View Full Version : Liga II 2007-2008
Sirius
12-07-2007, 07:50 PM
Topicul principal pentru discuţii legate de eşalonul secund din Romānia.
Sper ca sezonul asta Gaz Metan sa aiba un parcurs bun si chiar sa promoveze...nu inteleg de ce sezonul trecut au fost pe locul 15 iar in ultimele 10 etape au ajuns pe 6.Sansele sunt niste bani in plus si sper sa repete performanta din 2000
dragos_015
12-07-2007, 08:37 PM
Eu sper sa promoveze macar o echipa din judetul Brasov, sa vad si eu niste meciuri din Liga 1 live.
Saint
13-07-2007, 09:06 PM
Eu zic ca FC Brasov va promova sigur :mishto:, mai ales ca la carma se afla Razvan Lucescu. Poate promovam impreuna cu FC Sacele (as vrea eu :lol:), iar Forexul sa retrogradeze :D
andreiutzu
14-07-2007, 10:58 AM
FC Targoviste o sa fie o candidata serioasa la promovare...oricum si sezonul trecut apoape tot sezonul a fost in prima jumatate a clasamentului..pana a venit relaxarea pe final de sezon si am fost aproape de retrogradare.."Micul Ajax" cum i se spunea prin 1996 ,cand a reusit sa promoveze din liga a III-a in prima liga in doi ani ,si poate ca ne mentineam daca nu erau mureau cativa jucatori imortanti intr-un accident auto..Sper ca la anul sa vad meciurile din liga I pe Municipal :D
stefan
25-07-2007, 10:20 PM
In seria I sunt multe echipe puternice, probabil pentru promovare vor lupta FC Brasov, Petrolul, FCM Bacau, Forex, Sportul si Otopeni. Prima echipa a adus un antrenor bun si multi jucatori cu experienta dar si in iarna au facut foarte multe transferuri si au terminat in a doua jumatate a clasamentului. Delta Tulcea a pierdut antrenorul si cativa jucatori importanti, asa ca nu cred ca mai are sanse prea mari la promovare si Progresul nici nu stiu ce lot mai are.
In seria a II-a calculele sunt mai simple, probabil lupta pentru promovare se va da intre FC Arges, Gaz Metan, Valcea si Jiul. Si cei de la Corvinul anuntasera ca vor sa promoveze, dar se pare ca pentru ei e mai important sa vanda jucatorii buni.
Aleksg
06-08-2007, 07:56 PM
Din Seria 1 va promova FC Brasov si Sportul Studentesc sau FCM Bacau! Iar din Seria 2 vreau sa promoveze FC Arges si FC Unirea Alba Iulia! :D
Nu imi vine sa cred ce sa intamplat la Jiul desii istoria recenta a echipei presarata cu sefi gen Cozma si Simota, acest chelbos simpatic care s-ar incadra de minune in serialul Sopranos, nu poate sa produca un prezent prea roz. Pe timpul lui Coza Jiulistii erau batuti in vestiar daca pierdeau dar cand ieseau invingatori erau ingropati in marci, acum insa jucatorii sunt amenintati si znopiti in bataie daca isi vor banii. Trist este ca daca prosport si gsp nu ar fii facut atata zarva probabil nu s-ar fii intamplat nimic ca si in cazul lui Galdeanu sau Ciocoi. Corect ar fii ca si kojak sa fie tras la raspundere impreuna cu gorilele lui dar asta e cam greu...
just_me_roby
12-08-2007, 09:07 AM
eu zik ca in seria a 2a lupta se va da intre jiul,FC DROBETA,si fc arges:P
Saint
12-08-2007, 11:05 AM
FC Drobeta se va lupta pt promovare? :mellow: Mai intai sa ramana in Liga a II-a, si dupa aia sa se gandeasca la promovare :p
Eu zic ca lupta se va duce intre FC Arges, Jiul, Corvinul si Unirea Alba Iulia!
Saint
24-08-2007, 03:37 PM
Meciurile televizate din Liga a II-a pe sport.ro:
sāmbătă, 25 aug 2007, ora 11.00: Intergaz Buc. - FC Braşov
sāmbătă, 25 aug 2007, ora 13.00: Dinamo II - Sportul
duminică, 26 aug 2007, ora 13.00: Dunărea Giurgiu - Progresul Buc.
stefan
24-08-2007, 03:47 PM
Pe langa cele 3, duminica la ora 11:00 TVR 2 va transmite partida CS Otopeni - Petrolul. Din cate am inteles in fiecare etapa vor fi fransmise cate 4 meciuri din prima serie.
Saint
25-08-2007, 12:43 PM
Intergaz 1 - 2 FC Braşov (0 - 0)
Cam slăbuţ meciul, cel puţin prima repriză. Braşovenii au avut o grămadă de cornere şi lovituri libere, īnsă nu a reuşit sa profite deloc! Răzvan a fost inspirat şi l-a băgat pe Cristescu la pauză, autorul unui gol foarte frumos la vinclu şi creatorul celui de-al doilea gol! Gazdele au primit un penalty cadou. Totuşi, să ţinem cont că afară erau peste 40 de grade.
Īn cealaltă serie, principala candidată la promovare, FC Argeş, a fost īnvinsă de nou-promovata Liberty Oradea cu scorul de 2-1 (2-0) :D
stefan
25-08-2007, 12:57 PM
O etapa cu rezultate normale pana acum, mai putin 3 meciuri: Liberty - FC Arges 2-1, Concordia Chiajna (:rolf:) - FCM Campina 3-0 si Severnav - Gaz Metan 3-2 dupa ce oaspetii aveau 0-2 in prima repriza. S-a vazut ca este destul de greu sa transmiti un meci de liga a doua de pe stadioanele naostre, pe stadionul Intergazului tot sareau sigurantele, si asta nu prea are treaba cu caldura, ca n-au ei aer conditionat.
sorin
25-08-2007, 10:38 PM
O etapa cu rezultate normale pana acum, mai putin 3 meciuri: Liberty - FC Arges 2-1, Concordia Chiajna (:rolf:) - FCM Campina 3-0 si Severnav - Gaz Metan 3-2 dupa ce oaspetii aveau 0-2 in prima repriza. S-a vazut ca este destul de greu sa transmiti un meci de liga a doua de pe stadioanele naostre, pe stadionul Intergazului tot sareau sigurantele, si asta nu prea are treaba cu caldura, ca n-au ei aer conditionat.
Teletextul TVR spune ca a fost 4-0:p.Or avea ei un nume de tot rasul dar citeam ca vor sa promoveze la anul in prima liga:lol:.Din cate am inteles acolo este antrenor Lita Dumitru.
stefan
25-08-2007, 10:42 PM
Da, asa a fost, dar pe Prosport pe pe la ora 13 aparea 3-0. De acum toate satele vor in prima liga. Si unde va juca Concordia? Ca au un stadion foarte mic.
Pai e simplu, nu va juca . Ceva in genul lui Delta Tulcea, promoveaza dar ramane Ceahlaul in Liga 1 .
Saint
26-08-2007, 10:30 AM
:lol:
Din cate am inteles, s-a schimbat regulamentul in privinta asta ;) Oricum, tie o sa iti para rau, ca astfel o sa retrogradeze Farul :p
Saint
30-08-2007, 09:36 AM
Meciurile televizate de sport.ro:
Sambata, 1 septembrie, ora 11.00: FC Brasov - Dinamo II
Sambata, 1 septembrie, ora 13.00: Petrolul - Dunarea Galati
Duminica, 2 septembrie, ora 13.00: FC Arges - Severnav
sorin
30-08-2007, 09:58 AM
Duminica, 2 septembrie ora 11.00 TVR2 transmite Sportul Studentesc - CS Otopeni.
Saint
12-09-2007, 07:43 PM
Nu īmi vine să cred :confused:
Sportul 0 - 4 Chiajna :huh:
FC Brașov a īnvins acasă pe CS Otopeni cu 2 - 0, după cum MĂ așteptam :p
cispri
10-03-2008, 07:40 PM
Fc Drobeta Are Mari Sanse Sa Ramana In Liga Ii Iar Apo Isa Se Gandeasca La Locul 2 Mai Ales Dupa Ce A Batut Pe Fc Arges Cu 2-1 Marcand Inca Din Secunda 30................
pikciu
11-03-2008, 12:29 AM
mama... parca a batut pe barcelona. Nu mai visa copile, la ce stadion si ce spectatori aveti, ma mir ca sunteti in liga 2 ;)
eLiTe
11-03-2008, 11:00 AM
Fc Drobeta Are Mari Sanse Sa Ramana In Liga Ii Iar Apo Isa Se Gandeasca La Locul 2 Mai Ales Dupa Ce A Batut Pe Fc Arges Cu 2-1 Marcand Inca Din Secunda 30................
Locul 8 ... la 14 pct de un loc promovabil.
Nu aveti nici o sansa la promovare poate la anul plus va mai trebuie stadion alea alea, totusi nu inteleg dc a schimbat Penescu antrenorul caci FC Arges mergea bine cu Badea.
In liga II este de asemenea o lupta crancena pentru promovare...In seria I FC Brasov are calificare aproape asigurata iar lupta pentru locul 2 este destul de crancena intre CS Otopeni,si Concordia Chiajna care chiar daca e la 6 pct de ei pot pune probleme.
In seria II lupta e mai mare pentru primele 3 locuri,deocamdata Gaz Metan Medias si FC Arges sunt favorite dar si CSM Rm.Valcea poate pune probleme daca se vor face pasi gresiti.Sambata va fi un meci crucial pentru cel care va ocupa locul 1 in seria II intre Gaz Metan Medias si FC Arges.Ma voi duce si eu acolo.
pikciu
02-04-2008, 10:39 PM
Si eu :)
Cum am spus mai sus am fost prezent la meci.Scor final Gaz Metan Medias-FC Arges Pitesti=2-1(2-0),o victorie meritata,un arbitraj execrabil,un penalty neclar la Arges,si daca a fost si la Gaz Metan trebuia dat la o faza identica cu cea de la Arges,un meci in care Gaz Metan a jucat mai bine si putea castiga la mai multe goluri diferenta,bine cel putin ca am castigat.HAIDE GAZU'
cosmin targoviste
06-04-2008, 12:37 PM
Argesul nu o sa promoveze.Greseala lor fatala a fost cand l-au dat afara pe Ionut Badea.
champion
06-04-2008, 12:51 PM
Si din cauza asta nu vor promova... nu cred. Au sanse mari impreuna cu Gaz Metan.
Clasament (http://www.campionate.ro/competitii/fotbal/national/romania/liga-2/2007-2008/seria-b2/#_table)
Maryusake
06-04-2008, 01:09 PM
Daca tot vine vorba de clasament,cred ca FCM Caracal o va tine din retrogradare-n retrogradare.
:._.:LucyY:._.:
06-04-2008, 05:06 PM
singura sansa pentru promovare din Liga II seria B pentru Valcea e sa castige toate meciurile iar Arges sau Gaz Metan sa piarda cel putin 3 sau 4 asa ca vise si numai vise:(bafta Arges si Gaz in Liga I:(
og_loCk
06-04-2008, 05:22 PM
nu prea le am cu ligile inferioare....cate echipe pe serie se duc in liga 1????si cate serii sunt??
xdevil
06-04-2008, 05:23 PM
2 serii si 2 echipe
06-04-2008, 07:09 PM
cate 2 echipe din fiecare serie,in total 4 merg in Liga I
sisu_stelistul
06-04-2008, 09:28 PM
Fc Brasov cred ca este singura care cu lotul actual se poate mentine in prima jumatate a ligii 1, si cred ca dupa ce va promova se vor face transferuri si se vor lupta pentru UEFA, stiu ca mai demult venise Inter la Brasov.
eLiTe
06-04-2008, 09:32 PM
As spune o parere pt ca le-am vazut in mai multe meciuri pe cele ce vor promova la anu`.. FC Arges - parerea mea ca se vor afla undeva intre 10-15 dar nu vor retrograda, pt ca au unii jucatori tineri buni iar eu zic, ca se vor investi bani in vara. FC Brasov poate putin mai sus insa nu poate sa emita pretentii la un loc de cupa europeana, iar Gaz Metan se va bate la retrogradare... Ultima dintre Otopeni/Concordia e ca si retrogradata, am vazut meciul direct si pot sa spun ca a fost un circ garantat, greseli multe ... doar sa se schimbe tot lotu` ceea ce nu cred ca se poate face.
Varaloi
06-04-2008, 09:32 PM
Da, Brasovul cu Razvan Lucescu chiar ar putea emite pretentii macar la Intertoto, iar Argesul ma indoiesc sincer ca se va putea mentine pe linia de plutire in Liga I, despre Gaz Metan ce sa mai zic....iar Concordia sau Otopeni, una din ele, daca vor promova, vor fi un fel de u Cluj. Pacat ca o singura echipa e cu adevarat de Liga I dintre cele ce vor promova, pana la urma, si CFR au promovat acum cateva sezoane din B...
sorin
06-04-2008, 09:36 PM
Fc Brasov cred ca este singura care cu lotul actual se poate mentine in prima jumatate a ligii 1, si cred ca dupa ce va promova se vor face transferuri si se vor lupta pentru UEFA, stiu ca mai demult venise Inter la Brasov.
Evolutia Brasovului in Liga I depinde de in mare masura de ramanarea lui Lucescu ca antrenor la echipa. Totusi, nu cred ca o nou-promovata poate emite pretentii la cupe europene din primul sezon, discrepantele intre cele 2 ligi fiind foarte mari, spre exemplu bugetul aproximat al Brasovului face cat 2 jucatori cumparati de CFR sau Steaua.
Inter a venit in pauza de iarna, daca te referi la ultimul meci insa e adevarat ca a existat si o mansa tur retur in UEFA.
Nici Unirea nu credea nimeni ca o sa faca fata in liga I, si cu ceva investitii a ajuns sa se se bata pentru o cupa europeana. Odata promovata, orice echipe castiga destui bani incat sa-si faca echipa. E adevarat ca Brasov e cea mai puternica din cele care se lupta pentru promovare, dar odata ajunsa in Liga I, orice echipa poate sa faca treaba buna .
sisu_stelistul
06-04-2008, 09:49 PM
Nu, ma referean acum cativa ani, cand a participat in cupa Uefa, si a fost eliminata de inter in turul 1 parca, pai Ioan Nicolae a inceput sa investeasca destui bani, si el are de unde, deci totul e posibil, nu cred sa plece Lucescu ca nu are probleme.
champion
06-04-2008, 09:51 PM
La nou-promovate, depinde si de transferuri. Sa luam de exemplu politica de transferuri ai Urziceniului: bani putini, au gandit excelent transferurile, etc. si uita-ti unde se afla.
Un scout-er bun si ceva bani in "buzunar", o parte din succesul ramanerii in prima divizie, dar mai sunt si altele...
La Brasov si la Arges am inteles ca se baga ceva bani, parerea mea ca vor ramane in primul esalon, Gaz Metan se va bate la retrogradare impreuna cu Otopeniul, care nu cred ca au destui bani s-o mentina in "A". Doar nu vor trai doar din imprumuturi !?
sisu_stelistul
06-04-2008, 10:01 PM
Nu se stie daca va promova Otopeniul, cred ca Chiajna o poate intrece, este echipa mea favorita din liga 2, are multi jucatori cu experienta.
eLiTe
06-04-2008, 10:05 PM
Are multi jucatori cu experienta ... dar eu spun ca ar vinde locul pe milioane de euro.
champion
06-04-2008, 10:06 PM
Am dat un exemplu :P... oricum Chiajna nici "stadion" n-are :)
LE: asa e elite, dar mai e voie cu vanzarea locului?
06-04-2008, 10:11 PM
stadion si buget de LIGA I ar avea si Valcea dar cu Bondrea care a declarat ca el nu vroia sa promoveze....bine ca l-au dat afara iar dintre cele care vor promova doar arges si brasovul o sa ramana in A si in al doilea sezon...celelalte nu cred ca au sanse mari
pikciu
08-04-2008, 12:29 AM
Argesul nu o sa promoveze.Greseala lor fatala a fost cand l-au dat afara pe Ionut Badea.
Ca zici tu. Ha ha. Stai tu linistit, ca promovam.
sisu_stelistul
08-04-2008, 10:01 AM
LE: asa e elite, dar mai e voie cu vanzarea locului?
Nu stiu daca e voie exact sa vanda, dar pot sa fuzioneze, dar cine este interesat sa cumpere? In Romania totul se vine/cumpara.
champion
20-04-2008, 10:01 AM
@pikciu, cum ii merge lui Dulcea p'acolo? Joaca ceva?
pikciu
20-04-2008, 10:56 AM
Da, e golgeterul echipei (15 goluri), dar din pacate s-a accidentat la un antrenament si se va opera. :(
champion
20-04-2008, 11:11 AM
Ok, ms. Si, aproximativ cat timp va sta pe tusa? :-? :P
pikciu
20-04-2008, 11:30 AM
Nu s-a dat o perioada fixa, insa se vorbeste de 2 luni, sper sa nu fie chiar atat de mult.
pikciu
08-05-2008, 09:27 PM
Am promovat :pimps:
eLiTe
08-05-2008, 11:06 PM
Am promovat :pimps:
Felicitari ! Dar tre` sa va imbunatatiti lotul in aceasta "vacanta". Cel putin 4-5 titulari ..
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.