PDA

View Full Version : FIFA U-20 World Cup Canada 2007

bullzeye
07-07-2007, 02:55 PM
Am zis sa deschid threadul asta dupa ce am fost impresionat de echipa SUA. Sunt echipa cu cel mai bun atac din competitie si au trei jucatori la egalitate pe prima pozitie in clasamentul golgeterilor.

Aveti aici un rezumat al meciului Brazilia - SUA, in care americanii au invins marea favorita a competitiei si i-au trimis acasa.

http://www.fifa.com/newscentre/videos/player.html#ch=u20&id=547277

Nu am vazut tot meciul dar am observat trei lucruri care ar trebui scoase in evidenta. In primul rand Freddy Adu, pustiul are un viitor urias, pacat ca la faza ultimului gol nu a arata in clip tot ce a facut cu apararea braziliana inainte de sut. In al doilea rand portarul american, care chiar m-a impresionat si sunt curios la ce club european va ajunge si el, ar trebuie remarcate interventiile foarte bune pe care le-a avut in clip, mai ales cele de dupa marcarea celui de-al doilea gol al SUA. Si in al treilea rand, dar probabil cel mai important, relatiile extraordinare de joc pe care le au americanii, am remarcat cateva faze extraordinar de bine construite, in special datorita interventiilor unor jucator foarte tehnici din echipa dar si felului in care se ragesesc pe teren jucatorii, au o viziune foarte buna a jocului.

Astristul
07-07-2007, 10:48 PM
Au avut noroc iti spun eu. Am vazut meciul Corea de Sud-SUA si Coreea i-a surclasat perioade bune de timp. SUA merita sa piarda la 2 goluri diferenta, dar s-a terminat 1-1. Apararea lor e vraiste!
Cat despre echipa Braziliei... nu stiu ce se intampla cu ei. Joaca din ce in ce mai prost la acest turneu final. O fi din cauza continentului, a gazonului artificial pe care se joaca partidele de la acest campionat.... habar n-am, dar i-au batut si Polonia si SUA...:huh:
M-am uitat de la inceput la acest campionat mondial (meciurile transmise pe Eurosport) si personal mi-a placut foarte mult echipa Japoniei! Joc rapid din prima si pe poarta... Asta spune multe! :cool:

bullzeye
07-07-2007, 11:17 PM
Si pe Polonia cum de i-au batut cu 6-1? Norocul ca norocul, dar nu bati la un asemenea scor daca nu joci fotbal.

Si nu vorbi prostii, SUA e cu mult peste Corea daca e sa ne luam din ca au aratat la turneul asta! Corea a iesit pe ultimul loc in grupa, aceiasi grupa pe care SUA a castigat-o destul de lejer. Momentan nu exista termen de comparatie. Si apropo, pe cativa de jucatori ai SUA, ca Adu si compania, deja se bat cele mai puternice cluburi din Europa, in schimbi dintre Coreeni, in afara de 2-3, niciunii nu o sa iasa din campionatul lor intern.

Si apropo, ca sa includem si cateva pareri de generale, intr-un pol pe site-ul oficial SUA e a doua favorita la castigarea trofeului dupa Argentina. Unde sunt Coreeni si Japonezii aia care joaca rapid, din prima si pe poarta ca nici nu apar in pol? Nu cumva coreeni au ajuns deja acasa, si probabil ca si japonezii o sa-i acompanieze destul de curand :p? Acuma totusi, nu ca mi-ar fi prea dragi americanii, dar astia mici sunt chiar o surpriza placuta.

Ratonu
07-07-2007, 11:47 PM
Pe Freddy Adu īl ştiu, e prostănacul care a refuzat acum cāţiva ani o superofertă de la Inter ca să rămānă īn Statele Unite. Īntr-adevăr, un mare talent, şi īncă un jucător foarte tānăr. Nu-mi place, totuşi, că preferă o echipă din SUA unor echipe mari (şi care oferă mai mulţi bani) din Europa şi naţionala Statelor Unite naţionalei ţării sale natale, Ghana.

bullzeye
08-07-2007, 12:06 AM
La faza cu echipa nationala chiar a fost inspirat ca a ales SUA, prost nu e. Sa fim seriosi, la ce echipa pare sa isi formeze SUA generatia asta, cu ei poate sa aiba performante la care nici nu ar fi putut sa viseze cu Ghana. Cat despre echipa de club, el vrea sa joaca in Anglia si acolo sunt niste regulamente mai speciale in ceea ce priveste transferul jucatorilor minori, care teoretic nici nu au inca drept de munca, si din cauza asta el a trebuit sa astepte pana imlineste 18 ani si sa refuze mai multe echipe de genul lui Inter. Dar stai linistit, chiar daca arefuzat transferuri mari pana acum tot are un loc asigura la o echipa mare, anul trecut chiar s-a antrenat toata vara alturi de Manchester United de exemplu, si si-au mai manifestat interesul si Chelsea.

Real_Madrid
10-07-2007, 07:48 PM
SUA are o echipa foarte buna,si un atac excelent.Dar cam au probleme in aparare mai ales cei 2 fundasi centrali...

Mihnea912
23-07-2007, 02:37 PM
Sincer sa fiu mie imi place cum joaca Gambia.Africanii produc foarte multi jucatori buni.