lasa vrejeala asta ca ai 22 de ani si cumva mai inteligent decat cei care sunt mai "tineri".
JohnnyUSA
06-02-2004, 01:26 AM
La membrii forumului ma refeream mns.
D-dogg .. suferi tata .. suferi rau de tot.. daca sunt moderator al forumului de PES asta nu-mi da dreptul de a ma implica si-n alte discutii ?.. don't b pathetic tata.
JohnnyUSA
06-02-2004, 01:29 AM
..apropos domnu' D-Dogg .. tu stii ce inseamna cuvantul "avorton"?, sunt si eu curios. :huh:
LiviuRO
06-02-2004, 01:47 AM
Nu am zis ca nu poti sa-ti dai cu parerea, te-am sfatuit sa iti muti opiniile, atat.
Dupa umila mea parere, avorton = copil care nu ar fi trebuit sa se nasca, deoarece regimul comunist interzicea reproducerea exagerata in perioada 80-85. Dak gresesc, sa ma corectezi.
JohnnyUSA
06-02-2004, 01:51 AM
"te-am sfatuit sa iti muti opiniile, atat." adica ? nu prea inteleg.. te-au deranjat cumva ? eu nu am dreptul la opinie pe forumul fifaromania , ci numai la sectiunea PES ? :huh:
.. iara vis-a-vis de definitia aia .. este putin deviata .. insa nu stau acum sa-ti explic ce si cum .. mai informeaza-te singur.
LiviuRO
06-02-2004, 02:24 AM
Nu, mi-am exprimat parerea, asa cum ai facut-o si tu mai devreme.
E o diferenta intre a nu sti, si a face pe desteptul. Domnule Pruteanu, sau cum vrei sa te intitulezi.
ce vrei sa spui prin "ma bag unde nu-mi fierbe oala" ?
ma refeream la simplul fapt .. ca ... atunci cand ma cert cu cineva.. intervii si tu repede... !
intr-o zi , cand oi aveam timp, o sa fac pe detectivul si o sa-ti gasesc toate posturile tale de 4 cuvinte si 5 smileys . si daca nu gasesc cel putin 10 il rog pe mns sa-mi puna sub vedeta , spamer sau avorton tampit sau ce vrei tu sub nick.
COOL ! ;)
ps : ma enerveaza , la culme, modul in care postezi.
Scuza-ma ca-ti zik ... dar o sa innebunesti in ritmul asta... :P .. adik eu o sa mai postez 5 ani de acum incolo (daca mai rezista forum-ul) pe aici...
.. enervare placuta :P ;)
johnnyusa Posted on Feb 6 2004, 01:00 AM
* Ma distrati la culme , incetati cu comportarea asta stupida.
Nici ca puteam sa o spun mai bine ! ;)
Spun unii ca Totti ii ia peste picior pe userii mai noi .. va intreb ceva .. pe mine de ce nu m-a luat ?
Thanks bro' ! ;)
Mai bine te concentrezi tu tata pe patching la PES si ne lasi pe noi aici sa ne dam cu capu de peretii browserului. Da?
Si tu ce cautzi mah pe la fifa2004 ? :P
E cam acelasi lucru...
Mah...lasatzi invidia asta... ma dezgusta... asta e... ganditzi si voi cu capul... am 15 ani, voi suntetzi mai mari ... avetzi si alte preocupari nu numai statul pe net si astea si dasta avetzi aceste impresii ca eu fac spam... tot ce fac e ca postez in fiecare zi dublu cat voi ... atata tot .. :bere: !
LiviuRO
11-02-2004, 12:14 PM
:sanshine2: , ceva nu e in regula in toata povestea asta...
oricum.... "cred ca nu trenuie sa arunca paie in foc."
;)
looooool !
stai linistit mns ca nu m-am referit la nimeni !
asta-i adevaru' !
nu-i asa?
LiviuRO
24-02-2004, 05:49 PM
ok mns, daca tu consideri ca am gresit, tu fiind "propavaduitorul" acestui forum, imi fac mea culpa, si promit sa nu mai discut pe aceasta tema. De acum inainte voi folosi butonul "report", ca tot nu l-am apasat niciodata.
Totusi, nu imi place ipocrizia... si mai ales "lasitatea".
__________________________________________________ _________________
Uite, m-am gandit bine. Daca tot am gresit si daca tot zici ca gasesti pe cineva care sa posteze in locul meu (ma rog, "vostru" a fost exprimarea ta), eu ies o saptamana pe bara, sa ma antrenez la "replici tari si caterinca".
"gasim pe altii care sa posteze si care sa nu se certe ca doi prosti pe niste tampenii"
Da? I-a sa vedem. Ma simpt deranjat de aceasta afirmatie pentru, in zilele mele pe forum am postat pentru mine si ca sa-mi exprim puntul de vedere, vreau respect pentru asta si vreau dreptate, nu concep ca eu sa stau sa postez cu cap pagini intregi si sa vina unu , insetat de faima si sa-mi raspund in 5 smileys si 3 cuvinte. Am discutat cu D-Dogg pe aceasta tema si am ajuns la acesta concluzie. Pana sapt viitoare , pa pa .
Sirius
25-02-2004, 07:13 AM
Acuma, si voi sunteti atat de orgoliosi...
mns probabil nu a fost prea bine dispus si a scris lucruri ce poate nu erau pentru urechile voastre.
Blue Boy, de fapt n-am inteles ce te deranjeaza.
fiecare om are orgoliul lui ! ;)
mns... probabil ca a spus ce a gandit... si nu trebuia sa o spuna.. dar era nervos... dar daca asta gandeste el.... !
nu pot sa spun ca eu m-am simtit mai bine decat cei doi de mai sus (blue_boy & d_dogg) ... asa ca...doh !
Amandoi ati gresit la fel de mult si amandoi sunteti la fel de incapatanati, degeaba veniti la mine cu cuvinte de genul "atat poti" sau "lasitate" sa stiti ca ma faceti sa-mi schimb radical parerea despre voi...
D_Dogg de ce nu recunosti ca pur si simplu te enerveaza ca Totti are atatea mesaje si posteaza atat si tu nu il poti ajunge, eu asta vad, el te-a lasat in pace si tu te-ai luat de el la greu...sa nu-mi zici ca nu e asa...citeste topicul steaua cs echipa nationala ca toate posturile tale au fost pline de rautate si loveau tot timpul in Totti...
Cat despre totti, tu ai continuat cearta, numai ca sa-l enervezi si mai tare pe d_dogg
nu cred ca te refereai la mine cu cuvintele (scuzati cacofonia) alea de la inceput... pentru ca eu n-am zis asa ceva ;) !
si acum spovedania...
ca sa fiu sincer.... eu ca sa-l enervez pe d_dogg ma foloseam de regulament... ! adik... daca vedeam ca se deviaza de la un topik... le ziceam ca-l inchid (asa e normal...) dar puteam sa-i las... si nu vroiam ca stiam ca se enerveaza :) :P !
oricum... cel mai mult m-am enervat cand mi-a zis Sirius ca-mi da ban ... si apoi tu ... pai inainte de asta...ar trebuii sa ne gandim la mai multe... ;) (cred ca sti despre ce vorbesc... ;))
stefan
25-02-2004, 05:10 PM
ca sa fiu sincer.... eu ca sa-l enervez pe d_dogg ma foloseam de regulament... ! adik... daca vedeam ca se deviaza de la un topik... le ziceam ca-l inchid (asa e normal...) dar puteam sa-i las... si nu vroiam ca stiam ca se enerveaza* !
adica mai pe scurt tiai incalcat atributiile de moderator, ca atunci cand se deviaza de la subiect nu inchizi topicu(mai ales ca sa enervezi pe cineva) ci le zici sa se intoarca la subiect, dai un warn si gata....ca oricum probabil mai sunt persoane care pot posta la subiectul topicului
daca zici tu ....
daca faceam cum zici tu ... trebuiau sa fie multi banati pana acum !
stefan
25-02-2004, 06:00 PM
le cresteai warnu nu dadeai ban din prima...daca in cele din urma se ajungea si la ban, treaba lor....dar in cazu asta trebuia sa ai si tu ban, ca in loc sa opresti o cearta sau pur si simplu sa nu raspunzi, tu continuai cearta. si daca esti moderator nu inseamna ca nu poti primi ban
bine frate...
acum au terminat iei doi acum imi sari tu in cap :nashpa:
bah sa mor n-am liniste deloc !!!
mereu se gaseste cate unul sa-mi reproseze ceva... de parca ei ar fi perfectzi... mai intai .... mai bine tac lasa... ! :nashpa: :nashpa: :nashpa:
si in plus...
de ce nu mi-ai dat ban ? daca vedeai ca eu provoc ceearta ? doamne...
deja sunt plictisit... ! o sa astept oricand ... de la oricine si de la ORISICINE sa-mi reproseze ceva.... :nashpa: :nashpa:
dj-cata
26-02-2004, 12:03 AM
cel mai bine ar sa taceti amandoi....sa nu va mai jigniti dar nu cred ca liviu se poate abtine cand iti vede cate un post pe fiecare forum :) Serios vb acum.....totti si ce daca esti moderator ? tot poti sa primesti ban la fel de usor ca si liviu....asta e parerea mea....daca esti moderator nu inseamna ca poti sa faci orice
hai ca sunteti culmea...
mai avetzi mah multi comentarii dastea ? :)
unde ma zis eu ma ca nu pot primi ban ?
am zis ca mi se pare exagerat... daca vrea cineva... nu ma mai face moderator si gata ! ;)
Sirius
26-02-2004, 10:08 PM
Hmm, sper sa ma insel, dar look's like ''dupa razboi...''. In fine, conflictul s-a incheiat si gata. Ce-a fost, a fost, om fi fost cam aspri, dar acum nu mai conteaza.
Let's be friends again, OK (all of us!)?
Hmm, sper sa ma insel, dar look's like ''dupa razboi...''.
exact !!!
Ce-a fost, a fost, om fi fost cam aspri, dar acum nu mai conteaza.
Let's be friends again, OK (all of us!)?
nu se prea poate...
pe mine m-au afectat cateva posturi
si or sa se vada in continuare efectul lor ;) !!!
degeaba faceti unii greva, pentru ca ce am zis ramane...voi ce sunteti in greva acum..foarte bine, degeaba, puteti sa-mi spuneti cum vreti, eu mi-am schimbat parerea despre multi dintre cei de la forum...toti grestiti dar nici unul nu recunoaste nimic...
RaPiDuTz
01-03-2004, 12:42 AM
eh...adevaru e ca pe fiecare forum care se respecta exista conflicte intre useri...
eu am o singura intrebare, daca nu ar mai exista locuri
unde sa scrie cate posturi are un membru s-ar mai posta la forum ? (inafara de cei care pun intrebari la fifa...) :o
Sirius
01-03-2004, 10:07 PM
Parerea mea este ca nu conteaza nr. de posturi, asa ca sustin ideea lui Rapidutz. Nu stiu insa daca este posibil fara o munca substantiala...
LiviuRO
11-03-2004, 07:48 AM
Salutare la toata lumea!
Cum Totti vad ca s-a spovedit, mi se pare normal sa o fac si eu, desi a cam trecut vremea... Deci:
Recunosc urmatoarele: intr-adevar in acel topic, si de altfel in multe mesaje din ultima vreme, am cautat sa-l intep pe Totti cu fiecare oportunitate. De ce o faceam? Am explicat de atatea ori.
Recunosc ca am sarit calul de multe ori, si probabil meritam sa mi se atraga atentia. Recunosc ca m-am incapatanat in ultima vreme intr-o prostie, sau disputa personala, cum vreti s-o numiti.
Imi pare rau si imi cer scuze celor pe care i-am deranjat: Totti, mns, Sirius, si toti ceilalti care s-au simtit afectati, intr-un fel sau altul, de ce am zis/scris eu.
In schimb, nu pot sa recunosc ce a spus mns, ca ma enerva ca Totti posteaza mult, si eu nu pot sa-l ajung.
Salutare la toata lumea!
salut !
RaPiDuTz
11-03-2004, 02:42 PM
yote mha...
a inceput lumea sa posteze :P
Sirius
11-03-2004, 10:07 PM
Originally posted by D_Dogg@Mar 11 2004, 07:48 AM
Imi pare rau si imi cer scuze celor pe care i-am deranjat: Totti, mns, Sirius, si toti ceilalti care s-au simtit afectati, intr-un fel sau altul, de ce am zis/scris eu.
.
Eu chiar nu m-am simtit deranjat. Mi s-a parut interesant sa folososesc anumite procedee psihologice (...) ca sa le vad rezultatul. Si mi se pare ca au reusit. Postu' ala lung nu era din cauza ca m-am simtit jenat ci faceam o anliza psihologica a faptelor. Normal ca voi l-ati intrerpretat altfel si, paradoxal, a dus la impacarea relativa a voastra.
LiviuRO
12-03-2004, 01:25 AM
Ok, atunci ma bucur ca nu te-am deranjat.
imi pare bine ca s-au intors pers in cauza cu toate ca m-ati enervat toti desul de mult atunci, dar ce a fost a fost, trebie sa invatam din trecut si sa stim sa nu mai facem aceleasi greseli de doua ori
Fiecare a avut vina lui, cat de mica sau mare. Cea a fost a fost, nu poti traii in trecut pentru ca ramai in urma.
OK lasati asta. Oricum, mns, de ce ai inchis "un jok tampit" ?
Eu cred ca era singurul lucru unde te mai putea distra pe aici. E mare plictiseala. :nashpa: In plus, si ce daca o sa aiba utilizatorii multe mesaje? Ca oricum nu conteaza la nimik, nu? Si, daca pe cineva il interesa sa para tare, putea sa posteze la intamplare fara ca sa va dati voi seama. :angry: Oricum, am propus jocul acesta pe o gramada de forumuri, mi se pare super k-lumea. Sper sa revina si pe aici.
LiviuRO
04-06-2004, 12:34 AM
Postul nu prea isi are rostul aici... Referitor la "postatul la intamplare", ala ar avea vreun sens?
Eu ma distram de minune pe acolo...nu numai sa postez, imi placea sa vad ce au scris altii. Da` ma rog...
Iar de postat la intamplare, sa stii ca eu nu am postat aproape niciodata la intamplare pe vreun forum. Iar daca altii posteaza la intamplare, ce e asa greu sa le stergeti mesajele?
Ma rog, oricum, nu ma mai bag, voi sunteti sefii... ^_^
LiviuRO
04-06-2004, 01:27 PM
In primul rand, nu ma refeream la tine :), in al doilea rand singurul admin este mns. Eu unul, cred ca a procedat bine inchizand topicul, dar este doar parerea mea. Problema principala nu cred ca era ideea topicului, ci faptul ca multi postau doar acolo.
ce faci domnilori?
robert stoica aici (GH02)
mns Warned on Feb 24 2004, 05:39 PM
Added to warn level Ori va linistiti ori ban, nu imi pasa*
old times :lol:
vali16_84
29-11-2004, 02:28 PM
mama ta e tigan ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.