PDA

View Full Version : Liga I 2007-2008

Pages : [1] 2 3 4 5

gianni
02-07-2007, 02:37 PM
Cred ca si Urziceniul o sa ne ofere ceva surprize sezonul acesta, alaturi de CFR Cluj. De ce nu am introdus si Poli Timisoara? Pentru ca de vreo cativa ani, de cand Iancu a preluat Timisoara de acolo se asteapta cele mai bune rezultate in lupta cu "bucurestenii", dar pana acum n-au fost decat sperante.

dragos_015
03-07-2007, 12:16 AM
Eu cred ca mai sunt echipe care pot face surprize . Gloria Buzau si Gloria Bistrita au facut niste transferuri bune si pot termina mai sus decat se asteapta...

Deeny
03-07-2007, 12:36 AM
Eu cred ca mai sunt echipe care pot face surprize . Gloria Buzau si Gloria Bistrita au facut niste transferuri bune si pot termina mai sus decat se asteapta...
Sunt de aceeasi parere cu tine!

gianni
03-07-2007, 07:39 AM
Programul desfasurarii meciurilor noului sezon pare a avantaja Steaua.
Dupa parerea mea, nicio echipa nu a realizat cine stie ce transferuri de marcam care sa o ajute sa castige sigur campionatul. Cred ca vom avea un campionat mult mai disputat anul acesta.

Ratonu
03-07-2007, 08:00 AM
Nu mi se pare nici o echipă avantajată clar de tragerea la sorţi. Acum 2 sezoane Rapidul juca aproape de fiecare dată cu echipa întâlnită de Steaua cu o etapă înainte, iar sezonul trecut Dinamo juca cu echipa întâlnită de Rapid. Ăla e avantaj, nu că în tur Steaua joacă acasă cu Dinamo şi Rapid, iar Dinamo are primul meci la Buzău.

gianni
03-07-2007, 08:04 AM
Pai a fost avantaj Dinamo! Ca avea atatea puncte...
Dupa cele intamplate lui Elton, Thereau si Andrey, nu stiu cati straini vor mai vrea la Steaua.

mns
04-07-2007, 08:49 AM
Am facut un nou topic cu Liga I 2007-2008, ca de obicei am scos toate mesajele din topicul precedent postate dupa 30 iunie.

-Dany-
04-07-2007, 09:18 AM
Deja echipele mari or sa inceapa sa aiba probleme in fata echipelor din provincie (Gloria buzau,Gloria Bistrita ,Otelul , s.a.m.d.).Au fost adusi multi jucatori buni in provincie si nu cred ca echipe ca Steaua,Dinamo sau Rapid se vor mai impune cu scoruri de 5-6,6-0 ...Campionatul devine puterinic,pacat ca sunt adusi extrem de multi straini.

gianni
04-07-2007, 09:20 AM
Multi dintre acesti straini nici macar nu confirma! Prea asteptam atat de multe de la ei!

*InCePaToRuL*
04-07-2007, 07:21 PM
Fundaşul Pawel Golanski este jucătorul Stelei!

Steaua s-a înţeles pentru aducerea fundaşului echipei Korona Kielce, Pawel Golanski, au confirmat surse din anturajul echipei din Bulevardul Ghencea pentru stelisti.ro.

În vârstă de 25 de ani, Golanski a strâns 5 meciuri la "naţionala" Poloniei, debutând anul trecut, contra Danemarcei. Fundaşul a mai fost dorit şi de Lazio Roma.

bullzeye
04-07-2007, 08:48 PM
Ce s-a intamplat cu echipa aia numai de romani pe care o vroia Becali la Steaua. Oricum, in cazul asta cred ca mai bine ar fi fost sa ia un fundas roman care deja a confirmat in Liga 1 decat individul asta.

SSORIN
04-07-2007, 09:50 PM
Becali vorbeste sa nu adoarma !
Am vazut azi cateva minute din meciul Steaua - Ried si am fost foarte surprins cand l-am vazut pe Ovidiu Petre fundas central, din cate vad stam in 3 fundasi centrali.

gianni
05-07-2007, 10:28 AM
Dezastru pentru Steaua: 2 meciuri, 2 infrangeri! Macar bine ca sunt amicaluri!

poli tm in fifa
12-07-2007, 08:38 PM
In ultimul amical cu vicecampioana Poloniei au facut 2-2 dupa ce polonezii au condus 2-0,iar la pauza a fost 2-1.

Coman a ramas la Rapid...

andreiutzu
12-07-2007, 08:42 PM
Vaslui-Zaglebie Lubin 5-0..:)))Daca Steaua nu ii bate pe astia...vai de Hagi

dragos_015
12-07-2007, 08:59 PM
Sa speram ca ii bate...

Alex
12-07-2007, 09:01 PM
Steaua-Belchatow 2-2, nu credeti ca e cam mult spus ca polonezii sunt o echipa slaba? Sunt doar niste amicale, aici nu prea conteaza scorul, sunt multe variabile de luat in calcul in cazul unui meci oficial!

sisu_stelistul
12-07-2007, 09:27 PM
Deocamdata, Hagi fiind un antrenor nou trebuie sa incerce mai multe formule si sa-si puna la punct echipa, rezultatele din meciuri de pregatire necontand atât de mult. Sper sa mai transferam si cativa jucatori, am inteles ca pe Pulido numai este sigur ca-l luam deoarece cere un salariu mare..."vrea mai mult decat finul Radoi".

dragos_015
12-07-2007, 10:38 PM
Deja exagereaza Becali cu finul Radoi ... acum nu mai aduce jucatori de valoare pentru ca cer salariul mai mare decat Radoi???? E strigator la cer!!! Sa plece ciobanul!!!

*InCePaToRuL*
12-07-2007, 11:02 PM
Zaglebie va jucat mult mai bine decat in amicalele cu romani, dar si Steaua va juca mai bine decat in amicale:p
Asa ca: 90 min, o mingie, 22 jucatori, Hai Steaua!

dragos_015
12-07-2007, 11:18 PM
Zaglebie va jucat mult mai bine decat in amicalele cu romani, dar si Steaua va juca mai bine decat in amicale:p
Asa ca: 90 min, o mingie, 22 jucatori, Hai Steaua!

180 de minute :p ,poate chiar 210 minute ...

Saint
13-07-2007, 04:54 PM
Eu sper sa retrogradeze sezonul urmator Unirea Urziceni. Probabil lipsa terenurilor arabile in satul Urziceni a determinat satenii sa cultive plantatii de rosii, castraveti si ceapa pe stadionul Tineretului.

Sirius
13-07-2007, 05:25 PM
Eu vreau sa retrogradeze Dinamo, Steaua şi Rapid :p

r5m
13-07-2007, 07:44 PM
Ai uitat de Craiova. :-j

Omega
13-07-2007, 07:56 PM
Eu sper sa retrogradeze sezonul urmator Unirea Urziceni. Probabil lipsa terenurilor arabile in satul Urziceni a determinat satenii sa cultive plantatii de rosii, castraveti si ceapa pe stadionul Tineretului.
Credeam ca pe topicul asta se vorbesc chestii serioasa, ceea ce ai spus tu se potrivea mai bine la Zona Libera. Si ca sa iti raspund, Unirea o sa fie una dintre surprizele campionatului, avem potential fiindca se baga bani in echipa si avem o echipa buna acum, in scurt timp vor exista modificari si la structura stadionului, urmeaza instalarea unei nocturne, chiar daca aceste planuri sunt oarecum amanate din cauza incapatanarii primarului care nu doreste sa ii dea stadionul d-lui Bucsaru. Asa ca nu te pripi cu retrogradarea, because is not going to happen.

KlaU
13-07-2007, 10:03 PM
Vrei sa zici ca nu aveti nocturna ?:lol: . Si inca ceva , nu te baza pe faptul ca se baga banii ca si la Poli s-au bagat zeci de milioane si nu au prins nici o cupa europeana !

Alex
13-07-2007, 10:10 PM
Revelatia campionatului va fi Ceahlaul Piatra Neamt, am zis :D

KlaU
13-07-2007, 10:11 PM
Voi nu sunteti in Liga 2 ? :)

Alex
13-07-2007, 10:13 PM
1. E ati, nu a-ti, gramatica lu peste.
2. Nu, nu am retrogradat si am adus un antrenor de calitate ce a facut transferuri de calitate care ne vor aduce unul din primele 8 locuri in Liga I :p

sisu_stelistul
13-07-2007, 10:31 PM
Farul va fi iar in fata voastra :p
Urziceniul are potential sa faca treaba, nu cred ca va prinde o cupa europeana, multe echipe intarindu-se dar poate fi pe 7-8. Vasluiul deasemenea a facut o achizitie importanta prin Dorinel.
Va fi un campionat interesant cu provincia care se apropie din ce in ce mai mult de primele locuri.

Alex
13-07-2007, 10:35 PM
Dorinel Munteanu? Fara suparare dar ca antrenor e mediocru sau sub acest nivel, a retrogradat o echipa ceea ce cantareste mult la dosar :(

Omega
13-07-2007, 11:07 PM
Prognosticul meu : Unirea prinde locul 5.
Si Dorinel Munteanu e fumat, ca jucator avea valoare dar ca antrenor n-a impresionat cu nimic.

stefan
13-07-2007, 11:09 PM
Ceahlaul a retrogradat, pentru ca a terminat campionatul pe locul 15, care este retrogradabil, dar a ramas in prima liga datorita unui regulament de cacat. Delta Tulcea chiar merita sa joace in prima liga, a castigat seria fara drept de apel si in ultimele etape a maturat pe jos cu toti adversarii.

Probabil echipele retrogradate vor fi Poli Iasi, Ceahlaul, Dacia Mioveni si Farul.

Kellerman, nu stiu de ce te agiti cu Ceahlaul, tu parca tineai cu Rapid. Sau tii cu toata liga I? Valabil si pentru Sisu cu Farul :p

KlaU
13-07-2007, 11:14 PM
Nu cred ca poti sa stii de acum ce echipe vor retrograda si care nu . La inceputul sezonului trecut nu cred ca se gandea cineva ca National sau FC Arges o sa retrogradeze , pentru ca erau echipe cu pretentii , cel putin Argesul . Asa ca nu putem decat sa asteptam ! Si mie imi pare rau de Tulcea , nu inteleg de ce a trebuit neaparat sa ramana Ceahlaul in Liga 1 , si sa nu promoveze urmatoarea echipa din liga a 2a care indeplinea conditiile necesare participarii in Liga 1

stefan
13-07-2007, 11:26 PM
Pai sezonul trecut nu se astepta nimeni sa termine Farul pe locul 14, si in vara restul echipelor din Liga I s-au intarit serios. Ceahlaul a adus o armata de jucatori care nu au confirmat la echipele la care au jucat, au mai avut ei jucatori de la Dinamo si au retrogradat.

sisu_stelistul
13-07-2007, 11:43 PM
Dorinel mi se pare un antrenor bun...dar venirea la Arges a fost un pas gresit facut in cariera pentru bani. Nu poate sa nu ma intereseze farul deoarece este echipa din orasul meu, dar sunt stelist, nu are rost sa mai spun ce am scris pe topicul suporteri hibrizi (pe care l-am recitit cu mare placere sapt aceasta).
Si mie mi-ar fi placut sa vina Tulcea in A, dar nu trebuia sa zici de Farul ca va retrograda, l-a adus pe antrenorul de la Tulcea impreuna cu cativa jucatori. Eu sper ca Farul sa faca treaba anul acesta, sezonul trecut le-a cam lipsit un antrenor bun, nu spun ca cel venit de la Tulcea e foarte bun, dar a reusit o performanta extraordinara cu o echipa care la inceputul sezonului trecut nu promitea nimic.

Omega
13-07-2007, 11:50 PM
Ceahlaul e victima fericita a unui regulament care scartaie din toate balamalele. Pacat de terenul ala si imi pare rau si de Pinalti, ca-mi place sa-l vad la tv, e simpatic :lol: . Nu stiu ce zic, dar cred ca Poli Iasi se va mentine si anul asta, eu mizez la retrogradare pe una sau chiar 2 noi promovate + Farul. Ceea ce regret nespus e mutarea Unirii Urziceni la Voluntari. Patronul nu are suflet, tin cu echipa asta de atata timp, o sustineam la fiecare meci din Divizia B inca din 2003 de cand au intrat aici, cand altii nu se sinchiseau sa apara la stadion cand ploua sau cand inghetam in tribuna. M-am dus mereu, i-am sustinut, nu i-am huiduit ca altii tarani jegosi care apareau prima oara in viata lor la un meci din Divizia A si se bucurau pentru golurile Stelei, Rapidului si a echipelor mari. E decizia lor, a celor ce dau cu bani la club, dar era tot ce mai ramasese acestui oras mic si uitat de lume. La ultimul meci pe care Unirea l-a disputat in B am fost pe stadion si ceea ce am trait atunci nu am simtit niciodata. Am castigat cu 6-0 in fata Minerului Motru dar nu era de ajuns fiindca Petrolul in cazul in care batea, ne ajungea la puncte si ne lua la capitolul intalniri directe si trebuia sa se impiedice neaparat cu Dunarea Giurgiu. Dupa terminarea meciului, toata lumea a ramas cam un sfert de ora ca sa vada cat se termina meciul Petrolului si cei care ne ziceau rezultatul partidei erau patronul si cei care stateau la oficiala, fiindca vedeau la tv meciul, tin minte ca suspansul ajunsese la limita intrucat Petrolul egalase prin minutul 80 si ceva, asa ca tot stadionul statea cu inima la gura inclusiv jucatorii care erau pe teren si se tineau unul de altul. Finalul a fost unul fericit, prin minutul 90 Dunarea a dat inca un gol trimitandu-ne pe noi la baraj. Oricum, primele meciuri din noul sezon le vor juca tot aici si chiar si atunci ma voi duce si voi tine tot cu ei, mai mult ca niciodata.

-Dany-
14-07-2007, 09:58 AM
In privinta regulamentului ai dreptate , e deja a 2-a oara cand se intampla asta.Frf trebuie sa schimbe ceva in regulament,pentru ca echipele de liga a 2-a se chinuie 1 an "promoveaza" ,si apoi pe motivul licentei sunt retrogradate,chiar daca meritau sa ramana in liga 1.
In privinta retrogradarii , Ceahlaul va ramane in liga I parerea mea.S-au intarit si au moralul necesar pentru a se mentine.Farul?Farul m-a surprins neplacut sezonul trecut si cred ca se vor revansa sezonul asta,daca vor schimba ceva in joc. La retrogradare cred ca se vor "bate" Mioveniul,poate Vasluiul pentru ca nu are un antrenor foarte bun si inca 2 echipe care vor produce surpize neplacute.Iasiul si Uta sper ca se vor mentine in liga 1 pentru ca au echipe bune,competitive.
Despre promovare , Petrolul e favorita si poate Argesul va face ceva .. Sper ca sportul sa reuseasca si ea sa promoveze.
Unirea Urziceni..:p Cred ca va reusi o clasare in primele 7 echipe

liquid
14-07-2007, 10:02 AM
Ceahlaul va ramane dupa parerea mea doar datorita lui Hizo (pentru ca l-am vazut cum antreneaza), stie sa ridice moralul echipei, stie cum sa isi pregateasca elevii.

stephen
14-07-2007, 10:42 AM
Bai deci deja ma enervati... :lol: ce Cristocea Masii aveti ma cu Farul?Toata lumea o retrogradeaza... :( . Ia' sa mai retrogradeze si altcineva,si nu mai fiti gelosi ca Farul a avut antrenor cu personalitate :lol: sezonul trecut .Sa retrogradeze astea din Bucuresti ,si nici Iasi nu e echipa rea(de fapt eu il admir pe Ionut Popa,mai e la echipa,nu?) .Sa cada astea care au venit acum...

Alex
14-07-2007, 11:06 AM
Stefan, eu sunt suporter al Rapidului si simpatizant al Ceahlaului :p

mns
19-07-2007, 07:38 AM
Bai deci deja ma enervati... :lol: ce Cristocea Masii aveti ma cu Farul?Toata lumea o retrogradeaza... :( .

Farul nu prea pare ca s-a intarit, ba chiar cred ca a mai si pierdut ceva jucatori. Eu nu ii vad bine sezonul asta.

Dorinel Munteanu? Fara suparare dar ca antrenor e mediocru sau sub acest nivel, a retrogradat o echipa ceea ce cantareste mult la dosar :(

A retrogradat cu Arges, o echipa ce era deja cu un picior in groapa. Nici cel mai bun antrenor din tara nu cred ca-i mai salva pe astia.

stephen
19-07-2007, 08:28 AM
Farul nu prea pare ca s-a intarit, ba chiar cred ca a mai si pierdut ceva jucatori. Eu nu ii vad bine sezonul asta.

A retrogradat cu Arges, o echipa ce era deja cu un picior in groapa. Nici cel mai bun antrenor din tara nu cred ca-i mai salva pe astia.

Farul niciodata nu s-a intarit in adevaratul sens al cuvantului.In primul rand ca nu se doreste performanta la echipa,asta e clar.Si daca pe patron,Bosanceanu,nu-l deranjeaza mediocritatea,si nici Consiliul din oras nu-si bate capul( ajutand mai mult la handbal) e clar ca nu se intampla nimic.Dar si in perioada cand Farul a luat locul 6 si finala cupei Romaniei nu adusese jucatori,ci majoritatea erau descoperiti de Grigoras.Nu stiu cum e cu antrenorul asta venit de la Tulcea,dar cel mai bine vedem in pauza de campionat.

gianni
19-07-2007, 09:48 AM
Cred ca o sa avem cel mai disputat campionat de pana acum. SPer ca dinamo sa nu se desprinda si sa avem o lupta intre 4-5 echipe,a stfel incat spectacolul sa fie cat mai reusit.

Saint
21-07-2007, 10:18 PM
Eu sincer cred ca mai degraba campionatul o sa fie "cumparat". Miza este prea mare, si ma gandesc ca Jiji isi da seama cat de cat ca echipa e putin cam... varza.

Ratonu
28-07-2007, 10:59 PM
Meciuri slabe în seara asta... Rapid a bătut cu noroc la Mioveni, de fapt înclin să cred că a fost noroc şi nu altceva, arbitrii având o influenţă nu tocmai bună asupra rezultatului acestui meci, iar la Craiova e 3-0 pentru Ştiinţa contra Farului, care pare să se fi prezentat în Bănie fără portar şi apărători. Meciurile de ieri nu le-am văzut, pentru că nu ştiam că ieri urma să înceapă campionatul.

stefan
29-07-2007, 12:33 AM
A jucat Farul cu juniorii '95 sau ce s-a intamplat? Steaua a castigat din nou cu ajutorul arbitrului, asa au inceput si sezonul trecut si pana la urma au pierdut titlul.

Omega
29-07-2007, 01:39 AM
Anul ăsta primul gol din campionat a fost înscris dintr-o greşeala de arbitraj (meciul Vasluiului). Văd ca deja orice echipă după ce pierde aruncă vina pe arbitru, chit că au luat bătaie cu 1-0 sau 7-0. Deja suntem unici în Europa cu scandalurile cu arbitrii. Prin alte ţări, o greşeala a unui arbitru e considerată "part of the game", dar la noi se exagerează în ultimul hal, se duc la Parchet cu surle şi trâmbiţe şi îi denunţă pe arbitrii că, vezi Doamne, au tras cu echipa din Bucureşti. Uneori, patronii şi antrenorii sunt îndreptăţiţi, când arbitrul nu acorda clar 1-2 penalty-uri şi în schimb le oferă celorlalţi lovituri de pedeapsă gratis şi nu deschid ochii când un jucător sare în schema de Kung-Fu (aka Mirel Rădoi). Asemenea arbitrii chiar ar trebui penalizaţi şi suspendaţi pe termen lung, dar acum nu trebuie să ceară toată lumea excluderea pe viaţa a unui arbitru care la o fază petrecută în cateva fracţiuni de secundă plasează fără sa vrea (zic eu) un fault în suprafaţa de pedeapsă, când până şi la reluare realizezi chestia asta cu greu, chiar şi dintr-o pozitie a camerei favorabilă.

Blue
29-07-2007, 03:00 AM
Am o mare parere de rau dupa meciul cu Farul respectiv ca nu jucam etapa viitoare cu dinamo sau steaua dar e ok o sa vina si ele la rand. Dupa destul timp avem o echipa in adevarul sens al cuvantului o echipa nu neaparat a olteniilor ci a sustinatorilor ei de pretutindeni, o echipa care joaca fotbal nu turca. Am asteptat cu nerabdare inceputul asta de campionat dar am fost rasplatit din plin de jocul Juvetiilor , iar daca rapid e o echipa italiana si steaua una engleza prin prisma paselor joase si puternice atunci U e una germana care nu se lasa pana nu umileste adversarul. Urmeaza Poli la rand...

stefan
29-07-2007, 10:53 PM
A inceput si "cel mai puternic campionat din ultimii x ani" si singurul lucru interesant pe care l-am observat e ca echipele au renuntat la Errea si Lotto si au trecut la Adidas, Kappa, Diadora. Doar Timisoara a trecut de la Converse la Lotto :huh: insa acum joaca fotbal, chiar daca au echipament de liga III. In rest Steaua, Rapid si Dinamo nu au convins, Craiova a castigat la scor, probabil va face la fel si la Iasi si apoi va cobora in a doua parte a clasamentului si echipele promovate nu au aratat mare lucru. Dupa cum spuneam Iasul va retrograda pentru ca in afara de Branet absolut toti jucatorii sunt varza, si Ionut Popa este depasit de situatie. N-ai cum sa iei puncte in deplasare cand linia de fund are o medie de varsta de 30 de ani (daca nu mai mult, n-am facut calcule), mijlocul lipseste, si in fata e doar Palimaru care a dat toate golurile din cariera din careul mic.

Sirius
30-07-2007, 08:32 AM
Prima etapă nu m-a impresionat cu nimic, toate vorbele aruncate înainte fiind, ca de obicei, aiureli. Acelaşi fotbal slab calitativ, aceleaşi declaraţii arogante a jucătorilor şi oficialilor, aceleaşi greşeli de arbitraj.

Mi se pare aiurea această oftică atunci când se dă vina pe arbitru pentru pierderea unui meci. Înţeleg că o fi greşit şi ai încasat un gol din cauza asta. Dacă a făcut-o intenţionat sau nu, treaba lui. Şi totuşi, cu ce te opreşte asta să dai 3 goluri în poarta adversarului? În loc să se lege de lipsa de profesionalism şi de condiţie fizică a jucătorilor, toţi au ceva cu câte o fază la care a ieşit în evidenţă o decizie controversată. Dar de restul meciului nu mai zice nimeni nimic.

mns
30-07-2007, 10:09 AM
Iti dai seama ca e mult mai usor sa dai vina pe altcineva decat sa te uiti in propria ograda. Am vazut si eu cum la aproape toate meciurile, oficialii echipelor au facut gura mare dupa in legatura cu arbitrii.

M-a dezamagit Bara de la UTA care parea genul de conducator care nu incepe se se bage in fata presei si sa faca tot felul de declaratii.

habbib
30-07-2007, 12:51 PM
Deja e exagerata problema arbitrajului, nici nu incepe bine etapa ca si incep figurantii astia de finantatori/presedinti sa vorbeasca de posibile greseli de arbitraj sau ca nu stiu care e pus special sa ii fure. Si presiunea pe arbitrii e enorma, practic sunt inamicii publici nr. 1, asta e fotbalul de la noi, un circ de doi lei. M-am saturat deja de atata vorbaraie, deschizi televizorul, numai fotbal, peste tot fotbal, ala se cearta cu ala, ciobanu aduce nu stiu ce grozavii de jucatori, ala se retrage din campionat ca a viciat arbitrul rezultatul. Suntem exact in curul europei din toate punctele de vedere...

Blue
30-07-2007, 06:16 PM
E cam greu sa zici asta e nene sunt si ei oameni cand un idiot imbracat in negru iti baga in careu un fault neexistent.

Sirius
30-07-2007, 06:19 PM
Ei şi dacă face aia, ce? Dacă ai valoare te duci şi îi dai goluri adversarului până uită toată lumea de greşeala aia. O echipă profesionistă joacă până în ultima secundă şi nu stă într-un gol primit sau marcat.

Ratonu
30-07-2007, 06:55 PM
Ei şi dacă face aia, ce? Dacă ai valoare te duci şi îi dai goluri adversarului până uită toată lumea de greşeala aia. O echipă profesionistă joacă până în ultima secundă şi nu stă într-un gol primit sau marcat.

Să ştii că fotbalul nu e atât de simplu, de fapt nimic nu e atât de simplu. În ce mă priveşte, dacă, să zicem, Dacia Mioveni e trei sferturi dintr-un meci la acelaşi nivel cu nişte adversari din Bucureşti, să le zicem Rapid, iar echipa din Bucureşti înscrie printr-o eroare gravă de arbitru, meciul continuând apoi în acelaşi stil, fie acel nivel şi ~0, rezultatul este în mod clar unul injust, pentru că ambele echipe merită egalul. Sigur, ce zic e pur teoretic, sunt atâţia factori care influenţează un meci de fotbal, dar una e când pierzi pe o greşeală proprie şi alta când nu se respectă regulamentul. Şi eu sunt de acord că la noi se insistă prea mult pe problema arbitrajelor, dar adevărul e că avem puţini oficiali de calitate. Un tuşier profesionist vede ofsaidurile de jumătate de metru până în ultima secundă. :p

gianni
30-07-2007, 07:24 PM
Un plus pentru inceput Universitatii Craiova, care a aratat ca poate sa joace si fotbal. Tanasa, un jucator foarte bun!
In rest, Steaua, Rapid si Dinamo, jocuri modeste!

Blue
30-07-2007, 07:47 PM
Sirius iti spun ca nu e asa de usor sa treci peste o eroare grava de arbitraj, aceaa faza te marcheaza tot meciul pt ca fie puteai sa fii in avantaj sau fie trebuie sa lupti sa restabilesti egalitatea. Avem arbitri de valoare dar ei nu sunt promovati in schimb ajung sa conduca meciuri nepotii si fii fostilor arbitri, actualmente cei ce conduc. Citisem acum cateva zile un articol despre fiul unui arbitru (probabil copilu lui Costica Valcea) care a gafat incredibil in sezonul precedent dar a fost iertat, adica l-au trimis cateva etape prin B si l-au adus din nou, iar un alt arbitru care a gresit grav care nu are vreun grad de rudenie sau prietenie cu cei din comisie a fost retrogradat in C si a ramas acolo, el nu a primit a patra sau a cincea sansa de care se bucura altii, nici macar nu s-au sinchisit sa io acorde pe a doua. Iar cand aceasi arbitri comit aceleasi greseli grave in castigul acelorasi echipe si sunt iertati de n ori e cam greu sa nu te intrebi daca nu este ceva putred la mijloc

*InCePaToRuL*
30-07-2007, 08:55 PM
Marele tam-tam ca anul acesta o sa fie cel mai disputat campionat ma lasa rece dupa prima etapa...Cele mai titrate echipe din ROMANIA,Steaua si rapid ajutate de arbitri(fara voia lor) deabia au castigat; dinamo:confused: unde iti sunt cele 5 stele?
Prima etapa a semanat mult cu cea de pe vremea lui Ceausescu.

Cat despre arbitri...eu ii iert:lol: la ce salariu au.
Acuma sincer, cati dintre noi nu ar munci mai mult la locurile de munca pe mai multi bani^_^...asa sunt si arbitrii nostri:rolleyes:

b_ady20
31-07-2007, 04:25 PM
de abia astept sa vad meciu Otelu-Cfr. Creca o sa fie cel mai frumos din prima etapa, in care doar Craiova m-a impresionat desi sunt stelist.

Ratonu
01-08-2007, 07:26 PM
Oţelul - CFR Cluj 0-1, un meci puţin dezamăgitor. O mare parte din lotul Oţelului este compusă acum din jucători lipsiţi de experienţă şi asta s-a văzut şi în acest meci. Căpitanul Gabriel Paraschiv a evoluat şi el neobişnuit de slab. Ambele echipe au părut bine organizate şi se poate spune că până la urmă au câştigat jucătorii mai buni, deşi clujenii s-au ars şi ei cu cel puţin două transferuri. Oricum, a fost cel mai bun meci pe care l-am văzut din prima etapă.

b_ady20
01-08-2007, 07:40 PM
asa e ... ma asteptam la un meci mai spectaculos avand in vedere ca si Otelul si CFR Cluj s-au calificat in cupa uefa si sunt niste echipe de perspectiva

gianni
02-08-2007, 10:17 AM
Dupa prima etapa, nu prea au fost rezultate spectaculose; in general, cei "mari" au castigat, cu sau fara ajutorul arbitrilor. Un plus pentru Universitatea Craiova, care a aratat ca este o echipa buna.

*InCePaToRuL*
02-08-2007, 12:15 PM
Un plus pentru Universitatea Craiova, care a aratat ca este o echipa buna.

Noroc:D...sa vedem peste 4 etape unde se claseaza...
Eu imi doresc sa vad Craiova,Poli,Cfr sa se bata si ele la titlu.

dragos_015
02-08-2007, 01:07 PM
Eu imi doresc sa vad Craiova,Poli,Cfr sa se bata si ele la titlu.

Ar fi frumoasa o lupat in mai mult d 3 echipe pentru titlu insa nu stiu ce sa spun,cred ca doar CFR poate pune probleme marilor echipe...

Omega
02-08-2007, 07:34 PM
Gloria-Unirea 2-2. Probabil cel mai tare meci al primei etape, datorită ritmului alert, fazelor de poartă şi a calităţii bune a jocului prestată de ambele echipe. Cred că Unirea merita mai mult, bistriţenii au revenit de 2 ori, ultima oară în minutul 90. Cred că echipa lui Dan Petrescu a arătat că are potenţial şi sunt de părere că sezonul ăsta Unirea va pune probleme tuturor echipelor, fie că se numesc Steaua Dinamo, Rapid sau Poli. Gloriei, pe de altă parte îi lipsesc ideile şi mai ales se simte absenţa lui Dorel Zaharia. Nu îi vad bine sezonul ăsta şi nu cred că vor mai atinge performanţa de anul trecut.

gianni
02-08-2007, 07:34 PM
Desi n-a stalucit la transferuri, Craiova s-a descurcat bine.
Sunt curios daca Steaua va repeta figura si cu Farul, si mai ales cum il vor intampina constantenii pe Hagi, ca antrenor al Stelei, una dintre cele mai iubite echipe in Constanta.

b_ady20
02-08-2007, 07:37 PM
Parerea mea e ca Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj, U Craiova, Poli, Otelul, Gloria Bistrita, Vaslui si Unirea Urziceni sunt echipele 'mari' care se vor bate sezonul acesta pentru locurile de cupe europene si cred ca oricare dintre ele pot face o figura frumoasa in europa

gianni
02-08-2007, 07:54 PM
Este imbucurator faptul ca a crescut numarul echipelor care se lupta pentru participarea in Cupele Europene. Ca atare si nuvelul campionatului o sa fie unul ridicat.

b_ady20
02-08-2007, 10:08 PM
asa e si asta fara sa punem la socoteala eventualele surprize de la nou promovate si de ce nu chiar de la Farul sau Ceahlaul - daca isi vor reveni

sisu_stelistul
04-08-2007, 05:31 PM
Steaua a batut aseara pe Farul cu 1-0. Mi-a placut de Zapata, a jucat bine in primul meci, trebuie sa-l mai vedem in cateva meciuri dar se pare ca este o diferenta intre el si fosti portari straini ai Stelei. Ma bucur pentru aceste victorii ale lui Hagi ca antrenor pe banca Stelei, sper sa o tina tot asa si in urmatoarele 32 de meciuri.

stefan
04-08-2007, 07:35 PM
Poli Iasi - Craiova 2-1 intr-un meci in care oltenii au aratat doar ca meciul cu Farul a fost o intamplare, ca in rest au jucat ca o echipa din partea a doua a clasamentului, chiar daca au declarat ca vor sa castige titlul.

dragos_015
04-08-2007, 08:02 PM
Poli Iasi - Craiova 2-1 intr-un meci in care oltenii au aratat doar ca meciul cu Farul a fost o intamplare, ca in rest au jucat ca o echipa din partea a doua a clasamentului, chiar daca au declarat ca vor sa castige titlul.
Sunt de acord cu tine,nu cred ca Universitatea va pune probleme la titlu insa cred ca Ceahlaul va fi surpriza placuta a acestui campionat...

sisu_stelistul
04-08-2007, 08:42 PM
Nici Ceahlaul nici Craiova nu au sanse la o cupa europeana, sunt destule echipe care o sa puna probleme. Mi-a placut Urziceniul in prima etapa.

Alex
04-08-2007, 08:44 PM
Daca a spus ca va fi surpriza campionatului nu inseamna neaparat Cupe Europene, si o clasare pe locurile 7-10 ar fi o surpriza pt Ceahlaul :p

sisu_stelistul
04-08-2007, 09:17 PM
Da....probabil ca nu o sa aveti probleme cu retrogradarea anul acesta. O sa aibe Constanta probleme cu retrogradarea, Bosanceanu trebuia sa investeasca mai mult in echipa, sa aduca mai multi jucatori.

yahoo
04-08-2007, 10:05 PM
Dinamo got Owned :D In rest chiar n-am ce sa mai zic.

*InCePaToRuL*
04-08-2007, 10:31 PM
Imi aduc aminte de dinamo de acum 2 ani care a iesit pe locul 3 iar daca nu ma insel si atunci a pierdut cu Vaslui acasa cu 1-2 .
Deci ai inceput bine dinamo...bafta!

sisu_stelistul
04-08-2007, 10:45 PM
Desi au jucatori buni, ceva nu se leaga, sper sa nu-si revina si Steaua sa piarda unul din adversari la titlu.

Tuby
04-08-2007, 11:43 PM
Lol, chiar nu ma asteptam la asa rezultat, eu cred ca au tratat lejer partida

dragos_015
04-08-2007, 11:51 PM
Vasluiul din cate am vazut,mentionez ca nu am vazut tot meciul,s-a aparat excelent,cred ca a reusit sa faca o echipa foarte bine inchegata Dorinel...

John_Terry
05-08-2007, 08:47 AM
ehhhhhh... dupsa ce si-au aflat adversarul cred ca nu au putut dormi noaptea si meciyl cu vasluiul nu mai conta

-=FaN MaNcHeStEr=-
05-08-2007, 09:37 AM
Prima surpriza a acestui campionat.Nu ma asteptam la un asemenea rezultat,ba chiar dinamo sa-i bata cu 3-0,dupa "furibunda" campanie de transferuri.

Omega
05-08-2007, 01:28 PM
E clar că Dinamo nu va mai avea parcursul de anul trecut în Liga I. Multe echipe mici s-au întărit şi lupta la titlu şi la locurile de cupe europene se dă între multe formaţii, ceea ce este un lucru bun.

M.I.L.32
05-08-2007, 02:11 PM
Cu siguranta nu vom mai avea acelasi campionat, sa speram doar ca nu vor mai fi tot felul de incidente intre suporteri si ca arbitrii sa nu avantajeze unele echipe.

Omega
05-08-2007, 07:40 PM
Acum am venit de la meciul Unirea Urziceni-U Cluj încheiat 3-2. Probabil cel mai spectaculos meci din această etapă. După ce la pauză U Cluj a condus cu 2-0, după 2 goluri aparent luate prea uşor de Unirea, unul după o greşeală de marcaj şi unul după un şut senzaţional din afara careulului, a doua repriză a fost una de foc. U Cluj a încercat să închidă jocul dar n-a făcut mai mult decât să se apere toată repriza. După ce Dan Petrescu l-a schimbat pe Mara şi pe Constantin, 2 extreme care nu au jucat nimic cu Bilaşco şi cu Apostol, s-a declanşat o completă degringoladă în careul celor de la U Cluj, care au fost pur şi simplu asaltaţi şi golurile din partea Unirii au venit după câteva ratări spectaculoase (bară din foarfecă urmată de lovitură de cap tot în bară s.a.m.d.). Au înscris de 2 ori Dănălache şi odata Sorin Stancu reuşind să întoarcă soarta meciului în favoarea Unirii. O atmosfera foarte încinsă şi în tribune, mă bucur că am fost pe stadion la meciul ăsta, care s-a dovedit unul foarte tare frate :D . Aşadar 4 puncte după 2 etape pentru Unirea, care anul trecut după tot atâtea etape avea 0 puncte. Cred că asta spune multe ;) .

*InCePaToRuL*
05-08-2007, 08:16 PM
Acum am venit de la meciul Unirea Urziceni-U Cluj încheiat 3-2. Probabil cel mai spectaculos meci din această etapă. După ce la pauză U Cluj a condus cu 2-0, după 2 goluri aparent luate prea uşor de Unirea, unul după o greşeală de marcaj şi unul după un şut senzaţional din afara careulului, a doua repriză a fost una de foc. U Cluj a încercat să închidă jocul dar n-a făcut mai mult decât să se apere toată repriza. După ce Dan Petrescu l-a schimbat pe Mara şi pe Constantin, 2 extreme care nu au jucat nimic cu Bilaşco şi cu Apostol, s-a declanşat o completă degringoladă în careul celor de la U Cluj, care au fost pur şi simplu asaltaţi şi golurile din partea Unirii au venit după câteva ratări spectaculoase (bară din foarfecă urmată de lovitură de cap tot în bară s.a.m.d.). Au înscris de 2 ori Dănălache şi odata Sorin Stancu reuşind să întoarcă soarta meciului în favoarea Unirii. O atmosfera foarte încinsă şi în tribune, mă bucur că am fost pe stadion la meciul ăsta, care s-a dovedit unul foarte tare frate . Aşadar 4 puncte după 2 etape pentru Unirea, care anul trecut după tot atâtea etape avea 0 puncte. Cred că asta spune multe ;) .

Sau poti sa zici NOROC:lol:...glumeam
Eu am vazut meciul si totusi zic ca U Cluj merita sa castige...Plus ca Stelea la al 2 gol a fost leguma si mai era sa ia inca unul dar a avut noroc ca a lovit bara... Imi pare rau de Martin Tudor ...dar la Unirea sunt Dan Petrescu si Meme Stoica...

:baa: rapid-gloria 2-2 FINAL :lol::rolf::lol:

Omega
05-08-2007, 10:00 PM
U Cluj merita să câştige ? :mellow: Frate, fără supărare, tu ori n-ai nicio treabă cu fotbalul, ori n-ai văzut meciul, ori vorbeşti doar ca să faci un post. Ăia nici în prima repriza n-au jucat cine ştie ce, tot noi am avut posesie mai mare, diferenţa e că ei au înscris din tot atâtea faze de poartă avute, adică 2. Noi ne-am luptat cu ratările şi ne-am jucat cu şansele şi după pauză, clujenii s-au retras şi nu au putut să ne ţină departe de gol. Da, au dat o bară la care Stelea, era mască, dar noi am dat 2 bare, în decurs de 5 secunde în a doua repriză.

Alex
05-08-2007, 10:06 PM
Avand in vedere ca sunt nou promovati iar voi tintiti la un loc de cupe europene nu ar fi trebuit sa va conduca 2-0 60 min sau cat v-au condus ci trebuia sa ii bateti lejer :p

Omega
05-08-2007, 10:07 PM
Lasă, că am luat 3 puncte nu ? :fluier:

*InCePaToRuL*
05-08-2007, 10:52 PM
U Cluj merita să câştige ? :mellow: Frate, fără supărare, tu ori n-ai nicio treabă cu fotbalul, ori n-ai văzut meciul, ori vorbeşti doar ca să faci un post. Ăia nici în prima repriza n-au jucat cine ştie ce, tot noi am avut posesie mai mare, diferenţa e că ei au înscris din tot atâtea faze de poartă avute, adică 2. Noi ne-am luptat cu ratările şi ne-am jucat cu şansele şi după pauză, clujenii s-au retras şi nu au putut să ne ţină departe de gol. Da, au dat o bară la care Stelea, era mască, dar noi am dat 2 bare, în decurs de 5 secunde în a doua repriză.

omega nu trebuie sa te superi....
Parerea ta de specialist...a fost 11 metri pentru Urziceni?

dragos_015
05-08-2007, 11:30 PM
dar noi am dat 2 bare, în decurs de 5 secunde în a doua repriză.

2 bare in decurs de 5 secunde nu inseamna decat o ocazie,parearea mea,daca era gol cand a fost prima faza nu mai era a 2a bara iar daca intra a 2a oara mingea atunci era o singura bara,prima...:p

Omega
06-08-2007, 12:12 AM
2 bare in decurs de 5 secunde nu inseamna decat o ocazie,parearea mea,daca era gol cand a fost prima faza nu mai era a 2a bara iar daca intra a 2a oara mingea atunci era o singura bara,prima...:p
Eu doar îi răspunsesem lui InCePaToRuL, care spusese că U Cluj mai putea să înscrie odată, însă a fost bară. Aşadar, eu i-am zis că şi noi puteam să o facem, întelegi ?
@*InCePaToRuL*: Nu ştiu dacă a fost, nu am văzut ştirile şi fiind pe stadion nu prea îmi amintesc faza acum, de fapt nu o am deloc în memorie...Cred că scuipam cojile de seminţe sau something like that.

sisu_stelistul
06-08-2007, 09:43 AM
Am vazut doar repriza a doua a meciului Unirea Urziceni - U Cluj, dupa golul al doilea al celor din Urziceni, Clujul a avut o perioada de cadere in care s-a marcat si al treilea gol. Dupa jocul bun din prima etapa al celor din Urziceni am fost surprins cand am dat drumul la TV si am vazut 2-0 pentru U Cluj, dar pana la urma Unirea a castigat.
Rapidul a condus, a avut meciul in mana, dar a pierdut 2 puncte, frumos golul al doilea al celor din Bistrita.
Foarte mult mi-a placut cum s-a jucat meciul CFR Cluj-Poli Timisoara. S-a jucat intr-un ritm alert, un meci frumos care a aratat ca a crescut valoarea campionatului intern.
Dupa 2 etape Steaua e singura echipa cu punctaj maxim :)

Jokes
06-08-2007, 10:11 AM
Am si eu o intrebare.Unde mai baga Dinamo atatia jucatori?! :confused:

Aceste 2 transferuri(Plesan si Mckain),nu le inteleg deloc.Cred ca Dinamo o sa ajunga sa trasfere jucatori dupa fiecare infrangere.

stefan
06-08-2007, 10:23 AM
Dupa 2 etape Steaua e singura echipa cu punctaj maxim :)

Steaua a jucat cu 2 echipe slabe si in ambele meciuri s-a impus destul de greu, ba chiar in primul a obtinut victoria dupa un fault mutat in careu :p

liquid
06-08-2007, 10:26 AM
Am si eu o intrebare.Unde mai baga Dinamo atatia jucatori?! :confused:

Aceste 2 transferuri(Plesan si Mckain),nu le inteleg deloc.Cred ca Dinamo o sa ajunga sa trasfere jucatori dupa fiecare infrangere.

continua ce au inceput, sa faca o echipa de vedete sau "5 stele" dar vad ca pana acum nu prea le-a iesit :p

stephen
06-08-2007, 10:37 AM
La Dinamo ,pleaca altii care nu-i inghite Rednic si vin astia doi de la Poli.Apoi ca in cazul Balace(si nu numai,de-a lungul timpului... Vladoiu,Danciulescu) fosti dinamovisti bat Dinamo. Pana nu o sa inceteze aberatiile lui Borcea si Turcu,Dinamo poate sa si retrogradeze.Ce sa mai vorbim de Lazio...

Steaua parca e o artificie prost-aprinsa,merge si nu prea...Nu inteleg,toata lumea il lauda pe...Zapata(parca asa il cheama)... WTF? Ce a facut Zapata la Cta? Probabil s-a incalzit frumos.Facea miscarile ample si v-a impresionat nu?

Farul...B-ul ne mananca.

Rapid-nu s-a schimbat nimic.Iar egalati in ultimul minut,se intampla ca anul trecut,joaca bine dar rezultatele sunt aiurea.

Overall,imi doresc ca CFR sa castige titlul. Va fi anul provinciei...

Time2Chill
06-08-2007, 02:39 PM
Sa o crezi tu, titlul ramane tot in Bucuresti :P , ori steaua ori dinamo il vor lua.
Cei de la Cluj joaca foarte bine in ofensiva, dar in defensiva sunt cam slabuti, adica mijlocasii/atacantii (nu sunt prea edificat despe modul in care joaca clujul, a inceput cu 4 jucatori considerati atacanti + trica) nu ajuta deloc inchizatorul si fundasii si vor avea probleme mari cu echipele care se bazeaza pe atac (exemplu meciul de aseara, in care au fost minute bune, in care Poli a dominat Clujul). Mie atacantul ala Argentinian mi se pare mai prost ca Njock, mare, lent si fara pic de imaginatie, bine ca nu l-a luat Steaua :D

Cu noroc, cu sansa sau cu echipe slabe, Steaua e pe primu loc, pana la urma conteaza punctele.

La urziceni, mie mi s-a parut ca penalty-ul a fost acordat corect, eu cel putin am vazut ca a fost contact intre fundas si atacant.

stephen
06-08-2007, 03:03 PM
Sa o crezi tu, titlul ramane tot in Bucuresti :P , ori steaua ori dinamo il vor lua.
Cei de la Cluj joaca foarte bine in ofensiva, dar in defensiva sunt cam slabuti, adica mijlocasii/atacantii (nu sunt prea edificat despe modul in care joaca clujul, a inceput cu 4 jucatori considerati atacanti + trica) nu ajuta deloc inchizatorul si fundasii si vor avea probleme mari cu echipele care se bazeaza pe atac (exemplu meciul de aseara, in care au fost minute bune, in care Poli a dominat Clujul). Mie atacantul ala Argentinian mi se pare mai prost ca Njock, mare, lent si fara pic de imaginatie, bine ca nu l-a luat Steaua :D

Cu noroc, cu sansa sau cu echipe slabe, Steaua e pe primu loc, pana la urma conteaza punctele.

La urziceni, mie mi s-a parut ca penalty-ul a fost acordat corect, eu cel putin am vazut ca a fost contact intre fundas si atacant.

N-am spus ca o echipa din provincie va lua titlul.As spera oarecum sa ia CFR-ul desi e greu...Va fi anul provinciei,inseamna in minte mea spre exemplu sa lase in urma Rapid,Dinamo sau Steaua,preferabil Rapid si Steaua,si sa vedem CFR si Poli,poate si Otelul peste astea 2 . :p . Sper sa fie la fel de interesant pana la final...

sisu_stelistul
06-08-2007, 04:15 PM
Steaua a jucat cu 2 echipe slabe si in ambele meciuri s-a impus destul de greu, ba chiar in primul a obtinut victoria dupa un fault mutat in careu :p

Peste cativa ani vom sti doar cate victorii a avut Steaua nu si ce s-a intamplat pe teren. Este adevarat ca Steaua nu a jucat foarte bine, dar pana acum am avut doar victorii in meciurile oficiale, sper ca dupa ce revin si cei accidentati, jocul stelei sa mai creasca.

stefan
06-08-2007, 10:44 PM
Cred si eu, altfel nu mai avea steaua atatia suporteri daca ar fi stiut toti ce se intampla pe teren pe vremuri. :p

gianni
09-08-2007, 11:58 AM
Hai sa zic si eu ceva despre aceste prime doua etape: Steaua este in grafic si sper ca toate aceste trasferuri sa fie de bun augur si cei transferati sa se integreze cat mai bine in echipa.
Dinamo a facut-o "de oaie" in meciul cu Vasluiul, Craiova si-a aratat limitele in cea de-a doua etapa, Vasliul lui Dorinel joca binisor si pot constata cu placere ca aceasta echipa a inceput sa evolueze din ce in ce mai bine de la sezon la sezon. Rapidul a fost dezamagitor. la fel si Cfr Cluj.
Bine, campionatul este abia la inceput si multe se pot intampla pana la sfarsit.

stefan
11-08-2007, 08:34 PM
Mda, cacatul ala de Radoi iar a avut o intrare de k1, de data asta cu piciorul in gura lui Palimaru, si a scapat fara nici un cartonas. Cretinul ala n-ar trebui primit nici in tribuna, si el e lasat sa joace fotbal.

Alex
11-08-2007, 08:43 PM
Problema e ca e recidivist, in campionatul trecut a intrat intentionat cu talpa inainte intrun meci cu UTA si din cate stiu eu a luat doar o etapa suspendare! Sa-nteleg ca se antreneaza cu Smarandescu sau modelul lui e MM Stoica? :huh:

stefan
11-08-2007, 09:43 PM
Mda, inca o victorie a stelei dupa un joc extrem de slab. Dupa ce ca Radoi nu a primit nimic dupa intrarea criminala si Plesan a fost iertat de 2 ori de al doilea cartonas galben. In schimb unii ieseni au fost avertizati mult prea usor, si pentru interventii asemanatoare stelistii nu primeau nimic. Acest lucru a fost recunoscut chiar si de comentatori asa ca cei care au spus pe forum ca a fost fault miercuri la Zapata sa se abtina ca nu am inventat eu asta.

Din aceste motive nu voi sustine Steaua in cupele europene in vecii vecilor :p

*InCePaToRuL*
11-08-2007, 10:35 PM
Mda, inca o victorie a stelei dupa un joc extrem de slab. Dupa ce ca Radoi nu a primit nimic dupa intrarea criminala si Plesan a fost iertat de 2 ori de al doilea cartonas galben. In schimb unii ieseni au fost avertizati mult prea usor, si pentru interventii asemanatoare stelistii nu primeau nimic. Acest lucru a fost recunoscut chiar si de comentatori asa ca cei care au spus pe forum ca a fost fault miercuri la Zapata sa se abtina ca nu am inventat eu asta.

Din aceste motive nu voi sustine Steaua in cupele europene in vecii vecilor :p

Ok... ai dreptate,steaua nu joaca nimic, dar nu trebuie ignorat golul superb al lui Bicfalvi.
Cat despre Radoi eu totusi cred ca nu a fost cu intentie...Asa joaca el.

P.S. nu am vazut meciul la tv! Poate ma insel si Radoi chiar a incercat sa-l loveasca pe jucatorul advers.

Alex
11-08-2007, 10:37 PM
Cartonasele se dau chiar si daca nu a fost cu intentie, nu?

*InCePaToRuL*
11-08-2007, 10:39 PM
Dap.^_^

stefan
11-08-2007, 10:46 PM

Hai ca ai fost tare :lol: Seamana cu un banc cu Becali replica ta :lol: Vreau sa vad si replica lui sisu_stelistul aici, ca tot mi-a dat reputatie, sunt convins ca o sa abereze mai ceva decat Cornel Dinu :p

DarkComy
11-08-2007, 11:33 PM

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: Maine , poimaine se duce Radoi la portarul advers ii da un cap in gura si impinge mingea in poarta si ii zice la arbitru: ca nu a fost cu intentie, asa joc eu .
E a doua interventie in genul asta. A mai avut una cu UTA de era sa ii rupa aluia ficatul. Daca radoi nu stie cum se joaca fotbal sa se duca dracu la K1. O comisie ceva ar trebui sa se sesizeze. Cum le-au anulat cartonasele alora, ar trebui sa-l suspende pe radoi pt intrarea asta criminala. Cat despre arbitraj...penibil , au tras cu steaua intr-un hal fara de hal, plesan ala trebuia eliminat de vreo 2-3 ori.

http://www.stelisti.ro/libraryimages/60090_radoi_steaua.jpg

Am facut si eu karate, dar nu am reusit niciodata o executie ca asta, pozitia din aer e impecabila.

P.S. Uitati-va unde e mingea si unde e piciorul lui radoi.

Saint
11-08-2007, 11:42 PM
Poate are probleme cu vederea, si nu a vazut bine mingea :-<

Nu am reusit sa vad meciul, insa am auzit ca iar a fost un meci slab. Totusi, Hagi a fost inspirat, si l-a bagat pe Eric! ... poate o sa ajunga fotbalist mare :)

*InCePaToRuL*
11-08-2007, 11:46 PM
:rolf::rolf::rolf::rolf:
Cred ca Radoi dupa ce termina cu fotbalul il ia oierul la el ca bodyguard ^_^

Ce ziceti ar avea loc langa Zmarandescu?:)

Tuby
12-08-2007, 12:32 AM
meci slab, am avut noroc ca am castigat..Radoi asa joaca el tot timpul..si sezonul trecut a avut vreo 3,4 interventii de genul asta..Plesan s-a zbatut si el..cam mult insa.. incepusem sa cred ca nu prinde finalul partidei si nu din cauza ca ar fi schimbat..Miercuri parca jucam cu bielorusii, sper sa ne calificam inca din tur..nu ne mai permitem un meci ca cel cu Zaglebie de pe ghencea..

dragos_015
12-08-2007, 12:42 AM
Nu am vazut meciul in intregime dar parca a fost mai bun decat cel cu polonezii,sper sa le scoatem fotbalul din cap celor de la Bate Borisov...

De golul lui Eric ce ziceti? Superb!!!

Blue
12-08-2007, 03:27 AM
Maine sper ca oltenii mei sa nu mai intre infatuati pe teren si sa joace la adevarata lor valoare ca avem mare nevoie de puncte ca sa ne mentinem in lupta pentru primele locuri. In rest se vede ca liga noastra cea de toate zilele a crescut prin faptul ca sunt etapa de etapa 2-3 meciuri spectaculoase dar din pacate vad ca echipele din bc castiga chiar daca joaca slab.

sisu_stelistul
12-08-2007, 11:57 AM
Iarasi un joc al stelei care nu a multumit insa bine ca am reusit victoria printr-un gol foarte frumos a lui Eric, nu spun ca daca ar mai incerca de 10 ori ar da la fel, dar golul este foarte frumos si se vede mana lui Hagi la tineri, el promovand si la Timisoara tineri.
Cat despre arbitraj, acuma numai tente vedeti. Steaua n-a fost ajutata aseara, poate a fost fault la Radoi, dar arbitrul n-a dat nimic...
Adevarul este ca sunt greseli de arbitraj, dar nu doar la Steaua si Dinamo a dat golul al doilea dn offside, dar n-am sarit pe forum sa critic arbitrajul.

stephen
12-08-2007, 12:13 PM
YES!!! Mirel nu se dezminte si sunt mandru de el...Tin minte ca si cu Olanda fusese aproape sa loveasca pe unul.Se pare ca e foarte bun in a folosi mawashi-geri .
@Comy,si eu am facut karate,dar nu e chiar impecabila...piciorul de sprijin(care e si el in aer,totusi,trebuie intins,dar trebuie mentionat ca are glezna pivotata pentru un surplus de forta in lovitura. :lol:

liquid
12-08-2007, 12:32 PM
hmm am vazut faza respectiva, din cate am vazut a vrut sa dea in minge si a dat un galeu cat el de mare, ce a urmat a fost inevitabil :lol:

KlaU
12-08-2007, 04:59 PM
Cred ca i-ar prinde bine un trasfer un Anglia , ca numai acolo se joaca cu adevarat barbateste . Sunt momente in care imi aduce aminte de Roy Keane :lol:

stefan
12-08-2007, 09:13 PM
Craiova iar a luat prazul :lol: Se pare ca meciul de la Iasi nu a fost un accident cum ziceau toti oltenii, asta e adevarata valoare a echipei.

KlaU
12-08-2007, 10:14 PM
Accident cred ca a fost meciul cu Farul :p !

Blue
12-08-2007, 10:18 PM
Pai asta e adevarata valoare, avem o echipa buna dar CFR a fost mai buna azi chiar cea mai buna prin jocul prestat din liga in momentul de fata. Te amuzi degeaba diferenta dintre echipa mea si a ta este ca noi chiar jucam,fapt vazut in meciul de azi, iar voi stati cu toata echipa in aparare la ciupeala. Asta e diferenta intre o echipa mica si una mare, care am demonstat ca suntem in mai mult de cateva faze. Din pacate avem o echipa prea tanara, de moral, s-a vazut in prima rep cand i-am masat pe clujeni in propriul careu non-stop ca putem juca. Din pacate avem o aparare slaba, fapt demostrat in special in meciul cu Poli ambele goluri find marcate dupa greseli mari ale fundasiilor, si demonstrat in meicul de azi de n ori. Pacat ca am luat 2 goluri rapide cea ce i-a demoralizat vizil pe ai nostri si nu am mai jucat mai nimic pana pe finalul partidei.

stefan
12-08-2007, 10:33 PM
Ce jucati voi? Lapte gros, tara tara vrem ostasi? Ca fotbal nu prea. Ai dreptate, Poli Iasi e o echipa slaba cu un antrenor extrem de defensiv, dar in meciul de saptamana trecuta a jucat ceva mai mult fotbal decat Craiova.

Klau, meciul ala a fost un accident doar prin numarul de goluri marcate, ca nici Farul nu joaca mare lucru.

Blue
12-08-2007, 10:39 PM
Pozitia in clasament a echipei tale te-a ajutat sa dai un raspuns asa de luminat?

Stefan probabil nu ai vazut meciul altfel pot spune ca esti doar rautacios, prima rep plus sfarsitul meicului au fost dominate clar de noi iar daca nu ai vazut asta te-as ruga sa-ti dai jos ochelarii anti-Craiova, asta te-ar ajuta sa vezi meciul mai limpede.

DarkComy
12-08-2007, 10:47 PM
Jocul nostru a fost destul de bun dar si terenul ne-a pus ceva probleme, jucatorii fiind obisnuiti sa joace cu pase pe jos. Meciul a fost decis de doua executii de senzatie ale clujenilor.
Singurul gol la care am ceva de comentat este al doilea in care s-a vazut clar ca la un moment dat jucatorii nostri se oprisera din actiune, crezand ca mingea era respinsa.
Mi-a placut foarte mult determinarea cu care au jucat in prima repriza dar din pacate in a doua repriza aceasta determinare a lipsit si in plus, ai nostri au facut pasul inapoi.

Printre remarcatii meciului i-as nominaliza pe Costea (atacant pur sange, cu o determinare impresionanta, foarte tehnic si foarte puternic pe picioare,) Rose (daca se pot clona oamenii ar trebui sa ne grabim sa-l clonam, foarte inspirata mutarea lui Cioro de a-l utiliza fundas stanga, l-a anihilat foarte bine pe Semedo - foarte rapid, curat in interventii si foarte sigur pe el), Dananae (baiatul asta pune suflet, foarte multa determinare).

Deziluzile meciului : Wobay (cam slab azi, a alunecat de multe ori dar protejeaza foarte bine balonul), Lutu ( din pacate doar o umbra a lui Hagi-Lutu, s-a vazut putin iar atunci cand a avut mingea la picior a incetinit constructia),Dina (deja stim cu toti cu el poate evolua doar pe o singura pozitie, cea folosita in finalul de campionat 2006-2007).

Asta e , viata merge inainte . FORZA STIINTA!! http://www.craiova-maxima.ro/forum/images/smiles/ucv.gif

P.S. Klau , eu in locul tau n-as vorbi de Craiova..pe langa ca v-am umilit , se pare ca nu ati marcat nici un gol pana acum si aveti numai infrangeri si culminati cu pozitia fruntasa (daca te uiti la clasament cu susul in jos) :P

sisu_stelistul
12-08-2007, 10:56 PM
Adevarul e ca Farul joaca slab si daca nu se schimba ceva tare mie teama ca vom retrograda.
Craiova nu cred ca va fi la retrogradare dar nici nu se va bate la cupa europeana, mijlocul clasamentul este cam ceea ce puteti.

stefan
12-08-2007, 11:03 PM
Pozitia in clasament a echipei tale te-a ajutat sa dai un raspuns asa de luminat?

Stefan probabil nu ai vazut meciul altfel pot spune ca esti doar rautacios, prima rep plus sfarsitul meicului au fost dominate clar de noi iar daca nu ai vazut asta te-as ruga sa-ti dai jos ochelarii anti-Craiova, asta te-ar ajuta sa vezi meciul mai limpede.

Vad ca tot o tii cu echipa mea/echipa ta, nu despre asta vorbeam eu, ci despre Craiova care iar si-a propus sa castige titlul si dupa ce a fost ridicata in slavi de toti dupa prima etapa, in a doua a fost invinsa fara drept de apel (chiar daca scorul nu o arata) de o echipa mai slaba cu un buget mult mai mic, si in a treia a incasat 3 goluri acasa de la o echipa cu care teoretic s-ar afla in lupta directa pentru obiectivul propus.

Poate daca nu ati mai incepe fiecare sezon cu aceste declaratii penibile, infrangerile nu ar mai avea un gust asa de amar :p

KlaU
12-08-2007, 11:21 PM
P.S. Klau , eu in locul tau n-as vorbi de Craiova..pe langa ca v-am umilit , se pare ca nu ati marcat nici un gol pana acum si aveti numai infrangeri si culminati cu pozitia fruntasa (daca te uiti la clasament cu susul in jos) :PAi dreptate, Craiova ne-a batut fara drept de apel dar cred ca v-ati crezut mai puternici decat sunteti si ati inceput sa credeti ca puteti sa luati titlul & shit . Oricum scuza asta cu echipa tanara nu stiu cat mai merge ca o folositi de cam mult timp si deja mare parte din lot joaca impreuna de vreo 2 ani ( daca gresesc corectati-ma ) si ar trebui sa existe ceva relatii in joc .
P.S Felicitari pentru victoria cu Farul :D
P.S 2 : Arata bine si stadionul , daca ar schimba si gazonul aveti sanse sa joace si nationala la Craiova :huh:

DarkComy
12-08-2007, 11:50 PM
Ai dreptate, Craoiva ne-a batut fara drept de apel dar cred ca v-ati crezut mai puternici decat sunteti si ati inceput sa credeti ca puteti sa luati titlul & shit . Oricum scuza asta cu echipa tanara nu stiu cat mai merge ca o folositi de cam mult timp si deja mare parte din lot joaca impreuna de vreo 2 ani ( daca gresesc corectati-ma ) si ar trebui sa existe ceva relatii in joc .
P.S Felicitari pentru victoria cu Farul :D
P.S 2 : Arata bine si stadionul , daca ar schimba si gazonul aveti sanse sa joace si nationala la Craiova :huh:

Or juca ei de 2 ani impreuna , dar tineretea si lipsa experientei , duce la lipsa concentrari. Din cauza asta s-a primit golul 2 aseara dar si multe ocazii ale CFR-ului au pornit de la pase simple gresite.
Pana la vara urmeaza sa schimbe toate scaunele de pe stadion , sa monteze o tabela noua (ce poate difuza reluari video) , sistem de intrare cu turnicheti si un sistem de supraveghere video pe stadion, 3 terenuri de antrenament 2 naturale si unul artificial cica. Gazonul probabil va fi schimbat cand va fi finalizat stadionul cel mic (6000-7000 de locuri cica) din fata actualului stadion pentru ca echipa sa aiba unde sa isi desfasoare meciurile pe timpul schimbarii gazonului.
S-a pus si problema acoperiri stadionului si a apropierii tribunelor de gazon dar s-a renuntat din start la aceasta idee pe motiv ca stadionul este amplasat intr-o zona in care pamantul e prea moale si nu suporta alte sarcini. Si ar exista doua solutii : ori este daramat stadionul actual si se toarna beton la greu ori se construieste unul nou in locul Tineretului

mns
13-08-2007, 07:47 AM
Lutu ( din pacate doar o umbra a lui Hagi-Lutu, s-a vazut putin iar atunci cand a avut mingea la picior a incetinit constructia)

De parca Lutu a fost candva mai mult decat o umbra. Lutu e un fel de Plesan, dar care nu a ajuns sa joace si la DInamo si la Steaua.

S-a pus si problema acoperiri stadionului si a apropierii tribunelor de gazon dar s-a renuntat din start la aceasta idee pe motiv ca stadionul este amplasat intr-o zona in care pamantul e prea moale si nu suporta alte sarcini. Si ar exista doua solutii : ori este daramat stadionul actual si se toarna beton la greu ori se construieste unul nou in locul Tineretului

Cand o sa se construiasca un stadion nou, de la 0 cu mai mult de 15mii de locuri in Romania, ramele o sa zboare si Craiova o sa castige titlul. :p

gianni
13-08-2007, 02:14 PM
Greu! Steaua a invins cu greutate un Poli Iasi mereu surprinzator de cand il are antrenor pe Popa. In rest, Dinamo a confirmat si a invins lejer, iar urmaritoarele Stelei sunt si ele in grafic. Sa vedem cat o sa ramana Steaua in pole-position. Pana acum Hagi a fost un norocos.

Jokes
13-08-2007, 02:53 PM
Pana acum Hagi a fost un norocos.

Macar atat sa aiba si el,noroc,in rest. . .Bicfalvi sa traiasca :lol:

Blue
13-08-2007, 07:12 PM
Macar la noi s-a investit serios in stadion nu ca in alte orase unde nici o nocturna nu sunt in stare patronii/primarii sa puna. Cel mai grav e la Cluj, nu stiu cum au putut acorda licenta pt Ion Moina.

stefan
13-08-2007, 07:49 PM
Pai daca ati putut juca voi la Caracal de ce nu ar putea juca si Universitatea pe Ion Moina? Pt ca in afara de scaunele montate, ambele stadioane sunt inr-o stare proasta. A mai jucat si CFR la Dej pe un stadion vai de capul lui, si Vasluiul la Focsani unde nici scaune nu sunt :p Licentele astea se iau si ele cum se iau, daca ar fi respectate toate ar mai juca in A doar Ceahlaul, CFR, Craiova, Steaua si inca vreo 2 sau 3 echipe.

shinoda
13-08-2007, 10:13 PM
Macar la noi s-a investit serios in stadion nu ca in alte orase unde nici o nocturna nu sunt in stare patronii/primarii sa puna. Cel mai grav e la Cluj, nu stiu cum au putut acorda licenta pt Ion Moina.

si joaca stadionul? mai degraba ati investi in jucatori, sa aduceti cativa cu experienta, daca tot va plangeti ca jucatorii sunt neexperimentati.

DarkComy
15-08-2007, 01:48 AM
si joaca stadionul? mai degraba ati investi in jucatori, sa aduceti cativa cu experienta, daca tot va plangeti ca jucatorii sunt neexperimentati.

Ca sa faci performanta trebuie sa incepi de jos , cu infrastructura.Pt ca jucatorii sa aiba rezultate , trebuie sa aiba si conditii bune de antrenament , pentru ca centrul de juniori sa dea jucatori primei echipa trebuie sa aiba si ei pe ce sa joace..INFRASTRUCTURA!!(exemplul AJAX)

Mai lasati-ma dracu in pace cu faza..CUMPARATI JUCATORI!! daca nu intelegeti pe ce idee a pornit mititelu mai bine taceti. Omul vrea sa faca o echipa cu jucatori crescuti de universitatea, jucatori olteni.(iar jucatorii straini din lot...au fost adusi cand a inceput reconstructia echipei si nu putea omul sa cumpere 22 de jucatoride 1 milion de euro fiecare)

Alex
15-08-2007, 10:07 AM
Pai da, dar constructia unei echipe competitive se face in ani de zile, pana atunci ar trebui sa va multumiti cu ramanerea in Liga I, nu sa faceti declaratii aberante cum ca vreti campionatul, o cupa europeana sau mai stiu eu ce loc cum zice Dorel Stoica. Ar trebui sa fiti modesti, cu ciocu mic si sa se munceasca!

DarkComy
15-08-2007, 01:00 PM
Pai da, dar constructia unei echipe competitive se face in ani de zile, pana atunci ar trebui sa va multumiti cu ramanerea in Liga I, nu sa faceti declaratii aberante cum ca vreti campionatul, o cupa europeana sau mai stiu eu ce loc cum zice Dorel Stoica. Ar trebui sa fiti modesti, cu ciocu mic si sa se munceasca!

Parerea unui idiot nu reprezinta parerea tuturor. Noi ne-am obisnuit cu chestia asta , doar voi care nu sunteti aproape de fenomenul Universitatea Craiova nu intelegeti si d-aia imediat sariti si atacati cand vedeti o astfel de declaratie.

Blue
15-08-2007, 06:12 PM
Ar fii bine sa taca si sa faca Dorel, am scapat de declaratiile idiote a lui Miti bine ca s-a trezit asta sa ne faca campioni.

sisu_stelistul
18-08-2007, 08:13 PM
Poli Iasi-Gloria Buzau=3-0 Felicitari celor din Iasi, Ionut Popa isi arata valoarea la Iasi, cu putine investiti ati putea avea sanse la o cupa europeana.

Pandurii-Universitatea=2-0 Probabil ca va fi unul din ultimele meciuri pentru antrenorul Craiovei, ce bine va simteati dupa victoria in fata Farului....titlu :p

FC Vaslui-Gloria Bistrita=2-0 Ma bucur pentru victoria Vasluiului, sper ca dorinel sa faca treaba in continuare acolo.

Unirea-Poli Timisoara=4-1 Ce bataie au luat cei de la Timisoara....nici nu stii ce sa mai crezi...ce echipa e mai buna si ce echipa e mai slaba.

Omega
18-08-2007, 08:45 PM
Credeam că anul acesta Craiova va face ceva. Credeam că va pune probleme echipelor mari, cred însă că am fost influenţat de presă, care i-a ridicat în slăvi ca pe nişte zei dupa victoria din prima etapă cu Farul. Cred că ar trebui să îşi restabilească priorităţile şi să pună evitarea retrogradării înaintea speranţelor pentru Cupele Europene.

Am mai zis-o şi o mai spun odată...Gloria nu mai este aceeaşi de anul trecut şi cred că se vor clasa mult sub aşteptările lor de anul acesta(Cupe Europene). Pe de altă parte Vasluiul impresionează din nou, lucru la care nu mă aşteptam în urma cu un an şi jumate' când erau candidaţi "nambăr uan" la retrogradare. Bravo lor.

Poli Timişoara...Title Pretenders since 2004-2005...Şi atâta. Nesimţitul ala de Diaconu a repetat penaltyul din minutul 91 de 3 ori, cu toate că în alte campionate mari şi competiţii importante arbitrul închide ochii atunci când jucătorii patrund în careu cu câteva milisecunde înaintea executării penaltyului. Sincer, Dan Petrescu a fost eliminat şi trimis în tribuna pe bună dreptate. L-am văzut tot timpul că se agita, că ţipa la arbitru şi că i s-a spus de vreo 10 ori să se potolească. Pe de altă parte, MM a fost trimis în tribune degeaba, doar a aplaudat către arbitru în mod ironic la o decizie a sa.

poli tm in fifa
18-08-2007, 10:03 PM
Pai despre Poli-Unirea nu pot sa zic decat ca cei de la Poli au fost absolut penibili !!!!!

p.s. Omega al treilea penalty nu s-a repetat ci s-a acordat din nou deoarece un jucator al Unirii a atins mingea cu mana in timp ce ea era in bratele lui Stelea.Chiar si Stelea a recunoscut...

Omega
19-08-2007, 12:02 AM
Da, ştiu. Onofraş, de bucurie a sărit pe Stelea, sau ceva de genul asta şi a atins balonul cu mâna. Mă refeream la prima repetare.

mns
19-08-2007, 09:47 AM
Parerea unui idiot nu reprezinta parerea tuturor. Noi ne-am obisnuit cu chestia asta , doar voi care nu sunteti aproape de fenomenul Universitatea Craiova nu intelegeti si d-aia imediat sariti si atacati cand vedeti o astfel de declaratie.

Hai să fim serioși, ăsta a scos gălusca și voi l-ați urmat. Toata lumea a început să viseze după prima etapă și deja vă vedeați in Liga Campionilor sau prin Cupa UEFA.

Craiova e un fel de Timișoara, dar fără bani. Oricum, am văzut ce pot să facă echipele din afara Bucureștiului. O să mai treacă mulți ani până cand o echipă va reuși să spargă supremația Steaua-Dinamo-Rapid.

shinoda
19-08-2007, 01:25 PM
Poli Iasi-Gloria Buzau=3-0 Felicitari celor din Iasi, Ionut Popa isi arata valoarea la Iasi, cu putine investiti ati putea avea sanse la o cupa europeana.

Pandurii-Universitatea=2-0 Probabil ca va fi unul din ultimele meciuri pentru antrenorul Craiovei, ce bine va simteati dupa victoria in fata Farului....titlu :p

FC Vaslui-Gloria Bistrita=2-0 Ma bucur pentru victoria Vasluiului, sper ca dorinel sa faca treaba in continuare acolo.

Unirea-Poli Timisoara=4-1 Ce bataie au luat cei de la Timisoara....nici nu stii ce sa mai crezi...ce echipa e mai buna si ce echipa e mai slaba.

sa moara gicu ce tare esti :lol: a batut poli iasi pe buzau si craiova ( echipe vai de mama lor ) si tu deja ii vezi in cupele europene :lol:

stefan
19-08-2007, 01:46 PM
Asa sunt stelistii :rolf: Poli Iasi a fost preluata de 3 investitori, unul din ei e Iulian Dascalu, probabil ca unii au auzit de el. Oricum sperante nu-mi fac, tot pentru evitarea retrogradarii vor lupta cu lotul actual si cu un antrenor care ar fi in stare sa foloseasca 6 fundasi daca nu s-ar da cap in cap prin propriul careu.

DarkComy
19-08-2007, 02:11 PM
Se pare ca ultimele 3 meciuri ale Craiovei ar fi fost trantite de cativa jucatori.

In cadrul unei conferinte de presa sustinute azi , conducerea clubului a anuntat ca 4 jucatori o sa se pregateasca cu echipa a doua cat timp mai au contract. Hotarare irevocabila. Cei 4 sunt Dorel Stoica, Constantin Gargalie , Mihai Dina si Robert Saceanu. Cei patru sunt acuzati ca de o luna jumate ,au stricat atmosfera in cadrul echipei. Cei 4 nu au drept de joc la Primavara fiind pe lista care au voie sa joace doar in divizia A, asa ca ei doar se vor antrena.
Intr-adevar antrenorii au fost lucrati. Pentru ca Stoica vroia sa joace si Garalie, pentru ca Saceanu, Dina, Bornescu, Velcovici fac parte din grupul Caracal, si trebuie sa joace si ei. Jucatorii au mazilit 3 antrenori la noi, doar din intresele lor!
Alti 2 jucatori au fost azi amendati si avertizati , identitatea lor nefiind dezvaluita ca sa nu aiba probleme cu suporterii dar cica ar fi vorba de Bornescu si Baird. Baird ar fi fost lovit cu capul in nas de Bornescu inaintea meciului cu CFR si nu cum a fost declarat in presa ca cica Baird s-ar fi lovit din greseala de bara.
Mititelu a recunoscut ca in cadrul echipei sunt vreo 3-4 bisericute, pe care vrea sa le "sparga" ca sa formeaze o familie in echipa. Noul capitan va fi Costea (21 de ani parca). Mititelu a declarat ca cine nu va asculta de Costea va fi amendat sau retrogradat la Primavara (echipa a doua)
Mititelu: Au prea multi bani si deja incep sa vorbeasca numai despre masini, femei si uita de fotbal.
De maine, nimeni nu mai are voie la antrenamnte cu masina persoanala. Toti jucatorii trebuie sa vina cu taxi, deoarece numai la masini le era gandul!

sisu_stelistul
19-08-2007, 02:23 PM
O sa vedeti voi, Ionut Popa are el declaratiile lui glumete, dar este unul din cei mai buni antenori din tara. Cu investitii in jucatori de 2-3 milioane se poate face treaba, jucatori cumparati la cererea lui Popa.

Alex
19-08-2007, 02:46 PM
Se pare ca ultimele 3 meciuri ale Craiovei ar fi fost trantite de cativa jucatori.

In cadrul unei conferinte de presa sustinute azi , conducerea clubului a anuntat ca 4 jucatori o sa se pregateasca cu echipa a doua cat timp mai au contract. Hotarare irevocabila. Cei 4 sunt Dorel Stoica, Constantin Gargalie , Mihai Dina si Robert Saceanu. Cei patru sunt acuzati ca de o luna jumate ,au stricat atmosfera in cadrul echipei. Cei 4 nu au drept de joc la Primavara fiind pe lista care au voie sa joace doar in divizia A, asa ca ei doar se vor antrena.
Intr-adevar antrenorii au fost lucrati. Pentru ca Stoica vroia sa joace si Garalie, pentru ca Saceanu, Dina, Bornescu, Velcovici fac parte din grupul Caracal, si trebuie sa joace si ei. Jucatorii au mazilit 3 antrenori la noi, doar din intresele lor!
Alti 2 jucatori au fost azi amendati si avertizati , identitatea lor nefiind dezvaluita ca sa nu aiba probleme cu suporterii dar cica ar fi vorba de Bornescu si Baird. Baird ar fi fost lovit cu capul in nas de Bornescu inaintea meciului cu CFR si nu cum a fost declarat in presa ca cica Baird s-ar fi lovit din greseala de bara.
Mititelu a recunoscut ca in cadrul echipei sunt vreo 3-4 bisericute, pe care vrea sa le "sparga" ca sa formeaze o familie in echipa. Noul capitan va fi Costea (21 de ani parca). Mititelu a declarat ca cine nu va asculta de Costea va fi amendat sau retrogradat la Primavara (echipa a doua)
Mititelu: Au prea multi bani si deja incep sa vorbeasca numai despre masini, femei si uita de fotbal.
De maine, nimeni nu mai are voie la antrenamnte cu masina persoanala. Toti jucatorii trebuie sa vina cu taxi, deoarece numai la masini le era gandul!

Asa poate castiga si Dorel Stoica campionatul....cu Primavara, ca aia sunt pe primul loc in Liga a IV-a :D

DarkComy
19-08-2007, 02:52 PM
Alex in caz ca nu ai observat , am zis ca nu poate juca la Primavara..doar sa se antreneze asa ca nu poate lua campionatul nici acolo , manca-l-ar canceru de blatist.

Tuby
19-08-2007, 07:45 PM
am inceput bine, Plesan rupt si Goian eliminat..

*InCePaToRuL*
19-08-2007, 07:57 PM
am inceput bine, Plesan rupt si Goian eliminat..

:(
Şi tot Steaua este in atac:D

stefan
19-08-2007, 08:22 PM
Coco, nu e mai simplu sa recunoasteti ca pur si simplu sunteti varza (sau praz)? :lol:

Sisu_stelistu, nu-mi spune tu mie ca Popa e un mare antrenor pentru ca eu merg pe stadion la aproape toate meciurile de acasa, si stiu cum joaca echipa si ce tactici foloseste Popa. Popa e un antrenor bun pentru locurile 9-14 dar nu mai mult. Pana atunci iti recomand sa te duci pana la Bucuresti sa vezi meciurile Stelei live ca sa intelegi si tu de ce toti spun ca joaca prost :p

Tuby
19-08-2007, 08:22 PM
mare lucru nu cred ca o sa se schimbe, e un meci foarte urat, daca luam egalul e bine, ma enerveaza ca s-a accidentat Plesan, se miscase destul de bine pana acum..

DarkComy
19-08-2007, 08:52 PM
Coco, nu e mai simplu sa recunoasteti ca pur si simplu sunteti varza (sau praz)? :lol:

Sisu_stelistu, nu-mi spune tu mie ca Popa e un mare antrenor pentru ca eu merg pe stadion la aproape toate meciurile de acasa, si stiu cum joaca echipa si ce tactici foloseste Popa. Popa e un antrenor bun pentru locurile 9-14 dar nu mai mult. Pana atunci iti recomand sa te duci pana la Bucuresti sa vezi meciurile Stelei live ca sa intelegi si tu de ce toti spun ca joaca prost :p

Stefane, ai o placere sadica, sa ma vezi suferind.:lol:.

*InCePaToRuL*
19-08-2007, 08:59 PM
Apărăăăăă Zapata....:eek:

Cât despre Pleşan...s-ar putea să lipsească 3 luni de pe gazon...
Şi Golanski este accidentat...

liquid
19-08-2007, 09:20 PM
1.Despre Plesan nu se stie nimic sigur.
2.Golanski din ce am vazut eu cred ca a primit o lovitura in zona pieptului, se simtea rau dar nu cred ca se pune problema sa lipseasca de pe gazon.
3.Zapata si-a facut datoria.

Concluzia meciului, ne-am aparat bine :-j

*InCePaToRuL*
19-08-2007, 09:28 PM
1.Despre Plesan nu se stie nimic sigur.
2.Golanski din ce am vazut eu cred ca a primit o lovitura in zona pieptului, se simtea rau dar nu cred ca se pune problema sa lipseasca de pe gazon.
3.Zapata si-a facut datoria.

Concluzia meciului, ne-am aparat bine :-j

Pe gsp zice ca Plesan este incert minim 4 luni...

Cât despre "ne-am aparat bine"...in 10 oameni si 2 schimbări forţate...:rolleyes:

Concluzia meciului: 0-0 echitabil

Real_Madrid
19-08-2007, 09:29 PM
Daca nu ar fi fost Zapata...:D
Golanski nu cred ca sa accidentat foarte serios,si cred ca va juca etapa vitoare
Despre Plesan,cred ca a primit o lovitura mai serioasa si poate va lipsi cateva etape.

PS:Chiar nu ma asteptam ca Rapid sa fie pe primul loc dupa 4 etape,dar cred ca merita dupa cum a jucat.

Omega
19-08-2007, 09:46 PM
Steaua să îi pupe întâi tălpile lui Zapata şi după aia să vrea mai mult deocamdată. Pâna va învăţa petarda de Hagi cum se antrenează o echipa, cred că o să intre si FC Tabacco Moviliţa în Liga I.

b_ady20
19-08-2007, 09:46 PM
26-10, cam asta e raportul faulturilor si cred ca stiti in favoarea cui. Nesu cu capul spart, Plesan accidentat, Golanski accidentat, Goian eliminat ... cred a 0-0 este un rezultat echitabil in aceste circumstante si in fata unei echipe "asa de mari" ca CFR Cluj.

*InCePaToRuL*
19-08-2007, 09:57 PM
Cine se uita pe sport.ro????????????????
Oierul nervos:lol::lol::lol::lol::lol:
oierul este suparat pe Hagi....

Time2Chill
19-08-2007, 10:07 PM
Cred ca maine Hagi isi da demisia de la Steaua, si poate-l vedem principal pe Pedrazini... ca altcineva nu vine la gigi sa intreneze, sau poate antreneaza mirel radoi deja, ca tot i-a propus gigi contract pe viata...

ps. era sa iut:
*cfr-ul nu are niciun fel de ambitie si de putere, sunt tari doar cu echipe slabe, cand dau piept cu echiele mari o dau in plopi.
*daca arbitrul ar fi dat fault la plesan, pentru ca semedo nu a atins mingea, ci plesan a atins-o, atunci cfr-ul nu ar mai fi plecat pe contraatac si goian n-ar mai fi fost eliminat...

sisu_stelistul
19-08-2007, 10:14 PM

Pana una alta a facut treaba la voi cu bani avuti la dispozitie...cat despre Steaua, nici eu n-am zis ca joaca bine. Rezultatele sunt bune in afara de meciul de la Bate, dar cum zicea cineva pe forum, daca noi am facut egal cu Lyon, de ce sa nu faca Bate egal cu noi. Jocul nu impresioneaza castigam greu, dar este un timp de acomodare...este bine ca am avut si putin noroc in primele meciuri.
Astazi a fost un meci de lupta in adevaratul sens al cuvantului, avem o multime de accidentati, pacat ca l-am pierdut pe Plesan pentru atata timp, rezultatul este multumitor.
Farul a obtinut prima victorie in acesta campionat impotriva Ceahlaului, n-am vazut meciul dar am inteles ca a fost un joc pliptisitor la care nici nu au fost prezenti multi spectatori.
Rapidul a batut si este pe primul loc, sa vedem cat timp, sunt curios cum va juca Rapidul cu una din cele 2 echipe bucurestene de top sau chiar cu CFR.

stephen
20-08-2007, 08:39 AM
Dovada ca CFR e echipa slaba,ce nu va trece niciodata anul asta si viitorii 2-3 ani de locul 3,desi imi facusem iluzii.Mai mult de o repriza ai un om in plus si nu ai tu o ocazie clara,mai putin penalty-ul...fie ea si Steaua,e aceeasi Stea care joaca slab...spre prost.

Zapata ne arata ca a fost o intamplare primul lui meci,chiar m-a impresionat faptul ca a aparat penalty-ul.El si cu Bicfalvi sunt singurele transferuri cu adevarat bune ale Stelei.Ma rog...parerea mea.

Farul a obtinut in sfarsit prima victorie.Sa tinem bine minte meciul asta,cine stie cand mai vedem altul la fel :lol: .

Un campionat interesant.Nimeni nu mai are maximum de puncte...

gianni
20-08-2007, 08:49 AM
Un meci jucat cu multa daruire, dar fara prea multe faze de poarta. Faptul ca Plesan a fost "rupt" , Nesu lovit, Goian eliminat, n-a dus decat la un meci anost. Nu stiu de ce a avut Becali o iesire nervoasa, pentru ca Hagi a antrenat foarte bine pana acum, daca ne luam dupa rezultate. Nu cred sa mai vrea cineva sa antreneze Steaua, la cat de nebun este Jiji. Mi-a placut de MM care l-a facut praf pe oier cu declaratiile lui.
In rest, Vasluiul joaca bine, se vede mana lui Munti; Dinamo a scos in extremis un egal pe teren propriu, Universitatea Craiova este varza de vreo 3 meciuri, Rapidul a ajuns pe primul loc si se vede ca Bergodi este un antrenor bunicel.

little_foot
20-08-2007, 11:35 AM
@sisule Ionut Popa nu a fost, nu este, si nici nu va fi un atrenor mare. Este un prefacut, ii place sa iasa in evidenta prin glumele lui de pe timpul lui Ceausescu ca sa aiba priza la public dar de fapt si-a aratat fata in vara in meciurile alea de pregatire cand a agresat reporterul respectiv.
Revenind la etapa asta nu inteleg ce te ataca atat de rau ca batuse Craiova cu 4-0 prima etapa pe Farul si abera Stoica ca luam titlul. Am pierdut asta e suntem obisnuiti si cu infrangerile si cu declaratiile de prea-marire de la inceputul fiecarui sezon.
Dinamo...asa cum ma asteptam cu transferurile facute Dinamo nu poate sa aiba pretentii la calificarea in grupele CL. Daca o va face o va face din intamplare insa daca Lazio se concentreaza putin poate sa-i depaseasca. Si-au aratat limitele cainii inca o data la meciul cu Mioveni. Nu mai au aceeasi minte limpede in teren si se pare ca nici Rednic nu este un antrenor atat de mare pe cat se crede daca nu reuseste sa-si scoata echipa din amorteala in care a intrat.
Rapidul...surprinzatori ca de fiecare data, cel mai putin bagati in seama dintre trioul bucurestean, cu cel mai anost joc, fara spectacol, cu un patron care ar fi in stare sa se duca duminica la Biserica si sa ceara pomana pentru echipa ca el nu are bani. Si totusi cum necum uite ca sunt pe primul loc si ca au trecut (cu destul noroc) si de Otelul.
Steaua/Cluj - parerea mea ca Becali nu il merita pe Hagi. Poate nu are Hagi nu stiu ce experienta si nu stiu ce tactici incat sa fie indispensabil unei echipe dar s-a vazut la el ca a venit cu sufletul la Steaua si ca traieste la intensitate maxima pentru fiecare faza, gandeste fiecare miscare si la final din pacate nu poate sa culeaga meritele. Este singurul om din Ghencea care ma poate face sa tresar pentru Steaua. Pacat ca are nevoie de Steaua pentru a se afirma si ca antrenor si ca astfel trebuie sa-i inghita idioteniile lui Becali.
Cat despre cluj...ma gandeam serios aseara cu cine voi tine cand vor juca impotriva lui dinamo. Cred ca voi dori totusi victoria cainilor. clujul a devenit o echipa de mercenari, Andone nu era atat de antipatic nici cand antrena dinamo, conducatorii clujenilor au fata de mafioti si nu stiu decat sa ameninte si sa incite la violenta. Repet...clujenii mi-au devenit la fel de antipatici ca dinamo si ca ionut popa.

shinoda
20-08-2007, 01:17 PM
becali si`a dat inca odata arama pe fata atacandu`l asa dur pe hagi. sper insa ca hagi sa arate ca are caracter si sa continue la echipa. iar daca va continua sa ignore sfaturile " presedintelui- finantator-meneger-antrenor-femeie de servici", becali o sa`l trimita la plimbare. iar in cazul asta nu vad ce antrenor valoros va veni la steaua. doar un hizo sau ceva de genu. chiar daca urasc steaua si vreau sa retrogradeze, imi pare rau de hagi cand vad ca este in halul acesta calcat in picioare.

Jokes
20-08-2007, 04:38 PM
Si cat crezi ca o sa mearga treaba in felul asta?!Este foarte greu sa ai un patron care se crede antrenor si mai are si fixuri de oier pe creier.Si mie imi pare rau de Hagi dar in conditiile actuale este destul de greu sa continue(si bine).Inca un esec si jiji o sa aiba si mai mare satisfactie sa faca scandal is sa-i ceara demisia.

liquid
20-08-2007, 04:44 PM
becali si`a dat inca odata arama pe fata atacandu`l asa dur pe hagi. sper insa ca hagi sa arate ca are caracter si sa continue la echipa. iar daca va continua sa ignore sfaturile " presedintelui- finantator-meneger-antrenor-femeie de servici", becali o sa`l trimita la plimbare. iar in cazul asta nu vad ce antrenor valoros va veni la steaua. doar un hizo sau ceva de genu. chiar daca urasc steaua si vreau sa retrogradeze, imi pare rau de hagi cand vad ca este in halul acesta calcat in picioare.

dupa mine hagi deja a dat dovada de caracter, alcatuind echipa dupa cum a crezut el mai bine, la fel sper si eu sa nu se lase calcat in picioare.

dragos_015
20-08-2007, 05:41 PM
dupa mine hagi deja a dat dovada de caracter, alcatuind echipa dupa cum a crezut el mai bine, la fel sper si eu sa nu se lase calcat in picioare.

Si eu sunt de aceiasi parere,sper sa nu se lase dominat de oier...:mad:

gianni
21-08-2007, 11:33 AM
Nu stiu cata putere sa mai aiba Hagi, mai ales ca si jucatorii il lucreaza pe la spate. M-am cam saturat de "vedetele" Stelei de care numai gura mai este. Sa joace pe teren, nu sa aiba pretentii!

liquid
21-08-2007, 11:43 AM
Care e faza cu lucratu pe la spate ca nu sunt la curent :D

gianni
21-08-2007, 11:54 AM
"Cica" Dica, Mirel, Rica si Petre Marin s-au dus pe la "palatul" Razboinicului si s-au plans ca nu inteleg indicatiile lui Hagi. Adica sunt prea tembeli ca sa inteleaga! Si ce-o fi zis Primul Oier al tarii:"Ba, las` ca-l pun pe nasu` cu botu` pe labe!"

*InCePaToRuL*
21-08-2007, 12:08 PM
"Cica" Dica, Mirel, Rica si Petre Marin s-au dus pe la "palatul" Razboinicului si s-au plans ca nu inteleg indicatiile lui Hagi. Adica sunt prea tembeli ca sa inteleaga! Si ce-o fi zis Primul Oier al tarii:"Ba, las` ca-l pun pe nasu` cu botu` pe labe!"

Eu auzisem că doar Rădoi sa plâns...

P.S. Să vedeţi ce se va intampla la meciul cu Pandurii acasă...O mică revolta pentru patronul nostru iubit.:wub:

P.S.2 Nu mai zic de meciul cu Bate de acasă...:D

M.I.L.32
21-08-2007, 12:41 PM
Eu cred ca Hagi va mai sta la Steaua pana cand vor intra in grupele C.L. si apoi o sa plece...

*InCePaToRuL*
21-08-2007, 01:39 PM
Ruptura Hagi - Rădoi e totală. Căpitanul i s-a plîns lui Becali de metodele Regelui şi le-a spus apropiaţilor că acesta este cel mai slab antrenor cu care a lucrat

Mirel Rădoi. Acesta e numele care a declanşat explozia de acuzaţii a lui Gigi Becali la adresa lui Hagi. Dincolo de nemulţumirea patronului că finul său n-a fost folosit ca stoper, în spatele mega-scandalului din Ghencea stă şi disputa rece dintre Rădoi şi Hagi.

Câteva Exemple:
1. "Nu mai e atmosfera care era cu Oli"
Primul semn că Rădoi nu-l are la inimă pe actualul antrenor al Stelei a apărut chiar după primele două săptămîni ale celui dintîi stagiu de pregătire. Mirel a fost întrebat de un personaj important din fotbalul românesc cum este cu Gică antrenor. Răspunsul căpitanului? "Nu mai este ce a fost. Nu mai e atmosfera extraordinară care era cu Olăroiu".

2. L-a făcut "penibil"
La finalul meciului cu BATE Borisv, scor 2-2, Hagi şi Rădoi s-au aflat pe poziţii diametral opuse. "Sîntem şi obosiţi pentru că am jucat 6 meciuri în 16 zile", a spus antrenorul. Ce a zis Rădoi? "Am fi chiar penibili dacă ne-am plînge că jucăm din 3 în 3 zile".

3. Mihai Stoica, în urmă cu 3 luni
"În vestiar nu decidea antrenorul Olăroiu şi nici managerul general Mihai Stoica. Decidea şi hotăra unul singur, Mirel Rădoi"

După ce că nu mai joacă nimic din 2006... nu stie decât să fie cu piciorul in gura adversarului şi cu mâinile prin geamuri...
Ăsta nu este idolul Stelei!...
Fă o pauză MIRELE!!!:sanshine2:

mns
21-08-2007, 02:02 PM
Radoi a fost la echipa si cand au ajuns in semifinalele UEFA si cand era protasov antrenor si cand echipa juca bine. Daca Hagi nu stie sa se comporte cu jucatorii si nici nu stie sa antreneze, mai bine sa lase locul unui care se pricepe.

Nu inteleg cum altii au putut sa faca din Steaua o echipa care joaca cu adevarat frumos si are rezultate si altii nu sunt in stare sa castige un meci la mai mult de un gol.

dragos_015
21-08-2007, 02:28 PM
Radoi a fost la echipa si cand au ajuns in semifinalele UEFA si cand era protasov antrenor si cand echipa juca bine. Daca Hagi nu stie sa se comporte cu jucatorii si nici nu stie sa antreneze, mai bine sa lase locul unui care se pricepe.

Nu inteleg cum altii au putut sa faca din Steaua o echipa care joaca cu adevarat frumos si are rezultate si altii nu sunt in stare sa castige un meci la mai mult de un gol.

Am vazut pe la stiri ca Hagi vorbeste foare urat cu jucatorii...

sisu_stelistul
21-08-2007, 03:32 PM
Se pare totusi ca pretentiile lui Gigi nu sunt asa de mari, cred ca fiecare patron mai impune cate un jucator, problema este ca a iesit in public cu aceste declaratii si practic i-a terminat autoritatea lui Hagi in fata jucatorilor.
El a mai declarat ca au venit cativa jucatori la el mai demult sa-i spuna ca nu le convin metodele lui Hagi, Radoi, Dica, Neaga, Goian, Petre Marin, iar el le-a spus sa o lase mai moale, inca o chestie care probabil trebuia sa ramana la nivelul clublui.
Tare mie frica ca aceste declaratii sa nu sperie posibilii antrenori care ar putea veni dupa o posibila demisie a lui Hagi astazi...
MM a spus ca are mai multe bilete...lucru negat de Gigi care a spus ca exista doar un bilet. Eu cred ca Oli mergea tot timpul la patron si ii explica cum facea echipa, lucru care i-a placut lui Gigi obisnuindu-se prost. Cred ca amandoi stiu lucruri ascunse despre celalt....

Real_Madrid
21-08-2007, 05:54 PM
Nu cred ca Hagi va pleca de la steaua,chiar daca va rata calificarea in grupele CL. Dar daca va rata si titlul este o posibilitate destul de mare ca el sa plece la sfarsitul sezonului.

gianni
23-08-2007, 11:07 AM
Din cate se aude, Hagi ar vrea saduca echipa in Grupe, dupa care o sa incerce sa-si dea demisia. Macar sa-l enerveze pe Jiji!

DarkComy
23-08-2007, 02:17 PM
Cel mai bine il pune pe Radoi antrenor-jucator, ca vad ca se pricepe. :p

stefan
24-08-2007, 08:22 PM
Mda, inca un motiv pentru care Popa e un antrenor de cacat, la Piatra Neamt a deplasat doar 2 atacanti, Silvasan si Palimaru, si nu a vrut sa-l includa in lot si pe Bogdan Stiubei de la Poli II pe motiv ca nu are destula experienta (probabil ca trebuie sa mai joace pana la 28 de ani in liga III ca sa fie macar rezerva). Poli a inceput bine jocul dar Silvasan s-a accidentat si Palimaru e mult prea lent. De prin minutul 70 si ceva Poli joaca FARA atacanti, un soi de 5-5-0, si din minutul 86 e condusa de o echipa care a demonstrat tot meciul ca nu trebuia sa ramana in A. Asa ca in loc sa umileasca Ceahlaul din nou, pentru ca in prima repriza au aratat ca pot face asta, iesenii sunt batuti de o echipa de 2 lei care are un singur jucator mai bun, Cebotaru, pentru ca Popa stie doar sa faca declaratii tampite, nu sa antreneze.

Omega
24-08-2007, 10:51 PM
Wow, am trăit să îi văd şi eu pe cei de la Unirea pe primul loc în clasament, chiar dacă au un meci în plus. N-am văzut meciul cu Craiova, culmea am aprins tv-ul exact în minutul 90, când Bogdan Stancu a dat gol din penalty.

Real_Madrid
25-08-2007, 01:17 PM
A fost un meci echilibrat,cu ocazi de gol la ambele portii.Ma asteptam la un egal dar pana la urma acel penalty a fost decisiv.

DarkComy
25-08-2007, 04:47 PM
Dupa infrangerea de aseara, acum cateva minute Cioroianu si-a prezentat din nou demisia (prima data aceasta a fost respinsa), consiliul director anuntand ca interimar va fi Daniel Mogosanu, secundul echipei. Eu daca as fi in locul lui Mititelu as inceta cu experimentele la nivelul antrenorului si as incerca sa-l aduc pe Piturca, pentru ca e un antrenor foarte bun, stie sa isi aranjeze jucatorii tactic, are coloana vertebrala si nu permite nimanui sa ia decizii peste capul lui si in plus este genul foarte orgolios care se impune in vestiar si daca cineva face mofturi nu cred ca va ezita sa il dea afara din echipa.

Nu sunt de acord ca restul suporterilor ca jucatorii nu au valoare , s-a intamplat ceva cu ei ....au demonstrat ca au valoare in finalul campionatului trecut , in victoria cu 5-1 de la timisoara. Trebuie un antrenor adevarat

Blue
25-08-2007, 09:49 PM
Si Cioro e un antrenor slab? Cu el pe banca am reusit sirul acela de victorii si un joc spectaculos. Singurul lucru care nu-mi place la Cioro e ca face schimbarile prea tarziu si ca nu il baga pe Lutu macar 30 de min ca sa aiba timp sa faca ceva. Sincer nu stiu ce s-a intamplat cu jucatorii joaca asa fara ambitie fara nici o vlaga, probabil o schimbare e lucrul de care avem nevoie si sper ca noul antrenor sa fie Sandoi.

DarkComy
25-08-2007, 10:02 PM
Si Cioro e un antrenor slab? Cu el pe banca am reusit sirul acela de victorii si un joc spectaculos. Singurul lucru care nu-mi place la Cioro e ca face schimbarile prea tarziu si ca nu il baga pe Lutu macar 30 de min ca sa aiba timp sa faca ceva. Sincer nu stiu ce s-a intamplat cu jucatorii joaca asa fara ambitie fara nici o vlaga, probabil o schimbare e lucrul de care avem nevoie si sper ca noul antrenor sa fie Sandoi.

Din pacate nu se poate impune in vestiar. La meciul cu Pandurii s-a vazut clar ca echipa nu era facuta de el si ca probabil si-a bagat coada gasca de la Caracal. Schimbarile le face tarziu , in meciul cu urziceni trebuia sa il bage pe Lutu din min 46.

*InCePaToRuL*
26-08-2007, 09:09 PM
Ganezul sa făcut de cacao...:lol:
Cred că ne luam adio de la el:lol:
Mare jucator,Mare caracter...:rolf:

KlaU
26-08-2007, 09:12 PM
La ce comisii exista in Romania parca vad ca o sa primeasca 8 etape si dupa ce face apel mai ramane cu 5 .

stefan
26-08-2007, 09:16 PM
Tinand cont ca Radoi inca mai are voie sa intre pe stadion dupa intrarea aia la Palimaru, nici Ganea nu cred ca va lipsi prea mult de pe gazon.

Real_Madrid
26-08-2007, 09:26 PM
Ganezul sa făcut de cacao...:lol:
Cred că ne luam adio de la el:lol:
Mare jucator,Mare caracter...:rolf:

Ai curaj sa ii spui asta in fata? :lol:

*InCePaToRuL*
26-08-2007, 09:30 PM
Ai curaj sa ii spui asta in fata? :lol:

NU că mă bate:batut::rolf:

Rădoi măcar se bate cu jucători şi cu oglinzile.
Ce ia facut mă arbitrul? (Sau se crede Zidane:rolf:)
Cred că sa uitat prea mult la Wrestling.:rolf::rolf:

sisu_stelistul
26-08-2007, 09:39 PM
Ganea este un jucator bun, joaca bine, pacat de caracterul lui...
Gestul de astazi este foarte grav, trebuie pedepsit cu cateva etape bune de suspendare, sunt curios Poli ce va spune de acest gest si daca va lua vreo actiune disciplinara asupra lui...

Omega
26-08-2007, 10:09 PM
Sper că îşi va primi pedeapsa meritată, că poate aşa fotbalul din România nu va mai fi văzut de afară ca un fel de circ.

*InCePaToRuL*
26-08-2007, 10:13 PM
Sper că îşi va primi pedeapsa meritată, că poate aşa fotbalul din România nu va mai fi văzut de afară ca un fel de circ.

Să te uiţi diseară pe CNN...:o
Sigur va ajunge departe această "faptă".

DarkComy
26-08-2007, 10:17 PM
In aceasta seara s-a vazut caracterul imputit al lui Ganea, un jucator prea irascibil. Eu daca as fi in comisie , l-as suspenda tot sezonul.

*InCePaToRuL*
26-08-2007, 10:22 PM
l-as suspenda tot sezonul.

Şi crezi că mai revine pe teren după 1 an de pauză?:D

DarkComy
26-08-2007, 10:28 PM
Şi crezi că mai revine pe teren după 1 an de pauză?:D

Sper sa nu si sunt sigur ca s-ar lasa de fotbal. Sa se retraga dracu'. M-am saturat de fitele , nervii si glumele lui la care numai el rade.

*InCePaToRuL*
27-08-2007, 12:16 AM
Jucătorul care bătea Anglia!:blink:
http://xs218.xs.to/xs218/07351/1.jpg.xs.jpg (http://xs.to/xs.php?h=xs218&d=07351&f=1.jpg)
:shakeit:

dragos_015
27-08-2007, 12:42 AM
Aseara am fost in club si era fratele lui,o vedeta de la FCM Fagaras,si el era cu gura mare si chiar ma gandeam oare shi Ionel Ganea face la fel? Uite ca a comis-o din nou...dupa cum il stiu eu nu se va retrage,poate vine la FCM Fagaras ca acum a venit Ilie Dumitrescu actionar,cine stie? :D Mare pacat pentru ce a facut,ce ziceti l-a lovit pe Sapunaru?

Tuby
27-08-2007, 12:55 AM
nu l-a lovit, altfel nu se manifesta asa..Sapunaru intotdeauna cauta astfel de situatii..uite ca i-a iesit.. Mie imi pare rau pentru ce s-a intamplat..este un tip temperamental dar si-a facut treaba la cluburi si nationala cu modestie..

dragos_015
27-08-2007, 12:57 AM
Mie mi s-a parut ca Sapunaru l-a lovit insa nu am vazut din cel mai bun unghi,sper sa apara o filmare din care sa ne putem da seama ce s-a intamplat...

yahoo
27-08-2007, 01:03 AM
Nu incerc sa scuz comportamentul lui Ganea, dar e clar ca aici a avut o importanta contributie si arbitru, care a fost total depasit de un asemenea joc. A gresit enorm, nu a stiut sa gestioneze partida si sa discute cu capitanii ambelor echipe. Apoi tusierul acela e batut rau in cap, in loc sa ceara centralului oprirea meciului, acesta nu ia nici o masura. Gestul lui este exagerat dar normal considerand presiunea la care e supus un jucator.
Ceea ce a facut Ganea astazi reprezinta o mare palma aplicata domnului Lupescu, un incompetent cand vine vorba de delegari/problemele arbitrilor. Locul domnilor "din generatia de aur" nu este la Liga/Federatie delegand arbitrii, locul lor este la centrele de juniori, pe posturile ce se ocupa cu probleme externe.
Arbitrii tineri, dar prosti, nu inteleg pana la urma ce cauta asemenea exemplare in prima liga, sa-i formeze dracu in strainatate sau in diviziile inferioare si sa aduca arbitri straini cu valoare si nume.

DarkComy
27-08-2007, 01:43 AM
Ganea trebuia eliminat din min 2, stia si el asta iar in fotbalul romanesc arbitrii folosesc legea compensatiei asa ca trebuia sa fie recunoscator ca a mai apucat sa joace 70 de minute si nu sa aiba reactia aia de animal. Eu daca as fi in locul arbitrului, l-as da in judecata.

andreiutzu
27-08-2007, 07:09 AM
Ganea nu ar mai trebui sa intre vreodata pe un gazon de fotbal!Daca eram in Anglia in seara aia era in arest..

poli tm in fifa
27-08-2007, 07:17 AM
Stai ca aici ii Romania nu Anglia.Nu cred ca se va retrage chiar daca primeste un sezon de suspenadre.In plus Poli avea prima de 8.000 $ la victorie si eu cred ca a avut un motiv intemeiat sa-l loveasca pe arbitru...Nu stiu daca s-a vazut la televizor dar de la stadion s-a vazut ca dupa ce s-a dus la vestiare si s-a schimbat a iesit din tunel si se ducea spre arbitru sa il bata dar l-au oprit jandarmii.

Alex
27-08-2007, 10:17 AM
Ce motiv intemeiat sa ai ca sa bati un arbitru? Doar daca esti bolnav psihic, caine turbat, animal scapat de la zoo sa sari sa bati pe cine gasesti in cale, in niciun caz pe un teren de fotbal nu bati niste oficiali. Poti sa ai prima si 1 milion de euro, au fost atatea meciuri pierdute cu prime si mai mari asa ca un asemenea comportament e demn de puscarie. In tarile civilizate se face puscarie pt asa ceva si suspendare pe viata, dar noi suntem in Romania, tara tuturor posibilitatilor. Cati jucatori nu au fost si vor mai fi eliminati pe nedrept sa zicem, dar cati dintre ei se duc la arbitru si il bat ca pe ultimul jeg? Comisiile vor trebui sa ii dea suspendare cel putin un an, se stie ca are un comportament ca un tigan imputit, a mai luat campionatul asta un rosu tot pt o intrare ca a unui animal turbat, e recidivist, stim foarte bine ca nu numai la noi avea asemenea comportament ci si cand juca in Anglia i-a rupt piciorul intr-un AMICAL unui adversar.

stephen
27-08-2007, 10:19 AM
Stati linistiti ca mai mult de 5,hai maxim 10 etape nu-si ia.Vine nenea Iancu la comisie cu o gentuta,doamne-fereste nu cu bani!

Ganea din totdeauna a fost ,scuzati-ma daca par rasist,un mare tigan!S-a purtat asa pe unde a fost...La nationala pornise la un moment dat amenintarile pe Boloni care nu-l titulariza,in favoarea lui Marius Niculae.Dupa aia,Marius l-a linistit,se pare,la un antrenament,i-a aratat putin judo...Dar la Poli cine sa-l linisteasca...?

mns
27-08-2007, 10:45 AM
Deja ma streseaza astia de la Timisoara, si nu o spun ca aradean, ca nu prea mai ma pasioneaza fotbalul. Dar mi se pare abusrd cat de protejatii sunt sensibilii timisoreni.

Dupa ce ca joaca ca niste animale si rup 3 jucatori pe meci, acum toata lumea sare sa-i apare, ca arbitrul e de vina pentru ca e prea bland si nu a reusit sa faca fata jocului. Sa ma scuzati, dar daca il elimina de la inceput credeti ca nu mai facea scandal? Ce drept are el sa sara si sa bata un arbitru? Asa a fost invatat in tarile civilizate?

Eu l-as suspenda pe 30 de ani, pana atunci poate mai invata sa-si tempereze comportamentul.

Jokes
27-08-2007, 12:37 PM
Mie mi se pare ca a avut si o cadere nervoasa.Astfel de comportament doar la Balaceanca mai vezi. <_<

Andrey95
27-08-2007, 03:09 PM
1. Ganea --> Ganea e prost, de cand il stie toata lumea. El se crede mare si tare, s-a luat de Boloni, i-a rupt piciorul unui jucator scotian (Scotia - Romania 1-2, daca va amintiti), iar acum se ia de un arbitru. Dupa mine, Ganea merita intre 16 si 24 de ANI de suspendare pentru ce a facut.

2. Steaua --> La Steaua au ajuns deodata Becali si Hagi. Becali mi-a placut cateodata cu gesturile lui de binefacere (foarte putin insa), in rest - un dobitoc. Uite, acum face el echipa (asa a facut de fapt el intotdeauna). Hagi - jucator, nota 10, antrenor, nota 1. Ca jucator, foarte bun, ca antrenor, antitalent.

3. UTA --> Nu pentru ca tin cu UTA spun asta, dar in cel putin 4/5 etape arbitrii ne-au incurcat. Mai ales acum idiotul asta de la meciul cu Otelul: la 0-0, UTA a avut un penalty CLAR. Daca dadea 11m nu cred ca se mai termina 2-1.

Atat am avut de zis.

DarkComy
27-08-2007, 05:11 PM
Mi se pare putin 16 etape,(cum a declarat Urs) ar trebui sa ia vreo 20 pentru ca gestul lui a fost de o gravitate foarte mare si mai mult ca sigur comisia o sa faca nevazuta faza din minutul 2 si cea din min 69 cand l-a lovit pe sapunaru.Ar trebui sa se judece fiecare faza in parte si dupa sa se adune etapele de suspendare pentru ca acum proba video este acceptata si am observat ca acum comisile se autosesizeaza la astfel de cazuri si suspenda jucatorul chiar daca nu a fost eliminat. Asa ca pentru faza cu arbitru hai sa zicem 16 etap