View Full Version : Stadioane!
am trimis pe 31 martie un mail la adresa stadioane@fifaromania.net cu poze pt stadionul FC Vaslui...am pus destule si pt bannerul fiecarei brigazi (is satul de alea vechi, de atunci au mai aparut cateva grupari ...) dar n'am primit niciun raspuns, nici macar sa'mi spuna daca am stat sau nu degeaba sa caut poze si sa zica uite nu is suficiente/bune ca sa stiu! n'am scris pana acum ca uitasem dar acuma as vrea sa stiu este cineva aici care se pricepe la stadioane!
cheers
stefan
08-07-2007, 04:32 PM
Pai de sa primesti raspuns? Pozele, bune sau rele cum sunt, au ajuns :p Ca altfel iti venea un mesaj cu o eroare.
Treaba sta in felul urmator, am mai spus-o de cateva ori si inainte.
Pentru stadioane avem nevoie de poze facute de voi. Poze clare cu elementele stadioanelor, poze la o rezolutie cat mai mare, adica minim 1Mp.
Inteleg si va multumesc pentru ajutor, dar nu avem ce face cu poze de 400*300 pe care le putem gasi oricand pe net in maxim 2 minute, poze de pe romanian soccer sau de pe world stadiums.
susanu
10-07-2007, 07:02 AM
Adica cum ar fi sa te duci la un stadion cu o camera digitala si sa faci poze nu?
Sirius
10-07-2007, 08:51 AM
Exact. Pozele cu o camera digitală normală ies mult mai bune decāt cu un telefon şi sunt de recomandat. Īn plus, ideal ar fi pozele sa fie cu stadionul cānd e gol, ca să se vadă cāt mai multe detalii, dar oricum e bine...
si in concluzie cum trebuie facute pozele? iar daca ma chinui sa le fac as vrea sa vad niste promisiuni ca o sa'l faca!
stefan
10-07-2007, 04:46 PM
Noi vrem sa facem toate stadioanele din Liga I pentru FIFA 08, cu unele nu avem poze si de asta nu au fost facute pana acum.
La Vaslui trebuie cat mai multe poze cu tribuna oficiala, pentru ca nu am vazut pe net, cu tribuna cea inalta si capetele ei care coboara catre peluze, cu peluzele, cu bancile de rezerve, cu iesirea de la vestiare, cu blocurile din jur, etc. Daca trimiti poze bune, stadionul va fi in joc, daca nu, nu va fi :p
andrei_fcmbacau
10-07-2007, 08:19 PM
stadionul de la bacau nu vreti sal faceti daca fac niste poze si vi le trimit
DarkComy
10-07-2007, 09:06 PM
Daca faci poze tu , OK (nu poze de pe net) . Multe poze si de o calitate cat mai mare ca sa pot sa folosesc ca texturi materialele din poza.
NEAPARAT !!! poze cu blocurile , copacii din jurul stadionului
*InCePaToRuL*
10-07-2007, 10:05 PM
Ce incercati voi este foarte interesant si realist...dar foarte greu de facut rost de imagini...
Ideea cu imprejurariile de pe langa stadion sunt 100% ok. Pentru stadionul lui Steaua mai aveti nevoie de poze?
Pe alte stadioane este cam dificil sa fac poze ca deobicei sunt ful stadioanele...
DarkComy
10-07-2007, 10:09 PM
Ce incercati voi este foarte interesant si realist...dar foarte greu de facut rost de imagini...
Ideea cu imprejurariile de pe langa stadion sunt 100% ok. Pentru stadionul lui Steaua mai aveti nevoie de poze?
Pe alte stadioane este cam dificil sa fac poze ca deobicei sunt ful stadioanele...
La stadionul Stelei eu zic ca nu mai avem nevoie, sa vedem ce zice stefan. Stadionul Stelei n-are probleme cu imprejurimile ca are doar copaci
*InCePaToRuL*
10-07-2007, 11:26 PM
Da asta am observat si eu in RLSP 2007 ...ca e facut super ok.
La celelate echipe cred ca useri care stau in localitatiile respective ar trebui sa se duca si ei la un meci oficial al echipei preferate din localitate si sa vina cu vro ora mai devreme, sa faca si ei vro 5 poze:p...
Eu zic ca sa faceti si voi un mic efort(useri din localitatiile cu echipe in Liga 1) sa faceti o data(cand puteti) niste poze la stadionul echipei voastre preferate, ca pana la urma tot voi va veti bucura cand veti juca RLSP 2008 sau 2009 si o sa jucati pe stadionul echipei voastre preferate...
daca vreti, nu ne obliga nimeni:D
nVIDIA
10-07-2007, 11:58 PM
dark comy dak fac poze la stadionul din focsani k io stai in focsani....o sa fie stadionul lui csm focsani in rlsp?
Sirius
11-07-2007, 10:31 AM
Deocamdată prioritate au stadioanele din Liga I, dar cu cāt trimiteţi mai multe poze, cu atāt cresc şansele ca şi altele să fie patch, fie īn prima versiune sau īn următoarele.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.