View Full Version : Liga I 2007-2008
shinoda
04-05-2008, 10:27 PM
Cei 200 de mii erau pentru titlu, nu doar pentru meciul cu Dinamo, cred ca cei de la Dinamo s-au luptat si pentru diferenta de bani dintre drepturile TV ale locurilor 6 respectiv 3.
Am avut titlul in mana, acum ne ramane doar sa speram.
Lasa ma, ca speranta moare ultima. Dar moare si ea intr-un final.
Nici Steaua, nici CFR nu merita titlul. Toti au jucat extrem de prost in ultima parte a campionatului. Lacatus oricum nu e antrenor, pentru ca atunci cand niste jucatori de valoarea celor de la Steaua si tu nu esti in stare sa marchezi din faze normale, ceva nu merge cum trebuie.
Macar asa CFR se califica direct si nu se va face de ras in calificari, iar Steaua are sanse mai mari sa pice cu o echipa mai slaba si sa se califice si ea in grupe. Dar cu Lacatus nu vor face nimic.
pikciu
05-05-2008, 07:37 AM
Exact cum ma asteptam, toata lumea discuta despre Steaua - Dinamo, dar la blatul "nesimtit" dintre Ceahlaul si Timisoara nu se uita nimeni. Exact asta au vrut si Gh. Stefan si porcul ala de Iancu. Rusine!
stephen
05-05-2008, 08:20 AM
Deci eu ce sa inteleg din meciul de-aseara? Ca Borcea a ajuns cu valiza de bani la Tudor inaintea lui Jiji? De ce nu i-a dat rosu lui Bratu? In fine, nu ca as plange-o pe Steaua, oricum nu merita titlul. Asa doar Urziceniul ar merita mentionata ca a facut un sezon frumos. Dar sunt sigur ca titlul merge la Cluj.
Nu stiu daca e posibil, ca Steaua e cap de serie, dar ce mi-ar place sa joace cu Liverpool in turul 3.
SSORIN
05-05-2008, 08:30 AM
Exact cum ma asteptam, toata lumea discuta despre Steaua - Dinamo, dar la blatul "nesimtit" dintre Ceahlaul si Timisoara nu se uita nimeni. Exact asta au vrut si Gh. Stefan si porcul ala de Iancu. Rusine!
Chiar daca nu batea Ceahlaul, Dacia avea sanse mici sa se salveze. Trebuiau sa castige meciul cu Farul si mai aveau sanse.
pikciu
05-05-2008, 10:00 AM
Pai tu crezi ca mie imi pasa de Dacia Mioveni? :lol: Chiar m-am bucurat ca s-a dus. Altceva nu-mi convine: mizeria din fotbalul romanesc.
cosmin targoviste
05-05-2008, 12:38 PM
Deci eu ce sa inteleg din meciul de-aseara? Ca Borcea a ajuns cu valiza de bani la Tudor inaintea lui Jiji? De ce nu i-a dat rosu lui Bratu?
Si lui Zapata de ce nu i-a dat rosu?Avea toate motivele:contact clar,ultim aparator,situatie iminenta de gol(singur cu poarta).oricum arbitrajul nu a influentat in niciun fel soarta meciului.De ce?pentru ca Steaua nu merita mai mult.Ce ocazii mari a avut Steaua?
Saint
05-05-2008, 02:57 PM
Hai ca nici Dinamu nu merita victoria. De s-ar fi putut incheia meciul fara ca o echipa sa aiba vreun punct :rolleyes:
pikciu, ce te mira? :D e ceva obisnuit
cosmin targoviste
05-05-2008, 03:09 PM
Si cica sa nu mai pocim numele echipelor rivale :-@....
De ce sa se incheie meciul fara ca vreo echipa sa ia vreun punct?A castigat echipa mai buna.Cui nu ii convine,sa se uite la avatarul meu si sa faca liniste ;)
Saint
05-05-2008, 03:11 PM
Oh da, maestre,
Dinamo RULZ!!!!!111
stephen
05-05-2008, 06:10 PM
Ma gandesc ca e un lucru bun ca simpaticu' de cosmin_targoviste nu si-a facut cont anul trecut cand Dinamo iesea campioana. Va dati seama ce circ ar fi fost atunci?
poli tm in fifa
05-05-2008, 06:30 PM
Iancu,un om mare,foarte mare...NOT.Sa plece cu to cu BKP-u lui si sa ne lase.Nu are treaba cu fotbalul,nici el nici Rosianu.
eLiTe
05-05-2008, 06:52 PM
Curios, steaua a pierdut in acest retur si cu Dinamo si cu Rapid.
dorel
05-05-2008, 07:09 PM
Daca retrogradeaza Buzaul, blatul de la Piatra Neamt poate fi iertat. Parca am fi in '47 cand Dinamo avea 2 echipe in prima liga.
Cred ca e clar pentru toata lumea ca Steaua nu se poate impiedica de Gloria Buzau. Cat despre meciul de la Cluj, ma tem mai mult de un arbitraj favorbail stelei decat de un meci bun facut de "studentii" clujeni. Ar fi si cazut sa se duca titlul in provincie dupa atatia ani, cupa deja nu mai are cum sa ajunga in Bucuresti. Chiar nu ma intereseaza rezultatele CFRului din grupele UCL, nici coeficientul Romaniei, mai intai ar trebui sa avem un campionat curat cu 4-5 echipe care sa se lupte pentru titlu si abia dupa asta sa ne gandim la finale de cupe europene pentru ca anul asta am avut cel mai murdar final de campionat de la ultimul titlul castigat de steaua incoace, si inca nu s-a terminat.
sisu_stelistul
05-05-2008, 07:22 PM
Asa ziceati si in tur inainte de meciul cu Gloria Buzau, daca obtineam macar un egal atunci alta era situatia.
@dorel: De ce zici ca campionatul nu a fost curat? A fost o lupta destul de stransa pentru titlu, oricum cu atatea reprezentate in cupele europene normal ca o sa ne scada iar coeficientul.
pikciu
05-05-2008, 07:33 PM
Da-l in ma-sa de coeficient. Unde ai vazut tu sezon curat? Copile, trezeste-te!
Meciuri castigate la comisii, cu ajutorul arbitrilor/adversarilor, declaratii cu bani, butoane si alte magarii d-astea, asta poti tu numi un campionat curat? Cand dai bani adversarilor, sau altor echipe pentru a-i "motiva". Aseara la Piatra-Neamt a fost cel mai bun exemplu.
dorel
05-05-2008, 07:38 PM
Asa ziceati si in tur inainte de meciul cu Gloria Buzau, daca obtineam macar un egal atunci alta era situatia.
@dorel: De ce zici ca campionatul nu a fost curat? A fost o lupta destul de stransa pentru titlu, oricum cu atatea reprezentate in cupele europene normal ca o sa ne scada iar coeficientul.
Pai egal ati si obtinut, ca a egalat Bunica in ultimul minut si acum l-a trimis Becali in Liga III sa-si rupa picioarele. Ce ti s-a parut asa curat? Ca Steaua s-a facut de cacat la Iasi cu noile achizitii si dupa asta a castigat vreo 11 meciuri la rand? Ca au castigat un meci la masa verde cand existau destule dovezi ca nici arbitrul n-a respectat regulamentul? Ca Becali a aruncat iar cu bani in stanga si in dreapta, ca la Mioveni s-au intalnit conducatorii inainte de meci pentru a asigura victoria Stelei, ca Bistrita a bagat echipa a doua in meciul cu CFR, ca CFR a fost ajutata la randul ei de arbitri?
Poate vrei si tu sa argumentezi si reputatia aia ca nu vad legatura intre ce am postat eu si motivul pentru care mi-ai scazut.
sisu_stelistul
05-05-2008, 07:41 PM
Aici am scris referitor la afirmatia lui dorel, adica atunci cand a castigat Steaua titlul n-a fost corect campionatul, apoi a fost, si acum iar n-a fost?
Cat despre tine, copilaşule, coeficientul chiar o sa scada, iar campionatul a fost cat de cat corect, adica depinde ce intelegi prin asta, poate era corect sa castige Rapidul dupa ce s-a jucat pe teren, insa decizia luata de arbitru a fost corecta si la fel si la comisii, greselile au fost echitabil repartizate intre echipe, poate te iei dupa toate declaratiile pe care le dau patronii, dar de obicei le dau sa mai incite suporterii.
edit:
@dorel: Faci niste legaturi proaste, de unde si pana unde l-a trimis Becali in liga III, oricum Bunica nu era jucator in echipa de baza, poate am vazut alt meci, dar la Iasi am facut un meci bun, mai bun decat cele din tur. Daca erau atatea dovezi se lua alta decizie, ca a fost si apelul.
xdevil
05-05-2008, 09:25 PM
Frate, Steaua a facut meci bun la Iasi. Poli, de ce nu ne-am calificat IN UCL, sau macar in UEFA, ca le-am dat-o rau de tot la stelisti care au facut un meci bun.
shinoda
05-05-2008, 10:32 PM
Aici am scris referitor la afirmatia lui dorel, adica atunci cand a castigat Steaua titlul n-a fost corect campionatul, apoi a fost, si acum iar n-a fost?
Cat despre tine, copilaşule, coeficientul chiar o sa scada, iar campionatul a fost cat de cat corect, adica depinde ce intelegi prin asta, poate era corect sa castige Rapidul dupa ce s-a jucat pe teren, insa decizia luata de arbitru a fost corecta si la fel si la comisii, greselile au fost echitabil repartizate intre echipe, poate te iei dupa toate declaratiile pe care le dau patronii, dar de obicei le dau sa mai incite suporterii.
edit:
@dorel: Faci niste legaturi proaste, de unde si pana unde l-a trimis Becali in liga III, oricum Bunica nu era jucator in echipa de baza, poate am vazut alt meci, dar la Iasi am facut un meci bun, mai bun decat cele din tur. Daca erau atatea dovezi se lua alta decizie, ca a fost si apelul.
Ba stelistule ba, ma exasperezi ca le tot iei apararea iobagilor tai. Se vede clar ca Steaua a avut parte de "ajutoare divine". Cum plm mea Tudor nu a acordat penalty clujului in meciul din Ghencea si acelasi arbitru a acordat penalty lui Dinamo intr-o faza similara. Plus ca a mai fost si ditamai taraboiu cu bricheta, cand Steaua era la 15 minute sa o ia in freza. Mai face si boa ala de Becali declarati cum ca de acum in colo apasa pe butoane si ghici ce coincidenta, Steaua are o "remarcabila" serie de victorii. Oricum, sunt constient ca nu numai Steaua a apelat sezonul asta la combinatii necurate dar oricum, ale ei sunt destul de evidente.
Cat despre coeficientul Romaniei, ma pipi pe el. Noi nu aveam macar o echipa care sa ne reprezinta cu succes, la ce ne trebuie 6 sau 7 echipe care sa participe in cupele europene...
:._.:LucyY:._.:
05-05-2008, 10:49 PM
Daca retrogradeaza Buzaul, blatul de la Piatra Neamt poate fi iertat. Parca am fi in '47 cand Dinamo avea 2 echipe in prima liga.
din cate stiu eu Dinamo a fost infiintata in '48 si nu cred ca avea 2 echipe in '47
EUROmania2008
05-05-2008, 10:50 PM
Scuze ca ma bag in discutie fara invitatie dar vreau sa spun ceva lui shinoda
1. omul din greseli invata
2. Nu am nimic cu dinamovistii. ei au procedat la fel ca si anul trecut, au luat si bani si au facut si "pace" cu suporterii
3. Cei mai vinovati pentru titlul asta care a ajuns in Cluj sunt toate echipele din Liga 1 care nu au bagat de seama toate furturile facute de CFR in tur si cand s-au trezit era prea tarziu.
4. Ce ar fi spus lumea daca steaua egala la 2 la faza cand habibou a incurcat pe mendoza sau cum il cheama pe ala?BALT!!!!!! ma insel?
5. De ce la CFR nu s-a strigat in tur ca au facut blaturi la greu atat cu echipele cat si aranjamete cu arbitri si cand steaua a vrut sa faca cu buzaul toata lumea steluta in sus, steluta in jos. e normal sa nu se mai faca blat daca toata presa profesionista din romania blat buzau-steaua. acum daca steaua da meciul buzaului ca sa se salveze de la retrogradate nu mai spune nimeni nimic de blat si tot asa. astia suntem noi romanii. cand un om prost si din atata prostie spune ce nu trebuie, ce simte si ce gandeste lumea il omoara.
sisu_stelistul
06-05-2008, 09:25 AM
Ai dreptate, oricum ar fi, tot Steaua face ceva, daca e pe primele locuri, trebuie sa faca ceva necurat, dupa parerea voastra. Shinodo, daca tu te iei dupa toate declaratiile lui Becali, pana si eu am ajuns sa-mi dau seama ca spune numai tampenii, si dupa meciul cu CFR s-a discutat atat de pozitionarea arbitrului, la fiecare greseala se zice ca au fost motivati, parca alte echipe nu ar avea parte de greseli, asa se duce arbitrajul romanesc de rapa dupa o multime de acuzatii nefondate, ca vad ca nu s-a demonstrat inca nimic, nici un blat, nici un aranjament cu arbitrii....nimic.
Saint
06-05-2008, 09:47 AM
2. Nu am nimic cu dinamovistii. ei au procedat la fel ca si anul trecut, au luat si bani si au facut si "pace" cu suporterii
3. Cei mai vinovati pentru titlul asta care a ajuns in Cluj sunt toate echipele din Liga 1 care nu au bagat de seama toate furturile facute de CFR in tur si cand s-au trezit era prea tarziu.
4. Ce ar fi spus lumea daca steaua egala la 2 la faza cand habibou a incurcat pe mendoza sau cum il cheama pe ala?BALT!!!!!! ma insel?
5. De ce la CFR nu s-a strigat in tur ca au facut blaturi la greu atat cu echipele cat si aranjamete cu arbitri si cand steaua a vrut sa faca cu buzaul toata lumea steluta in sus, steluta in jos. e normal sa nu se mai faca blat daca toata presa profesionista din romania blat buzau-steaua. acum daca steaua da meciul buzaului ca sa se salveze de la retrogradate nu mai spune nimeni nimic de blat si tot asa. astia suntem noi romanii. cand un om prost si din atata prostie spune ce nu trebuie, ce simte si ce gandeste lumea il omoara.
Bine punctat :mishto:
alexinho, dinamovistii nu o sa zica vreodata ca echipa lor a facut vreun blat; stelistii la fel; toata lumea la fel! Nu cred ca exista o echipa curata in Romania ;)
stephen
06-05-2008, 09:49 AM
Ai dreptate, oricum ar fi, tot Steaua face ceva, daca e pe primele locuri, trebuie sa faca ceva necurat, dupa parerea voastra.
Pai si de ce ne condamni? Cu patronul care-l aveti... :p
Permite-mi sa te contrazic. Celelalte echipe trebuiau sa joaca fotbal. Pe teren. Cu jucatorii. Dar toti au fost prea ocupati sa se injure prin ziare, pe la televiziuni si talk show-uri gretoase.
Poti sa acuzi o echipa ca a castigat cateva meciuri suspecte, dar nu ca a jucat asa mai bine de jumatate de campionat, pentru ca de multe ori au maturat cu adversarii.
shinoda
06-05-2008, 01:13 PM
Ai dreptate, oricum ar fi, tot Steaua face ceva, daca e pe primele locuri, trebuie sa faca ceva necurat, dupa parerea voastra. Shinodo, daca tu te iei dupa toate declaratiile lui Becali, pana si eu am ajuns sa-mi dau seama ca spune numai tampenii, si dupa meciul cu CFR s-a discutat atat de pozitionarea arbitrului, la fiecare greseala se zice ca au fost motivati, parca alte echipe nu ar avea parte de greseli, asa se duce arbitrajul romanesc de rapa dupa o multime de acuzatii nefondate, ca vad ca nu s-a demonstrat inca nimic, nici un blat, nici un aranjament cu arbitrii....nimic.
Auzi ma la el, dar dupa cine sa ma iau ma, nu este el numarul 1 la Steaua, sefu sefilor? Lasa, reluam discutia asta maine ca acum am de invatat.
DarkComy
06-05-2008, 01:44 PM
pt.3. Ce sa faca cluburile cand LPF si FRF nu sunt in stare sa ii faca ceva lui Becali. Dupa fel si fel de declaratii...apare Mitica si zice: "A glumit domne". Cum sa evolueze jucatorii cu gandul de a incurca Steaua sau CFR dupa ce au vazut ce s-a intamplat cu Bunica de la Gloria Buzau, care dupa ce a egalat pe Steaua a fost trimis sa joace in Liga III. La noi in campionat daca superi pe cineva, persoana respectiva e in stare sa te distruga pe tine sau clubul tau.
pt.5 Pentru ca spre deosebire de Steaua, patronul CFR-ului nu a aparut la TV sau prin presa cu fel si fel de declaratii...ca voi motiva adversarele, ca arbitrul X a fost impecabil... dupa ce a gresit flagrant in favoarea stelei, dupa declaratii ca echipa X,Y,Z nu o sa ne puna probleme, nu ar indrazni ei sa ne puna probleme etc.
EUROmania2008
06-05-2008, 02:11 PM
Permite-mi sa te contrazic. Celelalte echipe trebuiau sa joaca fotbal. Pe teren. Cu jucatorii. Dar toti au fost prea ocupati sa se injure prin ziare, pe la televiziuni si talk show-uri gretoase.
Poti sa acuzi o echipa ca a castigat cateva meciuri suspecte, dar nu ca a jucat asa mai bine de jumatate de campionat, pentru ca de multe ori au maturat cu adversarii.
nimeni nu spune nimic cand e vorba de meciuri suspecte. stii cum e si cu becali? El nu vrea sa fie furat la el acasa de adversari si casa evite asta, ii fura el pe adverzari(vezi meciul cu CFR). eu am curajul sa bat la pariu cu oricine pe orice suma ca daca nu facea BECALI ceva cu butoanele CFR-batea pe steaua prin 2 penalty-uri si steaua juca de x ori mai bine.nu stiu daca voi ati jucat fotbal pe vreo miza, dar eu stiu ca atunci cand am aranjat sa pierdem un meci aia nu putea tine 3 pase. e o presiune in plus. Cat despre vorbitul in presa, ce vreti? asta e si cu asta defilam.
pt.3. Ce sa faca cluburile cand LPF si FRF nu sunt in stare sa ii faca ceva lui Becali. Dupa fel si fel de declaratii...apare Mitica si zice: "A glumit domne". Cum sa evolueze jucatorii cu gandul de a incurca Steaua sau CFR dupa ce au vazut ce s-a intamplat cu Bunica de la Gloria Buzau, care dupa ce a egalat pe Steaua a fost trimis sa joace in Liga III. La noi in campionat daca superi pe cineva, persoana respectiva e in stare sa te distruga pe tine sau clubul tau.
pt.5 Pentru ca spre deosebire de Steaua, patronul CFR-ului nu a aparut la TV sau prin presa cu fel si fel de declaratii...ca voi motiva adversarele, ca arbitrul X a fost impecabil... dupa ce a gresit flagrant in favoarea stelei, dupa declaratii ca echipa X,Y,Z nu o sa ne puna probleme, nu ar indrazni ei sa ne puna probleme etc.
tu nu vezi ca Becali respecta fiecate silaba din regulament? dupa cum a spus si el ca respecta regulamentul dar nu inseamna ca se mentine in limita bunului simt
DarkComy
06-05-2008, 02:14 PM
nimeni nu spune nimic cand e vorba de meciuri suspecte. stii cum e si cu becali? El nu vrea sa fie furat la el acasa de adversari si casa evite asta, ii fura el pe adverzari(vezi meciul cu CFR). eu am curajul sa bat la pariu cu oricine pe orice suma ca daca nu facea BECALI ceva cu butoanele CFR-batea pe steaua prin 2 penalty-uri si steaua juca de x ori mai bine.nu stiu daca voi ati jucat fotbal pe vreo miza, dar eu stiu ca atunci cand am aranjat sa pierdem un meci aia nu putea tine 3 pase. e o presiune in plus. Cat despre vorbitul in presa, ce vreti? asta e si cu asta defilam.
tu nu vezi ca Becali respecta fiecate silaba din regulament? dupa cum a spus si el ca respecta regulamentul dar nu inseamna ca se mentine in limita bunului simt
Regulamentul interzice motivarea altor echipe.
EUROmania2008
06-05-2008, 02:27 PM
dar nu motiveaza el ci clubul respectiv, asta 1 la mana
2. de ce sa nu platesc o echipa sa isi apere corect sansele. de blaturi ce sa mai zic, sun foarte corecte
DarkComy
06-05-2008, 02:40 PM
dar nu motiveaza el ci clubul respectiv, asta 1 la mana
2. de ce sa nu platesc o echipa sa isi apere corect sansele. de blaturi ce sa mai zic, sun foarte corecte
Hai sa fim seriosi George Becali=Steaua. De ce crezi ca el nu e trecut in organigrama clubului? ca in caz ca vor sa ii faca ceva el sa zica ca NU are nici o functie in cadrul clubului Steaua si prin urmare, clubul nu poate fi tras la raspundere.
Hai sa zicem ca partida respectiva se juca corect...dar prin eventuala motivare financiara, le faci meciul mai greu adversarilor tai de la titlu. Ti se pare corect?
Una peste alta, e pacat ca iar s-a ajuns la jocuri de culise, la meciuri suspecte si la tot felul de declaratii exagerate din partea tuturor.
In loc ca fiecare sa-si vada de echipa lui, toti comenteaza ce face celalalt. La noi daca un arbitru face o greseala, trebuie impuscat.
Pana cand nu vor veni oameni adevarati in fotbal, oameni care sa stea linistiti in tribuna, sa urmareasca meciul si sa-si rezolve problemele in familie, nu vom avea liniste. N-ai ce s afaci cat timp majoritatea echipelor sunt conduse de niste baietasi smecheri ce sunt la acelasi nivel cu suporterii echipelor.
sisu_stelistul
06-05-2008, 07:38 PM
Auzi ma la el, dar dupa cine sa ma iau ma, nu este el numarul 1 la Steaua, sefu sefilor? Lasa, reluam discutia asta maine ca acum am de invatat.
Pai el nu este seful sefilor, este doar un "amarat" de finantator, numai are functie, Argaseala este presedintele, iar declaratii tampite au toti finantatorii romani.
Succes la BAC.
EUROmania2008
06-05-2008, 08:53 PM
In loc ca fiecare sa-si vada de echipa lui, toti comenteaza ce face celalalt. La noi daca un arbitru face o greseala, trebuie impuscat.
Pana cand nu vor veni oameni adevarati in fotbal, oameni care sa stea linistiti in tribuna, sa urmareasca meciul si sa-si rezolve problemele in familie, nu vom avea liniste. N-ai ce s afaci cat timp majoritatea echipelor sunt conduse de niste baietasi smecheri ce sunt la acelasi nivel cu suporterii echipelor.
ai punctat mai mult decat foarte bine, dar vreau sa mai completez ceva. cu suporterii nu numai patronii sunt devina ci si "profesionisti" ziaristi care atunci cand jandarmii au inceput educatia cu suporterii ziaristii au sarit cu gura. ASTA E ROMANIA NOASTRA!!!
gianni
07-05-2008, 05:06 PM
Greu final de campionat! Oare...sau... oare?
Cine sa fie? Cfr-ul sau Steaua?
Cu blaturi sau fara blaturi, acesta este unul dintre cele mai "tensionante" campionate!
Saint
07-05-2008, 05:56 PM
Si s-a terminat!
Maryusake
07-05-2008, 06:00 PM
Ce se agita fatuca asta de la sport.ro
Bine ca s-a terminat!:rolleyes:
liquid
07-05-2008, 06:01 PM
Dupa cum credeam CFR campioana, era imposibil sa piarda contra celor de la U Cluj sau sa faca egal. Acum sa fim bucurosi ca e posibil sa avem 2 echipe in CL, ca nu mai prindem noi ocazii de astea mult timp in ritmul asta. :-j
yahoo
07-05-2008, 06:02 PM
Ghencea sa salute campionii!!!!1111
Cel mai mult imi pare rau de Ceahlaul, iarasi au ramas sclavii aia din Buzau. Da na, ce sa te astepti de la Mititelu!
EUROmania2008
07-05-2008, 06:02 PM
Becali si-a facut de cap in aceasta etapa. Bani la Buzau sa fie umilita, bani la Craiova sa bata pe Ceahlaul, bali la U Clij sa bata pe CFR, un U Clij care a jucat la 2 capete, daca incurcau CFR-ul luau banii de la Becali daca nu, cum s-a si intamplat, au luat banii de la CFR
Mda....CFR e campioana,visele a multor stelisti s-au naruit,vina poate fi data pe multe persoane dar vina e poate a mari "religii" a lui George Becali care a spus ca Dumnezeu il va ajuta dar pana la urma s-au adeverit vorbele lui Porumboiu "Campionatul acesta nu e al lui Dumnezeu e al d......i" Becali si Steaua au primit o palma pentru ca in acest moment nimeni nu merita sa fie campiona Romaniei.Nefiind suporter al unei echipe din liga I din acest moment singur lucru pe care il regret ca CFR se va face de rusine in grupele Champions League.Atat am avut de spus...Bafta,sper ca nu mi se vor adeveri temerile si sper ca Gaz Metan Medias sa faca o figura frumoasa in Liga I.
vlad89
07-05-2008, 06:04 PM
Asa emotii nu am avut de foarte mult timp, sunt foarte fericit, Bravo CFR CLUJ!!!
Saint
07-05-2008, 06:05 PM
Cel mai mult imi pare rau de Ceahlaul, iarasi au ramas sclavii aia din Buzau. Da na, ce sa te astepti de la Mititelu!
De ce incurajezi blatul? Si va mai plangeti ca in Romania blatul e la putere. Sa nu va mai aud cu brichetele :p
yahoo
07-05-2008, 06:09 PM
Prefer o echipa cu un stadion modern intr-un oras foarte frumos decat niste sclavi intr-o campie pustie finantati de un oligofren!
DarkComy
07-05-2008, 06:11 PM
Hai ca nu inteleg...Daca pierdeam sau faceam egal, eram blatisti ca pica Buzaul...acu ca am castigat iar nu am jucat corect sau ce? ce nu e bine? E vina Craiovei? e vina lui Mititelu? ca Ceahlaul era la retrogradare si trebuia sa stea la mana altora?
@EUROmania2008...de unde stii tu ca Becali a dat bani Craiovei ca sa castige cu Ceahlaul? la ce atitudine in teren au avut oltenii, erau cu gandul la vacanta decat la eventualii bani ai lui Gigi. La scorul de 2-2 nici nu aveau chef sa egaleze, norocul cu autogolul nemtenilor
sorin
07-05-2008, 06:13 PM
La 22 de ani distanta de la cea mai mare performanta din istoria ei, Steaua face un blat cu "satelitul" ei.
CFR se chinuie 65 de minute sa inscrie un gol unei echipe deja retrogradate si castiga campionatul dupa un penalty.
Cel mai bine imi pare ca toate lucrurile urate pe care le-a facut ciobanul s-au intors impotriva lui.
Avem un campionat jenant si lucrul asta o sa se reflecte in Europa.
yahoo
07-05-2008, 06:14 PM
Hai nu te supara :P Cam penal sa ramana Buzaul in A. Nici nu stiu la ce te asteptai fiind clar ca va fi o etapa a blaturilor. Si-au dat aia ca prostii autogol dar si oltenii au tras de parca le-a dat Becalii cateva mii de euro...
Saint
07-05-2008, 06:22 PM
M-am saturat de tara asta. M-am saturat de toate blaturile. In tara asta nimic nu o sa poata sa mearga bine, corect. Deocamdata, in Romania pentru mine nu mai exista decat FC Brasov. Fotbalul din Romania e mort, de fapt, Romania e moarta.
Hai Zimbrul Chisinau!
dorel
07-05-2008, 06:22 PM
Pai cei de la Ceahlaul s-au batut singuri, cu 10 minute inainte de final erau inca in Liga I si au bagat-o in propria poarta. Din pacate a ramas ***** din Buzau in prima liga dupa un meci in care a facut tot posibilul ca sa nu joace fotbal si sa piarda.
Oricum, felicitari CFR-ului pentru titlu, chiar nu ma intereseaza ce va face in liga campionilor, important e ca in sfarsit titlul a ajuns la o echipa din provincie in care s-a investit foarte mult. U Cluj n-a jucat cine stie ce, dar a facut tot posibilul sa incurce CFR-ul, cam asa joaca o echipa motivata financiar de Becali, poate ar trebui sa invete si comisiile ceva din meciul asta.
Penal sau nu, Buzaul nu face blaturi decat cu Steaua, Ceahlaul are mult mai multe optiuni.
Mai bine asa, cine stie ce mai debita acum Becali, macar acum poate si-a dat seama ca nu mai e el sabia luminii din fotbalul romanesc.
Felicitari CFR-ului pentru campionat. Si rusine suporterilor de la U Cluj pentru ceea ce au facut. Nu cred ca ar fi cerut nimeni celor d ela U Cluj sa se predea, trebuia sa isi apare corect sansele. Dar sa recurgi la asemenea acte de violenta...
Sunt curios cat aveau promis cei de la U Cluj, au fost mult prea nervosi, mai ales la penalty.
U Cluj n-a jucat cine stie ce, dar a facut tot posibilul sa incurce CFR-ul, cam asa joaca o echipa motivata financiar de Becali, poate ar trebui sa invete si comisiile ceva din meciul asta.
Nu o sa invete nimeni nimic. Poate chiar o sa mai acuze arbitrul ca a distrus munca stelistilor de un an prin penaltiul ala. La faza aia se puteu elimina lejer 2 jucatori de la U Cluj.
Danutz_dark_one
07-05-2008, 06:28 PM
mns, daca ai observat, Merlier plangea la sfarsitul meciului. eu cred ca a pierdut ceva bani, ca retrogradati erau de mult si nu mai plangeau acum de asta... una peste alta, s-a mai dus un campionat, per ansamblu eu zic ca unul frumos, lasand aici la o paerte toate scandalurile si meciurile presupuse a fi trucate. CFR merita acest titlul, doar pentru ce au aratat in tur. Sper ca si Steaua sa intre in CL si amandoua echipele romanesti sa faca figura frumoasa.
EUROmania2008
07-05-2008, 06:47 PM
Hai ca nu inteleg...Daca pierdeam sau faceam egal, eram blatisti ca pica Buzaul...acu ca am castigat iar nu am jucat corect sau ce? ce nu e bine? E vina Craiovei? e vina lui Mititelu? ca Ceahlaul era la retrogradare si trebuia sa stea la mana altora?
@EUROmania2008...de unde stii tu ca Becali a dat bani Craiovei ca sa castige cu Ceahlaul? la ce atitudine in teren au avut oltenii, erau cu gandul la vacanta decat la eventualii bani ai lui Gigi. La scorul de 2-2 nici nu aveau chef sa egaleze, norocul cu autogolul nemtenilor
Stai tu linistit, ca e asa cumn zic eu. cati jucatori de-ai stelei sunt la Ceahlaul etc.
La 22 de ani distanta de la cea mai mare performanta din istoria ei, Steaua face un blat cu "satelitul" ei.
CFR se chinuie 65 de minute sa inscrie un gol unei echipe deja retrogradate si castiga campionatul dupa un penalty.
Cel mai bine imi pare ca toate lucrurile urate pe care le-a facut ciobanul s-au intors impotriva lui.
Avem un campionat jenant si lucrul asta o sa se reflecte in Europa.
CIRC!!!!
Un singur lucru mi-as dori. steaua fiind a 2-a in campionat sa faca 5 punct4e in UCL si CFR-ul fiind campioana sa faca mai multe decat steaua, ca na, e campioana
poli tm in fifa
07-05-2008, 06:53 PM
mns, daca ai observat, Merlier plangea la sfarsitul meciului. eu cred ca a pierdut ceva bani, ca retrogradati erau de mult si nu mai plangeau acum de asta... una peste alta, s-a mai dus un campionat, per ansamblu eu zic ca unul frumos, lasand aici la o paerte toate scandalurile si meciurile presupuse a fi trucate. CFR merita acest titlul, doar pentru ce au aratat in tur. Sper ca si Steaua sa intre in CL si amandoua echipele romanesti sa faca figura frumoasa.
Poate plangea ca au pierdut impotriva lui CFR (by the way,congratulation) si ca si-au dezamagit fanii.Si jucatorii lui Poli au plans dupa meciul cu Mioveni (1-2) si nu cred ca plangeau ca nu le mai dadea Iancu bani ;)
DarkComy
07-05-2008, 06:59 PM
Stai tu linistit, ca e asa cumn zic eu. cati jucatori de-ai stelei sunt la Ceahlaul etc.
Si ce daca sunt fosti jucatori ai Stelei? Doar ca au evoluat la Steaua, acu trebuie sa se retraga din Liga I ca altfel sunt considerati curierii lui Becali?
Ba ce ma enerveaza genul asta de oameni si de afirmatii ca e asa cumn zic eu sau din surse foarte sigure. Ma nene, daca ai astfel de informatii si sunt sigure...du-te la LPF, FRF...ca sa depuncteze pe oier, pentru ca este ilegal sa stimulezi pe altcineva.
Danutz_dark_one
07-05-2008, 07:17 PM
Poate plangea ca au pierdut impotriva lui CFR (by the way,congratulation) si ca si-au dezamagit fanii.Si jucatorii lui Poli au plans dupa meciul cu Mioveni (1-2) si nu cred ca plangeau ca nu le mai dadea Iancu bani ;)
da, ai dreptate, poate si de aceea ;) dar sunt sigur ca si banii promisi de la Becali au avut un rol si ei :) dar acum sa nu ne certam noi din cauza lor, ca nu castigam nimic
Bogdan_RBF
07-05-2008, 07:19 PM
CFR nu merita sa castige titlul...asta e adevarul !!!
Dar nici Steaua nu merita.
DarkComy
07-05-2008, 07:22 PM
CFR nu merita sa castige titlul...asta e adevarul !!!
Si nici steaua :p
bogdan7
07-05-2008, 07:23 PM
Eu zic ca merita
Parerea ta nu conteaza, esti stelist.
DarkComy
07-05-2008, 07:31 PM
Eu zic ca merita
Argumenteaza de ce merita Steaua titlul si nu CFR :p
bogdan7
07-05-2008, 07:34 PM
Argumenteaza de ce merita Steaua titlul si nu CFR :p
Deci fara suparare, dar si eu as putea sa te intreb pe tine de ce nu merita.Si din cate a vazut pe acest forum, tu esti cu Universitatea Craiova, bravo tie:), dar esti si cam Anti-Steaua...
Pai tu esti pro-Steaua, deci ...
Parerea mea este aceasi care am spus-o mai sus...Nicio o echipa,la cum joaca in momentul asta nu merita sa castige campionatul.
DarkComy
07-05-2008, 07:46 PM
Deci fara suparare, dar si eu as putea sa te intreb pe tine de ce nu merita.Si din cate a vazut pe acest forum, tu esti cu Universitatea Craiova, bravo tie:), dar esti si cam Anti-Steaua...
Eu sunt de parere ca nici CFR si nici Steaua nu merita titlul.
CFR a furat in turul de campionat cu ajutorul arbitrilor iar in retur nu au jucat nimic. Steaua pe langa ca nu au jucat nimic in tur, nici in retur nu au fost fantastici, in afara de 2-3 partide. Si multe partide au fost castige cu ajutorul arbitrilor. Cand declari ca vrei sa castigi campionatul cu brichete si goluri din ofsaiduri...e clar ca nu merita titlul.
Dupa fotbalul jucat, campioana trebuia aleasa dintre Unirea Urziceni si Rapid.
P.S. Eu am motivat. Acu sa te aud si pe tine.
ori esti tu prea profund..ori sunt eu prea sec..cum vine asta "nici o echipa nu merita sa castige campionatul"...pai la asa campionat..asa campioana..indiferent ca e Cluju, Steaua sau Mioveniul.. Alergatura asta dupa CL si banii impliciti a distrus campionatul..1001 scandaluri, 1001 greseli intentionate sau nu de arbitraj..plm..urat..
Am un gust amar ca nu a luat stelutza mea campionatu...pe undeva ma bucur ca foarte probabil o sa avem 2 echipe in CL desi sunt absolut sigur si fara intentie de jignire ca CFR o sa faca rahatzelul ala pe care-l stim cu totii praf acolo..ma rog..om trai si om vedea.. In orice caz campionatul nu s-a jucat numai pe teren, au fost bani grei la mijloc si chestiile astea pateaza..hai bafta..
stephen
07-05-2008, 07:56 PM
Felicitari CFR Cluj !
Nu ca i-as adora dar hey! Nu e Steaua. Ce poate fi mai frumos?
Una peste alta, sezonul asta a fost de trei lei, gratie patronilor lu' Peste Prajit si a presei cretine care au facut din fotbalul romanesc un veritabil cancan.
Nimeni nu merita campionatul, este adevarat. Steaua pentru ca nu a jucat absolut nimic tot campionatul (exceptie 4-5 meciuri) + mizerii facute din lipsa de profesionalism si curaj. CFR-ul a jucat binisor la inceputul sezonului, apoi au dat-o cu arbitrii iar in retur au fost praf. Cel putin patronii lor au avut bunul-simt de a-si tine gura (aviz Jiji) .
Probabil o sa avem 2 echipe in UCL, dar daca strang impreuna 6 puncte...atunci e bine.
sisu_stelistul
07-05-2008, 07:59 PM
Am pierdut titlul, pacat ca ne-am incurcat in tur cu Buzaul ca acum altul era rezultatul, insa fiind la scoala am ascultat la radio meciurile cu sufletul la gura, exact inainte de pauza a fost penalty pentru CFR, apoi 5 minute a durat ( sau poate mi s-a parut mie mai mult ) pana au batut, si au dat gol, pot sa zic ca s-au chinuit cam mult cu studentii, dar si noi am pierdut puncte cu ei, sper sa ajungem in grupele UCL, unde sa facem o figura frumoasa.
bogdan7
07-05-2008, 08:04 PM
Eu sunt de parere ca nici CFR si nici Steaua nu merita titlul.
CFR a furat in turul de campionat cu ajutorul arbitrilor iar in retur nu au jucat nimic. Steaua pe langa ca nu au jucat nimic in tur, nici in retur nu au fost fantastici, in afara de 2-3 partide. Si multe partide au fost castige cu ajutorul arbitrilor. Cand declari ca vrei sa castigi campionatul cu brichete si goluri din ofsaiduri...e clar ca nu merita titlul.
P.S. Eu am motivat. Acu sa te aud si pe tine.
Pai Steaua o fost ajutata cam in aceeasi masura in care o fost ajutata si CFR. Consider ca Steaua are un joc mai bun, nu e foarte bun, dar oricum mai bun decat al Clujului...Si faza cu goluri din offside...Pai si eu zic , ca Borcea va fi stelist, dar asta nu inseamna ca se va intampla:lol:
P.S. Poftim , am motivat.:p
Mutombo
07-05-2008, 08:05 PM
in sfarsit iese titlul din bucuresti. Bravo CFR! Campionat dubios (cam cum au fost vreo 90% din '45 incoace) castigat de cea mai buna dintre slabe. Oricum era urat sa se castige campionatu la masa verde. Cat despre meciurile cfr-ului din liga, nu mai tot comentati ca n-o sa faca nimic (mai ales stelistii), steaua a facut 1 punct amarat, deci mai rau nu prea se poate...
shinoda
07-05-2008, 08:07 PM
Dar aveti rabdare oameni buni sa inceapa sezonul viitor din Champions League si dupa aia pronuntati-va. Daca sunteti asa siguri ca CFR nu va obtine niciun punct, duceti-va si pariati mai baieti.
dorel
07-05-2008, 08:21 PM
Procurorii DNA Bucuresti au descins in urma cu 30 de minute la restaurantul Aroma, de la periferia Clujului, unde au retinut patru barbati. Potrivit unor surse din DNA, barbatii aveau asupra lor peste un milion de euro, bani care ar fi trebuit sa ajunga la jucatorii lui "U" Cluj in cazul in care acestia ar fi castigat meciul cu CFR. In aceste momente cei patru au fost dusi la sediul DNA Cluj unde sunt audiati. Conform primelor informtii, cei care detineau banii ar fi trebuit sa se intalneasca cu un oficial al Universitatii. Rămīneţi pe gsp.ro pentru detalii.
Si asta e tot o gluma, nu? Din cate stiu eu, regulamentul interzice asa ceva, dar cum pentru Steaua regulamentul tot timpul e altul, nu se va intampla nimic nici acum.
Steaua merita locul ocupat in clasament pentru ca in tur era pe 5-6 si a reusit sa termine pe 2, dar in nici un caz nu merita titlul. Tinand cont ca jucatorii Stelei joaca impreuna de cativa ani buni si CFR a adus atat in vara cat si in iarna multi jucatori straini (si s-a vazut ca nu au avut o echipa omogena), locul 2 e cam rusinos pentru stelisti. Ma intreb de ce va faceti atatea griji pentru coeficientul UEFA si nu va ganditi ca peste o luna vom juca la Euro cu Nicolita, Dica si alti stelisti iesiti de mult din forma in primul 11.
Omega
07-05-2008, 08:52 PM
Pronosticul meu : Unirea prinde locul 5.
Si Dorinel Munteanu e fumat, ca jucator avea valoare dar ca antrenor n-a impresionat cu nimic.
Aşa ca să mă laud :rolleyes:.
După ce am văzut meciul Stelei cu Buzăul am īnceput şi eu să cred că Steaua a practicat un fotbal murdar īn acest campionat. După faza primului gol, īn care erau vreo 3 jucători nemarcaţi la fel ca şi īn precedentele faze de gol ale Stelei şi după acea ratare imensă a Buzăului la scorul de 1-0 am simţit că Steaua nu merită acest campionat, chestie care nu mă gāndeam că o să mi se īntāmple. Nici să cāştige ardelenii ăia, pardon străinii ăia, sau bozgori cum le zice lor, ca să-l văd pe Paszkany cum se hlizeşte la tv de bucurie (ştiind că nici el nu e sfānt) nu īmi doream.
Poate că e mai bine aşa, Steaua probabil o să ajungă şi ea īn grupe, fiind cap de serie va da peste un adversar uşor, chestie care nu avea să li se īntāmple şi celor de la CFR īn cazul īn care nu cāştigau campionatul.
Īmi pare rău că nu a retrogradat Buzăul, dar totuşi īmi pare bine că a retrogradat Ceahlăul, care nu şi-a dus la bun-sfārşit vechea "sentinţă", după ce şi-au cumpărat locul.
EUROmania2008
07-05-2008, 10:40 PM
Urziceni poate dar Rapidul de ce? Nu a putut bate o echipa ca Buzaul ca U clij si tot asa? NU UITATI UN LUCRU: campionatul nu se pierde cu echipele mari ci cu cele mici
Si asta e tot o gluma, nu? Din cate stiu eu, regulamentul interzice asa ceva, dar cum pentru Steaua regulamentul tot timpul e altul, nu se va intampla nimic nici acum.
Steaua merita locul ocupat in clasament pentru ca in tur era pe 5-6 si a reusit sa termine pe 2, dar in nici un caz nu merita titlul. Tinand cont ca jucatorii Stelei joaca impreuna de cativa ani buni si CFR a adus atat in vara cat si in iarna multi jucatori straini (si s-a vazut ca nu au avut o echipa omogena), locul 2 e cam rusinos pentru stelisti. Ma intreb de ce va faceti atatea griji pentru coeficientul UEFA si nu va ganditi ca peste o luna vom juca la Euro cu Nicolita, Dica si alti stelisti iesiti de mult din forma in primul 11.
Din cate stiu eu nu e pacaleala, dar nu va avea nicun rezultat aceasta ancheta din 2 motive
1. Cica au fost ascultate niste telefoane ale lui Jiji ciobanu` in care spunea nu stiu ce, afirmatii care pot fi negate cum o face el de obicei prin replica "Am glumit baaaa hahalelelor!"
2. Banii aia erau pentru a fi jucati la ruleta, care e problema?
DarkComy
07-05-2008, 11:03 PM
Legea nu iti da voie sa te plimbi cu o astfel de suma CASH la tine (1.700.000 euro sau dolari). De exemplu in SUA, nu ai voie sa umbli cu mai mult de 10.000$ cash la tine. Pentru plati mari exista instrumente bancare.
Asa ca nu stiu ce fel de pedeapsa risca Tea Sponte, dar daca procurorii vor sa-l santajeze ca sa-l dea pe Becali in gat, pot sa ii bage faza asta ca motiv de puscarie sau mai stiu eu ce. El se plimba pe strada cu 1.700.000 de euro/$ care nici macar nu erau ai lui.
xdevil
08-05-2008, 05:13 AM
Romania nu e SUA Coco. :(
Danutz_dark_one
08-05-2008, 07:14 AM
Romania nu e SUA Coco. :(
probabil ca va scapa si de data asta Becali... sunt stelist, dar ce mama dreq tot nu pricepe oierul ca deja se lumea s-a invatat cu magariile lui si acum trimite si membri ai CA Steaua sa ii faca treburile murdare? daca din aia gasiti acolo nu era Teia Sponte, Steaua nu avea de ce sa fie depunctata...
Pai si daca ii depuncteaza, tot pe locul 2 raman, asa ca nu prea au de ce sa-si faca griji. Mai tare ar fi daca ar retrograda echipa in Liga II. :D
Saint
08-05-2008, 12:32 PM
Si daca ar ajunge jiji la puscarie tot ar fi ceva. Desi nu cred, ca ciobanul ii corupe si pe aia :nashpa:!
S3BBY
08-05-2008, 12:37 PM
Si daca ar ajunge jiji la puscarie tot ar fi ceva. Desi nu cred, ca ciobanul ii corupe si pe aia :nashpa:!
Pardon,le da bomboane!:D:lol:
DarkComy
08-05-2008, 01:08 PM
Costea a fost desemnat cel mai bun fotbalist al campionatului
Golgeterul Universităţii, 15 goluri īn acest sezon, a fost premiat azi la festivitatea organizată de Radio Romānia Actualităţi.
http://www.craiovamaxima.ro/uploads/modules/news/2840/__florin_costea_pandurii.jpg
Lui Florin Costea i-a fost īnmīnat premiul pentru "Cel mai bun fotbalist al campionatului", craioveanul clasīndu-se, cu opt nominalizări, īnaintea lui Mara (Urziceni), Ljubinkovici (FC Vaslui), ambii şapte nominalizări, respectiv Adrian Cristea (Dinamo) şi Eugen Trică (CFR Cluj), cu şase nominalizări. Topul Radio Romānia Actualităţi a fost stabilit pe baza anchetelor de la finalul fiecărei etape. Altfel, titlul "Revelaţia sezonului" i-a revenit stelistului Zapata, īn timp ce lui Istvan Kovacs i-a fost acordat premiul pentru cel mai bun arbitru.
Mda, dar la nationala n-are loc. Asta e cand selectia la nationala se face pe interesele impresarilor.
dragos_015
08-05-2008, 01:12 PM
Tot respectul pentru Mititelu ca nu a dat meciul Ceahlaului.
:._.:LucyY:._.:
08-05-2008, 01:19 PM
Costea a fost desemnat cel mai bun fotbalist al campionatului
Golgeterul Universităţii, 15 goluri īn acest sezon, a fost premiat azi la festivitatea organizată de Radio Romānia Actualităţi.
http://www.craiovamaxima.ro/uploads/modules/news/2840/__florin_costea_pandurii.jpg
Lui Florin Costea i-a fost īnmīnat premiul pentru "Cel mai bun fotbalist al campionatului", craioveanul clasīndu-se, cu opt nominalizări, īnaintea lui Mara (Urziceni), Ljubinkovici (FC Vaslui), ambii şapte nominalizări, respectiv Adrian Cristea (Dinamo) şi Eugen Trică (CFR Cluj), cu şase nominalizări. Topul Radio Romānia Actualităţi a fost stabilit pe baza anchetelor de la finalul fiecărei etape. Altfel, titlul "Revelaţia sezonului" i-a revenit stelistului Zapata, īn timp ce lui Istvan Kovacs i-a fost acordat premiul pentru cel mai bun arbitru.
Mda, dar la nationala n-are loc. Asta e cand selectia la nationala se face pe interesele impresarilor.
sunt de aceeasi parere cu tine ca selectia se face pe interesele impresarilor deoarece nu cred ca are ce cauta Nicolae Dica la nationalanu (ca as avea ceva cu el) dupa ce in returul asta de campionat cu l-am vazut jucand bine in 3-4 meciuri....:(...dar asta e..si ne mai miram ca nu avem rezultate
EUROmania2008
08-05-2008, 01:28 PM
Legea nu iti da voie sa te plimbi cu o astfel de suma CASH la tine (1.700.000 euro sau dolari). De exemplu in SUA, nu ai voie sa umbli cu mai mult de 10.000$ cash la tine. Pentru plati mari exista instrumente bancare.
Asa ca nu stiu ce fel de pedeapsa risca Tea Sponte, dar daca procurorii vor sa-l santajeze ca sa-l dea pe Becali in gat, pot sa ii bage faza asta ca motiv de puscarie sau mai stiu eu ce. El se plimba pe strada cu 1.700.000 de euro/$ care nici macar nu erau ai lui.
nu e nici o lege care sa interzica portul banilor cash la tine, daca suma e mai mare de x $ si Euro si daca s-ar face ar fi penibil asa cum este in SUA daca e adevarat ca este interzis. se incalca drepturile omului. de ce ma obligi sa tin banii in banca daca eu vreau sa ii tin in buzunar
yahoo
08-05-2008, 01:32 PM
Se strange lantul domnilor. Goga a recunoscut ca a fost contactat de Becali si probabil vor urma si alte confesiuni. Din cate stiu eu UEFA incurajeaza retrogadarea echipelor care dau mita. Cel mai bun exemplu este Juventus, desi este un club gigant cu o influenta foarte mare a fost retrogadat.
DarkComy
08-05-2008, 01:33 PM
nu e nici o lege care sa interzica portul banilor cash la tine, daca suma e mai mare de x $ si Euro si daca s-ar face ar fi penibil asa cum este in SUA daca e adevarat ca este interzis. se incalca drepturile omului. de ce ma obligi sa tin banii in banca daca eu vreau sa ii tin in buzunar
Exista legea, te asigur. Pana si Dumitru Dragomir a zis chestia asta aseara la emisiunea Nasu' si am aflat si eu de la cineva care e avocat.
DarkComy
08-05-2008, 01:36 PM
Se strange lantul domnilor. Goga a recunoscut ca a fost contactat de Becali si probabil vor urma si alte confesiuni. Din cate stiu eu UEFA incurajeaza retrogadarea echipelor care dau mita. Cel mai bun exemplu este Juventus, desi este un club gigant cu o influenta foarte mare a fost retrogadat.
In Italia, s-au dat penalizari pe niste dovezi mult mai putine. Doar pe inregistrari audio...la noi nu se poate face asa ceva.
eLiTe
08-05-2008, 11:04 PM
Costea joaca bine dar mai tre` sa creasca. Nu are loc la nationala, cel putin pt EURO, nu are meciuri in picioare internationale ma refer. Nu vreau sa se supere vreun craiovean dar asta e adevarul.
Pe viitor promite mult.
Saint
08-05-2008, 11:41 PM
Sunt multi jucatori de la nationala care nu au ce cauta acolo :nashpa:
DarkComy
09-05-2008, 12:51 AM
Costea joaca bine dar mai tre` sa creasca. Nu are loc la nationala, cel putin pt EURO, nu are meciuri in picioare internationale ma refer. Nu vreau sa se supere vreun craiovean dar asta e adevarul.
Pe viitor promite mult.
Deac are foarte multe meciuri in picioare...d-aia a fost convocat :p. Parca Piti a zis ca el convoaca doar jucatorii in forma sau titulari...pai Marica e rezerva constant iar Banel de exemplu a evoluat slab in ultimul timp. Cineva de la FRF a zis ca Florin Costea nu e convocat pe motiv ca nu e "copt" inca. Bine ca avem la nationala jucatori care s-au copt prea mult, unii s-au facut scrum...Banel s-a inegrit de cat s-a copt.
shinoda
09-05-2008, 07:55 AM
Piti pana acum chiar daca a convocat jucatori cum i-a convoca, i-a iesit pasenta. Sa vedem ce o sa faca acum la Euro cu acesti jucatori iesiti din forma.
sisu_stelistul
09-05-2008, 08:34 AM
Va vad asa de inversunati, ganditi-va ce perioada este, si ca poate ancheta asta are temei politic, probabil o sa fie doar un fas, cum a fost si "confiscarea averii de catre Bodu".
Din moment ce nu au dat banii, doar vorbeau, Becali poate sa dovedeasca provenienta banilor, nu cred ca o sa fie vreo problema, nu poate sa te oblige nimeni unde sa tii bani, si sa te salte ca ai prea multi bani la tine, din moment ce poti sa demonstrezi de unde ii ai.
Danutz_dark_one
09-05-2008, 08:38 AM
pai becali ii poate demonstra de une ii are, problema e alta. cum poate el sa demonstreze ce avea de gand sa faca cu ei, taman in Cluj si exact in ziua mediului decisiv pentru campionat?
EUROmania2008
09-05-2008, 09:29 AM
daca vreti sa aflati cum poate minti fara sa pateasca ceva din punct de vedere penal poate gasiti sa vedeti nasu cand a spus Mitica ceva minciuni posibile
liquid
09-05-2008, 10:09 AM
pai becali ii poate demonstra de une ii are, problema e alta. cum poate el sa demonstreze ce avea de gand sa faca cu ei, taman in Cluj si exact in ziua mediului decisiv pentru campionat?
Becali: "Am trimis oamenii ca sa cumpere bomboane" :rolf:
yahoo
09-05-2008, 10:30 AM
Poate becali sa aduca ce probe vrea el. Baza este constituita de marturiile clujenilor. Si din cate am citit deja 2 dintre ei au recunoscut ce destinatie aveau banii.
Asa cum in cazul altor echipe mult mai titrate s-a luat decizia retrogadarii, acelasi lucru-l astept si eu aici. Nu de alta dar daca nu se da un exemplu, evenimentele de acest fel vor continua.
EUROmania2008
09-05-2008, 11:33 AM
Poate becali sa aduca ce probe vrea el. Baza este constituita de marturiile clujenilor. Si din cate am citit deja 2 dintre ei au recunoscut ce destinatie aveau banii.
Asa cum in cazul altor echipe mult mai titrate s-a luat decizia retrogadarii, acelasi lucru-l astept si eu aici. Nu de alta dar daca nu se da un exemplu, evenimentele de acest fel vor continua.
trebuie sa se respecte regulamentul si in regulament cica scrie negru pe alb: Stimularea altor echipe intre 6 si 9 puncte
Mie mi se par cam putine alea 9 puncte...
Ratonu
09-05-2008, 01:04 PM
Mie mi se par chiar multe pentru fapta īn cauză. Dar, dacă ăsta e regulamentul, să se respecte! Retrogradată ar merita să fie Steaua pentru meciul cu Buzăul, probabil cel mai clar blat cu o mare echipă din Bucureşti de la acel Oţelul - Rapid de sezonul trecut, dar din păcate nu sunt dovezi. Apropo, nu mai pot fi penalizaţi pierzătorii pentru non-combat?
Oricum, mi-e greu să cred că se vor lua măsuri serioase, Gigi la puşcărie e un lucru care trebuia să se īntāmple demult, dar pur şi simplu nu īl văd realizāndu-se.
dorel
09-05-2008, 01:45 PM
trebuie sa se respecte regulamentul si in regulament cica scrie negru pe alb: Stimularea altor echipe intre 6 si 9 puncte
Asta scrie in regulamentul intern, din prosport am inteles ca UEFA ar fi cerut retrogradarea. Cat despre Becali, am inteles ca s-a redeschis si dosarul despre schimbul de terenuri cu MApN, si mai este anchetat si pentru ca a incercat sa stimuleze pe Gloria Bistrita inainte de meciul cu Rapid deci ar cam fi cazul sa fie inchis macar pentru unu din cele 3 cazuri.
Jokes
09-05-2008, 02:06 PM
Pai daca UEFA a cerut retrogradarea,frf & lpf ar trebui sa se conformeze,nu?!
liquid
09-05-2008, 02:08 PM
Ups derby in liga a II-a Steaua - Dinamo II :crazyboy:
dorel
09-05-2008, 02:17 PM
Pai daca UEFA a cerut retrogradarea,frf & lpf ar trebui sa se conformeze,nu?!
Mi se pare ciudat ca azi la sedinta comitetului executiv se discuta si cazul Stelei, in cazul "Bricheta" decizia a venit dupa vreo saptamana.
yahoo
09-05-2008, 02:26 PM
Mai nou becali este acuzat si pentru episodul Gloria Bistrita - Rapid din 2006. Atunci nu tin minte exact daca le-a dat banii dar a fost clara intentia! becali in momentul de fata este executat din toate punctele de vedere. Practic plateste pentru toate declaratiile facute in trecut.
EUROmania2008
09-05-2008, 02:41 PM
Asta scrie in regulamentul intern, din prosport am inteles ca UEFA ar fi cerut retrogradarea. Cat despre Becali, am inteles ca s-a redeschis si dosarul despre schimbul de terenuri cu MApN, si mai este anchetat si pentru ca a incercat sa stimuleze pe Gloria Bistrita inainte de meciul cu Rapid deci ar cam fi cazul sa fie inchis macar pentru unu din cele 3 cazuri.
1. Daca era asa regulamentul intern trebuie conformat sa fie cel putin la fel de sever ca cel al UEFA,
2. cazul MApN nu ne priveste pe noi,
3. dosarul Gloria-Rapid este ilegal sa fie redeschis pentru ca atunci era permis sa stimulezi echipele sau mai bine zis nu era interzis, regulamentul nu prevedea nimic
Mie mi se par chiar multe pentru fapta īn cauză. Dar, dacă ăsta e regulamentul, să se respecte! Retrogradată ar merita să fie Steaua pentru meciul cu Buzăul, probabil cel mai clar blat cu o mare echipă din Bucureşti de la acel Oţelul - Rapid de sezonul trecut, dar din păcate nu sunt dovezi. Apropo, nu mai pot fi penalizaţi pierzătorii pentru non-combat?
Oricum, mi-e greu să cred că se vor lua măsuri serioase, Gigi la puşcărie e un lucru care trebuia să se īntāmple demult, dar pur şi simplu nu īl văd realizāndu-se.
Blat? pai si daca e asa crezi ca Steaua juca sa o pice pe Gloria. gandeste ca asta ar insemna sa ajungi la vorba mea. Becali si-a facut de cap in aceasta etapa. Bani la Buzau sa fie umilita, bani la Craiova sa bata pe Ceahlaul, bali la U Clij sa bata pe CFR, un U Clij care a jucat la 2 capete, daca incurcau CFR-ul luau banii de la Becali daca nu, cum s-a si intamplat, au luat banii de la CFRbecalii avea scosi din banca la ora meciurilor peste 4 milioane de euro
1,7 pt U Clij
cel putin 1 pentru Buzau
si cel putin 1 pentru U Craiova
Mai nou becali este acuzat si pentru episodul Gloria Bistrita - Rapid din 2006. Atunci nu tin minte exact daca le-a dat banii dar a fost clara intentia! becali in momentul de fata este executat din toate punctele de vedere. Practic plateste pentru toate declaratiile facute in trecut.
3. dosarul Gloria-Rapid este ilegal sa fie redeschis pentru ca atunci era permis sa stimulezi echipele sau mai bine zis nu era interzis, regulamentul nu prevedea nimic
dorel
09-05-2008, 02:47 PM
E anchetat de DNA pentru meciul ala. Eu vorbeam despre masurile luate impotriva lui Becali, nu despre Steaua, de asta am adus in discutie si dosarul terenurilor si meciul de acum 2 ani :p
sorin
09-05-2008, 03:11 PM
Ups derby in liga a II-a Steaua - Dinamo II :crazyboy:
Sau nu:p. Sandu deja si-a exprimat parerea de expert al fotbalului si s-a mai antrepronuntat o data, spunand ca deocamdata este foarte putin probabil ca Steaua sa fie retrogradata.
Mitica Dragomir, alt guru alt fotbalului, a spus in direct la Nasul ca el nu ar lua masuri impotriva lui Becali pentru ca ciobanul doar a stimulat o echipa sa isi apere corect sansele.
Si chiar daca Gigi este inchis si steaua depunctata, tot nu vom avea un fotbal mai curat. Eu zic ca are destule persoane in anturaj care ii pot servi ca marionete.
Saint
09-05-2008, 03:16 PM
Si chiar daca Gigi este inchis si steaua depunctata, tot nu vom avea un fotbal mai curat. Eu zic ca are destule persoane in anturaj care ii pot servi ca marionete.
Uiti ce ceilalti conducatori :p
Nici Copos, nici Turcu, nici Borcea, nimeni nu este curat :p
EUROmania2008
09-05-2008, 03:43 PM
nici pascani si nici muresan, anul asta sun in centrul atentiei, Borcea, turcu nu au influentat nimic anul asta. E clar ca Totul a plecat de la CFR, in eventualitatea ca pierdea campionatul "pe teren" sa il castige la masa verde
PS: mi se pare ca noi ne agitam aici si aia pe la TV iar becali nu stiu dece dar va scapa Basma curata si asta dintr-un singur motiv: Base va iesi iar presedinte fara dar sau poate si va stopa ancheta prietenului de pahar de la Golden
LATER EDIT: uitati aici ceva foarte uinteresant (pentru CFR-isti in principal si celor de la Unirea Urziceni)http://www.fotbalblog.com/08/cfr-cluj-arbitrii-campioana-morala-a-romaniei/
Saint
09-05-2008, 09:19 PM
Sa vedem ce se va intampla cu Poli Iasi, Gloria Buzau si Otelul, care risca sa nu mai joace in Liga I sezonul urmator!
sisu_stelistul
09-05-2008, 09:23 PM
Poli Iasi are un stadion frumos, si cu nocturna, si Otelu are un stadion renovat acum 2-3 ani parca, vad ca nu sunt detalii pe prosport.ro..
sorin
09-05-2008, 09:28 PM
Ai uitat sa mentionezi si Gaz Metan.Eu sunt convins ca Ceahlaul se va intoarce mai repede decat se asteptau in Liga I.
Mi-a placut mult ce decizie s-a luat azi, steaua a fost iertata dar de la 1 iulie va intra in vigoare un nou regulament care prevede ca o infractiune de genul celei savarsite de Becali va fi sanctionata cu retrogradarea. De ce nu s-a inceput de azi cu pedepsele? Pun pariu ca daca era oricare alta echipa in locul stelei era deja prin Liga II.
Stai linistit, nu retrogradau pe nimeni. La noi toti oficialii sunt mult prea putezi si prea bine infipti in sistem pentru a lua niste decizii serioase pentru a curata fotbalul.
Ratonu
09-05-2008, 09:46 PM
Eu sunt convins ca Ceahlaul se va intoarce mai repede decat se asteptau in Liga I.
Era de aşteptat...
Mi-a placut mult ce decizie s-a luat azi, steaua a fost iertata dar de la 1 iulie va intra in vigoare un nou regulament care prevede ca o infractiune de genul celei savarsite de Becali va fi sanctionata cu retrogradarea. De ce nu s-a inceput de azi cu pedepsele? Pun pariu ca daca era oricare alta echipa in locul stelei era deja prin Liga II.
Nu poţi aplica un regulament pentru o faptă ce s-a petrecut īnainte ca acesta să intre īn vigoare. Se impune aici depunctarea Stelei, deşi e practic inutilă.
Saint
09-05-2008, 10:02 PM
sorin doar de steaua stie sa vorbeasca :naspha:
Ba, mai sunt echipe in romania: rapid, dinamo, cfr, etc. Una e mai vinovata ca alta...
dorel
09-05-2008, 10:22 PM
nici pascani si nici muresan, anul asta sun in centrul atentiei, Borcea, turcu nu au influentat nimic anul asta. E clar ca Totul a plecat de la CFR, in eventualitatea ca pierdea campionatul "pe teren" sa il castige la masa verde
PS: mi se pare ca noi ne agitam aici si aia pe la TV iar becali nu stiu dece dar va scapa Basma curata si asta dintr-un singur motiv: Base va iesi iar presedinte fara dar sau poate si va stopa ancheta prietenului de pahar de la Golden
LATER EDIT: uitati aici ceva foarte uinteresant (pentru CFR-isti in principal si celor de la Unirea Urziceni)http://www.fotbalblog.com/08/cfr-cluj-arbitrii-campioana-morala-a-romaniei/
Cum adica totul a plecat de la CFR? Au intermediat ei tranzactia sau ce? Treaba e foarte clara, Becali a incercat sa-i stimuleze, pentru ca e mai bine sa dai 1.7mil si sa castigi 10, asta s-a vazut si in meciul de miercuri si pentru ca nu este prima data cand face asta, probabil a avut telefoanele ascultate.
Si ce treaba are Basescu cu ancheta, mai are un an si jumatate de mandat si oricum ar avea mai mult de castigat daca Becali va ajunge unde ii este locul in timpul mandatului sau: Romania va demonstra pe plan extern ca justitia nu mai e asa de oarba, si probabil Basescu va castiga niste voturi in plus pentru ca toti s-au saturat de coruptie, fie ea si cea din fotbal, si fenomenul anti-Steaua ia amploare.
Cat despre blogul ala, de ce in dreptul Stelei nu au fost trecute meciurile cu Mioveniul si cel din retur cu Buzaul? sau decizia din cazul bricheta?
Eu inca astept implicarea UEFA, m-am saturat de deciziile FRF-ului.
EUROmania2008
09-05-2008, 10:33 PM
pai fi atent aici. Steaua avea asta in plan, in cazul in care nu le reusea miscarea similara cu Bistrita. CFR-ul a simtit presiunea ca la urma urmei ati vazut cat de mult se urasc Suporterii Clijeni intre ei, mai mult cei de la U si au turnat cumva pe Becali, probabil platindu-i probabil pe unii din lotul lui U sa parasca daca e asa sau nu. In cazul in care CFR nu reusea sa castige campionatul steaua era depunctata si se rezolva problema
Si inca o chestie, justitia trebuie sa fie oarba ca sa poata lua decizii corecte, de ce crezi ca simbolul justitiei este o femeie legata la ochi, cu o sabie intr-o mana si o cumpana in cealalta mana.
Cine crezi ca ii protejeaza pe M. Iancu si pe Becali? Dumnezeu? Nu e clar ca basescu isi baga coada?Bine inteles ca are si sprijinul partidului
dorel
09-05-2008, 10:48 PM
Prin oarba m-am referit la sensul propriul al cuvantului pentru ca in Romania justitia nu prea vede ilegalitatile comise. Daca tot iti plac expresiile astea, ai auzit de zicala aia, "fa-te frate cu dracul pana treci podul"? Poate a avut Basescu de castigat de pe urma celor doi dar in momente ca acesta ar avea foarte mult de pierdut dintr-o asociere cu Becali. Nu stiu daca tu citesti ziarele sau citesti doar bloguri despre fotbal scrise de copii mici, dar cand Iliescu l-a gratiat pe Miron Cozma acesta a fost hulit de toata Europa.
yahoo
10-05-2008, 12:57 AM
"Oltenii riscă o depunctare cuprinsă īntre 6 şi 15 puncte īn şedinţa de miercuri, 14 mai, a Comisiei de Disciplină. Atīt observatorul partidei Craiova - Ceahlăul (3-2), Mircea Stoenescu, cīt şi “centralul” Istvan Kovacs şi-au notat īn rapoarte faptul că la pauză Adrian Mititelu a mers la vestiarul echipei sale. Patronul Ştiinţei fusese īnsă suspendat două luni, conform deciziei federale din 6 mai, pentru declaraţii calomnioase la adresa timişoreanului Marian Iancu.
Īn cazul īn care Ştiinţei i s-ar scădea cel puţin 7 puncte, Ceahlăul rămīne īn Liga I şi la anul, iar alb-albaştrii retro*gra*dează."
Sursa: gsp
S-or fi retrogadat moldovenii singuri, dar se pare ca Mititelu a comis-o :D
asa e la noi,pentru muschii umflati ai unui patron sufera o echipa intreaga.Ma-ntreb ce o fi fost asa important de trebuia sa mearga la vestiar cand stia ca e suspendat?
sisu_stelistul
10-05-2008, 09:15 AM
Nu mi se pare corect sa fie depunctata echipa, pentru ca si-a vazut echipa, daca mergea la adversari, la arbitrii era altceva, da asa, n-are voie sa mearga pe la vestiare sa-si incurajeze echipa? Chiar daca e suspendat, e suspendat de la sedintele FRF, nu asa, ma rog, ciudate legi avem...
shinoda
10-05-2008, 11:59 AM
Va agitati ca un spray gol. Nu se va lua nicio decizie concreta.
bogdan7
10-05-2008, 01:59 PM
Nici mie nu mi se pare corect ca echipa sa fie depunctata
DarkComy
10-05-2008, 02:56 PM
becalii avea scosi din banca la ora meciurilor peste 4 milioane de euro
1,7 pt U Clij
cel putin 1 pentru Buzau
si cel putin 1 pentru U Craiova
Esti cumva bancherul sau avocatul lui Becali? De unde scoateti nene astfel de zvonuri? Daca sunt PRESUPUNERI...scrieti inaintea paragrafului ca sa stim.:eek:
"Oltenii riscă o depunctare cuprinsă īntre 6 şi 15 puncte īn şedinţa de miercuri, 14 mai, a Comisiei de Disciplină. Atīt observatorul partidei Craiova - Ceahlăul (3-2), Mircea Stoenescu, cīt şi “centralul” Istvan Kovacs şi-au notat īn rapoarte faptul că la pauză Adrian Mititelu a mers la vestiarul echipei sale. Patronul Ştiinţei fusese īnsă suspendat două luni, conform deciziei federale din 6 mai, pentru declaraţii calomnioase la adresa timişoreanului Marian Iancu.
Īn cazul īn care Ştiinţei i s-ar scădea cel puţin 7 puncte, Ceahlăul rămīne īn Liga I şi la anul, iar alb-albaştrii retro*gra*dează."
Sursa: gsp
S-or fi retrogadat moldovenii singuri, dar se pare ca Mititelu a comis-o :D
Stati calmi ca nu au cum sa depuncteze Craiova pentru faza asta si o sa explic de ce:
"Nu am intrat la cabine, ci am fost doar pe hol şi am plecat imediat ce am fost īnştiinţat că nu am voie să mă aflu acolo. Īn plus, nici nu ştiam că sīnt suspendat. Faxul oficial cu īnştiinţarea a sosit o oră mai tīrziu. De asemenea, īn acest caz regulamentul face referire la decizii irevocabile, definitive, or eu am contestat suspendarea, apelul urmīnd să se judece īnaintea respectivei şedinţe a Comisiei de Disciplină. Nu-mi fac nici o grijă, echipa nu are de ce să fie depunctată, cazul este ca şi clasat deja", a declarat azi Adrian Mititelu pentru craiovamaxima.ro.
El declara doua chestii care se bat cap in cap:
1. Ca a primit decizia prin fax la o ora dupa meci.
2. Ca el facuse apel la decizia asta, ce ii permitea sa intre la cabine.(cum putea sa faca apel cand el a primit decizia prin fax, o ora mai tarziu)
Prima varianta: 1. Ca a primit decizia prin fax la o ora dupa meci.
In cazul asta, chiar nu are rost sa discutam cred. E clar ca lumina zilei ca avea voie.
A doua varianta: 2. Ca el facuse apel la decizia asta, ce ii permitea sa intre la cabine.
Aici voi cita regulamentul FRF.
Art.132 – Hotărārea instanŃei disciplinare
1. Hotărārea prin care instanŃa disciplinară soluŃionează fondul cauzei trebuie să conŃină:
...
g) termenul īn care se poate declara apel si instanŃa disciplinară competentă să-l
judece.
...
4. O hotărāre neatacată cu apel, īn termenul regulamentar, rămāne definitivă si irevocabilă
...
Art.135 – Comunicări
1. Hotărārile sunt comunicate părŃilor.
2. Hotărārile si alte documente destinate jucătorilor si oficialilor sunt transmise clubului respectiv care are obligaŃia de a le comunica părŃii interesate. Īn acest caz, documentele sunt considerate a fi fost īn mod corespunzător comunicate jucătorilor sioficialilor, patru zile după transmiterea documentelor către club....
4. Hotărārile transmise prin telefax sunt considerate legal comunicate. De asemenea,
hotărārile comunicate prin scrisoare recomandată sunt legal comunicate.
5. Transmiterea hotărārilor prin posta electronică nu este admisibilă.
6. Dacă circumstanŃele o cer, părŃile pot fi informate numai cu privire la dispozitivul hotărārii. Hotărārea motivată va fi transmisă ulterior, īn maxim 5 zile. Termenul regulamentar nu īncepe să curgă pānă la data emiterii hotărārii motivate. O parte poate renunŃa la dreptul de a i se comunica o hotărāre motivată.
Din partea mea...:fyou: Ceahlaul, Pinalti si alti prosti de acolo. Niste milogi ca si stelistii care vor sa castige cu brichete, scaune sau mai stiu eu ce.
P.S. Unul sau doi jucatori ai Stelei chiar au declarat ca ar prefera sa castige si alte meciuri cu ajutorul brichetelor.(nu ii atac fara acoperire)
bogdan7
10-05-2008, 03:15 PM
Daca te referi la Neaga sa stii ca el a zis in gluma, dar daca tu iei totul in serios:rolleyes:...
DarkComy
10-05-2008, 03:23 PM
Daca te referi la Neaga sa stii ca el a zis in gluma, dar daca tu iei totul in serios:rolleyes:...
Gluma, negluma...trebuia sa stie ca va fi motiv de bascalie pentru fanii celorlalte echipe.
gianni
15-05-2008, 01:05 PM
Felicitari Cfr-ului pentru castigarea eventului!
Sezonul acesta au fost mai buni!
Saint
16-05-2008, 01:34 PM
Mda... tot CFR o sa ia si campionatul sezonul urmator, si sincer, le urez succes. Au o tactica de transfer buna, stiu ce jucatori sa cumpere, au antrenor bun, etc.
Inainte chiar am injurat aceasta echipa, dar mi-am dat seama ca nu am de ce. Mi-au displacut momentele in care comentau aiurea Muresan, si mai nou Trica.
eLiTe
17-05-2008, 11:40 AM
NU o sa ia CFR !
Jokes
17-05-2008, 11:50 AM
Sa nu spui ca speri sa luam noi campionatu?!Ar fi bine dar nici antrenor nu avem deocamdata.
RoByTzU-Yo
17-05-2008, 12:52 PM
se mai aude ceva de Boloni ,daca pana la urma vine la Rapid ?
Jokes
17-05-2008, 04:40 PM
Nu-i nimic sigur.Deocamdata se asteapta decizia lui Boloni pana pe 20 Mai,apoi mai vedem.Varianta Malesani este de rezerva dar, sincer nu ma prea incanta ideea sa aducem un antrenor care tocmai a fost demis.
gianni
20-05-2008, 08:54 AM
La Rapid nu s-a schimbat nimic, cu exceptia patronului! Totul este un haos, ca si inainte!
La Rapid nu s-a schimbat nimic, cu exceptia patronului! Totul este un haos, ca si inainte!
Aici ai dreptate. Sunt de acord cu tn.
gianni
21-05-2008, 02:00 PM
Vad ca in continuare singura echipa care isi vede de treaba si "face" fotbal este Cfr Cluj. Transferurile sunt in regula, nimeni nu face declaratii razboinice, isi vad de treaba si ca si anul trecut lucrurile vor functiona cat se poate de bine.
Si la Dinamo vad urme de oarece profesionalism, prin incercarea de tine echipa unita si jucatorii "acasa". Imoportanta este omogenitatea grupului si vad Borcea si Co. incep sa aiba idei bune.
Numai la Steaua si la Rapid, totul este aiurea! Si cand te gandesti ca aceste doua echipe au "ingrasat" coeficientul Uefa!!!
bogdan7
21-05-2008, 10:38 PM
Vad ca in continuare singura echipa care isi vede de treaba si "face" fotbal este Cfr Cluj. Transferurile sunt in regula, nimeni nu face declaratii razboinice, isi vad de treaba si ca si anul trecut lucrurile vor functiona cat se poate de bine.
Si la Dinamo vad urme de oarece profesionalism, prin incercarea de tine echipa unita si jucatorii "acasa". Imoportanta este omogenitatea grupului si vad Borcea si Co. incep sa aiba idei bune.
Numai la Steaua si la Rapid, totul este aiurea! Si cand te gandesti ca aceste doua echipe au "ingrasat" coeficientul Uefa!!!
Nu te grabi la transferuri pana nu ii vezi pe jucatori cum evolueaza si daca s-au adaptat.Sa ne amintim de marea ,,bomba" Dorsin....
eLiTe
21-05-2008, 10:40 PM
Ai dreptate, insa steaua isi bate joc de jucatorii pe care ii ia. Esti de acord cu mine ca in general un jucator achizitionat trebuie si folosit, nu sa frece banca ? O sa vezi ca Neagoe, ala de la Buzau nu vor prinde prima echipa decat 4-5 meciuri pe sezon, sau imprumutat.
Pacat ..^_^
gianni
22-05-2008, 09:28 AM
Pai, acestea sunt transferuri realizate ca urmare a unor "vechi datorii"!
Poi daca ne luam dupa transferuri Steaua e cea mai activa de pana acum. A semnat deja cu Stancu, Szekely, Ionescu, Neagoe,Pepe Moreno este aproape rascumparat si sunt mari sanse sa vina in sfarsit Armenteros.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.