View Full Version : Ce echipa din cele 2 calificate in finala intertoto se vor califica in CUPA UEFA?
andrei_fcmbacau
14-07-2007, 09:18 PM
Gloria Bistrita va intalni in Finala Uefa Intertoto pe echipa spaniola Atletico Madrid iar Otelul va juca cu Trabzonspor din Turcia
As fi zis initial Otelul, dar nu cred ca au totusi nicio sansa.
SSORIN
14-07-2007, 11:19 PM
Ambele echipe vor avea meciuri foarte grele. Cred ca Otelul are sanse mai mari sa mearga mai departe decat are Gloria. Trabzon nu este o echipa de neinvins, in schimb pentru Gloria aceasta finala este o misiune imposibila.
dragos_015
14-07-2007, 11:46 PM
Eu spun ca daca au putin noroc ambele se pot califica,faptul ca nu sunt favorite poate fi un avantaj deoarece majoritatea echipelor mari in Intertoto folosesc echipa a 2-a insa nu cred ca in finala vor risca sa trimita o echipa de neexperimentati...eu sper sa mearga amandoua in UEFA.
stefan
14-07-2007, 11:57 PM
Gloria a jucat destul de slab in ambele tururi, s-a calificat dupa penalty-uri desi Maccabi nu a folosit toti titularii. Atletico Madrid este o echipa puternica si nu va rata ocazia de a juca in Cupa UEFA. Si Otelul a avut ceva probleme cu Slavia Sarajevo, dar are totusi sanse sa treaca de turci, chiar daca acestea sunt destul de mici. Din pacate meciurile din Intertoto au ajuns un fel de tururi preliminare pentru Cupa UEFA, nu mai e chiar asa de greu sa ajungi in finala, acum cativa ani era o competitie mai puternica.
sisu_stelistul
15-07-2007, 12:20 AM
Eu cred ca Gloria nici nu le va pune probleme celor de la Atletico care probabil isi doresc participarea in Cupa UEFA. Si turcii isi doresc, dar Otelul a jucat binisor, am votat Otelu deoarece este singura echipa in care am incredere ca poate sa treaca in Cupa Uefa.
Sincer , cred ca nici una :) !
poli tm in fifa
15-07-2007, 05:30 PM
Eu zic,ca nu se califica nici una !
kino-brazilianu
18-07-2007, 11:04 AM
Fortza Dinamo fifaromania cel mai tare site :p :)>-
greu sa ia cineva intertoto da sper sa ajunga Otelu :) dar este foarte greu
yahoo
18-07-2007, 06:51 PM
Ambele, logic, DOH!
andreiutzu
18-07-2007, 09:27 PM
Parerea mea este ca Otelul va trece mai departe..au parte de adversari mai slabi decat ce ai Gloriei si sunt in forma dupa ce i-au umilit pe amaratii aia din Bosnia
Parerea mea este ca Otelul va trece mai departe..au parte de adversari mai slabi decat ce ai Gloriei si sunt in forma dupa ce i-au umilit pe amaratii aia din Bosnia
Sunt de aceeasi parere cu tine.
Saint
21-07-2007, 10:20 PM
Nu ma asteptam ca Gloria sa reuseasca o victorie impotriva lui A. Madrid. Celor de la Otelul cred ca le-a fost putin mai usor. Ambelor echipe le tin pumnii in a doua mansa. Ar fi frumos sa avem 4 echipe in Cupa UEFA ^_^
andrei_fcmbacau
21-07-2007, 11:22 PM
se vor califica amandoua in Uefa Cup, o sa vedeti ca anul asta echipele romanesti din cupele europene vor avea un parcurs foarte bun:rolleyes:
*InCePaToRuL*
22-07-2007, 12:38 AM
Oţelul - Trabzonspor 2-1 un scor ok dar se putea si mai bine...daca vor ataca macar in prima repriza se vor califica...eu zic ca au sanse 60% de calificare...
GLORIA - ATLETICO MADRID 2-1 hmmm o victorie...dar eu zic ca sansele lor sunt mult mai mici, pentru ca ei nu stiu ce o sa faca la Madrid, sa atace sau sa se apere...sansele de calificare 40%...o sa vedeti ca vor avea mari probleme la Madrid, daca nu dau gol in prima repiza vor fi descalificati:(
Nici una dintre cele doua nu sunt 100% calificate...eu sper macar 1 sa se duca mai departe ar fi ceva frumos pentru Romania...
:rolleyes:
dragos_015
22-07-2007, 01:22 AM
Eu zic ca ar fi mai bine sa atace in retur Gloria pentru ca 'atacul este cea mai buna aparare'. Otelul zic ca are 60-70 % sanse sa se duca in UEFA iar Gloria 30-40%. Sper sa treaca ambele mai departe pentru ca punctele sunt importante si din cate stiu in Intertoto nu se acorda puncte pentru coeficientul unei tari asa ca GO Gloria & Otelu in UEFA CUP!!!!
Tot niciuna nu se duce mai departe in primul rand pt ca au luat gol acasa!
liquid
22-07-2007, 12:10 PM
Nu ma astept ca Gloria sa castige dubla cu Atletico... acasa la ei o sa fie urat, pentru Otelul cred ca o sa fie mai usor.
Oricum imi pare bine ca le-am scos putin aerele cu care au venit din cap :D, si sper sa ne faca macar o echipa o surpriza placuta :)
Urmelinho
22-07-2007, 03:25 PM
eu zic ca si unde s-a ajuns e bine. sunt puncte care ne trebuiesc in timp chiar de nu va ajunge nici una in UEFA e bine si asa. Otelul are sanse reale de calificare in timp de Gloria a ajuns cu sansele la 35%
*InCePaToRuL*
28-07-2007, 08:25 PM
Trabzonspor - Oţelul 1-2
C. Eris ( 8 ) / J. Szekely (13), Emil Jula (pen. 88 )
Si avem 5 echipe in Cupele Europene !!!
Astept sa vad ce face si Gloria si poate o sa avem 6:mishto::mishto::mishto::mishto:
Ratonu
28-07-2007, 10:51 PM
Ei bine, n-o să avem. Gloria e condusă cu 1-0 după un gol care oferă un nou sens cuvāntului "penibil" şi nu pare să aibă vreo şansă de a reveni. Felicitări Oţelului, despre care ştiu că poate juca fotbal şi abia aştept să văd echipa gălăţeană īn Cupa UEFA.
andreiutzu
29-07-2007, 09:53 AM
Eu zic ca e mai bine ca Otelul s-a calificat si nu Gloria..ca Otelul are o echipa mai puternica si poate sa ne aduca puncte..in schimb Bistrita nu cred ca ar fi trecut de tururile preliminare
Omega
29-07-2007, 01:46 PM
Cred că altfel era jocul Gloriei cu atacantul Dorel Zaharia, plecat la Steaua. Oricum, eu zic că Oţelul si Gloria sunt două echipa de valori apropiate, īnsă norocul a ţinut cu gălăţeni şi le-a conferit un adversar mai accesibil. Asta e. Life goes on :) .
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.